Green Mountain College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom Green Mountain College?

Een reputatie van uitmuntendheid. Een zeer ervaren en toegewijde faculteit. Een leeromgeving op een van de mooiste campussen van het land. Er zijn veel redenen om GMC bij te wonen.

doelbewust

Met een leerplan dat is gebouwd op een kader van sociale, economische en ecologische duurzaamheid, leert u niet alleen de praktische vaardigheden die u nodig heeft voor de werkplek, maar ook hoe u een doelgericht leven kunt leiden. 95 procent van de afgestudeerden zegt dat ze werk doen dat ze zinvol vinden. Ze zijn voorbereid op een loopbaan in de snelstgroeiende gebieden van vandaag, waaronder de groene banensector. Onze afgestudeerden doen waar ze van houden, en de beloningen volgen.

praktisch

Bij GMC combineren we het beste van de klassentheorie met praktische, hands-on ervaring. Het resultaat is een diepere vorm van leren die je een voorsprong geeft in de werkende wereld. Studenten en faculteit werken samen aan onderzoeksprojecten met echte resultaten, zoals onze ontwerp / bouwklasse, die een zonnegarage bouwde die een elektrische tractor laadt voor gebruik op de boerderij. Elke student mag stemmen over de volgende duurzaamheidsideeën die op het college geïmplementeerd moeten worden. En je krijgt kansen voor veldwerk op onze door studenten gerunde boerderij, geweldige stagesites zoals Greenpeace, Killington Ski Resort of het kantoor van senator Bernie Sanders. Het is jouw wereld - en het is "de echte wereld", lang voordat je afstudeert.

persoonlijk

Hier is het klaslokaal meer dan een plek om te zitten en aantekeningen te maken. Hier sluit u aan, engageert u zich en werkt u samen met 's werelds meest vooraanstaande duurzaamheidsexperts - uw professoren. Buiten het klaslokaal, kun je verwachten om te werken en een voor een te leren met faculteit. Ze leren je hier kennen en velen worden mentoren voor het leven. Naarmate je je major aanmeldt en je voorbereidt op je toekomstige carrière, ondersteunt ons Career, Advising and Teaching (CAT) Center je met stages, hervat je bouwondersteuning en oefen je met interviews.

Het College heeft een welverdiende reputatie als leider op het gebied van duurzaamheid. Wanneer u deel gaat uitmaken van GMC, sluit u zich aan bij een erfenis van prestaties in duurzaamheidsstudies en -praktijken.

  • De vereniging voor de bevordering van duurzaamheid in het hoger onderwijs (AASHE) rangschikt het college's curriculum # 1 in de natie voor duurzaamheid.
  • AASHE rangschikt GMC ook als de # 1 universiteit in de natie voor duurzaamheid.
  • Als benchmark voor alle 568 instellingen die deelnemen aan de 2013 National Survey of Student Engagement (NSSE), was GMC ver boven het gemiddelde van de top 10% van de scholen in reflectief en geïntegreerd leren, interactie tussen studenten en docenten en educatieve processen van groot belang.
  • In 2017 ontving GMC de # 2-ranglijst in de Cool Schools-lijst van Sierra Magazine en staat het sinds 2009 in de top 15 (het enige college in de natie dat dit doet).
  • GMC ontving een perfecte "groene beoordeling" in de laatste vier edities van Green Honor Roll van Princeton Review. De gids rangschikte de eerste 'groene' scholen in het land in 2015 voor het eerst en GMC werd als tweede beoordeeld in de Verenigde Staten. GMC is in 2016 en 2017 op de derde plaats geëindigd.
  • In 2015 noemde Forbes GMC een van de top "50 College Gems With Bargain Tuitions en SAT Optioneel beleid."
  • In 2011 werd GMC een klimaatneutrale campus door een strategische combinatie van efficiëntie, schone energie en lokale koolstofcompensaties.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk Online MSc »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor in de kunsten in hernieuwbare energie en ecologisch ontwerp

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Poultney

De major Renewable Energy & Ecological Design is een uniek, innovatief programma dat de studie van energie en design integreert in combinatie met de ervaring van de Environmental Liberal Arts van het College. [+]

De major Renewable Energy & Ecological Design is een uniek, innovatief programma dat de studie van energie en design integreert in combinatie met de ervaring van de Environmental Liberal Arts van het College.

Een nieuwe generatie onderzoekers, architecten, ingenieurs en bouwers bekijkt de gebouwde omgeving op een geheel nieuwe manier. Overmatig gebruik van energie en het gebruik van hulpbronnen dwingen deze pioniers om opnieuw te onderzoeken hoe we onze huizen en werkplekken ontwerpen en bouwen. Als u op zoek bent naar kansen in de opkomende groene economie, bieden hernieuwbare energie en ecologisch ontwerp opwindende nieuwe speelvelden. De nieuwe certificering voor hernieuwbare energie en ecologisch ontwerp van Green Mountain College zal deuren openen.... [-]


Bachelor of arts in animal conservation & care (ans)

Campus September 2019 Verenigde Staten Poultney

Onze houding tegenover dieren houdt verband met hoe we eten, hoe we leven en hoe we onze natuurlijke of huiselijke omgeving respecteren. De wereld heeft doordachte pleitbezorgers nodig voor dieren in landbouw, beleid, wetgeving en natuurbehoud. [+]

Onze houding tegenover dieren houdt verband met hoe we eten, hoe we leven en hoe we onze natuurlijke of huiselijke omgeving respecteren. De wereld heeft doordachte pleitbezorgers nodig voor dieren in landbouw, beleid, wetgeving en natuurbehoud.

Animal Conservation & Care is een groeiend veld dat opkomt als reactie op de menselijke impact op wilde en gedomesticeerde dieren. De major is bedoeld voor studenten die willen zorgen dat we een positieve invloed hebben op dierenpopulaties en individuen. Studenten zijn vrij om hun eigen weg te kiezen, gericht op wilde populaties, vee of huisdieren.

De toegenomen belangstelling voor deze major weerspiegelt een toenemende bezorgdheid over conflicten tussen mens en natuur, diergebruik en dierenwelzijn. Door onderzoek naar dierlijke interacties, samen met de invloeden die mensen en niet-menselijke dieren op elkaars leven uitoefenen, dient dit interdisciplinaire programma studenten met blootstelling aan verschillende perspectieven, waaronder duurzame landbouw, dierenzorg in gevangenschap, filosofie, biologie, beheer van natuurlijke hulpbronnen, beleid, en wet.... [-]


Bachelor of arts in duurzame landbouw en voedselsystemen (safp)

Campus September 2019 Verenigde Staten Poultney

Sluit je aan bij de volgende generatie agrarische pioniers die de manier verandert waarop de samenleving denkt over het verhogen en distribueren van voedsel. [+]

De manier waarop mensen voedsel produceren, kan problemen zoals opwarming van de aarde, waterschaarste en energietekorten intensiveren. Landbouwmethoden kunnen ook onderdeel worden van de oplossing voor een meer bewoonbare wereld. Het Sustainable Agriculture & Food Systems-programma van het Green Mountain College laat studenten zien hoe ze kunnen deelnemen aan de huidige voedselrevolutie die de landbouw verandert en hoe we naar voedsel kijken.

In het programma worden landbouw- en voedselsystemen gepresenteerd via de lenzen van geschiedenis, antropologie, natuurwetenschappen, filosofie, bedrijfskunde, economie en kunst. De Cerridwen Farm van het 22 hectare grote College is een landbouwlaboratorium op de campus. En de boerderij biedt kantoor- en klaslokalen voor het Farm & Food Project en andere regionale organisaties.... [-]


BSc

Bachelor of science in adventure education (ae)

Campus September 2019 Verenigde Staten Poultney

Het ervaren van een educatief avontuur vereist een goed opgeleide professionele leider. [+]

Het adventure education-programma bij GMC is uniek. Het curriculum reageert op veranderingen in de branche en trends. Verder maakt elke cursus deel uit van een nauw verweven proces waarbij studenten een grondige praktische kennis van zichzelf, theorieën, vaardigheden en de industrie moeten ontwikkelen.

HOOFDPUNTEN PROGRAMMA

Eerstejaars studenten leren de grondbeginselen van outdoorexpedities in Outdoor Living Skills terwijl ze backpacken in ofwel de Green Mountains van Vermont, de Adirondack Mountains in Upstate New York of de White Mountains van New Hampshire.

Sophomores nemen deel aan het 17-credit Immersion Semester in het noordoosten en daarbuiten. De Immersion Semester biedt 50+ dagen outdoorexpedities waarbij studenten de outdoor-, menselijke en educatieve vaardigheden leren die nodig zijn voor avonturiers en outdoor-opvoeders. Eerdere activiteiten zijn onder andere rotsklimmen, vlotgeleidingstrainingen, kano en kajaktochten op zee, kajakken op whitewater, mountainbikegroepmanagement, canyoneering en backpacken.... [-]


Bachelor of science in management van natuurlijke hulpbronnen (nr)

Campus September 2019 Verenigde Staten Poultney

Green Mountain College bereidt de parkwachters van morgen, bosbeheerders en natuurspecialisten voor als beheerders van ons land en onze grondstoffen. [+]

Green Mountain College bereidt de parkwachters van morgen, bosbeheerders en natuurspecialisten voor als beheerders van ons land en onze grondstoffen.

Het Natural Resource Management (NRM) -programma bij GMC is uniek - het combineert natuurwetenschappen met sociale en beleidswetenschappen en introduceert hands-on veldmethoden. Dit omvat een veldervaring van twee weken die betrekking heeft op methoden voor bosinventarisatie, monitoring van dieren in het wild en recreatiebeheer. Na vier jaar ben je gekwalificeerd om een ​​reeks opties voor werkgelegenheidsbeleid voor natuurlijke hulpbronnen te betreden en bereid te zijn om een ​​vervolgstudie na te streven op gebieden zoals natuurlijke hulpbronnen, bosbouw, biologie van dieren in het wild, recreatiebeheer of openbaar beleid. Afgestudeerden werken in openbare instanties en particuliere bedrijven, waaronder de US Forest Service, het Vermont Agency of Natural Resources en Landvest (een bosadviesbureau).... [-]


Bachelor of science in resort management van killington school of resort management (ksrm)

Campus September 2019 Verenigde Staten Poultney

The Killington School of Resort Management - een van de meest innovatieve en echt unieke programma's voor hoger onderwijs in het land. De leef-, werk- en academische omgevingen van onze studenten zijn allemaal gericht op het ontwikkelen van de student naar zijn / haar potentieel. [+]

The Killington School of Resort Management - een van de meest innovatieve en echt unieke programma's voor hoger onderwijs in het land.

Toegepast leren op zijn best.

De leef-, werk- en academische omgevingen van onze studenten zijn allemaal gericht op het ontwikkelen van de student naar zijn / haar potentieel.

Werk hard - speel hard.

KSRM-studenten wonen in The Lodge, een full-service woon- en leerlaboratorium op de toegangsweg Killington ... in het hart van de operaties van het resort.

De familiesfeer en ondersteuning bij The Lodge zijn ideaal voor de toegepaste leerling.

KSRM-studenten krijgen 3-4 zinvolle (betaalde) werkervaringen in het Killington / Pico Resort ... het "Beast of the East".... [-]


Bachelor

Bachelor of arts in milieustudies (sen)

Campus September 2019 Verenigde Staten Poultney

Het milieustudiesprogramma bij GMC weeft een uitdagend curriculum samen met praktische mogelijkheden om vaardigheden te ontwikkelen en een verandering aan te brengen. [+]

Het milieustudiesprogramma bij GMC weeft een uitdagend curriculum samen met praktische mogelijkheden om vaardigheden te ontwikkelen en een verandering aan te brengen.

Milieukunde majors van Green Mountain College kunnen ervoor kiezen zich te concentreren op een aantal verschillende gebieden - beleid, filosofie, wetenschap, onderwijs, communicatie en nog veel meer - maar ze hebben één ding gemeen: ze willen de wereld veranderen. Het milieustudieprogramma biedt studenten de vaardigheden, kennis en ervaring die ze nodig zullen hebben om complexe milieu- en sociale problemen aan te pakken. Door studenten te helpen kritische denkers en geëngageerde burgers te worden, stelt de milieustudie belangrijke studenten in staat instrumenten te bieden voor effectieve politieke, economische en sociale transformatie.... [-]


Contact

Adres Green Mountain College 1 Brennan Circle Poultney, Vermont
05764 Poultney, Vermont, Verenigde Staten