Millikin University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Millikin University!

Millikin is een onafhankelijke, vier jaar universiteit die particulier gefinancierd en heeft een inschrijving van ongeveer 2200 studenten in de traditionele en niet-traditionele undergraduate en graduate opleidingen. Gelegen in Decatur, Illinois, zul je snel ontdekken dat de ondertekening van een Millikin onderwijs is een unieke ervaring die we willen noemen Prestaties Learning.

Sinds de oprichting meer dan 110 jaar geleden, heeft Millikin geëxploiteerd onder de filosofie van het verstrekken van een opleiding die theorie combineert met de praktijk. Terwijl dit was een radicaal idee op het moment, dat we vandaag weten dat de praktijk is niet genoeg.

Studenten van vandaag moeten hun kennis uit te voeren om echt voorbereid op een succesvolle carrière na de universiteit te zijn. Door middel van meeslepende ervaringen, zoals stages, co-teaching, runnen van een bedrijf, de presentatie van het onderzoek deskundigen, en het uitvoeren van in de voorkant van het publiek - studenten vinden van nieuwe manieren om te leven van hun leren en de vruchten plukken van hun harde werk.

Het resultaat:

Millikin studenten afstuderen met de ervaring en het vertrouwen om te slagen. In 2014, 96% van de afgestudeerden verworven werk of toegang tot afstuderen of professionele scholen binnen zes maanden na het afstuderen.

Missie

Te leveren op de belofte van onderwijs Millikin University is trouw aan haar oprichting visie voor 100 jaar. Onze studenten leren door middel van real-world projecten die klaslokaal ervaringen te versterken, te helpen praktische vaardigheden te ontwikkelen, en drukken de universiteit de verantwoordelijkheid voor de gemeenschap. Ze leren om verbindingen met andere academische disciplines te zien aan de diversiteit van de menselijke ervaring aan te tonen, de interactie tussen technologie en maatschappij ... En ze leren over zichzelf en anderen, het ontwikkelen van een respect voor verschillen en voor de waardigheid van alle.

Bij Millikin bereiden we studenten voor:

Professioneel succes Democratisch burgerschap in een mondiale omgeving Een persoonlijke leven van betekenis en waarde

Onze visie

Millikin University is de nationale leider in Performance Learning

Onze waarden

Bij Millikin University, we waarderen:

Inzet voor de ontdekking van kennis Civiele debat Passie en enthousiasme Waardigheid en respect voor het individu Een divers en inclusieve gemeenschap Integriteit en verantwoordelijkheid Bevordering van het grotere goed

Wie was James Millikin?

James Millikin werd geboren in Ten Mile, Washington County, Pennsylvania, 2 augustus 1827, volgens Dr. Albert Reynolds Taylor's onderzoek, dat een aanzienlijke onzekerheid over de exacte data gevonden. Hij was de zoon van Abel en Nancy (Van Dyke) Millikin, een matig rijke boer in West-Pennsylvania. Zijn grootvader kwam uit Ierland als een Schots-Ierse Presbyterian in 1771. Zijn moeder was van Nederlandse afkomst, wiens voorouders kwamen naar Amerika in de zeventiende eeuw. James Millikin zou later de naam Van Dyke Straat in het noordwesten van Decatur in haar eer rond 1880.

Er is weinig echt bekend over zijn jeugd. Als een boerenjongen, James hielp rijden kuddes ossen naar New York City. In de herfst van 1846, matriculated hij in Washington College (nu Washington en Jefferson College), Washington, Pennsylvania. Het was tijdens het bijwonen van Washington dat hij de gelofte aan een instelling van leren gevonden of nooit was hij in staat, om de jeugd geschikt voor beroepen.

De aantrekkingskracht van het westen genoemd James, en in 1849 vergezelde hij zijn vader op een schaap station in Indiana en opnieuw in 1850 naar Danville, Illinois. Tijdens de winter van 1850, was hij in Wabash College, hoewel verslagen zijn onduidelijk over wat hij studeerde, of hoe lang. Terugkerend naar Pennsylvania in 1851 voor meer schapen, hij weer dreef hen naar Danville met een partner genaamd McFarland.

Tijdens de jaren 1850, James bleef zijn schapen en runderen te verhogen. Hij huurde vele boerderijen voor begrazing en heette "het vee koning van de Prairie State." Hij begon ook de aankoop van onroerend goed, het meeste uit het publieke domein.

In 1856, James Millikin aangekomen in Decatur, waar hij in zijn vee en onroerend goed transacties voortgezet. Op 1 januari 1857, trouwde hij met Anna Bernice Aston, dochter van de Rev Samuel M. Aston, pastor van de Cumberland Presbyterian Church in Mount Zion sinds 1855. Mr. Aston was predikant van de Presbyterian Church in Ten Mile, Pennsylvania, toen James was in zijn vroege tienerjaren, en Anna en haar zus Nancy had zijn opleiding in Washington Female Seminary in Washington.

James Millikin ging de bankactiviteiten in 1860, het plaatsen van zijn raad van bestuur J. Millikin & Co. in de voorkant van het gebouw dat vroeger de thuishaven van de Railroad Bank, die onlangs had gefaald. Hij geleidelijk verminderd zijn veehouderijbedrijven en wijdde zijn belangen aan onroerend goed en bankieren, met een aantal investeringen in de lokale industrie. Hij hielp bij de organisatie van de Unie Iron Works, die als zijn voorzitter, evenals de Decatur Coal Company. Zijn bank werd de grootste bankinstelling in Illinois buiten Chicago. In 1897 reorganiseerde hij zijn bank als Millikin Nationale Bank van Decatur.

Hij diende op verschillende borden in de stad, onder meer als lid van de raad van toezichthouders en als wethouder. Terwijl hij liep voor State Senator, een wantrouwen van banken die prominent in het Midden-Westen was versloeg hem.

In 1876 bouwde hij een huis in Pine en West Main Streets in Decatur. Na de oprichting van de universiteit, de heer Millikin bleef in zijn bankactiviteiten tot zijn dood op 2 maart 1909 in Orlando, Florida.

Mevrouw Millikin stierf op 29 juli 1913. Naar de stad van Decatur verliet ze haar vroege weldaad, de Anna B. Millikin huis voor oude vrouwen, die in 1879 was georganiseerd als de Girls 'Industriële School van Old Ladies' Home. In haar testament, liet ze haar huis en veel voor het huis van de Decatur Art Institute, eigendom van de universiteit en gezamenlijk door de universiteit beheerd en de burgers van Decatur zijn. Ze had deelgenomen aan de selectie van de universiteit kleuren en diende als voorzitter van de Women's Hall gedeelte van het gebouw commissie na 7 juli 1908. Faculteit comité en de raad van managers zou later noemen dit slaapzaal Aston Hall voor haar familie. De Millikins stierf zonder probleem, naast de filantropische giften aan de stad van Decatur.

Millikin's Vision

Wat James Millikin ogen had toen hij stichtte Millikin University in 1901 was uniek: een universiteit die de "praktische" kant van het leren samen met het zou omarmen "literaire en klassieke;" en terwijl aangesloten bij de Presbyteriaanse Kerk, het zou niet eng 'sektarisch' en zou open voor iedereen blijven.

Het resultaat is een van de natie de eerste kleine, algemene universiteiten die een eeuw later, heeft drie hogescholen en één voor de vrije kunsten en wetenschappen; een goed afgeronde universitaire programma's, waar in de klassieke muziek vie in excellence met die in de boekhouding en de gezondheidswetenschappen.

Inzet voor diversiteit

Millikin University is toegewijd aan het creëren van een campus cultuur die respecteert en waardeert diversiteit. Bij Millikin, wordt diversiteit gezien in brede zin, met inbegrip van ras, etniciteit, sociaal-economische status, geslacht, handicap, nationaliteit, religie, seksuele geaardheid en leeftijd.

Door de werving van diverse studenten, medewerkers, docenten en beheerders en door het creëren van een omgeving die diversiteit waardeert, Millikin streeft naar een betrokken leergemeenschap waarin diversiteit verhoogt de totale educatieve ervaring te bieden. Millikin University is toegewijd aan:

Het creëren van een divers campus bevolking, Het bevorderen van een campus sfeer waar diversiteit wordt gewaardeerd, en Genereren van een campus leergemeenschap dat diversiteit omarmt.

Millikin ontwikkelt voortdurend beleid en procedures en wijst middelen op manieren die in overeenstemming zijn met deze toezeggingen. Het is het beleid van Millikin University om gelijke kansen voor alle personen, zonder onderscheid of discriminatie op basis van ras, etniciteit, sociaal-economische status, geslacht, handicap, nationaliteit, religie, seksuele geaardheid of leeftijd veroorloven.

Millikin University. Waar studenten gedijen.

Onze passies kan verschillend zijn, maar onze doelen zijn hetzelfde: academisch succes, carrière voorbereiding en persoonlijke groei. Millikin University biedt u de tools die nodig zijn om te slagen in elk van deze gebieden.

Uiteraard academici staan ​​centraal in uw college ervaring, maar de universiteit is zo veel meer dan dat. We begrijpen dat je behoeften en belangen die verder reiken dan de klas en we zijn toegewijd om een ​​ondersteunende omgeving die je helpt concentreren op wat belangrijk is.

Van woningen aan studentenorganisaties, en van mock interviews intramurale sportteams, Millikin heeft opties die ervoor zorgt dat u zich thuis voelt.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk Bachelors » Bekijk Master » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Ba In Theater

Campus Voltijd 8 semesters September 2018 Verenigde Staten Decatur

De Bachelor of Arts in Theater is een spannende mate voor diegenen die een brede theater onderwijs. Ontworpen om maximale flexibiliteit, de BA biedt studenten de mogelijkheid om hun diploma af te stemmen op hun individuele academische en carrière doelen te bereiken. [+]

Hoogtepunten programma De Bachelor of Arts in Theater is een spannende mate voor diegenen die een brede basis theater onderwijs. Ontworpen om maximale flexibiliteit, de BA biedt studenten de mogelijkheid om hun diploma af te stemmen op hun individuele academische en carrière doelen te bereiken. Core leerdoelen Onze core departementale leerdoelen zijn verweven in alle aspecten van dit strenge programma van vier jaar uit de klas en studiowerk, repetities en producties in onze mainstage seizoen. Techniek Analyse Professionalisme Samenwerking Veelzijdigheid in het Curriculum De flexibiliteit van de BA-programma stelt studenten in staat om hun opleiding aan te passen aan hun individuele interesses. Aandachtsgebieden zijn onder andere: Regisseren Onderzoek en Dramaturgie House management afzet Arts Administration Kunst Management Arts Ondernemerschap prestatie De BA opent deuren De BA is ook een uitstekende keuze voor diegenen die: Een tweede belangrijke Een minor Graduate programma's Een goed afgeronde opleiding die deuren naar vele gebieden kunnen openen in de theater-industrie en daarbuiten Mainstage Seizoen Millikin's mainstage seizoen biedt BA studenten met veel mogelijkheden om waardevolle productie-ervaring op het podium en uit te krijgen. Verblijf onze BA actief op alle gebieden van de productie, waaronder (maar niet beperkt tot) dramaturgie, podium beheren, huis beheren, assisteren regisseurs en choreografen, het ontwerpen, uitvoeren en beheren van de productie. Een typische seizoen zal omvatten: 2 musicals 2 toneelstukken 1 dance concert In wisselende seizoenen een opera in coproductie met de School of Music of een 3e play De Millikin Verschil De kleine school omgeving op Millikin University biedt studenten... [-]

Bachelor

Bachelor In Business Management

Campus Voltijd 8 semesters September 2018 Verenigde Staten Decatur

Deze graad gebied richt zich op het gebruik van menselijke, financiële, technologische en materiële middelen om organisatorische doelen te voldoen. Managers moeten ervaren in de planning, organisatie, leidend, en de controle van deze middelen. [+]

Hoogtepunten programma Deze graad gebied richt zich op het gebruik van menselijke, financiële, technologische en materiële middelen om organisatorische doelen te voldoen. Managers moeten ervaren in de planning, organisatie, leidend, en de controle van deze middelen. De Beheer grote bereidt studenten voor uitdagingen en aangrijpingspunten te beheren in een eigentijdse, veranderende en mondiale zakelijke omgeving. Studenten hoofdvak in management lood in teams, het ontwikkelen van de besluitvorming vaardigheden, en demonstreren hun vaardigheden door de concurrentie. De studenten hebben deze ervaringen door middel van hun hands-on klasse projecten, stages, en wereldwijde ervaringen. Resultaten van het programma voor studenten Ontwikkelen van zeer gewilde baan gerelateerde vaardigheden met betrekking tot het opbouwen van relaties, teamwerk, schriftelijke en mondelinge communicatie, en kritisch denken. Tonen analytische vaardigheden (mondeling en schriftelijk) voor de besluitvorming onder onzekerheid en incompetitive omgevingen. Ontdek hoe u persoonlijke, team en organisatorische vaardigheden gebruiken om de prestaties te optimaliseren. Aantonen dat kennis van leiderschap met een waardering voor de ethische, culturele en mondiale invloeden. Solliciteer beheer theorieën en concepten in real-world organisaties en situaties. Oefen je vaardigheden in een van onze studenten geleide bedrijven Studenten kunnen dienen als zakelijke specialisten werken met organisaties om zakelijke problemen op te lossen. Millikin Accounting Association ACM CEO Collegiale DECA Tabor Adviesraad Onze Missie Het Tabor School of Business schept mogelijkheden voor studenten om te presteren en te concurreren, vroeg en vaak, om het vertrouwen om te slagen op te bouwen. Wij verwachten inzet, hard werken, verantwoordelijkheid en eerlijkheid. Tabor Focus Studenten leren en succesvolle zakelijke... [-]

Bachelor In De Biologie

Campus Voltijd 8 semesters September 2018 Verenigde Staten Decatur

Biologie majors kan ofwel een BA of BS graden door het invullen van 36-48 biologie kredieten in een van de drie nummers in de biologie programma. De traditionele circuit is zeer geschikt voor studenten die geïnteresseerd zijn in de geneeskunde (pre-geneeskunde, pre-arts-assistent, pre-chiropractie, pre-tandheelkunde, pre-diergeneeskunde, of pre-optometrie) en graduate-programma's. [+]

Hoogtepunten programma Biologie majors kan ofwel een BA of BS graden door het invullen van 36-48 biologie kredieten in een van de drie nummers in de biologie programma. De traditionele circuit is zeer geschikt voor studenten die geïnteresseerd zijn in de geneeskunde (pre-geneeskunde, pre-arts-assistent, pre-chiropractie, pre-tandheelkunde, pre-diergeneeskunde, of pre-optometrie) en graduate-programma's. Biologie majors zijn verplicht om ten minste één cursus en verdien een graad van C of beter uit elk van de zes biologie inhoud categorieën. In-Demand, Veelzijdige Field of Study Eigentijdse biologie is een van de snelst groeiende gebieden van de wetenschap; het is tegelijkertijd enorm spannend, relevant en uitdagend. Biologen met behulp van innovatieve ideeën en revolutionaire technologieën worden confronterend veel van de meest urgente problemen in de wereld. Biologie programma Millikin's biedt studenten met een brede opleiding in de moderne biologie, die ze kunnen gebruiken om een ​​carrière op elk gebied van de life sciences te streven. Onze pre-professionele programma bereidt studenten voor de medische, tandheelkundige, optometrie, chiropractie, dierenarts, arts-assistent, fysiotherapie, ergotherapie en medische technologie graduate-programma's. Biologie heeft ook programma's die de studenten voor te bereiden op graduate school om geavanceerde graden te verkrijgen voor een loopbaan in onderzoek en / of onderwijs. Het Voortgezet Onderwijs programma bereidt studenten voor het onderwijs op de middelbare school niveau. Pre-graduate programma studenten die van plan om graduate school te gaan om geavanceerde graden te krijgen kan zowel de traditionele biologie track of de moleculaire en celbiologie spoor, afhankelijk van hun specifieke belangen te volgen; ze moeten ook onderzoekservaring. Studiegebieden... [-]

Bachelor In De Muziek Prestaties

Campus Voltijd 8 semesters September 2018 Verenigde Staten Decatur

De Bachelor of Music in Music optreden ontwikkelt uitmuntende muziek prestaties en bereidt je voor op een carrière als professioneel muzikant of voor de particuliere onderwijs van de toegepaste muziek. [+]

Hoogtepunten programma De Bachelor of Music in Music Prestaties ontwikkelt uitmuntendheid in de muziek prestaties en bereidt je voor op een carrière als professioneel muzikant of voor de particuliere onderwijs van de toegepaste muziek. Toegepaste gebieden omvatten: piano, zang, gitaar, viool, altviool, cello, contrabas, fluit, hobo, fagot, saxofoon, trompet, hoorn, trombone, euphonium, tuba en slagwerk. Deze graad biedt mogelijkheden om een-op-een pedagogische instructie uniek zijn voor uw instrument of stem en ontvangen, een junior en senior overweging, en neem gevorderde cursussen in muziektheorie en musicologie. Daarnaast zullen de studenten professionele ervaringen te ontvangen via het onderwijs in de Millikin Universiteit Voorbereidende Department, stages en service learning projecten en mogelijkheden om te werken als professioneel muzikant in gebied ensembles. Aandachtsgebieden Er zijn drie gebieden van de nadruk die u kunt kiezen uit in dit programma. Vocale prestaties Instrumental Prestaties Pianospel Leerdoelen voor dit programma Ontwikkelen rigoureuze prestaties competentie (solo en ensemble) Ontwikkel uitgebreide kennis van de geschiedenis, theorie en het uitvoeren Leren pedagogie en literatuur voor het specifieke toegepaste prestaties gebied Een Passie, Vele opties De Millikin Music afdeling biedt vele mogelijkheden voor muziek liefhebbers om hun vaardigheden groeien en hun carrière in de muziek industrie. Wij bieden vijf opleidingen, een minderjarige, en tal van instrumentale en vocale bands en ensembles. Of u nu nastreven van een full-time carrière in de muziek of gewoon op zoek naar uw vaardigheden uit te breiden door middel van betrokken in een ensemble, we hebben opties die past bij uw behoeften en interesses. Steekproef Plan... [-]