Indiana University Kokomo

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Internationale studenten kunnen een prestigieuze IU diploma te verdienen - voor ongeveer $ 18.000 per jaar

Indiana University Kokomo is zeer betaalbaar en biedt ook beurzen voor internationale studenten! Studenten kunnen in aanmerking komen voor een beurs van $ 5.000 per jaar en studenten kunnen in aanmerking komen voor $ 4000 per jaar!

Aan de Indiana University Kokomo vindt u een van de meest krachtige graden in de land-one die wordt geleverd met een-op-een begeleiding en instructie van geïnspireerde, volbracht, en toegewijde faculteit verdienen. Elk jaar zijn we de lat. We voegen majors en programma's die werken om onze studenten te begeleiden naar de meest veelbelovende banen en industrieën van de toekomst, zoals gezondheidszorg, horeca, informatica en media-een paar te noemen.

IE Kokomo heeft voor elk wat wils! U ontvangt een IU graad te verdienen op onze campus van ongeveer 4000 studenten, met kleine klaslokaal maten van ongeveer 20 - 25 studenten! U vindt de voorbereiding, vaardigheden en real-world ervaring dat je klaarstoomde voor een levensduur van succes- en hebben een hoop plezier in het proces te krijgen.

Campus leven

Gelach. Midnight Madness. Cosmic Bowling. Out-deur films. Live muziek. Het beoefenen van Korean in Korea. 1000-waterballon gevecht. De planning van de gehele staat historisch behoud conferenties. University Theatre. Comedians in de cafetaria. Jackrabbits games met vrienden. Supporteren voor onze eigen Indy 500 Princess. Avontuurlijke geest. Het lezen van een goed boek op het gazon. Uur in de state-of-the-art St. Joseph Hospital Clinical Simulation Center. Het onderwijzen van de volgende generatie de volgende golf van vaardigheden. Real praten met je beste vrienden. Toonaangevende experimenten op het Science Rocks Summer Camp. Ernstige Cougar Crazie Country. Farmer's Market voor de beste koekjes rond. Student onderwijs in Ierland. Bijna Naked Mile! Zip lijn door campus. Biologie veldwerk trips. Intramurale sport. Presenteren op internationale congressen. #myIUK

Brengen van de wereld naar Indiana

Aan de Indiana University Kokomo, kun je studie in het buitenland een deel van uw reguliere studieprogramma, wat uw grote te maken. Internationale reizen is een van de meest effectieve ervaringen die je kunt hebben om uw cultureel bewustzijn te verbreden, en voor te bereiden om te werken in onze steeds meer mondiale samenleving. De campus biedt een breed scala van reizen / studie bestemmingen, waaronder Zuid-Korea, Guatemala, Duitsland, Nederland, Frankrijk, Engeland, Italië en Polen.

Sporten bij IE Kokomo

Wij nemen onze sport zeer serieus op IU Kokomo-en we zijn er trots op om thuis te zijn om onze ongelooflijke atleten. Wat meer is indrukwekkend, echter, is dat ze winnen in de klas, ook. Onze atleten aan te pakken academici met dezelfde toewijding geven ze hun sport.

Het afgelopen jaar geëerd we 18 KIAC Scholar Atleten in IE Kokomo

7 varsity teams Men's Basketball, Cross Country, en Golf Women's Basketball, Cross Country, Volleybal, en Golf 21.500 vierkante voet van de oefening ruimte

De Cole Fitness Center beschikt over 21.500 vierkante voet van de oefening ruimte plus onbeperkt groepslessen, vrijwel onbeperkte cardio-apparatuur, een indoor baan, nieuwe kleedkamers, en top-notch gewichten en fitnessapparaten.

Een erfenis van Sterkte

11.474

Het aantal levende afgestudeerden in de IU Kokomo alumninetwerk vanaf 2014. Wanneer word je een IE Kokomo Cougar je deel uitmaakt van een alumni-netwerk dat industrieën, beroepen, achtergronden en culturen overspant. IE alumni zijn erg trots op het begeleiden, het leiden, en het inhuren van hun eigen land.

604.897 en groeit

Het aantal levende afgestudeerden in de IU alumni-netwerk. Afstuderen aan IE Kokomo verleent u toegang tot één van de meest geavanceerde en 's werelds grootste levende erfenissen.

Voorbereiding voor een Lifetime of Success

De eerste stap om de landing van uw droombaan - blinken in een stage.

Top werkgevers willen bewezen succes, bereidheid om hard te werken, en een dorst voor het leren van nieuwe vaardigheden te zien. IE Kokomo stagiaires helpen hosting bedrijven met speciale projecten en geeft de werkgever de mogelijkheid om nieuwe ideeën en informatie te krijgen van een nieuwe reeks van de ogen.

Dit is je kans om te laten zien hoe waardevol je bent, maar ook uw kans om te leren wat je wilt van een baan door het testen van de cultuur, de workflow, en de algehele persoonlijkheid van het bedrijf.

Partner bij ons om dat te realiseren.

De IU Kokomo Carrière en Accessibility Center fungeert als uw persoonlijke coach, trainer en cheerleader, het begeleiden van je stage en zoeken naar een baan. Zij helpen u uw CV te perfectioneren en u adviseren over alles van interview vaardigheden en etiquette aan het beheersen van zakelijke kleding en het navigeren salarisonderhandelingen.

1069 - Het aantal one-on-one afspraken onze Career en Accessibility Center had met studenten in 2014. 164 stagiaires geplaatst in 2014. Een stijging van 24% ten opzichte van 2013.

Een gemeenschap waar You Belong

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BSc's » Bekijk BScs » Bekijk MSc » Bekijk Deeltijd MBA »

Programma's

Deze school biedt ook:

BSc

Bachelor In De Informatica

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Verenigde Staten Kokomo

Misschien heb je al gefascineerd met computers al uw leven, geboeid met elke nieuwe technologische vooruitgang en zorgvuldig up-to-date op het snijvlak ontwikkelingen op het gebied maakt elke dag. Indiana University Kokomo biedt nu een Bachelor of Science in Computer Science graad ontworpen voor u en uw passie. Met een real-world focus en een cultuur van voortdurende ontdekking, een graad in computerwetenschappen aan IE Kokomo opent u op de eindeloze mogelijkheden. [+]

Misschien heb je al gefascineerd met computers al uw leven, geboeid met elke nieuwe technologische vooruitgang en zorgvuldig up-to-date op het snijvlak ontwikkelingen op het gebied maakt elke dag. Indiana University Kokomo biedt nu een Bachelor of Science in Computer Science graad ontworpen voor u en uw passie. Met een real-world focus en een cultuur van voortdurende ontdekking, een graad in computerwetenschappen aan IE Kokomo opent u op de eindeloze mogelijkheden. Wij bieden graden in technologie om wat je passie kan zijn. Met een iets andere focus dan onze Bachelor of Science in de informatica graad, als je Informatica studeren aan IE Kokomo, zal u zijn gespecialiseerd in het ontwerp van de effectieve software en hardware technologieën achter de computationele systemen de wereld nodig heeft en maakt gebruik van elke dag. Onze deskundige medewerkers en docenten zal hier voor u, van Introduction to Computer Science aan uw uiteindelijke senior sluitstuk project. Met een focus op real-world toepassingen, de faculteit IE Kokomo zijn net zo nieuwsgierig als jij. Terwijl de wereld van de informatica blijft om door te gaan, dan heb je hier te leren op het snijvlak - en we zullen er honger om te ontdekken en te verkennen direct naast je. Computer Science Open House Indiana University Kokomo faculteit van de School of Sciences, samen met het Bureau van Admissions, staat voor u klaar om vragen over de nieuwe computer science graad te beantwoorden. Doe met ons mee! Donderdag 23 maart - 17:30-07:30 Q & A over de Computer... [-]

Bachelor Of Science In Business

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Kokomo

De Bachelor of Science in business graad geeft studenten de mogelijkheid zich te specialiseren in vakgebieden integraal onderdeel van de hedendaagse ondernemen en management. Het bereidt studenten in het noorden van het centrum van Indiana om effectieve organisatorische leiders en managers. [+]

De Bachelor of Science in het bedrijfsleven graad geeft studenten de mogelijkheid zich te specialiseren in vakgebieden integraal onderdeel van de hedendaagse ondernemen en management. Het bereidt studenten in het noorden van het centrum van Indiana om effectieve organisatorische leiders en managers. De School of Business biedt de bachelor of Science graad in het bedrijfsleven met de volgende concentraties: Boekhouding Financiën en Economie beheer afzet Leerplan Het baccalaureaat programma van de School of Business is gebaseerd op het principe van een evenwichtige onderwijs in bedrijfskunde en economie met een stichting in de kunsten en wetenschappen. De undergraduate programma geeft studenten de mogelijkheid zich te specialiseren in vakgebieden integraal onderdeel van de hedendaagse ondernemen en management. Het bereidt studenten in het noorden van het centrum van Indiana om effectieve organisatorische leiders en managers. De undergraduate curricula bestaat uit drie delen: (1) algemeen onderwijs, (2) basic bedrijfskunde, en (3) professionele cursussen. Daarnaast is het programma omvat cursussen over de principes, praktijken en trends die betrokken zijn bij het managen van organisaties in de huidige dynamische economische, sociale en politieke omgeving. Senioren hebben een bereik van keuzevakken in hun concentratie gebied. Cursussen op dit niveau vereisen de deelname van studenten in de discussie en de oplossing van de gevallen, projecten en speciale problemen getrokken uit de hedendaagse zakelijke wereld. Studenten in andere opleidingen kan de cursus werk voor de Business Minor vervullen. Studenten die al een diploma hun bachelor hebben verdiend kan de Post-baccalaureaat Certificate nemen in Accounting voor te bereiden op professionele... [-]

Bachelor Of Science In Criminal Justice

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Kokomo

een opleiding in de vrije kunsten traditie waar studenten leren redeneren en kritisch na te denken en een opleiding geworteld in ervaringsleren: studenten die een bachelor's degree in het strafrecht bij IE Kokomo zal het beste van twee werelden te ontvangen. [+]

Studenten die een bachelor's degree in het strafrecht een opleiding in de vrije kunsten traditie waar studenten leren redeneren en kritisch na te denken en een opleiding geworteld in ervaringsleren: bij IE Kokomo het beste van twee werelden krijgt. Strafrecht majors nemen cursussen die hen kennismaken met diverse gebieden van het strafrechtelijk systeem, leren ze om probleemoplossende vaardigheden toe te passen op echte problemen in het strafrecht, en hen in staat stellen om een ​​verscheidenheid van het strafrecht carrières te verkennen. Studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan stages en / of onderzoek practica waar ze doen praktijkervaring op en voldoen aan professionals in het veld. Studenten krijgen de gelegenheid elkaar te ontmoeten met het strafrecht beoefenaars en neem deel aan lokale, provinciale hebben, en nationale evenementen met de twee strafrecht studenten onder leiding van organisaties op de campus. Studenten met een diploma in het strafrecht hebben de mogelijkheid om het personeelsbestand in te voeren in een verscheidenheid van loopbanen, waaronder de rechtshandhaving, correcties, slachtoffer advocacy, binnenlandse veiligheid, rampenbestrijding en schadepreventie. Afgestudeerden van ons programma kunnen kiezen om hun onderwijs te bevorderen door het nastreven van graduate graden in het strafrecht / criminologie, maatschappelijk werk, sociologie, en het recht. Diploma-eisen Major Vereisten Alle belangrijke cursussen vereisen een graad van C of hoger te tellen in de richting van de belangrijkste. Verplichte vakken Alle acht cursussen hieronder nodig voor de grote (24 cr.) CJHS-J 101 Amerikaanse Criminal Justice System (Pre-req voor alle andere strafrecht gangen) CJHS-J 201 theoretische grondslagen van... [-]

Bachelor Of Science In De Biochemie

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Kokomo

Het doel van de BS in de biochemie programma is om studenten voor de gezondheid-gerelateerde professionele scholen met inbegrip van medische, apotheek, en tandheelkundige school, maar ook voor toelating tot graduate programma's in de biochemie, moleculaire biologie en biologische wetenschappen voor te bereiden. Studenten met een diverse achtergrond in de chemie en biochemie zijn klaar voor uitdagingen in de farmaceutische en biotechnologische industrie aan te pakken. [+]

Het doel van de BS in de biochemie programma is om studenten voor de gezondheid gerelateerde professionele scholen met inbegrip van medische, apotheek, en tandheelkundige school, maar ook voor toelating tot graduate programma's in de biochemie, moleculaire biologie en biologische wetenschappen voor te bereiden. Studenten met een diverse achtergrond in de chemie en biochemie zijn klaar voor uitdagingen in de farmaceutische en biotechnologische industrie aan te pakken. Afgestudeerden van de biochemie programma de juiste achtergrond voor een breed scala van loopbanen. Ze kunnen professionele scholen (geneeskunde, tandheelkunde, optometrie, apotheek, enz.) In te voeren. Ze kunnen direct werken in een verscheidenheid van instellingen, inclusief toxicologie laboratoria, farmaceutische laboratoria, en fundamenteel onderzoek labs. Daarnaast is de gecombineerde chemie / biologie achtergrond studenten zal ontwikkelen, in combinatie met de juiste opleidingen, zal ze goed te positioneren op een van deze onderwerpen te leren op de middelbare school. Het unieke van deze opleiding is de voorbereiding van de studenten om de biochemie van cellen, zoals metabolisme, Cytokinetics en enzymkinetiek begrijpen. Studenten met deze mate goed voorbereid op vraagstukken van de effecten van toenemende concentraties van sommige componenten van moderne materialen (bijvoorbeeld weekmakers en polymere bestanddelen) op de fysiologie van verschillende soorten pakken. Studenten ervaren ook undergraduate onderzoek en krijgen vaardigheden op het presenteren van onderzoeksgegevens op conferenties en in tijdschriften. Diploma-eisen De mate vereiste voor de BS in de biochemie omvat 120 studiepunten met een GPA van ten minste 2,0. 30 van de laatste 60 studiepunten moeten worden ingevuld bij IE Kokomo. Naast de... [-]

Bachelor Of Science In De Biologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten West Lafayette

Aan de Indiana University Kokomo, de Bachelor of Science (BS) opleiding Biologie centra op een traditionele kern die celbiologie, genetica, morfologie, fysiologie, plantkunde, microbiologie en immunologie omvat. [+]

Aan de Indiana University Kokomo, de Bachelor of Science (BS) opleiding Biologie centra op een traditionele kern die celbiologie, genetica, morfologie, fysiologie, plantkunde, microbiologie en immunologie omvat. Aanvullende cursussen in algemene chemie, organische scheikunde, natuurkunde en wiskunde ronden het basisprogramma. Maar goed wetenschappers moeten ook worden blootgesteld aan andere gebieden van de kennis aan de kunsten, de sociale wetenschappen en geesteswetenschappen. Dat is de reden waarom onze biologie curriculum omvat ook cursus eisen in vakgebieden zoals geschiedenis, Engels, sociologie, psychologie, wiskunde en informatica. Om af te studeren, dan heb je een minimum van 120 credit-uren, die een mix van de vereiste biologische vakken, algemeen onderwijs cursussen en keuzevakken omvat nodig. Als u van plan bent om graduate school of een professionele school na het behalen van een bachelor's degree in te voeren, wil je informeren over pre-professionele tracks IU Kokomo's in de biologie, pre-geneeskunde, en pre-tandheelkunde. Afgestudeerden die deze tracks hebben gevolgd zijn in geavanceerde programma in de medische, tandheelkundige, optometrie, en chiropractie scholen in het hele land aanvaard. Biologie is een geweldige pad naar een professionele carrière in de geneeskunde en IU Kokomo zal u helpen om daar te komen! Als u geïnteresseerd bent om een ​​wetenschap opvoeder bent, IE Kokomo biedt een programma waarmee u een biologie diploma te verdienen en worden gecertificeerd biologie les te geven aan het voortgezet onderwijs. Diploma-eisen De diploma-eisen voor de BS in de biologie omvat 120 studiepunten met een GPA van ten minste 2,0. 30 van de laatste 60 studiepunten moeten worden... [-]

Bachelor Of Science In De Horeca & Toerisme

Campus Voltijd November 2017 Verenigde Staten Kokomo

Het doel van de Bachelor of Science in Hospitality & Tourism is om een ​​opleiding voor studenten die willen werken in de groeiende hospitality arena te bieden. Terwijl de mate zal worden gehuisvest naast de School of Business voor administratieve doeleinden, wordt vrijgesteld van AACSB beoordeling te wijten aan de relatief lage niveau van de business content. [+]

Het doel van de Bachelor of Science in Hospitality & Tourism is om een ​​opleiding voor studenten die willen werken in de groeiende hospitality arena te bieden. Terwijl de mate zal worden gehuisvest naast de School of Business voor administratieve doeleinden, wordt vrijgesteld van AACSB beoordeling te wijten aan de relatief lage niveau van de business content. hospitality en toerisme-industrie behoeften van vandaag professioneel opgeleide individuen. Afgestudeerden zullen worden gekwalificeerd om te werken in pretparken, hotels en motels, restaurants, bed & breakfast, reisbureaus, congrescentra en als event en meeting planners. Studenten die de BS in H & T opleiding zal vaardigheid in de volgende gebieden te verwerven voltooien: basisprincipes die ten grondslag liggen aan de industrie eten en drinken operaties financiële en boekhoudkundige rapporten voor de industrie, met inbegrip van de kosten, opbrengsten en winst de onderlinge relaties van gastvrijheid functionele gebieden in gasttevredenheid juridische, ethische, maatschappelijke en internationale thema's die de industrie nationale, internationale en interculturele factoren op de industrie communicatie verschillen tussen culturen en socio-economische klassen en hoe deze invloed hebben op de industrie ethiek en de impact ervan op de industrie leiderschap en besluitvorming personeelszaken organisatorische effectiviteit industrie marketing strategische toepassing van communicatieboodschap formaat [-]

Bachelor Of Science In De Informatica

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Kokomo

Informatica, aka toegepaste informatica of gewoon computer studies, is de studie en de toepassing van informatie-technologie om een ​​bepaald gebied of discipline van de studie. Informatica beschouwt ook het gebruik van informatie en technologie in organisaties en de samenleving als geheel. [+]

Informatica, aka toegepaste informatica of gewoon computer studies, is de studie en de toepassing van informatie-technologie om een ​​bepaald gebied of discipline van de studie. Informatica beschouwt ook het gebruik van informatie en technologie in organisaties en de samenleving als geheel. Informatietechnologie (IT) is snel aan het veranderen van de wereld, het creëren van nieuwe uitdagingen en kansen elke dag. Informatica leidt studenten om het te bestuderen, overwegen de sociale gevolgen, en manieren vinden om technologie te gebruiken om problemen op te lossen. Het doel van het Informatica-programma is om gekwalificeerde IT-professionals die de manier waarop mensen werken met en het gebruik van informatie, en wie kan oplossingen die effectief en eenvoudig te gebruiken zijn ontwikkeling te begrijpen produceren. Informatica benadrukt probleemoplossing, kritisch denken, innovatie, communicatie en teamwork samen met de technische vaardigheden en kennis. Een informatica opleiding bereidt afgestudeerden voor een reeks van posities. Een aantal van de carrière mogelijkheden zijn onder andere database-ontwerper / ontwikkelaar, bioinformatica specialist, chemische informatica specialist, interaction designer, informatie-architect, IT-consultant, multimedia specialist, webdesigner, software ontwikkelaar, systeembeheerder, systeemanalisten, webmaster, etc. De informatica opleiding aan IUK beschikt over kleine klaslokalen en persoonlijke instructie. Naast het leren over de informatie technologie en haar toepassingen, zullen de studenten een verwant als een gebied van specialisatie te kiezen. Deze multi-disciplinaire curriculum bereidt je voor op de uitdagingen van een IT-carrière in de 21e eeuw. Diploma-eisen De mate bestaat uit 120 uur van de totale cursus werk, waaronder de volgende: Algemene vereisten Indiana University Kokomo Algemene Onderwijs Eisen Suggereerde Algemene... [-]

Bachelor Of Science In De Nieuwe Media, Kunst & Technologie

Campus Voltijd November 2017 Verenigde Staten Kokomo

De Bachelor of Science in Nieuwe Media, Art & Technology is voor de student die wil meer gericht zijn op de nieuwe media onderwerpen binnen hun diploma te zijn. De belangrijkste bestaat uit 45 credit-uren van de cursussen in New Media, Art & Technology, verdeeld tussen een verplichte kern en cursussen binnen een gekozen concentratie, met inbegrip van keuzevakken. [+]

De bachelor's degree in Nieuwe Media, Art & Technology (NMAT) een combinatie van traditie en innovatie in een vier jaar, undergraduate degree voor studenten die praktische vaardigheden te ontwikkelen en een sterke kennis op gebieden, waaronder, maar niet beperkt tot, digitale media, web en mobiele media, 2D en 3D studio kunst en design, virtuele media, en nieuwe media. Studenten zullen leren om sterk computer, kunst en design vaardigheden, hen voor te bereiden voor een verscheidenheid van loopbanen en graduate studies. Studenten op maat van de mate van hun interesses en plannen door het nemen van een reeks cursussen in Nieuwe Media, Art & Technology, een concentratie gebied te selecteren, en te kiezen voor keuzevakken. De eenentwintigste-eeuwse curriculum biedt vaardigheden, kennis en in-service learning, het verstrekken van waardevolle wegen naar vele beroepen, waaronder grafisch ontwerp, illustratie, het publiceren, commerciële kunst, beeldende kunst, web design en ontwikkeling, videografie, cinematografie en fotografie. Bachelor of Science Degree De Bachelor of Science in de Nieuwe Media, Art & Technology is voor de student die wil meer gericht zijn op de nieuwe media onderwerpen binnen hun diploma te zijn. De belangrijkste bestaat uit 45 credit-uren van de cursussen in New Media, Art & Technology, verdeeld tussen een verplichte kern en cursussen binnen een gekozen concentratie, met inbegrip van keuzevakken. De Bachelor of Science degree voorzien van een innovatieve multidisciplinaire aanpak, met natuurlijk het werk gegeven door docenten uit verschillende velden. Concentraties Maak de mate van jou door te kiezen voor één van de volgende: Digital Media... [-]

Videos

IU Kokomo: A community where you belong.

Contact

Indiana University Kokomo

Adres 2300 S. Washington Street, Kokomo, IN 46902-9003
Kokomo, Indiana, Verenigde Staten
Website http://www.iuk.edu/
Telefoon +1 765-453-2000