Muskingum University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Muskingum University

"Generaties studenten hebben zich in de juiste plaats op Muskingum College voor het vinden en openen van wegen naar begrip en bekwaamheid. Ik heb altijd geloofd dat New Concord en Muskingum zijn het middelpunt van het universum, want als je hier je start, kun je nergens heen. "John Glenn, Class of '43 Senator van Verenigde Staten, Astronaut Sinds de oprichting in 1837, Muskingum heeft een community of learners geweest - Mensen leren van en met andere mensen. Missie muskingum is om de "hele mens" opvoeden - intellectueel, geestelijk, sociaal en fysiek - en doet dit door te voldoen aan de studenten waar ze zijn op de pedagogische continuüm, en door te helpen deze studenten op weg naar hun maximale potentieel.

Excellence muskingum is het belangrijkst gemeten door haar alumni, die de wereld hebben gediend als CEO's van grote bedrijven, grote media cijfers, wetenschappers, opvoeders, maatschappelijke en religieuze leiders, en als ouders en vrienden.

Leer wat anderen, met inbegrip van de Harvard Business Review en de Ohio Stichting van Onafhankelijke Hogescholen, te zeggen hebben over Muskingum alumni.

Wij nodigen u uit om meer over deze bijzondere plek te leren.

Missie

De missie van Muskingum University is om de kwaliteit academische programma's in de vrije kunsten en wetenschappen te bieden in de setting van een woonwijk, coeducational, kerkelijke college en in het kader van een zorgzame gemeenschap waar individuele ontplooiing wordt aangemoedigd en de menselijke waardigheid wordt gerespecteerd. Het primaire doel is het ontwikkelen-intellectueel, geestelijk, sociaal en fysiek-geheel personen, door het bevorderen van kritisch denken, positieve actie, ethische gevoeligheid en spirituele groei, zodat ze beroepsgerichte productief, persoonlijk bevredigend en maatschappelijk verantwoord leven te kunnen leiden.

Plaats

Muskingum University, gelegen in Oost-centrale Ohio, is gemakkelijk bereikbaar met de belangrijke oost-west en noord-zuid snelwegen. Het dorp van New Concord, Muskingum's geboortestad, is gelegen op de Amerikaanse 22 en 40, langs de Interstate 70, 115 mijl ten westen van Pittsburgh en 70 mijl ten oosten van Columbus. Amerikaanse Interstates 77 en 70 kruisen tien mijl ten oosten van New Concord in de buurt van Cambridge; Zanesville is zestien mijl naar het westen.

geschiedenis

Muskingum University is rijk aan traditie, de trotse erfenis die teruggaat tot de eerste helft van de negentiende eeuw, toen Ohio was een baby staat en huifkarren werden avontuurlijke kolonisten brengen westwaarts over de onlangs voltooide Nationale Weg door New Concord. Indiaanse naam van de universiteit, soms verkeerd uitgesproken en vaak verkeerd gespeld, is een bron van trots voor degenen die koesteren de geschiedenis van die kleurrijke deel van de grens America "voorbij de Pennsylvania." Tijdens de eerste halve eeuw Muskingum gehandeld op grond van de educatieve patronen van de klassieke college van de periode. In 1854 werden de vrouwen op gelijke voet met mannen toegelaten. Na de Burgeroorlog een periode van gestage groei begon, versnellen tot de grens klassieke college van minder dan honderd leerlingen heeft zich ontwikkeld tot een moderne liberal arts and sciences college van enkele 1900 met graduate school studenten, met een 225-hectare grote campus.

Toen Franklin College, een belangrijke onderwijsinstelling van de Presbyteriaanse Kerk in de 19e eeuw, gesloten in 1927, haar alumni rollen kwam Muskingum.

In januari 2000, Dr. Anne C. Steele werd Muskingum University's 20ste president. Muskingum veranderd in gecharterde de status van universiteit tot universiteit in 2009.

Presbyterian Erfgoed

Op 18 maart 1837, de staat wetgever verleende een groep van New Concord burgers een charter om een ​​college in het dorp te vestigen. Omdat de gemeenschap grotendeels werd geregeld door de boerderij mensen van Scotch-Ierse afkomst, de overheersende religie was Presbyterian. In 1877 werd Muskingum in verband met de Synode van Ohio van de United Presbyterian Church. Met de fusie van de Presbyteriaanse en United Presbyterian kerken in 1958, werd Muskingum in verband met de nieuw opgerichte United Presbyterian Church in de Verenigde Staten. In 1983 fuseerde die kerk met de Presbyteriaanse Kerk in de Verenigde Staten om de Presbyterian Church (USA) te vormen. Muskingum directe aansluiting is met de drie-state Synode van het Verbond.

Accreditatie

Muskingum University is continu sinds 1919 geaccrediteerd door de Higher Learning Commissie van de Noord Centrale Vereniging van Hogescholen en scholen, (Vernieuwd in 2013), en is geautoriseerd door, en ontvangt periodieke reauthorization uit, de Ohio College van Regenten om zijn graden verlenen. Het programma in de chemie is goedgekeurd door de American Chemical Society. Muskingum University is volledig goedgekeurd voor de lerarenopleiding door de Ohio Ministerie van Onderwijs en is geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding (NCATE). Muskingum is lid van de Interstate Certification Compact die voorziet in vergelijkbare opleiding certificering in tal van andere landen, waaronder, Pennsylvania, New York en New Jersey zijn inbegrepen. Muskingum houdt lidmaatschappen in de American Council on Education, de Raad voor de Bevordering en ondersteuning van het onderwijs, de Raad van Onafhankelijke Hogescholen, en de Vereniging van Onafhankelijke Hogescholen en Universiteiten. Muskingum University is een geaccrediteerde institutioneel lid van de Nationale Vereniging van Scholen voor Muziek, 11250 Roger Bacon Drive, Suite 21, Reston, VA 20190, (703) 437-0700. De universiteit is ook lid van de Ohio Confederatie van de lerarenopleiding Organization (OCTEO).

HLC Accreditatie 2012

Non-discriminatie Verklaring

Muskingum University maakt geen onderscheid op basis van ras, huidskleur, religie, geslacht, nationale of etnische afkomst, leeftijd, handicap, fysieke uitdaging, handicap, seksuele geaardheid, sociaal-economische status of politieke overtuiging, in de toelating of de toegang tot, of de behandeling of arbeid in haar onderwijsprogramma's en activiteiten, met inbegrip van rechten en privileges, onderwijsbeleid, beurs en lening programma's, sportieve activiteiten en school-beheerde programma's. De directeur van Human Resources, Compliance Coordinator, is aangewezen om de naleving van het college met de non-discriminatie eisen op grond van artikel 504 van de Rehabilitation Act van 1973 te coördineren, titel IX van het Onderwijs Wijzigingen van 1972 en de Age Discrimination Act van 1975, die discriminatie verbieden op basis van handicap, ras, geslacht en leeftijd, respectievelijk. De directeur van Human Resources, Montgomery Hall, kan op (740) 826-8114 worden gecontacteerd.

ACADEMICS

Op Muskingum, academische programma's in de vrije kunsten en wetenschappen staan ​​centraal in onze missie: "het ontwikkelen - intellectueel, geestelijk, sociaal en fysiek - geheel personen." Muskingum's klaslokalen, laboratoria, klinieken, stages, veld stages, repetitie zalen, theaters, galeries, speelvelden en gemeenschappelijke ruimtes zijn alle plaatsen waar de leerlingen bij volleerd geleerde-leraren om hun intellectuele vaardigheden aan te scherpen, verbreden hun culturele perspectieven, en het leven te ontwikkelen -Long gewoonten te leren, service, en leiderschap.

De presentatie van wetenschappelijke informatie over de Muskingum website is gestructureerd op een manier om de behoeften van bepaalde categorieën van studenten aan de universiteit te pakken. Gebruik de links op deze pagina om alle mogelijkheden te onderzoeken voor het leren van die academische programma Muskingum bieden.

Traditionele undergraduate programma's

Voor studenten die de eerste baccalaureaat (het invoeren van eerstejaars en doorstromers) die van plan zijn om de meerderheid van hun lessen in de overdag.

PLUS-programma

Ontworpen om gestructureerde academische hulp aan leerlingen met een gediagnosticeerde leren verschillen toe. Plus-programma oefenen leerlingen op een traditionele undergraduate academische opleiding tijdens het ontvangen van ondersteuning bij het leren. De link leidt bezoekers van de PLUS-programma's van de website.

Muskingum Adult Program (MAP)

Een baccalaureaat programma voornamelijk ontworpen voor volwassen studenten die een aanzienlijke hoeveelheid academische krediet in de richting van een bachelor's degree, maar wiens werk of persoonlijke schema's vereisen dat zij de lessen in de avonduren of in het weekend te nemen hebben verdiend.

Graduate Programma

Omvat de Master of Arts in Education, Master of Arts in Teaching, Master of Information Strategy, Systemen en Technologie en Onderwijs Specialist graduate programma's. Studenten met baccalaureaatsgraden die op zoek zijn naar extra leerkracht licensure moet ook deze link volgen.

Locaties

Nieuw akkoord

Muskingum University

Address
163 Stormont Street,
43762 Nieuw akkoord, Ohio, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 740-826-8211

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden