Lees de Officiële Beschrijving

Als de beste internationale universiteit van Taiwan verwelkomt MCU studenten van over de hele wereld. Of u nu geïnteresseerd bent in het volgen van een diploma in communicatie, ontwerp, management, technologie, talen, recht of toerisme, MCU biedt een unieke educatieve ervaring van wereldklasse. Hier geloven we in het bouwen van creatieve en innovatieve wereldburgers die klaar zijn om wereldleiders van morgen te worden.

MCU Mission

Handhaving van de missie van "Eén sleutelconcept op drie manieren uitgedrukt", Ming Chuan University trots op een educatieve omgeving te bieden die alle studenten met ouderlijke zorg, ondersteuning en begeleiding bijwoont. Als een uitgebreide instelling voor hoger onderwijs streeft de Ming Chuan University naar uitmuntendheid in onderwijs en leren door middel van op theorie gebaseerd, toepassingsgericht onderwijs om lerenden voor te bereiden op professionaliteit, teamgeest en een brede wereldvisie op internationalisering.

Op theorie en toepassing gericht onderwijs

Ons onderwijsbeginsel dringt aan op op theorie gebaseerd, toepassingsgericht onderwijs, dat professionele cursussen, hulpprogramma's (vier jaar cursussen Engels en drie jaar cursussen informatietechnologie) en algemeen onderwijs coördineert om ervoor te zorgen dat al onze afgestudeerden profiteren van op theorie gebaseerde, toepassingsgericht onderwijs. We implementeren holistisch onderwijs om de karakters van studenten te voeden door middel van seminars, afstudeerscripties, afstudeerprojectontwerp, strikte discipline en ijverig lesgeven. Onze afgestudeerden concurreren goed met hun leeftijdsgenoten, zowel voor onderwijs als voor werk.

Uitstekend competitievermogen

Ming Chuan University heeft 11 scholen: management, communicatie, rechten, design, toegepaste taal, informatietechnologie, toerisme, sociale wetenschappen, gezondheidstechnologie, Finacial-technologie en International College. In overeenstemming met de snelle ontwikkelingen van globalisering en kenniseconomie huren onze scholen niet alleen faculteitsleden met doctoraten, maar oriënteren zij ook hun onderwijs en onderzoek met de interdisciplinaire integratie, voortdurende ontwikkeling, concurrentiekracht en maatschappelijke vraag van de universiteit. Om dit doel te bereiken, moet elke graduate school en afdeling hun eigen professionele functies en concurrentievoordeel bevorderen, de kwaliteit van het onderwijs, onderzoek en service bevorderen en de competentie van studenten verbeteren door facultaire lidevaluatie en reguliere lesevaluatiescores.

Complete e-learningomgeving

In dit informatietijdperk van de 21ste eeuw moeten studenten het vermogen om te zoeken naar, analyseren, verwerken en integreren van informatie koesteren. Door de toepassingen van netwerktechnologie in de leeromgeving, is de relevante technologie volwassen. Het resultaat van het lesgeven via het wereldwijde informatienetwerk is uitstekend en zal een belangrijke ontwikkeling voor de universiteit zijn.

Om meerledig lesgeven en leren aan te moedigen, heeft onze universiteit een complete e-learningomgeving opgezet. Door de uitbreiding naar Network University kunnen studenten studeren zonder de grenzen van ruimte en tijd. Studenten kunnen het lesmateriaal online herhalen om hun leerresultaten te bevorderen. Netwerkonderwijs stelt studenten in staat te leren zonder dat tijd- en ruimtegebonden interactie tussen de faculteitsleden en studenten nodig is, wat een enorme uitdaging is in de traditionele lesmodus.

Ter ondersteuning van netwerken en hightechonderwijs hebben we alle klaslokalen op beide campussen ingericht als e-klaslokalen. We zullen doorgaan met het ontwikkelen van meer online cursussen voor studenten om de kwaliteit van onderwijs, onderzoek, service en de concurrentiepositie van studenten te bevorderen.

Educatieve filosofieën

Ming Chuan University werd opgericht op grondige filosofieën van oprichter Pao, waaronder:

  1. Bijwonen van alle studenten met ouderlijke zorg, ondersteuning en begeleiding
  2. Strenge discipline en ijverig onderwijzen
  3. Aanmoedigen van een grote inspanning in het lesgeven
  4. Bijpassende instructie in theorie met ervaring in de toepassing
  5. Het beklemtoont zowel de geesteswetenschappen als technologie

De universiteit streeft naar de realisatie van praktisch onderwijs, en moedigt studenten aan om praktijk en theorie op te nemen, zodat ze onmiddellijk na het afstuderen toegang krijgen tot het personeel. In het licht van de toenemende globalisering en wereldwijde Chinese koorts, streeft de universiteit ernaar studenten voor te bereiden op wereldwijde concurrentie door de integratie van onderwijstheorieën in deze Chinese instelling en partner overzeese universiteiten. Naast het leren van succesvolle onderwijservaring, probeert Ming Chuan zijn studenten beter te koesteren onder de onderwijsfilosofie: de lokalisatie van wereldwijde kennis en de inplanting van lokale kennis in de wereld.

Om het uiteindelijke doel te bereiken om uit te groeien tot een uitstekende internationale universiteit, zal de universiteit alles in het werk stellen om zijn kwaliteitsonderwijs voort te zetten en zich te verbinden tot internationale uitmuntendheid op het gebied van onderwijs en onderzoek.

Educatieve doelen

internationalisering

Creëren van een internationale leeromgeving om de wereldbeelden van docenten en studenten uit te breiden; promotie van internationale certificeringen; op de hoogte blijven van het onderwijs over de hele wereld.

De International Education and Exchange Division en International College hebben het voortouw genomen in de goede richting van het internationaliseringsdoel. Met het grootste aantal buitenlandse studenten van universiteiten in Taiwan, toont de universiteit voldoende inspanningen om de internationalisering van het hoger onderwijs te bevorderen en een Engelse leeromgeving op te bouwen.

Professionaliteit

Nadruk op de samenwerking tussen de industrie en de academische wereld om de theoretische kennis en praktische competentie te versterken; focus op professionele ervaring samen met academische inspanningen om veelzijdige educatie en levenslang leren te bieden.

Als antwoord op de groeiende behoefte aan academische vooruitgang heeft de universiteit grote verbeteringen aangebracht in het faciliteren van het delen van bronnen en het talentbeheersysteem. Recente prestaties omvatten e-klasdiensten en e-portfoliosysteem voor studenten en docenten.

Uitmuntendheid

Bepaalde toepassing van strikte principes voor onderwijsbegeleiding om leerlingen te voeden met een gevoel van verantwoordelijkheid en teamgeest; streven naar uitmuntendheid in onderwijs, leren, onderzoek en service.

Ming Chuan University heeft veel lof ontvangen voor zijn kwaliteitsonderwijs. In 2009 verdiende de universiteit de hoogste rang bij Noord-Taiwanese hogescholen en universiteiten in de departementale accreditaties die werden uitgevoerd door de raad voor evaluatie en evaluatie van het hoger onderwijs van Taiwan (HEEACT). Daarnaast heeft de universiteit in opeenvolgende jaren de MOE-subsidie ​​'Streven naar Teaching Excellence' gekregen.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BSc

Ming Chuan University

Applied Computing-programma (AC) is het eerste IT-programma in Taiwan dat gedurende vier jaar volledig in het Engels wordt uitgevoerd. Het werd opgericht in 2003. AC is e ... [+]

Applied Computing-programma van International College werd opgericht in 2003. In lijn met wereldwijde trends, anders dan andere IT-afdelingen in Taiwan, worden alle cursussen volledig vier keer in het Engels gegeven. Onze studenten komen niet alleen uit Taiwan, maar ook uit verschillende landen over de hele wereld. Het programma gebruikt ACM IT 2008 en IS 2010 als referentiearchitectuur om het cursusraamwerk te ontwerpen om te voldoen aan de bloeiende ontwikkeling van de IT-industrie.

Ontwikkelingen / prestaties

Applied Computing-programma (AC) is het eerste IT-programma in Taiwan dat gedurende vier jaar volledig in het Engels wordt uitgevoerd. Het werd opgericht in 2003. AC is een geglobaliseerd programma met betrekking tot de cursusinhoud, bronnen van docenten, stage-instellingen en toekomstige banen. De doelen van het programma zijn duidelijk gedefinieerd. Alle leraren zijn professioneel en enthousiast. Het lesmateriaal is aangepast voor studenten. Het programma geeft om zowel technologie, apparatuur als culturen. De prestaties van de afgestudeerden in de industrie waren uitstekend en werden zeer geprezen. De kenmerken van dit programma zijn hieronder samengevat:... [-]

Taiwan Taoyuan
September 2019
4 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Ming Chuan University

De missie van het International Business and Trade-programma in International College is om mondiale visie te bevorderen bij zowel lokale als internationale studenten. Bo ... [+]

In lijn met de wereldwijde trends, heeft MCU sinds 1999 gespecialiseerde divisies opgericht die belast zijn met het bevorderen van internationaal onderwijs om ons wereldwijde concurrentievermogen te bevorderen.

Om te voldoen aan de bloeiende ontwikkeling van het internationale bedrijfsleven en om een ​​basis te leggen voor internationaal zakelijk management voor de toekomst, is het koesteren van internationale bedrijfsmanagers een belangrijke drijfveer geworden voor elke overheid en onderneming.

Na goedkeuring door MOE hebben we in 2006 het International Business and Management-programma opgezet.

Missie

De missie van het International Business and Trade-programma in International College is om mondiale visie te bevorderen bij zowel lokale als internationale studenten.... [-]

Taiwan Taipei
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Ming Chuan University

Overeenkomend met de trend van campus internationalisering en globalisering, International Affairs and Diplomacy (IAD) is het eerste Engelstalige niet-gegradueerde progra ... [+]

De Graduate School of International Affairs (GSIA) was het eerste programma in Taiwan dat studenten voorbereidde om deel uit te maken van de onderhandelingselite in mondiale politieke en economische aangelegenheden.

Overeenkomend met de trend van campus internationalisering en globalisering, International Affairs and Diplomacy (IAD) is het eerste Engelstalige niet-gegradueerde programma gericht op het gebied van internationale zaken en diplomatie. Het programma is gebaseerd op het principe van balans tussen theorie en praktijk en gericht op het voldoen aan de eisen van de mondiale markt en de huidige trends.

IAD begon vanaf 2012 met het rekruteren van zowel lokale Taiwanese als internationale studenten. Vanaf het academisch jaar 2015-16 had IAD zijn eerste lichting afgestudeerden. Vanaf 2012-2017 waren lokale studenten voornamelijk geregistreerde MCU-studenten die voldeden aan de vereiste Engelse taalvaardigheid. Vanaf 2018 begon dit programma met het werven van lokale studenten van alle middelbare scholen in Taiwan en ook internationale studenten overzee.... [-]

Taiwan Taoyuan
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Ming Chuan University

Journalistiek en massacommunicatie (JMC) is een geglobaliseerd programma met betrekking tot cursusinhoud, bronnen van docenten, stage-instellingen en toekomstige banen. A ... [+]

Journalistiek en massacommunicatie (JMC) is een geglobaliseerd programma met betrekking tot cursusinhoud, bronnen van docenten, stage-instellingen en toekomstige banen. Als onderdeel van International College, werft JMC niet alleen studenten met een uitstekende Engelse vaardigheid, maar ook meertalige studenten van over de hele wereld. We bieden ook meertalige projecten om onze studenten meer praktische kansen te bieden. In de toekomst is een van onze doelen het cultiveren van professionele kennis van vreemde talen. Voor het bevorderen van hun studie kunnen JMC-studenten ook een aanvraag indienen voor een nieuw programma voor beheer van media en communicatie om te studeren aan Ming Chuan University Michigan Location.... [-]

Taiwan Taipei
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Ming Chuan University

Fashion and Innovation Management (FIM) is het eerste drietalige programma (Engels / Frans / Chinees) aan het International College of Ming Chuan University (MCU). Op bas ... [+]

Fashion and Innovation Management (FIM) is het eerste drietalige programma (Engels / Frans / Chinees) aan het International College of Ming Chuan University (MCU). Op basis van de vraag naar talent in de internationale mode management industrie, en de drie educatieve doelen (Excellence, Professionalisme en Internationalisering) van MCU, zijn wij toegewijd aan het helpen van zowel internationale als lokale studenten om een ​​globale visie te krijgen door het bieden van zowel theoretische studie van bedrijven als ook praktische ervaringen van de mode-industrie.

Missie

De missie van het programma Fashion and Innovation Management in International College is om zowel lokale als internationale studenten te helpen mondiale visie te verwerven en om expertise in de internationale mode-industrie te ontwikkelen door studenten te voorzien van kwalitatief hoogstaand mode- en innovatieonderwijs en professionele disciplines die streven naar een balans tussen theorieën en praktijken. Ons programma ontwikkelt verantwoordelijke professionals met academische kennis, praktische vaardigheden en mensenvaardigheden om de internationale gemeenschappen te dienen door middel van mode- en innovatiemanagement.... [-]

Taiwan Taipei
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Ming Chuan University

Het doel van de hoofdafdeling Reizen en Toerisme in International College is om personeel te bekwamen met de kennis en vaardigheden voor professionele planning en managem ... [+]

International College reis- en toerismeprogramma werd opgericht in 2003. Anders dan andere toeristische majors in Taiwan, worden alle cursussen in het reis- en toerismeprogramma volledig in het Engels gegeven gedurende vier jaar. Ons studentenbestand van ongeveer 130 bestaat uit zowel Taiwanese als internationale studenten. Wat de faculteit betreft, zijn er twee fulltime professoren, twee adjunct-hoogleraren van de Ming Chuan Tourism School, twee parttime professoren en zeven docenten. Alle faculteitsleden hebben Ph.D. en / of master's degrees en hebben een lange ervaring in toerisme en horeca. De verhouding tussen student en docent is ongeveer 8: 1.

In totaal studenten in Travel

Waarom IC-toerisme?... [-]
Taiwan Taoyuan
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

2018 08 30 銘傳大學短版中音英字