Lees de Officiële Beschrijving

Milwaukee School of Engineering is een private, non-profit universiteit met bachelors en masters in engineering, business, wiskunde en verpleegkunde en een intensief Engels voor academische doeleinden voor diegenen die hun Engelse taalvaardigheid willen verbeteren. Bij MSOE vindt u een zorgzame gemeenschap van studenten en docenten. Samen zetten we ons in voor het bevorderen van een hogere standaard van academische programmering en onderzoek, en persoonlijke service, instructie en begeleiding.

Waarom kiezen voor MSOE?

Studenten krijgen real-world ervaring in top-ranked programma's, van deskundige faculteit. Bij het afstuderen ben je bereid om enkele van de meest gevraagde carrières in te gaan. In feite heeft 96% van onze afgestudeerden in 2014-15 de baan gekregen of de graduate school van hun keuze. Er zijn veel redenen waarom MSOE opvalt in vergelijking met andere hoog aangeschreven universiteiten. Hier zijn er maar een paar.

Hoogleraren

Lesgeven staat bij MSOE voorop. Elke klas (gemiddeld slechts 21 studenten) en het lab die we aanbieden, wordt gegeven door ervaren leden van de faculteit. Er zijn hier geen onderwijsassistenten.

Real-World ervaring

De meeste universiteiten praten over het aanbieden van hands-on werk, maar weinigen kunnen overeenkomen met het gemiddelde van 600 uur laboratoriumervaring die je als student bij MSOE zult krijgen. We hebben zelfs meer laboratoria op onze campus dan klaslokalen en ze zijn allemaal beschikbaar voor studenten.

Top-ranked programma's

MSOE's undergraduate engineering-programma's staan ​​op de 10e plaats in het land door US News

Vierjarige afstudeerwaarborg

MSOE is een van de weinige universiteiten in het hele land die garandeert dat studenten over vier jaar de lessen zullen volgen die ze nodig hebben om te slagen.

Carrière plaatsingspercentages

Weinig universiteiten in het land kunnen onze gemiddelde plaatsingspercentage van 96 procent verslaan - om maar te zwijgen over het gemiddelde beginsalaris van afgestudeerden van $ 56.522.

Locatie, locatie, locatie

Wonen en leren in East Town - onze levendige binnenstad en een van de meest opwindende en veiligste wijken van Milwaukee - plaatst je op een steenworp afstand van professionele kansen, academische, culturele en recreatieve mogelijkheden. En we zijn slechts blokken verwijderd van Lake Michigan!

Een plaats om in te passen

Je hebt voldoende mogelijkheden om fit te worden, betrokken te raken of gewoon sociaal te worden met gelijkgestemde vrienden met dezelfde interesses. MSOE biedt meer dan 70 academische, professionele en sociale organisaties en club- en intercollegiale sporten.

Het draait allemaal om waar we vandaan komen

Sinds de oprichting in 1903 zijn MSOE's studenten, faculteit, curriculum en geschiedenis blijven evolueren. Leiders van het bedrijfsleven en de industrie hebben hun medewerking verleend aan de ontwikkeling van de instelling en er is een hechte relatie tot stand gebracht die de hele geschiedenis van de MSOE heeft voortgezet.

Visie

MSOE zal altijd voorop lopen in het beroepsonderwijs, met de nadruk op zowel theorie als technologie, gekoppeld aan intensieve laboratoria en loopbaanpraktijken.

Mission Statement

MSOE biedt een duurzaam interactief onderwijsklimaat voor studenten om een ​​goed afgerond, technologisch ervaren afgestudeerden en zeer productieve professionals en leiders te worden.Bedrijfsfilosofie

De missie zal worden verwezenlijkt door middel van een georganiseerde omgeving waarin zorgvuldig gerekruteerde studenten worden geplaatst bij hooggekwalificeerde faculteiten, toegewijde ondersteuningsmedewerkers en strategische partners in het bedrijfsleven en de industrie - allemaal toegewijd om te voldoen aan de uiteindelijke doelstelling van een afgestudeerde die volledig is voorbereid op onmiddellijke productiviteit en geavanceerde studie. Een dergelijk synergisme omvat de volgende componenten:

Faculteit - collectief bezit van het concept van een curriculum in hun specialisaties; toegewijd aan excellentie in lesgeven en actueel blijven door middel van industriële / loopbaanervaring, wetenschappelijke prestaties, toegepast onderzoek, activiteiten van de professionele samenleving en permanente educatie; voortdurend geëvalueerd op manieren om geavanceerde technologie-informatie op te nemen die nodig is voor een toekomstige toepassing.

Medewerkers - toegewijd aan het bieden van een omgeving van totale ondersteuning, inclusief academische, administratieve, financiële en ontwikkelingsactiviteiten, om studenten en faculteiten waar mogelijk te helpen bij het verwerven van kennis, werkklare ervaring en leiderschap. Werk ook samen met de faculteit om activiteiten te bieden en te ondersteunen die studenten in staat stellen te profiteren van ervaringen met zakelijke, industriële / carrière- en gemeenschapsactiviteiten, samen met directe betrokkenheid bij alle niveaus van het niveau van praktijkmensen voor leidinggevenden bij hogere bedrijven.

Bedrijven en industrie - toegewijd aan de wederzijds voordelige steun van de universiteit en haar afgestudeerden. In haar inspanningen op het gebied van permanente educatie zal MSOE uitgebreide mogelijkheden bieden voor outreach-activiteiten, waaronder programma's voor het verlenen van graden, cursussen voor credit- en niet-geschoolde mensen en op maat gesneden aanbiedingen voor degenen die persoonlijke en / of professionele vooruitgang wensen.

Institutionele beginselen

De fundamentele overtuigingen van Milwaukee School of Engineering zijn de volgende:

 • De focus ligt op de individuele student.
 • Een leven lang leren is essentieel voor succes.
 • Toegewijde faculteit met relevante, actuele ervaring vormt de kern van ons onderwijsproces.
 • Wetenschappelijk en wiskundig redeneren en processen zijn essentieel.
 • Toegepast onderzoek en zich ontwikkelende en interdisciplinaire technologieën zijn van vitaal belang bij het benutten van kansen.
 • De ontwikkeling van communicatievaardigheden is nodig om effectief te kunnen functioneren.
 • De studentenervaring wordt versterkt door interactie met het bedrijfsleven, de industrie en de gezondheidszorg.
 • De ontwikkeling van leiderschap en ondernemerskenmerken is essentieel.
 • Studenten, docenten, personeel en vrijwilligers delen allemaal de verantwoordelijkheid om te leren.
 • Sterke persoonlijke waarden zijn noodzakelijk voor succes.
 • De alumni versterken de instelling door hun raad, aanmoediging en steun.
 • Vrijheid met verantwoordelijkheid is de basis van vrij ondernemen.
 • Er is kracht in verscheidenheid.
 • Wereldbewustzijn moet weerspiegeld worden in alle activiteiten.
 • Initiatie en acceptatie van verandering zijn vereist om te anticiperen op en kansen te verzilveren.

Accreditaties


Wij zijn een volledig geaccrediteerde universiteit./>

De twee belangrijkste typen accreditatiebureaus in de Verenigde Staten zijn regionale verenigingen en beroepsverenigingen. Deze verenigingen zijn onafhankelijk van de overheid en bestaan ​​uit gerespecteerde opvoeders en professionals. Teams van specialisten uit verenigingen bezoeken regelmatig hogescholen en universiteiten om hun kwaliteit te evalueren en te rapporteren. Milwaukee School of Engineering is geaccrediteerd door de Higher Learning Commission , (800) 621-7440, (www.ncahlc.org).

De volgende MSOE-programma's zijn geaccrediteerd door de Engineering Accreditation Commission van ABET , http://www.abet.org

 • Architectonische ingenieurswetenschappen (BS)
 • Biomedical Engineering (BS)
 • BioMolecular Engineering (BS)
 • Computer Engineering (BS)
 • Elektrotechniek (BS)
 • Engineering (BSE)
 • Industrial Engineering (BS)
 • Werktuigbouwkunde (BS)
 • Software Engineering (BS)

Het baccalaureaat-programma in de verpleegkunde is geaccrediteerd door de Commissie voor Collegiate Nursing Education (CCNE) , One Dupont Circle, NW, Suite 530, Washington, DC 20036; telefoon (202) 887-6791 en heeft de volledige goedkeuring van de Wisconsin Board of Regulation and Licensing, 1400 E. Washington, Madison, WI, 53703.

Het baccalaureaatprogramma in bouwmanagement is geaccrediteerd door de American Council for Construction Education (ACCE) , 1717 North Loop 1604 East, Suite 320, San Antonio, TX 78232-1570; telefoon (210) 495-6161, fax (210) 495-6168, e-mail acce@acce-hq.org

De Master of Science in Perfusion is geaccrediteerd door de Commissie voor Accreditatie van Allied Health Education-programma's (CAAHEP) , 25400 US Highway 19 N, Suite 158, Clearwater, FL 33763; telefoon (727) 210-235, fax (727) 210-2354

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BA

Milwaukee School of Engineering (MSOE)

De uitdagingen van de dynamische wereldwijde markt met een gerust hart als een afgestudeerde van de Rader School of Business. MSOE's industrie-gedreven en technologie-ger ... [+]

Bachelor in Bedrijfskunde

MSOE's Rader School of Business is het aanbieden van business en management graden gedurende bijna 60 jaar.

De uitdagingen van de dynamische wereldwijde markt met een gerust hart als een afgestudeerde van de Rader School of Business. MSOE's industrie-gedreven en technologie-gerichte Bachelor of Business Administration (BBA) diploma bereidt studenten voor succes in het bedrijfsleven en daarbuiten.

De huidige dynamische zakelijke omgeving vraagt ​​om wereldwijd-minded professionals en kritische denkers; leiders die zijn technologisch onderlegde als ze zijn innovatief. De Rader School of Business BBA neemt studenten buiten de grenzen van core business concepten in real-world trends en opkomende technologie, met nadruk op ervaringsleren dat de ondernemersgeest voedt.... [-]

Verenigde Staten Milwaukee
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

Milwaukee School of Engineering (MSOE)

In een wereld vol onzekerheden, actuarissen gebruiken wiskunde, statistiek en software om organisaties te helpen voorkomen van risico's en te profiteren van het. MSOE bes ... [+]

BSc Actuariële Wetenschap In een wereld vol onzekerheden, actuarissen gebruiken wiskunde, statistiek en software om organisaties te helpen voorkomen van risico's en te profiteren van het.

MSOE beschikt over een bachelor's degree in de actuariële wetenschappen. Consequent gerangschikt als een van de top beroepen, actuarissen gebruiken wiskunde, statistiek en software om de kans op en de kosten van een gebeurtenis te voorspellen. Zij zijn experts in:

Het evalueren van de kans op toekomstige gebeurtenissen-gebruik nummers, geen kristallen bollen. Op zoek naar creatieve manieren om risico's te minimaliseren. Het verminderen van de effecten van ongewenste gebeurtenissen die zich voordoen. ... [-]
Verenigde Staten Milwaukee
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Op zoek te zijn op de voorhoede van cutting-edge technologische innovaties met behulp van nieuwe, state-of-the-art laboratoria? Vinden met een bachelor's degree in biomol ... [+]

Op zoek te zijn op de voorhoede van cutting-edge technologische innovaties met behulp van nieuwe, state-of-the-art laboratoria? Vinden met een bachelor's degree in biomoleculaire engineering-de enige aangeboden in de staat.

Studenten in de biomoleculaire engineering (BioE) programma werken op moleculair niveau met eenvoudige en complexe moleculen. Ze nemen cursussen die concepten van de thermodynamica, transport verschijnselen, de engineering, biofysica, bio-informatica, nanotechnologie en genomics te dekken. MSOE is de enige universiteit in de staat om een ​​bachelor's degree in BioE bieden.

U zult uw vaardigheden aan te scherpen in een suite van geavanceerde laboratoria die wedijveren met die gevonden in de professionele sector, met behulp van high-tech instrumenten zoals temperatuur-gecontroleerde incubators, atomic force microscopen, macro- en micro-centrifuges en nog veel meer.... [-]

Verenigde Staten Milwaukee
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Bouwkundig ingenieurs maken blijvende gevolgen door het ontwerpen en bouwen van gebouwen en bouwsystemen. Bij MSOE leer je hoe je efficiënte, duurzame structuren veilig, ... [+]

Bouwkundig ingenieurs maken blijvende gevolgen door het ontwerpen en bouwen van gebouwen en bouwsystemen. Bij MSOE leer je hoe je efficiënte, duurzame structuren veilig, snel en binnen het budget kunt bouwen door middel van klassentheorie en praktijkervaring in ultramoderne laboratoria.

MSOE's vierjarige Bachelor of Science-opleiding in de bouwkunde bereidt je voor op een carrière in het ontwerpen en bouwen van gebouwen en bouwsystemen. Door een combinatie van hoorcolleges en laboratoriumcursussen, verbindt u de theorie en de praktische toepassing van ontwerpprincipes, praktijk, methoden en materialen. Afstuderen aan de Architectural Engineering programma biedt u een kern van wiskunde, wetenschap, bouwmaterialen en het bedrijfsleven, plus een ontwerp specialiteit. MSOE biedt ook een 5-jarig programma waarbij studenten zowel het bachelordiploma als het masterdiploma in bouwkunde kunnen behalen. Er zijn drie ontwerp specialiteiten uit te kiezen in de bouwkunde programma op basis van uw interesses:... [-]

Verenigde Staten Milwaukee
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

MSOE's BS in de bouw management programma leidt studenten om projecten te beheren vanaf de conceptie tot oplevering. MSOE benadrukt het technische proces en resource mana ... [+]

Bouw managers zijn de mensen die dingen gedaan te krijgen. Zij zorgen ervoor dat de projecten-van wolkenkrabbers tot stadions te onderverdelingen-zijn goed gebouwd, op tijd en binnen budget.

MSOE's BS in de bouw management programma leidt studenten om projecten te beheren vanaf de conceptie tot oplevering. MSOE benadrukt het technische proces en resource management vaardigheden van essentieel belang om veilig te bouwen van hoge kwaliteit commerciële, institutionele en industriële gebouwen op tijd, binnen budget.

U zult de moderne bouwmaterialen en methoden te bestuderen; nauwkeurige schatting, planning en het regelen; en efficiënt, juridische en ethische project administratie en beheer. Business, zal basic engineering en communicatie ook een deel van uw onderwijs. U vindt het laboratorium op basis van leren door te doen, kleine klasse onderwijsfilosofie van MSOE is bewezen zeer effectief.... [-]

Verenigde Staten Milwaukee
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Ontvang zowel je bachelor en master's degree in de civiele techniek in slechts vijf jaar. MSOE is de enige universiteit in de staat om een ​​periode van vijf jaar, eerste ... [+]

Ontvang zowel je bachelor en master's degree in de civiele techniek in slechts vijf jaar. MSOE is de enige universiteit in de staat om een ​​periode van vijf jaar, eerstejaars-to-masteropleiding in de civiele techniek te bieden

Ontvang zowel je bachelor en master's degree in de civiele techniek in slechts vijf jaar. MSOE is de enige universiteit in de staat om een ​​masteropleiding van vijf jaar aan te bieden. Op het gebied van civiele techniek biedt MSOE op het gebied van civiele techniek een breed opleidingsonderdeel dat betrekking heeft op elk van de traditionele gebieden op het gebied van civiele techniek: bouwtechniek, milieutechniek, waterbouwkunde, transport, bouw, landmeting en geotechniek. Studenten zullen dan krijgen een grondige vaardigheid en design vaardigheden in een van deze drie gebieden:... [-]

Verenigde Staten Milwaukee
Open Inschrijving
Voltijd
4 - 5 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

MSOE's computer engineering programma integreert een evenwicht tussen hardware en software door het koppelen van elektrotechniek hardware onderwerpen met informatica soft ... [+]

Computer technici werken in de voorhoede van kennis in één van de meest innovatieve professionele disciplines in de wereld. Zij bedenken en ontwikkelen van de volgende golf van technologische ontwikkelingen, innovaties en apparaten.

MSOE's computer engineering programma integreert een evenwicht tussen hardware en software door het koppelen van elektrotechniek hardware onderwerpen met informatica software vakken.

Bovendien, de studenten genieten van een geavanceerde curriculum, evenals een overvloed aan hands-on werk en indrukwekkende senior design projecten. Als gevolg daarvan, afgestudeerden beschikken over de brede waaier van vaardigheden, kennis en inzicht die nodig zijn om te functioneren als ingenieurs op het gebied van embedded systemen, embedded software en computersystemen.... [-]

Verenigde Staten Milwaukee
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

LSR Milwaukee Tool plexus Rockwell Automation Rockwell Collins we Energies Het veld een erkenning van de behoefte aan, en het vermogen om deel te nemen in het leven lan ... [+]

LSR Milwaukee Tool plexus Rockwell Automation Rockwell Collins we Energies Het veld

een erkenning van de behoefte aan, en het vermogen om deel te nemen in het leven lang leren. Kennis van hedendaagse problemen. een mogelijkheid om de technieken, vaardigheden en moderne engineering tools die nodig zijn voor de engineering praktijk te gebruiken.

[-]
Verenigde Staten Milwaukee
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Het programma Industrial Engineering (IE) op MSOE biedt een student-gecentreerd, interactieve leeromgeving, met een hands-on oriëntatie en praktische-industrie op basis v ... [+]

Vaak omschreven als de "people-oriented" beroep van ingenieur, industrieel ingenieur combineert je vaardigheden in wiskunde, logica en organisatie met een kern begrip van de zakelijke doelstellingen te stroomlijnen en de instandhouding van hulpbronnen.

Het programma Industrial Engineering (IE) op MSOE biedt een student-gecentreerd, interactieve leeromgeving, met een hands-on oriëntatie en praktische-industrie op basis van projectervaringen. Industriële ingenieurs combineren hun logica en technische vaardigheden met hun kennis van zaken en communicatieve vaardigheden om organisaties te helpen efficiënter te laten verlopen.

Bedrijven worden geconfronteerd met concurrentie uit de hele wereld, zoals op geen enkel ander moment in de geschiedenis. Iedere organisatie die in staat is om de operationele kosten, de productie tijd en verloren productiviteit te verminderen zou een aanzienlijke verbetering van haar positie. MSOE IE afgestudeerden leren hoe te identificeren en te implementeren dergelijke verbeteringen op de werkvloer. Als gevolg daarvan worden ze agressief achtervolgd door een divers scala aan werkgevers in de industrie en de dienstensector, zoals consultancy, gezondheidszorg, logistiek en retail.... [-]

Verenigde Staten Milwaukee
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

De SE programma op MSOE biedt een boeiende omgeving waar het leren gebeurt binnen en buiten het klaslokaal. Het programma biedt ook de voordelen van langdurige partnersch ... [+]

Leer hoe u technische concepten, technieken en methoden toe te passen om software systemen te ontwikkelen in een van de eerste vier ABET geaccrediteerde software engineering-programma's in het land.

Software Engineering (SE) houdt zich bezig met het ontwikkelen en onderhouden van software systemen die betrouwbaar en efficiënt te gedragen, zijn betaalbaar te ontwikkelen en te onderhouden, en voldoen aan alle eisen die klanten hebt gedefinieerd voor hen. SE moet creatief na te denken over het ontwerp van software systemen, vinden slimme oplossingen voor problemen, gebruik maken van de beste technische praktijken, en handhaven van een hoog niveau visie op hoe alle onderdelen in elkaar passen.... [-]

Verenigde Staten Milwaukee
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

MSOE's UXCD programma zal u helpen de vaardigheden te ontwikkelen om de volgende digitale innovatie te ontwerpen en de user interface problemen op te lossen. ... [+]

Bent u tech-savvy en creatief? Als je kijkt naar een mobiele applicatie, hoeft u manieren waarop dit kan worden verbeterd om gebruikers te helpen hun doelen te bereiken zien? Dankzij UX leiders zoals Apple, Google en Amazon consumenten verwachten dat hun digitale service-ervaring om schone, eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn, ongeacht het apparaat of platform.

MSOE's UXCD programma zal u helpen de vaardigheden te ontwikkelen om de volgende digitale innovatie te ontwerpen en de user interface problemen op te lossen. Onze UXCD studenten bouwen aan een fundament van mens-techniek interactie, psychologie, grafisch ontwerp en digitale media, web en mobiele technologieën, business strategie en marketing en communicatie, terwijl het bestuderen van ontwerp en menselijk gedrag binnen de context van historische, maatschappelijke en culturele ontwikkelingen. Deze stichting ondersteunt studenten als ze navigeren technologische veranderingen en de evolutie van digitale toepassingen.... [-]

Verenigde Staten Milwaukee
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

MSOE beschikt over een bachelor's degree in de machinebouw, met opties om zich te specialiseren in het mechanisch ontwerp, energiesystemen, materialen / productie en cont ... [+]

Essentieel voor industriële onderneming, machinebouw is veelzijdig en voortdurend in beweging. Werktuigbouwkundigen gebruik maken van hun kennis van het ontwerp, energie en materialen om ervoor te zorgen dat objecten efficiënter te functioneren om hulpbronnen te beschermen.

MSOE beschikt over een bachelor's degree in de machinebouw, met opties om zich te specialiseren in het mechanisch ontwerp, energiesystemen, materialen / productie en controlesystemen. Werktuigbouwkunde is een van de breedste technische disciplines. Als gevolg hiervan, ME's werken in een groot aantal industrieën, waaronder luchtvaart, energie-opwekking, hernieuwbare energie, automatisering, productie, vervoer, de bouw van de energievoorziening en medische hulpmiddelen - om er maar een paar te noemen.... [-]

Verenigde Staten Milwaukee
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands