Lees de Officiële Beschrijving

Greenville College werd in 1892 opgericht door de Free Methodist Church met de bedoeling om een ​​onderscheidend, Christus-gecentreerde college onderwijs voor mannen en vrouwen bieden. Het college's eerste president, Wilson T. Hogue, gebruikt het motto "onderwijs voor karakter" om het doel van het college te beschrijven. Haar missie 120 jaar later - empowerment van studenten voor het leven van het karakter en service - echo's dat doel.

Onze missie:

Greenville College stelt studenten voor het leven van het karakter en de service door een transformerende Christus-gecentreerde onderwijs in de vrije kunsten, wetenschappen en professionele studies.

Onze visie:

Greenville College gelooft dat God elk van onze studenten gecreëerd om een ​​unieke vorm van de wereld! Daarom hebben we

Bied een transformationele Christus-gecentreerde educatieve ervaring die machtigt, verrijkt, en verdraagt Focus op de ontwikkeling van de hele persoon, zodat elke leerling gedijt geestelijk, intellectueel, emotioneel, relationeel en fysiek Inspireren onze studenten om Gods oproep te omarmen Geef ons werk als aanbidding en zijn blij met de aanwezigheid van de verrezen Christus voor ons te vullen, uit te rusten met ons op en stuur ons

Kernwaarden:

A-Christ Centered Onderwijs

Wortels Greenville College liggen in de christelijke college beweging van de negentiende-eeuwse Amerika die betrokken om een ​​opleiding in het midden van de implicaties van het leven, de dood en de opstanding van Christus te voorzien was. Dit betekent dat de achtergrond van het werk van God in Christus - door de daden van de schepping, de verlossing en het herstel - frames het onderwijsproces, zowel in als buiten de klas. Het suggereert ook dat het onderwijs is nooit voor zijn eigen belang, maar wordt gezien als onderdeel van het grotere buiging van de geschapen orde terug naar God en Gods bedoelingen in en door Jezus Christus.

Een open-minded en Gastvrij Gemeenschap

Greenville College erkent en verwelkomt elke persoon als een belangrijk onderdeel van de grotere groep - een groep die houdt, respecteert en ondersteunt haar leden. Terwijl de gemeenschap pleit bepaalde normen voor haar leden, maar waardeert ook de identiteit van elk individu en streeft naar openheid ten aanzien van ieders achtergrond en ervaringen. In het kweken van een omgeving die de diversiteit van meningen en traditie verwelkomt, Greenville College bevordert openheid en authentieke daden van gastvrijheid onder zijn studenten, docenten en personeel.

Holistische Onderwijs

Greenville College is gericht op de transformatie van de studenten te bevorderen door middel van onderwijs. Door het volgen van de schriftuurlijke vermaning om de Heer lief te hebben met heel ons hart, verstand, ziel en kracht, faculteit neemt dit mandaat in de klas als ze leren van het hart naar een Christus-achtig karakter inboezemen bij hun studenten. Ze streven ernaar om gezaghebbende en hedendaagse kennis te geven in de discipline van de geest en inspireren passie in hun leerlingen voor een gekozen roeping.

Global Awareness

Greenville College daagt studenten en docenten om het bewustzijn, de gevoeligheid en de gevoeligheid voor verschillen tussen culturen, sociale praktijken en religies tonen. Dit betekent ook dat we scherp erkennen de onderlinge verbondenheid van Gods volk. Daarnaast, Greenville College benadrukt haar gemeenschap de noodzaak voor het bereiken van andere culturen en volken, om problemen in de wereld aan te pakken.

Creatieve en kritische denkers

Voortbouwend op het fundament van de vrije kunsten, Greenville College modellen en bevordert een creatieve en kritische benadering van ideeën en uitdagingen. Door middel van een academisch rigoureus curriculum, docenten stimuleren origineel en creatief denken, terwijl de waardering gedisciplineerd en gemotiveerd analyse.

Karakter en Dienst

Greenville College daagt studenten om zich te leren kennen, hun identiteit te herkennen door middel van zelf-ontdekking en de ontwikkeling van de speciale talenten die ze hebben gekregen door God. Wij streven ernaar om studenten bijbrengen met vaardigheden van introspectie die hen in staat stellen om hun karakter constant evalueren en ontwikkelen van een diep besef van hoe ze buiten zichzelf kunnen kijken en te voldoen aan de behoeften van anderen. Studenten hun potentieel het best te realiseren door de levenslange praktijk van het dienen van anderen.

Studenten Life Een van de meest memorabele aspecten van uw college ervaring zullen leven op onze prachtige 50-acre campus. campus Greenville bevindt zich in het hart van Greenville, Illinois, een prachtige stad van 7.000 mensen op 45 mijl / 72 kilometer buiten van St. Louis en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de I-70, I-55, I-64, en I-57 . Onze unieke locatie biedt waardevolle kansen voor outreach, fun, hands-on leren, en maatschappelijk engagement.

Onze Residence Life-programma is gebaseerd op gedeelde geloof in Christus, respect, vertrouwen, vriendschap en teamwork. Elke comfortabele residentie zaal wordt bemand door een Residence Hall Team, dat een coördinator van Residence Onderwijs (CRE) en Student Resident Kapelaans (RC) omvat. Je wordt omringd door wijze, meelevende mensen die hier zijn om richting, begeleiding en ondersteuning. Een verscheidenheid van sociale en educatieve programma's zijn gepland in elke zaal, van vloer partijen en "Roomies Night Out" aan de broer-zus vloer activiteiten en bijbelstudies. U kunt deelnemen aan ons mentorprogramma, worden verrijkt door ons geloof gebaseerde programma's en onderzoeken uw doelstellingen op lange termijn in onze carrière plaatsing programma.

Bachelor-, Graduate en online programma's Greenville College biedt een kwaliteit liberal arts onderwijs voor meer dan 1600 studenten. Wij bieden meer dan 50 undergraduate majors als volwassene en graduate programma's beschikbaar online of bij partnerschap locaties. Onze vooraanstaande academische programma's, zorgzame faculteit, en echte christelijke gemeenschap zijn het transformeren van het leven van de studenten uit de hele wereld.

Betrokken raken! Wij bieden meer dan 50 studenten organisaties, inclusief service en sociale clubs, muzikale groepen, studenten overheid, opdrachten clubs, prestaties groepen en studenten publicaties. Greenville heeft zelfs een eigen student-run radiozender WGRN 89.5 FM.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Greenville University

De grote computer- en informatiesystemen zullen de studenten voorbereiden om te functioneren als informatieprofessionals in een wereld die voortdurend wordt getransformee ... [+]

De grote computer- en informatiesystemen zullen de studenten voorbereiden om te functioneren als informatieprofessionals in een wereld die voortdurend wordt getransformeerd door technologie. Deze voorbereiding omvat de ontwikkeling van analytische en kritisch denkvaardigheden, evenals het vermogen om met anderen aan complexe projecten te werken en te communiceren. Studenten zullen leren om inzichten in God's creatie te integreren, afgeleid van computerwetenschap en informatiesystemen, met hun christelijk begrip van de wereld en om zichzelf te presenteren als morele en verantwoordelijke christelijke professionals en dienende leiders.

De belangrijkste computer- en informatiesystemen leggen de nadruk op de theoretische grondslagen van informatiesystemen die hen in staat zullen stellen om, als levenslang lerenden, in de loop van hun loopbaan gelijke tred te houden met de snel veranderende technologie. Studenten leren ook de technische vaardigheden die nodig zijn om te beginnen als informatieprofessionals na hun afstuderen. Studenten die de grote computer- en informatiesystemen met succes afronden, kunnen bij hun afstuderen een professionele startpositie of toelating tot graduate school verwachten.... [-]

Verenigde Staten Greenville
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 vind je doctoraat rechten
Campus
Lees meer in Nederlands
Greenville University

De natuurkunde als discipline staat centraal in alle natuurwetenschappen. De toepassingen ervan zijn duidelijk zichtbaar in alle technologische ontwikkelingen in onze hui ... [+]

De natuurkunde als discipline staat centraal in alle natuurwetenschappen. De toepassingen ervan zijn duidelijk zichtbaar in alle technologische ontwikkelingen in onze huidige samenleving.

Studenten zullen vinden dat onze natuurkunde een uitstekende voorbereiding is voor de graduate school of voor certificering in het onderwijs op het middelbaar en voortgezet niveau.

De natuurkunde is een natuurwetenschap die ernaar streeft om materie en energie op een zeer fundamenteel niveau nauwkeurig te verklaren. Wiskunde is de primaire taal die in het veld wordt gebruikt om concepten over te brengen die natuur- en fenomenen kwalitatief en kwantitatief beschrijven, die niet alleen verantwoordelijk is voor fysieke maar ook chemische en biologische processen.... [-]

Verenigde Staten Greenville
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Greenville University

De Digital Media-major bereidt studenten voor op het creëren van inhoudsmakers in een wereld die voortdurend wordt gevormd door technologie. Voorbereiding omvat de ontwik ... [+]

De Digital Media Major bereidt studenten voor op het creëren van inhoudsmakers in een wereld die voortdurend wordt gevormd door technologie. Deze voorbereiding omvat de ontwikkeling van analytische en kritisch denkende vaardigheden, evenals het vermogen om met anderen te werken en te communiceren over complexe interdisciplinaire projecten waarin digitale muziek, digitale kunst, webgebaseerde technologieën en computerprogrammeervaardigheden worden geïntegreerd.

Studenten zullen leren om hun christelijke wereldvisie te integreren als een verlengstuk van het creatieve proces zoals geopenbaard in digitale inhoud, en zichzelf presenteren als morele en verantwoordelijke christelijke professionals. De digitale media-major legt de nadruk op een breed theoretisch inzicht in de bezorgtools, die hen in staat zullen stellen om, als levenslange leerders, gelijke tred te houden met de snel veranderende technologie in de loop van hun loopbaan. Studenten leren ook de technische vaardigheden die nodig zijn om te beginnen als inhoudmakers na hun afstuderen. Studenten die met succes de digitale media-major voltooien, kunnen instapprofessionals of toelating tot graduate school verwachten na hun afstuderen.... [-]

Verenigde Staten Greenville
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Greenville University

Het Engineering Dual Degree Partnership resulteert in 2 graden: een bachelor in de natuurkunde of scheikunde van GC en een bachelor in de ingenieurswetenschappen van een ... [+]

Engineering 3-2 Dual Degree-programma

Volgens de statistieken van het Amerikaanse ministerie van Arbeid staat engineering voor het komende decennium een ​​van de top vijf van werkgelegenheidsgebieden. Als je door middel van schrijven, communicatie, wiskunde en wetenschappen voorbereid bent op je middelbare schoolopleiding, moet je klaar zijn om naar de cursussen op universitair niveau te gaan. Je zult veel moeten studeren, maar alles wat de moeite waard is, kost wat moeite. De terugverdientijd vindt plaats in carrière-tevredenheid. Het ingenieursberoep behoort in de bovenste 15% van de 250 soorten arbeidsinspanningen.

Dual Degree met de University of Illinois in Urbana-Champaign... [-]

Verenigde Staten Greenville
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 - 5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Greenville University

De major Music Business is een multidisciplinair curriculum tussen muziek en bedrijf dat zich richt op het voorbereiden van studenten om te werken als leidinggevenden, ma ... [+]

De major Music Business is een multidisciplinair curriculum tussen muziek en bedrijf dat zich richt op het voorbereiden van studenten om te werken als leidinggevenden, managers en beheerders in alle delen van de muziekindustrie. Het programma biedt studenten een geconcentreerde studie en professionele expertise op het gebied van artiesten- en locatiebeheer, productie, publiceren, distributie, detailhandel, boeken en touren.

Coursework richt zich op juridische aspecten van platenmaatschappij- en muziekuitgeverijactiviteiten, waaronder financiële overeenkomsten, productie- en beheerscontracten, licenties, intellectuele eigendomsrechten en bedrijfsethiek. De studie van de basismuziektheorie en de deelname aan ensembles leert de student om kwalitatief de muziek van een artiest te evalueren en vormt de vocabulaire die nodig is om te communiceren met professionals op dit gebied. Studenten ontwikkelen kritische en analytische denkvaardigheden door middel van 'hands-on' ervaringen en loopbaangeoriënteerde projecten zoals stages en een practicum in Blackroom Records. Studenten nemen deel aan de Music and Entertainment Industry Student Association (MEISA) , een op de branche gerichte organisatie die studenten in staat stelt om te communiceren met professionals uit de muziekindustrie via forums, seminars en panels die zich bezighouden met actuele problemen in de muziekindustrie.... [-]

Verenigde Staten Greenville
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Transfer Student

I will be bold

Together at GU

Men's Soccer

Men's Volleyball