McMurry University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1923 als een United Methodist instelling, McMurry University is een levendige en uitgebreide centrum van undergraduate onderwijs. McMurry heeft een nationale reputatie voor kwaliteit en waarde door de prestaties van de docenten, studenten en afgestudeerden. De universiteit schrijft meer dan 1.000 studenten en heeft een gemiddelde groepsgrootte van 16. Geen graduate assistenten leren cursussen en meer dan 91% van onze professoren hebben de hoogste graad in hun academische discipline bereikt.

Het aanbieden van een breed academisch curriculum studenten kunnen kiezen uit 45 majors in de kunsten, het bedrijfsleven, het onderwijs en de wetenschappen en onze pre-professionele programma's in de geneeskunde, tandheelkunde, engineering, recht, apotheek, fysiotherapie en anderen. De drie weken durende mei Term geeft studenten de kans om een ​​onderwerp buiten hun grote verkennen en de Servant Leadership Program leert studenten over ethiek en helpt bij het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten.

McMurry heeft meer dan 40 clubs en organisaties en 19 intercollegiate sport. Studenten houden zich bezig met de gemeenschap en gemiddeld meer dan 24.000 uren van de jaarlijkse service. Onze mooie campus ligt op 52 acres in Abilene, Texas, een stad met meer dan 118.000 vriendelijke mensen.

McMurry wordt geleid door onze kernwaarden: Christelijk Geloof als het fundament van het leven, persoonlijke relaties als katalysator voor het leven, Leren als de reis van het leven, Excellence als het doel van het leven, en service als de maatregel van het leven. Onze studenten zijn uitgerust om verwachtingen te overtreffen en ga op om hun merk te maken in de wereld, door middel van service, leiderschap en succes.

McMurry Momentum: Aan de grond in de geschiedenis, Soaring to the Future

Terwijl de McMurry inzet voor academische uitmuntendheid en betrokkenheid van de student blijft bloeien in 2014, de huidige nationale economische klimaat en de instelling specifieke uitdagingen vereisen een integrale planning inspanning. Wijdverbreide buy-in van het plan in combinatie met een over de implementatie en uitvoering van de definitieve Centennial Plan boord, is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat de McMurry University blijft haar studenten dienen voor een tweede eeuw.

Kenmerken van McMurry University in 2023

McMurry University zal de volgende kenmerken op haar Centennial vertonen:

Financiële stabiliteit met de capaciteit om elke conjuncturele en economische neergang te weerstaan Hoge academische standaarden Een divers studenten met een neiging om te leren Een begrip en demonstratie van christelijke principes en waarden en een zorgzame omgeving voorstander van spirituele groei Een cultuur van verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid Cutting edge programma's / ervaringen om studenten te helpen voor ogen de toekomst na het bereiken van een baccalaureaat Een kans om deel te nemen in de creatieve ervaringen Een betrokken, hooggekwalificeerde, studentgerichte docenten en personeel Ondersteunende en betrokken alumni Belangrijke lokale, de gemeenschap en de academische discipline betrokkenheid Een gerespecteerde geleerde atleet programma Eerste klas faciliteiten, apparatuur, technologie en campus

Missie

De missie van McMurry University is een christen vrije kunsten en professionele opleiding die studenten voorbereidt op een vervullend leven van leiderschap en service te bieden.

De universiteit vervult deze missie door het bevorderen van een campus cultuur die kenmerkend is op de volgende manieren:

McMurry wordt gevormd door het christelijk geloof.

Als United Methodist instelling in de Wesleyan tradities van intellectuele prestatie en vitale vroomheid gegrond, McMurry voedt en verzorgt elke student als een uniek individu, helpt studenten door de vele uitdagingen van het hoger onderwijs, en zorgen voor de middelen die nodig zijn om studenten te helpen groeien als geheel personen geestelijk, emotioneel, moreel, intellectueel, sociaal en fysiek. Ons streven naar academische excellentie wordt ondersteund door onze overtuiging dat de waarheid, in een universum geschapen door God, niets te vrezen. Wij eren de Schepper wanneer we onze gedachten voor het beoogde doel van het leren op een manier die niet gehinderd door vooroordelen of onwetendheid.

McMurry biedt een liberal arts onderwijs voor elke student.

Wij zijn van mening dat de vrije kunsten vormen de basis van een onderzoek, op de hoogte, en de moeite waard het leven. Gedurende het algemeen vormend onderwijs curriculum, alle studenten vragen van goedheid, waarheid en schoonheid aan te stellen als zij door de kopstukken van oude en moderne beschavingen geïnterpreteerd. Door de vrije kunsten, onze studenten het ontwikkelen van een blijvend gevoel van persoonlijke integriteit, een weloverwogen waardering voor de perspectieven van anderen, en een duidelijke visie van hun morele en spirituele identiteit.

McMurry bereidt studenten voor op een vervullend leven van leiderschap en service.

Op basis van onze gezamenlijke liberal arts achtergrond, McMurry studenten na te streven studies die hen voor te bereiden voor een verscheidenheid van waardevolle carrière. buitenschoolse activiteiten McMurry's, programma's en organisaties geven de studenten praktijkervaring in leiderschap en service. Of het invoeren van professionele leven na je afstuderen of over te gaan tot graduate studie, studenten vertrekken onze campus met een solide basis voor een vervullend leven van leiderschap en service in hun gekozen beroepen en hun burgerlijke en religieuze gemeenschappen.

McMurry verwacht en maakt excellentie overal in de universitaire gemeenschap.

Wij geloven dat onze onderscheidende campus cultuur alleen zal floreren als alle leden van de McMurry gemeenschap streven naar uitmuntendheid. Wij verbinden ons ertoe een hoge verwachtingen voor iedereen bij McMurry - studenten, docenten, bestuurders, beheerders en personeel - en de menselijke en financiële middelen die nodig zijn om te voldoen aan de strenge normen te bieden. Wij streven naar een gemeenschap waarin studenten breiden hun intellectuele en culturele horizon als ze een enthousiasme voor een leven lang leren te ontwikkelen. Wij verbinden ons ertoe onze studenten verantwoording af aan de hoogst mogelijke normen van academische prestaties te houden en een uitstekende professoren die hen zal helpen voldoen aan deze verwachtingen te bieden.

Kernwaarden

Christelijk Geloof als het fundament van het leven, Persoonlijke relaties als katalysator voor het leven. Leren als de reis van het leven. Excellence als het doel van het leven, en service als de maatregel van het leven.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BBA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk Health BScs »

Programma's

Deze school biedt ook:

BBA

Bachelor in business

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Abilene

Welkom op de McMurry School of Business was als student studeren in de school, zul je worden blootgesteld aan unieke kansen ontworpen rond de vooruitstrevende concept van de hands-on, ervaringsleren. Variabele krediet stagemogelijkheden zijn verkrijgbaar in alle concentratie programma's. [+]

Welkom op de McMurry School of Business waren als een student studeren in de school, zul je worden blootgesteld aan unieke kansen ontworpen rond de vooruitstrevende concept van de hands-on, ervaringsleren. Variabele krediet stagemogelijkheden zijn verkrijgbaar in alle concentratie programma's.

Werkgevers zijn op zoek naar medewerkers en managers die weten hoe te denken. Zij zijn op zoek naar mensen die zijn technisch onderlegde, problemen herkennen en oplossen van problemen, die alle zijn ook belangrijke vaardigheden voor het bedrijfsleven leiders in deze veranderende economische klimaat te hebben. Je zal overwegen globale, sociale, juridische en ethische kwesties, en het verwerven van een skillset die zeer gegeerd. Uw nieuwsgierigheid zal u helpen de verbinding tussen klassikale discussies en de praktische toepassing in het echte zakelijke situaties te maken. ... [-]


BSc

Bachelor in de informatica

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Abilene

BS in Computer Science en de vereiste discipline-specifieke opleidingen voor een diploma het onderwijs in Computer Science. Deze graad richt zich op de traditionele fundamenten van de informatica die zware concentraties van de programmering en wiskunde, samen met computer organisatie en architectuur, besturingssystemen, algoritmen en datastructuren, en netwerken op te nemen. [+]

MISSIE: Bereiden studenten voor op professionele loopbaan en graduate studie in de informatica door de leer van de theorie, concepten, en probleemoplossende vaardigheden. Praktische ervaring met de huidige talen, tools en trends die bereidt studenten om onmiddellijk effectief in hun loopbaan zijn. Zorg voor theorie en praktische ervaring met de juiste software voor studenten die van plan zijn om les te geven.

bs in de informatica en de vereiste discipline-specifieke opleidingen voor een diploma het onderwijs in Computer Science. Deze graad richt zich op de traditionele fundamenten van de informatica die zware concentraties van de programmering en wiskunde, samen met computer organisatie en architectuur, besturingssystemen, algoritmen en datastructuren, en netwerken op te nemen. Het programma omvat een sluitstuk ervaring met een twee-semester Software Engineering project om een ​​software systeem te ontwerpen en te implementeren. Dit programma bereidt studenten voor op een loopbaan in het algemeen de ontwikkeling van software en de computer ondersteuning voor een breed scala van real-world activiteiten of voor graduate school.... [-]


Bachelor

Bachelor in de beeldende kunst

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Abilene

De Bachelors of Fine Arts (BFA) studenten zich concentreren op multimedia en grafische vormgeving of studio kunst. De BFA studio kunst afgestudeerde die uitblinkt woont graduate school of streeft naar een carrière in de grafische vormgeving, illustratie, museum onderwijs, galeries, kunstonderwijs of brengt zijn of haar eigen onderwijs of de productie studio. [+]

De Department of Art in McMurry University ontwikkelt sterke conceptuele en technische vaardigheden voor artistieke expressie, creatieve probleemoplossing, artistieke waardering en historische perspectieven in haar studenten. In deze hands-on programma te bestuderen onze studenten vele tradities in de creatie van de kunst.

Onze studenten worden ook blootgesteld aan een uitgebreide kennis van de kunst van de westerse beschaving en niet-Europese culturen in relatie tot pluralistische hedendaagse wereld dat het onderwijs van de kunst majors en andere geïnteresseerde studenten vergroot.

Onze succesvolle studenten volledig deel te nemen:

LESSEN opdrachten kritieken Tentoonstellingen In het buitenland studeren ... [-]

Bachelor in de fysica

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Abilene

Wij, Drs. Bykov, Keith en Renfro, zijn van mening dat de natuurkunde is de moeite van het beleven waard. Graag willen wij u helpen om de ontdekking te ervaren, zodat u kunt proberen om uw nieuwsgierigheid te bevredigen, en het enthousiasme die onvermijdelijk het gevolg is van de vaststelling dat de nieuwsgierigheid groeien dan de vragen die je dacht dat je vroegen te delen. [+]

Welkom op de McMurry Physics Department!

Wij, Drs. Bykov, Keith en Renfro, zijn van mening dat de natuurkunde is de moeite van het beleven waard. Graag willen wij u helpen om de ontdekking te ervaren, zodat u kunt proberen om uw nieuwsgierigheid te bevredigen, en het enthousiasme die onvermijdelijk het gevolg is van de vaststelling dat de nieuwsgierigheid groeien dan de vragen die je dacht dat je vroegen te delen.

De McMurry Physics Major

Als u van plan bent uw undergraduate carrière, wil je een idee van waar je naartoe gaat te hebben. De bedoeling van deze website is om de cursussen die je nodig hebt in een volgorde die de voorwaarde cursussen voldoet voor elk schetsen. Houd er rekening mee dat de genoemde cursussen niet elk semester of per jaar worden aangeboden.... [-]


Bachelor in de psychologie

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Abilene

Nationwide, psychologie is een van de snelst groeiende, meest populaire majors. Hetzelfde geldt voor de psychologie aan de McMurry University. De kennis van onze majors winst is fundamenteel voor elke carrière die zich bezighoudt met mensen en relaties. [+]

Nationwide, psychologie is een van de snelst groeiende, meest populaire majors. Hetzelfde geldt voor de psychologie aan McMurry University. De kennis van onze majors winst is fundamenteel voor elke carrière die zich bezighoudt met mensen en relaties. Echter, op McMurry we niet zomaar de psychologie te onderwijzen; we modelleren en een toezegging om mensen op de volgende manieren aan te moedigen:

Studentgerichte onderwijs - Leren studenten en het welzijn zijn onze topprioriteit. We maken tijd voor studenten, zowel in de klas of in een-op-een gesprekken. Wij nemen veel plezier en trots in het helpen van onze studenten groeien intellectueel als persoonlijk.

Interactief leren - We stimuleren onze studenten om actieve deelnemers in hun eigen leerproces worden door middel van klassikale discussies en computertechnologie. Onze studenten kunnen deelnemen aan hands-on stage waar ze leren over het gebruik van de psychologie in de echte wereld. Onze faculteit leden uit te nodigen studenten om samen te werken in de psychologie lopende onderzoeksprojecten, en ze bevorderen student interactie via Psychologie Club activiteiten en borrels op facultair leden thuis.... [-]