Greenville University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Greenville College werd in 1892 opgericht door de Free Methodist Church met de bedoeling om een ​​onderscheidend, Christus-gecentreerde college onderwijs voor mannen en vrouwen bieden. Het college's eerste president, Wilson T. Hogue, gebruikt het motto "onderwijs voor karakter" om het doel van het college te beschrijven. Haar missie 120 jaar later - empowerment van studenten voor het leven van het karakter en service - echo's dat doel.

Onze missie:

Greenville College stelt studenten voor het leven van het karakter en de service door een transformerende Christus-gecentreerde onderwijs in de vrije kunsten, wetenschappen en professionele studies.

Onze visie:

Greenville College gelooft dat God elk van onze studenten gecreëerd om een ​​unieke vorm van de wereld! Daarom hebben we

Bied een transformationele Christus-gecentreerde educatieve ervaring die machtigt, verrijkt, en verdraagt Focus op de ontwikkeling van de hele persoon, zodat elke leerling gedijt geestelijk, intellectueel, emotioneel, relationeel en fysiek Inspireren onze studenten om Gods oproep te omarmen Geef ons werk als aanbidding en zijn blij met de aanwezigheid van de verrezen Christus voor ons te vullen, uit te rusten met ons op en stuur ons

Kernwaarden:

A-Christ Centered Onderwijs

Wortels Greenville College liggen in de christelijke college beweging van de negentiende-eeuwse Amerika die betrokken om een ​​opleiding in het midden van de implicaties van het leven, de dood en de opstanding van Christus te voorzien was. Dit betekent dat de achtergrond van het werk van God in Christus - door de daden van de schepping, de verlossing en het herstel - frames het onderwijsproces, zowel in als buiten de klas. Het suggereert ook dat het onderwijs is nooit voor zijn eigen belang, maar wordt gezien als onderdeel van het grotere buiging van de geschapen orde terug naar God en Gods bedoelingen in en door Jezus Christus.

Een open-minded en Gastvrij Gemeenschap

Greenville College erkent en verwelkomt elke persoon als een belangrijk onderdeel van de grotere groep - een groep die houdt, respecteert en ondersteunt haar leden. Terwijl de gemeenschap pleit bepaalde normen voor haar leden, maar waardeert ook de identiteit van elk individu en streeft naar openheid ten aanzien van ieders achtergrond en ervaringen. In het kweken van een omgeving die de diversiteit van meningen en traditie verwelkomt, Greenville College bevordert openheid en authentieke daden van gastvrijheid onder zijn studenten, docenten en personeel.

Holistische Onderwijs

Greenville College is gericht op de transformatie van de studenten te bevorderen door middel van onderwijs. Door het volgen van de schriftuurlijke vermaning om de Heer lief te hebben met heel ons hart, verstand, ziel en kracht, faculteit neemt dit mandaat in de klas als ze leren van het hart naar een Christus-achtig karakter inboezemen bij hun studenten. Ze streven ernaar om gezaghebbende en hedendaagse kennis te geven in de discipline van de geest en inspireren passie in hun leerlingen voor een gekozen roeping.

Global Awareness

Greenville College daagt studenten en docenten om het bewustzijn, de gevoeligheid en de gevoeligheid voor verschillen tussen culturen, sociale praktijken en religies tonen. Dit betekent ook dat we scherp erkennen de onderlinge verbondenheid van Gods volk. Daarnaast, Greenville College benadrukt haar gemeenschap de noodzaak voor het bereiken van andere culturen en volken, om problemen in de wereld aan te pakken.

Creatieve en kritische denkers

Voortbouwend op het fundament van de vrije kunsten, Greenville College modellen en bevordert een creatieve en kritische benadering van ideeën en uitdagingen. Door middel van een academisch rigoureus curriculum, docenten stimuleren origineel en creatief denken, terwijl de waardering gedisciplineerd en gemotiveerd analyse.

Karakter en Dienst

Greenville College daagt studenten om zich te leren kennen, hun identiteit te herkennen door middel van zelf-ontdekking en de ontwikkeling van de speciale talenten die ze hebben gekregen door God. Wij streven ernaar om studenten bijbrengen met vaardigheden van introspectie die hen in staat stellen om hun karakter constant evalueren en ontwikkelen van een diep besef van hoe ze buiten zichzelf kunnen kijken en te voldoen aan de behoeften van anderen. Studenten hun potentieel het best te realiseren door de levenslange praktijk van het dienen van anderen.

Studenten Life Een van de meest memorabele aspecten van uw college ervaring zullen leven op onze prachtige 50-acre campus. campus Greenville bevindt zich in het hart van Greenville, Illinois, een prachtige stad van 7.000 mensen op 45 mijl / 72 kilometer buiten van St. Louis en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de I-70, I-55, I-64, en I-57 . Onze unieke locatie biedt waardevolle kansen voor outreach, fun, hands-on leren, en maatschappelijk engagement.

Onze Residence Life-programma is gebaseerd op gedeelde geloof in Christus, respect, vertrouwen, vriendschap en teamwork. Elke comfortabele residentie zaal wordt bemand door een Residence Hall Team, dat een coördinator van Residence Onderwijs (CRE) en Student Resident Kapelaans (RC) omvat. Je wordt omringd door wijze, meelevende mensen die hier zijn om richting, begeleiding en ondersteuning. Een verscheidenheid van sociale en educatieve programma's zijn gepland in elke zaal, van vloer partijen en "Roomies Night Out" aan de broer-zus vloer activiteiten en bijbelstudies. U kunt deelnemen aan ons mentorprogramma, worden verrijkt door ons geloof gebaseerde programma's en onderzoeken uw doelstellingen op lange termijn in onze carrière plaatsing programma.

Bachelor-, Graduate en online programma's Greenville College biedt een kwaliteit liberal arts onderwijs voor meer dan 1600 studenten. Wij bieden meer dan 50 undergraduate majors als volwassene en graduate programma's beschikbaar online of bij partnerschap locaties. Onze vooraanstaande academische programma's, zorgzame faculteit, en echte christelijke gemeenschap zijn het transformeren van het leven van de studenten uit de hele wereld.

Betrokken raken! Wij bieden meer dan 50 studenten organisaties, inclusief service en sociale clubs, muzikale groepen, studenten overheid, opdrachten clubs, prestaties groepen en studenten publicaties. Greenville heeft zelfs een eigen student-run radiozender WGRN 89.5 FM.

Locaties

Greenville

Greenville College

Address
315 E. College Avenue, Illinois
62246-1145 Greenville, Illinois, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 618-664-2800

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden