Heidelberg University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Heidelberg is een plaats van grote traditie. Sinds onze oprichting in 1850 hebben wij toegewijd blijven aan een kwalitatief hoogstaand onderwijs in de vrije kunsten traditie te bieden. We weven dat onderwijsfilosofie door al onze pre-professionele programma's.

Academische uitmuntendheid en de totale studentenpopulatie ervaring zijn in onze kern. Deze blijven onze topprioriteiten voor al onze studenten. Ze rijden ook de grootste fondsenwerving inspanning in Heidelberg'S geschiedenis - de $ 75.000.000 transformationele Academisch Uitgebreide Campaign for Excellence.

faculteit Heidelberg heeft een grote passie en onderscheiding. Onze faculteit leden blinken uit in de klas, maar ze dienen als meer dan leraren. Ze zijn onderzoekers, vaak samen met studenten. Ze zijn mentoren, vaak dienen als adviseurs voor student groepen en individuen. Ze bouwen sterke persoonlijke relaties met leerlingen, omdat ze de zorg voor hen. Eenvoudig, gaan ze boven en buiten op een dagelijkse basis.

is gevuld met onderscheidende leermogelijkheden. Van muziek en business onderwijs dat hier in de jaren 1880 begon, door middel van internationale leermogelijkheden in Duitsland en in de afgelopen 50 jaar, om speciale programma's in onze eigen Kadaver Lab en het leven van de Geest Honors Program, bieden wij een groot aantal zeer onderscheidende leermogelijkheden voor studenten.

Onze campus landschap steeds beter. Sinds 2010 heeft de universiteit gebouwd of gerenoveerd negen faciliteiten. Elk van deze projecten spreekt tot een verbeterde ervaring voor onze studenten als ze voor te bereiden op een goed leven en een goede werk.

Deze school is een geweldige plek om te werken. Iedereen telt, alles wat een verschil maakt, iedereen geeft om onze studenten, overal op de campus dingen transformeren en verbeteren. We worden steeds beter, groter, sterker en slimmer instelling. Wij willen werken hier.

Als je een aspirant-student voor undergraduate of graduate studies, ik hoop dat u onze website te verkennen voor hulpbronnen over onze uitstekende academische aanbod evenals de vele co-curriculaire mogelijkheden die je zal leiden tot een leven van het doel met onderscheiding. Voor onze duizenden alumni, raden we u aan gebruik van de website op de hoogte blijven, betrokken en verbonden met Heidelberg. U bent onze levensader, en wij waarderen uw loyaliteit en steun.

Ja, iedereen Matters ... Heidelberg Stijgt! Ik nodig u uit om de campus te bezoeken, ervaar onze energie en ontdek zelf de waarde van een Heidelberg onderwijs. We zijn samen stijgen omdat we van Heidelberg!

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk MA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor Of Arts In Het Onderwijs

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Tiffin

Heidelberg School of Education is gericht op het bouwen van grote leraren door middel van een leerling-gerichte, hands-on benadering van het leren. Maak je klaar om het leven van uw leerlingen beïnvloeden door te worden gemachtigd door je eigen opleiding ervaring. [+]

Academic DivisionSchool of EducationType diploma: MajorAfdelingSchool of Education van Heidelberg School of Education is gericht op het bouwen van grote leraren door middel van een leerling-gerichte, hands-on benadering van het leren. Maak je klaar om het leven van uw leerlingen beïnvloeden door te worden gemachtigd door je eigen opleiding ervaring.

Je zult eerder beginnen en meer tijd (zeven van de acht semesters) observeren en het onderwijs door te brengen in echte klaslokalen dan leerlingen in andere college-programma's. Heidelberg onderwijs majors hebben meer dan 160 uur in een klas voordat ze beginnen student-onderwijs. Het gebied ervaringen worden opgezet om u blootstellen aan een verscheidenheid van de bevolking, rang niveau, en leerstijlen. Krijgen in een echt klaslokaal maakt niet alleen het begin van dat u geniet van het onderwijs, maar kunt u zelfverzekerd en voorbereid op uw senior jaar student-onderwijservaring voelen.... [-]