Lees de Officiële Beschrijving

Monmouth College is een particuliere, selectieve, residentiële, nationale liberale kunst college, biedt majors in de natuurwetenschappen, sociale wetenschappen, kunst en humaniora, evenals uitstekende academische advisering, kleine, seminar-achtige klassen, gevarieerde stage en studie in het buitenland kansen, en zomeronderzoekservaringen voor doordachte, intellectueel betrokken en ambitieuze studenten.

 • Locatie: Monmouth, Illinois, bevolking 9.091
 • Dichtstbijzijnde steden: Quad Cities-Rock Island, Moline, en East Moline, Illinois; Davenport en Bettendorf, Iowa- (45 mijl); Peoria (65 mijl)
 • Inschrijving: 1.000 studenten uit 22 landen
 • Demografie: 50% mannen, 50% vrouwen; 91% woont op de campus; 35% Amerikaanse minderheden en internationale studenten
 • Kalender: Semester (twee voorwaarden van 17 weken en twee Scots-voorwaarden van 2 weken)
 • Studiegebieden: 35 majors, 42 minors, 17 pre-professionele tracks
 • Toegekend: Bachelor of Arts
 • Verhouding studenten / faculteit: 10: 1
 • Gemiddelde klasgrootte: 13 (79% van de lessen heeft minder dan 20 studenten)
 • Campus: 112 hectare, inclusief een 33 hectare groot natuurreservaat / sportpark en een educatieve tuin van 6 hectare
 • voorkeuren

Een selectief, nationaal gerangschikt college

Monmouth, opgericht in 1853 door Scotch-Ierse Presbyteriaanse pioniers, is een nationaal gerangschikt, residentieel, liberaal kunstcollege. Het College viert zijn geschiedenis als een uitstekende privéschool die zich toelegt op excellentie in het niet-gegradueerde onderwijs.

Geloven dat gelijke onderwijskansen zouden moeten worden geboden aan iedereen die zou kunnen profiteren, negeerden de oprichters van Monmouth de populaire conventie door vrouwen en studenten van kleur vrijelijk toe te laten. Op de campus van Monmouth werden twee van de vroegste en bekendste broederschappen voor vrouwen, Pi Beta Phi en Kappa Kappa Gamma, opgericht. Monmouth heeft een gerenommeerde militaire geschiedenis, waaronder vier Medal of Honor-ontvangers bij haar alumni. Het eert de geest van de oprichters door zijn bekroonde doedelzakband, een geregistreerde tartan en de winnende atletische traditie van de Fighting Scots.

Als een gemeenschap van leerlingen streeft Monmouth ernaar een omgeving te creëren en te onderhouden die waarde-gecentreerd, intellectueel uitdagend, esthetisch inspirerend en cultureel divers is. Het College integreert een vierjarig programma van algemene vorming met diepgaande studie in de grote en een rijke reeks van co-curriculaire activiteiten om de ontdekking van verbanden tussen disciplines en van grotere betekenispatronen te bevorderen. Door deze ervaringen verkennen Monmouth-studenten meerdere perspectieven op de menselijke conditie en bereiden ze zich voor op een rijk persoonlijk en professioneel leven - voor leiderschap, burgerschap en service in een mondiale context.

Door middel van observatie en participatie tracht het college het begrip en de waardering van de creatieve spanning die bestaat tussen de principes van democratie, pluralisme, gelijkheid en vrijheid in dit land en daarbuiten, te verdiepen.111248_MonmouthSign.jpg

Mission Statement

Als een undergraduate liberale kunst college, erkennen we de nauwe relatie tussen faculteit en studenten als fundamenteel voor onze leeromgeving.

Als een gemeenschap van leerlingen streven we ernaar een omgeving te creëren en te onderhouden die waarde-gecentreerd, intellectueel uitdagend, esthetisch inspirerend en cultureel divers is, en we houden onze toewijding aan het vrije kunstonderwijs en aan elkaar even centraal.

We integreren een vierjarig programma van algemeen onderwijs met diepgaande studie in de grote en een rijke reeks van co-curriculaire activiteiten om de ontdekking van verbanden tussen disciplines en van grotere betekenispatronen te bevorderen. Door deze ervaringen helpen we onze studenten om verschillende perspectieven op de menselijke conditie te verkennen en zich voor te bereiden op een rijk persoonlijk en professioneel leven - voor leiderschap, burgerschap en service in een mondiale context.

Monmouth College werd in 1853 opgericht door baanbrekende Presbyterianen. Als campusgemeenschap respecteren we dat erfgoed en waarderen we religieuze diversiteit bij het verkennen van de spirituele dimensie van het menselijk bestaan en de relatie tussen geloof en kennis.

Als waarnemers en deelnemers willen we ons begrip en waardering vergroten voor de creatieve spanning die bestaat tussen de principes van democratie, pluralisme, gelijkheid en vrijheid in onze eigen natie en daarbuiten.

Verklaring van doelstellingen

Als een undergraduate liberale kunstinstelling bestaat Monmouth College om:

 1. Bereid studenten voor op een rijk persoonlijk en professioneel leven.
 2. Bereid studenten voor op posities van leiderschap, service en burgerschap in een mondiale context.
 3. Bewustmaking en verkenning van de soms tegenstrijdige beginselen die bestaan in democratie, pluralisme, gelijkheid en vrijheid.
 4. Creëer en onderhoud een leeromgeving die waarde-gecentreerd, intellectueel uitdagend, esthetisch inspirerend en cultureel divers is. Dit bevat:
  1. Studenten voorzien van een vierjarig algemeen educatieprogramma, diepgaand onderzoek in de grote en een rijk scala aan co-curriculaire activiteiten.
  2. Bevordering van de ontdekking van verbindingen tussen disciplines en van grotere patronen van betekenis.
  3. Bevordering van een begrip van een waardesysteem dat gevormd wordt door individuele en collectieve ervaringen.
 5. Ontdek de spirituele dimensie van het menselijk bestaan en de relatie tussen geloof en kennis.
 6. Introduceer studenten in meerdere perspectieven op de menselijke conditie en bevorder zelfbewustzijn van mondiale perspectieven, zowel via het curriculum als via het leven op de campus.
 7. Bevorderen en bevorderen van intellectueel onderzoek en kritische analyse door middel van mentorrelaties die worden gekenmerkt door individuele aandacht.
 8. Ontwikkel creativiteit en vaardigheden in schriftelijke en mondelinge communicatie en artistieke expressie.
 9. Begrijp de methoden van onderzoek en expressie in de kunsten, geesteswetenschappen, wetenschappen en sociale wetenschappen.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Monmouth College

Het curriculum in de biologie biedt studenten de mogelijkheid om de structuren en processen te begrijpen die het leven kenmerken en om de enorme verscheidenheid aan leven ... [+]

Het curriculum in de biologie biedt studenten de mogelijkheid om de structuren en processen te begrijpen die het leven kenmerken en om de enorme verscheidenheid aan levende organismen te waarderen. Het cursuswerk is evenwichtig verdeeld over drie schalen van biologische organisatie: cel / moleculair, fysiologie / organisme en ecologie / evolutie.

Een belangrijk onderdeel van de major is onafhankelijk onderzoek dat de student in staat stelt vertrouwd te raken met het proces van de wetenschap door een specifiek biologisch probleem in het laboratorium of in het veld te onderzoeken.

De meeste cursussen zijn uitgebreid in plaats van intensief qua inhoud, waardoor de student een aanzienlijke breedte heeft in de biologische wetenschappen als geheel. Een dergelijke training kan leiden tot meer specifiek gericht werk zoals een graduate of professionele school, een baan bij de overheid of de industrie of lesgeven op secundair of universiteitsniveau. Biologen die afgestudeerd zijn aan liberale kunstopleidingen bieden werkgevers vaak een bredere, meer flexibele kijk op het benaderen van problemen.... [-]

Verenigde Staten Monmouth
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Monmouth College

De Computer Science Major aan het Monmouth College is ontworpen om studenten voor te bereiden op een loopbaan op het gebied van computerwetenschappen door kwalitatief hoo ... [+]

Computerwetenschappen is een snelgroeiend en continu veranderend veld dat zich voornamelijk bezighoudt met softwareontwerp en -ontwikkeling. De studie op het gebied van computerwetenschappen ontwikkelt iemands vaardigheden om logisch na te denken en bevordert uitstekende probleemoplossende vaardigheden. Met deze voorbereiding zijn afgestudeerden in de informatica nog steeds veel gevraagd.

De Computer Science Major aan het Monmouth College is ontworpen om studenten voor te bereiden op een loopbaan op het gebied van computerwetenschappen door kwalitatief hoogstaand niet-gegradueerd onderwijs aan te bieden binnen een liberale kunstomgeving. Het doel van de afdeling is om studenten voor te bereiden op instapniveau en hen te helpen bij het opbouwen van een stevige basis van kennis die nodig is voor graduate study en voor levenslang leren. Het curriculum legt de nadruk op het oplossen van problemen en biedt studenten een combinatie van theorie en praktische ervaring en introduceert ethische en sociale kwesties die verband houden met de discipline.... [-]

Verenigde Staten Monmouth
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Monmouth College

Dual-Degree Engineering is een manier om Engineering te combineren met een vrijzinnig kunstonderwijs. In tegenstelling tot traditionele programma's op technische scholen ... [+]

Dual-Degree Engineering is een manier om Engineering te combineren met een vrijzinnig kunstonderwijs. In tegenstelling tot traditionele programma's op technische scholen brengen duale studenten veel tijd door met studeren buiten de technische en natuurwetenschappen. Duaalstudenten brengen tijd door met leren in de kunsten, geesteswetenschappen en sociale wetenschappen, evenals in de natuurwetenschappen. Het duale opleiding geeft studenten meer vrije keuzevakken en de mogelijkheid om een brede opleiding te volgen. Goed schrijven en goed praten zijn belangrijke facetten van een duale opleiding aan Monmouth College .

Wij geloven dat een breed geschoolde persoon beter voorbereid is om een persoonlijk en professioneel bevredigend leven te leiden en een betere ingenieur zal zijn. Omdat veel ingenieurs zich snel verplaatsen van het doen van "pure" techniek naar het managen van ingenieurs, bereidt het brede onderwijs dat ze in een duale opleiding krijgen hen goed voor op de toekomst.... [-]

Verenigde Staten Monmouth
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Monmouth College

Monmouth College zich in voor het opleiden van de leiders van morgen. Een diploma Politicologie rust studenten uit met de achtergrond die ze nodig hebben om succesvolle l ... [+]

Monmouth College zich in voor het opleiden van de leiders van morgen. Een diploma Politicologie rust studenten uit met de achtergrond die ze nodig hebben om succesvolle leiders te worden op vrijwel elk gebied. Of het nu gaat om een graduate school, een overheid of een bedrijf, een diploma Politicologie biedt de tools die studenten nodig hebben om hun potentieel te realiseren.

Het studeren van Politicologie in Monmouth helpt studenten gewend te raken verder te kijken dan oppervlakkige spreekbeurten en de structurele en historische contexten van machtsverhoudingen te analyseren. Met behulp van zowel kwantitatieve als kwalitatieve analyse worden studenten echte liberale kunstwetenschappers en krijgen ze een brede kennis van sociaalwetenschappelijke methoden. Studenten krijgen een vergelijkend inzicht in politieke systemen en ideologieën en zullen beter in staat zijn om door onze nieuwe mondiale samenleving te navigeren. Dit zal op zijn beurt de studenten een dieper perspectief geven op hun eigen uithoek van de wereld.... [-]

Verenigde Staten Monmouth
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Monmouth College

Studenten met een hoofdvak in de psychologie leren de biologische, ontwikkelings- en sociale determinanten van menselijk en dierlijk gedrag te begrijpen. Ons programma bi ... [+]

Studenten met een hoofdvak in de psychologie leren de biologische, ontwikkelings- en sociale determinanten van menselijk en dierlijk gedrag te begrijpen.

Ons programma biedt u de tools die nodig zijn om te slagen in uw toekomstige carrière door intellectuele en praktische betrokkenheid te bieden door middel van stages, deelname aan conferenties, reizen en onderzoeksmogelijkheden. De major Psychology vereist in totaal 9,5 cursussen. Cursussen zijn onderverdeeld in drie categorieën: verplichte cursussen, basiscursussen en geavanceerde cursussen.

Het Monmouth College Psychology-programma biedt studenten drie uitgebreide ervaringsgebieden:

Hands-on laboratoriumervaring - Studenten voltooien onderzoeksmethoden en geavanceerde laboratoriumlessen, en majors zijn vereist om onafhankelijke onderzoeksprojecten te voltooien.... [-]

Verenigde Staten Monmouth
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Monmouth College

Monmouth College heeft een onderscheidende benadering van de studie van de handel; vandaar de naam Political Economy and Commerce. Het programma is gebaseerd op de vaste ... [+]

Monmouth College heeft een onderscheidende benadering van de studie van de handel; vandaar de naam Political Economy and Commerce. Het programma is gebaseerd op de vaste overtuiging dat individuen voortdurend innovatieve nieuwe processen ontwikkelen om problemen op te lossen in een wereld van voortdurende verandering die het beste van de liberale kunsttradities en -waarden omvat.

Studenten leren spreadsheetanalyse, de werking van markten, de basisbegrippen van marketing en de essentie van management begrijpen, om effectief te kunnen functioneren in de wereldeconomie. De verschillen tussen traditionele zakelijke programma's en Monmouth's aanpak zijn dramatisch. De focus ligt eerder op de lange termijn dan op de korte termijn. Het is het verschil tussen het beheren van de problemen van vandaag en voorbereid zijn op de verandering van morgen. Het is meer dan alleen trainen voor een baan bij het afstuderen; het is een opleiding voor een leven lang persoonlijke en professionele groei.... [-]

Verenigde Staten Monmouth
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands