Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Bij Husson University alles om jou. Je zult niet verdwaald zijn in een menigte. Je zult leren van hoogleraren die om je geven. Je leert hands-on, een diploma en vaardigheden die je voorbereiden op een lonende, succesvolle carrière. Het beste van alles is dat Husson's reputatie van een eersteklas opleiding en betaalbaarheid betekent dat je een slimme investering zult doen. Husson University ... onze missie is jouw succes.

Geschiedenis

Sinds 1898 leidt Husson de leiders van Maine op. Oorspronkelijk bereidde hij studenten voor op handel, onderwijs en telegrafie. Husson werd volwassen in 1953, toen de staat wetgeving uitvaardigde die Husson autoriseerde om bachelordiploma's te geven. In de jaren zestig kocht Husson een melkveebedrijf, ruimde het op en bouwde een prachtige campus. In 1981 richtte het College het Husson College / Eastern Maine Medical Center Baccalaureate School of Nursing op. Tegenwoordig biedt Husson tal van niet-gegradueerden en veel innovatieve geavanceerde opleidingen aan, evenals een gevarieerde selectie van cursussen van de basiswetenschappen en geesteswetenschappen. Op 11 oktober 2008 werd Husson een universiteit, maar het behoudt nog steeds zijn kleine universiteitsgevoel.

Husson-afgestudeerden hebben tegenwoordig leidinggevende posities over het hele land en de wereld.

Visie

Husson is een universiteit van keuze voor vooraanstaande professionele programma's waar studenten slagen, ervaringsgericht leren wordt verdedigd en wereldwijde betrokkenheid wordt benadrukt.

Mission Statement

Husson University inspireert studenten en bereidt ze voor op professionele loopbanen in huidige en opkomende gebieden binnen de context van een opleiding op de hoogte van de wetenschappen en geesteswetenschappen.

We bereiken deze loopbaanvoorbereiding door te ondersteunen en te benadrukken

 • Uitstekend onderwijs.
 • Wetenschappelijke bijdragen aan iemands discipline of vakgebied.
 • Een undergraduate en graduate curriculum dat is uitdagend, relevant en bevordert kritisch denken vaardigheden, zelfvertrouwen en sterke communicatieve vaardigheden.
 • Betrokkenheid bij ethisch gedrag en maatschappelijke verantwoordelijkheid door betrokkenheid bij de wereld door faculteit en studenten, bestuurders en personeel, bestuursleden en betrokken burgerschap als universiteit.
 • Een leven lang leren om studenten professioneel en persoonlijk voor te bereiden op de uitdagingen van een constant veranderende wereld.
 • Een divers cultureel en mondiaal perspectief bereikt door middel van studentenontwikkeling en ervaringsgerichte leermogelijkheden die onze toewijding aan een sterke academische gemeenschap versterken.
 • Zorgvuldig beheer en beheer van universitaire middelen.

Goedgekeurd door de Board of Trustees van Husson University op 2 oktober 2011.

Plaats

Husson University primaire campus van Husson University (208 hectare) is gelegen in Bangor, Maine, een stad met ongeveer 30.000 inwoners, op een klein eindje rijden van de kusten van Maine, bossen en bergen. Ongeveer 250 mijl ten noorden van Boston en 250 mijl ten oosten van Quebec City , heeft Bangor een van de laagste stedelijke criminaliteitscijfers in de Verenigde Staten.

Husson heeft ook opleidingscentra in Westbrook en Presque Isle .

Inschrijving

Wij schrijven ongeveer 2.800 niet-gegradueerden op de campus van Bangor in, met ongeveer 700 meer ingeschreven in graduate programma's. Onze studenten komen uit heel Maine, het land en de wereld.

Klas grootte

De gemiddelde klasgrootte is 21 studenten.

Faculteit

Husson University heeft 144 faculteitsleden en een aantal adjunctfaculteiten met expertise in het beroep dat zij doceren.

Sport

Lid van de NCAA Division III, Husson biedt meer dan 18 varsity-sporten en intramurals met behulp van ultramoderne faciliteiten, waaronder het Swan Centre

Husson ondersteunt ook een cheer-team en een dance-team.

Admissions

De medewerkers van het Admissions Office begeleiden aanvragers van toelating tot de Husson University in het aanvraagproces. Toelatingscommissarissen bieden materialen en toepassingen om aanvragers te helpen meer over Husson te leren en ook sollicitanten uit te nodigen voor persoonlijke interviews en campusrondleidingen.

alumni

Het Office for Alumni Affairs, gevestigd in het Cyr Alumni Center in het Beardsley Meeting House, dient de behoeften van Husson's 18.000 alumni. Naast de Homecoming- activiteiten sponsort het Alumni-kantoor evenementen in het hele land en publiceert het alumnimagazine The Ledger om Husson Alumni op de hoogte te houden van activiteiten op de campus.

accreditatie

Husson University is geaccrediteerd door:

 • De New England Association of Schools and Colleges, Inc. (NEASC);
 • De internationale vergadering voor collegiale bedrijfseducatie (IACBE);
 • De Husson / Eastern Maine Medical Center Baccalaureate Nursing en alle MSN-programma's op Husson University zijn geaccrediteerd door de Commissie op Collegiate Nursing Education , One Dupont Circle, NW, Suite 530, Washington, DC 20036, (202) 887-6791 en de BSN programma is goedgekeurd door de Maine State Board of Nursing .
 • De Commissie Accreditatie in Fysiotherapie Onderwijs (CAPTE);
 • De Accreditatie Raad voor Ergotherapie Therapie (ACOTE);
 • Is goedgekeurd door de Maine State Board of Education ;
 • Het MS in Clinical Mental Health Counselling-programma is goedgekeurd door de Nationale Raad van gecertificeerde counselors (NBCC);
 • De Raad voor Accreditatie van Counselling en Verwante Educatieve Programma's (CACREP) heeft accreditatie verleend aan Husson's Master of Science (MS) in klinische geestelijke gezondheidszorg en Master of Science in schoolbegeleiding.
 • De School of Pharmacy heeft volledige accreditatie ontvangen via de Accreditation Council for Pharmacy Education .
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Husson University

Op Husson University , de New England School of Communications (NESCom) is de thuisbasis van ongeveer 500 studenten die werken aan Bachelor of Science graden in Communica ... [+]

Over

Op Husson University , de New England School of Communications (NESCom) is de thuisbasis van ongeveer 500 studenten die werken aan Bachelor of Science graden in Communications Technology, Mass Communications en Entertainment Production. Studenten binnen de graad Communicatietechnologie kunnen een concentratie kiezen in Audio Engineering, Live Sound Technology, Videoproductie of WebMedia. Studenten binnen de Mass Communications-graad kunnen kiezen voor een concentratie in journalistiek, marketingcommunicatie, radio-uitzendingen of sportjournalistiek.

De New England School of Communications® bereidt studenten voor op een loopbaan in het brede communicatievak. We leiden studenten op in de toegepaste technologie en inhoud in overeenstemming met de platforms die ze in hun beroep zullen gebruiken. Onze instructie is bedoeld om studenten niet alleen de kritische kennis te geven, maar ook de technische vaardigheden die ze nodig hebben om succesvol te zijn in hun gekozen loopbaan.... [-]

Verenigde Staten Husson Area
September 2019
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Husson University

Onze missie is om studenten te onderwijzen, mogelijk te maken en te empoweren om kritische denkers te zijn die hun doelen kunnen bereiken en uitblinken als ze worden geco ... [+]

Over

Onze missie is om studenten te onderwijzen, mogelijk te maken en te empoweren om kritische denkers te zijn die hun doelen kunnen bereiken en uitblinken als ze worden geconfronteerd met de uitdagingen van de juridische studies. Dit wordt bereikt door de hoogste kwaliteit faculteit en curricula die zowel traditionele als ervaringsgerichte modi voor leren bieden.

Strafrecht

De undergraduate Criminal Justice major, leidend tot een bachelordiploma, bereidt studenten voor op een spannende en uitdagende carrière op de snelgroeiende gebieden van rechtshandhaving, correcties, reclassering en private sector.

De Master of Science in Criminal Justice Administration benadrukt de integratie van theorie en praktijk om huidige en toekomstige bestuurders op het gebied van strafrecht te trainen. Professionele cursussen richten zich op de meest actuele zorgen waarmee rechtshandhavingsinstanties te maken hebben, zoals: juridische kwesties, het beheer van veranderingen, planning, strategie en openbaar beleid.... [-]

Verenigde Staten Husson Area
September 2019
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Husson University

De opleidingen die worden aangeboden aan Husson University 's School of Hospitality, Sport, ... [+]

Over

De opleidingen die worden aangeboden aan Husson University 's School of Hospitality, Sport,

Of u nu geïnteresseerd bent in servicegerichte velden op het gebied van gastvrijheid en toerisme of sportmanagement, onze programma's hebben iets voor u. De volgende links naar rechts geven meer informatie over elk programma, inclusief mogelijkheden voor major, minor of concentreren op het gebied van uw interesse.

Onze flexibele curriculum- en multiple-degree-opties helpen je bij het kiezen van een studierichting die perfect is afgestemd op je unieke loopbaanambities in gastvrijheid, sport en toerismebeheer.

Missie

De missie van het Hospitality and Tourism Management-programma is om academische training te bieden die studenten voorbereidt om leiders, managers en professionals te worden in rollen die zijn gericht op het begrip en de waardering van de mondiale omgeving.... [-]

Verenigde Staten Husson Area
September 2019
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Husson University

Marketing Communicatieprofessionals beheren de reputatie en het imago van een bedrijf en de reputatie, het imago en de verkoop van zijn producten door middel van public r ... [+]

Over

Marketing Communicatieprofessionals beheren de reputatie en het imago van een bedrijf en de reputatie, het imago en de verkoop van zijn producten via public relations, advertenties en strategisch management. Marketing is een van de belangrijkste middelen om merk en imago te creëren en te behouden. Het marketingcommunicatieprogramma van de New England School of Communications leert studenten niet alleen om een ​​bedrijfsimago en zijn merken te creëren en te beheren, maar ook om hen de feitelijke kennis en vaardigheden te bieden om materialen te maken. Dit programma omvat cursussen zoals marketing, grafisch ontwerp, fotografie, public relations, sociale media en marktonderzoek. Je hebt ook de mogelijkheid om je vaardigheden uit te breiden door middel van keuzevakken zoals zoekmachine optimalisatie, webdesign en videoproductie. Marketingcommunicatie is enorm en we willen er zeker van zijn dat we u de opleiding bieden om goed geïnformeerd en succesvol te zijn als u het veld betreedt.... [-]

Verenigde Staten Husson Area
September 2019
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

A Tour of Bangor, Maine