Loyola Marymount University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

LMU, opgericht in 1911, is een vooraanstaande universiteit die geworteld is in de tradities van jezuïeten en Marymount. We zijn toegewijd aan het bevorderen van een diverse academische gemeenschap die rijk is aan mogelijkheden voor intellectuele betrokkenheid en praktijkervaring. We schrijven een academisch ambitieuze, multiculturele en sociaaleconomisch diverse studentengroep in. We rekruteren, behouden en ondersteunen een diverse faculteit die zich inzet voor excellentie in onderwijs, onderzoek, wetenschap en creativiteit. Onze drie campussen zijn geworteld in het hart van Los Angeles, een wereldwijde hoofdstad voor kunst en amusement, innovatie en technologie, zaken en ondernemerschap.

Loyola Marymount University biedt rigoureuze undergraduate, graduate en professionele programma's aan academisch ambitieuze studenten die zich inzetten voor een leven van betekenis en doel. We profiteren van onze locatie in Los Angeles, een dynamische stad die de problemen van onze tijd scherp in beeld brengt en een ideale context biedt voor studie, onderzoek, creatief werk en actieve betrokkenheid. Door intentie en filosofie nodigen we mannen en vrouwen uit met verschillende talenten, interesses en culturele achtergronden om onze educatieve gemeenschap te verrijken en onze missie te bevorderen:

  • Het aanmoedigen van leren
  • De opvoeding van de hele persoon
  • De dienst van het geloof en de bevordering van gerechtigheid

De universiteit is institutioneel toegewijd aan het rooms-katholicisme en haalt haar fundamentele inspiratie uit het gecombineerde erfgoed van de jezuïeten, de religieuzen van het Heilig Hart van Maria en de Zusters van Sint-Jozef van Oranje. Deze katholieke identiteit en religieus erfgoed onderscheiden LMU van andere universiteiten en bieden toetsstenen voor het begrijpen van onze drievoudige missie.

Locaties

Los Angeles

Address
Loyola Marymount University Drive,1
90045 Los Angeles, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden