Northeastern Illinois University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Aan de slag bij Northeastern

Volg je doelen met de hoogste faculteit en kleine klasgroottes.

Verken meer dan 80 strenge programma's in de kunst, wetenschappen, onderwijs en zaken. Bij het noordoosten, vind jezelf onder een gastvrije en diverse gemeenschap van geleerden die zo serieus zijn over hun opleiding zoals jij bent.

Northeastern werd opgericht in 1867 als Cook County's eerste lerarenopleidingsinstelling. Vandaag trekt het noordoosten leerlingen uit de hele wereld, en onze 67-acre hoofdcampus in Chicago is een gastvrije gemeenschap voor de bijna 12.000 commuterstudenten die NEIU bijwonen. Wij bieden onze studenten kwaliteitskeuzes, die meer dan zeventig bachelor- en afgestudeerde programma's in de kunst en wetenschappen, onderwijs en zaken aanbieden. De andere locaties van Noordoost-Australië in Chicago en Lake County helpen onze wereldklasse faculteit studenten aan om leerinstructies te integreren met op het gebied van leren, onderzoek en dienstverlening op het terrein, lokaal en over de hele wereld.

Missie

De noordoostelijke universiteit van Illinois, als publieke universitaire universiteit met locaties in Chicago, biedt een uitzonderlijke omgeving voor leer, onderwijs en scholing. We bereiden een uiteenlopende gemeenschap studenten voor leiderschap en service in onze regio en in een dynamische multiculturele wereld.

Visie

De noordoostelijke universiteit van Illinois zal een leider zijn in de metropolitaanse universiteiten, bekend om zijn inzet voor de stedelijke missie, voor de kwaliteit van haar programma's, voor het succes van de afgestudeerden en voor de diversiteit van haar leeromgeving.

Waarden

De noordoostelijke universiteit van Illinois is toegewijd aan een reeks gedeelde waarden die collectief genomen onze acties en interacties leiden als we samenwerken om afgestudeerden voor de verantwoordelijke uitoefening van het burgerschap voor te bereiden. Wij, de NEIU-gemeenschap, vinden het van cruciaal belang dat onze democratie een ruimte creëert waarin de inzet voor deze waarden resulteert in een bloeiende educatieve gemeenschap die het leven van iedereen omziet. Naarmate we een presentatie maken en kijken naar de toekomst, dienen deze waarden als de toetssteen voor het plannen van de manier waarop we de opleidingsmissie die ons toevertrouwd het best kunnen bereiken.

Integriteit

NEIU is aansprakelijk voor degenen die wij bedienen en voor hen van wie wij steun ontvangen. Wij zijn toegewijd aan eerlijkheid, respect en transparantie in onze woorden en in onze acties. In dit opzicht werken we om goede stewards te zijn van de middelen die we toevertrouwd zijn om te gebruiken. Dit omvat menselijke, fysieke, fiscale en milieuhulpbronnen.

Uitmuntendheid

In onze streven naar en inzet voor uitmuntendheid waarderen we de hoogste kwaliteit van leren en onderwijs, scholing en service. Wij waarderen kansen en ervaringen die persoonlijke en professionele ontwikkeling voor alle leden van onze gemeenschap ondersteunen. In alles wat we zeggen en doen, zijn we toegewijd aan het proces en producten van voortreffelijkheid.

Toegang tot de kans

NEIU waardeert toegang tot de kans; We waarderen een gastvrije omgeving die passende ondersteuning biedt en stimuleert wederzijdse verantwoordelijkheid voor en inzet voor leren.

Verscheidenheid

NEIU waardeert de opneming van een breed spectrum van studenten, medewerkers en faculteiten in het leven van de universiteit. Wij vieren en bevorderen wereldwijde perspectieven. Wij stimuleren de open en respectvolle uitdrukking van ideeën en verschillen in gedachten, ervaringen en meningen.

GEMEENSCHAP

Als commuter instelling heeft NEIU een speciale verplichting om een ​​omgeving te bieden die ondersteunend, verzorgend en participerend is. Een dergelijke omgeving wordt gekenmerkt door beleefdheid, bevordering van de mensheid en betrokkenheid, en creëert een gevoel van gemeenschap door inclusie, wederzijds respect en empowerment. NEIU waardeert onze metropolitaanse setting als een laboratorium voor leren, en we bevorderen partnerships voor leren, onderzoek en service in deze dynamische regio om het publieke goed te bevorderen.

Empowerment Through Learning

NEIU is gewijd aan het creëren van een cultuur die levenslange leermogelijkheden biedt voor alle leden van de universiteitsgemeenschap. We zijn vooral toegewijd aan het transformeren van de levens van studenten door hen te betrekken in een educatieve ervaring die hen in staat stelt zich af te leiden met de vaardigheden en kennis om effectieve leiders en burgers te worden in hun persoonlijke en professionele levens.

Onze universiteit in een oogopslag

17_about_graphics-01
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Accreditaties

Northeastern Illinois University has regional accreditation through the Higher Learning Commission of the North Central Association of Schools and Colleges. The Higher Learning Commission web address is www.hlcommission.org. Read more information about Northeastern's accreditations.

Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk Health BScs » Bekijk Health MA » Bekijk Deeltijd MBA » Bekijk Cursus » Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Ba in communicatie, media en theater

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

Het Departement Communicatie, Media en Theater verbindt drie creatieve en veeleisende disciplines, die allemaal gericht zijn op sociale interactie, technologie en prestatie. Als student in onze afdeling krijgt u kennis in de theorie en praktijk van communicatie, media en theater en ontwikkelt u een waardering voor verschillende waarden en percepties van uw wereld. [+]

Het Departement Communicatie, Media en Theater verbindt drie creatieve en veeleisende disciplines, die allemaal gericht zijn op sociale interactie, technologie en prestatie. Als student in onze afdeling krijgt u kennis in de theorie en praktijk van communicatie, media en theater en ontwikkelt u een waardering voor verschillende waarden en percepties van uw wereld.

De afdeling Communicatie, Media en Theater (CMT), zoals voorgesteld door haar naam, bevat drie onderscheidende, creatieve en veeleisende disciplines die verband houden met hun stichting in de studie van communicatie in diverse contexten. Studenten die zich op deze gebieden verdiepen, zullen leren kennen in de theorie en de praktijk van communicatie, media en theaterkunsten, terwijl ze een waardering ontwikkelen voor verschillende waarden en percepties van de wereld waarin ze leven.... [-]


Ba in de antropologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

De afdeling Noordoostelijke Antropologie richt zich op het ontwikkelen van studenten die goed vertrouwd zijn in de methoden, theorieën en bevindingen van de drie subvelden: biologische antropologie, archeologie en culturele antropologie. Door hun cursussen leren de leerlingen over de volledige boog van het menselijk verhaal, van het begin van het menselijk leven tot vandaag, en van alle hoeken van de wereld tot hier in Chicago. Langs de weg krijgen studenten die een grote of minderjarige antropologie hebben, een waardevolle reeks intellectuele en praktische vaardigheden die hen goed dienen in een brede waaier van post-graduatie carriere en educatieve inspanningen. [+]

Ontdek wat het betekent om menselijk te zijn. Door middel van verschillende perspectieven is de antropologie het bestuderen van mensen uit het verleden om zowel dichtbij als ver te presenteren.

Wat is antropologie?

Antropologie is de studie van wat het betekent om menselijk te zijn in al zijn biologische en culturele diversiteit, en zoals het verandert in de tijd. Antropologen adresseren dit complexe onderwerp vanuit meerdere perspectieven:

Biologische antropologen onderzoeken de ontwikkeling en evolutie van mensen en hun familieleden door de fossielreclame, genetica en primaat-ecologie en gedrag te bestuderen. Archeologen bestuderen het cultureel leven van volkeren en samenlevingen uit het verleden door te onderzoeken over de materiële resten die ze achtergelaten hebben, waaronder gebouwen, stenen artefacten, aardewerk en organische materialen. Culturele antropologen verkennen de diversiteit van praktijken en perspectieven waardoor hedendaagse mensen hun leven leven en de wereld ervaren. ... [-]

BA in de filosofie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

De voornaamste doelstellingen van het programma zijn een aanzienlijke bijdrage aan het liberale onderwijs van universitaire studenten, het opstellen van majors voor geavanceerde studies op hun gekozen gebied, en om studenten te helpen bij hun verschillende toekomstige professionele activiteiten door hen bekend te maken met de toegepaste filosofie. [+]

Filosofie, breed gedefinieerd, is het systematisch onderzoek naar enkele van de problemen van het menselijk bestaan. Deze problemen zijn diegene die niet kunnen worden behandeld door de methoden van de wetenschappen, en die van wie de structuren strikt gebaseerd zijn op een rationeel argument. In deze zin is de studie van de filosofie, door de brede humanistische achtergrond die het biedt, altijd een essentieel, misschien wel het meest essentiële bestanddeel van een liberaal onderwijs geweest.

Ontwikkeling van vaardigheden om kritisch te reflecteren, analyseren en denken, die voortvloeien uit de studie van de filosofie, stelt de student in staat om alle inzichten te verwerven die verband houden met andere disciplines. De gevarieerde perspectieven die de filosofie biedt, vanuit de gebieden religie, ethiek, politiek en kunst, begeleiden de student in zijn of haar zoektocht naar een gezond waardesfeer. Tegelijkertijd voegt de filosofie een onderscheidende nadruk op betekenisvraagstukken, van taalkundige uitdrukkingen tot het leven zelf, en roept op om de aanspraak op kennis van elke bron te rechtvaardigen.... [-]


Ba in de geschiedenis

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

Het Departement Geschiedenis biedt cursussen die leiden tot de graad Bachelor of Arts. Geschiedenis is een flexibele maatschappij die studenten toelaat om te kiezen uit een aantal keuzevakken op basis van hun interesses. Studenten kunnen ook de geschiedenis kiezen als een minderjarige, die goed combineren met veel majors. [+]

Onze wereldklasse fakulteit en studenten nemen deel aan de studie van de historische ontwikkeling van een breed spectrum van menselijke samenlevingen. We analyseren historische veranderingen in plaats van feiten te memoriseren. Leden van de afdeling produceren bekroond onderzoek en zijn door de universiteit geselecteerd voor hun onderwijskwalificatie.

Het Departement Geschiedenis biedt cursussen die leiden tot de graad Bachelor of Arts. Geschiedenis is een flexibele maatschappij die studenten toelaat om te kiezen uit een aantal keuzevakken op basis van hun interesses. Studenten kunnen ook de geschiedenis kiezen als een minderjarige, die goed combineren met veel majors.

Carrièremogelijkheden voor de Geschiedenis Major of Minor ... [-]

Ba in de kunst

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

Het fundamentele doel van de Art Department programma's is het verschaffen en bevorderen van kennis en begrip van de beeldende kunst. Het studioprogramma geeft studenten de mogelijkheid blootstelling aan een verscheidenheid aan vaardigheden, zowel analytisch als technisch, om studenten te helpen om visuele concepten uit te drukken. Het kunstgeschiedenisprogramma introduceert studenten tot talrijke kunst-, culturele en historische gebeurtenissen, visuele middelen voor expressie en communicatie en onderzoeksmethoden. [+]

Het fundamentele doel van de Art Department programma's is het verschaffen en bevorderen van kennis en begrip van de beeldende kunst. Het studioprogramma geeft studenten de mogelijkheid blootstelling aan een verscheidenheid aan vaardigheden, zowel analytisch als technisch, om studenten te helpen om visuele concepten uit te drukken. Het kunstgeschiedenisprogramma introduceert studenten tot talrijke kunst-, culturele en historische gebeurtenissen, visuele middelen voor expressie en communicatie en onderzoeksmethoden.

Noordoostelijke Illinois University's Department of Art biedt de bachelor's degree in Art. Het bachelorprogramma heeft twee concentratiemogelijkheden:

kunstgeschiedenis Studio Art ... [-]

Ba in de politieke wetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

Politieke wetenschappen staat centraal in het begrijpen van alle fundamentele maatschappelijke problemen en is een van de meest populaire hoofdstukken in de liberal arts. Een wetenschapsonderwijs geeft mensen de mogelijkheid om de werking van de politiek te begrijpen en de manier waarop het het leven van ons allemaal beïnvloedt. Een belangrijk op dit gebied helpt studenten om vaardigheden te ontwikkelen van begrip en analyse, en bouwt competenties in mondelinge en schriftelijke expressie. Afgestudeerden gaan door op loopbaan in de wet, zaken, journalistiek, onderwijs en overheid. [+]

Politieke wetenschappen is centraal in het begrijpen van alle fundamentele sociale problemen; Daarom is een begrip van het politieke leven onontbeerlijk voor een goed opgeleid persoon. De afdeling biedt momenteel een bacheloropleiding in de politieke wetenschappen.

Politieke wetenschappen staat centraal in het begrijpen van alle fundamentele maatschappelijke problemen en is een van de meest populaire hoofdstukken in de liberal arts. Een wetenschapsonderwijs geeft mensen de mogelijkheid om de werking van de politiek te begrijpen en de manier waarop het het leven van ons allemaal beïnvloedt. Een belangrijk op dit gebied helpt studenten om vaardigheden te ontwikkelen van begrip en analyse, en bouwt competenties in mondelinge en schriftelijke expressie. Afgestudeerden gaan door op loopbaan in de wet, zaken, journalistiek, onderwijs en overheid.... [-]


Ba in de rechtstudies

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

In Justitiekstudie trachten we de sociale en historische wortels van rechtvaardigheid en onrecht te ontdekken en te onderzoeken hoe populaire begrippen van deze vormen openbaar beleid, met inbegrip van die van het strafrechtstelsel. We bestuderen systematisch uitleg over het mislukken (of triomfen) van de gerechtigheid in de samenleving en verken het potentieel voor transformatieve rechtvaardigheid. [+]

Wij bieden een onderscheidend hoofdvak dat zich richt op alle aspecten van rechtvaardigheid. Wij stellen vragen over onrecht, en onderzoeken hoe instellingen, met inbegrip van de strafrechtelijke en rechtsstelsels, betrokken zijn bij het bevorderen van justitie en onrecht. We richten ons op problemen in het Chicago-gebied, maar we kijken ook naar de hele wereld, onderzoeken naar immigratie, mensenrechten, huisvesting, dakloosheid, bendes, media en cultuur, politie, gevangenissen en gevangenissen, en allerlei geweld.

In Justitiekstudie trachten we de sociale en historische wortels van rechtvaardigheid en onrecht te ontdekken en te onderzoeken hoe populaire begrippen van deze vormen openbaar beleid, met inbegrip van die van het strafrechtstelsel. We bestuderen systematisch uitleg over het mislukken (of triomfen) van de gerechtigheid in de samenleving en verken het potentieel voor transformatieve rechtvaardigheid. ... [-]


BA in de sociologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

Het Departement Sociologie biedt studenten een wereld van verschil. We stellen voortdurend de status quo uit. We informeren actie met empirisch bewijs. We delen alternatieve perspectieven om te begrijpen hoe en waarom samenlevingen zijn gestructureerd op een manier waardoor sommige groepen mensen herhaaldelijk slagen, sommige groepen stagneert onbepaald en andere groepen missen miserably van de ene generatie naar de andere. We onthullen de uitbuitende relaties van de machtige ten opzichte van de machteloze. [+]

Het Departement Sociologie biedt studenten een wereld van verschil. We stellen voortdurend de status quo uit. We informeren actie met empirisch bewijs. We delen alternatieve perspectieven om te begrijpen hoe en waarom samenlevingen zijn gestructureerd op een manier waardoor sommige groepen mensen herhaaldelijk slagen, sommige groepen stagneert onbepaald en andere groepen missen miserably van de ene generatie naar de andere. We onthullen de uitbuitende relaties van de machtige ten opzichte van de machteloze.

In feite openen de afdeling scheuren de logica van hoe en waarom bepaalde machtsgroepen in de maatschappij dergelijke sociale instellingen gebruiken zoals de familie, overheid, wet, economie, onderwijs, media, religie, geneeskunde, militaire, politie en gevangenis om stil te maken , Veroveren, discrimineren, onderdrukken, criminaliseren, slaven, medicijnen en / of doden van verschillende groepen mensen die op verschillende tijdstippen in verschillende maatschappijen als 'anderen' beschouwd worden.... [-]


Ba in de wiskunde

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

Het fundamentele doel van de afdeling wiskunde is om kennis, kritisch begrip en toepassingen van wiskunde te verschaffen en te bevorderen. We leren een aantal vaardigheden en bieden een verscheidenheid aan aanvullende ondersteuningsprogramma's om u te ondersteunen bij het ontwikkelen van een sterke basis in de wiskunde. [+]

Het fundamentele doel van de afdeling wiskunde is om kennis, kritisch begrip en toepassingen van wiskunde te verschaffen en te bevorderen. We leren een aantal vaardigheden en bieden een verscheidenheid aan aanvullende ondersteuningsprogramma's om u te ondersteunen bij het ontwikkelen van een sterke basis in de wiskunde.

De bacheloropleiding in de wiskunde leidt tot een bacheloropleiding in de wiskunde en is ontworpen om de studenten te voorzien van opties die geschikt zijn voor verschillende carrièreplannen.

Concentraties

De keuze van de concentratie bepaalt de set wiskundecursussen die nodig zijn, evenals die welke kunnen worden gekozen als keuzevakken. Concentraties omvatten:... [-]


BA in Economie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

De masteropleiding biedt studenten een strikt toegepaste en theoretische curriculum die is ontworpen om studenten voor carrières voor te bereiden op kwantitatieve en analytische posities in particuliere, publieke en non-profitorganisaties. Wij bieden een flexibel programma op basis van een gemeenschappelijke kern van theoriecursussen en een scala aan keuzevakken die op verschillende tijden worden aangeboden, ontworpen om zowel dag- als avondstudenten tegemoet te komen. [+]

Economie is de studie van hoe we keuzes maken om onze schaarse middelen toe te wijzen. Onze majors en minderjarigen kunnen verwachten een reeks besluitvormingsinstrumenten te ontwikkelen die in bijna elke omgeving van particulieren en huishoudens tot bedrijven, non-profitorganisaties en overheden nuttig zijn. We zijn actief in samenwerkingsstudies tussen studenten en faculteiten over onderwerpen die variëren van rokersbeleid tot internationale conjunctuurcycli, en onze afgestudeerden zijn op carrières en afgestudeerden in economie en andere gerelateerde vakgebieden.

De masteropleiding biedt studenten een strikt toegepaste en theoretische curriculum die is ontworpen om studenten voor carrières voor te bereiden op kwantitatieve en analytische posities in particuliere, publieke en non-profitorganisaties. Wij bieden een flexibel programma op basis van een gemeenschappelijke kern van theoriecursussen en een scala aan keuzevakken die op verschillende tijden worden aangeboden, ontworpen om zowel dag- als avondstudenten tegemoet te komen.... [-]


Ba in geografie en milieu studies

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

Het Departement Geografie en Milieucunde (G & ES) biedt een 36-credit uur belangrijk in Geografie en een 42-credit uur in Milieucunde. Beide geografie- en milieudisciplines zijn brede studievelden die de menselijke en natuurlijke omgevingen overbruggen. [+]

Het Departement Geografie en Milieucunde (G & ES) biedt een 36-credit uur belangrijk in Geografie en een 42-credit uur in Milieucunde. Beide geografie- en milieudisciplines zijn brede studievelden die de menselijke en natuurlijke omgevingen overbruggen.

Belangrijkste in Geografie

Geografie is een praktische discipline die de verspreiding en beweging van mensen, dingen en ideeën over het complexe oppervlak van de Aarde bestudeert. Het biedt grote intellectuele breedte door kennis te integreren uit vele disciplines in de sociale en natuurwetenschappen. Tegelijkertijd richt het zich sterk op de ruimtelijke dimensie, waardoor geografen het meest geschikt zijn om complexe vragen te beantwoorden, zoals waarom de dingen waar ze zijn, waar ze waarschijnlijk in de toekomst zijn en waar ze het best kunnen zijn. Deze vaardigheden worden toegepast op elke schaal op een probleem waarbij ruimte en locatie een rol spelen. U kunt bijvoorbeeld bepalen waar u een bedrijf het beste kan vinden of hoe u de handel kan voorspellen of beheren. Men zou buurt dynamiek kunnen bestuderen in een veranderende economie, of plan voor stedelijke groei en verandering. Men kan natuurlijk gevaren, hulpbrongebruik en distributie, of klimaatverandering bestuderen; Of misschien migratie, suburbanisatie, toerisme. Wanneer de locatie relevant is, speelt de geografie een sleutelrol.... [-]


BA in het Engels

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

De BA in het Engels op NEIU biedt studenten een basis in kritieke en creatieve methoden, samen met geavanceerde literatuurstudies, literatuurgeschiedenis en kritiek, culturele studies, kritische en culturele theorie, retoriek, creatief schrijven en compositie. Cursussen ontwikkelen studenten betrokkenheid bij teksten en hun culturele en esthetische contexten, terwijl hun vaardigheden worden bevorderd in creatief en kritisch denken, lezen en schrijven. [+]

De BA in het Engels Bij NEIU biedt studenten een basis in kritische en creatieve methoden, samen met geavanceerde literatuurstudies, literaire geschiedenis en kritiek, culturele studies, kritische en culturele theorie, retoriek, creatief schrijven en compositie. Cursussen ontwikkelen studenten betrokkenheid bij teksten en hun culturele en esthetische contexten, terwijl hun vaardigheden worden bevorderd in creatief en kritisch denken, lezen en schrijven.

De strenge studie van kritische analyse en het ambacht van effectief schrijven bereidt de studenten voor om deel te nemen aan de samenleving en om te concurreren op het gebied van academische en technische schrijven, public relations, web content management en schrijven, onderwijs, onderzoek, publicatie, marketing , Bibliotheekwetenschap, wet, medicijnen, en vele anderen.... [-]


BA in het sociaal werk

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

De missie van het maatschappelijk werk is om generalistische beoefenaars te produceren die zijn voorbereid op opleidingsniveau op sociaal werk en toelating tot afgestudeerde scholen van maatschappelijk werk. Onze studenten worden kritische denkers, sociale waarden krijgen, professionele identiteiten en kennis door zelfreflectie en service leren. [+]

Sinds 1988, onze Bachelor of Arts in maatschappelijk werk (BASW) Programma is geaccrediteerd door de Raad voor Sociale Onderwijs (CSWE). CSWE accreditatie betekent dat ons BASW programma voldoet aan nationale aanvaarde standaarden in acht gebieden:

Missie, doelstellingen en doelstellingen Curriculum governance, structuur en middelen Faculteit Student professionele ontwikkeling Non-discriminatie en menselijke diversiteit Programma vernieuwing Programma-evaluatie en continue verbetering Onze Missie

De missie van het maatschappelijk werk is om generalistische beoefenaars te produceren die zijn voorbereid op opleidingsniveau op sociaal werk en toelating tot afgestudeerde scholen van maatschappelijk werk. Onze studenten worden kritische denkers, sociale waarden krijgen, professionele identiteiten en kennis door zelfreflectie en service leren.... [-]


BA in Psychologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

Het Noordoostelijke Departement Psychologie biedt een bacheloropleiding die leidt tot een Bachelor of Arts in de psychologie. Ons uitgebreide Psychologie programma stelt u bloot aan diverse gebieden van de psychologie, evenals mogelijkheden voor hands-on onderzoek en optionele vakervaring. [+]

Psychologie is de wetenschap die zich bezighoudt met de hersenen en het menselijk gedrag in al zijn vormen - psychologisch, cognitief, emotioneel, individu en groep. Zijn methoden variëren van die welke vergelijkbaar zijn met die welke in de humaniora gebruikt worden als die welke in de natuurwetenschappen worden gebruikt. Het biedt studenten een perspectief dat niet alleen kan leiden tot een carrière op zich maar ook een nuttige aanvulling op elke discipline.

Waarom belangrijk in de psychologie?

Studenten krijgen veel handelbare kwantitatieve en kwalitatieve vaardigheden door middel van onze psychologie major. Ze bevatten:

Verbale communicatie interpersoonlijke vaardigheden Basis klinische vaardigheden Probleemoplossing Kennis van menselijk gedrag en ontwikkeling Kennis van groepsgedrag, besluitvorming en organisaties Interpretatie van onderzoek Technisch schrijven en lezen Informatie verzamelen en synthese Openbare spreken / presentatie vaardigheden Computer vaardigheden Analytische vaardigheden / statistieken / SPSS statistische software Wat kan ik doen met een diploma in de psychologie? ... [-]

Ba in speciaal onderwijs

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

Wij zijn van mening dat er niets belangrijker is dan om met waardigheid en respect te bevorderen de opneming van studenten met uitzonderlijke leerbehoeften in elk aspect van het leven. Daarom wordt ons werk in de voorbereiding van leraren geleid door een eenvoudig principe ... Het gaat om de kinderen. [+]

Wij zijn van mening dat er niets belangrijker is dan om met waardigheid en respect te bevorderen de opneming van studenten met uitzonderlijke leerbehoeften in elk aspect van het leven. Daarom wordt ons werk in de voorbereiding van leraren geleid door een eenvoudig principe ... Het gaat om de kinderen.

NEIU en CPS Partnership

Noordoostelijke Illinois University is verheugd om de voortzetting van haar Chicago Public Schools-partnerschap bekend te maken met het CPS Continuous Endorsement Programma. Het voortgezette Endorsement Programme biedt CPS-leraren een pad om de onderwijsstudies van Illinois te verdienen tegen een lager tarief.

Wij bieden onze kandidaten aan: Een kwalitatief goed onderwijs dat betaalbaar is Een solide basis voor ondersteuning van zeer ervaren faculteiten, adviseurs en medewerkers Een langdurige, positieve reputatie voor voorbeeldig speciaal onderwijs en begaafde opleidingsvoorbereiding Een verbintenis om het leven van individuen met uitzonderlijkheden te transformeren, evenals het leven van hun families Een zinvolle carrière waar je een verschil kunt maken Onze Undergraduate Programs Bachelor of Arts in Special Education-Learning Gedrag Specialist (LBS) I Cohortgebaseerd dagprogramma op onze hoofdcampus (aanvragen aanvaard herfst 2014 voor de lente 2015 cohort) Bachelor of Arts in Special Education-Learning Behavior Specialist (LBSI) Cohort-based avondprogramma op onze El Centro campus (aanvragen geaccepteerd herfst 2014 voor de lente 2015 cohort) [-]

BA in Teacher Education

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

[+]

Basisonderwijs [-]

BSc

BSc in Accounting

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

De bacheloropleiding van het noordoosten van Illinois is een van de zes grootste boekhoudprogramma's in de staat Illinois. Rekeningkunde is de taal van het bedrijfsleven, en werknemers van kleine en grote organisaties moeten basisprincipes begrijpen. De kennis van debieten en kredieten, jaarrekeningen en boekhoudsystemen is essentieel voor alle zakelijke activiteiten. [+]

De bacheloropleiding van het noordoosten van Illinois is een van de zes grootste boekhoudprogramma's in de staat Illinois.

Rekeningkunde is de taal van het bedrijfsleven, en werknemers van kleine en grote organisaties moeten basisprincipes begrijpen. De kennis van debieten en kredieten, jaarrekeningen en boekhoudsystemen is essentieel voor alle zakelijke activiteiten.

Leervereisten Verplichte vakken Business en Management Core Courses 36 Vereiste Major Courses 24 ACTG-301 Kostenrekening I 1 ACTG-307 audit theorie en problemen ACTG-310 Federale Inkomstenbelasting (Individueel) 1 ACTG-321 Tussentijdse Financiële Boekhouding I ACTG-322 Intermediaire Financiële Boekhouding II 1 ACTG-324 Advanced Financial Accounting IV 1 BLAW-380 Ondernemingsrecht I MNGT-393 Strategisch Management Keuzevakken Kies twee van de volgende: 6 ACTG-306 Accounting voor non-profit organisaties ACTG-311 Federal Income Tax (Corporate) ACTG-312 Kostenrekening II ACTG-325 hedendaagse financiële boekhoudkwesties BLAW-381 Ondernemingsrecht II Totaal aantal uren 66 ACTG-306 Accounting voor non-profit organisaties 3 ACTG-311 Federal Income Tax (Corporate) 3 ACTG-312 Kostenrekening II 3 [-]

Bsc in beheer

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

De Management Major is ontworpen voor degenen die willen leren hoe ze plannen en organiseren van de collectie activiteiten, organisatorische infrastructuur, kapitaal en personeelsbestanden die betrokken zijn bij bedrijfsprocessen, alsmede hoe u deze processen kunt leiden, leiden en beheersen om een ​​organisatie te bereiken doel. [+]

De Management Major is ontworpen voor degenen die willen leren hoe ze plannen en organiseren van de collectie activiteiten, organisatorische infrastructuur, kapitaal en personeelsbestanden die betrokken zijn bij bedrijfsprocessen, alsmede hoe u deze processen kunt leiden, leiden en beheersen om een ​​organisatie te bereiken doel.

Voordelen van het programma

Het curriculum voor de Management major is bedoeld om studenten bloot te stellen aan moderne concepten, theorie en tools, evenals hun toepassing / verband met praktijken.

Succesvolle afronding van de Management Major zal u in staat stellen om een ​​managementsituatie vanuit een probleemoplossend perspectief te benaderen: abstracte kernproblemen die in de situatie moeten worden aangepakt, relevante managementkennis en opties die geschikt zijn voor de situatie, deze mogelijkheden kritisch analyseren en een Duidelijke schriftelijke en mondelinge aanbeveling.... [-]


BSc in Computer Science

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

Het doel van de afdeling Computerwetenschappen is om personen te voorzien van een breed theoretisch en praktisch begrip van de computerwetenschappen. Studenten die het programma afronden, zijn bereid om afgestudeerde studie te volgen of posities uit te voeren die software engineering, technische programmering en de toepassing van computers en aanverwante technologieën omvatten op problemen in de industrie, zoals computerbeveiliging, netwerkontwerp en -beheer en webdesign. [+]

Het doel van de afdeling Computerwetenschappen is om personen te voorzien van een breed theoretisch en praktisch begrip van de computerwetenschappen. Studenten die het programma afronden, zijn bereid om afgestudeerde studie te volgen of posities uit te voeren die software engineering, technische programmering en de toepassing van computers en aanverwante technologieën omvatten op problemen in de industrie, zoals computerbeveiliging, netwerkontwerp en -beheer en webdesign.

Het doel van de afdeling Computerwetenschappen is om personen te voorzien van een breed theoretisch en praktisch begrip van de computerwetenschappen. Studenten die het programma afronden, zijn bereid om afgestudeerde studie te volgen of posities uit te voeren die software engineering, technische programmering en de toepassing van computers en aanverwante technologieën omvatten op problemen in de industrie, zoals computerbeveiliging, netwerkontwerp en beheer en webdesign.... [-]


Bsc in de aarde wetenschap

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

Aardwetenschap is het bestuderen van uw omgeving, van bergen tot rivieren en zee tot lucht. Leer leidraad uit het verleden interpreteren om het heden te begrijpen en de toekomst te beschermen. [+]

Aardwetenschap is het bestuderen van uw omgeving, van bergen tot rivieren en zee tot lucht. Leer leidraad uit het verleden interpreteren om het heden te begrijpen en de toekomst te beschermen.

In het Departement Aardwetenschappen studeren we de Aarde omgeving door middel van een geïntegreerde synthese van geologie, oceanografie en meteorologie.

We benadrukken experimentele studies, veldwerk en applicaties. De leerplannen zijn individueel gepland om een ​​brede basisopleiding in de aardwetenschappen te geven en studenten voor te bereiden op verdere afgestudeerde studie of carriere op het gebied van milieu, energie en mineralen. We hebben een sterke traditie van studentenonderzoek.... [-]


Bsc in de biologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

Bent u geïnteresseerd in het leren over de wereld om u heen? De afdeling Biologie aan de noordoostelijke universiteit van Illinois kan u de hulpmiddelen geven om vragen te stellen en te beantwoorden die vragen stellen die u interesseren. Biologie is de studie van levende organismen (bacteriën, protozoanen, schimmels, algen, planten en dieren); Onze studenten hebben de gelegenheid om te leren over deze organismen op het moleculaire, cellulaire, organisme en ecologische niveau. [+]

Bent u geïnteresseerd in het leren over de wereld om u heen? De afdeling Biologie aan de noordoostelijke universiteit van Illinois kan u de hulpmiddelen geven om vragen te stellen en te beantwoorden die vragen stellen die u interesseren. Biologie is de studie van levende organismen (bacteriën, protozoanen, schimmels, algen, planten en dieren); Onze studenten hebben de gelegenheid om te leren over deze organismen op het moleculaire, cellulaire, organisme en ecologische niveau.

Het Departement Biologie biedt momenteel een bacheloropleiding en een minderjarige in de biologie aan. De breedgebaseerde eisen van de master zijn bedoeld om studenten voor te bereiden op: (1) geavanceerde studies in biologie, biomedische wetenschappen, milieubiologie, ecologie en toegepaste ecologie; (2) professionele opleiding in geneeskunde, tandheelkunde, optometrie, chiropractie, apotheek, diergeneeskunde en andere gezondheidszorg beroepen; (3) biologieonderwijs in middelbare scholen; of (4) carrièremogelijkheden in onderzoek, biomedische wetenschappen, landbouw, industrie, overheid en academische instellingen. De afdeling heeft ook een afgestudeerd programma dat leidt tot de master of science degree.... [-]


Bsc in de chemie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

De missie van de afdeling Chemie wordt bekend geworden in het Chicago-landgebied voor zijn innovatieve onderwijs- en onderzoeksbeurs. De sterke BS-programma's bereiden studenten voor op carrière in de chemische industrie (farmaceutisch, cosmetica, voedsel, milieu, materialen, enz.). [+]

De bacheloropleiding in chemie aan het noordoosten voldoet aan de behoeften van studenten met diverse academische doelen en bereidt ze voor op carriere in de industrie en academie. Het programma is geaccrediteerd door de American Chemical Society (ACS) en voldoet aan de normen die zijn vastgesteld door het ACS-comité voor professionele opleiding.

Het curriculum biedt de benodigde achtergrond voor studenten die van plan zijn om afgestudeerde of professionele scholen bij te wonen in chemie, geneeskunde, tandheelkunde, apotheek en andere professionele gezondheidsgebieden. Naast de chemieopleidingen in de traditionele disciplines biedt de afdeling ook gespecialiseerde vakken in milieuchemie, farmaceutische chemie, farmacologie, toxicologie en bio-organische chemie. Studenten in het chemieprogramma hebben de gelegenheid om met de faculteit van de vakgroep chemie te gaan of deel te nemen aan stageprogramma's bij diverse instellingen en industrie.... [-]


BSc in Finance

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

Financiën is de studie van waarde. Met behulp van basisprincipes op het gebied van boekhouding, economie en statistiek omvat financiën analyse van financiële instellingen, financiële markten en financiële concepten. Financiën majors kunnen de studie van markten of de studie van financiële management praktijken benadrukken. [+]

Financiën is de studie van waarde. Met behulp van basisprincipes op het gebied van boekhouding, economie en statistiek omvat financiën analyse van financiële instellingen, financiële markten en financiële concepten. Financiën majors kunnen de studie van markten of de studie van financiële management praktijken benadrukken.

Leervereisten Business en Management Core Courses 36 Verplichte vakken FINA-362 Investment 3 FINA-366 Financiële instellingen en markten 3 FINA-371 Internationaal Financieel Management 3 FINA-373 Intermediair Financieel Management 3 MNGT-393 Strategisch Management 3 Selecteer drie van de volgende: 9 FINA-363 Security Analysis FINA-365 Persoonlijke Financiële Planning FINA-364 Problemen In Bedrijfsfinanciering FINA-367 Financieel beheer op korte termijn FINA-369 Spekulatieve Markten FINA-370 Optieprijs: Theorie En Strategische Toepassingen FINA-374 Futures Trading Strategies FINA-377 Vastgoedfinanciering FINA-378 Inleiding tot risicomanagement en verzekeringen ACTG-310 Federale Inkomstenbelasting (Individueel) ACTG-311 Federal Income Tax (Corporate) Totaal aantal uren 60 [-]

Bsc in het algemeen bedrijfsadministratie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

De Algemene Bedrijfskunde is bedoeld voor degenen die een breed begrip van bedrijfsgebieden (Accounting, Finance, Management en Marketing) willen ontwikkelen, in plaats van zich te concentreren op een specifieke. In het bijzonder kunnen degenen die zakengeneralisten of ondernemers willen worden en degenen die geïnteresseerd zijn in het starten of beheren van kleine en middelgrote ondernemingen, de Algemene Bedrijfsadministratie kunnen volgen. [+]

De Algemene Bedrijfskunde is bedoeld voor degenen die een breed begrip van bedrijfsgebieden (Accounting, Finance, Management en Marketing) willen ontwikkelen, in plaats van zich te concentreren op een specifieke. In het bijzonder kunnen degenen die zakengeneralisten of ondernemers willen worden en degenen die geïnteresseerd zijn in het starten of beheren van kleine en middelgrote ondernemingen, de Algemene Bedrijfsadministratie kunnen volgen.

Het General Business Administration programma traint business generalists. Terwijl General Business majors leren over verschillende functionele zaken, waaronder Management, Marketing, Accounting en Finance, zijn ze niet gespecialiseerd in een bepaald gebied. Dit programma is het meest geschikt voor die studenten die wellicht geen sterke interesse hebben in een bepaald bedrijf, en die misschien willen starten of werken in een kleine of middelgrote onderneming waar werknemers en managers een breed scala aan Zakelijke competenties. ... [-]


Bsc in marketing

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

De Marketing Major is ontworpen voor degenen die een grondig inzicht willen krijgen in het vinden van wat klanten of potentiële klanten denken, hoe producten overal en aantrekkelijk kunnen worden voor potentiële klanten, en hoe u een deal kunt sluiten wanneer producten en klanten elkaar ontmoeten. [+]

De Marketing Major is ontworpen voor degenen die een grondig inzicht willen krijgen in het vinden van wat klanten of potentiële klanten denken, hoe producten overal en aantrekkelijk kunnen worden voor potentiële klanten, en hoe u een deal kunt sluiten wanneer producten en klanten elkaar ontmoeten.

Voordelen van het programma

Het curriculum voor de Marketing major is bedoeld om studenten de basis te bieden voor marketing theorie en praktijk in alle soorten zaken en organisatie. Moderne ontwikkelingen in technologie (bijvoorbeeld sociale media, digitale media en internet) worden benadrukt in het marketing curriculum.

Succesvolle afronding van de Marketing Major zal u in staat stellen om een ​​marketing situatie vanuit een probleemoplossend perspectief te benaderen: abstracte sleutelvraagstukken die in de situatie moeten worden aangepakt, relevante marketingkennis en opties die geschikt zijn voor de situatie, de mogelijkheden analyseren en duidelijk maken Schriftelijke en mondelinge aanbeveling.... [-]


Bsc in milieukunde

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

Het milieu wetenschappelijke programma bevordert de ontwikkeling van probleemoplossende vaardigheden, een brede en solide wetenschappelijke kennisbasis, en leert een effectieve teamsamenwerking, omdat het begrip en oplossingen voor milieuproblemen vaak vakken in veel wetenschappelijke gebieden zoals geologie, hydrologie, Biologie, chemie, natuurkunde en milieubeleid. [+]

Milieucunde streeft naar de vele interacties tussen het milieu en zijn componenten, met inbegrip van de impact van menselijke activiteiten op het milieu enerzijds en hoe het milieu invloed heeft op de mens. Milieuwetenschap staat centraal in milieuproblemen in termen van het begrijpen van de wetenschap achter hen en het ontwikkelen van wetenschappelijk geluidsoplossingen.

Het milieu wetenschappelijke programma bevordert de ontwikkeling van probleemoplossende vaardigheden, een brede en solide wetenschappelijke kennisbasis, en leert een effectieve teamsamenwerking, omdat het begrip en oplossingen voor milieuproblemen vaak vakken in veel wetenschappelijke gebieden zoals geologie, hydrologie, Biologie, chemie, natuurkunde en milieubeleid. Teamvaardigheden, inclusief leiderschapsvormen, zijn van vitaal belang voor de milieudeskundige en vormen een integraal onderdeel van de nieuwe milieuwetenschappen. ... [-]


BSc Natuurkunde

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

De natuurkunde bachelor of science programma stelt studenten in staat om carrière in het onderwijs, onderzoek en ontwikkeling te volgen, of verder te gaan voor een verdere afgestudeerde studie. Alle instructies worden geleverd door de fulltime faculteit in kleine lessen, waardoor veel kansen voor dichtbij persoonlijk contact tussen studenten en instructeurs mogelijk zijn. Alle gevorderde voorgraadse opleidingen worden 's avonds gegeven, waardoor studenten op een volledige of deeltijdse studie kunnen afronden. Faculteitsleden zijn actief betrokken bij onderzoeksprojecten die spannende mogelijkheden bieden voor deelname aan studenten. Ook faculteitsleden bieden hulp aan studenten die zelf projecten uitvoeren. [+]

Natuurkunde is de meest fundamentele van de wetenschappen. Fysici bestuderen een breed scala van fenomenen van grote clusters van sterrenstelsels naar de kleinste subatomische deeltjes. Fysicus werkt aan het verbeteren van ons gedetailleerde inzicht in de meest fundamentele wetten van de natuur en op het gebruik van basisprincipes om de opmerkelijke complexiteit die in natuurverschijnselen wordt waargenomen te verklaren. De praktijk van de natuurkunde is even breed. Sommige fysici richten zich op diepe abstracte principes met betrekking tot de meest fundamentele natuurwetten, terwijl anderen fysica toepassen om praktische innovaties in technologie te maken. Fysica vormt de basis van vele wetenschappen, waaronder chemie, engineering, materiaalkunde, oceanografie, seismologie en sterrenkunde. Veel professionals op deze gebieden begonnen met een bachelor-graad in de natuurkunde. ... [-]


Bachelor

Bachelor in Music

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Chicago Grayslake +1 more

Of u nu interesse heeft in een grote of minderjarige muziekopleiding of -prestatie, legt het muziekprogramma de nadruk op de ontwikkeling van uw muzikale prestatievaardigheden. Veel van de Northeastern faculteitsleden hebben opgeleid in enkele van de beste muziekscholen en conservatoria in de wereld. [+]

Het ministerie van Muziek is geaccrediteerd door de National Association of Schools of Music (NASM). Deze site benadrukt de vele uitzonderlijke academici, faculteiten, optredens en programma's die door de afdeling worden geproduceerd. Uw leer is een belangrijke inspanning. We kijken ernaar uit om samen met u te werken, aangezien u de volgende stappen in uw opleiding en groei volgt.

Of u nu interesse heeft in een grote of minderjarige muziekopleiding of -prestatie, legt het muziekprogramma de nadruk op de ontwikkeling van uw muzikale prestatievaardigheden. Veel van de Northeastern faculteitsleden hebben opgeleid in enkele van de beste muziekscholen en conservatoria in de wereld. Dit niveau van kennis en ervaring, samen met uw persoonlijke investering, zorgt ervoor dat uw studio lessen eenmalig worden.... [-]


Videos

Northeastern Illinois University: Learn, Lead and Achieve

Locations Flyover

Contact

NEIU

Adres 5500 North St. Louis Avenue
60625-4699 Chicago, Illinois, Verenigde Staten
Website http://www.neiu.edu/
Telefoon +1 773-583-4050

Adres 3390 North Avondale Avenue
60618 Chicago, Illinois, Verenigde Staten
Telefoon undefined

Adres 700 East Oakwood Boulevard
60653 Chicago, Illinois, Verenigde Staten
Telefoon undefined

Adres 1200 University Center Drive
60030 Grayslake, Illinois, Verenigde Staten
Telefoon undefined

Adres 770 North Halsted Street, Suite 420
60642 Chicago, Illinois, Verenigde Staten
Telefoon undefined