Lees de Officiële Beschrijving

Een Make School opleiding stelt je in staat om te slagen in de economie van de 21e eeuw

We hebben ons onderwijs ontwikkeld op basis van moderne door onderzoek gesteunde pedagogie, waarbij breed opgezet en computeronderwijs werd gecombineerd, bedoeld om de volgende generatie makers, denkers en leiders te inspireren.

Onze opleiding is ontworpen om te zijn

INNEMEND

We geloven dat leren inspirerend, leuk en diep persoonlijk moet zijn. De basis van je opleiding is je relatie met je coach, die werkt aan het begrijpen van je persoonlijke en professionele doelen om te helpen bij het navigeren door de universiteit. Je coach is je vriend, je mentor en je ondersteuningssysteem. Wij geloven dat maken de beste manier is om te leren. Onze lessen zijn ontworpen rond oefeningen en projecten en dienen als steiger voor de grotere persoonlijke projecten die uw portfolio vormen.

SAMENWERKEND

Gemeenschap is de kern van ons onderwijs, met collega's die elkaar in en uit de klas ondersteunen. Studenten dienen de gemeenschap als onderwijsassistenten, interne adviseurs, vertegenwoordigers van de studentenraad, bouwers van onze software-infrastructuur en als vrienden. Je bouwt grootschalige projecten met teams en ervaart de creativiteit en uitdagingen van het werken met anderen. Een sociale opleiding is essentieel voor je karakterontwikkeling en zal je toerusten om je te engageren en te slagen in de professionele wereld.

RELEVANT

We hebben ons curriculum ontworpen met inbreng van stichters, ingenieurs en CTO's van technische industrie en onderhouden sterke partnerschappen met technische bedrijven en incubators om ervoor te zorgen dat ons onderwijs relevant blijft. Elke klas legt de nadruk op het 'waarom' van het onderwerp dat je aan het leren bent, gebouwd rond de doelstellingen op cursus- en programmaniveau ter ondersteuning van je carrièredoelen. U wordt beoordeeld op holistische rubrieken om uw leren en vooruitgang op één lijn te brengen met een breed scala aan vaardigheden en karaktereigenschappen die bedrijven gebruiken om succes op de werkplek te definiëren.

We willen de makersmentaliteit bij onze studenten inbrengen

  • EMPATHIE EN VRIENDELIJKHEID
  • BEREIDHEID OM TE VERZENDEN
  • GROWTH MINDSET
  • ANALYTISCHE REDENERING
  • COMPUTATIONAAL DENKEN
  • CREATIEF PROBLEMEN OPLOSSEN
  • VINDINGRIJKHEID
  • ZELF- EN PEER-ADVOCAAT
  • GEDACHTE MEDEDELING

Ons onderwijs is gebouwd op vier hoekstenen

KARAKTER ONTWIKKELING

Moderne organisaties verwachten van mensen dat ze hun hele werk meenemen naar het werk, dus we verwachten dat je op je hele zelf aan het werk bent op school. Leiders worden niet bepaald door hun intelligentie of vaardigheid, maar door hun grit, veerkracht, moed, empathie, openhartigheid en vriendelijkheid. Je zult werken aan het opbouwen van karakter door middel van coaching, gastsprekers, discussies en groepsprojecten die zijn ontworpen om je te helpen je persoonlijke ontwikkeling en relaties met anderen te begrijpen en te navigeren.

VRIJ ONDERWIJS

Een brede educatie helpt je wereldbeeld te voltooien en inzicht te krijgen in het potentieel voor impact en risico's van technologie in onze snel veranderende samenleving. Jij en je leeftijdsgenoten zullen gesprekken over gender, ras en ethiek navigeren die momenteel worden geconfronteerd met de technische industrie. Je neemt lessen in schrijven, ontwerpen, persoonlijke financiën en economie om je te helpen ontwikkelen tot een succesvolle professionele en geëngageerde burger.

CS THEORIE

Stichtingen in de informatica zijn van cruciaal belang om te begrijpen hoe computing zich heeft ontwikkeld en wat de toekomst inhoudt. Via lessen over datastructuren, algoritmen, machine learning en kunstmatige intelligentie bouw je de kritische denk- en creatieve probleemoplossende vaardigheden die nodig zijn om je aan te passen aan een lange carrière in de snel veranderende technologische industrie. Je ontwikkelt het vermogen om software te ontwerpen om complexe problemen uit de echte wereld op te lossen.

SOFTWARE ENGINEERING

Praktische ervaring met het bouwen en verzenden van real-world software, met behulp van industriestandaard-tools en samenwerkingstechnieken, zal u helpen bij het beveiligen en slagen in uw eerste baan na het afstuderen. Je kiest een technische concentratie tussen mobiel en webontwikkeling en leert de moderne talen en frameworks waar werkgevers behoefte aan hebben. U betreedt het personeel en weet hoe u met belanghebbenden moet communiceren en geweldige producten kunt ontwerpen.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Make School

Make School herontwikkelt het hoger onderwijs voor de 21e eeuw. Onze nadruk ligt op het waarborgen van de relevantie van onderwijs voor de moderne economie en de toeganke ... [+]

Make School herontwikkelt het hoger onderwijs voor de 21e eeuw. Onze nadruk ligt op het waarborgen van de relevantie van onderwijs voor de moderne economie en de toegankelijkheid van studenten van alle achtergronden.

Studenten behalen een bachelor in toegepaste informatica tijdens hun studie vrije kunsten, computerwetenschap en productontwikkeling. Onze uitkomsten staan ​​op één lijn met scholen zoals Stanford en MIT met alumni die werken bij bedrijven zoals Facebook, Google, Apple en Y Combinator-startups.

Studenten kunnen in 2 jaar afstuderen en collegegeld betalen via Inkomsten Share-overeenkomsten als een percentage van hun salaris zodra ze in dienst zijn. We bieden ook studenten met een laag inkomen woonhulp om hun levensonderhoud te dekken. 45% van onze studenten zijn ondervertegenwoordigde studenten van kleur, terwijl 66% afkomstig is uit gezinnen met een laag gemiddeld inkomen.... [-]

Verenigde Staten San Francisco
August 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
555 Post Street
CA 94102 San Francisco, Californië, Verenigde Staten