Greenville University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Greenville College werd in 1892 opgericht door de Free Methodist Church met de bedoeling om een ​​onderscheidend, Christus-gecentreerde college onderwijs voor mannen en vrouwen bieden. Het college's eerste president, Wilson T. Hogue, gebruikt het motto "onderwijs voor karakter" om het doel van het college te beschrijven. Haar missie 120 jaar later - empowerment van studenten voor het leven van het karakter en service - echo's dat doel.

Onze missie:

Greenville College stelt studenten voor het leven van het karakter en de service door een transformerende Christus-gecentreerde onderwijs in de vrije kunsten, wetenschappen en professionele studies.

Onze visie:

Greenville College gelooft dat God elk van onze studenten gecreëerd om een ​​unieke vorm van de wereld! Daarom hebben we

Bied een transformationele Christus-gecentreerde educatieve ervaring die machtigt, verrijkt, en verdraagt Focus op de ontwikkeling van de hele persoon, zodat elke leerling gedijt geestelijk, intellectueel, emotioneel, relationeel en fysiek Inspireren onze studenten om Gods oproep te omarmen Geef ons werk als aanbidding en zijn blij met de aanwezigheid van de verrezen Christus voor ons te vullen, uit te rusten met ons op en stuur ons

Kernwaarden:

A-Christ Centered Onderwijs

Wortels Greenville College liggen in de christelijke college beweging van de negentiende-eeuwse Amerika die betrokken om een ​​opleiding in het midden van de implicaties van het leven, de dood en de opstanding van Christus te voorzien was. Dit betekent dat de achtergrond van het werk van God in Christus - door de daden van de schepping, de verlossing en het herstel - frames het onderwijsproces, zowel in als buiten de klas. Het suggereert ook dat het onderwijs is nooit voor zijn eigen belang, maar wordt gezien als onderdeel van het grotere buiging van de geschapen orde terug naar God en Gods bedoelingen in en door Jezus Christus.

Een open-minded en Gastvrij Gemeenschap

Greenville College erkent en verwelkomt elke persoon als een belangrijk onderdeel van de grotere groep - een groep die houdt, respecteert en ondersteunt haar leden. Terwijl de gemeenschap pleit bepaalde normen voor haar leden, maar waardeert ook de identiteit van elk individu en streeft naar openheid ten aanzien van ieders achtergrond en ervaringen. In het kweken van een omgeving die de diversiteit van meningen en traditie verwelkomt, Greenville College bevordert openheid en authentieke daden van gastvrijheid onder zijn studenten, docenten en personeel.

Holistische Onderwijs

Greenville College is gericht op de transformatie van de studenten te bevorderen door middel van onderwijs. Door het volgen van de schriftuurlijke vermaning om de Heer lief te hebben met heel ons hart, verstand, ziel en kracht, faculteit neemt dit mandaat in de klas als ze leren van het hart naar een Christus-achtig karakter inboezemen bij hun studenten. Ze streven ernaar om gezaghebbende en hedendaagse kennis te geven in de discipline van de geest en inspireren passie in hun leerlingen voor een gekozen roeping.

Global Awareness

Greenville College daagt studenten en docenten om het bewustzijn, de gevoeligheid en de gevoeligheid voor verschillen tussen culturen, sociale praktijken en religies tonen. Dit betekent ook dat we scherp erkennen de onderlinge verbondenheid van Gods volk. Daarnaast, Greenville College benadrukt haar gemeenschap de noodzaak voor het bereiken van andere culturen en volken, om problemen in de wereld aan te pakken.

Creatieve en kritische denkers

Voortbouwend op het fundament van de vrije kunsten, Greenville College modellen en bevordert een creatieve en kritische benadering van ideeën en uitdagingen. Door middel van een academisch rigoureus curriculum, docenten stimuleren origineel en creatief denken, terwijl de waardering gedisciplineerd en gemotiveerd analyse.

Karakter en Dienst

Greenville College daagt studenten om zich te leren kennen, hun identiteit te herkennen door middel van zelf-ontdekking en de ontwikkeling van de speciale talenten die ze hebben gekregen door God. Wij streven ernaar om studenten bijbrengen met vaardigheden van introspectie die hen in staat stellen om hun karakter constant evalueren en ontwikkelen van een diep besef van hoe ze buiten zichzelf kunnen kijken en te voldoen aan de behoeften van anderen. Studenten hun potentieel het best te realiseren door de levenslange praktijk van het dienen van anderen.

Studenten Life Een van de meest memorabele aspecten van uw college ervaring zullen leven op onze prachtige 50-acre campus. campus Greenville bevindt zich in het hart van Greenville, Illinois, een prachtige stad van 7.000 mensen op 45 mijl / 72 kilometer buiten van St. Louis en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de I-70, I-55, I-64, en I-57 . Onze unieke locatie biedt waardevolle kansen voor outreach, fun, hands-on leren, en maatschappelijk engagement.

Onze Residence Life-programma is gebaseerd op gedeelde geloof in Christus, respect, vertrouwen, vriendschap en teamwork. Elke comfortabele residentie zaal wordt bemand door een Residence Hall Team, dat een coördinator van Residence Onderwijs (CRE) en Student Resident Kapelaans (RC) omvat. Je wordt omringd door wijze, meelevende mensen die hier zijn om richting, begeleiding en ondersteuning. Een verscheidenheid van sociale en educatieve programma's zijn gepland in elke zaal, van vloer partijen en "Roomies Night Out" aan de broer-zus vloer activiteiten en bijbelstudies. U kunt deelnemen aan ons mentorprogramma, worden verrijkt door ons geloof gebaseerde programma's en onderzoeken uw doelstellingen op lange termijn in onze carrière plaatsing programma.

Bachelor-, Graduate en online programma's Greenville College biedt een kwaliteit liberal arts onderwijs voor meer dan 1600 studenten. Wij bieden meer dan 50 undergraduate majors als volwassene en graduate programma's beschikbaar online of bij partnerschap locaties. Onze vooraanstaande academische programma's, zorgzame faculteit, en echte christelijke gemeenschap zijn het transformeren van het leven van de studenten uit de hele wereld.

Betrokken raken! Wij bieden meer dan 50 studenten organisaties, inclusief service en sociale clubs, muzikale groepen, studenten overheid, opdrachten clubs, prestaties groepen en studenten publicaties. Greenville heeft zelfs een eigen student-run radiozender WGRN 89.5 FM.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors » Bekijk Undergraduate Pathways » Bekijk Health Bachelor » Bekijk 1-jarige MBA\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor in de computer & informatiesystemen

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Greenville

De computer en informatiesystemen grote helpt bereiden studenten om te functioneren als informatieprofessionals in een wereld die voortdurend wordt getransformeerd door technologie. Deze voorbereiding omvat de teelt van analytisch en kritisch denken vaardigheden en het vermogen om te werken en te communiceren met anderen op complexe projecten. [+]

De computer en informatiesystemen belangrijke zal helpen bij de voorbereiding studenten om te functioneren als informatieprofessionals in een wereld die voortdurend wordt getransformeerd door technologie. Deze voorbereiding omvat de teelt van analytisch en kritisch denken vaardigheden en het vermogen om te werken en te communiceren met anderen op complexe projecten. Studenten zullen leren om inzichten te integreren in Gods schepping afgeleid van de informatica en informatiesystemen met hun christelijke begrip van de wereld en om zichzelf te presenteren als morele en verantwoordelijke christelijke professionals en dienende leiders.

De computer en informatiesystemen belangrijke benadrukt de theoretische grondslagen van informatiesystemen die hen zal toestaan, als het leven lang te leren, om gelijke tred te houden met de snel veranderende technologie in de loop van hun carrière. Studenten leren ook de technische vaardigheden die nodig zijn om te beginnen en informatie professionals na het afstuderen. Studenten die met succes de computer en informatiesystemen te voltooien grote kunt verwachten entry-level professionele posities of toelating tot de graduate school na je afstuderen.... [-]


Bachelor in de fysica

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Greenville

De belangrijke fysica eisen omvatten 33-37 credits in de natuurkunde en 26 credits in de chemie, informatica en wiskunde. De belangrijke fysica kan leiden tot ofwel een Bachelor of Arts of Bachelor of Science. [+]

Physics pogingen om een ​​basiskennis van alle vormen van materie en energie te ontwikkelen. De huidige samenleving moet opgeleide personen in de natuurkunde met het oog op een hoog niveau van technologie in onze samenleving. Physics gebruikt wiskundige technieken om processen te beschrijven en ontwikkelt nieuwe ideeën die worden gegeven aan technici voor de uitvoering. De Natuurkunde afdeling streeft ernaar om de student een inzicht in de fundamentele fysische principes geven en laten zien hoe deze principes zijn aangepast aan vele soorten van de werkgelegenheid in onze samenleving.

Voor degenen die hoofdvak in de fysica, de afdeling bereid is om aan de behoeften van de drie groepen te ontmoeten: studenten die van plan zijn naar de middelbare school natuurkunde leren, studenten die van plan om door te gaan naar graduate school in de natuurkunde, en studenten die verwachten om te gaan werken in een regering of industrieel laboratorium na het afstuderen. Studenten kunnen kiezen om ofwel een BA-diploma of een BS diploma af te ronden. Studenten in aanmerking komen voor de BA-graad moet voldoen aan de vreemde taal eisen zoals beschreven in de richtlijnen Algemene Onderwijsbond. Studenten in aanmerking komen voor de BS graad moet invullen 4-8 credit-uren van een practicum gericht op een onderzoekservaring.... [-]


Bachelor in de muziek business

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Greenville

De voortdurend veranderende klimaat van de muziekindustrie dient als decor voor de muziekindustrie Major. Studenten leren door het bestuderen van een breed scala aan onderwerpen, waaronder het auteursrecht, Record Contracten, Music Publishing, Artists Management, Record Company Operations, Internet Marketing en Distributie en International Music Business. [+]

De voortdurend veranderende klimaat van de muziekindustrie dient als decor voor de Muziek Zaak Major. Studenten leren door het bestuderen van een breed scala aan onderwerpen, waaronder het auteursrecht, Record Contracten, Music Publishing, Artists Management, Record Company Operations, Internet Marketing en Distributie en International Music Business.

Greenville College heeft gediend als het lanceerplatform voor een groot aantal producenten, managers en promotors. De muziek business Major is ontworpen om real-life werkervaring combineren met klassikale instructie om afgestudeerden voor toegang en mid-level carrière voor te bereiden.

Carrièremogelijkheden voor openstaande Muziek Zaak majors zijn onder andere posities bij grote en onafhankelijke bedrijven op gebieden zoals commerciële en onafhankelijke muziek productie, het boeken, kunstenaars en business management, marketing, promotie, publiciteit, uitgeven van muziek en entertainment recht. Afgestudeerden streven ook een verscheidenheid van ondernemende kansen als ondernemers en onafhankelijke contractanten.... [-]


Bachelor in digitale media

Campus Voltijd 3 - 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Greenville

De Digital Media grote bereidt studenten voor content creators worden in een wereld die voortdurend wordt gevormd door technologie. Voorbereiding omvat de teelt van analytisch en kritisch denken vaardigheden en het vermogen om te werken en te communiceren met anderen op complexe interdisciplinaire projecten integreren van digitale muziek en grafisch ontwerp; webbased digitale communicatie; en internet de ontwikkeling van vaardigheden. [+]

De Digital Media grote bereidt studenten voor content creators worden in een wereld die voortdurend wordt gevormd door technologie. Voorbereiding omvat de teelt van analytisch en kritisch denken vaardigheden en het vermogen om te werken en te communiceren met anderen op complexe interdisciplinaire projecten integreren van digitale muziek en grafisch ontwerp; webbased digitale communicatie; en internet de ontwikkeling van vaardigheden.

Vind Uw Track

Game Design & Development

Experiment en onderzoek games. Leer video game design en prototyping-programma's. Voltooien theoretische en laboratorium werk dat zich richt op de video game ontwikkelingsproces.

Film

Leren state-of-the-art technieken en methoden voor de productie en film theorie. ... [-]


Bachelor in dual techniek

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Greenville

The Engineering Dual Degree partnerschap resulteert in 2 graden: een Bachelor of Arts in de natuurkunde of scheikunde van GC en een bachelor of science in engineering van een partnership school. Onze engineering dual degree studenten hebben groot succes gezien bij twee van de beste technische scholen in het land, met 98% van de studenten met succes voltooien van hun ingenieursdiploma met onze universitaire partners. [+]

BA Physics of Chemistry + BS Techniek Techniek Dual Degree Overzicht

Al bijna een halve eeuw, Greenville College heeft een engineering dual degree programma aangeboden door middel van partnerschappen met twee van de beste technische scholen in de natie: de Universiteit van Illinois in Urbana-Champaign en de Washington University in St. Louis.

De Techniek Dual Degree Partnership resultaten in 2 graden: een Bachelor of Arts in de natuurkunde of scheikunde van GC en een bachelor of science in engineering van een partnership school. Onze engineering dual degree studenten hebben groot succes gezien bij twee van de beste technische scholen in het land, met 98% van de studenten met succes voltooien van hun ingenieursdiploma met onze universitaire partners. ... [-]


Videos

Greenville University

Contact

Greenville College

Adres 315 E. College Avenue, Illinois
62246-1145 Greenville, Illinois, Verenigde Staten
Website http://www.greenville.edu/
Telefoon +1 618-664-2800