Lees de Officiële Beschrijving

MUST is een Amerikaanse universiteit met een internationaal bereik. Wij zijn voortdurend uitbreidende betrekkingen met de nationale en internationale educatieve gemeenschappen en organisaties van het bedrijfsleven naar de ervaringen van onze studenten te verrijken en hun leerproces in MUST vergemakkelijken. Wij geloven in gezamenlijke deelname aan het onderwijs, wanneer de studenten, bestuurders, docenten, medewerkers en de maatschappij te helpen de instelling zelf te verbeteren, ten behoeve van alle stakeholders. Wij zijn vastbesloten om een ​​organisatie van wereldklasse te zijn en nodigen u uit om een ​​deel van moet zijn.

Vandaag en in de toekomst, kennis is het verschil tussen succes en mislukking. Als informatie wordt overweldigend, en de productiviteit en betrouwbaarheid eisen te verhogen, zijn wij ervan overtuigd dat de oplossing ligt in het onderwijs. De programma's die wij bieden onze leerlingen voor te bereiden op een nieuwe loopbaan te beginnen of hen te helpen om hun bestaande te verbeteren. Onze programma's hebben een gemeenschappelijk doel: het trainen voor een efficiënt beheer en de administratie en als gevolg daarvan, stellen onze afgestudeerden met kennis tot succes.

Wij bieden lessen op de campus en online. Onze campus is gelegen op 1 Oakwood Blvd, Hollywood, Florida

Bel nu (305) 847-2190

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BSc

MUST University

De Bachelor of Science programma in International Business aan MUST University is ontworpen voor studenten die hun kennis en vermogen tot besluitvorming in het internatio ... [+]

het programma Bachelor of Science in International Business bij MUST University is ontworpen voor studenten die hun kennis en besluitvorming vermogen in het internationale bedrijfsleven te versterken. De belangrijkste doelstellingen van het programma zijn te ontwikkelen, uit te breiden en verbetering van het vermogen om te plannen en strategisch handelen in een internationale business omgeving; Versterken van analytische vaardigheden en de besluitvorming in de functionele gebieden van marketing, financiën, multinationale operaties en human resource management; En om een ​​effectieve leider in het internationale bedrijfsleven te worden.

[-]
Verenigde Staten Fort Lauderdale
September 2019
Voltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
MUST University
Address
1 Oakwood Blvd #120 Hollywood, Florida 33020 (305) 847-2190 info@mustedu.com
33020 Fort Lauderdale, Florida, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
+1 305 847-2190