Kent State University - College of the Arts

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het College of the Arts is een levendige arena van studie en professionele praktijk die de beeldende, uitvoerende en ontwerpkunsten omvat. Onze concertzalen, theaters en galerijen brengen de creatieve samenwerking van studenten en docenten naar de hoofdstroom van het culturele leven op de campus. In onze faciliteiten combineren geïntegreerde leerervaringen en onderzoek beroepspraktijk en academisch onderzoek. Stages en andere ervaringen buiten de campus verbeteren de toegang tot een carrière.

Deze gevarieerde curriculaire bronnen, geleid door dynamische leraren en wetenschappers, bedienen zo'n 2.600 majors van studenten in onze vier scholen voor kunst, modeontwerp en merchandising, muziek en theater en dans. Negen graden opties bieden meer dan 50 individuele programmaconcentraties op het baccalaureaat tot en met doctoraal niveau. Alle studenten van de universiteit worden bediend door cursussen die voldoen aan de Kent Core Courses-vereisten, verschillende minoren in andere programma's, evenals de keuzevakken van individuen. Meer dan 100.000 personen bezoeken jaarlijks concerten, toneelstukken en tentoonstellingen van het college.

De culturele diversiteit van onze studenten en docenten, de professionele samenwerkingen die door onze scholen worden onderhouden en de levendige omgeving van een uitgebreide onderwijs- en onderzoeksuniversiteit nodigen je uit om je aan te sluiten bij onze meer dan 15.000 alumni die voor het College of the Arts hebben gekozen. We kijken ernaar uit u te betrekken bij deze dynamische ervaring.

John R. Crawford-Spinelli, Ed.D. decaan

STRATEGISCHE ROADMAP 2019-2024

1. Verbetering van de loopbaanvoorbereiding voor studenten (universiteitsprioriteit 1 - studenten eerst)

2. Vernieuw het curriculum (prioriteit 1 van de universiteit - studenten eerst en prioriteit 2 - een onderscheidende staat in Kent)

3. Verbeter de leeromgeving van het College of the Arts op basis van feedback over klimaatstudies (Universiteitsprioriteit 5 - Organisatorisch rentmeesterschap)

4. Verhoog studentenbeurzen (universiteitsprioriteit 1 - studenten eerst)

5. Focus op marketinginspanningen voor de werving van niet-gegradueerden en afgestudeerden (University Priority 2 - A Distinctive Kent State and Priority

4 - Regionale impact)

6. Neem deel aan meer gerichte gemeenschapsbetrokkenheid (universiteitsprioriteit 4 - regionale impact)

7. Verhogen van nationale ranglijsten en internationale erkenning (Universiteitsprioriteit 3 - Wereldwijd concurrentievermogen)

8. Verhoog het onderzoeks- / creatieve activiteitenprofiel en volg het consequent (Universiteitsprioriteit 2 - Een onderscheidende staat in Kent en prioriteit 3 - Wereldwijd concurrentievermogen)

9. Creëer opzettelijke en strategische door het college gefinancierde interdisciplinaire benoemingen van faculteiten (universiteitsprioriteit 2 - een onderscheidende staat in Kent en prioriteit 3 - wereldwijd concurrentievermogen)

10. Initiatieven voor betrokkenheid van alumni vergroten (prioriteit 4 van de universiteit - regionale impact en prioriteit 5 - beheer van de organisatie)

Locaties

Kent

Address
East Summit Street,800
44240 Kent, Ohio, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: