Lees de Officiële Beschrijving

Hope College is een vierjarige liberale kunstacademie waar academische excellentie en levendig christelijk geloof samenkomen in een ondersteunende en gastvrije gemeenschap.

Hope's campus ligt in het hart van het centrum van Holland, op slechts enkele kilometers van Lake Michigan. We maken al meer dan 150 jaar deel uit van deze community en groeien van de 10 studenten die zich in 1862 inschreven voor meer dan 3.300 studenten op de campus van vandaag.

Vanaf het begin heeft Hope College naar de toekomst gekeken. Hier past historische architectuur comfortabel met faciliteiten van wereldklasse: Van Vleck Hall, gebouwd in 1857, ligt op slechts een steenworp afstand van onze Pelletron-deeltjesversneller.

Onze toewijding aan ons christelijk erfgoed (opgericht in samenwerking met de hervormde kerk in Amerika) wijst ons op de diepste betrokkenheid bij academici en in het leven.

Deze zeldzame combinatie van diepe wortels en een rigoureuze voorbereiding op de wereld van morgen geeft Hope- studenten de kans om de wereld in te gaan en impact te maken in hun gemeenschap.

Van de Klasse van 2017:

 • 94% zat binnen zes maanden in het personeels- of graduaatsschool
 • 86% van de mensen die voltijds werken, is werkzaam in hun vakgebied
 • 96% nam deel aan ervaringsleren
 • 57% had ten minste één stage-ervaring
 • 55% had een studie-ervaring buiten de campus

Onze naam en zegel zijn ontleend aan de Eerwaarde Albertus C. Van Raalte, die zei over de school die Hope zou worden: "Dit is mijn anker van hoop voor deze mensen in de toekomst." Van Raalte mede opgericht Hope College met Philip Phelps Jr., die de eerste president was.

Deze symboliek volgt de taal van Hebreeën 6:19: "We hebben deze hoop, een zeker en standvastig anker van de ziel." Ons motto, ontleend aan Psalm 42: 5, weerspiegelt het sentiment: Spera in Deo (Hope in God).

Erkende voor uitmuntendheid door:

America's Top Colleges (Forbes)

 • The Princeton Review
 • Fiske Guide to Colleges
 • Carnegie Foundation for the Advancement of Teaching
 • All-American Colleges: topscholen voor conservatieven, ouderwetse liberalen en gelovigen
 • Studenten vooropstellen: hoe colleges studenten doelgericht ontwikkelen
 • De Insider's Guide to Colleges
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Hope College

Het programma Asian Studies is bedoeld voor studenten die hun kennis van de Aziatische cultuur, geschiedenis en gedachte willen ontwikkelen om meer bewuste en responsieve ... [+]

Het programma Asian Studies is bedoeld voor studenten die hun kennis van de Aziatische cultuur, geschiedenis en gedachte willen ontwikkelen om meer bewuste en responsieve burgers van een wereldwijd geïntegreerde wereld te worden.

Het heeft tot doel het hoofdprogramma van een student te verbreden door een globaal, vergelijkend perspectief toe te voegen aan elk onderzoeksgebied in de kunsten, geesteswetenschappen en sociale wetenschappen.

De minor helpt ook om studenten voor te bereiden die een loopbaan in internationale zaken, internationaal zakendoen en internationaal recht wensen.

De minor Aziatische studies bestaat uit:

20 credit-urenEen jaar lang studeren in vreemde talenStuderen in het buitenland (aanbevolen)Degree-programma... [-]
Verenigde Staten Holland
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hope College

Wil je leren om je creatieve en technische vaardigheden te gebruiken om een ​​breed scala aan problemen op te lossen en een impact te hebben op de wereld? Dan is het best ... [+]

Wil je leren om je creatieve en technische vaardigheden te gebruiken om een ​​breed scala aan problemen op te lossen en een impact te hebben op de wereld? Dan is het bestuderen van computerwetenschappen op Hope College voor jou.

Onze toegewijde faculteit is gericht op het ontwikkelen van studenten met de diepgang van kennis om de meest uitdagende technische problemen op te lossen, terwijl ze ook beschikken over de brede kennisbasis die wordt gestimuleerd door een vrijzinnig kunstonderwijs en die zowel door de industrie als door graduate schools wordt nagestreefd.

Een belangrijk onderdeel van onze onderwijsfilosofie is om studenten te helpen professionals te worden die zich kunnen aanpassen aan het snelle tempo van veranderingen in de technische wereld, terwijl ze een sterke basis krijgen in de blijvende kernprincipes van de discipline.... [-]

Verenigde Staten Holland
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hope College

Wij geloven dat studenten de wetenschap het beste leren door wetenschap te doen. Bij Hope bieden we nieuwe en interessante manieren om biologie te doen, niet alleen om er ... [+]

Wij geloven dat studenten de wetenschap het beste leren door wetenschap te doen. Bij Hope bieden we nieuwe en interessante manieren om biologie te doen, niet alleen om erover te leren.

De biologie-afdeling zal je kennis laten maken met de brede kennis over levende wezens en het vak van wetenschappelijk onderzoek cultiveren.

Je verlaat onze afdeling:

Voorbereid voor een baan of graduaatstudie in subdisciplines van biologie of gezondheidsberoepenUitgerust om je kennis van de levende wereld te creëren en communicerenIn staat zich aan te passen aan steeds veranderende velden binnen de biologie - en de arbeidsmarkt

Onze afdeling streeft ernaar om door studenten en wetenschappers algemeen erkend te worden als een vooraanstaand niet-gegradueerd biologieprogramma, en onze faculteit en personeel produceren nieuwe kennis op onze studiegebieden.... [-]

Verenigde Staten Holland
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hope College

The Hope College Department of Chemistry wordt internationaal erkend vanwege zijn excellentie, zijn undergraduate onderzoek en de prestaties van zijn afgestudeerden en fa ... [+]

The Hope College Department of Chemistry wordt internationaal erkend vanwege zijn excellentie, zijn undergraduate onderzoek en de prestaties van zijn afgestudeerden en faculteit.

Bij Hope krijg je de kans om vakken in de chemie, biochemie en moleculaire biologie te volgen en doe je real-world onderzoek met onze bekroonde faculteit. Als student geniet je van kleine klassen en ultramoderne faciliteiten en word je lid van de gelederen van succesvolle alumni wanneer je afstudeert.

Chemie

We bieden een door ACS gecertificeerde major in de chemie aan met een optionele nadruk in de biochemie (BS), een chemie major (BS of BA), chemieopleiding major en minor, en chemie minor opties. Of u van plan bent om een ​​doctoraat na te streven, medische school en gezondheidsberoepen, onderwijs of werk in de chemische industrie, ons programma bereidt u voor op succes.... [-]

Verenigde Staten Holland
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hope College

Of je nu major of minor bent in de dans, je krijgt intensieve instructie en training, regelmatige deelname aan uitvoeringen en eindeloze mogelijkheden om elk aspect van h ... [+]

Ons nationaal geaccrediteerde dansprogramma geeft studenten de mogelijkheid om elke belangrijke danstechniek te bestuderen.

Of je nu major of minor bent in de dans, je krijgt intensieve instructie en training, regelmatige deelname aan uitvoeringen en eindeloze mogelijkheden om elk aspect van het leven te verkennen naast een geweldig dansprogramma.

Onze studenten ontwikkelen zich artistiek, intellectueel, fysiek en spiritueel. Het Hope dance-programma benadrukt strengheid en activiteit en gedijt in de liberale kunstwereld. Het is zorgvuldig uitgebalanceerd om een ​​fundament te bieden in theoretische en technische dansstudies, en biedt de individuele student mogelijkheden om te streven, te dromen en te presteren.... [-]

Verenigde Staten Holland
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hope College

We nodigen onze studenten uit deel te nemen aan een authentieke christelijke kunsteducatie die onze verwachtingen ten aanzien van economie en zaken verandert. Wij geloven ... [+]

Authentiek, rigoureus en consequent christelijk kunstonderwijs in economie en bedrijfsleven.

We nodigen onze studenten uit deel te nemen aan een authentieke christelijke kunsteducatie die onze verwachtingen ten aanzien van economie en zaken verandert. Wij geloven dat dit de beste voorbereiding is voor het beïnvloeden en transformeren van bedrijfs-, industrie- en economisch beleid in de dynamische, veeleisende en complexe wereld van vandaag.

Wij bieden een rigoureuze focus op de grondslagen van economie en zaken met de juiste specialisatie, op het juiste moment en om de juiste redenen. We zorgen ervoor dat studenten theoretische en toegepaste concepten in het bedrijfsleven en de economie begrijpen bij het vormgeven van hun analytische, probleemoplossende en creatieve vaardigheden. We bieden mogelijkheden om aandachtsveld te verkennen met onze majors en tracks op een manier die geen valsheid van urgentie dwingt om te vroeg in je opleiding te specialiseren.... [-]

Verenigde Staten Holland
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hope College

Historici zijn verhalenvertellers van de maatschappij - en de meest vitale critici ervan. Ze werken aan het vinden van de waarheid over het verleden en besteden veel aand ... [+]

Historici zijn verhalenvertellers van de maatschappij - en de meest vitale critici ervan. Ze werken aan het vinden van de waarheid over het verleden en besteden veel aandacht aan de diversiteit van de menselijke ervaring.

Geschiedenisstudenten in Hope cultiveren een dieper begrip van het verleden door middel van rigoureuze cursussen met eersteklas leraren. Je kunt van je professoren verwachten dat ze je bij naam kennen, en je kunt de beste leerervaring voor jezelf ontwikkelen - of je nu één op één samenwerkt met een faculteit aan een onderzoeksproject op basis van je interesses of waardevolle vaardigheden op het werk opdoet via een lokale stage.

We bereiden onze wetenschappers voor op leiderschap en service in een wereldwijde samenleving door middel van on-campus mentorschapsmogelijkheden en aanvullende off-campus studieprogramma's.... [-]

Verenigde Staten Holland
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hope College

Als een major of minor in de natuurkunde zul je merken dat je vanaf het begin een bijdrage kunt leveren aan onze onderzoeksprogramma's. Nog voordat je je inschrijft a ... [+]

Doe met ons mee en vraag en verken antwoorden op de eeuwenoude vraag: "Waarom werkt het?"

Als een major of minor in de natuurkunde zul je merken dat je vanaf het begin een bijdrage kunt leveren aan onze onderzoeksprogramma's. Nog voordat je je inschrijft als natuurkundestudent, zijn er kansen voor jou om deel te nemen aan onze onderzoeksprogramma's. Als je eenmaal student bent van onze cursussen, luisteren we naar wat je wilt leren, ontwerpen we onze keuzevakken op basis van je interesses.

Degree-programma's

Met een graad in natuurkunde van Hope, creëer je een sterke basis van vaardigheden en op onderzoek gebaseerd onderzoek dat je opties opent voor een breed scala aan loopbanen en afstudeercursussen.... [-]

Verenigde Staten Holland
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hope College

We helpen onze studenten de instellingen die het overheidsbeleid vormgeven en implementeren beter te begrijpen - in onze samenleving en in een steeds complexere en onafha ... [+]

We helpen onze studenten de instellingen die het overheidsbeleid vormgeven en implementeren beter te begrijpen - in onze samenleving en in een steeds complexere en onafhankelijkere wereld.

Het Department of Political Science biedt een geconcentreerde studie die uitstekend en nauwgezet lesgeven combineert met praktijkgerichte, ervaringsgerichte leermogelijkheden.

We bereiden onze afstuderende majors voor op het toepassen van hun opleiding op het gebied van politicologie op verschillende manieren en in verschillende settings, of ze nu doorgaan met een studie of rechtenstudie of direct doorgaan in zinvol werk in de overheid en de politiek.

Degree-programma's

Onze major en twee minors bevatten een aparte track voor studenten die een pedagogische certificering in de politieke wetenschappen of sociale studies nastreven.... [-]

Verenigde Staten Holland
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hope College

Bij Hope duiken psychologiestudenten met kop en schouders in de studie van het menselijk brein en gedrag. We gaan verder dan informatie en houden ons bezig met vorming do ... [+]

Met de bekroonde faculteit, ultramoderne faciliteiten en gevarieerde onderzoeksmogelijkheden bereidt Hope's psychologieafdeling je voor op diverse roepingen en carrières.

Bij Hope duiken psychologiestudenten met kop en schouders in de studie van het menselijk brein en gedrag. We gaan verder dan informatie en houden ons bezig met vorming door middel van geïntegreerd wetenschappelijk onderzoek, veldervaring, perspectiefvorming en betrokkenheid van het geloof.

Wij cultiveren:

Kennis op de belangrijkste gebieden van de psychologieWetenschappelijke onderzoeksvaardighedenKritisch denken en communicatieve vaardighedenService-learning en praktijkervaringEthisch en moreel engagement voor maatschappelijke verantwoordelijkheid in een diverse wereldProfessionele ontwikkelingBetrokkenheid met geloof en leren... [-]
Verenigde Staten Holland
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hope College

Sociologen en maatschappelijk werkers zetten zich in voor het begrijpen en helpen van mensen. Sociologie en maatschappelijk werk vullen elkaar aan: sociologische majors s ... [+]

Sociologen en maatschappelijk werkers zetten zich in voor het begrijpen en helpen van mensen.

Sociologie en maatschappelijk werk vullen elkaar aan: sociologische majors studeren om te begrijpen hoe mensen met elkaar omgaan, terwijl maatschappelijk werk majors de nadruk leggen op het veranderen en verbeteren van levens, zodat mensen hun volledige potentieel kunnen bereiken.

Sociologie

Ben je gefascineerd door menselijk gedrag en de maatschappij, en wil je begrijpen wat mensen drijft? Sociologie majors zijn nieuwsgierig naar de wereld - en zijn mensen - om ons heen. Met een diploma sociologie kun je verandering initiëren vanaf een top-downniveau en door beleidskwesties te begrijpen en de manieren waarop ze individuen en samenlevingen als geheel beïnvloeden, kun je jezelf beter begrijpen.... [-]

Verenigde Staten Holland
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hope College

Ontmoet de schoonheid van wiskundige ontdekking en de kracht van wiskunde om de wereld te beschrijven. ... [+]

Ontmoet de schoonheid van wiskundige ontdekking en de kracht van wiskunde om de wereld te beschrijven.

Op de afdeling wiskunde word je gevoed door een ondersteunende gemeenschap van wetenschappers tijdens je ontwikkeling:

Kritisch denkvermogenProbleemoplossend vermogenKwantitatief en logisch redeneervermogenTechnische schrijfvaardigheid

Onze diverse studentenpopulatie omvat wiskunde majors, toekomstige opvoeders en majors uit andere disciplines, en ons programma van onderzoek is relevant, uitdagend en ervaringsgericht.

Degree-programma's

Onze majors leren wiskunde zowel in de breedte als in de diepte, en zijn goed voorbereid op graduate school, onderwijs of op de werkplek. Studenten die een major in de wiskunde volgen, kunnen kiezen uit een van de volgende grote programma's:... [-]

Verenigde Staten Holland
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hope College

De beroepspraktijk van engineering vereist een goed begrip van analytische methoden, ontwerptechnieken, sociale en economische invloeden en een waardering voor culturele ... [+]

Wij bieden studenten een solide basis in techniek en de onderliggende wiskunde en wetenschap in het kader van een vrijzinnig kunstonderwijs.

De beroepspraktijk van engineering vereist een goed begrip van analytische methoden, ontwerptechnieken, sociale en economische invloeden en een waardering voor culturele en humanistische tradities. Ons ABET-geaccrediteerde programma ondersteunt deze behoeften door elke technische student de mogelijkheid te bieden om een ​​brede maar geïndividualiseerde technische en liberale opleiding te verwerven.

De kern van het curriculum is een reeks wiskunde, natuurkunde en technische cursussen die analytische en ontwerpvaardigheden bevorderen die kunnen worden toegepast op een reeks technische disciplines. Door keuzevakken, ontwerpprojecten en niet-gegradueerde onderzoeksmogelijkheden kunnen studenten specifieke aandachtsgebieden nastreven.... [-]

Verenigde Staten Holland
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hope College

Engelse studenten bij Hope duiken diep in de literatuur van elke soort en leren hoe ze hun schrijven met meesters van het vak kunnen verbeteren. Door middel van compositi ... [+]

We zijn een samenwerkingsgemeenschap waarin studenten en faculteit elkaar intellectueel en creatief uitdagen.

Engelse studenten bij Hope duiken diep in de literatuur van elke soort en leren hoe ze hun schrijven met meesters van het vak kunnen verbeteren. Door middel van compositie, creatief schrijven en literatuurlessen worden onze studenten artistieker in hun studiebeurs en meer geïnformeerd over hun creativiteit.

Kleine klassen en een-op-een samenwerking bevorderen een omgeving die zowel veeleisend als bemoedigend is. We bieden een breed scala aan unieke cursussen die worden gegeven door professoren die houden van wat ze doen en die plezier beleven aan het bevorderen van hun studenten op intellectueel, spiritueel en sociaal vlak. Deel uitmaken van onze afdeling is veel meer dan de tijd die je doorbrengt in les- en individuele cursussen.... [-]

Verenigde Staten Holland
September 2019
Engels
Voltijd
4 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
Hope College

Als je besluit leraar te worden, heb je waarschijnlijk het gevoel dat het jouw roeping is om een ​​verschil te maken. Onze afdeling helpt je om die dromen waar te maken m ... [+]

Als je besluit leraar te worden, heb je waarschijnlijk het gevoel dat het jouw roeping is om een ​​verschil te maken. Onze afdeling helpt je om die dromen waar te maken met ons lerarencertificeringsprogramma.

Het Department of Education is een nationaal geaccrediteerd professioneel certificeringsprogramma, wat betekent dat je klaar bent om te beginnen met je carrière. Via de drie niveaus van ons lerarenopleidingstraject krijgt u waardevolle klaservaring, inclusief studentenonderwijs, en verdient u certificering om les te geven in elementaire of secundaire klaslokalen. De meeste studenten studeren over vier jaar af.

Degree-programma's

Verdien je diploma en certificering om les te geven op het elementaire of secundaire niveau.... [-]

Verenigde Staten Holland
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hope College

De major internationale studies is bedoeld voor studenten die van plan zijn een beroep uit te oefenen waarbij een internationale focus bijzonder waardevol zal zijn. Het b ... [+]

De major internationale studies is bedoeld voor studenten die van plan zijn een beroep uit te oefenen waarbij een internationale focus bijzonder waardevol zal zijn.

Het bereidt je voor op een leven van dienstbaarheid en succes in een mondiale samenleving en voor carrières op gebieden als economie, economie, overheid en niet-gouvernementele organisaties (NGO's), recht, geschiedenis, sociologie en de kunsten.

Naast de normale algemene onderwijsvereisten van Hope bestaat de major internationale studies uit:

36 credit-urenTwee jaar moderne studie in vreemde talenEen semester- of jaarlang internationaal off-campus studieprogrammaDegree-programma's

De major internationale studies is een interdepartementaal programma dat bestaat uit studiepunten van verschillende afdelingen.... [-]

Verenigde Staten Holland
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hope College

Muziek is een taal die iedereen communiceert - op het podium, in de klas en daarbuiten. Onze missie is het bevorderen van een passie voor muziek die spreekt tot de wereld ... [+]

Muziek is een taal die iedereen communiceert - op het podium, in de klas en daarbuiten. Onze missie is het bevorderen van een passie voor muziek die spreekt tot de wereld.

Ons programma staat bekend om de nadruk op het trainen van goed afgeronde muzikanten die een verschil in hun gemeenschap zullen maken, of het nu artiesten zijn, opvoeders of mensen die gewoon muziek willen delen met de wereld.

Met een studentenfaculteitratio van 11: 1 ontvangen studenten persoonlijke aandacht in hun studie, een kenmerk dat uniek is voor een afdeling van dit kaliber.

Degree-programma's

Onze afdeling biedt verschillende professionele graadtracks die aansluiten bij uw interesses, die allemaal zijn gebaseerd op onze inzet voor de vrije kunsten.... [-]

Verenigde Staten Holland
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hope College

Het neurowetenschappelijk programma van Hope College is uniek. Interdisciplinair tot de kern, het staat open voor studenten van alle grote en omvat cursussen uit de biolo ... [+]

Onze minor biedt een unieke kans voor studenten uit verschillende disciplines om de complexiteit van het menselijk brein en het zenuwstelsel te verkennen.

Het neurowetenschappelijk programma van Hope College is uniek. Interdisciplinair tot de kern, het staat open voor studenten van alle grote en omvat cursussen uit de biologie, scheikunde, techniek, wiskunde, verpleegkunde, filosofie en psychologie.

Onze neurowetenschapminderheid is ontworpen om ontdekking en onderzoekend leren te bevorderen, daarom is onderzoek een kerncomponent van het programma, inclusief een capstone-project dat een jaar duurt. Dit maakt de minor perfect voor biologie, scheikunde of psychologie majors die geïnteresseerd zijn in het nastreven van afstudeerwerk in neurowetenschappen, en een aanvulling op vele andere studieprogramma's, van computerwetenschap en de gezondheidswetenschappen tot kunst.... [-]

Verenigde Staten Holland
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands