Manhattan College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wie we zijn

Manhattan College werd in 1853 gesticht door de Brothers of the Christian Schools, een katholieke onderwijstrap die is gestart door Saint John Baptist de La Salle. De Lasalliaanse missie stuurt onze aandacht op kwaliteitsonderwijs voor iedereen en service aan onze buren in nood. Onze pittoreske campus ligt in The Bronx, op 35 minuten met de metro van het centrum van Manhattan.

Onze visie

Traditioneel gegrondvest, produceert het Manhattan College uitzonderlijke afgestudeerden die niet alleen een succesvolle loopbaan gaan leiden, maar ook een positieve invloed op de wereld hebben. Het transformerende Jasper-onderwijs is gebouwd op een sterke basis voor vrije kunsten en gecombineerd met praktische technische kennis die zich ontwikkelt en zich aanpast aan onze wereld. Geleid door geschiedenis, geloof en sterk leiderschap, blijft Manhattan klimmen in nationale ranglijsten als een school met een hoge waardering.

Missie

Manhattan College is een onafhankelijke katholieke instelling voor hoger onderwijs die gekwalificeerde mannen en vrouwen van alle religies, culturen en tradities omvat. De missie van Manhattan College is om een eigentijdse, persoonsgerichte educatieve ervaring te bieden die afgestudeerden voorbereidt op levens van persoonlijke ontwikkeling, professioneel succes, maatschappelijke betrokkenheid en service aan hun medemensen. Het college streeft deze missie na door middel van programma's die een brede liberale opleiding integreren met een concentratie in specifieke disciplines in de kunsten en wetenschappen of met professionele voorbereiding in zaken, onderwijs en techniek.

Het College, opgericht in 1853 door het Instituut van de Broeders van de Christelijke Scholen, blijft zijn inspiratie halen uit het erfgoed van John Baptist de La Salle, de vernieuwer van de moderne pedagogiek en patroonheilige van leraren. Een van de kenmerken van dit Lasalliaanse erfgoed is uitmuntendheid in het lesgeven, respect voor de menselijke waardigheid, reflectie op het geloof en de relatie met de rede, de nadruk op ethisch gedrag en toewijding aan sociale rechtvaardigheid.

academici

Carnegie-classificatie

 • Master Hogescholen en Universiteiten

Accreditaties

 • Manhattan College is geaccrediteerd door de Middle States Commission on Higher Education
 • De School voor Onderwijs en Gezondheid is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie van Leerkrachten (TEAC).
 • The School of Business is geaccrediteerd door de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) International
 • De undergraduate engineering-programma's zijn geaccrediteerd door de Accreditation Board voor Engineering and Technology (ABET, Inc).

scholen

 • Bedrijf
 • Voortgezette en professionele studies
 • Onderwijs en gezondheid
 • bouwkunde
 • Vrije kunsten
 • Wetenschap

Populaire professionele ontwikkelingsprogramma's

 • Intensieve Engelse taalprogramma's
 • ESL-programma's van twee weken
 • Online en zelfstudieprogramma's
 • Zomerkampen voor K-12
 • NYC is uw Classroom Certificate-programma's

campus

 • 23 hectare groot
 • 2 campusgebieden met elkaar verbonden door een studentenhuis
 • Gelegen in de Riverdale wijk van de Bronx
 • 10 mijl van Midtown Manhattan

Markeringen van onderscheiding

Eerbare verenigingen

 • 1 van de 286 instellingen in de Verenigde Staten met een hoofdstuk van Phi Beta Kappa, de oudste en meest bekende academische eerengemeenschap van het land
 • 5 gerenommeerde nationale erelichamen - Phi Beta Kappa, Sigma Xi, Kappa Delta Pi, Tau Beta Pi, Beta Gamma Sigma

alumni

 • Opvallende alumni zijn onder meer:
  • James Patterson '69, bestsellerauteur
  • Raymond Kelly '63, voormalig commissaris van de politie van New York City
  • Rudy Giuliani '65, voormalig burgemeester van New York City
 • 18 alumni zijn lid van de prestigieuze National Academy of Engineering

rankings

 • US News & World Report rangschikt Manhattan als 15e van de 138 in de categorie Best Regional Universities (North) van de lijst 2018-19 Best Colleges. Dit is het 12e jaar op rij dat het College in de regionale top 20 staat.
 • US News & World Report rangschikt Manhattan College als 8e van de 52 regionale universiteiten die aantrekkelijke hogescholen zijn voor ervaren studenten.

116700_116698_2015-08.28CampusBeautyShootJoshCuppek_160.jpg

New York City Locatie

Manhattan College biedt studenten het beste van twee werelden: een prachtige campus met een hechte gemeenschap en huiselijke sfeer, plus gemakkelijke toegang tot de meest opwindende stad ter wereld: New York.

Veel hogescholen en universiteiten in deze regio zijn trots op hun nabijheid tot New York City, maar op Manhattan College bieden we een werkelijk unieke locatie. We zijn binnen de grenzen van New York City en onze campus ligt naast een metrohalte. Maar in tegenstelling tot veel andere scholen in New York City, hebben we een echte universiteitscampus - 23 hectare gecentreerd rond een quad waar onze studenten frisbee spelen, studeren in de zon en uitgaan met vrienden.

Riverdale: een oase in New York City

Ligt in de historische wijk Riverdale, onze mooie campus in de Bronx ligt dicht bij tientallen restaurants en winkels, evenals Van Cortlandt Park, een van de grootste parken van New York. Het beste van alles is dat we op slechts 35 minuten van Midtown Manhattan zijn. Onze onverslaanbare locatie biedt een unieke en veilige manier om te profiteren van alles wat New York City te bieden heeft. Je krijgt een echte universiteitscampuservaring terwijl je ook gemakkelijk toegang hebt tot de banen en stages die je in New York City vindt, plus alle geweldige culturele ervaringen die je in deze stad vindt.

Tour de buurt

Bekijk deze video voor meer informatie over de prachtige Riverdale-locatie van Manhattan College en enkele van de voorzieningen en mogelijkheden die de buurt biedt.

Waarom is Manhattan College in de Bronx?

Dus waarom is Manhattan College in de Bronx? Onze campus was oorspronkelijk gevestigd in Manhattan op de kruising van 131st Street en Broadway. In 1923 verhuisde het Manhattan College naar onze huidige Riverdale-locatie om een groeiend studenteninstituut te huisvesten. Maar met meer dan 60 jaar geschiedenis gevestigd als Manhattan College , besloot de instelling om de naam te behouden ondanks de geografische verkeerde benaming.

De grootste stad ter wereld

Er is geen plaats zoals NYC en onze studenten maken optimaal gebruik van alles wat deze stad te bieden heeft. Meer dan de helft van de studenten doet een stage met veel hiervan, wat leidt tot een volledige baan na het afstuderen. Je hebt een duidelijk voordeel als het gaat om het krijgen van stages en banen vanwege onze toegang tot New York City en de vele bedrijven met hun hoofdkantoor hier. En veel van onze professoren gebruiken New York City als een klaslokaal met excursies naar plaatsen als Wall Street, het Museum of Natural History en de Verenigde Naties.

We bieden ook programma's om u te helpen plezier te hebben in de stad! Bezoek elke week een nieuwe site met Saturdays in the City, een wekelijkse reeks rondleidingen door NYC georganiseerd door de residentiehallen. Of word lid van de SoNYC-club om leuke dingen te doen, zoals een fietstocht door Central Park of een dessert door de East Village. En ons Office of Student Engagement biedt regelmatig scherp geprijsde tickets voor Broadway-shows, Yankees-spellen en evenementen in Madison Square Garden.

Locaties

The Bronx

Address
Manhattan College Parkway,4513
10471 The Bronx, New York, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden