Lees de Officiële Beschrijving

Marconi International University is een innovatief University vergunning van de Florida Department of Education Commissie voor Independent Educatie- CIE.

MIU's missie is om de behoeften van internationale en binnenlandse studenten te ontmoeten en biedt hen verschillende studiemogelijkheden aan de undergraduate en postdoctoraal niveau, flexibele planning, continue registratie, online klassen, virtuele labs en simulaties.

5k

De universiteit houdt zich bezig met belangrijke onderzoek en innovatie in overeenstemming met de maatschappelijke veranderingen en vooruitgang, het bevorderen van het gebruik van innovatieve leermethoden door het samenvoegen van geavanceerde technologische oplossingen met traditionele activiteiten zoals lezingen, workshops en seminars. Een streven naar perfectie en kwaliteit inspireert onze programma's die de studenten aan de mondiale veranderingen worden geconfronteerd en hun wetenschappelijke kennis succesvol toe te passen op real-life situaties voor te bereiden.

Marconi's missie is om innovatieve en betaalbare, hoogwaardige opleidingen en leermogelijkheden te bieden aan zowel binnenlandse als internationale studenten gelijk, met behulp van de nieuwste technologieën en het inspelen op behoeften van de studenten in hun streven naar academische, persoonlijke en professionele integriteit.

Waarom Marconi International kiezen

  • Hooggekwalificeerde internationale faculteit - programma's worden aangeboden in het Engels en het Spaans - gemiddeld 12 leerlingen per klas met individuele zorg en aandacht - - toegang tot diensten en carrière-georiënteerde begeleiding ondersteuning didactische ondersteuning in het Engels en het Spaans van toegewijde docenten en personeel - multiculturele leeromgeving - toegang tot een internationaal netwerk van Europese en internationale universiteiten

MIU Internship Program

Zowel de internationale en Amerikaanse studenten kunnen zich aanmelden om een ​​deel van de MARCONI stageprogramma in de Verenigde Staten, Azië en Europa.

Kansen zoals waardevolle vakkennis in een internationale omgeving, reizen en cultuur in steden als Hong Kong, Shanghai, Singapore, Rome en de grote steden van de Verenigde Staten.

De stages worden aangeboden door top bedrijven in verband met het vakgebied. Geïnteresseerde studenten moeten communiceren op het moment van inschrijving als ze bereid zijn toe te passen en de kandidaten worden geselecteerd door de bedrijven op basis van criteria zoals taalvaardigheden, werk werkervaring en academische resultaten.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Spaans

Deze school biedt ook:

BBA

Marconi International University - Miami

De bachelor in Business Administration bereidt studenten voor op volwassen worden professionals die een actieve rol in het economische besluitvormingsproces. Het biedt st ... [+]

De bachelor in Business Administration bereidt studenten voor op volwassen worden professionals die een actieve rol in het economische besluitvormingsproces. Het biedt studenten een uitgebreid inzicht in de aard van de economie en met de juiste instrumenten om te werken in financiële instellingen en organisaties, zowel publiek als privaat.

De bachelor wordt aangeboden in een gemengde modaliteit, waarbij persoonlijke activiteiten worden gecombineerd met de volgende multimedia-leermiddelen:

Audio-videolessen (asynchroon toegankelijk via het webplatform)Tekstmateriaal (toegankelijk via het webplatform);Zelfbeoordelingen: waar / vals vragen, meerkeuze, hot-spot afbeelding, grafiektest, rollenspel, simulaties (toegankelijk via het webplatform);Schriftelijke opdrachten die het uitvoeren van specifieke taken vereisen, waarbij studenten blijk geven van hun beheersing van methodologieën, hulpmiddelen en kritische autonomie.Doel van het programma... [-]
Verenigde Staten Miami
September 2019
Voltijd
Deeltijd
4 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Marconi International University - Miami

De Bachelor's Degree in Computer Engineering heeft tot doel studenten voor te bereiden op volwassen worden tot professionals die een actieve rol in hun vakgebied hebben. ... [+]

De Bachelor's Degree in Computer Engineering heeft tot doel studenten voor te bereiden op volwassen worden tot professionals die een actieve rol in hun vakgebied hebben. Het programma, ter waarde van 120 Semester credits van academische prestaties, wordt aangeboden in een gemengde modaliteit. De bachelor in computer engineering bereidt de afgestudeerde voor op het ontwikkelen en gebruiken van technologieën, alsmede het kunnen ontwerpen, produceren en beheren van gegevensuitwerkingssystemen in een breed scala van toepassingen.

Aan het einde van de Bacheloropleiding Computer Engineering hebben afgestudeerden een breed scala aan fundamentele kennis opgedaan, met name op het gebied van wiskunde, informatica (informatica, elektronica, telecommunicatie) en technisch management. Door rekening te houden met de snelle toename van de informatiebehoefte van de samenleving, heeft de student het vermogen ontwikkeld om de werkingsprincipes van verwerkingssystemen, zowel in hardware (systeemarchitectuur) als softwareaspecten, te begrijpen en te waarderen, de diverse te kunnen identificeren, formuleren en op te lossen. problemen door het gebruik van bijgewerkte methoden, technieken en instrumenten.... [-]

Verenigde Staten Miami
September 2019
Voltijd
Deeltijd
4 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

Marconi International University - Miami

Marconi International University
Address
111 NE 1st Street, 6th Floor
FL 33132 Miami, Florida, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
+1 305-266-7678