Lees de Officiële Beschrijving

Over Messiah College

Messiah College is een nationaal gerangschikt, privé-christelijk college met een studentenlichaam van 3.305 studenten en afgestudeerden. Gelegen in Mechanicsburg, Pa., Messiah ligt op slechts 12 mijl van de hoofdstad, Harrisburg. Het College werd in 1909 opgericht door de broeders in de christelijke kerk. Tegenwoordig is het geloofsbasis van de universiteit in het algemeen evangelisch en omvat studenten en medewerkers uit allerlei denominaties en christelijke geloofstradities.

Identiteitsverklaring

Messiah College is een christelijke universiteit van de liberale en toegepaste kunst en wetenschappen. Het College is toegewijd aan een omhelsende evangelische geest geworteld in de Anabaptistische, Pietistische en Wesleyanse tradities van de Christelijke Kerk.

Mission statement

Onze missie is om mannen en vrouwen op te leiden naar volwassenheid van intellect, karakter en christelijk geloof ter voorbereiding op het leven van dienst, leiderschap en verzoening in kerk en samenleving.

Gemotiveerd door een gemeenschappelijke missie

De openstelling van onze missieverklaring - om de volwassenheid van intellect, karakter en christelijk geloof te ontwikkelen - weerspiegelt de integratie van ons gemeenschap's gedeelde geloof in elk aspect van de Messiah College-ervaring. Dit holistische educatieve model was de veeleer visie van onze oprichter SR Smith meer dan 100 jaar geleden en blijft een hoeksteen van onze identiteit.

De andere kerncomponenten van Messias missie-dienst, leiderschap en verzoening zijn ook stevig geworteld in het kader van ons christelijk geloof. Wij dienen niet alleen omdat het het juiste is om te doen; wij dienen omdat God ons roept om onze harten open te stellen voor de arme en behoeftige en om te werken voor de rechtvaardigheid waar het onrecht voorrang heeft. We leren dat we geloven dat Jezus ons ultieme voorbeeld is van mededogen, respect en liefde. En we zijn vanwege ons geloof verplicht om bruggen van verstand en vrede te bouwen om de liefde van God aan anderen te verzoenen.

Onze campus

Gelegen in de buitenwijk, zuid-centraal Pennsylvania, is Messiah College gelegen op 471 mooie hectare. Of u nu een wandeling maakt langs de pittoreske Yellow Breeches creek die door de campus loopt, naar een lezing in een van onze moderne academische gebouwen luistert, een voetbalwedstrijd in ons buitensportcomplex kijkt, bij een concert in onze studentenvereniging, of gewoon genieten van de schoonheid van de campus, zult u zich zeker thuis voelen.

Waarom voelt u zich thuis?

Want bij Messias is het meer dan een prachtige campus. Het gaat om gastvrijheid voor de hele persoon. Bezoek je eerste keer? Terugkeren naar de campus voor uw senior jaar? Breng je grootouders voor grootoudersdag? Het maakt niet uit wat de reden is, u wordt altijd begroet door vriendelijke gezichten en echt behulpzame mensen die het beste voor u willen.

Het creëren van een passie voor de gemeenschap

Onze campus bestaat uit een diverse groep studenten, medewerkers en faculteiten. Hoewel we allemaal van verschillende plaatsen en achtergronden komen, maken we het een prioriteit om zinvolle relaties in onze campusgemeenschap aan te moedigen.

Terwijl de zeven academische gebouwen, 12 residentiële hallen / appartementen, bibliotheek en vele andere gebouwen gewijd aan aanbidding, leer en studentenleven onze fysieke campus vormen, zijn de meer dan 3.000 studenten die de campus van de Messias maken, gedijen met vriendschappen, passie voor Christus en inzet voor academische uitmuntendheid.

Dicht bij het allemaal

Hoewel u niet in onze schilderachtige omgeving kunt vertellen, is de campus van Messias op korte afstand van de nabijgelegen metropolitaanse gebieden. De stadsrestaurants, galerieënmusea en sportlocaties van de hoofdstad van Harrisburg liggen op slechts 15 minuten afstand. En de drukke stadscentra van Philadelphia, Baltimore, Washington DC en New York City zijn allemaal binnen een 2-3 uur rijden. En als u de mogelijkheden heeft ervaren die onze nabijgelegen steden bieden, verwelkomen we u graag terug naar de activiteiten van onze campus!

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

Messiah College

Van het klaslokaal tot het clapboard, zal de film- en mediakunst Bachelor of Arts (BA) diploma u verdiepen in zowel de technische als creatieve aspecten van het groeiende ... [+]

Film- en mediakunst bij Messiah College

Van het klaslokaal tot het clapboard, zal de film- en mediakunst Bachelor of Arts (BA) diploma u verdiepen in zowel de technische als creatieve aspecten van het groeiende gebied van film- en mediakunst.

Het goed beschouwde film- en mediakunstprogramma van Messias biedt aanzienlijke mogelijkheden voor stages op alle niveaus van de mediaproductie en bereidt u voor op een carrière in productie, screenwriting, directie, editing of cinematografie.

Film- en mediakunst grote onderscheidingen

Als film- en mediakunst belangrijk bij Messiah College, kun je:

Opleidingen verkrijgen in digitale productie en bewerking, 16 mm filmproductie, cinematografie, basisregistratie, schermschrift en geavanceerde filmtechnieken zoals belichting en geluid. Verken documentaire maken, basis speciale effecten en onderwerpen in nieuwe en digitale media. Onze cursussen worden voortdurend bijgewerkt om nieuwe vooruitgang in de filmindustrie te reflecteren. Creëer je eigen films tijdens je tijd als student met de mogelijkheid om het te screenen op het College's jaarlijkse Humanities Symposium; bij "Splice", het jaarlijkse juried student filmfestival; of zelfs aan de lokale en nationale festivals voor overweging. Gebruik onze nieuwe 1,740 vierkante meter media lab faciliteit in Hostetter Chapel, welke functies en eindeloos vloer groen scherm (evenals verscheidene draagbare groene schermen); een controle kamer; een Foley sound studio met een sound stand, Foley putten (voor het plaatsen van diverse materialen binnen en het creëren van geluiden), een grote monitor, microfoons en een computerstation met Pro-tools en audio mengapparatuur; en nieuwe apparatuur - waaronder HD-camera's en cinematografische camera's zoals de Blackmagic en een RED Epic (dezelfde... [-]
Verenigde Staten Mechanicsburg
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Messiah College

Het roepen van alle onafhankelijke denkers die interesse hebben in het publieke leven en zorgen voor sociale rechtvaardigheid. ... [+]

Politiek en Internationale Relaties bij Messiah College

Het roepen van alle onafhankelijke denkers die interesse hebben in het publieke leven en zorgen voor sociale rechtvaardigheid.

Als politiek en internationale betrekkingen bij Messiah College, een top-gerangschikte Pennsylvania Christian College, zul je jezelf onderdompelen bij studenten en faculteiten die energie krijgen in een aantal van de dingen die je stimuleren: politieke campagnes, verkiezingen, diplomatie, internationale zaken , volksgezondheid, immigratie, milieu en rassenrelaties.

De politiek en internationale betrekkingen hebben een sterk academisch programma dat je competitief maakt op de baan of de grad schoolmarkt. Terwijl u typisch denkt aan de politieke wetenschappen als voorbereiding op een carrière in het openbaar kantoor, zien wij het als discipline die u grondig voorbereidt om een ​​breed scala aan terreinen te betrekken, waaronder overheid, zaken, onderwijs, communicatie, wet en vele andere.... [-]

Verenigde Staten Mechanicsburg
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Messiah College

De Bachelor of Arts (BA) diploma in communicatie bij Messiah College helpt u verder met uw kennis op het algemene communicatiegebied met de flexibiliteit om cursussen op ... [+]

Communicatie bij Messiah College

De Bachelor of Arts (BA) diploma in communicatie bij Messiah College helpt u verder met uw kennis op het algemene communicatiegebied met de flexibiliteit om cursussen op te nemen in communicatiegebieden die u het meest interesseren.

Het leren van theorieën effectief en ethisch toepassen in een breed scala aan communicatiespecialiteiten, u studeert af met de stichting die nodig is om communicatiegerelateerde banen te volgen of uw opleiding door middel van afgestudeerde studies verder te zetten. U leert de rol van communicatie in de geschiedenis en verken de theorie, retoriek en interpersoonlijke en kruisculturele communicatie, zodat u diverse vormen van communicatie kunt behalen - mondeling, schriftelijk, visueel en virtueel. U zult ook begrijpen van communicatieprocessen tussen individuen, evenals binnen verschillende culturen en samenlevingen.... [-]

Verenigde Staten Mechanicsburg
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Messiah College

Kick je creatieve energie en verhaal talenten in hoge uitrusting door een digitale media diploma te volgen bij Messiah College, een van de beste privé-christelijke hogesc ... [+]

Digitale media bij Messiah College

Kick je creatieve energie en verhaal talenten in hoge uitrusting door een digitale media diploma te volgen bij Messiah College, een van de beste privé-christelijke hogescholen in de VS

Digitale media is een opkomende domein en de multimedia communicatie vaardigheden die u ontwikkelt via onze kerncursussen voor deze grote zal u voorbereiden op de groeiende vraag naar digitale media specialisten op allerlei gebieden.

Digitale media belangrijkste onderscheidingen

Als een digitale media die belangrijk is bij Messiah College, kun je:

Focus op een bepaald gebied van digitale media die van belang zijn voor u. Neem veel interessante keuzevakken of extra digitale media cursussen. Neem deel aan een samenwerkend digitaal media project in uw senior jaar. Bereid je voor voor een carrière als web-, grafisch-, geluid- of spelontwerper; video bewerker; mobiele applicatie of game programmeur; of minister van aanbidding. Studeer in een van de 40 studiepunten in het buitenland, aangeboden door Messiah College. Scherp uw vaardigheden in onze studio's die zich inzetten voor digitale kunst, digitale video en digitale audio en werken in het nieuwe Calvin en Janet High Center voor aanbidding en podiumkunsten die beschikt over state-of-the-art digitale apparatuur en twee iMac-labs naar theater- en muziektechnologie. Oefen je vaardigheden in onze nieuwe studio ruimte, die een groene kamer, foley studio en volledig uitgeruste controle kamer omvat. Carrièremogelijkheden voor digitale media majors ... [-]
Verenigde Staten Mechanicsburg
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

Messiah College

Als je creatief en kritisch op het oplossen van complexe problemen opgewonden bent, en je ervan houdt om gewoon met technologie te werken, dan zou de computer- en informa ... [+]

Computer- en Informatiewetenschappen aan het Messiah College

Als je creatief en kritisch op het oplossen van complexe problemen opgewonden bent, en je ervan houdt om gewoon met technologie te werken, dan zou de computer- en informatiewetenschappen van Messiah College het goed kunnen zijn.

De vraag naar kwantitatieve, technische denkers die een computer- en informatiewetenschappen hebben, is sterk en zal blijven groeien. In de Bachelor of Science in de computer- en informatiewetenschappen neemt u lessen op gebieden zoals computerprogrammering, databases, systeemanalyse en ontwerpapplicaties om de technische vaardigheden te ontwikkelen die u nodig hebt om een ​​baan in de computer- en informatiewetenschap te waarborgen.... [-]

Verenigde Staten Mechanicsburg
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Messiah College

Wilt u uw wiskundige vaardigheden toepassen op zakelijke toepassingen? Als een actuariële wetenschap die belangrijk is bij Messiah College, bereidt u zich voor op werk in ... [+]

Actuariële Wetenschap bij Messiah College

Wilt u uw wiskundige vaardigheden toepassen op zakelijke toepassingen? Als een actuariële wetenschap die belangrijk is bij Messiah College, bereidt u zich voor op werk in het actuariële wetenschappelijke vakgebied, met vertrouwen en disciplinaire expertise op unieke en uitdagende manieren.

De actuariële wetenschappen Bachelor of Science (BS) aan het Messiah College, een van de top privé-christelijke scholen in de VS, bereidt wiskundig talentvolle studenten voor die in het bedrijfsleven toepassingen hebben op het bedrijfsleven op het actuariële gebied. Vind manieren om risico's te beheersen met een combinatie van sterke analytische vaardigheden, bedrijfskennis en begrip van menselijk gedrag. Studenten tonen aan dat ze in staat zijn om twee professionele examens te slaag op gebieden die gedoceerd zijn en de drie mogelijke VEE-credits ontvangen (Verificatie door Educatieve Ervaring) . In dit programma worden de studenten uitgedaagd om na te denken over hoe hun werk het Koninkrijk kan dienen als ze het actuariële veld betreden.... [-]

Verenigde Staten Mechanicsburg
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Messiah College

Ontwerp een aangepast studieprogramma uit vier verschillende concentraties in bedrijfsadministratie-ondernemerschap, human resource management, leiderschap en technologie ... [+]

Bedrijfsadministratie bij Messiah College

Ontwerp een aangepast studieprogramma uit vier verschillende concentraties in bedrijfsadministratie-ondernemerschap, human resource management, leiderschap en technologie en operationeel management.

Als bedrijfsadministratie bij Messiah College, ontwerpt u een aangepast studieprogramma dat accentueert op waar, waarom en hoe u ervoor kiest om uw gedachten en vertrouwen te gebruiken. Wij bieden veel verschillende tracks om u voor te bereiden op verschillende beroepsrollen en in allerlei interessante locaties over de hele wereld.

Bedrijfsadministratie belangrijkste onderscheidingen

Als bedrijfsadministratie bij Messiah College, kun je:

Studie in een programma genaamd het # 1 Beste Business Degree Program voor 2017 door Christian Universities Online. Reis naar Europa en Rusland met het International Business Institute. Word lid van de Business Club, waar studenten kunnen deelnemen aan een etiek cursus competitie. Deelnemen aan de Messias eigen Impact Venture Challenge - een businessplan competitie gericht op het verkennen van innovatieve oplossingen voor kritieke impactgebieden die de samenleving onder ogen zien. Leer hoe u belegt en winst kunt verdienen via de Investment Club, een praktische lab-ervaring die een inkomensstroom creëert die financiering biedt aan studentenorganisaties. Deelnemen aan stageplaatsen, waardoor werkervaringen in leermogelijkheden worden aangesloten en verbindingen maken tussen de klas theorie en de 'echte wereld'. Kies een van meerdere speciale interesses in de financiele track, zoals financiële analyse, persoonlijke financiele planning, belasting, investeringen, financiële controles en financiële economie. Leer leiderschap, gender en culturele verschillen, en leiderschapsteams in het leiderschapsspoor. Carrièremogelijkheden voor bedrijfsadministratie majors ... [-]
Verenigde Staten Mechanicsburg
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Messiah College

Zet je gedachten, hart en handen om te werken als biologie belangrijk bij Messiah College. Door middel van het biologieprogramma streeft u niet alleen tot de creatie, maa ... [+]

Biologie bij Messiah College

Zet je gedachten, hart en handen om te werken als biologie belangrijk bij Messiah College. Door middel van het biologieprogramma streeft u niet alleen tot de creatie, maar ook tot de schepper, waarbij u uw kennis van de biologie met uw christelijk geloof integreert.

De Bachelor of Science in de biologie van Messiah College biedt u een sterke basis van kernbiologie cursussen en de mogelijkheid om in een bepaald gebied van belang te concentreren via de biomedische, cellulaire, ecologische, algemene en organisme-biologische concentraties.

Biologie belangrijke onderscheidingen

Als een belangrijke biologie bij Messiah College, kun je:

Verkrijg eerstehandse ervaring met behulp van een scan elektronenmicroscoop, zoogdierweefselcultuurfaciliteiten en moleculaire biologie technieken, waaronder polymerase kettingreactie (PCR), samen met andere geavanceerde apparatuur om culturen te analyseren en moleculen te manipuleren. Verdien een lescertificaat in de biologie met minimaal extra coursework. Neem cursussen in de biomedische concentratie die u voor de medische school voorbereiden. Deelnemen aan reiscursussen of gericht onderzoek. Bijwonen van publieke evenementen over wetenschap en geloof. Doe malaria / aids onderzoek bij Macha Mission Hospital in Zambia in samenwerking met Johns Hopkins. Carrièremogelijkheden voor biologie majors ... [-]
Verenigde Staten Mechanicsburg
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Messiah College

Bereid je voor om een ​​Certified Public Accountant te worden; voer het financiele, bedrijfs-, persoonlijke of fiscale boekhoudveld in; of controle uitvoeren - allemaal b ... [+]

Boekhouding bij Messiah College

Bereid je voor om een ​​Certified Public Accountant te worden; voer het financiele, bedrijfs-, persoonlijke of fiscale boekhoudveld in; of controle uitvoeren - allemaal binnen een christelijk perspectief.

Als een afgestudeerde accountant van de Messiah College, zul je op grote schaal door publieke boekhoudkundigen en nationale bedrijven, evenals kleine bedrijven. In feite, zoals meer dan 70 procent van onze afgestudeerden, vindt u misschien zelfs een baanaanbod in het begin van uw senior jaar.

Waarom studeren boekhouding?

Als een grootschalige boekhouding ontwikkelt u competenties die essentieel zijn voor het onderhouden, auditing en inspecteren van de financiële gegevens van particulieren en bedrijven. U leert ook de vaardigheden die nodig zijn om financiële en belastingrapporten op te stellen. Open gewoon je favoriete jobzoekbureau en vind je een lange lijst van banen voor accountants. Nationwide, grote bedrijven en publieke boekhoudkundigen, evenals kleine bedrijven en particulieren, weerspiegelen deze vraag naar getrainde accountants.... [-]

Verenigde Staten Mechanicsburg
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Messiah College

Bent u op zoek naar een carrière in financiële planning of vermogensbeheer, equity research, treasury, investment banking of corporate financial planning? Dan finance maj ... [+]

Financiën Belangrijk bij Messiah College

Bent u op zoek naar een carrière in financiële planning of vermogensbeheer, equity research, treasury, investment banking of corporate financial planning? Dan finance major kan de perfecte pasvorm voor u zijn!

De financiele bacheloropleiding van het Messiah College, een van de beste privé-christelijke scholen in de VS, richt zich op de praktische toepassing van de financiële theorie door middel van onderscheidende, state-of-the-art technieken. Deze technieken zullen u uniek voorbereiden en uitrusten om een ​​effectieve leider op het gebied van financiën te zijn en de wereld voor Christus te beïnvloeden. Gecentreerd rond het Ralph S. Larsen Finance Lab (komende augustus 2017!) Bevat het programma talrijke mogelijkheden voor praktische bedrijfsfinanciering en beleggingsmanagement ervaring, waaronder deelname aan de Student Investment Club die effectief koopt en verkoopt effecten bij het beheer van een portefeuille ter waarde van meer dan 275.000 dollar.... [-]

Verenigde Staten Mechanicsburg
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Messiah College

De internationale business major is ontworpen om u voor te bereiden op een wereldwijde business professional. Vandaag worden organisaties van alle soorten steeds meer ve ... [+]

International Business bij Messiah College

De internationale business major is ontworpen om u voor te bereiden op een wereldwijde business professional.Today worden organisaties van alle soorten steeds meer verbonden over de hele wereld. Internationaal bedrijf is een term die wordt gebruikt om een ​​organisatieactiviteit te beschrijven (bijv. Koop, verkoop, partnering, beïnvloeding, enz.) die plaatsvindt over de internationale grenzen. Met toepassing in een brede waaier van industrieën ontwikkelt u een scala aan gespecialiseerde vaardigheden die u overal kunt gebruiken en meenemen.

Internationale zaken belangrijke onderscheidend vermogen

Messiah College is een erkende leider in het hoger onderwijs als het gaat om het ontwikkelen van een wereldwijde gedachtegang onder de afgestudeerden van de universiteit. Onze International Business Major biedt een ongeëvenaarde kans voor studenten om zich voor te bereiden op succes op dit gebied. Als een internationale zakenhoofd zal je in staat zijn om:... [-]

Verenigde Staten Mechanicsburg
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Messiah College

Bij Messias gaat u door middel van ons flexibele curriculum marketing doen door middel van echte marketingplannen, onderzoeksdiensten voor bedrijven, en zelfs deelnemen a ... [+]

Marketing bij Messiah College

Bij Messias gaat u door middel van ons flexibele curriculum marketing doen door middel van echte marketingplannen, onderzoeksdiensten voor bedrijven, en zelfs deelnemen aan de verkoopcomponent van marketing.

Als marketinghoofd bij Messiah College ontwikkelt u het vermogen om uw kritische denkvaardigheden en creativiteit te gebruiken om marketingcommunicatieplannen te ontwikkelen en reclamecampagnes te ontwikkelen en onderzoeksdiensten te verlenen voor lokale non-profitorganisaties. Campusorganisaties kunnen u zelfs vragen om uw ontwikkelende marketingvaardigheden te gebruiken om informatie te verzamelen en hun activiteiten te promoten. U leert hoe u ethische problemen in verband met marketing kunt identificeren en persoonlijke reacties kunt formuleren die uw inzet voor christelijke principes weerspiegelen.... [-]

Verenigde Staten Mechanicsburg
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Messiah College

Een diploma in biochemie van het Messiah College bereidt u voor op diverse spannende beroepen zoals medicijnen, apotheekvelden, geassocieerde gezondheidsgebieden, forensi ... [+]

Biochemie bij Messiah College

Een diploma in biochemie van het Messiah College bereidt u voor op diverse spannende beroepen zoals medicijnen, apotheekvelden, geassocieerde gezondheidsgebieden, forensische wetenschap, laboratoriumwerk, onderzoek en meer. Als u geïnteresseerd bent in een carriere in een van deze gebieden, dan is de biochemie major van Messiah College een goede pasvorm voor uw college ervaring.

Als een programma goedgekeurd door de American Chemical Society, biedt de afdeling een strenge opleiding in alle subdisciplines van chemie en biochemie, die u voorzien van de intellectuele, experimentele en communicatieve vaardigheden die nodig zijn voor de voorbereiding als wetenschappelijk professional.... [-]

Verenigde Staten Mechanicsburg
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Messiah College

Messias state-of-the-art onderwijslaboratoria en technologie en apparatuur voor onderzoekskwaliteit trekken een aantal van de natie's helderste jonge mannen en vrouwen. ... [+]

Chemie bij Messiah College

Messias state-of-the-art onderwijslaboratoria en technologie en apparatuur voor onderzoekskwaliteit trekken een aantal van de natie's helderste jonge mannen en vrouwen.

Onderzoek de wereld om je heen en leer meer over jezelf en je Schepper. De chemie die belangrijk is bij Messiah College, een van de top privé-christelijke hogescholen in de VS, legt speciale nadruk op de integratie van de kennis en methodes van de wetenschap met wat het christelijk geloof ons leert over mensen en hun rol in het universum. Vaak wordt de 'centrale wetenschap' genoemd, de chemie berust sterk op de theorie uit de wiskunde en de natuurkunde en informeert dan zo uiteenlopende gebieden als ecologie, landbouw, geneeskunde, moleculaire biologie, genetica, geologie en voedselwetenschappen.... [-]

Verenigde Staten Mechanicsburg
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Messiah College

Word technisch competent, effectief analytisch denker die real-world engineering oplossingen creëert via onze top-gerangschikte, ABET-geaccrediteerde Bachelor of Science ... [+]

Engineering bij Messiah College

Word technisch competent, effectief analytisch denker die real-world engineering oplossingen creëert via onze top-gerangschikte, ABET-geaccrediteerde Bachelor of Science in engineering degree (BSE) programma.

Messias is de enige privé-christelijke universiteit in het land met een ABET-geaccrediteerde bacheloropleiding die onze unieke mix biedt van zes soorten engineering degree concentraties. U kunt ervoor kiezen om te concentreren op biomedische engineering, civiele techniek, computer engineering, elektrotechniek, milieutechniek of werktuigbouwkunde. En voor de afgelopen vijf jaar is Messiah College in de VS gerangschikt als een "Best Undergraduate Engineering Programme", door het Amerikaanse nieuws en wereldrapport. Volgens de 2017 ranglijst was Messias negenhonderd van de 200 programma's nationaal.... [-]

Verenigde Staten Mechanicsburg
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Messiah College

Als u muziek voor een publiek speelt of zingt, is uw carrière doel, dan is een muziekprestatiegraad uit het beroemde muziekprogramma van Messiah College zeker een stap in ... [+]

Muziekprestatie bij Messiah College

Bent u klaar om een ​​succesvolle muzikale performer te worden?

Als u muziek voor een publiek speelt of zingt, is uw carrière doel, dan is een muziekprestatiegraad uit het beroemde muziekprogramma van Messiah College zeker een stap in de goede richting. Bij Messias ontwikkelt u de technische vaardigheid om te presteren in uw favoriete gebied van muzikale performance-instrumentale of vocale-en verwerven praktische, persoonlijke en ondernemende vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle muziekloopbaan in de 21e eeuw.

Muziekprestatie grote onderscheidingen

Als muziekprestatie belangrijk bij Messiah College, kun je:

Compleet cursussen, inclusief verhoogde uren voor privéstudie op een gekozen instrument. Ontvang instrumentspecifieke instructies in de pedagogiek en de letterkunde. Voer twee volledige overwegingen uit, bouw een sterke basis van repertoire en verwerven belangrijke ervaring op het podium. Voer in diverse College-muzikale ensembles uit, waaronder windenemble, concertkoor, symfonieorkest, jazzensemble, symfonische winden, opera workshop en kamerensembles. Carrièremogelijkheden voor muziekprestaties majors ... [-]
Verenigde Staten Mechanicsburg
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Messiah College

Met een Bachelor of Arts (BA) of Bachelor of Science (BS) diploma in de psychologie van de Messiah College, een top privé-christelijke hogeschool in de VS, ben je goed vo ... [+]

Psychologie aan het Messiah College

Met een Bachelor of Arts (BA) of Bachelor of Science (BS) diploma in de psychologie van de Messiah College, een top privé-christelijke hogeschool in de VS, ben je goed voorbereid op carrières in de psychologie of in de richting van een meestersgraad. Terwijl je je bachelor diploma in de psychologie behaalt, kan je ook een minderjarige kiezen, een dubbele hoofdvak volgen, in het buitenland studeren of meerdere stages afronden.

Als een psychologie major, kiest u uit een Bachelor of Arts of Bachelor of Science psychologie opleiding. De BA bereidt u voor op het niveau van de psychologie en op de universiteit U kunt ook kiezen om de klinische concentratie toe te voegen aan uw BA-graad om u voor te bereiden op een counsellor of praktijkbegeleidingpsychologie. De BS-graad kan de juiste keuze voor u zijn als u geïnteresseerd bent in het werken in een gebied van psychologie die sterker op wetenschap en wiskunde ligt.... [-]

Verenigde Staten Mechanicsburg
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Messiah College

Ontwikkel je creatieve vaardigheden als je voor een opwindende carrière als artiest in ons geaccrediteerde programma voorbereidt! ... [+]

Studio Art (BA of BFA) bij Messiah College

Ontwikkel je creatieve vaardigheden als je voor een opwindende carrière als artiest in ons geaccrediteerde programma voorbereidt!

De Bachelor of Art (BA) is bedoeld voor studenten die een brede liberal artsopleiding willen ondervinden met nadruk op het bestuderen van beeldende kunst. De Bachelor of Fine Art (BFA) is ontworpen voor studenten die hun studio-onderdompeling willen maximaliseren, met name voor degenen die over het nastreven van een afgestudeerde graad (MFA) beschouwen. Terwijl het veel van de liberale kunstbreedte van de BA behoudt, richt het zich op studio-praktijk en theorie.

Studio kunst belangrijke onderscheidingen

Als een Studio Art major bij Messiah College, zul je in staat zijn om:... [-]

Verenigde Staten Mechanicsburg
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

A falcon's eye view of Messiah College

2017 Move-In Day at Messiah College