Lawrence University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Top geclassificeerd als Private Residential Liberal Arts Experience

Lawrence University is een hoog aangeschreven particuliere liberale kunstacademie en conservatorium van muziek die uitsluitend is gewijd aan het bacheloronderwijs. Gelegen in het gastvrije Midwesten van de staat Wisconsin, met 15% van de 1500 studenten uit meer dan 50 landen buiten de VS, is de Lawrence-gemeenschap een van de meest internationaal diverse in het land. Een trots lid van de Colleges That Change Lives the organization, Lawrence is toegewijd aan een geëngageerde leerbenadering die capaciteiten ontwikkelt die zeer worden gewaardeerd door graduate schools en werkgevers.

Snelle feiten

Geïndividualiseerde 9 tot 1 Student / Faculteit ratio staat gelijk aan een zeer geïndividualiseerde leerervaring.

Betrokken 99% van de studenten van Lawrence zijn binnen zes maanden na hun afstuderen volledig betrokken bij werk, graduate school of formele postuniversitaire ervaringen.

Betaalbaar Lawrence zet zich in om internationale studenten te helpen bij het financieren van hun opleiding. Internationale studentenbeurzen en noodhulp zijn beschikbaar voor alle studenten.

Gastvrije huisvesting op de campus is gegarandeerd in een veilige en inclusieve gemeenschap.

http://tour.lawrence.edu/

programma's

  • Bachelor of Arts met 44 studiegebieden
  • Bachelor of Music met 4 algemene hoofdvakken en twee aandachtsgebieden
  • 5-jarige Double Degree Bachelor of Arts en Bachelor of Music

Verloofd leren bij Lawrence

Verloofd leren omvat uitdagende en zinvolle persoonlijke leerervaringen met docenten en klasgenoten in groepsgrootten van gemiddeld 15 studenten. Deze actieve vaardigheden van onderzoeken, debatteren, onderzoeken en creëren, zullen je voorbereiden om je aan te passen en te gedijen in een steeds veranderende wereld.

Bij Lawrence komen onze 1.500 studenten uit 's werelds grootste steden en kleinste steden om een samenhangende woongemeenschap te vormen in een gastvrije en veilige stad. Lawrence-studenten zijn academisch, sociaal, cultureel en economisch divers. Ze zijn intelligent, vriendelijk en gedijen op samenwerking.

Voorbij de hoofdcampus biedt Lawrence campuservaringen op onze serene 441 hectare grote Bjorklunden-campus, een retraite op slechts 160 kilometer ten noordoosten van Appleton en ons Londen Centre, genesteld in het hart van Londen, een van 's werelds meest opwindende wereldsteden.

Een gastvrije campus in een gastvrije stad

Appleton, Wisconsin is een bruisende stad van 74.000 inwoners die deel uitmaakt van een lokale regio waar meer dan 230.000 mensen wonen. Het culturele en commerciële hart van deze regio, Appleton, verschijnt regelmatig op lijsten met Amerikaanse steden die het veiligst zijn en de hoogste kwaliteit van leven hebben.

Appleton

De combinatie van het kosmopolitische met het natuurlijke maakt Appleton tot een waar juweeltje - en een plek die onze bezoekers vaak verbaast vanuit plaatsen als New York, Chicago, Los Angeles en Denver die iets heel anders verwachtten dan een stad in het noordoosten van Wisconsin.

Over Appleton

Met een bevolking van 73.000 (in een metrogebied van een kwart miljoen), maakt Appleton deel uit van een van de snelst groeiende metropolitane gebieden in het Midwesten. De omvang van het gebied, de culturele complexiteit en de breedte van het bedrijfsleven bieden u voldoende mogelijkheden voor stages, onderzoeksprojecten, maatschappelijke betrokkenheid en dienstverlening aan de gemeenschap.

Je kunt hier vanaf hier komen.

ATW (de luchthaven van Appleton) ligt op slechts 6 mijl van de campus. Het dient Appleton door verbinding te maken met belangrijke hubs van grote luchtvaartmaatschappijen: United / Continental (via Chicago O'Hare); en Delta (Detroit, Minneapolis en Atlanta).

Over dat weer ...

OK, we geven toe dat het hier koud kan worden (gemiddeld januari hoog / laag: 24 ° F / 7 ° F), en het sneeuwt (ongeveer 4 voet per winter). Maar we weten ook hoe we ermee moeten omgaan (lagen kleden). De uitbetaling van de winter: de lente is spectaculair. Herfst is ook behoorlijk fantastisch.

Ga naar buiten)!

Rennen, wandelen, fietsen, roeien, zitten. Als je een van deze dingen doet - en er is een goede kans dat je er tenminste één van doet - zul je genoeg buitenplekken hebben om ze overal in het gebied te doen: van High Cliff State Park in Lake Winnebago, op 16 km van de campus, naar de naar het noorden stromende Fox River langs de rand van Lawrence, naar tientallen parken binnen een straal van twee mijl rond de campus.

En als je een honkbalfan bent, kun je het Class A minor league-team van Milwaukee Brewers, de Wisconsin Timber Rattlers in Time Warner Field, pakken op slechts 6 mijl van de campus.

114990_DSC_9224-X2.jpg

College Avenue

Chicago heeft de Magnificent Mile. Appleton heeft College Avenue, met een duizelingwekkend aanbod aan restaurants (van vijfsterrenrestaurants tot pizza's aan het einde van de nacht), een aantal geweldige koffiebars en tientallen winkels. Het is allemaal bij Lawrence voor de deur. En als u nog meer wilt winkelen, hoeft u alleen naar de Fox River Mall te gaan, op slechts 8 km van de campus.

Toon uw Lawrence ID-kaart bij deze bedrijven om speciale aanbiedingen en kortingen in te wisselen

Broadway op College

Op een halve mijl van de campus brengt het Fox Cities Performing Arts Center de entertainmentwereld naar Appleton. Dit juweel van $ 45 miljoen biedt plaats aan 2.100 (met de "slechtste stoel in het huis" op amper 100 voet van het podium). Appleton - niet Milwaukee of Madison - heeft de Wisconsin premières van The Lion King en Wicked gehost.

De kleine Apple is meer elektrisch dan de Big Apple?

Op 20 augustus 1882 werd Appleton de eerste stad die elektriciteit commercieel opwekte. (Twee weken later werd New York City de tweede stad om dat te doen.)

Locaties

Appleton

Address
711 E. Boldt Way
Appleton, Wisconsin, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden