Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Muskingum University

"Generaties studenten hebben zich in de juiste plaats op Muskingum College voor het vinden en openen van wegen naar begrip en bekwaamheid. Ik heb altijd geloofd dat New Concord en Muskingum zijn het middelpunt van het universum, want als je hier je start, kun je nergens heen. "John Glenn, Class of '43 Senator van Verenigde Staten, Astronaut Sinds de oprichting in 1837, Muskingum heeft een community of learners geweest - Mensen leren van en met andere mensen. Missie muskingum is om de "hele mens" opvoeden - intellectueel, geestelijk, sociaal en fysiek - en doet dit door te voldoen aan de studenten waar ze zijn op de pedagogische continuüm, en door te helpen deze studenten op weg naar hun maximale potentieel.

Excellence muskingum is het belangrijkst gemeten door haar alumni, die de wereld hebben gediend als CEO's van grote bedrijven, grote media cijfers, wetenschappers, opvoeders, maatschappelijke en religieuze leiders, en als ouders en vrienden.

Leer wat anderen, met inbegrip van de Harvard Business Review en de Ohio Stichting van Onafhankelijke Hogescholen, te zeggen hebben over Muskingum alumni.

Wij nodigen u uit om meer over deze bijzondere plek te leren.

Missie

De missie van Muskingum University is om de kwaliteit academische programma's in de vrije kunsten en wetenschappen te bieden in de setting van een woonwijk, coeducational, kerkelijke college en in het kader van een zorgzame gemeenschap waar individuele ontplooiing wordt aangemoedigd en de menselijke waardigheid wordt gerespecteerd. Het primaire doel is het ontwikkelen-intellectueel, geestelijk, sociaal en fysiek-geheel personen, door het bevorderen van kritisch denken, positieve actie, ethische gevoeligheid en spirituele groei, zodat ze beroepsgerichte productief, persoonlijk bevredigend en maatschappelijk verantwoord leven te kunnen leiden.

Plaats

Muskingum University, gelegen in Oost-centrale Ohio, is gemakkelijk bereikbaar met de belangrijke oost-west en noord-zuid snelwegen. Het dorp van New Concord, Muskingum's geboortestad, is gelegen op de Amerikaanse 22 en 40, langs de Interstate 70, 115 mijl ten westen van Pittsburgh en 70 mijl ten oosten van Columbus. Amerikaanse Interstates 77 en 70 kruisen tien mijl ten oosten van New Concord in de buurt van Cambridge; Zanesville is zestien mijl naar het westen.

geschiedenis

Muskingum University is rijk aan traditie, de trotse erfenis die teruggaat tot de eerste helft van de negentiende eeuw, toen Ohio was een baby staat en huifkarren werden avontuurlijke kolonisten brengen westwaarts over de onlangs voltooide Nationale Weg door New Concord. Indiaanse naam van de universiteit, soms verkeerd uitgesproken en vaak verkeerd gespeld, is een bron van trots voor degenen die koesteren de geschiedenis van die kleurrijke deel van de grens America "voorbij de Pennsylvania." Tijdens de eerste halve eeuw Muskingum gehandeld op grond van de educatieve patronen van de klassieke college van de periode. In 1854 werden de vrouwen op gelijke voet met mannen toegelaten. Na de Burgeroorlog een periode van gestage groei begon, versnellen tot de grens klassieke college van minder dan honderd leerlingen heeft zich ontwikkeld tot een moderne liberal arts and sciences college van enkele 1900 met graduate school studenten, met een 225-hectare grote campus.

Toen Franklin College, een belangrijke onderwijsinstelling van de Presbyteriaanse Kerk in de 19e eeuw, gesloten in 1927, haar alumni rollen kwam Muskingum.

In januari 2000, Dr. Anne C. Steele werd Muskingum University's 20ste president. Muskingum veranderd in gecharterde de status van universiteit tot universiteit in 2009.

Presbyterian Erfgoed

Op 18 maart 1837, de staat wetgever verleende een groep van New Concord burgers een charter om een ​​college in het dorp te vestigen. Omdat de gemeenschap grotendeels werd geregeld door de boerderij mensen van Scotch-Ierse afkomst, de overheersende religie was Presbyterian. In 1877 werd Muskingum in verband met de Synode van Ohio van de United Presbyterian Church. Met de fusie van de Presbyteriaanse en United Presbyterian kerken in 1958, werd Muskingum in verband met de nieuw opgerichte United Presbyterian Church in de Verenigde Staten. In 1983 fuseerde die kerk met de Presbyteriaanse Kerk in de Verenigde Staten om de Presbyterian Church (USA) te vormen. Muskingum directe aansluiting is met de drie-state Synode van het Verbond.

Accreditatie

Muskingum University is continu sinds 1919 geaccrediteerd door de Higher Learning Commissie van de Noord Centrale Vereniging van Hogescholen en scholen, (Vernieuwd in 2013), en is geautoriseerd door, en ontvangt periodieke reauthorization uit, de Ohio College van Regenten om zijn graden verlenen. Het programma in de chemie is goedgekeurd door de American Chemical Society. Muskingum University is volledig goedgekeurd voor de lerarenopleiding door de Ohio Ministerie van Onderwijs en is geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding (NCATE). Muskingum is lid van de Interstate Certification Compact die voorziet in vergelijkbare opleiding certificering in tal van andere landen, waaronder, Pennsylvania, New York en New Jersey zijn inbegrepen. Muskingum houdt lidmaatschappen in de American Council on Education, de Raad voor de Bevordering en ondersteuning van het onderwijs, de Raad van Onafhankelijke Hogescholen, en de Vereniging van Onafhankelijke Hogescholen en Universiteiten. Muskingum University is een geaccrediteerde institutioneel lid van de Nationale Vereniging van Scholen voor Muziek, 11250 Roger Bacon Drive, Suite 21, Reston, VA 20190, (703) 437-0700. De universiteit is ook lid van de Ohio Confederatie van de lerarenopleiding Organization (OCTEO).

HLC Accreditatie 2012

Non-discriminatie Verklaring

Muskingum University maakt geen onderscheid op basis van ras, huidskleur, religie, geslacht, nationale of etnische afkomst, leeftijd, handicap, fysieke uitdaging, handicap, seksuele geaardheid, sociaal-economische status of politieke overtuiging, in de toelating of de toegang tot, of de behandeling of arbeid in haar onderwijsprogramma's en activiteiten, met inbegrip van rechten en privileges, onderwijsbeleid, beurs en lening programma's, sportieve activiteiten en school-beheerde programma's. De directeur van Human Resources, Compliance Coordinator, is aangewezen om de naleving van het college met de non-discriminatie eisen op grond van artikel 504 van de Rehabilitation Act van 1973 te coördineren, titel IX van het Onderwijs Wijzigingen van 1972 en de Age Discrimination Act van 1975, die discriminatie verbieden op basis van handicap, ras, geslacht en leeftijd, respectievelijk. De directeur van Human Resources, Montgomery Hall, kan op (740) 826-8114 worden gecontacteerd.

ACADEMICS

Op Muskingum, academische programma's in de vrije kunsten en wetenschappen staan ​​centraal in onze missie: "het ontwikkelen - intellectueel, geestelijk, sociaal en fysiek - geheel personen." Muskingum's klaslokalen, laboratoria, klinieken, stages, veld stages, repetitie zalen, theaters, galeries, speelvelden en gemeenschappelijke ruimtes zijn alle plaatsen waar de leerlingen bij volleerd geleerde-leraren om hun intellectuele vaardigheden aan te scherpen, verbreden hun culturele perspectieven, en het leven te ontwikkelen -Long gewoonten te leren, service, en leiderschap.

De presentatie van wetenschappelijke informatie over de Muskingum website is gestructureerd op een manier om de behoeften van bepaalde categorieën van studenten aan de universiteit te pakken. Gebruik de links op deze pagina om alle mogelijkheden te onderzoeken voor het leren van die academische programma Muskingum bieden.

Traditionele undergraduate programma's

Voor studenten die de eerste baccalaureaat (het invoeren van eerstejaars en doorstromers) die van plan zijn om de meerderheid van hun lessen in de overdag.

PLUS-programma

Ontworpen om gestructureerde academische hulp aan leerlingen met een gediagnosticeerde leren verschillen toe. Plus-programma oefenen leerlingen op een traditionele undergraduate academische opleiding tijdens het ontvangen van ondersteuning bij het leren. De link leidt bezoekers van de PLUS-programma's van de website.

Muskingum Adult Program (MAP)

Een baccalaureaat programma voornamelijk ontworpen voor volwassen studenten die een aanzienlijke hoeveelheid academische krediet in de richting van een bachelor's degree, maar wiens werk of persoonlijke schema's vereisen dat zij de lessen in de avonduren of in het weekend te nemen hebben verdiend.

Graduate Programma

Omvat de Master of Arts in Education, Master of Arts in Teaching, Master of Information Strategy, Systemen en Technologie en Onderwijs Specialist graduate programma's. Studenten met baccalaureaatsgraden die op zoek zijn naar extra leerkracht licensure moet ook deze link volgen.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Muskingum University

Drie studenten zijn meestal in dienst van de boekhoudkundige faculteit als student-assistenten. De student-assistenten leerjaar huiswerk, kopiëren klasse handouts, period ... [+]

Student Opportunities Stages

Voorbeelden van recente stageplaatsen voor Accounting studenten zijn onder andere:

Holbrook en Manter, OCMW (Staff Auditor) - Neeman Medical International (Asia) Ltd. (Staff Accountant) - Ernst & Young (Abu Dhabi) (Staff Auditor) - Staat accountant van Ohio (Audit Fellowship Intern) Werk

Drie studenten zijn meestal in dienst van de boekhoudkundige faculteit als student-assistenten. De student-assistenten leerjaar huiswerk, kopiëren klasse handouts, periodiek tutor studenten, en het verstrekken van andere administratieve bijstand.

Carrière Mogelijkheden voor Accounting Majors Public Accounting - Bedrijfsadministratie - Overheid - Onderwijs - Non-profit Waar Recente Accounting Majors van Muskingum worden gehanteerd: Ernst & Young - PricewaterhouseCoopers - Office Ohio State Rekenkamer - Rea en Associates - Crowe, Chizek en Bedrijf Graduate Programma ... [-]
Verenigde Staten New Concord
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Muskingum University

Business Management Core Requirements (30 krediet uur) ... [+]

Business Management (48 uur semester voor grote)

Business Management Core Requirements (30 krediet uur)

ACCT 201 Financial Accounting (3) ACCT 202 Managerial Accounting (3) BUSI 321 Organizational Management (3) BUSI 360 Business Law (3) BUSI 414 Business Ethics (3) BUSI 420 Informatie Systemen voor Business (3) ECON 215 Principes van Micro-economie (3) ECON 216 Principes van Macro-economie (3) ECON 325 Statistiek (3)

Kies één van de volgende:

COMM 355 Organizational Communication (3) ENGL 202 Zakelijk schrijven (3)

Business Management Requirements (18 krediet uur)

BUSI 318 Managerial Finance (3) BUSI 326 Financiële analys... [-]
Verenigde Staten New Concord
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Muskingum University

Het programma Business Management is een volledig geïntegreerde opleiding die tot doel heeft om studenten zowel een veelzijdige foundation in de klas en de mogelijkheid v ... [+]

De Business Management programma is een volledig geïntegreerde opleiding die tot doel heeft om studenten zowel een veelzijdige foundation in de klas en de mogelijkheid voor speciale off-campus stages in het bedrijfsleven te voorzien. Studenten vertrekken voorbereid voor graduate studie in de economie, het bedrijfsleven of de wet en voor de onmiddellijke deelname aan het bedrijfsleven.

Student Opportunities Stages

Recente stages voor Business studenten zijn onder andere:

Resource Systems (New Concord, OH) Empower Media Marketing (Cincinnati, OH) Historische Roscoe Village (Coshocton, OH) Enterprise Rent-A-Car (Columbus, OH) Cincinnati Swarm (Professional Arena Football) De Washington Group (Cleveland, OH) onderzoek ... [-]
Verenigde Staten New Concord
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Muskingum University

Het programma faciliteert een goed begrip van de materialen om ons heen en de veranderingen die ze ondergaan door de studenten met de kennis die ze nodig hebben voor een ... [+]

De Muskingum University chemie-afdeling'S laboratorium intensieve educatieve programma is gecertificeerd door de American Chemical Society sinds 1966. Het programma faciliteert een goed begrip van de materialen om ons heen en de veranderingen die ze ondergaan door de studenten met de kennis die ze nodig hebben voor een goed begrip van de dagelijkse ervaring en de milieu- en economische aspecten.

Student Opportunities Stages

De meeste chemiemajoors aanvragen NSF-gesponsord onderzoek Ervaringen voor gegradueerden, Evenals voor ander onderzoek stages bij verschillende universiteiten in het hele land. Al deze stages te betrekken origineel onderzoek in een chemisch probleem. Een paar voorbeelden van de universiteiten waar studenten hebben gewerkt in de afgelopen paar jaar zijn Bowling Green State University en de Universiteit van Oregon.... [-]

Verenigde Staten New Concord
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Muskingum University

Muskingum University biedt haar studenten met een gedegen technische opleiding die onderwerpen omvat van een aantal opkomende gebieden, met inbegrip van webtool ontwikkel ... [+]

Muskingum University biedt haar studenten met een gedegen technische opleiding die onderwerpen omvat van een aantal opkomende gebieden, met inbegrip van webtool ontwikkeling, netwerk en draadloze communicatie, animaties, kunstmatig leven, en robotica. Op hetzelfde moment, de afdeling faculteit van mening dat een vrije kunsten instelling van een speciale missie die discussies over de effecten van deze technologie in onze samenleving en over de hele wereld omvat zou moeten hebben.

Student Opportunities Stages

Recente stageplaatsen voor Informatica studenten zijn onder andere:

Battelle Labs Datatel IBM NASA onderzoek

Naast stages, studenten over het algemeen doe mee aan onderzoek in verband met twee cursussen-CPSC 400: Programmeren Projecten en CPSC 495: Computer Science Seminar.... [-]

Verenigde Staten New Concord
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Muskingum University

Ingenieurswetenschappen is een moderne, multidisciplinaire technische programma dat is ontworpen om de kloof tussen wetenschappelijke ontdekking en de productie van nieuw ... [+]

Ingenieurswetenschappen is een moderne, multidisciplinaire technische programma dat is ontworpen om de kloof tussen wetenschappelijke ontdekking en de productie van nieuwe technologieën te overbruggen. Door het combineren van een brede basis in de techniek, wiskunde, wetenschap en vrije kunsten met praktische ervaring in het ontwerpen, implementeren, en de rapportage over real-world projecten, een graad in de ingenieurswetenschappen is goed geschikt voor de snel veranderende behoeften en mogelijkheden in de techniek te voldoen en wetenschap gerelateerde carrière velden.

Accreditatie

ABETThe Ingenieurswetenschappen programma is geaccrediteerd door de engineering Accreditatie Commissie van ABET... [-]

Verenigde Staten New Concord
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Muskingum University

De Math programma op Muskingum University is ontworpen om de wiskunde te schilderen als een universele taal van creatief en kritisch denken en aan de behoeften van degene ... [+]

De Math programma op Muskingum University is ontworpen om de wiskunde te schilderen als een universele taal van creatief en kritisch denken en aan de behoeften van degenen die van plan zijn om les te geven te voldoen, om afgestudeerde werk in de wiskunde te doen, en een carrière die aanzienlijk vertrouwen op wiskunde na te streven.

Student Opportunities onderzoek

De primaire kans voor leeronderzoek is in wiskunde 495: Wiskunde Seminar. Daarnaast krijgen de studenten soms werkt een-op-een met de faculteit leden in gericht onderzoek situaties op onderzoeksonderwerpen.

Honoraria

Studenten studeren wiskunde aan Muskingum hebben de mogelijkheid om het hoofdstuk Ohio Zeta van Kappa Mu Epsilon Wiskunde Ere lid worden. KME is een gespecialiseerde eer samenleving met hoofdstukken in hogescholen en universiteiten die een sterke wiskunde programma aan te bieden. Leden van de hoofdstukken 'worden geselecteerd uit studenten van de wiskunde of nauw verwante gebieden die judicium bereiken. Ongeveer zestigduizend studenten zijn geïnitieerd sinds KME werd opgericht in 1930.... [-]

Verenigde Staten New Concord
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Muskingum University

Economische krachten van invloed op alle personen die op vele manieren. Controle van deze krachten is afhankelijk van een goed begrip van hen, opgedaan door de studie van ... [+]

Economische krachten van invloed op alle personen die op vele manieren. Controle van deze krachten is afhankelijk van een goed begrip van hen, opgedaan door de studie van de economie.

Verwante Studierichtingen boekhoudkundige BUSINESS internationale bedrijfsleven Mission Statement

De missie van de Economie, Accounting en Bedrijfskunde Afdeling is om te helpen bij de productie goed afgeronde leden van het bedrijfsleven, die de noodzaak van de winst in evenwicht gehouden door de beperkingen van ethisch gedrag, juridische gedrag en risico's te begrijpen. Alle vier majors in onze afdeling (Economie, Accounting, Accounting-Public, en Business) zijn ontworpen om de tools die nodig zijn voor onze afgestudeerden om te slagen in zowel de wereld van de handel en in de graduate opleidingen. Wij streven ernaar om onze studenten uitdagen om objectief te analyseren en economische omstandigheden, haalbaar en ethische alternatieven te bouwen, en om de juiste beslissingen te nemen die het welzijn van de firma evenwicht te brengen met de totale impact op de samenleving te maken.... [-]

Verenigde Staten New Concord
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Muskingum University

De missie van de Environmental Science programma op Muskingum University is om studenten aan een verzorgende en tot nadenken stemmende academische en onderzoekservaring d ... [+]

De missie van de Environmental Science programma op Muskingum University is om studenten aan een verzorgende en tot nadenken stemmende academische en onderzoekservaring die een levenslange en oprechte interesse in de relatie tussen de mens en de natuurlijke omgeving van de aarde zal stimuleren bloot.

Student Opportunities Stages

Recente stageplaatsen voor Environmental Science studenten zijn onder andere:

NSF gesponsorde Onderzoek voor gegradueerden (REG) Programma's - Muskingum studenten hebben deelgenomen aan een verscheidenheid van REG-programma's op verschillende universiteiten studeren milieuvraagstukken. Voorbeelden hiervan zijn een student die bij Furman University bestudeerd als onderdeel van hun Basin Research-programma en een andere die deelnamen aan de Universiteit van Delaware bewaking REG-programma watermonsters in de Chesapeake Bay gebied.... [-]

Verenigde Staten New Concord
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Muskingum University

De International Business belangrijke bij Muskingum University biedt studenten met een set van competenties die nodig zijn voor succes in de hedendaagse mondiale economie ... [+]

De International Business belangrijke bij Muskingum University biedt studenten met een set van competenties die nodig zijn voor succes in de hedendaagse mondiale economie door het combineren van cursussen uit verschillende disciplines. Studenten leren van de taal en de basisprincipes van het bedrijfsleven, de boekhouding en economie; verwerven multicultureel bewustzijn en communicatieve vaardigheden in een wereld taal (Engels voor anderstaligen); en krijgen een internationaal perspectief door middel van hun cursussen in de politieke wetenschappen, geschiedenis, en andere gebieden.

Verwante Studierichtingen boekhoudkundige BUSINESS economie Frans Duits Internationale Betrekkingen Spaans Student Opportunities onderzoek ... [-]
Verenigde Staten New Concord
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands