Mt Sierra College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Mt Sierra College Mt Sierra College is gelegen in de prachtige stad van Monrovia, CA op slechts 20 mijl ten noordoosten van Los Angeles aan de voet van de prachtige San Gabriel Mountains, slechts acht mijl ten oosten van de stad Pasadena in Los Angeles County.

Monrovia heeft alles van wereldklasse culturele voorzieningen aan glorieuze recreatieve verkooppunten om top-rated onderwijs en gezondheidszorg voorzieningen binnen enkele minuten voor haar bewoners. Inwoners zullen merken dat ze dicht bij alles wat Los Angeles: de Rose Bowl, Hollywood, Universal Studios, Palm Springs, de Santa Monica Pier, Disneyland, Knott's Berry Farm en andere attracties van Zuid-Californië liggen op slechts een klein eindje rijden.

Geschiedenis van het College Mt. Sierra College werd opgericht in januari 1990 en con¬tinues aan de steeds groeiende behoefte aan leiders in design en mediakunst, business en technologie dienen. Het effectieve gebruik van tech¬nology is altijd de kern van zijn educatieve missie geweest.

Tijdens de eerste dagen van haar bestaan, werd het college bekend als Computer Technology Institute en kort als Pasadena Career Institute. Het college veranderde haar naam in Mt. Sierra Career College in januari 1991. Korte cursussen in computer software applicaties werden aangeboden op dat moment. In 1992, het college werd een Novell Onderwijs Academic Partner en is bevoegd om Novell cursussen aan te bieden. In 1993 begon het College zijn langdurige partnerschap met Microsoft en is bevoegd om Microsoft certificering voorbereiding cursussen aan te bieden.

Het college legde de basis voor zijn Bachelor of Science degree programma's in 1994 en veranderde haar naam in Mt. Sierra College. Nu is de hoeksteen van haar missie, bachelor opleidingen van het college ondergaat continue beoordeling om te verzekeren dat de studenten krijgen de opleiding die ze nodig hebben om te slagen. Na accreditatie ontvangen in april 1996, Mt. Sierra College bood haar eerste opleidingen die leiden tot graden in de telecommunicatie-technologie, Multimedia Design Tech¬nology en Computer Information Technology. In het najaar van 2002, Mt. Sierra College lanceerde zijn eerste business opleiding, een Bachelor of Science in eBusiness.

Sindsdien heeft het college nieuwe programma's geïntroduceerd in de Media Arts and Design afdeling, met inbegrip van de innovatieve Game Arts and Design programma. Het College biedt nu twee extra business graden, Business Administration en ondernemerschap, alsook een bijkomende opleiding in de technologie, Information Security.

Pionieren het gebruik van online technologie, het college ontwikkelde haar FlexLearn® instructie levering methode, geïntroduceerd in januari 2002. FlexLearn® betekent flexi¬ble leren! FlexLearn® studenten hun diploma het nemen van een combinatie van online en campus-based cursussen. Als het verleden een indicatie is van de toekomst, Mt. Sierra College zal het patroon van de innovatieve curriculum ontwikkeling voort te zetten.

Waarom Studenten voor ons kiezen Het duurt niet lang te nemen in het feit dat Mt Sierra College is een plek voor de creatieve, fantasierijke, out-of-box denkers die het best leren wanneer ze in staat zijn om onmiddellijk toepassen wat ze leren om praktische echte wereld vaardigheden nemen. Onze studenten komen uit een diverse bevolking dat een mondiale wereld vertegenwoordigt.

De student gemeenschap van Mt Sierra College is er een waar je kunt vinden groepen studeren of werken op een klasse project of een Smash Brothers toernooi wordt gehouden in de student commons. Het is een plek waar de ping-pong toernooien en stages worden genoemd in hetzelfde gesprek. De artistieke en creatieve student die een interesse in informatiebeveiliging, grafisch ontwerp, visuele effecten, computer informatie systemen, of zakelijke ondernemerschap heeft, zal een huis in Mt Sierra College vinden.

Hands-on ervaring

We bereiden studenten voor op de echte wereld mogelijkheden door de academische leerervaring door het aantrekken van bewezen industrie professionele als faculteit en door het verstrekken van een continue mogelijkheden om de gemeenschap te betrekken bij speciale projecten en stages. De mogelijkheid om studenten vaardigheden te testen tegen de werkelijke behoeften van de industrie helpt ons om continue verbetering van onze werkwijze, de levering en resultaten.

De juiste hulpmiddelen

Van de nieuwste iMac student stations in onze Mac Lab om onze volledig functionele eigen theater; we bieden geavanceerde hardware en software om studenten een voorsprong in hun gekozen sectoren.

Career Services

Vanaf het moment dat je aankomt op het hoogtepunt van afstuderen en daarbuiten, zijn we betrokken bij je carrière plan. We zoeken constant kansen om nieuwe vaardigheden, successen en doelen te vieren door het aantrekken van de gemeenschap door middel van meerdere locaties. We beginnen te werken voor stagemogelijkheden, hervatten ontwikkeling, werkgever contacten, brancheorganisaties, het voeren van mock interviews, en zowel op als buiten de campus werkgever evenementen waar studenten en alumni kunnen potentiële werkgevers betrekken.

Begeleid Leren is een Academic Experience

Op Mt Sierra College, uw academische ervaring is er een die je uitdaagt om een ​​stap buiten je bekend grenzen en strek je verbeelding. Het is er een die raadt u aan om verbazingwekkende nieuwe vaardigheden die u in staat om uw ideeën tot leven te brengen leren. Als student heb je begeleid door de technische vaardigheden die nodig zijn om voor te bereiden om te concurreren voor nieuwe carrièremogelijkheden in uw vakgebied. Bewezen faculteit zal u door de ontwikkeling van uw nieuwe vaardigheden als je vertrouwen te winnen en beginnen om uw eigen creatieve vaardigheden te testen. Door je hele ervaring, hopen we een gevoel van gemeenschap en filantropie te maken en geloven dat dit zal helpen onze studenten ontwikkelen tot dragen leden van hun eigen gemeenschap en beroep.

Diverse Cultural Awareness

De huidige markt vraagt ​​om nieuwe professionals om een ​​wereldwijde bewustwording van technologie, industrie en cultuur. Mt Sierra College omarmt diversiteit door te zorgen voor onze programma's zijn toegankelijk, toepassing en de nodige vaardigheden voor onze studenten om inzetbaar te worden. Wij integreren gemeenschap en cultureel bewustzijn in het studentenleven ervaring in Mt Sierra College die helpt studenten leren om de ideeën van hun collega's te omarmen, teamwork vaardigheden te ontwikkelen en verbeteren van hun vermogen om effectief te communiceren in verschillende professionele instellingen.

Uitgebreide Onderwijs

Studenten afstuderen met een theoretische en praktische basis voor het begrijpen van de krachten die de samenleving vorm en wordt geleerd om kritisch te denken en effectief te communiceren. Studenten worden in de gelegenheid gesteld om de theoretische kennis en praktische toepassing in klaslokalen en laboratoria, die helpt bij het verhogen van hun zelfvertrouwen, vaardigheden, en het vermogen om effectief te communiceren als lid van de professionele gemeenschap aan te sluiten.

Admissions

Mt Sierra College biedt het hele jaar door inschrijving, en applicaties worden geaccepteerd voor de herfst, winter, lente en de zomer kwartalen. De opleidingen in Mt Sierra College staan ​​open voor alle gekwalificeerde kandidaten die met succes hebben verdiend een middelbare school diploma of gelijkwaardig. Acceptatie naar Mt Sierra College is voornamelijk gebaseerd op een beoordeling van de aanvrager de middelbare school en / of hogeschool transcripties en entree evaluaties.

Plan een campus bezoek voor een rondleiding, discussie met één van onze opnames vertegenwoordigers, of het bijwonen van een van de vele campus evenementen gepland gedurende het hele jaar om uit te vinden hoe toe te passen. Voor uw persoonlijke vragen, bellen en spreken met een toelatingscommissie vertegenwoordiger op 626-873-2100 om uw carrière mogelijkheden tod bespreken

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor In De Grafische Vormgeving

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Monrovia

Met behulp van traditionele design concepten samen met de technologie van vandaag, Mt. Sierra College Graphic Design afgestudeerden bereid zullen zijn om complexe ontwerp uitdagingen met behulp van een breed scala van software, hardware en bewezen ontwerp toepassingen aan te pakken. [+]

Met behulp van traditionele design concepten samen met de technologie van vandaag, Mt. Sierra College Graphic Design afgestudeerden bereid zullen zijn om complexe ontwerp uitdagingen met behulp van een breed scala van software, hardware en bewezen ontwerp toepassingen aan te pakken. Studenten zullen leren hoe om een ​​onderscheidend "look" voor promotie, drukwerk, grafische ontwerpen, brochures, logo's, verpakkingen, illustraties, billboards en advertenties te creëren. Van idee conceptie tot de levering van het eindproduct, maken leerlingen materialen die effectief promoten van producten en diensten. Mt. Sierra College afgestudeerden gebruiken hun getrainde artistieke ogen om strategische visies op deze marktgedreven veld te maken.... [-]


Bachelor In Het Spel Kunst En Vormgeving

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Monrovia

Mensen ooit noemde hen games. Ze nu noemen we trainen voor piloten en soldaten, leermiddelen voor kinderen, en totaal-blow-your-mind-graphics. [+]

Mensen ooit noemde hen games. Ze nu noemen we trainen voor piloten en soldaten, leermiddelen voor kinderen, en totaal-blow-your-mind-graphics. Wat was ooit een huisje industrie is nu een 11 miljard dollar markt die broodnodig programmeurs en ontwerpers. Met de hands-on onderwijs Mt. Sierra College biedt studenten worden ervaren professionals. Afgestudeerden van de Spelen Arts & Design programma in te voeren het veld te popelen om de volgende generatie van games en simulaties te ontwikkelen voor een groeiende industrie.

Studenten die zich inschrijven in het Game Arts and Design gebied van specialisatie zal cursussen die een solide basis in multimedia kunst en vormgeving op te bouwen en zal gespecialiseerde cursussen in het spel en simulatie ontwikkeling nemen nemen.... [-]


Bachelor Of Arts Graad In Media Kunst En Vormgeving

Campus Voltijd Deeltijd 48 - 96 maanden September 2018 Verenigde Staten Monrovia +1 more

Met behulp van traditionele design concepten samen met de technologie van vandaag, Mt. Sierra College Graphic Design afgestudeerden bereid zullen zijn om complexe ontwerp uitdagingen met behulp van een breed scala van software, hardware en bewezen ontwerp toepassingen aan te pakken. Studenten zullen leren hoe om een ​​onderscheidend "look" voor promotie, drukwerk, grafische ontwerpen, brochures, logo's, verpakkingen, illustraties, billboards en advertenties te creëren. Van idee conceptie tot de levering van het eindproduct, maken leerlingen materialen die effectief promoten van producten en diensten. Mt. Sierra College afgestudeerden gebruiken hun getrainde artistieke ogen om strategische visies op deze marktgedreven veld te maken. [+]

Met behulp van traditionele design concepten samen met de technologie van vandaag, Mt. Sierra College Graphic Design afgestudeerden bereid zullen zijn om complexe ontwerp uitdagingen met behulp van een breed scala van software, hardware en bewezen ontwerp toepassingen aan te pakken. Studenten zullen leren hoe om een ​​onderscheidend "look" voor promotie, drukwerk, grafische ontwerpen, brochures, logo's, verpakkingen, illustraties, billboards en advertenties te creëren. Van idee conceptie tot de levering van het eindproduct, maken leerlingen materialen die effectief promoten van producten en diensten. Mt. Sierra College afgestudeerden gebruiken hun getrainde artistieke ogen om strategische visies op deze marktgedreven veld te maken.... [-]


BSc

Bachelor Of Science Graden In Business Administration

Campus Voltijd Deeltijd 48 - 96 maanden September 2018 Verenigde Staten Monrovia +1 more

Met een aanwezigheid in vrijwel elke sector van de economie, Business Administration blijft een zwaar gewilde vaardigheid met een universele aantrekkingskracht zijn. Wanneer u onder meer de integratie van de technologie in standaard zakelijke praktijken, dan heb je verhuisd naar het bedrijf van de eenentwintigste eeuw. [+]

Met een aanwezigheid in vrijwel elke sector van de economie, Business Administration blijft een zwaar gewilde vaardigheid met een universele aantrekkingskracht zijn. Wanneer u onder meer de integratie van de technologie in standaard zakelijke praktijken, dan heb je verhuisd naar het bedrijf van de eenentwintigste eeuw.

Business Administration afgestudeerden hebben vaardigheden bevorderd door hands-on labs en kleine klassen gegeven door docenten met jarenlange ervaring in de sector. Algemeen opleidingen geselecteerd op hun toepasbaarheid op Business Administration creëren van een balans van kennis. Studenten bestuderen technologische uitdagingen die de hedendaagse bedrijven worden geconfronteerd. Het resultaat: afgestudeerden die bereid zijn op de nationale en wereldwijde behoeften van het bedrijfsleven te nemen, geworteld in een fundamentele en goed begrip van management en technologie.... [-]


Bachelor Of Science Graden In De Telecommunicatietechnologie

Campus Voltijd Deeltijd 48 - 96 maanden September 2018 Verenigde Staten Monrovia +1 more

Telecommunicatie is de elektronische overdracht van informatie in de vorm van spraak, geluid, data, fax, foto of video over een afstand van een zender naar ontvanger in een bruikbaar en begrijpelijk formaat met behulp van analoge of digitale technieken. Directe beschikbaarheid van de huidige en relevante informatie is het doel van Telecommunicatie. [+]

Telecommunicatie is de elektronische overdracht van informatie in de vorm van spraak, geluid, data, fax, foto of video over een afstand van een zender naar ontvanger in een bruikbaar en begrijpelijk formaat met behulp van analoge of digitale technieken. Directe beschikbaarheid van de huidige en relevante informatie is het doel van Telecommunicatie.

Het programma heeft de volgende acht aandachtsgebieden: algemeen telecommunicatie, telefonie en datacommunicatie, draadloze technologieën, nieuwe technologieën, netwerken, internet en intranet technologie, computer informatie systemen, en algemeen onderwijs. Spraak- en datacommunicatie, lokale en wide area network administratie, schakelsystemen, computer / telefonie integratie, Windows, Unix en Linux-besturingssystemen, breedband, Internetworking, draadloze technologie en transport protocollen worden in detail behandeld. Projectmanagement is ook een belangrijk onderdeel van de Telecommunications programma. Alle kern cursussen omvatten een hands-on lab aan de educatieve ervaring te maximaliseren. Studenten leren hoe de verschillende aspecten van de telecommunicatie in praktische oplossingen voor de hedendaagse zakelijke en professionele omgeving te integreren. Het programma omvat ook business en management cursussen om studenten voor te bereiden voor de groei uitdagingen die hen zal worden geconfronteerd in hun loopbaan. Studenten krijgen de gelegenheid om gebieden van belang te verkennen door middel van de eis van technische en algemeen onderwijs keuzevakken. Telecommunicatie Technology is ontwikkeld voor die studenten geïnteresseerd zijn in de computer hardware, opzetten en onderhouden van netwerksystemen, en telefonie en datacommunicatie. Afgestudeerden zijn voorbereid op een loopbaan als netwerkbeheerder, telecommunicatiesystemen analist en manager, informatiemanager, en het netwerk en verkeer engineer, LAN / WAN administrator, spraak / data-analist, verkeers ingenieur, draadloze communicatie... [-]


Bachelor Of Science Graden In Het Bedrijfsleven Ondernemerschap

Campus Voltijd Deeltijd 48 - 96 maanden September 2018 Verenigde Staten Monrovia +1 more

Levert een aanzienlijke bijdrage van de werkgelegenheid en innovatie, ondernemerschap is van vitaal belang voor de stabiliteit van de Amerikaanse economie. Het hebben van een miljoen dollar idee is één ding, maar met het onderwijs en de vaardigheid om het idee uit te voeren en om te zetten in een succesvol bedrijf is een andere. Voer Mt. Sierra College en de echte ondernemer. [+]

Levert een aanzienlijke bijdrage van de werkgelegenheid en innovatie, ondernemerschap is van vitaal belang voor de stabiliteit van de Amerikaanse economie. Het hebben van een miljoen dollar idee is één ding, maar met het onderwijs en de vaardigheid om het idee uit te voeren en om te zetten in een succesvol bedrijf is een andere. Voer Mt. Sierra College en de echte ondernemer.

Kennis is immers macht bij het starten van een nieuw bedrijf of bij de integratie van vaardigheden met andere vooruitstrevende bedrijven. De Entrepreneurship graad biedt studenten de vaardigheden om zowel de lancering van een nieuw bedrijf of om met succes in een gevestigd bedrijf dat ondernemend management strategieën telt functioneren. Als studenten analyseren bedrijfsstrategieën en onderzoeken hoe de financiering veilig te stellen, ze leren ook hoe ze businessplannen schrijven, marketing strategieën te ontwikkelen en te onderzoeken potentiële markten rijp voor een ondernemende onderneming. Via faculteit en mogelijkheden om te netwerken, worden de studenten kennis met de industrie vernieuwers die bieden waardevolle perspectieven op het starten en exploiteren van een bedrijf.... [-]


Bachelor Of Science In De Informatietechnologie

Campus Voltijd Deeltijd 48 - 96 maanden September 2018 Verenigde Staten Monrovia +1 more

Computers zijn essentieel voor het dagelijks leven en zakelijke leven - we kunnen gewoon niet door zonder hen. Degenen met een technologie graad in Californië zal zijn in de hoge vraag naar deze belangrijke instrumenten up and running te houden. Computer informatie technologie is een hands-on, technologische en communicatie-gebaseerde omgeving. [+]

Computers zijn essentieel voor het dagelijks leven en zakelijke leven - we kunnen gewoon niet door zonder hen. Degenen met een technologie graad in Californië zal zijn in de hoge vraag naar deze belangrijke instrumenten up and running te houden. Computer informatie technologie is een hands-on, technologische en communicatie-gebaseerde omgeving. Een zekere mate zal de opstap naar deze grote banen en de Computer Information Technology programma op Mt. zijn Sierra is de plek om te beginnen. U vindt de basis te leren, samen met geavanceerde technieken - dingen die u zullen helpen als je het personeelsbestand in te voeren. Ons programma benadrukt hands-on ervaring met besturingssystemen, systeemontwerp en netwerkbeheer. Je zult zowel de theorie en de praktijk van ervaren docenten die willen dat je om te groeien en te slagen in de computer informatie-technologie te leren.... [-]