Michigan Technological University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Visie Michigan Tech zal leiden als een wereldwijde technologische universiteit die studenten inspireert, de vooruitgang van kennis, en innoveert om een ​​duurzame, rechtvaardige en welvarende wereld te creëren.

Missie

Wij leveren-actie op basis undergraduate en graduate onderwijs en ontdek nieuwe kennis door middel van onderzoek en innovatie. Wij creëren oplossingen voor de uitdagingen van de samenleving door middel van interdisciplinair onderwijs, onderzoek, en engagement voor duurzame economische welvaart, gezondheid en veiligheid, ethisch gedrag te bevorderen, en het verantwoord gebruik van de middelen. We trekken uitzonderlijke studenten, docenten en medewerkers die begrijpen, te ontwikkelen, toe te passen, te beheren en te communiceren wetenschap, techniek en technologie om het doel van een duurzame, rechtvaardige en welvarende wereld te bereiken. Ons succes wordt gemeten door de prestaties en de reputatie van onze afgestudeerden, nationale en internationale impact van ons onderzoek en wetenschappelijke activiteiten, en investeringen in onze universiteit.

Doel 1: Een bijzondere en gevarieerde gemeenschap van studenten, docenten en medewerkers.

1.1 Uitzonderlijke academische en professionele gemeenschap.

rekruut, ondersteuning, herkennen en afstuderen helder, gemotiveerd, en avontuurlijke studenten; aantrekken, behouden en te ondersteunen docenten en personeel door het verstrekken van erkenning, beloningen, en concurrerende compensatie; bieden professionele ontwikkeling en leiderschap mogelijkheden voor studenten, docenten en medewerkers.

1.2 Diverse, inclusief, en collegiale omgeving.

bevorderen inclusiviteit en collegialiteit door de openheid, betrokkenheid, wederzijds respect en begrip voor verschillende perspectieven; bieden een rijke culturele omgeving en een gastvrije campus; ontwikkelen en initiatieven om de diversiteit van de studenten, docenten en medewerkers te verhogen uit te voeren; mogelijkheden voor dual-carrière docenten en personeel te streven; verbeteren work-life balance voor alle leden van onze gemeenschap.

1.3 Uitzonderlijke diensten en infrastructuur.

bevorderen van een universiteitsbrede cultuur van veiligheid, responsiviteit, effectiviteit en efficiëntie; bieden een uitzonderlijke technologie, bibliotheek en laboratorium faciliteiten die onderwijs, onderzoek en innovatie te ondersteunen; creëren een esthetische, duurzame en efficiënte infrastructuur.

Doel 2: Een onderscheidend en rigoureuze actie-based learning ervaring geworteld in wetenschap, techniek, technologie, duurzaamheid, het bedrijfsleven, en inzicht in de sociale en culturele context van onze hedendaagse wereld.

2.1 Integratie van onderwijs, onderzoek en innovatie aan de University Student leerdoelen te bereiken.

bieden onderzoek en service-learning, projectmatige, ondernemende en internationale mogelijkheden voor studenten; bevordering van wederzijdse waardering en collaborative kansen over academische disciplines; voortdurend herzien en actualiseren van bestaande programma's en het ontwikkelen van nieuwe aanbiedingen in opkomende disciplinaire en interdisciplinaire gebieden.

2.2 Transformative educatieve ervaring geworteld in een residentiële gebaseerd technologisch rijke leeromgeving.

stimuleren en ondersteunen van hoge kwaliteit, innovatieve en effectieve instructie en ervaringen van studenten leren te verbeteren; bijdragen aan de ontwikkeling en toepassing van kritisch denken, creativiteit, leiderschap, collaboratieve vaardigheden en ethisch redeneren van studenten; verbeteren het leren van studenten door middel van activiteiten die op lange termijn lichamelijke en geestelijke gezondheid te bevorderen; bevorderen gezonde relaties en de mogelijkheid om productief te beheren conflicten; verbeteren communicatieve vaardigheden van studenten, evenals informatie, technologie en wereldwijde geletterdheid; sociale verantwoordelijkheid en het inzicht in kwesties van openbare orde aan te moedigen.

2.3 Onderwijs dat inspeelt op de behoeften en uitdagingen van de 21ste eeuw.

uitbreiden Ph.D. en inschrijvingen master, de diploma's en wetenschappelijke productiviteit; het verbeteren van de toegang via niet-traditionele levering van de graduate programma's; levenslang leren te bevorderen door het bieden van mogelijkheden voor voortgezet onderwijs met behulp van geschikte delivery-modellen.

Doel 3: Onderzoek, wetenschap, ondernemerschap, innovatie en creatief werk, dat een duurzame, rechtvaardige en welvarende wereld bevordert.

3.1 De groei in onderzoek, wetenschap en creativiteit.

verhogen externe steun voor onderzoek, wetenschappelijke en creatieve activiteiten; erkennen en belonen onze prestaties en bevorderen ze zowel intern als extern; stimuleren en ondersteunen interdisciplinaire activiteiten; cultiveren een gemeenschap van onderzoek inspiratie, productiviteit en topkwaliteit; verhoging van de ontwikkeling en het optimaliseren van het onderhoud van gedeelde onderzoeksfaciliteiten, apparatuur en infrastructuur; coördinatie van onderzoek om de problemen van maatschappelijke betekenis te pakken te vergemakkelijken; verbeteren van efficiënt beheer en administratie van extern gefinancierde activiteiten.

3.2 Economische en sociale ontwikkeling en innovatie.

het creëren van een cultuur van verantwoorde innovatie en ondernemerschap en uitbreiding van het ondernemerschap in undergraduate en graduate programma's; ondersteuning van ontwikkeling van het personeelsbestand en de maatschappelijke betrokkenheid door middel van collaboratieve outreach en overdracht van technologie; stimuleren en ondersteunen technologie commercialisering en start-up bedrijven; uit te breiden internationale en cross-cultureel engagement met universiteiten, bedrijven, non-gouvernementele organisaties en overheden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors » Bekijk Bachelor »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor Civiele Techniek

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Houghton

Als kind heb je niets meer dan om meesterwerken te bouwen met lego en bouwstenen houden? Als dat zo is, net civiele techniek kan je gekke-smart roeping. Programma van Michigan Tech is perfect [+]

Als kind heb je niets meer dan om meesterwerken te bouwen met lego en bouwstenen houden? Als dat zo is, net civiele techniek kan je gekke-smart roeping. Programma van Michigan Tech is perfect voor studenten die willen leren hoe te plannen, ontwerpen, bouwen en beheren van de faciliteiten die essentieel zijn voor de maatschappij. Je zult je diploma te verdienen door het doen van een uitgebreide hands-on lab werken met state-of-the-art apparatuur, we hebben een aantal van de beste in de natie.

Vind je passie met de juiste concentratie

Als waterbouw grote u zich kunt concentreren op: - Bouw - Environmental Engineering - Geotechniek - Bouwtechnische - Vervoer - Water resources

[-]

Bachelor In Computer Engineering

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Houghton

Hoeveel mensen heb je nodig om een ​​computer te bouwen? Michigan Tech, veel, en dat is een goede zaak! Onze crazy-smart [+]

Hoeveel mensen heb je nodig om een ​​computer te bouwen? Michigan Tech, veel, en dat is een goede zaak! Onze crazy-slimme computer ingenieurs gebruiken hun talenten te bedenken, ontwerpen en integreren van complete computer systemen vanaf nul. Computer engineering is een groeiende veld, en innovatieve klassen van onze programma's en hands-on onderzoek zal u een concurrerende-edge of je solliciteert naar graduate school of werken in de industrie te geven.

Kies uw Focus

Als een computer engineering grote u zich kunt concentreren op de technische gebieden, zoals in: - Kunstmatige Intelligentie - Computer Netwerken - Embedded systemen - Enterprise - Microchip Design - Network Security - Robotics - System Performance... [-]


Bachelor In De Biologische Wetenschappen

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Houghton

Misschien wilt u gaan naar de medische school ... leren biologie op de middelbare school ... of in het onderzoek voort te zetten van een carrière. Het maakt niet uit welk pad je ook kiest, de biologische wetenschappen programma aan de Michigan Tech [+]

Misschien wilt u gaan naar de medische school ... onderwijzen biologie op de middelbare school ... of in het onderzoek voort te zetten van een carrière. Het maakt niet uit welk pad je ook kiest, zal de biologische wetenschappen programma aan de Michigan Tech u de middelen te geven om succesvol te zijn. Leer hoe individuele organismen functioneren en communiceren met andere levende wezens en het milieu, vervolgens toepassen op een verscheidenheid van terreinen.

Je krijgt veel hands-on onderzoek te doen, zowel in de laboratoria van de afdeling en buiten. Michigan Tech bezit zelfs een eigen onderzoek boot-hoe gek is dat? Eén ding is zeker: u zult nooit een "typische" dag in de klas als een biologische wetenschappen belangrijk!... [-]


Bachelor In De Chemische Technologie

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Houghton

U heeft een belang in de geneeskunde en een verlangen om levens te beïnvloeden en een verschil maken. Het realiseren van uw doelen met een biomedisch ingenieur uit Michigan Tech. Je zult nauw samenwerken met de faculteit [+]

U heeft een belang in de geneeskunde en een verlangen om levens te beïnvloeden en een verschil maken. Het realiseren van uw doelen met een biomedisch ingenieur uit Michigan Tech. Je zult nauw samenwerken met de faculteit (onze klassen zijn klein gehouden voor een reden) en vroeg betrokken bij hands-on-onderzoek bestuderen van het effect van de materialen op de expressie van vasculaire groeifactoren, de toepassing van biomedische technologie in de landelijke gezondheidszorg, of onze lopende studie van het botmetabolisme en osteoporose in zwarte beren (die de erkenning heeft gekregen door de nationale nieuwsmedia) -pretty gek, toch?

Kies uw Focus

Als een biomedische engineering grote u zich kunt concentreren op technische gebieden zoals: - Biomechanica - Biomaterialen / tissue engineering - Hart- en waterbouw - Medische instrumentatie - Medische beeldvorming / optiek - Pre-professionele gezondheid... [-]


Bachelor In De Elektrotechniek

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Houghton

Dus u geniet van nieuwe bedrading van uw geluidssysteem of leren over circuits ... Niet alleen is dat cool, het toont je de gekke-smart vaardigheden om een ​​elektrisch ingenieur aan de Michigan Tech zijn. Je leert over alles van wiskundige modellering en analyse technieken om digitale video [+]

Dus u geniet van nieuwe bedrading van uw geluidssysteem of leren over circuits ... Niet alleen is dat cool, het toont je de gekke-smart vaardigheden om een ​​elektrisch ingenieur aan de Michigan Tech zijn. Je leert over alles van wiskundige modellering en analyse technieken om digitale video en beeldverwerking. U zult ook worden blootgesteld aan internationale bedrijven die elektrotechniek onderzoeksprojecten-en sponsoren te verhuren onze afgestudeerden.

Vind je passie met de juiste concentratie

Als een elektrotechnische grote u zich kunt concentreren op: - Enterprise - Fotonica Of kies een gebied van specialisatie in: - Controle - Communicatie - Digital Systems - Electromagnetics - Elektronica - Fotonica - Macht en energie systemen - Signal processing... [-]


Bachelor In De Fysica

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Houghton

Einstein en Newton ... zonder hen zouden we niet weten dat E = mc2 of hoe de theorie van de zwaartekracht werkt. Hoe gek zou dat zijn? Als je natuurkunde fascinerend vinden (we dagen u uit [+]

Einstein en Newton ... zonder hen zouden we niet weten dat E = mc2 of hoe de theorie van de zwaartekracht werkt. Hoe gek zou dat zijn? Als je natuurkunde fascinerend vinden (we dagen u uit om te zeggen dat vijf keer snel), zou je gek niet te overwegen Michigan Tech zijn. Met een van de natie de weinige undergrad minderjarigen in de astrofysica en nanotechnologie en een unieke focus op atmosferische fysica, biomoleculaire modellering, en bioinformatica, onze natuurkunde graad is een van de beste in het land.

Wat u moet weten over dit programma

De toegankelijkheid van het onderzoek aan de Michigan Tech maakt geeft je een voorsprong als het gaat om het zoeken naar de zomer posities op nationaal laboratoria en andere universiteiten. Daarnaast hebben onze studenten gepresenteerd op nationale bijeenkomsten-American Geophysical Union en American Astronomical Society-en hebben hun onderzoek gepubliceerd in peer-reviewed tijdschriften zoals Geophysical Research Letters en Applied Physics Letters.... [-]


Bachelor In De Informatica

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Houghton

Ja, we kunnen je leren hoe te coderen als een gek, maar je slim genoeg om te weten dat het gaat om meer dan dat bent. Met een computer science graad van Michigan Tech, zult u bereid om de grond lopen direct na het afstuderen geraakt zijn. Met blootstelling aan onderzoek apparatuur zoals [+]

Ja, we kunnen je leren hoe te coderen als een gek, maar je slim genoeg om te weten dat het gaat om meer dan dat bent. Met een computer science graad van Michigan Tech, zult u bereid om de grond lopen direct na het afstuderen geraakt zijn. Met blootstelling aan onderzoeksapparatuur zoals 3D stereoscopische projectie systemen, virtual reality systemen, mobiele robots, en high-end clusters, wordt u voorbereid op welke pad je kiest.

Als u weet dat u wilt werken met computers, maar nog niet zeker over een toekomstige carrière, geen zorgen. De informatica-programma kunt u twee jaar in beslag nemen om te bepalen of je wilt informatica, software engineering, of computersystemen wetenschap als je grote-en je zult nog steeds in staat om af te studeren in vier jaar.... [-]


Bachelor In De Machinebouw

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Houghton

Slimme technische oplossingen? Zeker! Enkele carrière velden in de wereld van vandaag kan de populariteit en het groeipotentieel van de machinebouw te passen. Of u geïnteresseerd in een carrière in de automotive bent [+]

Slimme technische oplossingen? Zeker! Enkele carrière velden in de wereld van vandaag kan de populariteit en het groeipotentieel van de machinebouw te passen. Of u geïnteresseerd in een carrière in de automotive, luchtvaart, industrie, of consumentenproducten gebied bent, is de kans groot een graad in werktuigbouwkunde kun je komen waar je heen wilt.

Programma van Michigan Tech heeft een gekke track record als een van de beste. In feite is onze undergraduate programma is gerangschikt in de top 13 van de afgelopen 29 opeenvolgende jaren. Voeg daar nog een hands-on curriculum, kleine klassen en lab formaten en industrie gefinancierde senior sluitstuk design projecten, en het is geen wonder waarom onze afgestudeerden worden gerekruteerd door honderden bedrijven per jaar.... [-]


Bachelor In De Materials Science And Engineering

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Houghton

Wat denk 3D-printers, anti-microbiële nanodeeltjes, legeringen voor de ruimtevaart, sportartikelen, en bioabsorable materialen met elkaar gemeen? Ze zijn allemaal mogelijk gemaakt dankzij de vooruitgang in de materiaalkunde [+]

Wat denk 3D-printers, anti-microbiële nanodeeltjes, legeringen voor de ruimtevaart, sportartikelen, en bioabsorable materialen met elkaar gemeen? Ze zijn allemaal mogelijk gemaakt dankzij de vooruitgang in de Materials Science and Engineering. Denk er eens over - alle techniek begint met materialen. Een diploma in de Materials Science and Engineering kunt u de fundamenten van de wetenschap toe te passen op een gerichte manier om nieuwe materialen die het leven in elke sector kan veranderen creëren.

Programma van Michigan Tech is alles over de hands-on. Studenten zijn betrokken bij onderzoek met docenten en het gebruik apparatuur meeste undergrads in andere programma's alleen maar horen over - zoals scanning elektronenmicroscopen en x-ray diffractometers. In feite zijn de meeste van de materialen die je gebruikt in laboratoria en voor onderzoek zijn gemaakt in faciliteiten binnen de afdeling. Nu dat is gek slim!... [-]


Bachelor In De Wiskunde

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Houghton

Wat kunt u doen met een wiskunde diploma? Om het even wat! Dat is de gekke-koele deel over het bestuderen van wiskunde-uw mogelijkheden uit te breiden tot in het oneindige. Als wiskunde gestudeerd aan Michigan Tech, leert u [+]

Wat kunt u doen met een wiskunde diploma? Om het even wat! Dat is de gekke-koele deel over het bestuderen van wiskunde-uw mogelijkheden uit te breiden tot in het oneindige. Als wiskunde gestudeerd aan Michigan Tech, leert u vanuit een ongewoon breed scala aan moderne cursussen waaronder cryptografie en codering theorie.

Onze afdeling wiskunde heeft sterke onderzoeks-faculteit in statistiek en statistische genetica, codetheorie, cryptografie, vloeistofdynamica, en wiskundige modellering. Gegradueerden financiering ontvangen vaak voor onderzoek via de Summer Undergraduate Research Fellowship (SURF) programma.

Vind je passie met de juiste concentratie

Als wiskunde grote u zich kunt concentreren op: - Actuariële wetenschappen - Toegepaste en computationele wiskunde - Business Analytics - Discrete wiskunde - Algemene wiskunde - Secundaire leraar certificering / Onderwijs voorbereiding Of kies voor grote in de statistieken. Je concentratie kan leiden tot een carrière richten op alles van beleggingen en verzekeringen analyse om farmaceutische statistieken.... [-]


Bachelor In Environmental Engineering

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Houghton

Beschouw dit: meer dan een miljard mensen toegang tot veilig drinkwater ontberen; meer dan twee miljard zijn zonder adequate sanitaire voorzieningen; en luchtvervuiling kost de Verenigde Staten maar liefst $ 40000000000 [+]

Beschouw dit: meer dan een miljard mensen toegang tot veilig drinkwater ontberen; meer dan twee miljard zijn zonder adequate sanitaire voorzieningen; en luchtvervuiling kost de Verenigde Staten zoveel 40000000000 $ per jaar in de gezondheidszorg en verloren economische productiviteit. Als een milieu-ingenieur, kunt u een impact hebben op uw gemeenschap en over de hele wereld te maken. Milieutechniek Michigan Tech majors leren hoe we onze planeet te ontwikkelen probleemoplossende vaardigheden en het ontwerpen van oplossingen te beschermen voor de wereld waarin we leven. Het maakt niet veel meer gekke smart dan dat!

Kies uw Focus

Als een milieu-engineering grote u zich kunt concentreren op technische gebieden zoals: - Luchtkwaliteit - De grondwaterkwaliteit - vast en gevaarlijk afval - Kwaliteit oppervlaktewater - Water en afvalwater verwerking... [-]


Bachelor In Financiën

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Houghton

Je houdt van geld. Hey, wie niet? Maar jouw liefde voor geld komt voort uit het zien van een initiële investering groeien door het slimme gebruik van financiële strategieën. Of het nu aandelen of obligaties, portefeuilles of [+]

Je houdt van geld. Hey, wie niet? Maar jouw liefde voor geld komt voort uit het zien van een initiële investering groeien door het slimme gebruik van financiële strategieën. Of het nu aandelen of obligaties, portefeuilles of cash flow, kunt u niet wachten om de resultaten te monitoren en de vruchten plukken.

Als een financiële belangrijke aan de Michigan Tech, kun je proberen je hand op de echte wereld te investeren door middel van onze Applied Portfolio Management Program. Hier vindt u meer dan $ 1.500.000 beheren in echt geld-ons team heeft de hoogste onderscheiding International Investment Challenge drie keer genomen op de stijging van negen jaar en heeft opende de New York Stock Exchange. Dat is een gekke CV bouwer.... [-]


Bachelor In Geologische Techniek

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Houghton

Grondwater middelen. Exploratie en ontwikkeling van fossiele brandstoffen en minerale afzettingen. Hazard voorbereiding en reactie. Er zijn een aantal mooie gekke problemen die behoefte hebben aan slimme oplossingen. Michigan [+]

Grondwater middelen. Exploratie en ontwikkeling van fossiele brandstoffen en minerale afzettingen. Hazard voorbereiding en reactie. Er zijn een aantal mooie gekke problemen die behoefte hebben aan slimme oplossingen. Geologische ingenieursopleiding Michigan Tech's kunnen u helpen om de ingenieur die deze kwesties aanpakt thuis, in het hele land, en in het buitenland.

Ons programma is uniek in termen van de vaardigheden die je leert in drie gebieden: techniek, geologie en geofysica. Je zult leren van docenten in onze nationaal erkende afdeling die het begrijpen, het gebruik en de bescherming van onze aarde te benadrukken.

Wat u moet weten over dit programma

Onderzoek is verkrijgbaar in een breed scala van gebieden-natuurlijke gevaren, olie-exploratie, exploratie van minerale, veld geologie, remote sensing, en nog veel meer. Na het afstuderen, zul je bereid zijn om een ​​carrière na te streven in de regering, graduate school, of werken voor bedrijven als Shell Oil, Cliffs Natural Resources, of ARCADIS.... [-]


Bachelor In Het Management

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Houghton

Een slimme management team, het is iets wat elke succesvolle zakelijke onderneming behoeften. Als u genieten van het plannen, het nemen van beslissingen, en het werken met een bedrijf helpen haar doelen te bereiken, heb je gevonden uw [+]

Een slimme management team, het is iets wat elke succesvolle zakelijke onderneming behoeften. Als u genieten van het plannen, het nemen van beslissingen, en het werken met een bedrijf helpen haar doelen te bereiken, heb je je roeping gevonden. Management aan de Michigan Tech is over het koppelen van zaken met technologie door ervaren-based learning. Je zal niet groot lezingen die alleen de basis te vinden; in plaats daarvan, leer je in kleine klassen en werken een-op-een met professoren, dit alles terwijl het bevorderen van uw kennis door middel van onderzoek. Doe mee en zet je gekke-smart enthousiasme en get-it-done houding aan het werk!

Kies uw Concentratie

Ondernemerschap - - Supply Chain en Operations Management: als management belangrijk je een concentratie in kan kiezen... [-]


Videos

What is the Value of a Michigan Tech Education?