Mercy College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Mercy College is de dynamische, diverse New York City gebied college waarvan de studenten op een persoonlijke missie: om het meeste uit het leven te halen door het verkrijgen van het meeste uit hun opleiding.

Mercy opgericht in 1950, biedt meer dan 90 undergraduate en graduate diploma en het certificaat programma's binnen vijf scholen: Business, Onderwijs, Gezondheid en Natuurwetenschappen, Liberal Arts en Sociale Wetenschappen. Mercy College daagt haar docenten en personeel om het hoger onderwijs te laten werken voor iedereen die hongerig genoeg om een ​​betere plaats in het leven te verdienen. Met campussen in Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan en Yorktown Heights, is de levendigheid van het college cultuur ondersteund door een divers studenten uit de hele regio.

Mercy102

Een Transformatieve Educational Experience


Mercy daagt elk van zijn academici en studenten om hun persoonlijke en intellectuele verwachtingen overtreffen. Mercy's afgestudeerden aan te tonen succes en het vertrouwen in de professionele en beroepsonderwijs spectra, en de impact die ze hebben in hun gemeenschappen of over de hele wereld is het bewijs van een het machtigen leerzame ervaring.

Mercy's levendige academische gemeenschap hecht veel waarde aan het leren buiten het klaslokaal met real-world ervaringen. Deze aanpak aan de wetenschap stimuleert studenten toe te passen wat ze leren in de klas met het leven na het afstuderen. Mercy's wereldberoemde faculteit werken nauw samen met studenten over deze projecten.

Mercy_York

Mercy is vastbesloten om studenten te verbinden met de wereld. Het college heeft een rijke traditie van de dienstverlening aan de gemeenschap door middel van de "Mercy Gives Back" initiatief, dat stimuleert studenten om deel te nemen, en lood, service-leermogelijkheden. Dit is een weerspiegeling van de geschiedenis van Mercy's en de waarden in het Mercy College afdichting (Inserviendo Consumere, verbruikt in dienst).

On-campus evenementen en internationale reiservaringen studenten helpen ontdekken en waarderen culturen ver van huis. Onze afgestudeerden zijn geëngageerde burgers.

Mercy101

De PACT Advantage


Toegewijd aan het ondersteunen van studenten tijdens hun opleiding, Mercy College biedt een persoonlijke leerervaring die Personalized (PACT) -programma Prestatie Contract het college omvat. PACT is een landelijk erkend mentoring programma dat dient als een model voor het succes van de studenten. www.mercy.edu/ 877-GENADE-GO.

Uw PACT mentor is je punt persoon die je helpt college het leven te navigeren. Je mentor zal u helpen begrijpen en om financiële steun, kies de juiste grote, selecteren en te registreren voor de klassen, het bijhouden van uw studievoortgang, het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten, landt een stage, en voor te bereiden op sollicitatiegesprekken.

Mercy_ny

Een Gewenste Campus Environment


De adembenemende natuurlijke omgeving aan de rivier de Hudson onderscheidt schilderachtige campus Mercy's in het pittoreske dorpje van Dobbs Ferry. hoofdstraat van Dobbs Ferry, op slechts een steenworp afstand van de campus, biedt charmante restaurants, boetieks, winkels, cafés en een levendige gemeenschap leven. Een Metro-Noord station, gelegen op de campus, maakt New York City te bereiken. U komt in het hart van Manhattan, op Grand Central Station, in minder dan 30 minuten. Onderzoek kunst in het MoMA, ervaren Broadway, schaatsen in Bryant Park, ontdek opera in de Met, de vangst van een spel in het Yankee Stadium of Citi Field, verkennen Central Park, het Metropolitan Museum of Art en de Botanische Tuinen, en ervaring met talloze stage en werkgelegenheid.

andere campussen Mercy, gelegen in Manhattan, de Bronx en Yorktown Heights, bieden flexibiliteit en gemak.Betaalbaarheid
Mercy heeft een van de laagste private collegegeld tarieven in de natie, en de laagste in de staat New York. Het college heeft ook royale scholarship pakketten om goed presterende studenten. Of studenten zijn woon-of woon-werkverkeer, zullen ze een schat aan mogelijkheden en een verrijkende college ervaring te ontdekken tegen een fractie van de gemiddelde nationale kosten.

Mission Statement

Mercy_DF1

Mercy College is toegewijd om gemotiveerde studenten de kans om hun leven te veranderen door middel van het hoger onderwijs door het aanbieden van vrije kunsten en professionele programma's in gepersonaliseerde en kwalitatief hoogwaardige leeromgevingen, waardoor het voorbereiden van studenten om in te schepen op het belonen van loopbanen, om te blijven leren gedurende hun hele leven en te handelen ethisch en verantwoord in een veranderende wereld.

MercyMission
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk BAs » Bekijk BScs - OnlineStudies » Bekijk MA » Bekijk MSc - OnlineStudies » Bekijk Masters » Bekijk BScs - HealthcareStudies » Bekijk MSc - HealthcareStudies » Bekijk 1-jarige MBA\'s » Bekijk MSc\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

BSc

Bachelor In Bedrijfsbeheer - Financiën

Online Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten New York City Dobbs Ferry Yorktown Heights USA Online +4 more

Als je een carrière in financiën wilt, is dit het programma voor jou. De financiële specialisatie heeft twee sporen: Finance / Accounting Track: bereidt u voor op een financiële loopbaan in bedrijfsorganisaties en gezondheidszorg, overheid en non-profitorganisaties. De Finance / Economics Track: bereidt studenten voor op een loopbaan in de financiële dienstverlening. [+]

Bereid je voor op een succesvolle toekomst in financiën

Leer in een van de weinige dealingroomlokalen in de natie, die live Bloomberg-technologie en real-time marktgegevens biedt.

Als je een carrière in financiën wilt, is dit het programma voor jou. De financiële specialisatie heeft twee sporen:

Financiële / boekhoudkundige track: bereidt u voor op een financiële loopbaan in bedrijfsorganisaties en gezondheidszorg, overheid en non-profitorganisaties.

De Finance / Economics Track: bereidt studenten voor op een loopbaan in de financiële dienstverlening.

Programma-uitkomsten

Aan het einde van dit programma moeten studenten in staat zijn om:

Evalueer de effecten van globalisering op de bedrijfsomgevingHerken en evalueer ethische kwesties in het bedrijfslevenGebruik bedrijfsconcepten, methoden, procedures en managementinformatiesystemen om strategische planning en besluitvorming te vergemakkelijkenGebruik mondelinge, schriftelijke en presentatievaardigheden om effectief te communiceren in de professionele zakelijke omgevingFunctioneer effectief als teamleden en, waar van toepassing, als teamleidersDemonstreer kennis van fundamentele principes en sleutelbegrippen in financiënBeoordeel de juridische, economische en sociale aspecten van een beslissing over financieel managementCarrièremogelijkheden... [-]

Bachelor In Bedrijfsbeheer - Management

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Dobbs Ferry New York City Yorktown Heights +2 more

Verdien een solide basis in bedrijfsbeheer Begrijp hoe de bedrijfsleiders en managers van vandaag strategieën ontwikkelen om bedrijfsdoelen te bereiken. [+]

In het zakelijke klimaat van vandaag moet u uw klanten volledig, snel, productief, effectief en efficiënt tevredenstellen. Als u dit nalaat, betekent dit dat u stopt met werken. Dus, hoe blijf je voorop lopen? Onze Bachelors Business Degree in Management laat zien hoe moderne bedrijfsleiders en managers "wegenkaarten" creëren waarmee ze door de ingewikkelde, uitdagende interne en externe omgevingen kunnen navigeren om hun doelen te bereiken. Faculteit omvat pioniers en hooggewaardeerde zakelijke professionals met jarenlange ervaring, zowel in de klas als daarbuiten. De specialisatie in Management biedt studenten in Business Administration de mogelijkheid om kennis en vaardigheden te leren en toe te passen, wat essentieel is voor het succesvol beheren van organisaties van alle soorten en maten.... [-]


Bachelor In Bedrijfsbeheer - Marketing

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Dobbs Ferry New York City Yorktown Heights +2 more

Krijg een concurrentievoordeel In ons hypermoderne marketingprogramma leert u theorie, krijgt u praktijkervaring en bouwt u een professioneel netwerk op. [+]

Als marketingmarketing leer je alles van adverteren tot e-commerce, het snelst groeiende gebied van marketing van vandaag. Carrièremogelijkheden in marketing zijn er in overvloed met een voorspelde voortgezette positieve groeipercentage van de werkgelegenheid. Je leert geavanceerde, innovatieve marketingtechnieken om je te helpen onderscheiden van de concurrentie. Carrièremogelijkheden in marketing zijn er in overvloed met een voorspelde voortgezette positieve groeipercentage van de werkgelegenheid. Studenten leren de nieuwste geavanceerde en innovatieve marketingtechnieken die zijn ontworpen om hen een voorsprong te geven op hun concurrentie en om hun carrièrepad te verbeteren.

Bedrijfskunde: snelle feiten van marketingHet Center for Online Marketing (.COM), gespecialiseerd in webdesign, zoekoptimalisatie en advertenties op sociale mediaNeem deel aan nationale competities om online vaardigheden te ontwikkelenKrijg kennis van de nieuwste marketingtechniekenToegang tot het Fortune 500-netwerkAdvisory Board-leden - Amazon, Apple, Facebook, Google, LinkedIn, Twitter, YahooProgramma-uitkomsten... [-]

BSc In Computer Science

Online Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten USA Online New York City Dobbs Ferry Yorktown Heights +4 more

Met een BS in Computer Science krijgen de praktische ervaring die je nodig hebt om een ​​carrière te beginnen op het gebied van informatica. [+]

Stel je voor het maken van de programma's die mensen elke dag gebruiken om hun leven te verbeteren.

Met een BS in Computer Science krijgen de praktische ervaring die je nodig hebt om een ​​carrière te beginnen op het gebied van informatica.

Denk aan die programma's die we kunnen niet zonder, programma's die we dagelijks gebruiken. Nou, het Computer Science programma op Mercy College kunt u op weg helpen.

Het programma is meer dan alleen theoretische achtergrond. U vindt de praktische ervaring die je nodig hebt jezelf aantrekkelijk in de computer science beroep, aanverwante gebieden te maken en te slagen in een technologische samenleving te krijgen.

Je leert programmeren vaardigheden (momenteel in Java en C ++), Software Engineering, Computer Architecture, besturingssystemen en Computer Networking.... [-]


Bsc In Organisatiemanagement

Online Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten USA Online New York City +2 more

Stel je voor het behalen van je bachelor in slechts 12 maanden. Met onze flexibele Bronx en online opleiding, je kunt. Deze versnelde programma leidt tot een BS in Organizational management, het verstrekken van vaardigheden voor leidinggevende posities in diverse industrieën. [+]

Stel je voor het behalen van je bachelor in slechts 12 maanden. Met onze flexibele Bronx en online opleiding, je kunt.

Deze versnelde programma leidt tot een BS in Organizational management, het verstrekken van vaardigheden voor leidinggevende posities in diverse industrieën.

Je hebt de levenservaring, vastberadenheid en rijden; alles wat je nodig hebt is de graad. Op Mercy College, kunt u uw diploma te halen in zo weinig als een jaar. Onze Bachelor of Science in Organizational Management geeft u de vaardigheden die je nodig hebben om concurrerend in de huidige voortdurend veranderende werkomgeving te zijn.

Het programma is een geaccrediteerde, versnelde, afstuderen programma dat is ontworpen om te werken volwassenen. Campus-based klassen komen twee avonden per week, zodat u niet hoeft om je carrière te offeren voor je diploma.... [-]


Bachelor

Videos

We are Mercy College

Contact

Mercy College

Adres Mercy College 555 Broadway
10522 Dobbs Ferry, New York, Verenigde Staten
Website http://www.mercy.edu/
Telefoon +1 877-637-2946

Adres 66 West 35th Street (Herald Square)
10001 New York City, New York, Verenigde Staten
Telefoon undefined

Adres 1200 Waters Place
10461 New York City, New York, Verenigde Staten
Telefoon undefined

Adres 2651 Strang Boulevard Yorktown Heights
10598 Yorktown Heights, New York, Verenigde Staten
Telefoon undefined

Adres USA Online, Verenigde Staten
Telefoon undefined