Kent State University - College of Aeronautics and Engineering

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

OVER DE UNIVERSITEIT VAN LUCHTGELEIDERS EN ENGINEERING

Het College of Aeronautics and Engineering (CAE) is een van de elf hogescholen van de Kent State University, met ongeveer 1.000 studenten en in de afgelopen jaren bijna een groei met dubbele cijfers. Als een van de snelstgroeiende hogescholen, heeft de universiteit krachtige steun verleend om haar programma's uit te breiden. Kent State heeft een nieuw 55.000 vierkante voet gebouw voor het college gebouwd. Het Aeronautics and Technology Building (ATB) bevindt zich op Linker Esplanade 1400.

85387_pexels-photo-668137.jpeg

Geschiedenis van het college

De technologieprogramma's bij Kent begonnen al in 1913 toen er op de campus ruimte was voor 'manuele training' als een integraal onderdeel voor de voorbereiding van docenten aan de Kent State Normal School. In 1995 werd de Independent School of Technology opgericht als een geïntegreerde academische eenheid van acht universiteiten. De Independent School of Technology bestond uit drie academische eenheden, namelijk: Division of Aeronautics, Division of Applied Business and Technology, en de divisie van Applied Science and Technology. In 2006 behaalde de School of Technology de status van universiteit en werd het College of Technology. In 2011 werden alle technologieprogramma's in verband met regionale campussen gescheiden van de Kent Campus en werden ze onderdeel van het nieuw gevormde Regional College. In juli 2012 werd de naam van het College van Technologie gewijzigd in het College van Toegepaste Engineering, Duurzaamheid en Technologie om de veranderende missie van het College te weerspiegelen in de ontwikkeling van nieuwe toegepaste engineering- en duurzaamheidsprogramma's. In juli 2017 werd de naam College of Aeronautics and Engineering gekozen.

85374_pexels-photo-1438072.jpeg

Mission Statement

Om een unieke synergie van luchtvaart, techniek en technologieën te omarmen, het traject van de regionale, nationale en wereldwijde gemeenschap positief te veranderen door: Het bieden van een dynamische educatieve ervaring die het ervaringsleren bevordert; Het cultiveren van innovatief onderzoek dat ideeën omzet in realiteit; en Het produceren van vooruitstrevende professionals die zich inzetten voor het overwinnen van grenzen en het verbeteren van levens.

Locaties

Kent

Address
Aeronautics and Technology Building (ATB), 1400 Lefton Esplanade
44242 Kent, Ohio, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden