Lees de Officiële Beschrijving

Top geclassificeerd als Private Residential Liberal Arts Experience

Lawrence University is een hoog aangeschreven particuliere liberale kunstacademie en conservatorium van muziek die uitsluitend is gewijd aan het bacheloronderwijs. Gelegen in het gastvrije Midwesten van de staat Wisconsin, met 15% van de 1500 studenten uit meer dan 50 landen buiten de VS, is de Lawrence-gemeenschap een van de meest internationaal diverse in het land. Een trots lid van de Colleges That Change Lives the organization, Lawrence is toegewijd aan een geëngageerde leerbenadering die capaciteiten ontwikkelt die zeer worden gewaardeerd door graduate schools en werkgevers.

Snelle feiten

  1. Geïndividualiseerde 9 tot 1 Student / Faculteit ratio staat gelijk aan een zeer geïndividualiseerde leerervaring.
  2. Betrokken 99% van de studenten van Lawrence zijn binnen zes maanden na hun afstuderen volledig betrokken bij werk, graduate school of formele postuniversitaire ervaringen.
  3. Betaalbaar Lawrence zet zich in om internationale studenten te helpen bij het financieren van hun opleiding. Internationale studentenbeurzen en noodhulp zijn beschikbaar voor alle studenten.
  4. Gastvrije huisvesting op de campus is gegarandeerd in een veilige en inclusieve gemeenschap.

http://tour.lawrence.edu/

programma's

  • Bachelor of Arts met 44 studiegebieden
  • Bachelor of Music met 4 algemene hoofdvakken en twee aandachtsgebieden
  • 5-jarige Double Degree Bachelor of Arts en Bachelor of Music

Verloofd leren bij Lawrence

Verloofd leren omvat uitdagende en zinvolle persoonlijke leerervaringen met docenten en klasgenoten in groepsgrootten van gemiddeld 15 studenten. Deze actieve vaardigheden van onderzoeken, debatteren, onderzoeken en creëren, zullen je voorbereiden om je aan te passen en te gedijen in een steeds veranderende wereld.

Bij Lawrence komen onze 1.500 studenten uit 's werelds grootste steden en kleinste steden om een samenhangende woongemeenschap te vormen in een gastvrije en veilige stad. Lawrence-studenten zijn academisch, sociaal, cultureel en economisch divers. Ze zijn intelligent, vriendelijk en gedijen op samenwerking.

Voorbij de hoofdcampus biedt Lawrence campuservaringen op onze serene 441 hectare grote Bjorklunden-campus, een retraite op slechts 160 kilometer ten noordoosten van Appleton en ons Londen Centre, genesteld in het hart van Londen, een van 's werelds meest opwindende wereldsteden.

Een gastvrije campus in een gastvrije stad

Appleton, Wisconsin is een bruisende stad van 74.000 inwoners die deel uitmaakt van een lokale regio waar meer dan 230.000 mensen wonen. Het culturele en commerciële hart van deze regio, Appleton, verschijnt regelmatig op lijsten met Amerikaanse steden die het veiligst zijn en de hoogste kwaliteit van leven hebben.

Appleton

De combinatie van het kosmopolitische met het natuurlijke maakt Appleton tot een waar juweeltje - en een plek die onze bezoekers vaak verbaast vanuit plaatsen als New York, Chicago, Los Angeles en Denver die iets heel anders verwachtten dan een stad in het noordoosten van Wisconsin.

Over Appleton

Met een bevolking van 73.000 (in een metrogebied van een kwart miljoen), maakt Appleton deel uit van een van de snelst groeiende metropolitane gebieden in het Midwesten. De omvang van het gebied, de culturele complexiteit en de breedte van het bedrijfsleven bieden u voldoende mogelijkheden voor stages, onderzoeksprojecten, maatschappelijke betrokkenheid en dienstverlening aan de gemeenschap.

Je kunt hier vanaf hier komen.

ATW (de luchthaven van Appleton) ligt op slechts 6 mijl van de campus. Het dient Appleton door verbinding te maken met belangrijke hubs van grote luchtvaartmaatschappijen: United / Continental (via Chicago O'Hare); en Delta (Detroit, Minneapolis en Atlanta).

Over dat weer ...

OK, we geven toe dat het hier koud kan worden (gemiddeld januari hoog / laag: 24 ° F / 7 ° F), en het sneeuwt (ongeveer 4 voet per winter). Maar we weten ook hoe we ermee moeten omgaan (lagen kleden). De uitbetaling van de winter: de lente is spectaculair. Herfst is ook behoorlijk fantastisch.

Ga naar buiten)!

Rennen, wandelen, fietsen, roeien, zitten. Als je een van deze dingen doet - en er is een goede kans dat je er tenminste één van doet - zul je genoeg buitenplekken hebben om ze overal in het gebied te doen: van High Cliff State Park in Lake Winnebago, op 16 km van de campus, naar de naar het noorden stromende Fox River langs de rand van Lawrence, naar tientallen parken binnen een straal van twee mijl rond de campus.

En als je een honkbalfan bent, kun je het Class A minor league-team van Milwaukee Brewers, de Wisconsin Timber Rattlers in Time Warner Field, pakken op slechts 6 mijl van de campus.

114990_DSC_9224-X2.jpg

College Avenue

Chicago heeft de Magnificent Mile. Appleton heeft College Avenue, met een duizelingwekkend aanbod aan restaurants (van vijfsterrenrestaurants tot pizza's aan het einde van de nacht), een aantal geweldige koffiebars en tientallen winkels. Het is allemaal bij Lawrence voor de deur. En als u nog meer wilt winkelen, hoeft u alleen naar de Fox River Mall te gaan, op slechts 8 km van de campus.

Toon uw Lawrence ID-kaart bij deze bedrijven om speciale aanbiedingen en kortingen in te wisselen

Broadway op College

Op een halve mijl van de campus brengt het Fox Cities Performing Arts Center de entertainmentwereld naar Appleton. Dit juweel van $ 45 miljoen biedt plaats aan 2.100 (met de "slechtste stoel in het huis" op amper 100 voet van het podium). Appleton - niet Milwaukee of Madison - heeft de Wisconsin premières van The Lion King en Wicked gehost.

De kleine Apple is meer elektrisch dan de Big Apple?

Op 20 augustus 1882 werd Appleton de eerste stad die elektriciteit commercieel opwekte. (Twee weken later werd New York City de tweede stad om dat te doen.)

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Lawrence University

Economen bouwen modellen en analyseren gegevens om te begrijpen hoe mensen keuzes maken en hoe economieën werken. ... [+]

Over

Economen bouwen modellen en analyseren gegevens om te begrijpen hoe mensen keuzes maken en hoe economieën werken.

De vele deelgebieden van de economie bestrijken een breed scala aan onderwerpen, en besluitvormers in regeringen, maar ook in bedrijven en andere organisaties gebruiken de instrumenten van de economie om hun beslissingen te informeren.

Je zou dit leuk vinden als je geïnteresseerd bent inBegrijpen hoe sociale wetenschappers de studie van menselijk gedrag benaderenCarrière in zaken, financiën, consulting, recht, volksgezondheid, openbare dienst, onderwijsHet ontwikkelen van abstracte modelleringsvaardigheden om het denken te structurerenKwantitatieve redeneervaardigheden ontwikkelen om gegevens te verzamelen, te structureren en te analyserenOnderzoeken hoe markten werken en waarom het ertoe doetOnderzoeken waarom sommige landen rijk zijn, maar de meeste zijn dat nietOnderzoek naar de rol van ondernemerschapLawrentians pair soms economie metWiskundeRegeringInnovatiePsychologieMuziek optredenVreemde talenInternationale studiesMilieustudiesChinese studiesRussische studiesGlobale studiesLeven na Lawrence... [-]
Verenigde Staten Appleton
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Lawrence University

Lawrence University fysica-afdeling van de Lawrence University biedt een van de beste natuurkundige programma's voor studenten in het land, met breedte en diepte in natuu ... [+]

Over

Lawrence University fysica-afdeling van de Lawrence University biedt een van de beste natuurkundige programma's voor studenten in het land, met breedte en diepte in natuurkundeprogramma's die niet vaak worden gezien op het bachelorniveau.

Je leert de beoefening van de natuurkunde door middel van een programma met een wisselwerking tussen klassen en co-curriculaire activiteiten, allemaal binnen een samenwerkingsomgeving die zich richt op het succes van studenten. U bereikt succes door middel van onze kenmerkende programma's die verband houden met faculteiten van expertise, gecombineerd met onderzoekstraining die begint in het curriculum en die rijpt in onderzoeksmissies en projecten voor seniorenbeleving.... [-]

Verenigde Staten Appleton
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Lawrence University

Het psychologiecurriculum bij Lawrence is goed uitgebalanceerd om de breedte van de kerngebieden van de psychologie weer te geven, waaronder klinische, cognitieve, ontwik ... [+]

Over

Psychologie is de wetenschap van geest en gedrag.

Het psychologiecurriculum bij Lawrence is goed uitgebalanceerd om de breedte van de kerngebieden van de psychologie weer te geven, waaronder klinische, cognitieve, ontwikkelings-, gezondheids-, neurowetenschappelijke, persoonlijkheids- en sociale psychologie. De afdeling psychologie biedt ook een diepgaande studie van specifieke onderwerpen, zoals psychofarmacologie, muziek, taal, psychopathologie, ontwikkeling van adolescenten, vooroordelen en emoties.

Je zou dit leuk vinden als je geïnteresseerd bent in

Hoe het brein functioneertHoe mensen sociale relaties onderhoudenHoe mensen denken, onthouden, problemen oplossen en creërenHoe de geest gedrag vormt en hoe gedrag de hersenen vormtHoe psychische stoornissen zich ontwikkelen en het best worden behandeldHet koopgedrag van mensen ontcijferenIndividueel sociaal gedrag in groepsverbandHoe medicijnen en chemicaliën gedrag beïnvloedenIndividueel verbeteren van het leven (bijv. Psychopathologie) en collectief (bijvoorbeeld op grote sociale problemen)... [-]
Verenigde Staten Appleton
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Lawrence University

Filmstudies beschouwen videomateriaal in al zijn vormen en platforms als vitale kunstvormen en culturele artefacten die rigoureus kunnen worden geanalyseerd. Verken de ge ... [+]

Over

Filmstudies beschouwen videomateriaal in al zijn vormen en platforms als vitale kunstvormen en culturele artefacten die rigoureus kunnen worden geanalyseerd. Verken de geschiedenis, analyse en interpretatie van video als een belangrijke vorm van moderne cultuur.

Ontwikkel een achtergrond in de theorie en kritiek van bewegende beelden om een dieper niveau van plezier te genereren terwijl je de technische, stilistische en retorische apparaten bekijkt die films gebruiken om betekenis te creëren en over te brengen. Je hebt ook de mogelijkheid om je eigen kunst te maken en te presenteren in een top-of-the-line filmstudio.

Je zou kunnen genieten van Film Studies als je geïnteresseerd bent in:Representaties en verkenningen van identiteit in film en andere visuele mediaJe eigen scripts schrijven of je eigen YouTube-video's makenVerhalen vertellen en creatief schrijvenGemeenschapskunstDe globale filmtaal van het Duitse expressionisme tot de vijfde generatie Chinese cinema tot Amerikaanse blockbusters en meerAntropologie en visuele cultuurAdverteren en marketingLawrentians koppelen soms filmstudies met ...AntropologieKunstgeschiedenisEngels en creatief schrijventalenMuziek optredenStudio kunstTheaterLeven na Lawrence... [-]
Verenigde Staten Appleton
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Lawrence University

In Global Studies onderzoeken we een breed scala aan culturele, politieke, religieuze, economische en ecologische vragen die rijzen wanneer we de wereld als een onderling ... [+]

Over

Global Studies In Global Studies onderzoeken we een breed scala aan culturele, politieke, religieuze, economische en ecologische vragen die rijzen wanneer we de wereld als een onderling verbonden geheel beschouwen. Deze interdisciplinaire major stelt je in staat om vragen te behandelen die niet beperkt zijn tot één land of regio, maar om je vragen vanuit een mondiaal perspectief te bekijken in een van de vier sporen: National and Identities, Global Cities, Human Security en Arts and Exchange.

De major Global Studies heeft vier tracks, voor meer informatie over elke track klik je op een vak hieronder:

Naties en identiteiten volgen.

Bestudeer de constructie en functie van landen, evenals nieuwere, transnationale vormen van identiteit. Nadruk op geschiedenis en overheid, met cursussen in literatuur, cultuur en de kunsten.... [-]

Verenigde Staten Appleton
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Lawrence University

Het Lawrence University Conservatory serveert ongeveer 350 zeer betrokken, enthousiaste en gepassioneerde studenten. Met drie graden, vier majors, twee nadrukgebieden, tw ... [+]

Over

De B.Mus. diploma stelt u in staat om u voornamelijk te richten op muziek in een professioneel programma dat is gebaseerd op principes van vrijzinnig onderwijs. Je kunt major zijn in de uitvoering, muziekeducatie of theorie / compositie. Ongeveer tweederde van uw lessen zal muziek bevatten, inclusief lessen, lessen zoals muziektheorie en geschiedenis, en ensembles, terwijl niet-muzieklessen het resterende derde deel van uw studie vormen. Als gevolg hiervan zul je een goed afgeronde opleiding ontvangen, samen met een muzikale instructie van de hoogste kwaliteit, die je goed voorbereidt op de uitdagingen en kansen van het leven in de 21e eeuw.

Het Lawrence University Conservatory serveert ongeveer 350 zeer betrokken, enthousiaste en gepassioneerde studenten. Met drie graden, vier majors, twee nadrukgebieden, twee minors, zesentwintig studio's en negen grote ensembles is er een veelheid aan manieren om een muzikaal leven te vormen bij Lawrence.... [-]

Verenigde Staten Appleton
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 - 5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
711 E. Boldt Way
Appleton, Wisconsin, Verenigde Staten