Lane Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

rijbaan

over Lane

Het doel van Lane Community College is om studenten te helpen realiseren van hun dromen en te transformeren leven door te leren. De docenten en medewerkers zijn toegewijd aan het helpen van studenten slagen. Lane partners met bedrijven in de gemeenschap te helpen vorm te geven aan de huidige en toekomstige medewerkers.

Lane is een leren centraal community college dat betaalbaar, kwaliteit, levenslang educatieve mogelijkheden die onder meer bepaalt:

  • Professionele technische en college overdracht programma's
  • Werknemer verbeteren van de vaardigheden, business development en betere carrièrekansen
  • Foundational academische, taal en sociale vaardigheden ontwikkelen
  • Levenslang persoonlijke ontwikkeling en verrijking, culturele en maatschappelijke dienstverlening

PROGRAMMA'S

Lane Community College is een uitgebreide community college. Het college biedt een breed scala aan educatieve programma's, waaronder overdracht kredietprogramma's, School of Professional en technische carrières programma's, permanente educatie noncredit cursussen, programma's in het Engels als tweede taal en International ESL, GED-programma's, en op maat gemaakte training voor lokale bedrijven. De lessen worden aangeboden op verschillende locaties, en online klassen en telecourses zijn ook beschikbaar.

Lane biedt een scala aan culinaire en gastvrijheid, gezondheid, automotive, industriële, en de vlucht programma's.

rijbaan

leiderschap

LCC Board of Education

De Board of Education heeft de primaire bevoegdheid voor het vaststellen van het beleid inzake de werking van het college en voor de goedkeuring van de jaarlijkse begroting van de Academie. lading van de raad van bestuur is om toezicht te houden op de ontwikkeling van programma's en diensten die bestuursleden geloven zal het best aan de behoeften van de bewoners van de wijk Lane Community College.

Zeven verkozen, niet-betaalde personen bestaan ​​uit de Board of Education en hebben de primaire bevoegdheid voor het vaststellen van het beleid inzake de werking van het college en de vaststelling van de jaarlijkse begroting van de Academie. Hun lading is te zien op de ontwikkeling van programma's en diensten die zij geloven zal het best aan de behoeften van de mensen van de Lane District.

Inschrijving

Lane is de derde grootste community college in Oregon met een totale jaarlijkse instroom van meer dan 36.000 studenten. Ongeveer de helft van de studenten het nemen van lessen voor krediet bij Lane zijn ingeschreven full-time, met de andere helft van het bijwonen van deeltijd. Lane biedt ook niet-krediet cursussen gericht op de uiteenlopende belangen.

Tours

Alle aspirant-studenten en hun families worden aangemoedigd om te bezoeken belangrijkste campus Lane's om een ​​gevoel van wat Lane is alles over te krijgen. Campus bezoeken zijn een geweldige manier om de campus te zien, te bezoeken programma's en vragen te stellen om ervoor te zorgen Lane is de juiste keuze voor jou.

Admissions

Lane Internationale Programma's verwelkomt studenten van over de hele wereld en ondersteunt hen bij het realiseren van hun dromen van een Amerikaanse onderwijs. Wij aanvaarden internationale studenten die minstens 17 jaar oud zijn in ons programma. Lane biedt Engels als tweede taal cursussen, overdracht van programma's en carrière- en technische opleidingsprogramma's om meer dan 400 internationale en 10.000 Amerikaanse studenten per jaar. Zodra je bent een student aan de Steeg, zal Internationale Programma's samen met u om uw F-1 status te behouden en bereik je academische doelen.

Bij Lane we geen TOEFL score voor toelating vereisen. Alle studenten zullen worden getest voor Engels taalvaardigheid bij aankomst en je klas plaatsing zal worden gebaseerd op de resultaten. Wij bieden ook onze Engels instaptoets online voor degenen die verlangen om de test te nemen voor aankomst op de campus. Studenten zullen in het Engels taalcursussen of HBO niveau credit klassen worden geplaatst op basis van het resultaat van de plaatsing-test.

Lane biedt 3 inname per jaar aan internationale studenten. De data kan enigszins elk jaar veranderen, maar ze zijn in principe een intake september, januari en maart inname inname.

Om de handige online aanvraag in te vullen, klik hier: https://inform-edu.net/apex/f?p=300060:1 Voor meer informatie en vragen met betrekking tot toelating, schrijf naar: internationaladmissions@lanecc.edu

rijbaan

geschiedenis

Lane werd in 1964 opgericht door een motie van de plaatselijke bevolking, en de belangrijkste campus geopend in 1968. Het college was een opvolger van de Eugene Technisch-Vakschool, dat werd opgericht in 1938. Lane heeft vele prijzen en onderscheidingen ontvangen voor zijn innovatieve programma's en hoge kwaliteit instructie. Het college is een lid van de Liga voor Innovatie in de Community College.

rijbaan

Hier wonen

Een van de voordelen van het bijwonen van Lane wordt in het gebied wonen. belangrijkste campus Lane is in Eugene, een stad die bekend staat om zijn kwaliteit van leven en voor het huis van de Universiteit van Oregon. Eugene is de thuisbasis van meer dan 153.000 mensen en naburige Springfield heeft meer dan 57.000 inwoners bestaat uit de tweede grootste populatie centrum in de staat. Eugene en Springfield zijn genesteld in de Willamette Valley tussen de Stille Oceaan en de Cascade Mountains. Sommige pieken in de Cascade Range kan worden gezien van de belangrijkste campus. schilderachtige bergen van het gebied, bossen, rivieren, meren, en de kustlijn bieden veel mogelijkheden voor outdoor avonturen of gewoon achterover te leunen en genieten van het uitzicht.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors » Bekijk Associate of Applied Science » Bekijk Cursus »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor in de computer is

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar June 2019 Verenigde Staten Eugene +1 more

De Computer Information Technology Department biedt zowel professionele technische en lagere afdeling informatica en computer informatie systemen werk natuurlijk. Wij bieden twee jaar vennoot van toegepaste wetenschap opleidingen die zijn ontworpen om studenten voor te bereiden voor een baan als computer netwerkbeheerders, user support specialisten, of computer programmeurs, evenals een tweejarige overdracht graad. [+]

De Computer Information Technology Department biedt zowel professionele technische en lagere afdeling informatica en computer informatie systemen werk natuurlijk.

Wij bieden twee jaar vennoot van toegepaste wetenschap opleidingen die zijn ontworpen om studenten voor te bereiden voor een baan als computer netwerkbeheerders, user support specialisten, of computer programmeurs, evenals een tweejarige overdracht graad. Verschillende Career Pathway Certificaten zijn ook beschikbaar voor studenten die zich specialiseren.

academische programma's Computer Network Operations Computer Programmering Computer Simulation / Game Development computer informatiesystemen Transfer Studenten Informatie ... [-]

Bachelor in de economische

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Eugene

Economie wordt vaak beschreven als een sociale wetenschap die probeert te analyseren en beschrijven de productie, distributie en consumptie van goederen en diensten. [+]

Economie wordt vaak beschreven als een sociale wetenschap die probeert te analyseren en beschrijven de productie, distributie en consumptie van goederen en diensten.

Lane Community College biedt de lagere divisies grote en algemene opleidingen die nodig zijn voor studenten die een studie economie. Het algemeen vormend onderwijs en de grote cursussen in de Transfer Guide voldoen aan de eisen voor de Associate of Arts Oregon Transfer (AAOT) graad.

[-]

Bachelor in de grafische vormgeving

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Eugene

Als je graag met computers om visuele en ruimtelijke problemen op te lossen en te creëren spannende ontwerpen voor publicatie in print of op het web, kan een carrière in de grafische vormgeving van jou zijn. Wanneer u onze tweejarige programma te voltooien zult u de fundamentele vaardigheden om onze andere afgestudeerden meedoen aan spannende gebieden zoals reclame, grafisch ontwerp, publicaties, commercieel drukwerk en het internet. [+]

Als je graag met computers om visuele en ruimtelijke problemen op te lossen en te creëren spannende ontwerpen voor publicatie in print of op het web, kan een carrière in de grafische vormgeving van jou zijn. Wanneer u onze tweejarige programma te voltooien zult u de fundamentele vaardigheden om onze andere afgestudeerden meedoen aan spannende gebieden zoals reclame, grafisch ontwerp, publicaties, commercieel drukwerk en het internet. U zult nieuwe technologie, sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden te leren en zal rond uw ontwerp studie met Cooperative Education stages dat de opleiding op het gebied te bieden en leiden vaak tot nieuwe en vervullend vacatures.

Heb je uren in de voorkant van uw computer en kan niet wachten om je handen te krijgen op de nieuwste design software ... Waarom niet je hobby te zetten in een carrière? The Lane Graphic Design programma leert u de vaardigheden om je lot te ontwerpen.... [-]


Bachelor in de ingenieurswetenschappen

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Eugene +1 more

Engineers gebruiken hun fantasie en analytische vaardigheden te bedenken, ontwerpen, en de dingen die er toe doen bouwen. Ze zijn teamspelers met onafhankelijke geesten die vragen: "Hoe kunnen we de ontwikkeling van een betere recycling systeem om het milieu te beschermen, het ontwerpen van een school die een aardbeving kan weerstaan, of maak cutting-edge speciale effecten voor de film? ' Door het bedenken van creatieve en praktische oplossingen, zijn de ingenieurs het veranderen van de wereld de hele tijd. [+]

Wat is Engineering?

Engineers gebruiken hun fantasie en analytische vaardigheden te bedenken, ontwerpen, en de dingen die er toe doen bouwen. Ze zijn teamspelers met onafhankelijke geesten die vragen: "Hoe kunnen we de ontwikkeling van een betere recycling systeem om het milieu te beschermen, het ontwerpen van een school die een aardbeving kan weerstaan, of maak cutting-edge speciale effecten voor de film? ' Door het bedenken van creatieve en praktische oplossingen, zijn de ingenieurs het veranderen van de wereld de hele tijd.

Enkele van de Fields of Engineering

Civil, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Industrieel, Productie, Computer, Chemical, Aerospace, Milieu, Transport, Biomedical, materialen, nucleaire, Petroleum, Bos, Oceaan, Water Resources, en Bioengineering.... [-]


Bachelor in de Sociale Wetenschappen

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Eugene +1 more

The Social Science Division biedt cursussen over mensen, hun sociale en culturele erfgoed, en hun gedrag. Deze onderwerpen zijn belangrijk om succesvol te zijn in elk beroep of roeping, en dragen ze bij aan de kwaliteit van ons leven. [+]

The Social Science Division biedt cursussen over mensen, hun sociale en culturele erfgoed, en hun gedrag. Deze onderwerpen zijn belangrijk om succesvol te zijn in elk beroep of roeping, en dragen ze bij aan de kwaliteit van ons leven.

De meeste Social Science klassen kunnen worden toegepast in de richting baccalaureaat majors in de Amerikaanse studies, antropologie, dienstverlening aan de gemeenschap, onderwijs, etnische studies, algemene sociale wetenschappen, aardrijkskunde, geschiedenis, recht, rechtshandhaving, correcties, filosofie, politieke wetenschappen, psychologie, het openbaar bestuur, religieuze studies, en sociologie. De Divsion biedt deze professionele / technische programma's: Criminal Justice, Vrijwilligerswerk en Juvenile Correcties.... [-]


Bachelor in de voor- en vroegschoolse educatie

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Eugene

Voor studenten wiens carrière doel is om kinderen vanaf de geboorte te leren voor een pre-kleuterleeftijd in kinderdagverblijven en in-home-instellingen, Lane Community College biedt een tweejarige, Early Childhood Education Associate of Applied Science Degree evenals een één jaar, ECE Certificate . [+]

Voor studenten wiens carrière doel is om kinderen vanaf de geboorte te leren voor een pre-kleuterleeftijd in kinderdagverblijven en in-home-instellingen, Lane Community College biedt een tweejarige, Early Childhood Education Associate of Applied Science Degree evenals een één jaar, ECE Certificate .

Uitgebreide educatieve mogelijkheden zijn onder andere:

Klasse in verband met de staat gemandateerd opleiding voor personen die al werkzaam zijn in het veld; Opvoedingsvaardigheden klassen; Algemeen Belang Classes Skill gebouw buiten van het zoeken naar een graad [-]

Bachelor in de wetenschappen

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Eugene +1 more

Studenten die zich voorbereiden voor overdracht naar een vier jaar hogeschool of universiteit kunnen kiezen uit een brede verscheidenheid van het aanbod om hun wetenschap eisen algemeen onderwijs te voldoen. Wie van plan is om de belangrijkste in de fysische en biologische wetenschappen zal de nodige cursussen te vinden voor de eerste twee jaar van hun opleiding te voltooien bij het aanbod van de divisie. [+]

Studenten die zich voorbereiden voor overdracht naar een vier jaar hogeschool of universiteit kunnen kiezen uit een brede verscheidenheid van het aanbod om hun wetenschap eisen algemeen onderwijs te voldoen. Wie van plan is om de belangrijkste in de fysische en biologische wetenschappen zal de nodige cursussen te vinden voor de eerste twee jaar van hun opleiding te voltooien bij het aanbod van de divisie. Dit geldt ook voor complete programma's voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de medisch-georiënteerde beroepen zoals geneeskunde, tandheelkunde, farmacie, en Diergeneeskunde.

"De missie van de Afdeling Natuurkunde is om mensen te helpen om hun wetenschappelijk onderwijs en doelen te bereiken."... [-]


Bachelor of Business

Online Campus Voltijd 2 - 4 jaar June 2019 Verenigde Staten Eugene +1 more

Elke moderne carrière vereist enige kennis van zaken. Bij Lane, bieden we meerdere opties om je voor te bereiden op een carrière in het bedrijfsleven, of u nu op een één of twee jaar pad of op zoek naar een bachelordiploma. [+]

Elke moderne carrière vereist enige kennis van zaken. Bij Lane, bieden we meerdere opties om je voor te bereiden op een carrière in het bedrijfsleven, of u nu op een één of twee jaar pad of op zoek naar een bachelordiploma.

Transfer Degree: Lane is de slimme start van uw vier-jarige opleiding! Verdien een Associate of Science Transfer (ASOT) Degree in Business en naadloos over te dragen aan een openbare universiteit in Oregon als een junior. Profiteer van de kleine klassen en persoonlijke aandacht van de faculteit. U zult ook geld te besparen op collegegeld door het nemen van uw eerste twee jaar bij Lane.

Career & Technical Degree Options: Verdient een eenjarige Certificate of een tweejarige Associate Degree aan vaardigheden die je voorbereiden op de arbeidsmarkt te betreden na voltooiing krijgen.... [-]


Videos

I am Lane Community College

Lane Community College - Campus Tour

Lane Community College - Eugene Life

Welcome to Lane!

Contact

Lane Community College

Adres 4000 East 30th Ave. Building 11, Room 235
97405 Eugene, Oregon, Verenigde Staten
Website http://www.lanecc.edu/
Telefoon +1 541-463-3000