Lees de Officiële Beschrijving

Keuka College is opgericht in 1890 en is gelegen aan de oever van Keuka Lake in de staat New York's Finger Lakes. Keuka College is een particuliere, undergraduate en graduate, residentiële college dat bacheloropleidingen en masteropleidingen biedt op de campus en via haar Versnelde Studies voor volwassenen Programma en internationale programma's in China en Vietnam.

Ongeacht de graad of locatie, Keuka College afgestudeerden bogen op belangrijke, real-world ervaring dat werkgevers en graduate schools indruk.

En dat komt omdat ervaringsleren is al lange tijd de hoeksteen van het Keuka College ervaring. Een aantal zeer gerespecteerde, nationale bronnen hebben het Keuka College ervaring geprezen, met inbegrip van de gedrukte media (US News & World Report, The New York Times, Washington Monthly), educatieve stichtingen (Carnegie Stichting voor de vooruitgang van het lesgeven), en zelfs de Witte Huis (voorzitter van de Gemeenschap Higher Education Service Honor Roll).

In het hart van het engagement Keuka College te leren ervaringsgerichte is veldperiode, een verplichte stageprogramma voor ons huis campus undergraduate studenten. Elk jaar, zij vergaren 140 uur hands-on ervaring, het in praktijk brengen wat ze geleerd hebben in de klas. Studenten kunnen ervoor kiezen om internationaal gebied Perioden met het College partner universiteiten of op hun eigen na te streven.

Keuka College biedt 34 bacheloropleidingen op zijn huis campus, veel met gespecialiseerde concentraties; 27 minderjarigen; en zelf ontworpen majors. Keuka College biedt ook opleidingen zeven masteropleidingen en pre-professionele programma's in de tandheelkunde, recht, geneeskunde, diergeneeskunde, optometrie, apotheek en fysiotherapie.

Dienstverlening aan de gemeenschap is een essentieel onderdeel van het Keuka College ervaring sinds het werd opgericht en vandaag de dag, alle van de 40-plus clubs op de home campus zijn verplicht om ten minste een taakstraf project elk semester te voeren. Keuka College biedt 17 intercollegiate sport en een verscheidenheid aan intramurale sporten op zijn thuis campus.

Via haar Versnelde Studies for Adults Program (ASAP), het College biedt afstuderen bacheloropleidingen in organisatiemanagement, strafrechtstelsels, maatschappelijk werk, en verpleging, evenals master's graden in het management, strafrecht administratie, en verpleging op locaties rond New york staat. Het College strekt zich ook opleidingsmogelijkheden via het internet door middel van haar Wertman Office of Distance Education.

Keuka College is ook een belangrijke educatieve speler in de Pacific Rim, met 2680 Chinese studenten die graden Keuka College op vier partneruniversiteiten, een van de grootste inschrijvingen van een Amerikaanse universiteit die in het land. Een andere 505 Vietnamese studenten zijn eveneens doen op twee universiteiten in Vietnam. Meer dan 110 internationale studenten studeren op de home campus.

Onze waarden

• Integriteit. Op Keuka College, gedragen ethisch en integer betekent eerlijk, beloften te houden, en met respect voor de eigendommen en belangen van anderen. Onze persoonlijke en professionele integriteit begeleidt de acties van ons college gemeenschap, ondersteunt de karakterontwikkeling, wellness en spiritualiteit van onze studenten, en maakt ons tot een meer maatschappelijk middenveld. Keuka College ontwikkelt integriteit en ethisch gedrag in haar studenten door middel van het curriculum en door consistente modellering van eerlijk en oprecht gedrag van de faculteit, personeel, administratie en alumni.

• Academische uitmuntendheid. Op Keuka College, academische uitmuntendheid staat centraal in educatieve missie van het college, en hoge verwachtingen worden gesteld aan studenten en docenten gelijk. Wij waarderen intellectuele prestatie en wetenschap, maken gebruik van innovatieve en boeiende educatieve praktijken om de hele persoon te ontwikkelen, en benadrukken de teelt van kritisch denken en de liefde van leren. Academische uitmuntendheid is niet alleen een functie van de intellectuele capaciteiten van leerlingen van het college, maar is sterk afhankelijk van de kwaliteit en de nauwkeurigheid van het onderwijs / leerproces.

• Student-gerichtheid. Op Keuka College, bieden wij een holistische leerervaring bevorderen van de intellectuele en persoonlijke groei van elke student. Studenten, docenten, medewerkers en alumni zijn bezig op een manier die het leerproces verbindt met de wereld buiten het college. Door middel van academische programma's, samenwerkingsverbanden en ervaringsleren ervaringen, Keuka College studenten verbreden hun vaardigheden en perspectieven van de carrière, persoonlijke verantwoordelijkheid, wellness, en maatschappelijk engagement.

• Diversiteit. Op Keuka College, erkennen wij, respect en onze verschillen te vieren. Onze gemeenschap bestaat uit vele identiteiten, die elk een waarde perspectief. We stimuleren een inclusieve omgeving waarin we bewust werken aan begrip, respect, en waarderen van diversiteit. Daarbij, we gaan dan tolerantie voor begrip en wederzijds respect.

• Global Perspective. Op Keuka College, met een mondiaal perspectief betekent dat je open-minded bij het werken met mensen van verschillende geografische herkomst en cultureel erfgoed - leren van hen en zij van ons. Om de leerlingen voor te bereiden op de wereld van de 21e eeuw, bieden wij hen de kans te leren en interactie met andere culturen, volkeren, en perspectieven. Blootstelling student gebeurt op vele manieren - in de klas door middel van onze nationale en internationale academische programma's en curricula, en buiten de klas door middel van meerdere mogelijkheden om te communiceren met mensen met verschillende achtergronden en ervaringen.

• Rentmeesterschap. Op Keuka College, we zijn toegewijd aan het behoud en de opbouw van onze erfenis voor toekomstige generaties en voor het bevorderen van een gevoel van verantwoordelijkheid en betrokkenheid bij het college. Actief rentmeesterschap is een ethische en institutionele verantwoordelijkheid die voorzichtig, verstandig gebruik en beheer van onze middelen belichaamt, met inbegrip van onze mensen, financiële holdings, natuurlijke hulpbronnen en kapitaalgoederen. Het college en de kiezers hebben een morele en financiële noodzakelijk om onze vele en gevarieerde middelen te gebruiken op manieren die effectief, efficiënt en duurzaam zijn.

• Burgerschap. Op Keuka College, wij geloven burgerschap omvat aspecten van leiderschap, service, en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Alle leden van de Keuka College gemeenschap streven naar goede leiders en voorbeeldige burgers. Effectieve leiders en burgers vertonen gemeenschappelijke kenmerken van de wijsheid, vastberadenheid, visie, emotionele intelligentie, empathie en sociale verantwoordelijkheid. We actief modelleren deze kwaliteiten en mentor hun ontwikkeling, waarbij wordt aangetoond en het stimuleren van voorbeeldige burgerschap - lokaal, nationaal en mondiaal.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Keuka College

Die kiezen voor deze opleiding voor te bereiden, door studie en hands-on ervaring voor een loopbaan in de biologie, biochemie, chiropractie, ecologie, onderwijs, medische ... [+]

Gelegen aan de frisse wateren van Keuka Lake, omringd door een landelijke omgeving, en slechts een korte afstand van nabijgelegen Rochester, Keuka College biedt een ideale omgeving voor studenten met als hoofdvak in de biologie.

Die kiezen voor deze opleiding voor te bereiden, door studie en hands-on ervaring voor een loopbaan in de biologie, biochemie, chiropractie, ecologie, onderwijs, medische technologie, geneeskunde, microbiologie, farmacologie, fysiotherapie, fysiologie, plantenwetenschappen, de volksgezondheid, de dierkunde, of onderzoek.

Wat leer ik als student biologie?

Net als alle Keuka College studenten, bent u verplicht om een ​​140-uurs gebied Periode voltooien. Van het centrum van Penn Yan naar North Dakota, hebben studenten veldstudies afgerond op locaties over de hele wereld die hen te voorzien van de real-life ervaring die hen een voorsprong intrede op de arbeidsmarkt of de graduate school geeft. Van veterinaire kantoren en scholen om ziekenhuizen en humane samenleving, worden de studenten aangeboden meerdere opties door veld Periode.... [-]

Verenigde Staten Keuka Park
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Keuka College

Het programma biedt u de mogelijkheid om zich te concentreren op de fysieke of biologische wetenschap van het milieu door de opleiding in de fundamenten van de wiskunde, ... [+]

Omgeven door een overvloed aan bladeren en zet op de verse water van Keuka Lake, Keuka College is een ideale setting voor milieu-wetenschap majors te observeren en interactie met de omgeving om hen heen.

Wat moet ik doen als een Environmental Science Student?

Het programma biedt u de mogelijkheid om zich te concentreren op de fysieke of biologische wetenschap van het milieu door de opleiding in de fundamenten van de wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie en aardwetenschappen. Er zijn ook tal van mogelijkheden voor studenten om te verkennen, onderzoek doen, of doe mee met de nabijgelegen gemeenschap groepen zoals de Keuka Lake Association en Cornell Cooperative Extension, waarbij studenten een kans om te communiceren in hun gekozen gebied buiten de campus te bieden. Op de campus, het Center for Aquatic Research geeft u de mogelijkheid om een ​​onafhankelijk onderzoek te verrichten naar de kwaliteit van het omringende water uit het meer.... [-]

Verenigde Staten Keuka Park
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Keuka College

Keuka College kunst en design belangrijk is gericht op studenten die geïnteresseerd zijn in design, visuele expressie, en digitale communicatie. Terwijl het stimuleren ... [+]

Keuka College kunst en design belangrijk is gericht op studenten die geïnteresseerd zijn in design, visuele expressie, en digitale communicatie. En, volgens de Wall Street Journal, een fijne kunst graad kan een betere keuze dan velen denken zijn.

Terwijl het stimuleren van creatieve ontwikkeling en persoonlijke expressie, de belangrijkste biedt de vaardigheden en ervaringen van essentieel belang voor het succes op het gebied van ontwerp en visuele communicatie. In feite zal het programma versterkt de nadruk op digitale media en grafisch ontwerp openen cutting-edge mogelijkheden voor studenten als ze de overgang naar de arbeidsmarkt of geavanceerde studie.

Profiterend van de historische betrokkenheid van de Academie te leren en docenten die relevante, real-world ervaring te brengen naar de klas ervaringsgerichte, programma Keuka College biedt de "praktische, carrière-gecentreerde adviseren en ervaringen" dat een recent nationaal verslag over het onderwijs in de kunsten beveelt. Deze omvatten een eerste-jaar kennismaking met de principes en praktijken van het bouwen van een professionele portfolio; een stand-alone, upper-level seminar gericht op "Kunst in de wereld," en een reeks van concentraties in de belangrijkste die een verscheidenheid van loopbanen te bieden.... [-]

Verenigde Staten Keuka Park
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Keuka College

Studenten hoofdvak in organisatorische communicatie zal worden ondergedompeld in de cultuur, geschiedenis en visuele elementen van het Engels. Keuka College biedt ook ee ... [+]

Studenten hoofdvak in organisatorische communicatie zal worden ondergedompeld in de cultuur, geschiedenis en visuele elementen van het Engels.

De toevoeging van een stevige achtergrond in het bedrijfsleven geeft studenten de rand die ze nodig hebben bij het betreden van een arbeidsmarkt waar de communicatie is de sleutel.

Cursussen in spreken in het openbaar, media schrijven, public relations, human resources management en desktop publishing zijn slechts een voorbeeld van de veelzijdigheid die wordt geleverd met deze mate, het voorbereiden van studenten voor een scala aan carrièremogelijkheden op gebieden zoals public relations, journalistiek en sociale werken. Daarnaast hebben de studenten gegaan naar lobbyisten, analisten en audiovisuele technici geworden. Studenten worden geschoold in de historie en achtergrond van de literatuur en het Engels, terwijl gegeven een stichting in marketing en het beheer. In lijn met Keuka College hands-on leren missie, krijgen de studenten de kans om te leiden en design klasse presentaties in een unieke, interactieve ervaring.... [-]

Verenigde Staten Keuka Park
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Keuka College

Het programma in de politieke wetenschappen en geschiedenis verkent het erfgoed van de westerse beschaving als het gaat om moderne overheid, de interacties tussen westers ... [+]

Het programma in de politieke wetenschappen en geschiedenis verkent het erfgoed van de westerse beschaving als het gaat om moderne overheid, de interacties tussen westerse en niet-westerse waarden, en de politiek in een snel veranderende en onderling afhankelijke mondiale milieu. Een graad in politieke wetenschappen en geschiedenis zal je voor te bereiden op graduate studie of law school, evenals de werkgelegenheid in gebieden van de sociale wetenschappen specialisatie - zoals politieke en historisch onderzoek, public relations, rente-groep en de politieke partij activiteit - of andere gerelateerde werkgelegenheid mogelijkheden.

U krijgt ook analytische instrumenten en uitgebreide kennis in vier deelgebieden van de belangrijkste: Europa en de wereld, de Amerikaanse samenleving en de overheid, buitenlandse zaken en internationale betrekkingen, en de openbare orde en administratie Jarenlang Keuka College studenten, ouders en vrienden van het college hebben genoten reis voor veldperiode naar plaatsen zoals Italië, Israël, Frankrijk, Duitsland, de Tsjechische Republiek, Costa Rica en elders met de faculteit van de politieke wetenschappen en geschiedenis programma. Het hebben van een Ph.D. historicus of een politieke wetenschapper leidt een groep leerproces opent deuren naar de betekenis van cultuur, architectuur, politieke gebeurtenissen en de geschiedenis zelf.... [-]

Verenigde Staten Keuka Park
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Keuka College

Door middel van theorie en een hands-on ervaring, de opleiding psychologie bij Keuka College duiten u voor een verscheidenheid van carrièremogelijkheden die familie servi ... [+]

Door middel van theorie en een hands-on ervaring, de opleiding psychologie bij Keuka College duiten u voor een verscheidenheid van carrièremogelijkheden die familie service, psychiatrie, psychologie, bescherming van het kind, of op school begeleiding counselor bevatten. Als student, krijgt u de mogelijkheid om uw eigen studie kiezen door te kiezen voor een van de vier concentraties van kind en gezin studies, ontwikkelingsstoornissen, forensische psychologie, of geestelijke gezondheid.

U ook de gelegenheid om de psychologie te oefenen in een real-world instelling als eerstejaarsstudent gegeven, dankzij een 140-uurs gebied Periode stage dat elk schooljaar moeten worden ingevuld. U zult in staat zijn om samen te werken in een omgeving die spreekt tot uw gebied van studie, met inbegrip van politie, zorginstellingen, scholen en meer.... [-]

Verenigde Staten Keuka Park
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Keuka College

De sociologie programma benadrukt zowel traditionele vrije kunsten en carrière onderwijs door middel van een algemene sociologie belangrijk, een sociologie major met een ... [+]

De sociologie programma benadrukt zowel traditionele vrije kunsten en carrière onderwijs door middel van een algemene sociologie belangrijk, een sociologie major met een concentratie in de criminologie, sociologie en een minor. Het programma biedt u een inzicht in de sociale relaties door middel van stabiliteit en verandering, alsmede conflicten en samenwerking tussen personen, groepen, organisaties en gemeenschappen.

De belangrijkste is ontworpen om onafhankelijke denkers te maken met een duidelijk inzicht in real-life situaties en het vermogen om kennis toe te passen aan het terugdringen en het oplossen van maatschappelijke problemen. Veldperiode stages zijn een belangrijk onderdeel van de sociologie programma. Carrièremogelijkheden zijn verkrijgbaar in vrijwel elke roeping die inhoudt dat het werken met mensen, waaronder jeugd, sociale planning en beleid, personeelsbeleid, publieke en industriële relaties, reclassering, rechtshandhaving, de gemeenschap actie, en sociaal onderzoek.... [-]

Verenigde Staten Keuka Park
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Keuka College

Keuka College management programma biedt studenten de kans om zich voor te bereiden op de belangrijkste rollen aannemen in een breed scala van zakelijke ondernemingen. ... [+]

Keuka College management programma biedt studenten de kans om zich voor te bereiden op de belangrijkste rollen aannemen in een breed scala van zakelijke ondernemingen.

Programma Highlights:

Beschikbaar als een grote of kleine Biedt studenten zes verschillende concentraties uit te kiezen Gegarandeerd stage elk jaar van de studie Naadloze overgang naar één van onze business graduate programma's Tal van 4 + 1 MBA partnerships

Keuka College's business management programma biedt een unieke leerervaring door het mengen van een cutting-edge curriculum met een historische verbintenis tot een taakstraf.

Keuka College afgestudeerden beschikken over de kennis, vaardigheden en ervaring om te gedijen in de huidige mondiale zakelijke omgeving samen met een sterke wens om een ​​verschil in het leven van anderen te maken.... [-]

Verenigde Staten Keuka Park
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Keuka College

Studenten die de marketing programma kiest zal ervaring in diverse gebieden die hen voor te bereiden op een loopbaan in de public relations, marketing onderzoek, retail m ... [+]

Beschikbaar als een grote, kleine, of het management graad concentratie Krijgen real-world marketing ervaring door middel van gegarandeerde, jaarlijkse stages en zakelijke buitenschoolse activiteiten

Studenten die de marketing programma kiest zal ervaring in diverse gebieden die hen voor te bereiden op een loopbaan in de public relations, marketing onderzoek, retail marketing, professionele verkoop, of algemene marketing management. In aanvulling op lessen die meerdere marketing-gerelateerde paden te verkennen, zijn studenten verplicht om een ​​140-uren stage te voltooien elk jaar.

Deze Field Perioden, een hoeksteen van de Keuka College ervaring, bieden de praktische ervaring die Keuka College studenten de rand bij het betreden van de arbeidsmarkt of over te gaan tot graduate school. Wanneer leerlingen afstuderen, zullen ze de real-world vaardigheden voor uitdagingen in de verkoop en interpersoonlijke relaties te navigeren.... [-]

Verenigde Staten Keuka Park
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Keuka College - Learning Leadership: a lesson on the ropes course new

Keuka College - Believe in What We Can Do Together, Keith

Keuka College - The Art of Chemistry

Keuka College - Believe in What We Can Do Together, Dana

Keuka College - Emily's Field Period with the Rochester Knighthawks

Keuka College - Zip's Day