Northeastern Illinois University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Aan de slag bij Northeastern

Volg je doelen met de hoogste faculteit en kleine klasgroottes.

Verken meer dan 80 strenge programma's in de kunst, wetenschappen, onderwijs en zaken. Bij het noordoosten, vind jezelf onder een gastvrije en diverse gemeenschap van geleerden die zo serieus zijn over hun opleiding zoals jij bent.

Northeastern werd opgericht in 1867 als Cook County's eerste lerarenopleidingsinstelling. Vandaag trekt het noordoosten leerlingen uit de hele wereld, en onze 67-acre hoofdcampus in Chicago is een gastvrije gemeenschap voor de bijna 12.000 commuterstudenten die NEIU bijwonen. Wij bieden onze studenten kwaliteitskeuzes, die meer dan zeventig bachelor- en afgestudeerde programma's in de kunst en wetenschappen, onderwijs en zaken aanbieden. De andere locaties van Noordoost-Australië in Chicago en Lake County helpen onze wereldklasse faculteit studenten aan om leerinstructies te integreren met op het gebied van leren, onderzoek en dienstverlening op het terrein, lokaal en over de hele wereld.

Missie

De noordoostelijke universiteit van Illinois, als publieke universitaire universiteit met locaties in Chicago, biedt een uitzonderlijke omgeving voor leer, onderwijs en scholing. We bereiden een uiteenlopende gemeenschap studenten voor leiderschap en service in onze regio en in een dynamische multiculturele wereld.

Visie

De noordoostelijke universiteit van Illinois zal een leider zijn in de metropolitaanse universiteiten, bekend om zijn inzet voor de stedelijke missie, voor de kwaliteit van haar programma's, voor het succes van de afgestudeerden en voor de diversiteit van haar leeromgeving.

Waarden

De noordoostelijke universiteit van Illinois is toegewijd aan een reeks gedeelde waarden die collectief genomen onze acties en interacties leiden als we samenwerken om afgestudeerden voor de verantwoordelijke uitoefening van het burgerschap voor te bereiden. Wij, de NEIU-gemeenschap, vinden het van cruciaal belang dat onze democratie een ruimte creëert waarin de inzet voor deze waarden resulteert in een bloeiende educatieve gemeenschap die het leven van iedereen omziet. Naarmate we een presentatie maken en kijken naar de toekomst, dienen deze waarden als de toetssteen voor het plannen van de manier waarop we de opleidingsmissie die ons toevertrouwd het best kunnen bereiken.

Integriteit

NEIU is aansprakelijk voor degenen die wij bedienen en voor hen van wie wij steun ontvangen. Wij zijn toegewijd aan eerlijkheid, respect en transparantie in onze woorden en in onze acties. In dit opzicht werken we om goede stewards te zijn van de middelen die we toevertrouwd zijn om te gebruiken. Dit omvat menselijke, fysieke, fiscale en milieuhulpbronnen.

Uitmuntendheid

In onze streven naar en inzet voor uitmuntendheid waarderen we de hoogste kwaliteit van leren en onderwijs, scholing en service. Wij waarderen kansen en ervaringen die persoonlijke en professionele ontwikkeling voor alle leden van onze gemeenschap ondersteunen. In alles wat we zeggen en doen, zijn we toegewijd aan het proces en producten van voortreffelijkheid.

Toegang tot de kans

NEIU waardeert toegang tot de kans; We waarderen een gastvrije omgeving die passende ondersteuning biedt en stimuleert wederzijdse verantwoordelijkheid voor en inzet voor leren.

Verscheidenheid

NEIU waardeert de opneming van een breed spectrum van studenten, medewerkers en faculteiten in het leven van de universiteit. Wij vieren en bevorderen wereldwijde perspectieven. Wij stimuleren de open en respectvolle uitdrukking van ideeën en verschillen in gedachten, ervaringen en meningen.

GEMEENSCHAP

Als commuter instelling heeft NEIU een speciale verplichting om een ​​omgeving te bieden die ondersteunend, verzorgend en participerend is. Een dergelijke omgeving wordt gekenmerkt door beleefdheid, bevordering van de mensheid en betrokkenheid, en creëert een gevoel van gemeenschap door inclusie, wederzijds respect en empowerment. NEIU waardeert onze metropolitaanse setting als een laboratorium voor leren, en we bevorderen partnerships voor leren, onderzoek en service in deze dynamische regio om het publieke goed te bevorderen.

Empowerment Through Learning

NEIU is gewijd aan het creëren van een cultuur die levenslange leermogelijkheden biedt voor alle leden van de universiteitsgemeenschap. We zijn vooral toegewijd aan het transformeren van de levens van studenten door hen te betrekken in een educatieve ervaring die hen in staat stelt zich af te leiden met de vaardigheden en kennis om effectieve leiders en burgers te worden in hun persoonlijke en professionele levens.

Onze universiteit in een oogopslag

17_about_graphics-01
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Accreditaties

Northeastern Illinois University has regional accreditation through the Higher Learning Commission of the North Central Association of Schools and Colleges. The Higher Learning Commission web address is www.hlcommission.org. Read more information about Northeastern's accreditations.

Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk Health BScs » Bekijk Health MA » Bekijk Cursus » Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Masters » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

BA in antropologie

Campus Voltijd 4 jaar August 2019 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

Met een sterke toewijding om excellent onderwijs te geven, biedt het NEIU Department of Anthropology cursussen die leiden tot de graad Bachelor of Arts. De afdeling Antropologie biedt een uitdagend curriculum in de subdisciplines van culturele antropologie, biologische antropologie en archeologie die veldgebaseerd leren, gegevensgericht onderzoek en een solide basis in de theoretische constructies en ethiek van het vakgebied stimuleren. [+]

Antropologie neemt op unieke wijze zowel culturele als biologische perspectieven mee in haar onderzoek naar de diversiteit van vroegere en huidige mensen en de ecologie en het gedrag van onze naaste verwanten van primaten. Met een sterke toewijding om excellent onderwijs te geven, biedt het NEIU Department of Anthropology cursussen die leiden tot de graad Bachelor of Arts. De afdeling Antropologie biedt een uitdagend curriculum in de subdisciplines van culturele antropologie, biologische antropologie en archeologie die veldgebaseerd leren, gegevensgericht onderzoek en een solide basis in de theoretische constructies en ethiek van het vakgebied stimuleren. Studenten die vakken volgen in antropologie ontwikkelen een veelomvattend begrip van menselijke diversiteit doordrenkt van tijd, multiculturele etnografische vergelijkingen en de wetenschap van onze fysieke vorm. Dit verrijkende perspectief is niet alleen goed geschikt voor latere afstudeeronderzoeken en professionele loopbanen in de antropologie, maar ook voor het bevorderen van de acceptatie van anderen en het onderhandelen over de vele facetten van onze moderne wereldwijde samenleving.... [-]


BA in Art

Campus Voltijd 4 jaar August 2019 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

Het fundamentele doel van de Art Department-programma's is het bieden en bevorderen van kennis en begrip van de beeldende kunst. Het studio-programma biedt studenten praktische blootstelling aan een verscheidenheid aan vaardigheden, zowel analytisch als technisch, om studenten te helpen concepten visueel uit te drukken. Het kunsthistorisch programma introduceert studenten in tal van perioden van kunst, culturele en historische evenementen, visuele expressiemiddelen en communicatie, en onderzoeksmethoden. [+]

Het fundamentele doel van de Art Department-programma's is het bieden en bevorderen van kennis en begrip van de beeldende kunst. Het studio-programma biedt studenten praktische blootstelling aan een verscheidenheid aan vaardigheden, zowel analytisch als technisch, om studenten te helpen concepten visueel uit te drukken. Het kunsthistorisch programma introduceert studenten in tal van perioden van kunst, culturele en historische evenementen, visuele expressiemiddelen en communicatie, en onderzoeksmethoden.

Northeastern Illinois University 's Department of Art biedt de bachelor in Art. Het undergraduate-programma heeft twee concentratieopties:

KunstgeschiedenisStudio kunst

Bekijk de BA in kunst (kunstgeschiedenis en studiokunst-concentraties) en de aangeboden cursussen in de richting van dichterbij.... [-]


BA in communicatie, media en theater

Campus Voltijd 4 jaar August 2019 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

De afdeling Communicatie, Media en Theater (CMT), zoals voorgesteld door de naam, omvat drie verschillende, creatieve en veeleisende disciplines die verband houden met hun basis in de studie van communicatie in verschillende contexten. Studenten die op deze gebieden afstuderen, zullen leren om meer bekwaam te worden in de theorie en praktijk van communicatie, media en theaterkunsten, terwijl ze een appreciatie ontwikkelen van verschillende waarden en percepties van de wereld waarin ze leven. [+]

De afdeling Communicatie, Media en Theater (CMT), zoals voorgesteld door de naam, omvat drie verschillende, creatieve en veeleisende disciplines die verband houden met hun basis in de studie van communicatie in verschillende contexten. Studenten die op deze gebieden afstuderen, zullen leren om meer bekwaam te worden in de theorie en praktijk van communicatie, media en theaterkunsten, terwijl ze een appreciatie ontwikkelen van verschillende waarden en percepties van de wereld waarin ze leven.

De undergraduate-graad is een Liberal Arts-gerichte opleiding die studenten in staat stelt zich te concentreren, via keuzevak selectie, in een van de drie gebieden van de studie aangeboden binnen de afdeling:... [-]


BA in de geografie

Campus Voltijd 4 jaar August 2019 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

Het Departement voor Aardrijkskunde en Milieustudies (G [+]

Geografie is een praktische discipline die de verspreiding en beweging van mensen, dingen en ideeën over het complexe oppervlak van de aarde bestudeert. Het biedt een grote intellectuele breedte door de integratie van kennis uit vele disciplines in de sociale en natuurlijke wetenschappen. Tegelijkertijd richt het zich scherp op de ruimtelijke dimensie, waardoor geografen het meest geschikt zijn om complexe vragen te beantwoorden, zoals waarom dingen zijn waar ze zijn, waar ze zich waarschijnlijk in de toekomst zullen bevinden en waar ze zich het best kunnen bevinden. Deze vaardigheden worden op elke schaal toegepast op elk probleem waarbij ruimte en locatie een rol spelen. U kunt bijvoorbeeld bepalen waar u het beste een bedrijf kunt vinden of hoe u het vak kunt voorspellen of beheren. Je zou de dynamiek van de buurt kunnen bestuderen in een veranderende economie of plannen maken voor stedelijke groei en verandering. Men zou kunnen bestuderen natuurlijke gevaren, gebruik van hulpbronnen en distributie, of klimaatverandering; of misschien migratie, suburbanisatie, toerisme. Wanneer locatie relevant is, speelt geografie een cruciale rol.... [-]


BA in de wiskunde

Campus Voltijd 4 jaar August 2019 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

Het undergraduate programma in wiskunde leidt tot een bachelor in wiskunde en is ontworpen om de studenten te voorzien van opties die geschikt zijn voor verschillende loopbaanplannen. [+]

Het undergraduate programma in wiskunde leidt tot een bachelor in wiskunde en is ontworpen om de studenten te voorzien van opties die geschikt zijn voor verschillende loopbaanplannen.

concentraties

De concentratiekeuze bepaalt de reeks vereiste wiskundecursussen, evenals die die als keuzevakken kunnen worden beschouwd. Concentraties zijn onder meer:

Toegepaste wiskundeSecundaire wiskunde

Wiskunde biedt hulpmiddelen en technieken die kunnen worden toegepast om problemen op vele gebieden op te lossen. Met een major in wiskunde leren studenten deze tools toe te passen en hun carrièremogelijkheden te verbeteren. Onze programma's zijn ontworpen om wiskunde majors voor te bereiden op banen die momenteel worden aangeboden door industrie, bedrijfsleven, onderwijs en overheidsinstellingen. De keuze voor een concentratie moet de academische interesses van de student weerspiegelen, evenals carrièreplannen.... [-]


BA in Economie

Campus Voltijd 4 jaar August 2019 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

De major Economie biedt studenten een rigoureus toegepast en theoretisch curriculum ontworpen om studenten voor te bereiden op een loopbaan in kwantitatieve en analytische functies in private, publieke en non-profit organisaties. We bieden een flexibel programma op basis van een gemeenschappelijke kern van theoriecursussen en een scala aan keuzevakken aangeboden op een aantal tijdstippen die zijn ontworpen om zowel overdag als 's avonds studenten te ontvangen. [+]

De major Economie biedt studenten een rigoureus toegepast en theoretisch curriculum ontworpen om studenten voor te bereiden op een loopbaan in kwantitatieve en analytische functies in private, publieke en non-profit organisaties. We bieden een flexibel programma op basis van een gemeenschappelijke kern van theoriecursussen en een scala aan keuzevakken aangeboden op een aantal tijdstippen die zijn ontworpen om zowel overdag als 's avonds studenten te ontvangen.

Ons curriculum is ontworpen rond vijf concentratieroutes op basis van faculteitsvaardigheden en populaire loopbaantrajecten, maar economics majors hebben een grote mate van vrijheid om keuzevakken te kiezen die voldoen aan individuele doelen.... [-]


BA in filosofie

Campus Voltijd 4 jaar August 2019 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

De hoofddoelen van het programma zijn om een ​​belangrijke bijdrage te leveren aan het vrij onderwijs van universiteitsstudenten, om majors voor te bereiden op gevorderde studies in hun vakgebied, en om studenten te helpen bij hun verschillende toekomstige professionele activiteiten door hen vertrouwd te maken met toegepaste filosofie. [+]

Filosofie betrekt en analyseert kritisch de eeuwige vragen van menselijke ervaringen, zoals de aard van kennis, betekenis, redenering, moraliteit, het karakter van de wereld, God, vrijheid, menselijke natuur, rechtvaardigheid en geschiedenis. Filosofie is dus van belang voor iedereen die op een reflectieve en kritische manier wil leven en handelen. Bovendien ontwikkelt de filosofiestudent kritisch redeneervermogen, scherpzinnigheid in tekstuele analyse en overtuigende schrijfvaardigheden die nuttig zijn voor toepassing in alle disciplines en loopbanen.

Filosofie, breed gedefinieerd, is het systematische onderzoek naar enkele van de problemen van het menselijk bestaan. Deze problemen zijn er die niet kunnen worden aangepakt door de methoden van de wetenschappen, en degenen waarvan de structuren zijn gebaseerd op strikt rationeel argument. In die zin is de studie van de filosofie, door de brede humanistische achtergrond die het biedt, altijd een essentieel, misschien wel het meest essentieel onderdeel geweest van een liberale opvoeding.... [-]


BA in geschiedenis

Campus Voltijd 4 jaar August 2019 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

Het Department of History biedt studenten de vaardigheden om perspectieven op het verleden, zijn culturen, ideeën en waardensystemen te analyseren en te ontwikkelen. Het bezit van deze vaardigheden stelt studenten in staat om de huidige stand van zaken en toekomstige mogelijkheden beter te begrijpen en waarderen. [+]

Het Department of History biedt studenten de vaardigheden om perspectieven op het verleden, zijn culturen, ideeën en waardensystemen te analyseren en te ontwikkelen. Het bezit van deze vaardigheden stelt studenten in staat om de huidige stand van zaken en toekomstige mogelijkheden beter te begrijpen en waarderen.

Carrièremogelijkheden voor de geschiedenis Major of Minor

Als geschiedenisstudent ontwikkel je vaardigheden van kritisch denken en schrijven die je onmisbaar vindt als je verschillende carrières nastreeft, zoals onderwijs, onderzoek, rechten, zaken, publieke zaken en de dienstenberoepen.

Beurzen

Het ministerie van Geschiedenis heeft drie prijzen beschikbaar voor studenten. De eerste, de Brommel-Lindberg Scholarship in History, biedt een undergraduate history major op junior niveau of boven de $ 1.200 voor collegegeld en fees op Northeastern voor het volgende academische jaar.... [-]


BA in het Engels

Campus Voltijd 4 jaar August 2019 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

De BA in het Engels aan de NEIU biedt studenten een basis op het gebied van kritische en creatieve methoden, samen met geavanceerde studie in literatuur, literaire geschiedenis en kritiek, culturele studies, kritische en culturele theorie, retoriek, creatief schrijven en compositie. Cursussen ontwikkelen de betrokkenheid van studenten bij teksten en hun culturele en esthetische context, terwijl ze hun vaardigheden op het gebied van creatief en kritisch denken, lezen en schrijven vergroten. De grondige studie van kritische analyse en het vak van effectief schrijven bereidt studenten voor op deelname aan de maatschappij en om deel te nemen aan opleidingen en vakgebieden die uiteenlopen van professioneel en technisch schrijven, public relations, webcontentmanagement en schrijven, onderwijs, onderzoek, publiceren, marketing , bibliotheekwetenschap, rechten, medicijnen en vele anderen. [+]

De BA in het Engels aan de NEIU biedt studenten een basis op het gebied van kritische en creatieve methoden, samen met geavanceerde studie in literatuur, literaire geschiedenis en kritiek, culturele studies, kritische en culturele theorie, retoriek, creatief schrijven en compositie. Cursussen ontwikkelen de betrokkenheid van studenten bij teksten en hun culturele en esthetische context, terwijl ze hun vaardigheden op het gebied van creatief en kritisch denken, lezen en schrijven vergroten.

De grondige studie van kritische analyse en het vak van effectief schrijven bereidt studenten voor op deelname aan de maatschappij en om deel te nemen aan opleidingen en vakgebieden die uiteenlopen van professioneel en technisch schrijven, public relations, webcontentmanagement en schrijven, onderwijs, onderzoek, publiceren, marketing , bibliotheekwetenschap, rechten, medicijnen en vele anderen.... [-]


BA in het speciaal onderwijs

Campus Voltijd 4 jaar January 2019 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

De major in het buitengewoon onderwijs is bedoeld om niet-gegraduide kandidaten voor te bereiden om zeer bekwaam te worden in het geven van instructies en diensten aan alle schoolgaande kinderen en adolescenten met uitzonderlijke omstandigheden. [+]

De major in het speciaal onderwijs is bedoeld om niet-gegradueerde kandidaten voor te bereiden op het zeer bekwaam worden in het geven van instructie en diensten aan alle schoolgaande kinderen en adolescenten met uitzonderlijke omstandigheden. Het programma bestaat uit een 48-credit hour major plus een 24-credit hour cognate (in plaats van een minor).

Kandidaten worden elk jaar in oktober geselecteerd om in het volgende voorjaarssemester als een cohort met studies te beginnen.

Programma voordelen

Northeastern Illinois University biedt een flexibel cursusaanbod, kleine klassen en een betaalbare opleiding.

De hoofdprogramma's van het speciaal onderwijs worden zowel op de hoofdcampus als op El Centro aangeboden.... [-]


BA in Justice Studies

Campus Voltijd 4 jaar August 2019 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

In Justice Studies proberen we de sociale en historische wortels van rechtvaardigheid en onrecht te ontdekken en onderzoeken hoe populaire opvattingen hiervan overheidsbeleid vormen, inclusief die van het strafrechtelijk systeem. We bestuderen systematische verklaringen voor het falen (of triomf) van gerechtigheid in de samenleving en onderzoeken het potentieel voor transformerende rechtvaardigheid. [+]

In Justice Studies proberen we de sociale en historische wortels van rechtvaardigheid en onrecht te ontdekken en onderzoeken hoe populaire opvattingen hiervan overheidsbeleid vormen, inclusief die van het strafrechtelijk systeem. We bestuderen systematische verklaringen voor het falen (of triomf) van gerechtigheid in de samenleving en onderzoeken het potentieel voor transformerende rechtvaardigheid. Door middel van kritisch onderzoek, sociaalwetenschappelijk onderzoek en ervaringsleren, ontwikkelen studenten rechtenstudies een begrip van sociale en economische rechtvaardigheidskwesties en kritische criminologie, die de structurele oorzaken van criminaliteit onderzoekt en de juridische en sociale problemen van diverse, stedelijke, inkomens- en rechteloze gemeenschappen waarvan de leden vaak cliënten zijn van het strafrechtelijk systeem.... [-]


BA in lerarenopleiding

Campus Voltijd 4 jaar August 2019 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

De afdeling Lerarenopleiding biedt leermogelijkheden van hoge kwaliteit en uitgebreide klinische ervaringen om uw persoonlijke en professionele doelen te bereiken als kandidaat voor docenten in tweetalig / bicultureel onderwijs, vroegschoolse educatie en basisonderwijs. [+]

De afdeling Lerarenopleiding biedt hoogwaardige leermogelijkheden en uitgebreide klinische ervaringen om te voldoen aan uw persoonlijke en professionele doelen als leraar in tweetalig / bicultureel onderwijs, vroegschoolse educatie en basisonderwijs.

Je hebt de mogelijkheid om te communiceren met deskundige en zorgzame faculteiten die ervaring hebben in de Pre-K - Grade 12 klaslokalen die klaar staan ​​om je te helpen bij het toepassen van de nieuwste onderzoekkennis en de beste leermethoden in je lessen. Je zult gemeenschaps- en professionele ervaringen opdoen die je voorbereiden om alle studenten te onderwijzen in cultureel en taalkundig diverse schoolomgevingen.

De afdeling Lerarenopleiding omvat drie initiële licentieprogrammas voor docenten: voor niet-gegradueerden die leraren met een licentie in de staat Illinois wensen te worden in tweetalig onderwijs, onderwijs voor jonge kinderen en basisonderwijs. Alle lerarenvoorbereidingsprogramma's op de afdeling Lerarenopleiding zijn geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Accreditatie van Lerarenopleiding (NCATE) en de Illinois Board of Education (ISBE).... [-]


BA in politieke wetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar August 2019 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

Politicologie staat centraal in het begrijpen van alle elementaire sociale kwesties en is een van de meest populaire liberale kunst majors. Een politieke wetenschapseducatie geeft mensen het vermogen om de werking van de politiek te begrijpen en de manier waarop het de levens van ons allemaal beïnvloedt. Een major op dit gebied helpt studenten vaardigheden van begrip en analyse te ontwikkelen en bouwt competentie op in mondelinge en schriftelijke expressie. Afgestudeerden gaan naar een loopbaan in de rechten, het bedrijfsleven, journalistiek, onderwijs en de overheid. [+]

Politicologie staat centraal in het begrijpen van alle elementaire sociale kwesties en is een van de meest populaire liberale kunst majors. Een politieke wetenschapseducatie geeft mensen het vermogen om de werking van de politiek te begrijpen en de manier waarop het de levens van ons allemaal beïnvloedt. Een major op dit gebied helpt studenten vaardigheden van begrip en analyse te ontwikkelen en bouwt competentie op in mondelinge en schriftelijke expressie. Afgestudeerden gaan naar een loopbaan in de rechten, het bedrijfsleven, journalistiek, onderwijs en de overheid.

Politicologie staat centraal voor een goed begrip van alle elementaire sociale kwesties; daarom is begrip van het politieke leven onontbeerlijk voor elke goed opgeleide persoon. De afdeling biedt momenteel een undergraduate major, een minor in politieke wetenschappen, een minor in openbaar bestuur en een graduate programma dat leidt tot de graad Master of Arts.... [-]


BA in psychologie

Campus Voltijd 4 jaar August 2019 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

Northeastern's Department of Psychology biedt een undergraduate-programma dat leidt tot een Bachelor of Arts in Psychology. Ons uitgebreide psychologieprogramma legt je bloot aan verschillende psychologische aspecten, evenals mogelijkheden voor hands-on onderzoek en optionele veldervaring. [+]

Northeastern's Department of Psychology biedt een undergraduate-programma dat leidt tot een Bachelor of Arts in Psychology. Ons uitgebreide psychologieprogramma legt je bloot aan verschillende psychologische aspecten, evenals mogelijkheden voor hands-on onderzoek en optionele veldervaring.

De faculteitsleden van de faculteit vertegenwoordigen een aantal theoretische benaderingen, evenals een breed scala aan inhoudsgebieden, waardoor uw gelegenheid wordt vergroot om kennis te maken met de volledige reikwijdte van dit brede en complexe onderwerp. Vanwege de noodzaak om een ​​combinatie van cursussen te creëren die consistent zijn met hun carrièredoelen, worden studenten aangespoord om in een vroeg stadium hun relatie met een afdelingsfaculteit adviseur te vormen.... [-]


BA in sociaal werk

Campus Voltijd 4 jaar August 2019 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

De missie van het sociaal werkprogramma is om generalistische beoefenaars te creëren die voorbereid zijn op sociale werkposities op instapniveau en toelating tot graduate schools of social work. Onze studenten worden kritische denkers, bereiken sociale werkwaarden, professionele identiteiten en kennis door middel van zelfreflectie en het leren van diensten. [+]

Sinds 1988 is onze Bachelor of Arts in Social Work (BASW) Het programma is geaccrediteerd door de Council on Social Work Education (CSWE). CSWE-accreditatie betekent dat ons BASW-programma op acht gebieden voldoet aan nationaal aanvaarde normen:

Missie, doelen en doelstellingenCurriculumbeheer, structuur en middelenFaculteitStudent professionele ontwikkelingNon-discriminatie en menselijke diversiteitProgramma vernieuwingProgramma-evaluatie en continue verbeteringOnze missie

De missie van het sociaal werkprogramma is om generalistische beoefenaars te creëren die voorbereid zijn op sociale werkposities op instapniveau en toelating tot graduate schools of social work. Onze studenten worden kritische denkers, bereiken sociale werkwaarden, professionele identiteiten en kennis door middel van zelfreflectie en het leren van diensten.... [-]


BA in sociologie

Campus Voltijd 4 jaar August 2019 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

De fundamentele missie van het departement is het ontwikkelen van kritisch inzicht van studenten over het sociale leven door de gedeelde kracht van kennis en vindingrijke actie. Onze faculteit is vastbesloten om met studenten samen te werken om te begrijpen hoe classism, racisme, seksisme, homofobie en andere vormen van ongelijkheid elkaar kruisen en werken, en hoe individuen, groepen en organisaties deze ongelijkheden uitdagen tegen alle verwachtingen in. Ons primaire doel is dus om studenten uit te rusten met een levenslange liefde voor leren; brede, diverse en kritische perspectieven van de sociale wereld; en relevante en belangrijke levensvaardigheden die consistent zijn met de doelen van een vrijzinnig kunstonderwijs. Door de kritische opvattingen van de studenten over de structuren en patronen waarop het dagelijks leven rust te verdiepen, bevordert de afdeling de 'sociologische verbeeldingskrachten' van de studenten door middel van empowerment, sociale betrokkenheid en toewijding aan sociale rechtvaardigheid. [+]

Wat maakt het uit als we lid worden van een bende, een baby krijgen of gaan studeren? Welk verschil maakt het om geld te hebben? Wat betekenen veranderingen in het gezin voor toekomstige generaties? Wat betekent sociaal beleid, zoals AlDS-wetgeving, of sociale campagnes, zoals anti-keuze of anti-drugsactiviteiten, voor de samenleving? Hoe beïnvloeden militaire en overheidsactiviteiten of veranderingen in technologie het dagelijks leven van mensen? Wat is de maatschappelijke betekenis van culturele diversiteit, ras, sociale klasse en geslacht? Wat kunnen we doen in ons dagelijks leven om positieve veranderingen teweeg te brengen in onze gezinnen, gemeenschappen en de samenleving?

Sociologen proberen vragen als deze te beantwoorden om te begrijpen wat de maatschappij is en hoe deze individuen beïnvloedt. Een van de belangrijkste inzichten van de sociologie is het inzicht dat groepen en groepsleven elk aspect van ons leven beïnvloeden. Sociologie is de systematische studie van menselijke samenlevingen, hun patronen en regelingen, en hun processen van ontwikkeling en verandering. Onze faculteit heeft een sterke betrokkenheid bij kritische analyses van sociale structuur en sociale arrangementen, met de nadruk op analyses van ras, klasse, ongelijkheid tussen seksen en sociale verandering.... [-]


BSc

BSc in Biology

Campus Voltijd 4 jaar August 2019 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

Ben je geïnteresseerd in het leren over de wereld om je heen? De afdeling Biologie van de Northeastern Illinois University kan u de tools geven om die prangende vragen te stellen en te beantwoorden die u interesseren. Biologie is de studie van levende organismen (bacteriën, protozoa, schimmels, algen, planten en dieren); onze studenten hebben de mogelijkheid om over deze organismen te leren op moleculair, cellulair, organismaal en ecologisch niveau. [+]

Het departement Biologie biedt momenteel een undergraduate major en een minor in Biology. De brede vereisten van de major zijn ontworpen om studenten voor te bereiden op:

geavanceerde studies in biologie, biomedische wetenschappen, milieubiologie, ecologie en toegepaste ecologie;professionele opleiding in de geneeskunde, tandheelkunde, optometrie, chiropractie, farmacie, diergeneeskunde en andere gezondheidsberoepen;het lesgeven van biologie in middelbare scholen; ofcarrièrekansen in onderzoek, biomedische wetenschappen, landbouw, industrie, overheid en academische instellingen.

De afdeling heeft ook een graduaatprogramma dat leidt tot de graad Master of Science.

Studenten die geïnteresseerd zijn in het afronden van een major of minor in de biologie, worden dringend verzocht de major vroegtijdig aan te geven en advies in te winnen bij een afdelingsadviseur. Het is bijzonder belangrijk dat studenten zich ervan bewust zijn dat als ze de major in de biologie voltooien, ze vrijgesteld worden van het volgen van cursussen in het verspreidingsgebied van de natuurwetenschappen van het algemene onderwijsprogramma.... [-]


BSc in boekhouding

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar August 2019 Verenigde Staten Chicago Grayslake +2 more

Northeastern Illinois University 'undergraduate accounting-programma is een van de zes grootste boekhoudprogramma's in de staat Illinois. Accounting is de taal van het bedrijfsleven en werknemers van kleine en grote organisaties moeten de elementaire boekhoudprincipes begrijpen. De kennis van debiteringen en tegoeden, financiële overzichten en boekhoudkundige informatiesystemen is fundamenteel voor alle bedrijfsactiviteiten. [+]

Northeastern Illinois University 's BS in Accounting is een van de zes grootste boekhoudprogramma's in de staat Illinois.

Accounting is de taal van het bedrijfsleven. Het is essentieel dat alle kleine en grote organisaties werknemers hebben die basisprincipes voor financiële verslaggeving begrijpen en deze kunnen gebruiken voor de beste zakelijke praktijken. In corporate, government, nonprofit en public accounting is de kennis van debet- en tegoeden, jaarrekeningen en boekhoudkundige informatiesystemen fundamenteel voor alle bedrijfsactiviteiten.

Het College van Business en Management heeft een reeks goed vastgestelde leerdoelen en leerdoelen voor alle programma's die periodiek worden beoordeeld. Het College of Business and Management is geaccrediteerd door de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) en behoort tot de top vijf procent van de wereldwijde business schools die opleidingen aanbieden. Zie de Dean's Welcome voor vier overtuigende functies om te studeren in het College of Business and Management.... [-]


BSc in computerwetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar August 2019 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

Het doel van het Departement Computerwetenschappen is om individuen een breed theoretisch en praktisch begrip van computerwetenschappen te bieden. Studenten die het programma afronden, zijn bereid om een ​​vervolgstudie te volgen of posities in te nemen die software-engineering, technische programmering en de toepassing van computers en gerelateerde technologieën omvatten voor problemen in een industrie zoals computerbeveiliging, netwerkontwerp en -beheer en webontwerp. [+]

Het doel van het Departement Computerwetenschappen is om individuen een breed theoretisch en praktisch begrip van computerwetenschappen te bieden. Studenten die het programma afronden, zijn bereid om een ​​vervolgstudie te volgen of posities in te nemen die software-engineering, technische programmering en de toepassing van computers en gerelateerde technologieën omvatten voor problemen in een industrie zoals computerbeveiliging, netwerkontwerp en -beheer en webontwerp.

Er zijn drie tracks binnen het bachelorprogramma Computer Science:

Computer Science-concentratie: deze concentratie is in de eerste plaats bedoeld voor studenten die een vervolgstudie Computerwetenschappen willen volgen. Het is echter geschikt voor elke student wiens doel het is de grondbeginselen van de informatica te begrijpen.Computernetwerken en beveiligingsconcentratie: deze concentratie is bedoeld om studenten voor te bereiden op een baan op een gebied met computerbeveiliging.Concentratie informatietechnologie: deze concentratie is bedoeld om studenten voor te bereiden op een baan met webontwikkeling en ontwerp en onderhoud van computernetwerken.Programma voordelen... [-]

BSc in de chemie

Campus Voltijd 4 jaar August 2019 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

De undergraduate-opleiding in Chemistry in Northeastern voldoet aan de behoeften van studenten met verschillende academische doelen en bereidt hen voor op een loopbaan in de industrie en de academische wereld. Het programma is geaccrediteerd door de American Chemical Society (ACS) en voldoet aan de normen die zijn vastgesteld door de ACS-commissie voor professionele training. [+]

De undergraduate-opleiding in Chemistry in Northeastern voldoet aan de behoeften van studenten met verschillende academische doelen en bereidt hen voor op een loopbaan in de industrie en de academische wereld. Het programma is geaccrediteerd door de American Chemical Society (ACS) en voldoet aan de normen die zijn vastgesteld door de ACS-commissie voor professionele training.

Het curriculum biedt de benodigde achtergrond voor studenten die van plan zijn om afgestudeerde of professionele scholen in de chemie, geneeskunde, tandheelkunde, farmacie en andere professionele gezondheidsdisciplines bij te wonen. Naast de chemiecursussen in traditionele disciplines, biedt de afdeling ook gespecialiseerde cursussen op het gebied van milieuchemie, medicinale chemie, farmacologie, toxicologie en bio-organische chemie aan. Studenten in het chemieprogramma hebben de mogelijkheid om onderzoek te doen met de faculteit van de afdeling chemie of deelnemen aan stageprogramma's bij verschillende instellingen en de industrie.... [-]


BSc in Earth Science

Campus Voltijd 4 jaar August 2019 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

Het Earth Science-programma gebruikt een geïntegreerde benadering van de studie van problemen van de aardse omgeving door middel van een synthese van geologie, hydrologie en geochemie. We benadrukken een solide basis in de geologie met kansen om zich te concentreren op milieu-geowetenschappen. [+]

Het Earth Science-programma gebruikt een geïntegreerde benadering van de studie van problemen van de aardse omgeving door middel van een synthese van geologie, hydrologie en geochemie. We benadrukken een solide basis in de geologie met kansen om zich te concentreren op milieu-geowetenschappen.

De Bachelor of Science in Earth Science bereidt studenten voor op graduate studie, of een breed scala van posities in Environmental Geoscience velden, waaronder industrie, advies of staat / federale agentschappen. Naast de vereiste en keuzevakken voor ESCI zijn aanvullende cursussen in cognate velden (wiskunde en wetenschappen) vereist voor de voltooiing van de opleiding. Alle studenten worden aangespoord om hun programma te plannen met behulp van ESCI facultaire advisering.... [-]


BSc in Environmental Science

Campus Voltijd 4 jaar August 2019 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

Het Environmental Science-programma bevordert de ontwikkeling van probleemoplossende vaardigheden, een brede en solide wetenschappelijke kennisbasis, en het leert effectieve teamsamenwerking omdat het begrip van en oplossingen voor milieukwesties vaak expertise inhouden op vele wetenschappelijke gebieden zoals geologie, hydrologie, biologie , chemie, natuurkunde, evenals milieubeleid. Teamvaardigheden, waaronder leiderschapskwaliteiten, zijn van vitaal belang voor de milieuwetenschapper en vormen een integraal onderdeel van de nieuwe Environmental Science-major. Het programma zal afgestudeerden opleveren die zich inzetten voor maatschappelijke betrokkenheid en gekwalificeerd zijn voor een baan bij de industrie, overheidsinstanties, milieuadviesbureaus en graduate studies in Environmental Science of aanverwante gebieden. [+]

Milieuwetenschappen proberen de vele interacties tussen de omgeving en zijn componenten te begrijpen, inclusief de invloed van menselijke activiteiten op het milieu enerzijds en de invloed van het milieu op de mens anderzijds. Milieukunde raakt het hart van milieukwesties in termen van het begrijpen van de wetenschap achter hen evenals in het ontwikkelen van wetenschappelijk verantwoorde oplossingen.

Het Environmental Science-programma bevordert de ontwikkeling van probleemoplossende vaardigheden, een brede en solide wetenschappelijke kennisbasis, en het leert effectieve teamsamenwerking omdat het begrip van en oplossingen voor milieukwesties vaak expertise inhouden op vele wetenschappelijke gebieden zoals geologie, hydrologie, biologie , chemie, natuurkunde, evenals milieubeleid. Teamvaardigheden, waaronder leiderschapskwaliteiten, zijn van vitaal belang voor de milieuwetenschapper en vormen een integraal onderdeel van de nieuwe Environmental Science-major. Het programma zal afgestudeerden opleveren die zich inzetten voor maatschappelijke betrokkenheid en gekwalificeerd zijn voor een baan bij de industrie, overheidsinstanties, milieuadviesbureaus en graduate studies in Environmental Science of aanverwante gebieden.... [-]


BSc in Finance

Campus Voltijd 4 jaar August 2019 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

Het BS in Finance introduceert studenten principes in bedrijfs- en internationale financiën en investeringen, en basiseconomie en marktconcepten. Door middel van het curriculum, kunnen financiële majors benadrukken in de studie van markten of de studie van financieel management praktijken. [+]

Financiën is de studie van waarde, investeringen en financieel beheer. Aan de hand van basisprincipes op het gebied van boekhouding, economie en statistiek, houdt financiële analyse een analyse in van financiële instellingen, markten en concepten.

Het BS in Finance introduceert studenten principes in bedrijfs- en internationale financiën en investeringen, en basiseconomie en marktconcepten. Door middel van het curriculum, kunnen financiële majors benadrukken in de studie van markten of de studie van financieel management praktijken.

Het College van Business en Management heeft een reeks goed vastgestelde leerdoelen en leerdoelen voor alle programma's die periodiek worden beoordeeld. Het College of Business and Management is geaccrediteerd door de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) en behoort tot de top vijf procent van de wereldwijde business schools die opleidingen aanbieden. Zie de Dean's Welcome voor vier overtuigende functies om te studeren in het College of Business and Management.... [-]


BSc in General Business Administration

Campus Voltijd 4 jaar August 2019 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

De major General Business Administration is ontworpen voor diegenen die een brede kennis van bedrijfsdomeinen (Accounting, Finance, Management en Marketing) willen ontwikkelen in plaats van zich te concentreren op een specifieke. In het bijzonder, degenen die bedrijfsgeneraals of ondernemers willen worden en diegenen die geïnteresseerd zijn in het starten of beheren van kleine en middelgrote ondernemingen, kunnen de algemene bedrijfsadministratie major volgen. [+]

De major General Business Administration is ontworpen voor diegenen die een brede kennis van bedrijfsdomeinen (Accounting, Finance, Management en Marketing) willen ontwikkelen in plaats van zich te concentreren op een specifieke. In het bijzonder, degenen die bedrijfsgeneraals of ondernemers willen worden en diegenen die geïnteresseerd zijn in het starten of beheren van kleine en middelgrote ondernemingen, kunnen de algemene bedrijfsadministratie major volgen.

Het College van Business en Management heeft een reeks goed vastgestelde leerdoelen en leerdoelen voor alle programma's die periodiek worden beoordeeld. Het College of Business and Management is geaccrediteerd door de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) en behoort tot de top vijf procent van de wereldwijde business schools die opleidingen aanbieden. Zie de Dean's Welcome voor vier overtuigende functies om te studeren in het College of Business and Management.... [-]


BSc in Management

Campus Voltijd 4 jaar August 2019 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

De Management-major is bedoeld voor diegenen die willen leren hoe ze de verzameling van activiteiten, de organisatorische infrastructuur, het kapitaal en de menselijke hulpbronnen die betrokken zijn bij bedrijfsprocessen moeten plannen en organiseren, en hoe ze deze processen kunnen aansturen, leiden en controleren om een ​​organisatiedoel te bereiken . [+]

De Management-major is bedoeld voor diegenen die willen leren hoe ze de verzameling van activiteiten, de organisatorische infrastructuur, het kapitaal en de menselijke hulpbronnen die betrokken zijn bij bedrijfsprocessen moeten plannen en organiseren, en hoe ze deze processen kunnen aansturen, leiden en controleren om een ​​organisatiedoel te bereiken .

Het College van Business en Management heeft een reeks goed vastgestelde leerdoelen en leerdoelen voor alle programma's die periodiek worden beoordeeld. Het College of Business and Management is geaccrediteerd door de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) en behoort tot de top vijf procent van de wereldwijde business schools die opleidingen aanbieden. Zie de Dean's Welcome voor vier overtuigende functies om te studeren in het College of Business and Management.... [-]


BSc in marketing

Campus Voltijd 4 jaar August 2019 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

De Marketing-major is ontworpen voor diegenen die een grondig inzicht willen ontwikkelen in hoe ze kunnen vinden wat klanten of potentiële klanten denken, hoe ze producten kunnen overdragen en op potentiële klanten kunnen aanspreken, en hoe ze een deal kunnen sluiten wanneer producten en klanten elkaar ontmoeten. [+]

De Marketing-major is ontworpen voor diegenen die een grondig inzicht willen ontwikkelen in hoe ze kunnen vinden wat klanten of potentiële klanten denken, hoe ze producten kunnen overdragen en op potentiële klanten kunnen aanspreken, en hoe ze een deal kunnen sluiten wanneer producten en klanten elkaar ontmoeten.

Het College van Business en Management heeft een reeks goed vastgestelde leerdoelen en leerdoelen voor alle programma's die periodiek worden beoordeeld. Het College of Business and Management is geaccrediteerd door de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) en behoort tot de top vijf procent van de wereldwijde business schools die opleidingen aanbieden. Zie de Dean's Welcome voor vier overtuigende functies om te studeren in het College of Business and Management.... [-]


BSc in natuurkunde

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

Met het bachelorprogramma Natuurkunde van de natuurkunde kunnen studenten een loopbaan volgen in onderwijs, onderzoek en ontwikkeling, of doorgaan voor een vervolgstudie. Alle lessen worden gegeven door een fulltime faculteit in kleine klassen, waardoor er veel mogelijkheden zijn voor nauw persoonlijk contact tussen studenten en docenten. Alle gevorderde niet-gegradueerde cursussen worden 's avonds gegeven, waardoor studenten studies kunnen voltooien op een volledige of een part-time basis. Faculteitsleden zijn actief betrokken bij onderzoeksprojecten die interessante mogelijkheden bieden voor studentenparticipatie. Ook bieden faculteitsleden hulp aan studenten die zelfstandig projecten nastreven. [+]

Met het bachelorprogramma Natuurkunde van de natuurkunde kunnen studenten een loopbaan volgen in onderwijs, onderzoek en ontwikkeling, of doorgaan voor een vervolgstudie. Alle lessen worden gegeven door een fulltime faculteit in kleine klassen, waardoor er veel mogelijkheden zijn voor nauw persoonlijk contact tussen studenten en docenten. Alle gevorderde niet-gegradueerde cursussen worden 's avonds gegeven, waardoor studenten studies kunnen voltooien op een volledige of een part-time basis.

Faculteitsleden zijn actief betrokken bij onderzoeksprojecten die interessante mogelijkheden bieden voor studentenparticipatie. Ook bieden faculteitsleden hulp aan studenten die zelfstandig projecten nastreven.... [-]


Bachelor

Bachelor in muziek

Campus Voltijd 5 jaar August 2019 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

Of je nu geïnteresseerd bent in een major of minor in muziekeducatie of -prestaties, het muziekprogramma legt de nadruk op de ontwikkeling van je muzikale prestaties. Veel van de faculteitsleden van Northeastern hebben getraind in enkele van de beste muziekscholen en conservatoria ter wereld. Dit niveau van kennis en ervaring, samen met uw persoonlijke investering, zal uw studioklassen van een ongeëvenaarde kwaliteit maken. Deelname aan muziekensembles is een vereiste voor alle muziekstudenten, evenals deelname aan liveoptredens elk semester. Alle studenten die toegang willen tot het muziekprogramma, moeten een live auditie uitvoeren. [+]

Of je nu geïnteresseerd bent in een major of minor in muziekeducatie of -prestaties, het muziekprogramma legt de nadruk op de ontwikkeling van je muzikale prestaties. Veel van de faculteitsleden van Northeastern hebben getraind in enkele van de beste muziekscholen en conservatoria ter wereld. Dit niveau van kennis en ervaring, samen met uw persoonlijke investering, zal uw studioklassen van een ongeëvenaarde kwaliteit maken. Deelname aan muziekensembles is een vereiste voor alle muziekstudenten, evenals deelname aan liveoptredens elk semester. Alle studenten die toegang willen tot het muziekprogramma, moeten een live auditie uitvoeren.

Studenten die zijn ingeschreven als muziek majoor verdienen de Bachelor of Music (BM) -graad.... [-]


Contact

NEIU

Adres 5500 North St. Louis Avenue
60625-4699 Chicago, Illinois, Verenigde Staten
Website http://www.neiu.edu/
Telefoon +1 773-583-4050

Adres 3390 North Avondale Avenue
60618 Chicago, Illinois, Verenigde Staten
Telefoon undefined

Adres 700 East Oakwood Boulevard
60653 Chicago, Illinois, Verenigde Staten
Telefoon undefined

Adres 1200 University Center Drive
60030 Grayslake, Illinois, Verenigde Staten
Telefoon undefined

Adres 770 North Halsted Street, Suite 420
60642 Chicago, Illinois, Verenigde Staten
Telefoon undefined