Husson University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Bij Husson University alles om jou. Je zult niet verdwaald zijn in een menigte. Je zult leren van hoogleraren die om je geven. Je leert hands-on, een diploma en vaardigheden die je voorbereiden op een lonende, succesvolle carrière. Het beste van alles is dat Husson's reputatie van een eersteklas opleiding en betaalbaarheid betekent dat je een slimme investering zult doen. Husson University ... onze missie is jouw succes.

Geschiedenis

Sinds 1898 leidt Husson de leiders van Maine op. Oorspronkelijk bereidde hij studenten voor op handel, onderwijs en telegrafie. Husson werd volwassen in 1953, toen de staat wetgeving uitvaardigde die Husson autoriseerde om bachelordiploma's te geven. In de jaren zestig kocht Husson een melkveebedrijf, ruimde het op en bouwde een prachtige campus. In 1981 richtte het College het Husson College / Eastern Maine Medical Center Baccalaureate School of Nursing op. Tegenwoordig biedt Husson tal van niet-gegradueerden en veel innovatieve geavanceerde opleidingen aan, evenals een gevarieerde selectie van cursussen van de basiswetenschappen en geesteswetenschappen. Op 11 oktober 2008 werd Husson een universiteit, maar het behoudt nog steeds zijn kleine universiteitsgevoel.

Husson-afgestudeerden hebben tegenwoordig leidinggevende posities over het hele land en de wereld.

Visie

Husson is een universiteit van keuze voor vooraanstaande professionele programma's waar studenten slagen, ervaringsgericht leren wordt verdedigd en wereldwijde betrokkenheid wordt benadrukt.

Mission Statement

Husson University inspireert studenten en bereidt ze voor op professionele loopbanen in huidige en opkomende gebieden binnen de context van een opleiding op de hoogte van de wetenschappen en geesteswetenschappen.

We bereiken deze loopbaanvoorbereiding door te ondersteunen en te benadrukken

 • Uitstekend onderwijs.
 • Wetenschappelijke bijdragen aan iemands discipline of vakgebied.
 • Een undergraduate en graduate curriculum dat is uitdagend, relevant en bevordert kritisch denken vaardigheden, zelfvertrouwen en sterke communicatieve vaardigheden.
 • Betrokkenheid bij ethisch gedrag en maatschappelijke verantwoordelijkheid door betrokkenheid bij de wereld door faculteit en studenten, bestuurders en personeel, bestuursleden en betrokken burgerschap als universiteit.
 • Een leven lang leren om studenten professioneel en persoonlijk voor te bereiden op de uitdagingen van een constant veranderende wereld.
 • Een divers cultureel en mondiaal perspectief bereikt door middel van studentenontwikkeling en ervaringsgerichte leermogelijkheden die onze toewijding aan een sterke academische gemeenschap versterken.
 • Zorgvuldig beheer en beheer van universitaire middelen.

Goedgekeurd door de Board of Trustees van Husson University op 2 oktober 2011.

Plaats

Husson University primaire campus van Husson University (208 hectare) is gelegen in Bangor, Maine, een stad met ongeveer 30.000 inwoners, op een klein eindje rijden van de kusten van Maine, bossen en bergen. Ongeveer 250 mijl ten noorden van Boston en 250 mijl ten oosten van Quebec City , heeft Bangor een van de laagste stedelijke criminaliteitscijfers in de Verenigde Staten.

Husson heeft ook opleidingscentra in Westbrook en Presque Isle .

Inschrijving

Wij schrijven ongeveer 2.800 niet-gegradueerden op de campus van Bangor in, met ongeveer 700 meer ingeschreven in graduate programma's. Onze studenten komen uit heel Maine, het land en de wereld.

Klas grootte

De gemiddelde klasgrootte is 21 studenten.

Faculteit

Husson University heeft 144 faculteitsleden en een aantal adjunctfaculteiten met expertise in het beroep dat zij doceren.

Sport

Lid van de NCAA Division III, Husson biedt meer dan 18 varsity-sporten en intramurals met behulp van ultramoderne faciliteiten, waaronder het Swan Centre

Husson ondersteunt ook een cheer-team en een dance-team.

Admissions

De medewerkers van het Admissions Office begeleiden aanvragers van toelating tot de Husson University in het aanvraagproces. Toelatingscommissarissen bieden materialen en toepassingen om aanvragers te helpen meer over Husson te leren en ook sollicitanten uit te nodigen voor persoonlijke interviews en campusrondleidingen.

alumni

Het Office for Alumni Affairs, gevestigd in het Cyr Alumni Center in het Beardsley Meeting House, dient de behoeften van Husson's 18.000 alumni. Naast de Homecoming- activiteiten sponsort het Alumni-kantoor evenementen in het hele land en publiceert het alumnimagazine The Ledger om Husson Alumni op de hoogte te houden van activiteiten op de campus.

accreditatie

Husson University is geaccrediteerd door:

 • De New England Association of Schools and Colleges, Inc. (NEASC);
 • De internationale vergadering voor collegiale bedrijfseducatie (IACBE);
 • De Husson / Eastern Maine Medical Center Baccalaureate Nursing en alle MSN-programma's op Husson University zijn geaccrediteerd door de Commissie op Collegiate Nursing Education , One Dupont Circle, NW, Suite 530, Washington, DC 20036, (202) 887-6791 en de BSN programma is goedgekeurd door de Maine State Board of Nursing .
 • De Commissie Accreditatie in Fysiotherapie Onderwijs (CAPTE);
 • De Accreditatie Raad voor Ergotherapie Therapie (ACOTE);
 • Is goedgekeurd door de Maine State Board of Education ;
 • Het MS in Clinical Mental Health Counselling-programma is goedgekeurd door de Nationale Raad van gecertificeerde counselors (NBCC);
 • De Raad voor Accreditatie van Counselling en Verwante Educatieve Programma's (CACREP) heeft accreditatie verleend aan Husson's Master of Science (MS) in klinische geestelijke gezondheidszorg en Master of Science in schoolbegeleiding.
 • De School of Pharmacy heeft volledige accreditatie ontvangen via de Accreditation Council for Pharmacy Education .

Locaties

Husson Area

Husson University

Telefoonnr.
207.941.7000

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden