Monmouth College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Monmouth College is een particuliere, selectieve, residentiële, nationale liberale kunst college, biedt majors in de natuurwetenschappen, sociale wetenschappen, kunst en humaniora, evenals uitstekende academische advisering, kleine, seminar-achtige klassen, gevarieerde stage en studie in het buitenland kansen, en zomeronderzoekservaringen voor doordachte, intellectueel betrokken en ambitieuze studenten.

 • Locatie: Monmouth, Illinois, bevolking 9.091
 • Dichtstbijzijnde steden: Quad Cities-Rock Island, Moline, en East Moline, Illinois; Davenport en Bettendorf, Iowa- (45 mijl); Peoria (65 mijl)
 • Inschrijving: 1.000 studenten uit 22 landen
 • Demografie: 50% mannen, 50% vrouwen; 91% woont op de campus; 35% Amerikaanse minderheden en internationale studenten
 • Kalender: Semester (twee voorwaarden van 17 weken en twee Scots-voorwaarden van 2 weken)
 • Studiegebieden: 35 majors, 42 minors, 17 pre-professionele tracks
 • Toegekend: Bachelor of Arts
 • Verhouding studenten / faculteit: 10: 1
 • Gemiddelde klasgrootte: 13 (79% van de lessen heeft minder dan 20 studenten)
 • Campus: 112 hectare, inclusief een 33 hectare groot natuurreservaat / sportpark en een educatieve tuin van 6 hectare
 • voorkeuren

Een selectief, nationaal gerangschikt college

Monmouth, opgericht in 1853 door Scotch-Ierse Presbyteriaanse pioniers, is een nationaal gerangschikt, residentieel, liberaal kunstcollege. Het College viert zijn geschiedenis als een uitstekende privéschool die zich toelegt op excellentie in het niet-gegradueerde onderwijs.

Geloven dat gelijke onderwijskansen zouden moeten worden geboden aan iedereen die zou kunnen profiteren, negeerden de oprichters van Monmouth de populaire conventie door vrouwen en studenten van kleur vrijelijk toe te laten. Op de campus van Monmouth werden twee van de vroegste en bekendste broederschappen voor vrouwen, Pi Beta Phi en Kappa Kappa Gamma, opgericht. Monmouth heeft een gerenommeerde militaire geschiedenis, waaronder vier Medal of Honor-ontvangers bij haar alumni. Het eert de geest van de oprichters door zijn bekroonde doedelzakband, een geregistreerde tartan en de winnende atletische traditie van de Fighting Scots.

Als een gemeenschap van leerlingen streeft Monmouth ernaar een omgeving te creëren en te onderhouden die waarde-gecentreerd, intellectueel uitdagend, esthetisch inspirerend en cultureel divers is. Het College integreert een vierjarig programma van algemene vorming met diepgaande studie in de grote en een rijke reeks van co-curriculaire activiteiten om de ontdekking van verbanden tussen disciplines en van grotere betekenispatronen te bevorderen. Door deze ervaringen verkennen Monmouth-studenten meerdere perspectieven op de menselijke conditie en bereiden ze zich voor op een rijk persoonlijk en professioneel leven - voor leiderschap, burgerschap en service in een mondiale context.

Door middel van observatie en participatie tracht het college het begrip en de waardering van de creatieve spanning die bestaat tussen de principes van democratie, pluralisme, gelijkheid en vrijheid in dit land en daarbuiten, te verdiepen.111248_MonmouthSign.jpg

Mission Statement

Als een undergraduate liberale kunst college, erkennen we de nauwe relatie tussen faculteit en studenten als fundamenteel voor onze leeromgeving.

Als een gemeenschap van leerlingen streven we ernaar een omgeving te creëren en te onderhouden die waarde-gecentreerd, intellectueel uitdagend, esthetisch inspirerend en cultureel divers is, en we houden onze toewijding aan het vrije kunstonderwijs en aan elkaar even centraal.

We integreren een vierjarig programma van algemeen onderwijs met diepgaande studie in de grote en een rijke reeks van co-curriculaire activiteiten om de ontdekking van verbanden tussen disciplines en van grotere betekenispatronen te bevorderen. Door deze ervaringen helpen we onze studenten om verschillende perspectieven op de menselijke conditie te verkennen en zich voor te bereiden op een rijk persoonlijk en professioneel leven - voor leiderschap, burgerschap en service in een mondiale context.

Monmouth College werd in 1853 opgericht door baanbrekende Presbyterianen. Als campusgemeenschap respecteren we dat erfgoed en waarderen we religieuze diversiteit bij het verkennen van de spirituele dimensie van het menselijk bestaan en de relatie tussen geloof en kennis.

Als waarnemers en deelnemers willen we ons begrip en waardering vergroten voor de creatieve spanning die bestaat tussen de principes van democratie, pluralisme, gelijkheid en vrijheid in onze eigen natie en daarbuiten.

Verklaring van doelstellingen

Als een undergraduate liberale kunstinstelling bestaat Monmouth College om:

 1. Bereid studenten voor op een rijk persoonlijk en professioneel leven.
 2. Bereid studenten voor op posities van leiderschap, service en burgerschap in een mondiale context.
 3. Bewustmaking en verkenning van de soms tegenstrijdige beginselen die bestaan in democratie, pluralisme, gelijkheid en vrijheid.
 4. Creëer en onderhoud een leeromgeving die waarde-gecentreerd, intellectueel uitdagend, esthetisch inspirerend en cultureel divers is. Dit bevat:
  1. Studenten voorzien van een vierjarig algemeen educatieprogramma, diepgaand onderzoek in de grote en een rijk scala aan co-curriculaire activiteiten.
  2. Bevordering van de ontdekking van verbindingen tussen disciplines en van grotere patronen van betekenis.
  3. Bevordering van een begrip van een waardesysteem dat gevormd wordt door individuele en collectieve ervaringen.
 5. Ontdek de spirituele dimensie van het menselijk bestaan en de relatie tussen geloof en kennis.
 6. Introduceer studenten in meerdere perspectieven op de menselijke conditie en bevorder zelfbewustzijn van mondiale perspectieven, zowel via het curriculum als via het leven op de campus.
 7. Bevorderen en bevorderen van intellectueel onderzoek en kritische analyse door middel van mentorrelaties die worden gekenmerkt door individuele aandacht.
 8. Ontwikkel creativiteit en vaardigheden in schriftelijke en mondelinge communicatie en artistieke expressie.
 9. Begrijp de methoden van onderzoek en expressie in de kunsten, geesteswetenschappen, wetenschappen en sociale wetenschappen.

Locaties

Monmouth

Address
East Broadway,700
61462 Monmouth, Illinois, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden