Lincoln Memorial University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over LMU

De geliefde 16e president van onze natie, Abraham Lincoln, was geboren in het naburige Kentucky. Maar je weet misschien niet dat hij 'hier een geweldige universiteit voor de mensen van dit gebied' voorstelde in de Cumberland Gap. Honderd veertig jaar later is Lincoln Memorial University de erfgenaam van die visie en we zijn er trots op zijn naam te dragen en zijn nalatenschap te omarmen.

Genesteld in het ongerepte Appalachian-gebergte, is de hoofdcampus van LMU in Harrogate, Tennessee, zowel schilderachtig als historisch. Ongeveer 55 mijl ten noorden van Knoxville, Tennessee, zijn we perfect klaar om een vrijzinnig kunstonderwijs te bieden. De belangrijkste campus vol met activiteiten voor residentiële studenten en 11 uitgebreide locaties in de omliggende gebieden, LMU biedt educatieve ervaringen die bij je leven passen. Met meer dan 30 academische majors, variërend van boekhouden tot natuur- en visserijbiologie, ligt succes binnen handbereik.

Het belangrijkste is dat LMU een hechte gemeenschap is vol mensen die erom geven. Studenten kunnen persoonlijke aandacht verwachten met een gemiddelde klasgrootte van 13. Bij LMU bouwen studenten langdurige relaties op en leren ze lessen die ze voor het leven zullen dragen.

Erfgoed

Lincoln Memorial University is ontstaan uit liefde en respect voor Abraham Lincoln en eert vandaag zijn naam, waarden en geest. Zoals de legende zegt, stelde Lincoln in 1863 aan generaal OO Howard, een officier van het leger van de Unie, voor dat, toen de burgeroorlog eindigde, hij hoopte dat generaal Howard iets zou doen voor de loyale bevolking van dit gebied.

Aan het einde van de 19e eeuw kocht kolonel AA Arthur, een organiserende agent van een Engels bedrijf, het gebied waar Lincoln Memorial University is gevestigd. Zijn bedrijf bouwde een hotel van 700 kamers genaamd "The Four Seasons", evenals een ziekenhuis, een herberg, een sanatorium en andere kleinere gebouwen. Wegen werden aangelegd en de gronden beplant met een grote verscheidenheid aan struiken en bomen. In 1895 werd het bedrijf gedwongen zijn project te verlaten toen een financiële paniek Engeland overspoelde.

Dominee AA Myers, een congregationalistische predikant, kwam in 1888 naar de Cumberland Gap. Hij slaagde erin de Harrow School te openen, opgericht met het doel basisonderwijs te bieden aan bergjongeren. Tijdens een bezoek aan het gebied om een reeks lezingen te geven aan de Harrow School, herinnerde generaal OO Howard zich zijn toewijding om het verzoek van Lincoln te vervullen en trad hij toe tot Reverend Myers, MF Overton, CF Eager, AB Kesterson en M. Arthur bij het oprichten van Lincoln Memorial University . Die groep werd samen met Robert F. Patterson, een Zuidelijke veteraan, een raad van bestuur en kocht het eigendom van The Four Seasons. Ter herdenking van de verjaardag van Lincoln, werd de instelling gecharterd door de staat Tennessee op 12 februari 1897, als Lincoln Memorial University .

Sinds die tijd heeft de Lincoln Memorial University ernaar gestreefd educatieve kansen te bieden, gemeenschapsleiderschap te ontwikkelen en de economische en sociale krachten in zijn regio uit te breiden. Meer dan 700 alumni zijn naar de medische of juridische praktijk in de Appalachen. Nog eens 3.000 zijn professionele opvoeders geworden, die werkzaam zijn in functies variërend van basisschoolonderwijs tot universitaire voorzitterschappen. Vijfentwintig afgestudeerden hebben algemeen erkende boeken, drama's en muzikale composities gepubliceerd. Jesse Stuart is zo'n auteur; zijn verschillende werken zijn in zeven talen vertaald.

Missie en doel

Lincoln Memorial University is een allesomvattende op waarden gebaseerde leergemeenschap die zich richt op het bieden van hoogwaardige onderwijservaringen op het niveau van niet-gegradueerden, afgestudeerden en professionals. De universiteit streeft ernaar studenten een basis te geven voor een productiever leven door de principes van het leven van Abraham Lincoln te handhaven: een toewijding aan individuele vrijheid, verantwoordelijkheid en verbetering; een respect voor burgerschap; erkenning van de intrinsieke waarde van hoge morele en ethische normen; en een geloof in een persoonlijke God

Hoewel de universiteit zich primair inzet voor onderwijs, ondersteunt ze onderzoek en service. Het curriculum van de universiteit en de toewijding aan kwaliteitsonderwijs op elk niveau zijn gebaseerd op de overtuigingen dat afgestudeerden in staat moeten zijn om duidelijk en effectief te communiceren in een tijdperk van snel en voortdurend groeiende communicatietechnologie, een merkbare diepte van leren op een gebied van kennis moeten hebben, moet de verschillende manieren waarop we onszelf en de wereld om ons heen leren kennen, leren waarderen en begrijpen, en moeten in staat zijn om geïnformeerde beoordelingen uit te voeren

De universiteit is van mening dat dienstverlening aan de mensheid een van de belangrijkste hoekstenen van zinvol bestaan is. Door onderwijs-, service- en onderzoeksmogelijkheden beschikbaar te maken voor studenten, wil Lincoln Memorial University het leven verbeteren voor de studenten die het bedient. Terwijl hij studenten uit de hele staat, het land en vele andere landen dient, blijft de universiteit zich inzetten voor het verrijken van de levens van mensen en gemeenschappen in de Appalachen.

Locaties

Harrogate

Lincoln Memorial University

Telefoonnr.
423.869.3611 | 800.325.0900

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden