Lees de Officiële Beschrijving

Internationale studenten kunnen een prestigieuze IU diploma te verdienen - voor ongeveer $ 18.000 per jaar

Indiana University Kokomo is zeer betaalbaar en biedt ook beurzen voor internationale studenten! Studenten kunnen in aanmerking komen voor een beurs van $ 5.000 per jaar en studenten kunnen in aanmerking komen voor $ 4000 per jaar!

Aan de Indiana University Kokomo vindt u een van de meest krachtige graden in de land-one die wordt geleverd met een-op-een begeleiding en instructie van geïnspireerde, volbracht, en toegewijde faculteit verdienen. Elk jaar zijn we de lat. We voegen majors en programma's die werken om onze studenten te begeleiden naar de meest veelbelovende banen en industrieën van de toekomst, zoals gezondheidszorg, horeca, informatica en media-een paar te noemen.

IE Kokomo heeft voor elk wat wils! U ontvangt een IU graad te verdienen op onze campus van ongeveer 4000 studenten, met kleine klaslokaal maten van ongeveer 20 - 25 studenten! U vindt de voorbereiding, vaardigheden en real-world ervaring dat je klaarstoomde voor een levensduur van succes- en hebben een hoop plezier in het proces te krijgen.

Campus leven

Gelach. Midnight Madness. Cosmic Bowling. Out-deur films. Live muziek. Het beoefenen van Korean in Korea. 1000-waterballon gevecht. De planning van de gehele staat historisch behoud conferenties. University Theatre. Comedians in de cafetaria. Jackrabbits games met vrienden. Supporteren voor onze eigen Indy 500 Princess. Avontuurlijke geest. Het lezen van een goed boek op het gazon. Uur in de state-of-the-art St. Joseph Hospital Clinical Simulation Center. Het onderwijzen van de volgende generatie de volgende golf van vaardigheden. Real praten met je beste vrienden. Toonaangevende experimenten op het Science Rocks Summer Camp. Ernstige Cougar Crazie Country. Farmer's Market voor de beste koekjes rond. Student onderwijs in Ierland. Bijna Naked Mile! Zip lijn door campus. Biologie veldwerk trips. Intramurale sport. Presenteren op internationale congressen. #myIUK

Brengen van de wereld naar Indiana

Aan de Indiana University Kokomo, kun je studie in het buitenland een deel van uw reguliere studieprogramma, wat uw grote te maken. Internationale reizen is een van de meest effectieve ervaringen die je kunt hebben om uw cultureel bewustzijn te verbreden, en voor te bereiden om te werken in onze steeds meer mondiale samenleving. De campus biedt een breed scala van reizen / studie bestemmingen, waaronder Zuid-Korea, Guatemala, Duitsland, Nederland, Frankrijk, Engeland, Italië en Polen.

Sporten bij IE Kokomo

Wij nemen onze sport zeer serieus op IU Kokomo-en we zijn er trots op om thuis te zijn om onze ongelooflijke atleten. Wat meer is indrukwekkend, echter, is dat ze winnen in de klas, ook. Onze atleten aan te pakken academici met dezelfde toewijding geven ze hun sport.

Het afgelopen jaar geëerd we 18 KIAC Scholar Atleten in IE Kokomo

7 varsity teams Men's Basketball, Cross Country, en Golf Women's Basketball, Cross Country, Volleybal, en Golf 21.500 vierkante voet van de oefening ruimte

De Cole Fitness Center beschikt over 21.500 vierkante voet van de oefening ruimte plus onbeperkt groepslessen, vrijwel onbeperkte cardio-apparatuur, een indoor baan, nieuwe kleedkamers, en top-notch gewichten en fitnessapparaten.

Een erfenis van Sterkte

11.474

Het aantal levende afgestudeerden in de IU Kokomo alumninetwerk vanaf 2014. Wanneer word je een IE Kokomo Cougar je deel uitmaakt van een alumni-netwerk dat industrieën, beroepen, achtergronden en culturen overspant. IE alumni zijn erg trots op het begeleiden, het leiden, en het inhuren van hun eigen land.

604.897 en groeit

Het aantal levende afgestudeerden in de IU alumni-netwerk. Afstuderen aan IE Kokomo verleent u toegang tot één van de meest geavanceerde en 's werelds grootste levende erfenissen.

Voorbereiding voor een Lifetime of Success

De eerste stap om de landing van uw droombaan - blinken in een stage.

Top werkgevers willen bewezen succes, bereidheid om hard te werken, en een dorst voor het leren van nieuwe vaardigheden te zien. IE Kokomo stagiaires helpen hosting bedrijven met speciale projecten en geeft de werkgever de mogelijkheid om nieuwe ideeën en informatie te krijgen van een nieuwe reeks van de ogen.

Dit is je kans om te laten zien hoe waardevol je bent, maar ook uw kans om te leren wat je wilt van een baan door het testen van de cultuur, de workflow, en de algehele persoonlijkheid van het bedrijf.

Partner bij ons om dat te realiseren.

De IU Kokomo Carrière en Accessibility Center fungeert als uw persoonlijke coach, trainer en cheerleader, het begeleiden van je stage en zoeken naar een baan. Zij helpen u uw CV te perfectioneren en u adviseren over alles van interview vaardigheden en etiquette aan het beheersen van zakelijke kleding en het navigeren salarisonderhandelingen.

1069 - Het aantal one-on-one afspraken onze Career en Accessibility Center had met studenten in 2014. 164 stagiaires geplaatst in 2014. Een stijging van 24% ten opzichte van 2013.

Een gemeenschap waar You Belong

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BSc

Indiana University Kokomo

Misschien heb je al gefascineerd met computers al uw leven, geboeid met elke nieuwe technologische vooruitgang en zorgvuldig up-to-date op het snijvlak ontwikkelingen op ... [+]

Misschien heb je al gefascineerd met computers al uw leven, geboeid met elke nieuwe technologische vooruitgang en zorgvuldig up-to-date op het snijvlak ontwikkelingen op het gebied maakt elke dag. Indiana University Kokomo biedt nu een Bachelor of Science in Computer Science graad ontworpen voor u en uw passie. Met een real-world focus en een cultuur van voortdurende ontdekking, een graad in computerwetenschappen aan IE Kokomo opent u op de eindeloze mogelijkheden.

Wij bieden graden in technologie om wat je passie kan zijn. Met een iets andere focus dan onze Bachelor of Science in de informatica graad, als je Informatica studeren aan IE Kokomo, zal u zijn gespecialiseerd in het ontwerp van de effectieve software en hardware technologieën achter de computationele systemen de wereld nodig heeft en maakt gebruik van elke dag.... [-]

Verenigde Staten Kokomo
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Indiana University Kokomo

De Bachelor of Science in business graad geeft studenten de mogelijkheid zich te specialiseren in vakgebieden integraal onderdeel van de hedendaagse ondernemen en managem ... [+]

De Bachelor of Science in het bedrijfsleven graad geeft studenten de mogelijkheid zich te specialiseren in vakgebieden integraal onderdeel van de hedendaagse ondernemen en management. Het bereidt studenten in het noorden van het centrum van Indiana om effectieve organisatorische leiders en managers.

De School of Business biedt de bachelor of Science graad in het bedrijfsleven met de volgende concentraties:

Boekhouding Financiën en Economie beheer afzet Leerplan

Het baccalaureaat programma van de School of Business is gebaseerd op het principe van een evenwichtige onderwijs in bedrijfskunde en economie met een stichting in de kunsten en wetenschappen. De undergraduate programma geeft studenten de mogelijkheid zich te specialiseren in vakgebieden integraal onderdeel van de hedendaagse ondernemen en management. Het bereidt studenten in het noorden van het centrum van Indiana om effectieve organisatorische leiders en managers.... [-]

Verenigde Staten Kokomo
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Indiana University Kokomo

een opleiding in de vrije kunsten traditie waar studenten leren redeneren en kritisch na te denken en een opleiding geworteld in ervaringsleren: studenten die een bachelo ... [+]

Studenten die een bachelor's degree in het strafrecht een opleiding in de vrije kunsten traditie waar studenten leren redeneren en kritisch na te denken en een opleiding geworteld in ervaringsleren: bij IE Kokomo het beste van twee werelden krijgt. Strafrecht majors nemen cursussen die hen kennismaken met diverse gebieden van het strafrechtelijk systeem, leren ze om probleemoplossende vaardigheden toe te passen op echte problemen in het strafrecht, en hen in staat stellen om een ​​verscheidenheid van het strafrecht carrières te verkennen. Studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan stages en / of onderzoek practica waar ze doen praktijkervaring op en voldoen aan professionals in het veld. Studenten krijgen de gelegenheid elkaar te ontmoeten met het strafrecht beoefenaars en neem deel aan lokale, provinciale hebben, en nationale evenementen met de twee strafrecht studenten onder leiding van organisaties op de campus.... [-]

Verenigde Staten Kokomo
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Indiana University Kokomo

Het doel van de BS in de biochemie programma is om studenten voor de gezondheid-gerelateerde professionele scholen met inbegrip van medische, apotheek, en tandheelkundige ... [+]

Het doel van de BS in de biochemie programma is om studenten voor de gezondheid gerelateerde professionele scholen met inbegrip van medische, apotheek, en tandheelkundige school, maar ook voor toelating tot graduate programma's in de biochemie, moleculaire biologie en biologische wetenschappen voor te bereiden. Studenten met een diverse achtergrond in de chemie en biochemie zijn klaar voor uitdagingen in de farmaceutische en biotechnologische industrie aan te pakken.

Afgestudeerden van de biochemie programma de juiste achtergrond voor een breed scala van loopbanen. Ze kunnen professionele scholen (geneeskunde, tandheelkunde, optometrie, apotheek, enz.) In te voeren. Ze kunnen direct werken in een verscheidenheid van instellingen, inclusief toxicologie laboratoria, farmaceutische laboratoria, en fundamenteel onderzoek labs. Daarnaast is de gecombineerde chemie / biologie achtergrond studenten zal ontwikkelen, in combinatie met de juiste opleidingen, zal ze goed te positioneren op een van deze onderwerpen te leren op de middelbare school.... [-]

Verenigde Staten Kokomo
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Indiana University Kokomo

Aan de Indiana University Kokomo, de Bachelor of Science (BS) opleiding Biologie centra op een traditionele kern die celbiologie, genetica, morfologie, fysiologie, plantk ... [+]

Aan de Indiana University Kokomo, de Bachelor of Science (BS) opleiding Biologie centra op een traditionele kern die celbiologie, genetica, morfologie, fysiologie, plantkunde, microbiologie en immunologie omvat. Aanvullende cursussen in algemene chemie, organische scheikunde, natuurkunde en wiskunde ronden het basisprogramma. Maar goed wetenschappers moeten ook worden blootgesteld aan andere gebieden van de kennis aan de kunsten, de sociale wetenschappen en geesteswetenschappen. Dat is de reden waarom onze biologie curriculum omvat ook cursus eisen in vakgebieden zoals geschiedenis, Engels, sociologie, psychologie, wiskunde en informatica. Om af te studeren, dan heb je een minimum van 120 credit-uren, die een mix van de vereiste biologische vakken, algemeen onderwijs cursussen en keuzevakken omvat nodig.... [-]

Verenigde Staten West Lafayette
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Indiana University Kokomo

Het doel van de Bachelor of Science in Hospitality & Tourism is om een ​​opleiding voor studenten die willen werken in de groeiende hospitality arena te bieden. Terwi ... [+]

Het doel van de Bachelor of Science in Hospitality & Tourism is om een ​​opleiding voor studenten die willen werken in de groeiende hospitality arena te bieden. Terwijl de mate zal worden gehuisvest naast de School of Business voor administratieve doeleinden, wordt vrijgesteld van AACSB beoordeling te wijten aan de relatief lage niveau van de business content. hospitality en toerisme-industrie behoeften van vandaag professioneel opgeleide individuen. Afgestudeerden zullen worden gekwalificeerd om te werken in pretparken, hotels en motels, restaurants, bed & breakfast, reisbureaus, congrescentra en als event en meeting planners.

Studenten die de BS in H & T opleiding zal vaardigheid in de volgende gebieden te verwerven voltooien:... [-]

Verenigde Staten Kokomo
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Indiana University Kokomo

Informatica, aka toegepaste informatica of gewoon computer studies, is de studie en de toepassing van informatie-technologie om een ​​bepaald gebied of discipline van de ... [+]

Informatica, aka toegepaste informatica of gewoon computer studies, is de studie en de toepassing van informatie-technologie om een ​​bepaald gebied of discipline van de studie. Informatica beschouwt ook het gebruik van informatie en technologie in organisaties en de samenleving als geheel. Informatietechnologie (IT) is snel aan het veranderen van de wereld, het creëren van nieuwe uitdagingen en kansen elke dag. Informatica leidt studenten om het te bestuderen, overwegen de sociale gevolgen, en manieren vinden om technologie te gebruiken om problemen op te lossen. Het doel van het Informatica-programma is om gekwalificeerde IT-professionals die de manier waarop mensen werken met en het gebruik van informatie, en wie kan oplossingen die effectief en eenvoudig te gebruiken zijn ontwikkeling te begrijpen produceren. Informatica benadrukt probleemoplossing, kritisch denken, innovatie, communicatie en teamwork samen met de technische vaardigheden en kennis.... [-]

Verenigde Staten Kokomo
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Indiana University Kokomo

De Bachelor of Science in Nieuwe Media, Art & Technology is voor de student die wil meer gericht zijn op de nieuwe media onderwerpen binnen hun diploma te zijn. De be ... [+]

De bachelor's degree in Nieuwe Media, Art & Technology (NMAT) een combinatie van traditie en innovatie in een vier jaar, undergraduate degree voor studenten die praktische vaardigheden te ontwikkelen en een sterke kennis op gebieden, waaronder, maar niet beperkt tot, digitale media, web en mobiele media, 2D en 3D studio kunst en design, virtuele media, en nieuwe media. Studenten zullen leren om sterk computer, kunst en design vaardigheden, hen voor te bereiden voor een verscheidenheid van loopbanen en graduate studies. Studenten op maat van de mate van hun interesses en plannen door het nemen van een reeks cursussen in Nieuwe Media, Art & Technology, een concentratie gebied te selecteren, en te kiezen voor keuzevakken. De eenentwintigste-eeuwse curriculum biedt vaardigheden, kennis en in-service learning, het verstrekken van waardevolle wegen naar vele beroepen, waaronder grafisch ontwerp, illustratie, het publiceren, commerciële kunst, beeldende kunst, web design en ontwikkeling, videografie, cinematografie en fotografie.... [-]

Verenigde Staten Kokomo
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

IU Kokomo: A community where you belong.