Louisiana State University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Louisiana State University en Agricultural

Onderzoek

Dynamisch onderzoek wordt dagelijks bij LSU uitgevoerd, van de natuurwetenschappen tot de kunsten en geesteswetenschappen. Onze onderzoeksfaculteit en studenten bevorderen de ontdekking en ons begrip van de wereld. Kom met ons ontdekken.

Onderzoek

Onderzoeksgebieden

Onze onderzoeksgebieden zijn materiaalkunde, kust en milieu, energie, high-performance computing, biotechnologie en biomedisch onderzoek, communicatie en individueel gedrag en de context van de gemeenschap.

Onderzoeksinitiatieven

Meer dan 1.000 onderzoeksprojecten zijn op dit moment aan de gang bij LSU. De LSU-faculteit past zijn expertise toe om problemen uit de echte wereld aan te pakken, van kustbehoud tot de energiehuishouding.

Faciliteiten en middelen

Faculteit en studenten voeren geavanceerd onderzoek uit in ultramoderne faciliteiten. We zijn hier om te helpen met het veiligstellen van financiering, het ontwikkelen van industriële partnerschappen en het commercialiseren van de volgende grote doorbraak.

Studentenonderzoek

Kansen voor bachelor- en masterstudenten zijn er genoeg om praktijkervaring op te doen door samen te werken met professoren die toonaangevend zijn op hun vakgebied. We hebben talloze middelen om onze studenten te helpen het meeste uit hun onderwijservaring te halen.

Spotlight

Onze onderzoeksfaculteit zijn actieve leden van de lokale, nationale en internationale gemeenschap. Hun werk draagt ​​bij aan een hoeveelheid kennis die impact heeft buiten de campuspoorten. Bemoeien met deze leiders en hun expertise.

Bedrijfsleven en industrie

Onze faculteit staat aan de top van onderzoek en ontwikkeling. We verwelkomen kansen om samen te werken met bedrijven en de industrie. Zie hoe uw bedrijf vandaag kan profiteren van onze expertise.

LSU Research Works

LSU faculteit gedrag onderzoek dat het leven van elke Louisiana burger raakt. Als vlaggenschipuniversiteit van de staat richt ons werk zich op het vinden van oplossingen voor enkele van de grootste problemen in de staat, die een breed bereik van chronische ziekte tot kustverlies over land beslaan. Door middel van wetenschap, wetenschap en ontdekking, maken onze faculteit en studenten niet alleen een naam voor zichzelf - ze maken een verschil voor de mensen van onze staat, het land en de wereld.

Louisiana cultuur

De unieke cultuur van Louisiana biedt een bijzondere ervaring.

Met zijn wortels in zowel de Franse en Spaanse erfgoed, en een sterke invloed van de Acadians, tegenwoordig bekend als Cajuns, heeft de staat een kleurrijke geschiedenis en een eigen flair. De taal, het eten, de muziek en de verschillende achtergronden van de mensen creëren een fascinerende smeltkroes van culturen die je elders niet kunt ervaren. LSU ligt in het hart van de hoofdstad van Louisiana, en New Orleans en Cajun Country liggen op slechts een uur rijden van de campus.

Mardi Gras

Een van de dingen waar Louisiana het meest bekend om is, is Mardi Gras, dat Frans is voor 'Dikke dinsdag'. Mardi Gras wordt op verschillende manieren rond de staat gevierd, maar de meesten houden onder meer het eten van koningscake, deelnemen aan optochten en kostuums. De vakantie vormt een integraal onderdeel van de cultuur en het erfgoed van Louisiana.

Keuken

Dineren in Louisiana is een weelderig culinair avontuur als geen ander in de wereld. Of je nu de varkensworst van Lafayette, de hartige vleespasteitjes van Natchitoches of de oesters Rockefeller in New Orleans probeert, je zult de overheerlijke melange van Louisiana's levensgenieterfgoed proeven. Rode bonen en rijst, gumbo, jambalaya en langoesten --- geen maaltijd in Louisiana is gewoon, en we hebben eten en smaken om ieders smaak te stillen!

architectuur

Louisiana staat bekend om de schoonheid van zijn kenmerkende architectuur en historische gebouwen. In feite vind je meer sites in Louisiana in het nationale register van historische plaatsen dan in een andere staat. De Franse wijk van New Orleans is versierd met prachtige smeedijzeren balkons en tropische binnenplaatsen, evenals de iconische architectuur van een van de oudste katholieke kathedralen in de VS Aan de historische River Road, kunt u langs de rivier de Mississippi rijden en vooroorlogse herenhuizen bekijken , elegante Franse huizen in Caribische stijl en kleurrijke huisjes uit de Créole die dateren uit de jaren 1700-1800.

Klimaat

Baton Rouge heeft een semi-tropisch klimaat, perfect voor buitenactiviteiten het hele jaar door. Het weer is constant warm van mei tot oktober en de winter is meestal mild en kort. Een groot aantal openluchtfestivals, concerten en evenementen, waaronder LSU voetbal- en honkbalwedstrijden, worden het hele jaar door gehouden en omvatten vaak koken, eten en gezelligheid buitenshuis bij gematigd weer.

Sportsman's Paradise

Louisiana staat al lang bekend als het 'sportmanparadijs'. De vele moerasgebieden, moerassen en kustmoerassen bieden uitstekende mogelijkheden om te vissen, dieren te spotten, te varen, te kanoën en te fotograferen. Weelderige bossen in de hele staat spreken jagers aan; tal van nationale en nationale parken bieden recreatieve mogelijkheden voor diegenen die van het buitenleven houden; en de kliffen, kreken en watervallen van het gebied rond Tunica Hills, ongeveer een uur ten noordwesten van LSU, zijn favoriete plekken van wandelaars en fietsers.

Muziek

Muziek is een van de kroonjuwelen uit Louisiana. Van Cajun- en zydecomuziek tot jazz, blues en gospel, de klanken van Louisiana brengen ritme in je stap. Een lange rij Louisiana-muzikanten, waaronder Louis Armstrong, Harry Connick Jr., Wynton Marsalis, Fats Domino en Jerry lee Lewis, hebben niet alleen originele muziekstijlen gecreëerd, maar hebben ook muziek beïnvloed door het hele land en de rest van de wereld. Ongeacht je voorkeur of je stemming, Louisiana zal je liedje zingen.

festivals

Louisiana is de thuisbasis van meer dan 400 gratis festivals die het hele jaar door plaatsvinden, over de hele staat. De beste en meest interessante aspecten van de lokale cultuur worden gedemonstreerd, festivals vieren het eten, muziek, ambachten en zelfs de overvloed van de landbouw van de staat. Het Breaux-brug Langoestenfestival in de Breaux-brug; het Ponchatoula Strawberry Festival in Ponchatoula; het Amite Oyster Festival in Amite; het French Quarter Festival in New Orleans; en het International Rice Festival in Crowley zijn slechts een paar van de evenementen die geliefd zijn bij de lokale bevolking en toeristen.

Feiten en cijfers

Onlangs uitgebrachte rankings stellen LSU als beste in Louisiana en een leider in de SEC in een van de belangrijkste resultaten voor de studenten van vandaag: rendement op investering.

$ 300.000.000 toegekend in financiële hulp en studiebeurzen per jaar

2 op de 3 studenten studeren af ​​met een ZERO-schuld

92% van alle studenten ontvangt beurzen of financiële steun

Een investering van een leven lang

Gerangschikt als 65 onder Kiplinger's Top 100 openbare colleges, LSU is de hoogst gewaardeerde openbare universiteit in Louisiana. Het heeft bewezen een plek te zijn waar studenten een uitzonderlijke opleiding kunnen krijgen met een groot rendement op hun investering - inclusief beginsalarissen die gemiddeld $ 12.000 hoger zijn dan studenten die afstuderen aan andere universiteiten. Het loont om een ​​tijger te zijn!

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Health BScs »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Theater: film en televisie

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Baton Rouge

De Film & Television programma, een samenwerkingsverband tussen LSU en Baton Rouge Community College, is ontworpen om studenten te voorzien van de essentiële vaardigheden en kennis niet alleen te maken en samen te werken aan en uit het podium, maar op en af ​​de camera ook. Het programma is rechtstreeks gekoppeld aan de groeiende filmindustrie in Louisiana, en de behoefte aan hoog opgeleide kunstenaars, technici en administratief personeel. [+]

Theater: Film en Televisie

De Film & Television programma, een samenwerkingsverband tussen LSU en Baton Rouge Community College, is ontworpen om studenten te voorzien van de essentiële vaardigheden en kennis niet alleen te maken en samen te werken aan en uit het podium, maar op en af ​​de camera ook. Het programma is rechtstreeks gekoppeld aan de groeiende filmindustrie in Louisiana, en de behoefte aan hoog opgeleide kunstenaars, technici en administratief personeel.

De Film & Television concentratie is een van de weinige programma's in het land om de handen te nemen op cursussen in zowel de productie-technologie als waarnemend voor de camera en het creëren van content. Afgestudeerden krijgen een BA in Theater: Film / TV Concentratie.... [-]


BSc

Agrarisch bedrijf - agree

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Baton Rouge

De agrarische sector curriculum aangeboden door de afdeling van de Agricultural Economics & Agribusiness geeft trainingen voor een breed scala van loopbanen in de agribusiness sector. Het programma integreert de disciplines van het bedrijfsleven en de agrarische sector, de economie, kwantitatieve methoden en landbouwwetenschappen. Cursus aanbod omvat cursussen in agribusiness management, marketing, krediet en financiën, landbouw economie, natuurlijke hulpbronnen, het landbouwbeleid en de wet, prijsanalyse, statistiek, kwantitatieve methoden en computertoepassingen. [+]

Agricultural Business - agree

De agrarische sector curriculum aangeboden door de afdeling van de Agricultural Economics & Agribusiness geeft trainingen voor een breed scala van loopbanen in de agribusiness sector. Het programma integreert de disciplines van het bedrijfsleven en de agrarische sector, de economie, kwantitatieve methoden en landbouwwetenschappen. Cursus aanbod omvat cursussen in agribusiness management, marketing, krediet en financiën, landbouw economie, natuurlijke hulpbronnen, het landbouwbeleid en de wet, prijsanalyse, statistiek, kwantitatieve methoden en computertoepassingen.

Het curriculum in de agrarische sector benadrukt het gebruik van het management, marketing, financiën, recht en andere business principles in de oplossing van de problemen in de agribusiness sector. Dit curriculum biedt studenten een uitstekende voorbereiding voor een loopbaan in bedrijfsbeheer, agrarisch recht, commodity trading, sales, marketing, onroerend goed, de internationale handel, verzekeringen, de verwerking van landbouwproducten, management, communicatie, public relations, financiën en beoordeling.... [-]


Computertechniek

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Baton Rouge

Keuzevakken in computer engineering zijn bedoeld om te ronden de bouwkundige eisen van de BS graad. Dit wordt bereikt door het nemen van een minimum aantal uren 4xxx-level EE cursussen door het ministerie aangewezen dat er een aanzienlijk (ten minste 2/3) ontwerp-inhoud; studenten in staat stellen een bepaald gebied in de computer engineering benadrukken door het volgen van cursussen in dat gebied. [+]

computertechniek

Keuzevakken in computer engineering zijn bedoeld om de volgende te bereiken:

Ronden de bouwkundige eisen van de BS graad. Dit wordt bereikt door het nemen van een minimum aantal uren 4xxx-level EE cursussen door het ministerie dat er een aanzienlijk (ten minste 2/3) ontwerp inhoud aangewezen. Studenten in staat stellen een bepaald gebied in de computer engineering benadrukken door het volgen van cursussen in dat gebied.

ontwerp Keuzevakken

Het aantal ontwerp keuzevakken nodig in de elektrotechniek is afhankelijk van de officiële catalogus van de student. Hieronder is een lijst van goedgekeurde ontwerp keuzevakken voor computer engineering majors.... [-]


Dier, zuivel, gevogelte wetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Baton Rouge

De School van de Animal Sciences biedt programma's in dierlijke, zuivel en gevogelte wetenschappen (dier, zuivel en gevogelte curriculum) dat individuen met een brede opleiding op maat van hun behoeften en vaardigheden te voldoen. Een dergelijke opstelling biedt afgestudeerden met de werkgelegenheid in alle fasen van dierlijke, zuivel en pluimvee productie, verwerking, distributie, marketing, onderzoek en onderwijs. Voorbereidende curricula ook worden aangeboden voor een volgende opleiding aan de graduate niveau of in de diergeneeskunde. [+]

Dier, zuivel, en Pluimvee Wetenschappen

Dier, zuivel, en Pluimvee Wetenschappen (Animal Science Area, zuivelproductie Area, Dairy Foods Technology Area, Poultry Science Area, Wetenschap en Technologie in de omgeving, en Preveterinary Geneeskunde)

De School van de Animal Sciences biedt programma's in dierlijke, zuivel en gevogelte wetenschappen (dier, zuivel en gevogelte curriculum) dat individuen met een brede opleiding op maat van hun behoeften en vaardigheden te voldoen. Een dergelijke opstelling biedt afgestudeerden met de werkgelegenheid in alle fasen van dierlijke, zuivel en pluimvee productie, verwerking, distributie, marketing, onderzoek en onderwijs. Voorbereidende curricula ook worden aangeboden voor een volgende opleiding aan de graduate niveau of in de diergeneeskunde.... [-]


Contact
Bezoekadres
Mailing Address:
Louisiana State University
LSU Global
LSU Student Union PMB25, 448

Physical Address:
310 LSU Student Union Rm 160

Baton Rouge, Louisiana, 70803 US
Social Media