Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Maryville College

Maryville College is ideaal gelegen in Maryville, Tennessee, tussen het Great Smoky Mountains National Park en Knoxville, de op twee na grootste stad van de staat. Maryville College staat bekend om het aanbieden van een rigoureuze en hoogst persoonlijke ervaring aan haar studenten en is een landelijk gerangschikte instelling voor hoger onderwijs die met succes deelneemt aan de vrije kunsten en professionele voorbereiding in samenwerking met anderen. Maryville, opgericht in 1819, is het 12e oudste college in het zuiden en onderhoudt een band met de Presbyteriaanse kerk (VS). Totale inschrijving voor het najaar 2016 semester is 1.198.

Mission Statement

Maryville College bereidt studenten voor op het leven van burgerschap en leiderschap, terwijl we iedereen uitdagen om te zoeken naar waarheid, groeien in wijsheid, werken voor gerechtigheid en een leven van creativiteit en service toewijden aan de volkeren van de wereld.

Identiteitsverklaring

Maryville College is een niet-gegradueerde, liberale kunst, woongemeenschap van geloof en geleerdheid geworteld in de Presbyteriaanse / hervormde traditie ten dienste van studenten van alle leeftijden en achtergrond.

Verklaring van doel

Maryville College is een vrije kunsten, kerkgerelateerd college. Het streeft ernaar een instrument van bevrijding en groei te zijn voor volwassenen van alle leeftijden. Door zijn curriculum bevestigt het College de blijvende waarden van een breed scala van studies in de geesteswetenschappen, de wetenschappen en de kunsten. Vermijden van smalle specialisatie, het College heeft tot doel carrièrekansen te verbeteren en een echt gevoel van roeping te ontwikkelen.

Om studenten voor te bereiden op een wereld van onzekerheid en het versnellen van veranderingen, probeert het College doelgericht onderzoek te stimuleren, analytisch denken en effectieve expressie aan te moedigen, discriminerende esthetische smaak en gezond oordeel te bevorderen, kansen te bieden voor het ontwikkelen van persoonlijke waarden en de diepe opvoeding te bevorderen bezorgdheid voor personen die tot constructieve actie leidt. Maryville College is opgericht door leiders van de presbyteriaanse / hervormde traditie en is in een vrijwillig verbond verwant aan de Presbyteriaanse kerk VS. In een atmosfeer van vrijheid en gevoeligheid getuigt Maryville College van Gods openbaring in Jezus Christus, die alle mensen uitdaagt om naar waarheid te zoeken, voor gerechtigheid te werken, wijsheid te ontwikkelen en liefhebbende personen te worden. Voortzetting van dit essentiële geloof, gelooft het college dat het aandachtig en nederig naar alle menselijke stemmen moet luisteren, zodat het de roeping van God kan horen, ongeacht hoe God kan spreken.

Maryville College is in wezen een community om te leren. Deze community omvat personen met verschillende interesses, achtergronden, overtuigingen en nationaliteiten. De faculteit, als een groep van wetenschappers die zich inzetten voor het behoud en de bevordering van kennis, benadrukt effectief onderwijs en moedigt ondersteunende relaties met studenten aan. De studenten worden uitgedaagd om te groeien in academische competentie, persoonlijke en sociale volwassenheid, en spiritueel onderscheidingsvermogen en toewijding. In een dergelijke sfeer van openheid en zorg worden langdurige vriendschappen gevormd. Door zorg te dragen voor anderen op de campus en daarbuiten, delen oprechte zorg voor de wereld, en werken om het doel van het College te vervullen, regisseurs, administratie, personeel, docenten en studenten streven naar het bouwen en versterken van de menselijke gemeenschap.

Doelstelling aangenomen in april 1980

Visie op diversiteit

De Statement of Purpose van het Maryville College vestigt een engagement voor diversiteit:

" Maryville College is in wezen een community om te leren. Deze community omvat personen met verschillende interesses, achtergronden, overtuigingen en nationaliteiten. "

Het College heeft een voorname geschiedenis van het bevestigen van diversiteit als essentieel voor het hoger onderwijs. De eerste vrouw die afstudeerde aan de universiteit in Tennessee ontving een Maryville College diploma. Het College was een van de eersten die Afro-Amerikanen opleidden en leidde de late negentiende-eeuwse inspanning om de integratie van rassen in het hoger onderwijs in de staat te ondersteunen. Het College heeft andere al lang bestaande verplichtingen ten aanzien van diversiteit waaronder internationaal onderwijs, het aanpakken van de zorgen van de Dovengemeenschap en het opleiden van studenten uit Zuid-Appalachia. Maar Maryville College erkent ook het begin van de eenentwintigste eeuw als een kans om nieuwe en voortdurende uitdagingen van diversiteit in lokale, nationale en mondiale settings aan te pakken. Deze uitdagingen omvatten raciale en interculturele relaties, kwesties van gender en menselijke seksualiteit, dialoog en conflict binnen en tussen religieuze geloven, en diversiteit in de faculteit, staf en studenten van het College.

De aanwezigheid van een diverse onderwijsgemeenschap biedt kansen om een ​​verbintenis tot democratisch burgerschap na te komen. Blootstelling aan de ideeën, culturen en waarden van anderen stelt alle leden van de leergemeenschap in staat om intellectueel, spiritueel en emotioneel te groeien. Diversiteit verbetert het leren omdat het de inherente waarde van alle individuen erkent. Het motiveert leerlingen om de prestaties en tradities van nabije en verre culturen te ontdekken, hun eigen erfgoed beter te waarderen en een groter zelfbewustzijn te ontwikkelen. Even belangrijk is dat diversiteit een kritisch onderzoek vergemakkelijkt over de geschiedenissen, veronderstellingen en gedragingen die sommige leden van onze lokale en internationale gemeenschappen marginaliseren. Diversiteit moedigt de cursisten dus aan om de intellectuele behendigheid en de gevoeligheid te ontwikkelen om de langetermijnaannames over anderen opnieuw te onderzoeken na zorgvuldig naar de uitdrukking van verschillende werkelijkheden te luisteren of ernaar te kijken. Hoewel een dergelijk onderzoek tegenstrijdigheden kan onthullen en sterke emoties kan oproepen, kan de dialoog die wordt bevorderd door diversiteit kritisch denken, mededogen en nederigheid vergroten.

Gemotiveerd door de educatieve voordelen van diversiteit, streeft het Maryville College ernaar een veilige en civiele omgeving te bieden die bewustzijn, nieuwsgierigheid en respect voor mensen wiens inzichten en ervaringen uit verschillende tradities voortkomen, stimuleert. Het College streeft ernaar om interculturele samenwerking te bevorderen en nieuwe stemmen uit te nodigen om de leergemeenschap uit te breiden. Erkenning dat kritische betrokkenheid bij diversiteit vereist dat persoonlijke ervaring, faculteit, personeel en studenten worden aangemoedigd om diversiteit in curriculaire en co-curriculaire settings te onderzoeken terwijl ze de rijke verscheidenheid aan menselijke geschenken leren kennen en vieren. Communityleden zijn aangesloten bij verschillende groepen om te genieten van ondersteuning, om kennis te vergroten, om nieuwe perspectieven te krijgen en om kansen te openen door sociale actie. Per ontwerp belooft het lidmaatschap van de Maryville College gemeenschap interactie met verschillende mensen, perspectieven en ideeën.

Verklaring van non-discriminatie

Maryville College discrimineert niet op basis van ras, huidskleur, geslacht, etnische of nationale afkomst, religie, seksuele geaardheid, leeftijd, handicap of politieke overtuigingen bij het bieden van educatieve mogelijkheden en voordelen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

Maryville College

Het curriculum in de biologie biedt de student een goede voorbereiding op de belangrijkste gebieden van de biologische wetenschap, terwijl concentratie mogelijk is in ges ... [+]

Biologie

STUDIEPROGRAMMA'S:

BA in de biologieBS in BiologyBiology for Teacher LicensureMinor in de biologieOverzicht van pas afgestudeerden van de Afdeling Natuurwetenschappen

83% heeft een voortgezette opleiding voltooid of volgt er een.

98% zei dat MC hen "zeer goed" of "goed" voorbereidde voor graduate studies.

95% zei dat ze MC opnieuw zouden kiezen voor hun undergraduate-diploma.

Waarom biologie studeren aan MC?

Het curriculum in de biologie biedt de student een goede voorbereiding op de belangrijkste gebieden van de biologische wetenschap, terwijl concentratie mogelijk is in gespecialiseerde gebieden van bijzonder belang. Veldstudie in de nabijgelegen bergen en meren en onderzoeksmogelijkheden door Oak Ridge Associated Universities en nationale laboratoria zoals Argonne, Jefferson en Oak Ridge vullen het curriculum aan.... [-]

Verenigde Staten Maryville
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Maryville College

Computing stimuleert innovatie in de wetenschappen, gaande van het human genome-project tot onderzoek naar AIDS-vaccins, tot monitoring en bescherming van het milieu ... [+]

Computertechnologie

STUDIEPROGRAMMA'S:

BA in computerwetenschappenMinor in informaticaKlein in AnalyticsWaarom computerwetenschappen studeren aan MC?

Computing stimuleert innovatie in de wetenschappen, gaande van het human genome-project tot onderzoek naar AIDS-vaccins, tot monitoring en bescherming van het milieu. Het is een discipline die bijna alles wat we doen raakt. De computerwetenschap ontwikkelt basisvaardigheden om er een voor succes op te zetten, ongeacht het carrièrepad. In het Maryville College leren computerwetenschappers wiskundig en computationeel denken gebruiken om problemen in de echte wereld op te lossen door vaardigheid in programmeren te combineren met een goed begrip van systemen. Veel verschillende mogelijkheden wachten op onze studenten - we verwelkomen u om met ons op pad te gaan!... [-]

Verenigde Staten Maryville
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Maryville College

Ben je er klaar voor om het verschil te maken in het leven van een student? Maryville College 's major in Teaching English als tweede taal (TESL) bereidt je voor op h ... [+]

Engels als tweede taal - Lesgeven

STUDIEPROGRAMMA'S: BA in het onderwijzen van Engels als tweede taal (ESL) voor lerarenlicentie

Waarom studeren Engels onderwijzen als tweede taal bij MC?

Ben je er klaar voor om het verschil te maken in het leven van een student? Maryville College 's major in Teaching English als tweede taal (TSEL) bereidt je voor op het werken met prekindergarten tot leerlingen uit de twaalfde klas. Studies leggen de nadruk op linguïstiek, tweedetaalverwerving, de psychologie van taalontwikkeling en de pedagogische vaardigheden die nodig zijn om invloed uit te oefenen op jonge Engelse studenten. Met een vereiste om minderjarig te zijn in een vreemde taal, zul je het proces van het leren van een taal beter begrijpen, wat je zal helpen contact te maken met je studenten.... [-]

Verenigde Staten Maryville
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Maryville College

Ben je klaar om de wereld rond te reizen? Klaar om het leven in vreemde culturen te ervaren? Klaar om de uitdagingen van de moderne internationale handel aan te gaan? All ... [+]

Internationale zaken

STUDIEPROGRAMMA'S: BA in International Business

Waarom International Business studeren aan MC?

Ben je klaar om de wereld rond te reizen? Klaar om het leven in vreemde culturen te ervaren? Klaar om de uitdagingen van de moderne internationale handel aan te gaan? Alle activiteiten van vandaag zijn wereldwijd, of op zijn minst beïnvloed door wereldwijde evenementen, en dus wereldwijd denken is de eerste stap in het leren navigeren in de concurrerende zakenwereld van vandaag. Je wordt ondergedompeld in een curriculum waarvoor je minimaal een volledig semester in een van de meer dan 100 landen in het buitenland moet doorbrengen en om te studeren en hopelijk vloeiend in een vreemde taal te worden. Je zult ook internationale politiek, economie, geschiedenis, religie en cultuur bestuderen, evenals alle zakelijke grondbeginselen van accounting, financiën, management en strategie. Je gaat hechte relaties aan met docenten die in het buitenland hebben gewoond en gewerkt, veel hebben gereisd en die je opleiding kunnen verrijken door projectmatig leren, praktische toepassing en onschatbare connecties. Onze International Business-major voldoet aan de vraag van de markt naar afgestudeerden met een wereldwijde mentaliteit die goed geïnformeerd, zeer bekwaam en ervaren zijn.... [-]

Verenigde Staten Maryville
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Maryville College

Het Maryville College Music Department, gelegen in het nieuwe Clayton Centre for the Arts, biedt een uitgebreid, NASM-geaccrediteerd muziekcurriculum binnen de befaamde M ... [+]

Muziek

STUDIEPROGRAMMA'S:

BA in muziekBM in muziektheorie-compositieBM in muziekeducatie, vocale nadrukBM in muziekeducatie, instrumentele nadrukBM in performance, voice - minor in muziekWaarom muziek studeren aan MC?

Het Maryville College Music Department, gelegen in het nieuwe Clayton Centre for the Arts, biedt een uitgebreid, NASM-geaccrediteerd muziekcurriculum binnen de befaamde Maryville College ervaring in de kunsten. De National Association of Schools of Music is een organisatie van scholen, conservatoria, hogescholen en universiteiten met ongeveer 650 geaccrediteerde institutionele leden. Het stelt nationale standaarden vast voor undergraduate en graduate degrees en andere referenties voor muziek en muziekgerelateerde disciplines, en biedt hulp aan instellingen en individuen die zich bezighouden met artistieke, wetenschappelijke, educatieve en andere muziekgerelateerde inspanningen. Studenten aan het Maryville College krijgen deskundig onderwijs in muziektheorie, muziekgeschiedenis en performance. Onze vijf muziek majors, de Bachelor of Arts in Music, de Bachelor of Music in Music Education (Choral), de Bachelor of Music in Music Education (Instrumentaal), de Bachelor of Music in Vocal Performance, de Bachelor of Music in Theory and Composition , Bieden voldoende voorbereiding en flexibiliteit voor het nastreven van een loopbaan met muziek of een graduate school.... [-]

Verenigde Staten Maryville
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Maryville College

The Political Science (PLS) major aan het Maryville College bereidt je voor op loopbanen in een groot aantal overheids-, diplomatieke, niet-gouvernementele, media- en jur ... [+]

PoliticologieWaarom studeren Politicologie aan MC?

Zou je graag werken voor een Amerikaanse politieke campagne? Wil je meer leren over mondiale politieke kwesties en oplossingen zoeken voor enkele van 's werelds grootste sociale problemen door deel te nemen aan de internationale Hult Prize-competitie? Wilt u de Amerikaanse en internationale pre-law cursussen volgen van faculteit die regelmatig naar het buitenland reizen en hebben gewerkt als DC-gebaseerde beleidsanalisten, internationale verkiezingswaarnemers en documentaire filmmakers?

The Political Science (PLS) major aan het Maryville College bereidt je voor op loopbanen in een groot aantal overheids-, diplomatieke, niet-gouvernementele, media- en juridische gebieden. Door samen te werken met professoren met professionele ervaring in Washington DC en meer dan twee dozijn landen rondom de fabriek, leren PLS grote studenten over politieke processen, instellingen en de theorieën die regeringen over de hele wereld begeleiden. Ze leren ook hoe sociale en economische factoren in die landen van invloed zijn op het dagelijkse werk van de overheid.... [-]

Verenigde Staten Maryville
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Maryville College

De Major in Psychology biedt een brede basis voor het begrijpen van gedrag en mentale processen. Met een focus op menselijk gedrag en cognitie krijgen studenten in de maj ... [+]

Psychologie

STUDIEPROGRAMMA'S:

BA in psychologieBA in Psychology Counseling TrackMinor in psychologieKlein in AnalyticsWaarom psychologie studeren aan MC?

Waarom doen mensen de dingen die ze doen? Hoe leren kinderen en ontwikkelen ze zich? Hoe ontstaat vooroordelen en onder welke omstandigheden zijn mensen eerder geneigd om elkaar te helpen? Dit zijn slechts voorbeelden van vragen die het veld van de psychologie probeert te beantwoorden. De Major in Psychology biedt een brede basis voor het begrijpen van gedrag en mentale processen. Met een focus op menselijk gedrag en cognitie krijgen studenten in de major inzicht in individuele verschillen, groepsgedrag en de impact van milieu- en sociale factoren. Wij bieden studenten de nodige tools voor wetenschappelijk onderzoek naar gedrag en het vermogen om de cursussen te concentreren op gebieden van bijzonder belang, terwijl ze de nodige ruimte krijgen op sociaal, cognitief, ontwikkelings- en klinisch gebied.... [-]

Verenigde Staten Maryville
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

Maryville College

In het tijdperk van Big Data zijn de afgelopen twee jaar meer gegevens gemaakt dan in de hele geschiedenis van het menselijk ras. Businessanalisten interpreteren en analy ... [+]

Business Analytics

PROGRAMS VAN STUDIE: BS in Business Analytics; Klein in Analytics

Waarom Business Analytics studeren aan MC?

In het tijdperk van Big Data zijn de afgelopen twee jaar meer gegevens gemaakt dan in de hele geschiedenis van het menselijk ras. Businessanalisten interpreteren en analyseren deze gegevens met als doel het functioneren van bedrijven en organisaties te verbeteren. Deze professionals zijn overal werkzaam, van Fortune 500-bedrijven tot ziekenhuizen, non-profitorganisaties en overheidsorganisaties. Succesvolle bedrijfsanalisten beschikken over een unieke combinatie van domeinkennis en een solide basis in wiskunde, statistiek en informatica.

De Major in Business Analytics presenteert een creatieve en solide balans tussen wiskundige technieken en bedrijfstoepassingen en biedt flexibiliteit om een ​​verscheidenheid aan achtergronden en interesses van studenten aan te kunnen. Ze zijn opgeleid in het sterke liberale kunstcurriculum van Maryville College en afgestudeerden van het programma zijn in staat om de vele uitdagingen van de hedendaagse datagedreven bedrijfsomgeving aan te gaan. Het programma heeft tot doel experts te creëren die de complexe problemen kennen waarmee organisaties worden geconfronteerd; verzamelen, organiseren en analyseren van gegevens uit verschillende bronnen; realistische oplossingen voorstellen op basis van solide wiskundig redeneren; en communiceer bevindingen naar verschillende doelgroepen.... [-]

Verenigde Staten Maryville
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Maryville College

De Exercise Science Major biedt een uitdagende leerervaring voor studenten die een loopbaan op het gebied van gezondheid / fitness willen voortzetten en hun opleiding op ... [+]

Oefening Wetenschap

STUDIEPROGRAMMA'S: BS in Exercise Science

Waarom studeren Exercise Science aan MC?

Ben je gefascineerd door het menselijk lichaam en hoe het werkt? Ben je gepassioneerd over mensen helpen en impact hebben op de samenleving? Houd je van bewegen / bewegen? Een student Exercise Science bestudeert de onmiddellijke en langetermijneffecten van fysieke activiteit op het lichaam. De Exercise Science Major biedt een uitdagende leerervaring voor studenten die een loopbaan op het gebied van gezondheid / fitness willen voortzetten en hun opleiding op graduate niveau willen voortzetten.

De major biedt hands-on ervaring in de gezondheids- / fitnessbranche, gekoppeld aan de belangrijkste academische voorbereiding in de wetenschap van lichaamsbeweging en gezondheid. Exercise Science biedt een solide basis om je voor te bereiden op verschillende carrières, zoals fysiotherapie, atletiektraining en bewegingsfysiologie. Er zijn veel spannende carrières in Exercise Science. Merk op dat er veel verder onderzoek vereist, maar op veel gebieden zijn er instapposities terwijl je vervolgonderwijs volgt.... [-]

Verenigde Staten Maryville
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Maryville College

The Minor in Accounting is bedoeld als aanvulling op de voorbereiding van een student op een belangrijk gebied. Het biedt extra diepte in het veld en op de achtergrond vo ... [+]

AccountingWaarom studeren Accounting bij MC?

The Minor in Accounting is bedoeld als aanvulling op de voorbereiding van een student op een belangrijk gebied. Het biedt extra diepte in het veld en op de achtergrond voor verdere studie.

De minor in Accounting staat niet open voor studenten die afstuderen in Finance / Accounting.

Om in aanmerking te komen voor het CPA-examen, moet een persoon een diploma hebben behaald aan een geaccrediteerde hogeschool of universiteit en in totaal 150 semesteruren voltooien met bepaalde aangewezen uren in de boekhouding en in het bedrijfsleven.

Verschillende universiteiten bieden Master of Accountancy-programma's op maat voor afgestudeerden in de liberale kunstuniversiteit; de toelatingsnormen van deze programma's vereisen geen aanvullende boekhoudkundige cursussen die verder gaan dan wat wordt aangeboden via de boekhoudkundige minor aan het Maryville College . Studenten die geïnteresseerd zijn in accounting, die een Maryville College diploma en boekhoudkundige minor eisen hebben behaald, komen mogelijk in aanmerking voor het 15-maands Master of Accountancy programma dat beschikbaar is aan de University of Tennessee, Knoxville na voltooiing van 3 extra accounting cursussen aan de UT in de zomer na hun afstuderen .... [-]

Verenigde Staten Maryville
September 2019
Engels
Voltijd
19 - 20 uur
Campus
Lees meer in Nederlands