Lees de Officiële Beschrijving

geschiedenis

Zoals u Northeastern State University Tahlequah campus in te voeren, zal de verharde wandelpad leidt van Muskogee Avenue nemen u mee op een pad dat de geschiedenis en het erfgoed van NSU belichaamt. Vanaf het bronzen beeld van Sequoyah, merkte 19e eeuw Cherokee diplomaat en bedenker van de Cherokee syllabary, om de klok toren op Seminary Hall, dat is een symbool van deze instelling, zul je deelnemen aan een zeer unieke ervaring.

Terug in 1846, werd Northeastern State University opgericht als de Cherokee National Female Seminary. Dit historische link naar de Cherokee Nation en Indisch Grondgebied maken Northeastern de oudste instelling voor hoger onderwijs in Oklahoma.

Onze geschiedenis als een staatsinstelling begon op 6 maart 1909, toen de Oklahoma wetgever kocht de Female Seminary en creëerde Northeastern State Normal School, waar de eerste lessen op 14 september 1909 werden gehouden. Een decennium later, NSNS omgevormd tot Northeastern State Teacher's College, het aanbieden van een vierjarig curriculum leidt tot een bachelor's degree. De Oklahoma wetgever bevoegd het veranderen van de naam van NSTC bij Northeastern State College in 1939. We werden officieel bekend als Northeastern State University in 1985.

Vandaag zijn we op drie na grootste instelling en een van de zes regionale instellingen beheerst door het Regionaal University System van Oklahoma boord Oklahoma openbare vier jaar. De universiteit biedt een lerende hub in het noordoosten van Oklahoma gevormd door drie campussen - de belangrijkste campus in Tahlequah en tak campussen in Muskogee en Broken Arrow - die samen jaarlijks dienen bijna 9.000 studenten.

Missie, visie en waarden

Missie

Gebaseerd op de rijke educatieve erfgoed van de Cherokee Nation, de campussen van Northeastern State University bieden de diverse gemeenschappen met een leven lang leren door middel van een breed scala van undergraduate, graduate en professionele doctorale opleidingen. Met hoge verwachtingen voor succes van de studenten, de Universiteit biedt kwaliteit van het onderwijs, uitdagende curricula, onderzoek en wetenschappelijke activiteiten, meeslepende leermogelijkheden, en de service aan de lokale en professionele gemeenschappen. toegewijde docenten en personeel van de instelling bieden een service-oriented, ondersteunende leeromgeving waar studenten voor te bereiden op professionele en persoonlijke succes in een multiculturele en mondiale samenleving te realiseren.

Gerichte Mission Statement

We stimuleren studenten, docenten, medewerkers en de gemeenschap om hun volledige intellectuele en het menselijk potentieel te bereiken door het creëren en uitbreiden van een cultuur van leren, ontdekking, en diversiteit.

Visie

Northeastern State University geeft vorm aan de toekomst van de regio als de educatieve partner bij uitstek, het instellen van een standaard van uitmuntendheid met inachtneming van de intellectuele, culturele, sociale en economische behoeften van de diverse gemeenschappen van de universiteit.

Waarden

Integriteit

NSU modellen integriteit door middel van ethische en intellectuele gedragingen en praktijken die door het bevorderen van eerlijkheid, de menselijke waardigheid, en verantwoording.

Samenwerking

NSU houdt zich bezig met de samenwerking door middel van partnerschappen voor het leren kansen te creëren en het bevorderen van het onderwijs en economisch succes.

CREATIVITEIT

NSU voorschotten creativiteit door middel van exploratie, innovatie, kritisch onderzoek en intellectuele vrijheid.

leiderschap

NSU inspireert leiderschap door haar inzet voor te bereiden en anderen te dienen.

Excellence

NSU streeft excellentie door het voortdurend verbeteren van individueel en als gemeenschap.

mededeling

NSU pleit voor communicatie via de vrije stroom van informatie en ideeën.

Verscheidenheid

NSU waardeert diversiteit en empowerment door het bevorderen van de rechten van individuen en gelijke toegang tot educatieve en verrijking ervaringen, met respect voor culturele verschillen, en te zorgen voor gelijke kansen.

NSU in een oogopslag

Inschrijving

  • Voltijds Part Time Totaal

    Undergraduate 5001 2043 7045

    Afgestudeerde 477 755 1231

    Totaal 5478 2798 8276

Opening Inschrijving Rapport voor Fall 2015

Degree Programs

54 Undergraduate programma's / majors
24 Graduate programma's

Opening Inschrijving Rapport voor Fall 2015

student Profile

62,7% Vrouwen
37,3% Men
91,9% Oklahoma Inwoners
6,4% Overige Verenigde Staten en gebieden
50,6% White
19,3% American Indian / Alaska Native
15,7% twee of meer rassen
4,0% African American / Black
1,7% Unknown
4,8% Hispanic
2,0% Aziatisch
1,7% Niet-resident alien
0,1% Inheemse Hawaiiaanse / Pacific Islander

Opening Inschrijving Rapport voor Fall 2015

Populairste vakgebieden

basisonderwijs
biologie
Boekhouding
bedrijf
psychologie
strafrecht
Jonge Jaren Onderwijs

Faculteit

51% Vrouwen
49% Mannen
19% Minority
53% met de hoogste graad in het veld

Klasgrootte

84% Undergraduate klassen met minder dan 30 leerlingen
97% Undergraduate klassen met minder dan 50 leerlingen

Huisvesting

65% Nieuwe eerstejaars wonen op de campus
18% Alle undergrads leven op de campus
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BBA

Northeastern State University

De Business Administration belangrijkste biedt een gevarieerde achtergrond in de verschillende disciplines die nodig zijn voor succes op het gebied van business. Studente ... [+]

De Business Administration belangrijkste biedt een gevarieerde achtergrond in de verschillende disciplines die nodig zijn voor succes op het gebied van business. Studenten die willen hun opties open te houden en ontdek de vele facetten van het bedrijfsleven moet een major in Business Administration te kiezen.

De Bachelor of Business Administration diploma in Business Administration biedt u de meeste flexibiliteit van cursussen om uit te kiezen in alle functionele gebieden van het bedrijfsleven. Met begeleiding van een faculteit adviseur, je een programma dat uw individuele behoeften en doelstellingen voldoet bepalen.

Wat kan ik doen met een graad in Business Administration?

Soorten banen... [-]

Verenigde Staten Tahlequah Muskogee Broken Arrow
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Northeastern State University

De Accounting belangrijkste is ontworpen voor de persoon die is analytisch en zoekt een carrière die kan vertakken in bijna elk gebied van het bedrijfsleven. De twee aand ... [+]

De Accounting belangrijkste is ontworpen voor de persoon die is analytisch en zoekt een carrière die kan vertakken in bijna elk gebied van het bedrijfsleven. De twee aandachtsgebieden in deze belangrijke voorsprong afgestudeerden in de richting van de Certified Public Accountant (CPA) licentie of Certified Accountant (CMA) certificering.

Een CPA streeft naar een carrière in de openbare boekhouding met een carrière in auditing, consulting, of fiscale voorbereiding. In de staat Oklahoma, moeten aspirant-CPAs 150 uren van academisch krediet voorafgaand aan zitten voor het onderzoek.

Een CMA streeft naar een carrière in het bedrijfsleven leveren van diensten met betrekking tot de bedrijfsvoering, inclusief de ontwikkeling van de jaarrekening, de analyse van de kosten en operaties. Een steeds groter deel van de tijd wordt besteed aan evaluatie en analyse van de financiële informatie.... [-]

Verenigde Staten Tahlequah Muskogee Broken Arrow
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Northeastern State University

De Finance belangrijkste is verdeeld in twee aandachtsgebieden: de Financial Management nadruk en de Financial Planning Nadruk. ... [+]

De Finance belangrijkste is verdeeld in twee aandachtsgebieden: de Financial Management nadruk en de Financial Planning Nadruk.

Financial Management Nadruk

De Financial Management nadruk bereidt studenten om effectief uit te voeren in een verscheidenheid van financieel management activiteiten. Afgestudeerden kunnen carrière in kleine bedrijven, corporate financieel management, banken, verzekeringen, vermogensbeheer, onroerend goed, en hypothecaire bedrijven. Natuurlijk werk omvat de studie van de financiële instrumenten, financiële praktijken, de structuur en de functies van de financiële instellingen, de juridische en economische context waarin financiële transacties worden uitgevoerd, analyse van investeringen, portfolio management, business forecasting, en economische analyse.... [-]

Verenigde Staten Tahlequah Muskogee Broken Arrow
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Northeastern State University

Als mensen horen het woord marketing, ze automatisch denken aan reclame en verkoop, maar marketing is veel meer dan dat. Marketing begint bij jezelf. Jij bent de consumen ... [+]

Als mensen horen het woord marketing, ze automatisch denken aan reclame en verkoop, maar marketing is veel meer dan dat. Marketing begint bij jezelf. Jij bent de consument, en je hebt wensen en behoeften. Marketing zoekt uit consument wil en nodig heeft om producten die voldoen aan deze behoeften te ontwikkelen. Dan, en alleen dan, doe de reclame en de verkoop in beeld, en dat met het oog op het informeren van u, de consument, over het product of de dienst die kunnen voldoen aan uw behoeften of voldoen aan uw wensen.

En er is meer. Business-to-business marketing kan werken op een grote schaal. Een B2B marketeer kan helpen paperclips tot een kantoorboekhandel, straalvliegtuigen tot een luchtvaartmaatschappij of een elektriciteitscentrale naar een natie.... [-]

Verenigde Staten Tahlequah Muskogee Broken Arrow
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Northeastern State University

Het milieu, gezondheid en Safety Management major is een interdisciplinair programma ontworpen om u voor te bereiden op professionele loopbaan in een verscheidenheid van ... [+]

Het milieu, gezondheid en Safety Management major is een interdisciplinair programma ontworpen om u voor te bereiden op professionele loopbaan in een verscheidenheid van gebieden, waaronder, maar niet beperkt tot: de federale, provinciale, lokale en tribale regeringen, consulting, industrie en andere particuliere bedrijven . Werkgelegenheid mogelijkheden bestaan ​​in de productie, productie, gezondheidszorg, verzekeringen, de openbare veiligheid, rechtshandhaving, de bouw, de publieke en private nutsbedrijven, communicatie en transport. Het Bureau of Labor Statistics schat dat ongeveer 20% groei in de werkgelegenheid in dit gebied de komende tien jaar.

Wat is een Milieu, Gezondheid en Veiligheid professional? Hoewel het vaak makkelijker om de rol van een advocaat, arts of leraar te definiëren; de functie van een milieu, gezondheid en veiligheid professionele presteert net zo vitaal belang voor de samenleving. Omdat het een milieu, gezondheid en veiligheid professionele omvat het beschermen van Amerika's werknemers, de bevolking en het milieu van een blessure, ziekte en schade. In dit tijdperk van technologische en wetenschappelijke vooruitgang, heeft het milieu, gezondheid en veiligheid beheer uitgegroeid tot een van de meest uitdagende en lonende carrière mogelijkheden.... [-]

Verenigde Staten Tahlequah Muskogee Broken Arrow
September 2019
Engels
Voltijd
4 vind je doctoraat rechten
Campus
Lees meer in Nederlands
Northeastern State University

Aangeboden als een Bachelor of Business Administration of een Bachelor of Technology, Supply Chain Management bereidt je voor op een dynamische functie in een snel verand ... [+]

Aangeboden als een Bachelor of Business Administration of een Bachelor of Technology, Supply Chain Management bereidt je voor op een dynamische functie in een snel veranderende wereldeconomie.

Met verantwoordelijkheden die variëren van het kopen van grondstoffen tot de distributie van afgewerkte producten, moeten supply chain managers om de kosten te beheersen en de kwaliteit te verhogen en ervoor te zorgen dat wat ze doen is winstgevend. En ze moeten kunnen werken met allerlei verschillende afdelingen in een organisatie en met verschillende organisaties aan de buitenkant.

Veel organisaties zijn gewoon leren nu hoe belangrijk een goede supply chain management is en ze zijn versluiering te goed opgeleide vakmensen om toezicht te houden wat er in toenemende mate een belangrijk onderdeel van het bedrijf te vinden.... [-]

Verenigde Staten Tahlequah Muskogee Broken Arrow
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Northeastern State University

Alle Early Childhood Education majors moet invullen van de 4 x 12 eisen. Studenten zullen 12 uur te voltooien in 4 gebieden: Communication Arts, Sociale Wetenschappen, W ... [+]

Smart Choice is een model ontwikkeld door Northeastern State University. De unieke blended-kleur logo en de Smart Choice slogan vertegenwoordigt inzet van de kant van de NSU en deelname van twee jaar colleges om studenten te helpen maken een naadloze overgang van het verdienen van een associate degree op het bereiken van een vier-jarige opleiding in het programma van hun keuze.

Studenten die een Bachelor of Science in Early Childhood Education streven moet voldoen aan de volgende eisen voldoen: Student zal minstens 45 uur hebben afgerond en hebben een 2.75 totale Grade Point Average; Alle potentiële lerarenopleiding majors moeten nagaan of zij hebben genomen, of geregistreerd zijn om rekening te laten zien, de Oklahoma Algemene Onderwijsbond Test (Oget) wanneer ze beginnen lessen in Professional Education volgorde NSU's. Studenten kunnen ofwel een Associate of Science of Arts Degree voltooien. Binnen hun Associate degree, moeten de leerlingen de vereiste voorwaarden voor hun belangrijkste voltooien.... [-]

Verenigde Staten Tahlequah Muskogee Broken Arrow
September 2019
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands