Hardin-Simmons University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1891 door een toegewijde groep van ministers, ranchers, en handelaren, Hardin-Simmons University blijft ijveren voor de ontwikkeling van de geest en het voeden van het geestelijk leven van haar studenten. HSU, een particuliere universiteit gelegen in Abilene, Texas, is aangesloten bij de Baptisten Algemeen Verdrag van Texas sinds 1941. HSU biedt een uitdagende academische opleiding van studenten op basis van een liberal arts stichting, en voorschotten wetenschappelijke groei door het aanbieden van gespecialiseerde graduate en professionele opleidingen. De combinatie van haar inzet voor academische uitmuntendheid en een zorg voor de ontwikkeling van de totale persoon met een onderscheidend christelijk perspectief, Hardin-Simmons serveert studenten door middel van kwaliteit educatieve programma's ontworpen om An Education Verlicht door het geloof te bieden.

Het is de missie van Hardin-Simmons University om een ​​gemeenschap gewijd aan het verstrekken van excellentie in het onderwijs verlicht door het christelijk geloof en waarden.

HSU Fast Facts Missie De missie van Hardin-Simmons University is een gemeenschap te worden gewijd aan het verstrekken van excellentie in het onderwijs verlicht door het christelijk geloof en waarden.

Plaats Een grote gemeenschap met een kleine stad voelen, Abilene is een toonaangevende educatieve, het bedrijfsleven en de medische hub in West-Texas met een grootstedelijke bevolking van ongeveer 120.000. Er zijn tal van entertainment opties beschikbaar voor studenten, met inbegrip van een verscheidenheid aan restaurants, winkels en commerciële bedrijven.

Campus De belangrijkste HSU campus ligt op 96 prachtig aangelegde acres, met de totale vastgoedportefeuille omvat 220 acres. Bestaat uit 33 belangrijke gebouwen, waaronder acht klaslokaal gebouwen, zes woonplaats zalen, en twee appartementencomplexen, de HSU campus is een plek waar studenten zich thuis voelen.

geschiedenis HSU werd opgericht in 1891 als een particuliere, coeducational, liberal arts universiteit. Aangesloten bij de Doper Algemeen Verdrag van Texas en geaccrediteerd door de Commissie over de Colleges van de Zuidelijke Vereniging van Hogescholen en scholen, studenten van alle religies, etnische groepen, rassen, en loopt van het leven zijn welkom.

De HSU Commitment Uw collegegeld tarief niet verhoogd, terwijl u full-time worden ingeschreven als een undergraduate of graduate student tijdens opeenvolgende herfst / lente semesters en wordt het maken van continue, voldoende vooruitgang in de richting van een diploma. (Geldt niet voor inschrijving in doctoraatsprogramma's of cursussen in de Patty Hanks Shelton School of Nursing of Logsdon Seminary.)

Student Body Fall 2015 2212 totale studentenpopulatie

1638 Undergraduate 474 Graduate 97 Master of Divinity 33 Doctor of Ministry 85 Doctor in de Fysiotherapie 29 Doctor of Education in Leadership 230 Other Graduate Studies

schenking In meer dan $ 150.000.000.

Faculteit Onze 12: 1 student-to-faculteit verhouding zorgt ervoor dat elke student aan HSU ontvangt individuele aandacht en geeft studenten de mogelijkheid om betekenisvolle relaties met professoren ontwikkelen. Negentig procent van onze faculteit houdt de hoogst beschikbare graad in hun vakgebied.

Academic Divisies

College of Fine Arts Cynthia Ann Parker College of Liberal Arts Holland School van Wetenschappen en Wiskunde Irvin School of Education Kelley College of Business Logsdon School of Theology Patty Hanks Shelton School of Nursing

Graden Aangeboden

baccalaureus Bachelor of Behavioral Science Bachelor of Business Administration Bachelor of Fine Arts Bachelor of Music Bachelor of Science bachelor of science in de verpleegkunde Master of Arts Master of Business Administration Master of Business Administration in ondernemerschap Master of Divinity Master of Education Master of Music master of science Master of Science in de verpleegkunde Doctor of Education in Leadership Doctor of Ministry Doctor in de Fysiotherapie

onderscheidend Programs

Honors Program internationale studies Leadership Studies ethiek Minor

Accreditaties en Lidmaatschappen

Associatieraad for Business Schools en programma's Vereniging van Theologische Scholen Commissie voor Accreditatie van Athletic Training Onderwijs Commissie voor Accreditatie in Physical Therapy Onderwijs (CAPTE) Commissie over de Colleges van de Zuidelijke Vereniging van Hogescholen en scholen (SAC) Commissie over Collegiale Verpleegkunde Onderwijs Raad van Social Work Onderwijs Nationale Vereniging van Scholen of Music Texas Board of Nursing Texas Education Agency Raad van Onafhankelijke Hogescholen Internationale Vereniging van Baptist Hogescholen en Universiteiten Het Centrum voor Student Opportunity: Het bevorderen van een college-Bound Cultuur De Raad voor de Christelijke Hogescholen en universiteiten University College en Accountability Network

Financiële steun In 2012-13, $ 47.000.000 werd bekroond in de federale, provinciale en institutionele programma's, met inbegrip van beurzen, leningen, subsidies en werk-studie. Negentig-vier procent van de HSU studenten kregen financiële hulp.

Bibliotheek De HSU bibliotheken hebben 443.979 vermelde items in de online catalogus. De Abilene Library Consortium maakt momenteel beschikbaar 2.105.926 artikelen.

Technologie Draadloze technologie is toegankelijk voor 95% van de campus met 235 computers beschikbaar voor gebruik door studenten in 14 laboratoria en drie gemeenschappelijke ruimtes.

Campus leven Meer dan 50 studenten clubs en organisaties aanwezig op de campus, waaronder: service, religieuze, eer, academische discipline, maatschappelijke en politieke organisaties. Veel HSU studenten deelnemen aan lokale corpora, die campus-based sociale of serviceclubs zijn.

Atletiek HSU is een lid van de National Collegiate Athletic Association, Divisie III, en de Amerikaanse Southwest Conference. HSU biedt 18 varsity sporten, waaronder teams in basketbal, golf, tennis, dwars land, spoor, en voetbal voor mannen en vrouwen, evenals programma's in het voetbal en honkbal voor mannen en volleybal en softbal voor vrouwen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors » Bekijk Health Bachelor »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor in business

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Abilene

Als u wilt een zinvolle bijdrage leveren aan de verwezenlijking van het doel van uw organisatie, zul je vaardigheden, en misschien zeer gespecialiseerde vaardigheden nodig hebben. Op Hardin-Simmons 'Kelley College of Business, krijgt u de mogelijkheid om veel van hen te ontwikkelen. Sommige vaardigheden zullen zeer specifiek zijn, zoals de mogelijkheid om de jaarrekening te lezen. Anderen zullen het algemeen, maar nog belangrijker: de mogelijkheid om te lezen en zich bewust zijn van de nuances. Het vermogen om te schrijven. Het vermogen om getallen en gegevens te manipuleren. [+]

De meeste mensen besteden 30 tot 50 jaar van hun leven werkzaam zijn in een soort van organisatie - een kerk, een goed doel, een maatschap, een vennootschap, of iets else.You waarschijnlijk hetzelfde zullen doen.

Alle organisaties bestaan ​​om ideeën om te zetten in producten of services.They bestaan ​​omdat het proces van transformatie is complex, en er geen één persoon kan het alleen doen. Managers moeten werken met accountants. Marketing specialisten moeten werken met managers van informatiesystemen. Advocaten moeten werken met iedereen.

Als u wilt een zinvolle bijdrage leveren aan de verwezenlijking van het doel van uw organisatie, zul je vaardigheden, en misschien zeer gespecialiseerde vaardigheden nodig hebben. Bij Hardin-Simmons 'Kelley College of Business, Krijgt u de gelegenheid om veel van hen te ontwikkelen. Sommige vaardigheden zullen zeer specifiek zijn, zoals de mogelijkheid om de jaarrekening te lezen. Anderen zullen het algemeen, maar nog belangrijker: de mogelijkheid om te lezen en zich bewust zijn van de nuances. Het vermogen om te schrijven. Het vermogen om getallen en gegevens te manipuleren.... [-]


Bachelor in Criminal Justice

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Abilene

Het gebied van het strafrecht is dynamisch en onze lokale, provinciale en federale agentschappen werven mannen en vrouwen van integriteit, toewijding, en een sterk verlangen om hun gemeenschappen te dienen. HSU is toegewijd aan het verstrekken van een opleiding die persoonlijke en professionele doelen voor elke student zal verbeteren. De afdeling Strafrecht wordt geïnvesteerd in het onderwijs en de ontwikkeling van individuen in de richting van het bereiken van hun doelen en in hen voor te bereiden op die gezocht door instanties op alle niveaus van deze vitale systeem kwaliteiten te tonen. [+]

Het gebied van het strafrecht is dynamisch en onze lokale, provinciale en federale agentschappen werven mannen en vrouwen van integriteit, toewijding, en een sterk verlangen om hun gemeenschappen te dienen. HSU is toegewijd aan het verstrekken van een opleiding die persoonlijke en professionele doelen voor elke student zal verbeteren. De Criminal Justice Department wordt geïnvesteerd in het onderwijs en de ontwikkeling van individuen in de richting van het bereiken van hun doelen en in hen voor te bereiden op die gezocht door instanties op alle niveaus van deze vitale systeem kwaliteiten te tonen.

Bij HSU, erkennen wij dat mannen en vrouwen met de kracht van het doel te dienen op het gebied van het strafrecht behoren tot de meest waardevolle leden van onze samenleving. Daarom hebben we stappen ondernomen om een ​​strafrechtelijk programma dat zowel inspireert als opleidt vast te stellen. Daarnaast heeft de christelijke waarden in verband met HSU's honderd jaar academische uitmuntendheid te maken levenslange indruk op degenen die een carrière in het strafrechtelijk beroep te kiezen.... [-]


Bachelor in de atletische training

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Abilene

HSU Athletic Training is gewijd aan de ontwikkeling van toekomstige atletische training professionals via onze atletische training opleiding. [+]

HSU Athletic Training is gewijd aan de ontwikkeling van toekomstige atletische training professionals via onze atletische training opleiding. Wij zijn ervan overtuigd dat onze warme en uitnodigende campus met haar toegewijde professionals bieden studenten met unieke en lonende mogelijkheden om persoonlijk en professioneel te groeien als atletische trainers door middel van een "opleiding verlicht door het geloof." We raden u aan om de vele mogelijkheden te ontdekken die HSU Athletic training aanbod.

AT's zijn professionals in de gezondheidszorg die samenwerken met artsen om de activiteit en participatie van patiënten en cliënten te optimaliseren. AT kan overal te vinden zijn actieve mensen.... [-]


Bachelor in de biologie

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Abilene

Wij zijn toegewijd aan een hoge kwaliteit van onderwijs en onderzoek over de wetenschap van het leven, van moleculen tot ecosystemen. Onze primaire taak is om studenten voor te bereiden voor een loopbaan in de gezondheid van wetenschap, onderwijs, onderzoek en graduate studie in de biologie en milieukunde. Overweeg een kwaliteit van het onderwijs in een zorgzame omgeving bij Hardin-Simmons University. [+]

Wij zijn toegewijd aan een hoge kwaliteit van onderwijs en onderzoek over de wetenschap van het leven, van moleculen tot ecosystemen. Onze primaire taak is om studenten voor te bereiden voor een loopbaan in de gezondheid van wetenschap, onderwijs, onderzoek en graduate studie in de biologie en milieukunde. Overweeg een kwaliteit van het onderwijs in een zorgzame omgeving bij Hardin-Simmons University.

Cursussen 1301 moderne concepten in de biologie (3-3-0) Deze cursus presenteert de toepassing van de wetenschappelijke methode in de biologische wetenschappen aan de inleidende niveau. Ontworpen voor niet-majors, zal de nadruk van deze cursus zijn op het gebied van deskundigheid van de professor. Herfst lente ... [-]

Bachelor in de chemie en fysica

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Abilene

De afdeling biedt de student de mogelijkheid van het verkrijgen van een brede basis in de respectievelijke disciplines chemie. De afdeling verzorgt trainingen in de toepassing van chemische en fysische principes tot andere gebieden en introduceert de vrije kunsten student een basiskennis van chemie en fysica. Deze studie is bedoeld om de student voor te bereiden op het onderwijs, de industrie werken, en graduate onderwijs. [+]

De afdeling biedt de student de mogelijkheid van het verkrijgen van een brede basis in de respectievelijke disciplines chemie. De afdeling verzorgt trainingen in de toepassing van chemische en fysische principes tot andere gebieden en introduceert de vrije kunsten student een basiskennis van chemie en fysica. Deze studie is bedoeld om de student voor te bereiden op het onderwijs, de industrie werken, en graduate onderwijs.

Cursussen CHEMIE (CHEM)

1101 Essentials van de chemie I Lab (1-0-3) [#] Natuurlijk Laboratorium verstrekken van een inleiding tot de anorganische chemie met nadruk op chemische reacties, oplossing chemie, gas wetten en zuur-base chemie. Voorwaarde: Concurrent inschrijving in of in de succesvolle afronding van CHEM 1301 is vereist.... [-]


Bachelor in de psychologie

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Abilene

Inzicht in de basisprincipes die menselijk gedrag leiden kan ons helpen om meer succesvol leven in deze wereld. De Undergraduate psychologie programma is gericht op het leveren van onze studenten met een sterke basis in deze principes. [+]

Inzicht in de basisprincipes die menselijk gedrag leiden kan ons helpen om meer succesvol leven in deze wereld. De Undergraduate Psychology Program is gericht op het leveren van onze studenten met een sterke basis in deze principes. Wij leren studenten hoe ze te onderzoeken en na te denken over "wonderfully gemaakt" personen die door de integratie:

de biologische afmetingen interpersoonlijke / sociale contexten psychologische perspectieven Gezien deze brede focus, kan een groot of klein in de psychologie van grote waarde zijn voor studenten die willen deze kennis te combineren met studies uit andere disciplines, zoals het bedrijfsleven, communicatie, strafrecht, filosofie, sociologie, maatschappelijk werk, toespraak pathologie, en religie . ... [-]

Bachelor in de theologie

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Abilene

Het verkennen van Gods oproep om bediening in uw leven presenteert spannende vooruitzichten en besluiten. De keuze van een school waar je je voorbereiding voor een leven van dienst in de bediening zal blijven is een van de meest belangrijke die je maakt. Onze wens is dat je een duidelijk gevoel van richting moet u de volgende stappen te nemen in reactie op Gods roeping. Laat me even de tijd om te verkennen met je redenen om te kiezen Logsdon nemen. [+]

De Logsdon School of Theology

Ik ben zeer dankbaar voor uw interesse in Logsdon School of Theology. Het verkennen van Gods oproep om bediening in uw leven presenteert spannende vooruitzichten en besluiten. De keuze van een school waar je je voorbereiding voor een leven van dienst in de bediening zal blijven is een van de meest belangrijke die je maakt. Onze wens is dat je een duidelijk gevoel van richting moet u de volgende stappen te nemen in reactie op Gods roeping. Laat me even de tijd om te verkennen met je redenen om te kiezen Logsdon nemen.

Ten eerste zal je studie met een uitstekende theologische faculteit. De Logsdon faculteit belichaamt het hoogste niveau van academische beurs met een diepe passie voor de kerk. Ieder lid van de faculteit heeft een uitstekende academische geloofsbrieven, maar ook brengt een schat aan ervaring door met lokale kerken om de klas. Bij Logsdon zijn wij van mening dat de theologische opleiding zowel geest en ziel moeten betrekken. We plaatsen een prioriteit op geestelijke vorming, alsmede een grondige academische opleiding. Onze klassen zijn bewust klein, zodat studenten echt krijgen om hun professoren weten. Studenten en docenten communiceren ook buiten de klas door aanbidding ervaringen, speciale bijeenkomsten op de campus, en sociale bijeenkomsten.... [-]


Bachelor in het onderwijs

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Abilene

De doelstellingen voor de Vakgroep Onderwijskunde omvat het leveren van kwaliteit, prijs-kwaliteitverhouding centered pre-professionele en professionele opleiding in een christelijke omgeving, en het stimuleren van studenten om het leven van de dienstverlening leiden tot de gemeenschap, het beroep, en onze wereld. [+]

De doelstellingen voor de Vakgroep Onderwijskunde omvat het leveren van kwaliteit, prijs-kwaliteitverhouding centered pre-professionele en professionele opleiding in een christelijke omgeving, en het stimuleren van studenten om het leven van de dienstverlening leiden tot de gemeenschap, het beroep, en onze wereld.

De Vakgroep Onderwijskunde biedt de volgende undergraduate certificeringsprogramma's:

EC-6 (rangen Early Childhood-6 Grade) 4-8 (gespecialiseerde inhoud gebieden: Engels / Language Arts / lezing, Engels / Language Arts / Reading / Social Studies, Math en Science) 7-12 (gespecialiseerde inhoud gebieden) EC-12 (Kunst, Muziek, Theater, Lichamelijke Opvoeding, Spaans) ... [-]

Bachelor in Music

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Abilene

De School of Music dient als een professionele school biedt Bachelor of Music en Master of Music graden aan studenten voor een loopbaan in de muziek onderwijs, kerk muziek, performance, en theorie / samenstelling te bereiden. [+]

De School of Music dient als een professionele school biedt Bachelor of Music en Master of Music graden aan studenten voor een loopbaan in de muziek onderwijs, kerk muziek, performance, en theorie / samenstelling te bereiden. EEN baccalaureus diploma met een grote in de muziek algemene studies of met de nadruk in Muzieksector Ook voor die studenten die geïnteresseerd zijn in een grotere concentratie in liberal arts aangeboden.

Daarnaast heeft de School of Music biedt mogelijkheden voor creatief, cultureel verrijkende ervaringen voor de universitaire gemeenschap. De nadruk ligt op wetenschappelijke excellentie, creativiteit, en esthetische en spirituele groei.

Admissions & Beurzen Music Beurzen zijn beschikbaar voor alle studenten, ongeacht major. Studenten die grote in de muziek moeten gelden voor toelating tot de School of Music. Alle studenten op zoek naar een graad in de muziek moet een auditie te voltooien. Uw auditie tijd zal worden beperkt tot 12 minuten. Al die auditie komen in aanmerking voor een muziek-beurs. Geen extra auditie vereist. ... [-]