North Central College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

North Central College

North Central is opgericht in 1861 en biedt onderdak aan 2900 studenten. Het biedt een veilige, betaalbare, praktische campusgestuurde Amerikaanse universiteitservaring op een geweldige locatie. Ons beroepsgerichte vrije kunstenonderwijs - met specifieke sterke punten in zaken, globale studies, en STEM-gebieden - biedt kritieke denk- en communicatievaardigheden, diepgaande vakkennis en levensvaardigheden aangeleerd in kleine, door de faculteit onderwezen lessen en praktische ervaringen in Naperville / Chicago , Illinois. Een bachelordiploma van North Central is je eerste stap naar een uitdagende, bevredigende carrière.

Een ideale locatie

Slechts 45 kilometer ten westen van het centrum van Chicago, Illinois, ligt de traditionele 69 hectare grote campus van North Central in het hart van de veilige, vriendelijke stad Naperville. Banken, winkels, restaurants, parken en historische bezienswaardigheden liggen op slechts een korte loopafstand van uw residentie. Met het forensentreinstation op slechts vijf minuten lopen van de campus kunt u gemakkelijk naar Chicago reizen (een treinrit van 30 minuten) voor culturele evenementen, uitstapjes, stages of gewoon een leuke dag om de stad te verkennen. We zijn ook slechts 30 minuten van Chicago O'Hare International Airport (ORD), wat reizen erg handig maakt.

Uitstekende praktische ervaringsmogelijkheden

Deelname aan studentenorganisaties zoals Model United Nations, het nastreven van onafhankelijke onderzoeksprojecten en deelname aan stages zijn geweldige manieren om toe te passen wat je in de klas leert en ervaring op te doen die je onderscheidt van je leeftijdsgenoten. North Central stuurt regelmatig studenten naar regionale en nationale conferenties om hun onderzoek te presenteren. En omdat Chicago in de buurt is van bedrijven en onderzoeksinstituten van over de hele wereld, hoeven studenten niet ver te reizen om zomerstages te vinden.

85098_Cornerstone.jpg

Nationaal erkende ondersteuning voor internationale studenten en programma's

North Central was een van de slechts vijf instellingen in de natie die de senator Paul Simon Award voor Campus Internationalization in 2015 ontving. Deze prijs erkent universiteiten die aanzienlijke vooruitgang boeken in de richting van uitgebreide internationalisering. Wat dat voor u betekent, is dat ons team hier is om u te ondersteunen - van luchthaven ophalen tot oriëntatie tot afstuderen - en nog veel meer! We verbinden je met een plaatselijke Friendship Family, een studentmentor, docenten en kantoren op de hele campus, zoals het Wellness Center en het Center for Global Education. Veel van onze medewerkers hebben in het buitenland gewoond en gestudeerd, dus we weten wat je ervaart en zijn hier om te helpen!

Succesvolle resultaten

Als een van de beste regionale universiteiten (Midwest) volgens USNews

Beurzen

Bij North Central weten we dat hoger onderwijs duur is - en we willen je helpen je dromen te bereiken! Samen werken we samen om te investeren in uw toekomst. Meer dan 95% van de toegelaten internationale studenten ontvangen beurzen - tot $ 28.000 per jaar!

Snelle feiten

 • Studenten: 2900 studenten uit 28 staten
 • Faculteit: 151 voltijdse faculteiten met 100% tenure-track faculteit met een Ph.D. of terminale graad in hun vakgebied. Alle lessen worden gegeven door de faculteit - niet door afgestudeerde studenten!
 • Klassen: Gemiddelde klasgrootte van 20 en 14: 1 student-naar-faculteit verhouding
 • Activiteiten: studenten nemen deel aan meer dan 75 studentenclubs
 • Sport: student-atleten strijden in 26 intercollegiale sporten in NCAA Division III en de College Conference van Illinois

85093_On_the_Riverwalk.jpg

Hoe aan te vragen

Internationale aanvragers moeten het volgende indienen:

 • North Central College online applicatie of coalitietoepassing
 • Officiële transcripties van het secundair onderwijs die minstens 3 jaar cijfers bevatten
 • Officiële universitaire transcripties met vakbeschrijvingen (alleen transferaanvragers)
 • Officiële TOEFL-, IELTS-, SAT- of ACT-scores (kies er een)
 • Paspoort kopie

* North Central informeert aanvragers over hun toelatingsbeslissing en studiebeurs binnen ongeveer twee weken na ontvangst van een voltooide aanvraag.

Deadlines voor prioriteitstelling:

 • Inval herfst (augustus): 1 mei
 • Lente-entry (januari): 1 oktober

Meer ondersteuningsservices

 • Gepersonaliseerde opnames en inschrijfervaring - afgestemd op uw behoeften
 • Center for Global Education biedt oriëntatie, internationale studenten adviseren en studeren in het buitenland kansen
 • Docenten, het schrijfcentrum en het talenresourcecentrum zijn beschikbaar zonder extra kosten
 • Gegarandeerd huisvesting op de campus voor alle internationale studenten in veilige, handige residentiehallen
 • Wellnesscentrum Dyson beschikbaar voor alle studenten
 • Carrièreontwikkelingsmedewerkers bieden deskundig carrière- en graduaatsscholeadvies
 • On-campus English Language Institute (ELI) biedt voorwaardelijke toelatingsmogelijkheden

85090_oldmainspring2.jpg

Locaties

Naperville

Address
North Brainard Street,30
60540 Naperville, Illinois, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden