The Los Angeles Film School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Gelegen in het hart van Hollywood, De Los Angeles Film School is ten dienste van de gemeenschap en haar studenten sinds 1999. Dit geaccrediteerde, VA-erkende instelling biedt carrière-gerichte Bachelor of Science graden in Digital Filmmaking, Film, Graphic Design, bedrijven en Animatie; alsmede Associate of Science graden in Music Production, Recording Arts and Film. De faciliteiten omvatten het historische Bouw van RCA, op 6363 Sunset Boulevard, en de school biedt haar studenten toegang tot dezelfde apparatuur die wordt gebruikt door professionals uit de industrie. The Hollywood Reporter genaamd The Los Angeles Film School "een van de best uitgeruste privé-learning centra in het land."

faculteit van de Los Angeles Film School van entertainment professionals heeft credits verdiend op een aantal grote films, video games en albums. Afgestudeerden van de school hebben gewerkt aan GRAMMY® en Oscar® genomineerde en bekroonde projecten. Alumni zijn prijzen op filmfestivals over de hele wereld ontvangen en gemanipuleerde multi-platina albums. "We stralen alleen maar trots bij het spreken van onze afgestudeerden. Hun vele prijzen en prestaties zijn het resultaat van het harde werk en de toewijding van onze studenten ", zegt Diana Derycz-Kessler, president en CEO van The Los Angeles Film School.

Voor meer informatie over The Los Angeles Film School, kunt u terecht op: www.lafilm.edu of bel 323.860.0789.

ONZE GESCHIEDENIS

In het voorjaar van 1999, een groep Hollywood professionals richtte The Los Angeles Film School. Hun doel was om een ​​instelling waar de industrie veteranen hun kennis van filmproductie met een nieuwe generatie filmmakers kunnen delen vast te stellen. De Los Angeles Film School breidde zijn aanbod in 2004 met de toevoeging van de Los Angeles Recording School opname techniek certificaat programma. Vandaag de dag, de school biedt associate en bachelor-opleidingen in verschillende disciplines over de entertainment- en media-industrie, inclusief animatie, spel, entertainment business, film, muziek productie en het opnemen van kunst.

ONZE MISSIE

De missie van de Los Angeles Film School is om studenten te inspireren met een methode van het onderwijs inventieve dat zich richt op de voorbereiding voor de carrièremogelijkheden in de entertainment industrie. We doen dit met een curriculum dat technische kennis met artistieke exploratie en creativiteit, gegeven door een team van professionals uit de industrie integreert. Ons onderwijs wordt geleverd door middel van reflecterende lesmethoden en handen op leren in het hart van Hollywood, 's werelds entertainment-hoofdstad. Onze programma's zijn ontworpen om aspirant-talent onder te dompelen in de sector en de huidige technologieën, zodat ze hun eigen stem te ontdekken door middel van samenwerking en het realiseren van hun carrière in de entertainment industrie.

onze campus

De campus bezet momenteel meer dan 250.000 vierkante voet van de ruimte in het hart van Hollywood, Californië met educatieve faciliteiten, gelegen in het historische RCA gebouw (6363 Sunset Boulevard), het iconische Ivar Theater (1605 Ivar Avenue), de professionele kwaliteit opname studio's van het Los Angeles Recording School (6690 Sunset Boulevard), en de belangrijkste hoofdkwartier in 6353 Sunset Boulevard, Hollywood, CA, 90028.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BSc's » Bekijk Associate of Science »

Programma's

Deze school biedt ook:

BSc

Bachelor Of Science In Animatie

Campus Voltijd 36 maanden September 2018 Verenigde Staten Hollywood

Van visuele effecten in films om de graphics in video games, animatie gaat over het creëren van nieuwe werelden. Echte kunstenaars en illustratoren in hart en nieren, zijn onze studenten op zoek naar een creatieve ontsnapping uit het alledaagse naar het fantastisch. Gewapend met hun verbeelding, ze wonen een geanimeerde leven. Onze carrière-gerichte en geaccrediteerd Bachelor of Science in Animatie opleiding is bedoeld om je te leren de kunst, technieken en technologie die professionele animators gebruiken om hun dromen om te zetten in realiteit. [+]

Van visuele effecten in films om de graphics in video games, animatie gaat over het creëren van nieuwe werelden. Echte kunstenaars en illustratoren in hart en nieren, zijn onze studenten op zoek naar een creatieve ontsnapping uit het alledaagse naar het fantastisch. Gewapend met hun verbeelding, ze wonen een geanimeerde leven.

Onze carrière-gerichte en geaccrediteerd Bachelor of Science in Animatie opleiding is bedoeld om je te leren de kunst, technieken en technologie die professionele animators gebruiken om hun dromen om te zetten in realiteit.

Programma Beschrijving & Doelen (Visual Effects Concentratie)

De Bachelor of Science in Animatie met een concentratie in Visual Effects is ontworpen om studenten met de 2D- en 3D-animatie van kennis en vaardigheden die nodig zijn om zich te kwalificeren voor de entry-level-industrie posities, met inbegrip van scène bouwers, karakter designers, technisch directeuren, motion animators, visuele bieden effecten animators, aanstekers en destructiebedrijven. Van storyboards, schetsen en modelleren om karakter animatie, special effects en de uiteindelijke compositing; Deze opleiding duurt studenten door de hele productie van pijpleidingen. Het programma begint met studenten vertrouwd te maken met de kunst concepten achter animatie; tekenen en andere traditionele vormen van expressie die essentiële onderdelen van het krijgen van de kunst op de computer zijn. Studenten worden vervolgens blootgesteld aan de basisprincipes achter de computer-gegenereerde modellen, karakters, animatie en visuele effecten. Door het gebruik van dezelfde hardware en software als professionele animatiestudio's, zijn de vaardigheden die nodig zijn voor onmiddellijke succes op het werk ontwikkeld. In aanvulling op de technische... [-]


Bachelor Of Science In De Entertainment Business

Online en Campus gecombineerd Voltijd 18 maanden September 2018 Verenigde Staten Hollywood

De Bachelor of Science in bedrijven opleiding is bedoeld om studenten te leren de fundamenten van het bedrijfsleven nodig om zich te kwalificeren voor de entry-level-industrie posities. Studenten krijgen training in management, leiderschap, marketing, boekhouding, financiën, intellectuele eigendom en andere aspecten van de entertainment business. De mate wordt aangeboden in twee formaten: een 32-maanden full opleiding of een 18-maanden vervolmakingsvak ontworpen voor personen die al een Associate Degree hebben verdiend van een geaccrediteerde hogeschool. [+]

Word de kunstenaar achter de deal

Bachelor in de Los Angeles Film School of Science in bedrijven opleiding wordt aangeboden in twee formaten: een 32-maand vol opleiding of een 18-maanden voltooiing Natuurlijk ontworpen voor personen die al een Associate Degree hebben verdiend van een geaccrediteerde hogeschool.

Beide programma's bieden robuuste academische cursussen om u te helpen, niet alleen met de fundamenten van business en management principes, maar fundamenteel met hoe je een hirable werknemer te worden en start je entertainment carrière.

U zult training te krijgen in: Artist Management, Marketing, Boekhouding, Financiën, Intellectual Property en meer!

Beide Bachelor of Science in bedrijven opleidingen zijn bedoeld om studenten te leren de fundamenten van het bedrijfsleven nodig om zich te kwalificeren voor de entry-level-industrie posities. Studenten krijgen training in management, leiderschap, marketing, boekhouding, financiën, intellectuele eigendom en andere aspecten van het bedrijfsleven. Aangezien het programma zich ontwikkelt, studenten verkennen onderwerpen die specifiek zijn voor het bedrijf van entertainment zijn - kunstenaar, distributie en nog veel meer - het bieden van inzicht in de interne werking van de industrie. Gedurende de opleiding, studenten werken in een professionele, project-gebaseerde omgeving, ontworpen om de uitdagingen en kansen typisch in de wereld van entertainment business recreëren.... [-]


Bachelor Of Science In De Film

Campus Voltijd 36 maanden September 2018 Verenigde Staten Hollywood

De Bachelor of Science in Film programma is ontworpen om studenten te voorzien van niet alleen kennis en begrip van de film theorie, maar hands-on ook ervaring in de vaardigheden en ambachtelijke die nodig zijn om zich te kwalificeren voor de entry-level-industrie posities. Afgestudeerden zijn opgeleid om als onafhankelijke filmmakers, productie assistenten, editors, sound designers, assistent-directeuren, productie-unit managers, art directors, video-editors, verlichting technici, assistenten director's, dialoog redacteuren en een verscheidenheid aan andere functies in de film- en video-industrie te werken . [+]

Hands-on onderwijs

Op onze school leer je filmmaking door daadwerkelijk het maken van films. Onze programma's zijn opgebouwd rond de werkelijke industrie workflow. Leraren stap uit de set aan de voorkant van de klas om u een meeslepende opleiding je kan het gewoon niet uit een leerboek te krijgen geven. Wij willen u te voorzien van een gerichte kennis en begrip van filmtheorie en de ambachtelijke die nodig zijn om de entertainment-industrie in te voeren en druk op de grond lopen.

U zult training te krijgen in: Film Theory • Productie • Storyboarding • Cinematografie • Aansturen • bewerken • Post Production en meer!

De Bachelor of Science in de Film programma is ontworpen om studenten te voorzien van niet alleen kennis en begrip van de film theorie, maar hands-on ook ervaring in de vaardigheden en ambachtelijke die nodig zijn om zich te kwalificeren voor de entry-level-industrie posities. Afgestudeerden zijn opgeleid om als onafhankelijke filmmakers, productie assistenten, editors, sound designers, assistent-directeuren, productie-unit managers, art directors, video-editors, verlichting technici, assistenten director's, dialoog redacteuren en een verscheidenheid aan andere functies in de film- en video-industrie te werken . Dit programma zal ook helpen bij de ontwikkeling teambuilding vaardigheden die nodig zijn voor de filmindustrie. Er zijn vier graden tracks aangeboden in de bacheloropleiding: Productie, Camerawerk, Regisseren / Screenwriting en Production Design. Studenten zullen werken met een faculteit mentor in de mate track die het beste past bij hun vaardigheden, talenten en professionele doelen te selecteren. In aanvulling op de technische vaardigheid en... [-]


Videos

Interview With Shrek Director Vicky Jenson

Lightcapturers Discuss Cinematography & Cars

Graphic Design Degree Program

Canon 5D How-To: Set Aperture

Contact

The Los Angeles Film School

Adres The Los Angeles Film School 6363 Sunset Boulevard
90028 Hollywood, Californië, Verenigde Staten
Website http://www.lafilm.edu/
Telefoon +1 323-860-0789