Hampton University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Andere universiteiten leren gewoon de geschiedenis. Hampton University zet je midden in het midden. Want, zoals je snel ontdekt, ben je niet alleen een onderdeel van Hampton University - Hampton University is een onderdeel van jou.

Terwijl onze wortels diep in de geschiedenis van deze natie en de Afro-Amerikaanse ervaring, onze blik - als de uwe - zijn stevig geplaatst op de horizon van de wereldwijde gemeenschap van de 21ste eeuw.

Rijk in de geschiedenis, getrapt in de traditie, Hampton University is een dynamische, progressieve instelling van hoger onderwijs, met een brede waaier aan technische, liberale en afgestudeerde diploma programma's. Naast het feit dat een van de top historisch zwarte universiteiten in de wereld, Hampton University is een hechte gemeenschap van leerlingen en docenten, wat neerkomt op 49 staten en 35 gebieden en landen.

Hampton University ligt aan de oevers van het schiereiland Virginia, vlakbij de monding van de Chesapeake Bay. De omliggende stad van Hampton biedt een breed scala aan zakelijke en industriële ondernemingen, retail en woonwijken, historische bezienswaardigheden, en mijlen van de waterkant en stranden. Attracties zoals Fort Monroe, NASA Langley Research Center en het Virginia Air and Space Center toevoegen aan de pracht - en gewoon leuker - van de campus HU.

Missie

Hampton University is een uitgebreide instelling voor hoger onderwijs, gewijd aan de bevordering van het leren, de bouw van karakter en voorbereiding van veelbelovende studenten voor posities van leiderschap en service. Zijn curriculum nadruk ligt wetenschappelijke en professional met een sterke liberale kunsten onder omsnoerinrichting. Bij de uitvoering van haar missie, de universiteit vereist dat alles wat hij van de hoogste kwaliteit heeft zijn.

Een historisch zwarte instelling, Hampton University is toegewijd aan het multiculturalisme. De universiteit biedt studenten van diverse nationale, culturele en economische achtergronden. Van het begin tot het heden, heeft de instelling ingeschreven studenten uit vijf continenten - Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Afrika, Azië en Europa - en vele landen, waaronder Gabon, Kenia, Ghana, Japan, China, Armenië, Groot-Brittannië en Rusland, evenals de Hawaiiaanse en de Caribische eilanden en tal van Amerikaanse Indian landen. Het plaatsen van haar studenten in het centrum van de planning, de universiteit biedt een holistische educatieve omgeving. Leren wordt vergemakkelijkt door een reeks van educatieve aanbod, een rigoureuze curriculum, uitstekend onderwijs, professionele ervaring, meerdere leiderschap kansen, en de nadruk op de ontwikkeling van het karakter die integriteit, respect, fatsoen, waardigheid en verantwoordelijkheid waarden.

Onderzoek en openbare diensten zijn een integraal onderdeel van de missie van Hampton's. Met het oog op wetenschap en ontdekking verbeteren, is de faculteit bezig met het schrijven, onderzoek en grantsmanship. Docenten, medewerkers en studenten leiderschap en dienstverlening aan de universiteit, alsmede de mondiale gemeenschap.

Bij het bereiken van haar missie, Hampton University biedt voorbeeldige programma's en mogelijkheden die studenten, docenten en medewerkers in staat stellen om te groeien, te ontwikkelen en bij te dragen aan onze samenleving op een productieve en nuttige manier.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelor » Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor In De Politieke Wetenschappen

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Hampton

Het Departement Politieke Wetenschappen en Geschiedenis biedt opleidingen in Politicologie, Geschiedenis en Geschiedenis. Deze unieke configuratie combineert twee traditionele disciplines van de sociale wetenschappen binnen één administratieve structuur. [+]

Het Departement Politieke Wetenschappen en Geschiedenis biedt opleidingen in Politicologie, Geschiedenis en Geschiedenis. Deze unieke configuratie combineert twee traditionele disciplines van de sociale wetenschappen binnen één administratieve structuur.

Politicologie is de studie van de politiek: overheid, recht, politiek gedrag, openbaar beleid en politieke filosofie.

[-]

BSc

Bachelor in Chemical Engineering

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Hampton

[+]

Het onderwijs in chemische technologie is uniek vanwege de sterke nadruk op het opbouwen van het vermogen om de aanpak van een systeem voor probleemoplossing toe te passen, om nuttige resultaten te synthetiseren, om productieve partnerschappen met andere beroepen te vormen en om principes uit een breed scala van wetenschappelijke disciplines toe te passen. Afronding van het undergraduate Chemical Engineering-programma in Hampton biedt de basis voor voortdurende professionele groei of graduate studies in Chemical Engineering, en voor toelating tot professionele scholen zoals medische, juridische of zakelijke aangelegenheden.

Naast de Chemical Engineering-laboratoria hebben studenten die deelnamen aan het programma toegang tot drie grote computerlabs (Lockheed Martin Modeling en Simulation Lab, Hewlett Packard Integrated Electrical Engineering Lab, en US Department of Education Modelling and Simulation Computational Lab) en tot de staat een VPERC-materiaalkarakteriseringslaboratorium met een rasterelektronenmicroscoop, een krachtige optische microscoop, een röntgendiffractie-instrument en andere materiaalkarakteriseringsapparatuur.... [-]


Bachelor In De Luchtvaart Beheer

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Hampton

Het Department of Aviation in de School of Engineering and Technology biedt studenten de voorbereiding voor een verscheidenheid aan loopbanen in de luchtvaart. [+]

Het Department of Aviation in de School of Engineering and Technology biedt studenten de voorbereiding voor een verscheidenheid aan loopbanen in de luchtvaart. In combinatie met een sterke achtergrond in de vrije kunsten bereidt het luchtvaartprogramma studenten voor op deelname aan de opbouw van de toekomst van de luchtvaartindustrie. Het departement bereidt zijn studenten ook voor op professionals door de waarde van levenslang leren aan te tonen door middel van onderzoeksprojecten en de waarde van dienstverlening aan de universiteit, het beroep van de luchtvaart en de gemeenschap. Het Department of Aviation van Hampton University is de enige van de 105 historische Black Colleges and Universities (HBCU) in Amerika met een door de Federal Aviation Administration (FAA) goedgekeurd ATCI-programma.... [-]


Bachelor In Economie

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Hampton

De Bachelor of Science-opleiding in Economie biedt een grondige training in economische analyse. Alle studenten zullen worden blootgesteld aan toepassingen van economische technieken die worden gebruikt in de publieke sector, de particuliere sector en internationale zakelijke omgevingen. [+]

Afgestudeerden van Hampton zijn goed voorbereid om oplossingen te bieden voor complexe problemen en wereldwijde problemen in de samenleving te herkennen.

Er zijn 30 plus full-time en part-time faculteit in de School of Business. Faculteitsleden worden geselecteerd uit een multiculturele achtergrond om een ​​diversiteit aan gedachten te bieden en om de studentenpopulatie aan te vullen. Faculteitsleden zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van innovatieve methoden van lesgeven, het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek en het deelnemen aan studentmentorschap.

[-]