Lakeland University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Meer dan 150 jaar geleden, de Duitse immigranten gevelde bomen, ontruimde het land en bouwde de eerste gebouwen op de campus Lakeland's. Er was geen elektriciteit, geen stromend water en geen voetbalteam - net totale toewijding aan hoger onderwijs. De inzet en de geest van deze hardnekkige mensen leven op ten Lakeland in een vitale en groeiende campus van de academische uitmuntendheid en in een elektrische geest die programma's om hogere niveaus drijft. Vandaag, Lakeland College een graad verlenen van liberal arts instelling bachelor en master's met betrekking tot de Verenigde Kerk van Christus met bijna 3.500 studenten (900 traditionele undergraduate studenten en 2.600 avond, weekend en online studenten) uit 24 landen, 10 op de campus residence hallen en meer dan 30 majors, waaronder onze nieuwste academische programma's: luchtvaart, communicatie en verpleging.

Daarnaast hebben we avond, weekend en online centra in Milwaukee, Madison, Wisconsin Rapids, Chippewa Valley, Fox Cities, Green Bay en een twee jaar durende internationale campus in Tokio, Japan. Onze toewijding aan het onderwijs gaat veel verder dan het klaslokaal, zoals we bieden onze studenten de mogelijkheid om een ​​verschil te maken en anderen te helpen. Lakeland studenten leidt de oproep voor een schoner milieu, slimmere recycling, het verstrekken van onderdak en voedsel voor de armen en de strijd tegen kanker en andere ziekten. Dienstverlening aan de gemeenschap is een onderdeel van het DNA van Lakeland studenten.

Onze student-atleten zijn een kracht om rekening mee te houden, als onze mannen en vrouwen teams en individuen concurreren in NCAA Division III honkbal, basketbal, langlaufen, voetbal, golf, voetbal, softbal, tennis, atletiek, volleybal en worstelen.

Heeft u wat nodig is om een ​​Muskie zijn?

De beste manier om echt te weten te komen is om de belangrijkste Lakeland College campus of een centrum in de buurt die u bezoekt. Kies een preview Dag Datum en registreren voor speciale sessies met andere middelbare scholieren. Of kies een andere dag dat beter voor u werkt, en we zullen het opzetten van een schema dat de dingen die je het liefst zou willen zien en te doen omvat. U kunt contact opnemen Lakeland Admissions op 800-242-3347.

Dan kunt u zien wat het betekent om een ​​grote vis te zijn!

Locaties

Plymouth

Address
Lakeland College,
W3718 South Drive

WI 53073-4878 Plymouth, Wisconsin, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden