Northern Arizona University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Northern Arizona University

Northern Arizona University is een openbare universiteit biedt undergraduate, graduate en professionele graden van hoge kwaliteit en maatschappelijke waarde. Als student ben je in het midden van de NAU ervaring, die wordt geleid door een toegewijd en onderscheiden faculteit zet zich in voor het onderwijs, de individuele betrokkenheid en toponderzoek.

Overal waar wil je leren

Northern Arizona University biedt meerdere manieren om je diploma te verdienen, of u van plan op studeren aan onze Flagstaff campus, online, of op een van onze locaties in Arizona.

Excellence in toegepast onderzoek

De universiteit is een high-onderzoeksinstelling, het bieden van praktische oplossingen voor problemen die van invloed zijn onze regio, natie, en de wereld. Onze studenten en wereldberoemde faculteit onderzoekers werken samen om oplossingen voor de klimaatverandering, minderheid gezondheidszorg verschillen te ontdekken, het verbeteren van protheses technologie, en het creëren van duurzame oplossingen voor een breed scala aan onderwerpen.

Collegegeld en kosten

We weten college kosten kan soms ontmoedigend, maar waardoor u met een uitstekende prijs is iets waar we zijn erg toegewijd aan:

Uw undergraduate collegegeld tarief is gegarandeerd hetzelfde blijven voor 4 jaar. Als u in een van de 14 in aanmerking komende westelijke staten wonen, zal je collegegeld ongeveer de helft van de out-of-state collegegeld tarief. Onze studenten hebben bijna 25 procent minder schuld van de studentenlening dan het landelijk gemiddelde.

Atletiek

Northern Arizona University heeft 15 NCAA Division I atletiek teams. Wij bieden een uitzonderlijke student-atleet ervaring, culminerend in afstuderen. Onze programma's zijn meerdere malen onderscheiden met de prestigieuze Big Sky Conference Presidents 'Cup, die de algehele atletische succes in de competitie en in academici herkent.

Onze waarden

Excellentie in het onderwijs

Wij bieden een strenge, hoge kwaliteit en betaalbaar onderwijs voor al onze studenten. Zie de geweldige verschillen die veel van onze afgestudeerden hebben gemaakt.

uw succes

Om uw succes in de toekomst te garanderen, zijn we toegewijd aan het plaatsen van de behoeften van u, de leerling, in het centrum van alles wat we doen. Onze onderscheiden professoren zijn vastbesloten niet alleen leer je, maar dienen als mentoren en het werken met je net zo goed. Hier, hands-on leren en de mogelijkheden voor onderzoek en creatieve bezigheden voor u beschikbaar zijn, zelfs als een undergraduate.

Onderwijs op afstand

Het is belangrijk voor ons om alle gekwalificeerde studenten te voorzien van toegang tot het hoger onderwijs. Through The Extended Campussen of Northern Arizona, dan kunt u een diploma op meerdere locaties in Arizona te verdienen.

Verscheidenheid

Vieren en het bevorderen van diversiteit is een hoeksteen van de universiteit. Om u te helpen verbreden je universiteit ervaring, sponsoren we een scala aan internationale mogelijkheden en multiculturele evenementen.

Wij bevorderen opname door je hele universitaire curriculum. Daarnaast creëren we kansen voor alle diverse groepen om hun perspectieven te delen en kennis, zodat alle studenten krijgen een rijke leerervaring. Samen bouwen we een civiele, boeiende, en respectvol campus klimaat waarin alle achtergronden worden gerespecteerd.

Alle studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan onze breed scala aan student clubs en organisaties die uiteenlopende belangen te bevorderen.

Integriteit

Rechtvaardigheid en eerlijkheid zijn niet alleen de eigenschappen van een bewonderenswaardig persoon-zijn ze ook trekken van bewonderenswaardig organisaties. Wij streven naar alleen dat, en zich inzetten voor transparantie en verantwoording te rechtvaardigheid en eerlijkheid in alles wat we doen. Al onze laatste feiten en statistieken is te vinden op het Bureau van Planning en Institutionele Research.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BBA's » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk BAs » Bekijk BScs - OnlineStudies » Bekijk BScs - HealthcareStudies » Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk PhD » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

BA in Communication Studies

Campus of Online Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff +1 more

[+]

Alle van de liberale studies, diversiteit, junior-level schrijven en sluitstuk eisen Northern Arizona University. Alle eisen voor uw specifieke studieplan (s). Ten minste 30 eenheden van upper-divisie cursussen, die de overdracht werk kan omvatten. Ten minste 30 eenheden van cursussen genomen door middel van Northern Arizona University, waarvan ten minste 18 is, moet upper-divisie cursussen (300-niveau of hoger). Aan deze eis wordt niet voldaan door credit-by-examen, retro-kredieten, overdracht cursussen, etc. Een cumulatieve Grade Point Average van ten minste 2,0 op alle werkzaamheden poging tot aan de Northern Arizona University. campus Beschikbaarheid vlaggestok online [-]

BA in Comparative Cultural Studies

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

[+]

Met voortgezet onderwijs, een van deze paden is mogelijk:

curator Universiteit Vereisten

Om een ​​bachelor's degree aan de Northern Arizona University ontvangen, moet u ten minste 120 eenheden van het krediet dat minimaal is voorzien van een grote, de liberale studies eisen, en eisen universiteit zoals hieronder vermeld voltooien.

Alle van de liberale studies, diversiteit, junior-level schrijven en sluitstuk eisen Northern Arizona University. Alle eisen voor uw specifieke studieplan (s). Ten minste 30 eenheden van upper-divisie cursussen, die de overdracht werk kan omvatten. [-]

Ba In De Antropologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Een graad in Antropologie biedt mogelijkheden om te studeren en te begrijpen de menselijke sociale, culturele, biologische, prehistorische en taal-systemen. Het programma beschikt over een holistische cross-culturele benadering dat onderzoek, veldwerk en service omvat. Studenten ronden hun studie met vier termen van de taal (of via CLEP-bewezen vaardigheid). [+]

Beschikbaar Nadruk Gebieden:

Archeologie - Nadruk Sociaal-culturele antropologie - Nadruk

Een graad in Antropologie biedt mogelijkheden om te studeren en te begrijpen de menselijke sociale, culturele, biologische, prehistorische en taal-systemen. Het programma beschikt over een holistische cross-culturele benadering dat onderzoek, veldwerk en service omvat. Studenten ronden hun studie met vier termen van de taal (of via CLEP-bewezen vaardigheid).

Wat kan ik doen met een Bachelor of Arts in Anthropology?

Antropologie is de studie van de mens en het menselijk gedrag in het verleden, heden en de toekomst. Als je nieuwsgierig bent over hoe de mensheid geëvolueerd bent, wat prehistorische rotstekeningen zegt over het verleden, hoe taal vormen het begrijpen, of zelfs hoe te voorkomen dat de verspreiding van HIV / AIDS, dan Antropologie misschien voor u van belang zijn. Met een bachelor's degree in de antropologie vindt u een blijvende begrip van de menselijke conditie, wat handig is in een carrière te krijgen.... [-]


BA In De Filosofie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Deze graad biedt studenten met ervaringen en prikkels die genereren denken, voelen, vragen stellen, en zich afvragen. Deze graad wordt vaak gezien als bewijs van het vermogen om te denken in een gedisciplineerde manier en heeft gediend als een springplank voor een verrassend groot aantal van de loopbaan in het bedrijfsleven, recht, onderwijs, kunst, en de overheid. [+]

In de woorden van Eleanor Roosevelt, "Iemands filosofie is niet het best uitgedrukt in woorden; het wordt uitgedrukt in de keuzes die men maakt ... en de keuzes die we maken uiteindelijk onze verantwoordelijkheid. "Deze graad biedt studenten met ervaringen en prikkels die genereren denken, voelen, vragen stellen, en zich afvragen. Deze graad wordt vaak gezien als bewijs van het vermogen om te denken in een gedisciplineerde manier en heeft gediend als een springplank voor een verrassend groot aantal van de loopbaan in het bedrijfsleven, recht, onderwijs, kunst, en de overheid.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Arts in de wijsbegeerte?

Filosofie houdt zich bezig met de fundamentele vragen van het menselijk bestaan. Plato stelt onderdeel van de agenda voor de geschiedenis van het westerse denken met het argument dat de basisideeën die nodig zijn om deze vragen te beantwoorden zijn waarheid, schoonheid en goedheid. Hier vindt u de geschiedenis van ideeën bestuderen om een ​​dieper begrip van hoe de hedendaagse problemen komen voort uit deze eeuwenoude vragen te krijgen. Tegelijkertijd vindt u de hedendaagse problemen in de natuurkunde, biologie, psychologie, religie, kunst, recht, en de overheid te bestuderen. In elk geval, filosofie peilt de grenzen van deze gebieden van onderzoek en onderzoekt methoden om daarin verbetering.... [-]


Ba In De Filosofie, Politiek En Recht

Campus 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Deze bachelor's degree bereidt studenten aan "waarheden" precedenten, en voorstellen door middel van kritisch denken te onderzoeken en biedt de blootstelling aan grote denkers en praktijkmensen. Deze belangrijke trekt uit drie uitdagende disciplines en verlicht hen met de lichten van de geschiedenis, logica en wiskunde / economie. [+]

Deze bachelor's degree bereidt studenten aan "waarheden" precedenten, en voorstellen door middel van kritisch denken te onderzoeken en biedt de blootstelling aan grote denkers en praktijkmensen. Deze belangrijke trekt uit drie uitdagende disciplines en verlicht hen met de lichten van de geschiedenis, logica en wiskunde / economie.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Arts in de Wijsbegeerte, politiek en recht?

De BA in filosofie, politiek en Law bereidt u voor geavanceerde studie die leidt tot een carrière in de wet en de openbare dienst. Dit programma verenigt historische en wiskundige studie van de economische en politieke instellingen met een filosofische analyse, ethische reflectie en logische gestrengheid.... [-]


Ba In De Geschiedenis

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Deze bachelor's degree biedt studenten met perspectieven van waaruit u het eens of oneens met deze waarneming. Het programma biedt flexibiliteit voor studenten om hun studie op basis van de periode of het type van de geschiedenis, waarin ze geïnteresseerd zijn aan te passen. Een vereiste taal verbetert en breidt uit op de basisvorming. [+]

"De menselijke geschiedenis is het trieste resultaat van een ieder op zoek naar zichzelf," aldus schrijver Julio Cortázar. Deze bachelor's degree biedt studenten met perspectieven van waaruit u het eens of oneens met deze waarneming. Het programma biedt flexibiliteit voor studenten om hun studie op basis van de periode of het type van de geschiedenis, waarin ze geïnteresseerd zijn aan te passen. Een vereiste taal verbetert en breidt uit op de basisvorming.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Arts in de geschiedenis?

De geschiedenis is meer dan namen en data; Het is de studie van de menselijke ervaring in al zijn facetten, niet alleen wat er gebeurd is, maar hoe en waarom. Als je benieuwd naar de waaroms achter mijlpaal evenementen zoals de val van het communisme of Neil Armstrong lopen op de maan bent, dan zal onze geschiedenis programma u interesseren.... [-]


Ba In De Muziek

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Deze graad is gebaseerd op een sterke set van de kern eisen, dan stuurt studenten door middel van een goed georkestreerde curriculum dat prive-lessen, een performance-examen, en de grote ensemble ervaring omvat. [+]

Deze graad is gebaseerd op een sterke set van de kern eisen, dan stuurt studenten door middel van een goed georkestreerde curriculum dat prive-lessen, een performance-examen, en de grote ensemble ervaring omvat.

Dit programma is geaccrediteerd door de Nationale Vereniging van Scholen of Music (NASM).

Wat kan ik doen met een Bachelor of Arts in Music?

Probeer een wereld voorstellen zonder muziek. Kunt u? Het is niet zonder reden dat muziek de universele taal wordt genoemd. Voor de meesten van ons, het is een eindeloze inspiratie-de soundtrack van ons leven. Als je geïnspireerd om een ​​leven in de muziek te componeren, dan is een van onze programma's zou de perfecte prelude zijn.... [-]


Ba In De Politieke Wetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

De bachelor's degree in de Politieke Wetenschappen biedt studenten mogelijkheden om de theorie, principes en praktijk van de overheid en politiek op lokaal, nationaal en internationaal niveau te bestuderen. De cursussen houdt zich bezig studenten in diverse politicial wetenschap cursussen die onderzoek mogelijk maakt op het gebied van belang zijn voor de student. Faculteit mentoren bieden academische ondersteuning en begeleiding, de voorbereiding van elke student voor een zinvolle carrière. [+]

De bachelor's degree in de Politieke Wetenschappen biedt studenten mogelijkheden om de theorie, principes en praktijk van de overheid en politiek op lokaal, nationaal en internationaal niveau te bestuderen. De cursussen houdt zich bezig studenten in diverse politicial wetenschap cursussen die onderzoek mogelijk maakt op het gebied van belang zijn voor de student. Faculteit mentoren bieden academische ondersteuning en begeleiding, de voorbereiding van elke student voor een zinvolle carrière.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Arts in de Politieke Wetenschappen?

Een bachelor's degree in politieke wetenschappen kun je voor te bereiden op een waaier van diverse loopbaantrajecten of toepassing naar voortgezet onderwijs met inbegrip van graduate school of law school. U zult ontdekken hoe onze openbare leven worden georganiseerd op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Cursussen richten zich op de mogelijkheden en belemmeringen voor democratisch bestuur. Het brede scala van cursusaanbod bestaat uit milieu-politiek, politieke ontwikkeling, en de vragen van de diversiteit in het politieke domein.... [-]


BA In Het Engels

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Door middel van dit plan willen we je voorbereiden op eventuele toekomstige die bevoegdheid eist in de literatuur, taal en schrijven. Onze plannen kunt u het belang van logisch denken in een effectieve expressie herkennen. Zij helpen u ook streven naar overtuigender of creatieve gebruik van het Engels en waarderen de waarheid en de kwaliteit van de literatuur. [+]

Door middel van dit plan willen we je voorbereiden op eventuele toekomstige die bevoegdheid eist in de literatuur, taal en schrijven. Onze plannen kunt u het belang van logisch denken in een effectieve expressie herkennen. Zij helpen u ook streven naar overtuigender of creatieve gebruik van het Engels en waarderen de waarheid en de kwaliteit van de literatuur.

Door het bestuderen van de literatuur van verschillende tijden en volken, kunt u uw historische en culturele verbeeldingskracht te ontwikkelen. Onze plannen kunnen ook voorbereiden u om Engels te onderwijzen in het midden-en senior-middelbare scholen, carrière in het bedrijfsleven, en te concurreren met succes in graduate en professionele scholen.... [-]


BA In Het Sociaal Werk

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Het maatschappelijk werk gestudeerd aan NAU Yuma zal u voorzien van de kerncompetenties die nodig is om de grens bevolking ervaren overweldigende uitdagingen van het leven zoals armoede, onder en werkloosheid, ondermaatse huisvesting, dakloosheid, honger te helpen, en de problemen in verband met PTSS. Maatschappelijk werkers benaderen hun werk met mensen uit de sterktes perspectief, terwijl ook het onderzoek van het individu binnen hun omgeving. [+]

Het maatschappelijk werk gestudeerd aan NAU Yuma zal u voorzien van de kerncompetenties die nodig is om de grens bevolking ervaren overweldigende uitdagingen van het leven zoals armoede, onder en werkloosheid, ondermaatse huisvesting, dakloosheid, honger te helpen, en de problemen in verband met PTSS. Maatschappelijk werkers benaderen hun werk met mensen uit de sterktes perspectief, terwijl ook het onderzoek van het individu binnen hun omgeving.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Arts in Social Work?

Ben je gepassioneerd over sociale en economische rechtvaardigheid aan de VS Mexicaanse grens? Wilt u een mooie carrière te werken met de bevolking langs de VS Mexicaanse grens die zijn rechteloze, kwetsbaar en onderdrukt? Is uw passie om service te verlenen aan diverse individuen, groepen en gemeenschappen? Een maatschappelijk werk gestudeerd aan NAU Yuma zal u helpen deze academische en professionele doelen te bereiken.... [-]


Ba In Het Spaans

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Dit undergraduate programma geeft studenten die goed thuis in de Spaanse taal, compositie en stilistiek, met een blootstelling aan Spaans-sprekende culturen en literatuur. Spaanse, een van de grote 'lingua franca' (werktalen) van de wereld is ook bekend om zijn rijkdom van meningsuiting in woordenschat en nuance. De eis van een minderjarige verrijkt dit plan. [+]

Dit undergraduate programma geeft studenten die goed thuis in de Spaanse taal, compositie en stilistiek, met een blootstelling aan Spaans-sprekende culturen en literatuur. Spaanse, een van de grote 'lingua franca' (werktalen) van de wereld is ook bekend om zijn rijkdom van meningsuiting in woordenschat en nuance. De eis van een minderjarige verrijkt dit plan.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Arts in het Spaans?

Als u denkt dat het leren van een taal die wordt gesproken door naar schatting 35 miljoen mensen in de VS - en 400 miljoen wereldwijd - krijg je een been omhoog te geven op de arbeidsmarkt, je hebt gelijk. Elke dag, de hele wereld steeds meer hecht. Wereldhandel, het internet, en verbeteringen in het transport zijn het versnellen van de tarieven van de culturele en intellectuele uitwisseling. In dit internationale klimaat, zal de tweede officiële taal deuren te openen in vele carrière.... [-]


Ba In Internationale Zaken

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

De bachelor's degree in International Affairs geeft een globaal oogpunt van internationale openbare orde en de regeringen op het werk over de hele wereld. Diepgaande en tijdige cursussen zullen interconnecties, synergie en conflicten tussen landen, politieke bewegingen, multinationals, en niet-gouvernementele organisaties te introduceren. Studenten kunnen de regio's van de wereld te bestuderen dat de meeste hen interesseren, samen met het verkrijgen van een stevige basis in de vergelijkende politiek. [+]

De bachelor's degree in International Affairs geeft een globaal oogpunt van internationale openbare orde en de regeringen op het werk over de hele wereld. Diepgaande en tijdige cursussen zullen interconnecties, synergie en conflicten tussen landen, politieke bewegingen, multinationals, en niet-gouvernementele organisaties te introduceren. Studenten kunnen de regio's van de wereld te bestuderen dat de meeste hen interesseren, samen met het verkrijgen van een stevige basis in de vergelijkende politiek.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Arts in International Affairs?

Het hebben van een begrip van de onderlinge afhankelijkheid van de volkeren van de wereld is van vitaal belang voor de diplomatieke betrekkingen, het internationale bedrijfsleven, en het maken van beslissingen die de toekomst van de natie. Als uw kijk op de wereld heeft de neiging om een ​​mondiaal te zijn, dan zal de mate van de tools waarmee u uw doelen te bereiken bieden.... [-]


Ba In Milieu En Duurzaamheid Studies

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Studenten die geïnteresseerd zijn in het milieu en de problemen bij de kern zullen genieten van de uitoefening van deze graad. Cruciale kwesties van duurzaamheid, diversiteit, en verandering zijn verweven door middel van het programma. Een taalvaardigheid eis versterkt begrip buiten Engels sprekende perspectieven. [+]

Beschikbaar Nadruk Gebieden:

Global Sustainability - Nadruk Southwest Environments en bioculturele Diversiteit - Nadruk

Studenten die geïnteresseerd zijn in het milieu en de problemen bij de kern zullen genieten van de uitoefening van deze graad. Cruciale kwesties van duurzaamheid, diversiteit, en verandering zijn verweven door middel van het programma. Een taalvaardigheid eis versterkt begrip buiten Engels sprekende perspectieven.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Arts in Environmental and Sustainability Studies?

Kwesties van duurzaamheid, klimaatverandering adaptatie en mitigatie, ecologische rechtvaardigheid, biodiversiteit, en de toenemende vraag naar eindige voedsel, water, energie en middelen steeds meer kritische elke dag. Om beter te begrijpen-en te verbeteren, onze relatie met de natuurlijke wereld, rekening houden met de milieu-studies programma op de Northern Arizona University.... [-]


Ba In Moderne Talen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Deze graad biedt bekwaamheden in de keuze van het Frans of Duits van de student. Een studie in het buitenland-vereiste zorgt ervoor aarding en ervaringen tussen native speakers. [+]

Beschikbaar Nadruk Gebieden:

Franse Interdisciplinair Global Program - Nadruk Frans - Nadruk Duitse Interdisciplinair Global Program - Nadruk German - Nadruk Spaanse Interdisciplinair Global Program - Nadruk

Deze graad biedt bekwaamheden in de keuze van het Frans of Duits van de student. Een studie in het buitenland-vereiste zorgt ervoor aarding en ervaringen tussen native speakers.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Arts in de Moderne Talen?

Als u wilt een brede waardering van de taal te krijgen, terwijl die gespecialiseerd zijn in de studie van Frans of Duits, overweeg deze mate. Wereldhandel, het internet, en verbeteringen in het transport zijn het versnellen van de tarieven van de culturele en intellectuele uitwisseling. Met dit diploma kunt u helpen overbruggen van de kloof tussen culturen en talen.... [-]


Ba In Psychologische Wetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

De bachelor's degree in Psychological Sciences, verdiende als een Bachelors of Arts, biedt studenten mogelijkheden voor gerichte studie in deze typische gedragswetenschap en bouwt onderzoek vaardigheden die nodig zijn voor wetenschappelijk onderzoek binnen deze discipline. Deze graad is nuttig gebleken voor een loopbaan in veel gebieden, waaronder de wet, entertainment, schrijven, journalistiek, de overheid, het onderwijs, het bedrijfsleven en de kunsten. Een vereiste taal bouwt verder begrip van de manieren waarop de geest werkt en leert. [+]

De bachelor's degree in Psychological Sciences, verdiende als een Bachelors of Arts, biedt studenten mogelijkheden voor gerichte studie in deze typische gedragswetenschap en bouwt onderzoek vaardigheden die nodig zijn voor wetenschappelijk onderzoek binnen deze discipline. Deze graad is nuttig gebleken voor een loopbaan in veel gebieden, waaronder de wet, entertainment, schrijven, journalistiek, de overheid, het onderwijs, het bedrijfsleven en de kunsten. Een vereiste taal bouwt verder begrip van de manieren waarop de geest werkt en leert.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Arts in de Psychologische Wetenschappen?

Als je merkt dat je gefascineerd over de reden waarom we denken, voelen, en zich gedragen zoals we ze doen, overweeg dan het nastreven van een graad in de psychologische wetenschappen. Psychologen neem een ​​wetenschappelijke benadering van het bestuderen van gedrag en mentale processen, het onderzoeken van de manieren waarop het leven ervaringen, milieu, cultuur, en biologie allemaal samenwerken om vorm te geven de geest en de hersenen. Onze psychologische wetenschappen majors verkennen een breed scala van onderwerpen, zoals autisme, ontwikkeling van het kind, psychische aandoeningen en behandelingen, neurowetenschappen, en seksualiteit, en beheersen van de belangrijkste onderzoekstechnieken die professionele psychologen gebruiken. Als student, zul je zelfs de mogelijkheid om onderzoek en veldwerk uit te voeren met docenten en studenten aangeboden.... [-]


Ba In Theater

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Dit veelzijdige undergraduate programma zorgt voor een brede basis in stagecraft, achter en aan de voorzijde van het gordijn. Het programma omvat theatrale geschiedenis, theorie, kritiek, technologie, design, en hands-on productie ervaringen. De eis taal voegt een culturele en divers element toe aan het plan. [+]

Beschikbaar Nadruk Gebieden:

Design and Technology - Nadruk Performance - Nadruk Theatre Studies - Nadruk

Dit veelzijdige undergraduate programma zorgt voor een brede basis in stagecraft, achter en aan de voorzijde van het gordijn. Het programma omvat theatrale geschiedenis, theorie, kritiek, technologie, design, en hands-on productie ervaringen. De eis taal voegt een culturele en divers element toe aan het plan.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Arts in Theater?

Als je droomt van een leven dat lang aan opwinding en kort op de saaie bits, dan is het theater wordt u belt. Of je hoopt te werken in de professionele theater of verdere opleiding te volgen, zullen onze programma's je dromen in het centrum van het podium te zetten.... [-]


Ba In Toegepaste Inheemse Studies

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Dit diploma Toegepaste inheemse Studies onderzoekt kwesties van belang zijn voor de inheemse bevolking, zowel in Amerika en over de hele wereld. Het curriculum gronden studenten in de tribale geschiedenis en cultuur, overheidsbeleid, duurzame economische ontwikkeling, inheems ondernemerschap, en hedendaagse voorwaarden voor eigen land en reserveringen. [+]

Dit diploma Toegepaste inheemse Studies onderzoekt kwesties van belang zijn voor de inheemse bevolking, zowel in Amerika en over de hele wereld. Het curriculum gronden studenten in de tribale geschiedenis en cultuur, overheidsbeleid, duurzame economische ontwikkeling, inheems ondernemerschap, en hedendaagse voorwaarden voor eigen land en reserveringen.

De afdeling Toegepaste Indigenous Studies biedt ook vier minderjarigen tot studenten begrijpen van inheemse kwesties uit te breiden: Applied Indigenous Studies, Native American Studies, inheemse Gezondheidsstudies en Tribal Public Administration.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Arts in de toegepaste Indigenous Studies?

De opleiding Toegepaste Indigenous Studies benadrukt hedendaagse tribal management vaardigheden en respect voor de inheemse culturen. Studenten zullen de kennis en instrumenten krijgen om bij te dragen aan de duurzaamheid van de inheemse gemeenschappen in de 21e eeuw. Met behulp van een curriculum aan communautaire aanpak, zullen de studenten voor te bereiden om van te leren tot actie, het toepassen van inheemse manieren van weten ten behoeve van inheemse gemeenschappen binnen de Verenigde Staten en in het buitenland.... [-]


BBA

BBA In Business Administration

Campus of Online Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff +1 more

Dit programma is verkrijgbaar met nadruk opties. Het biedt ook mogelijkheden voor de overdracht studenten en studeren in het buitenland. [+]

Beschikbaar Nadruk Gebieden:

Ondernemerschap en Small Business - Nadruk Global Business - Nadruk Human Resource Management - Nadruk Logistiek en Supply Chain Management - Nadruk Beheer - Nadruk Marketing - Nadruk

Dit programma is verkrijgbaar met nadruk opties. Het biedt ook mogelijkheden voor de overdracht studenten en studeren in het buitenland.

Dit programma is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie voor de Business Schools en programma's (ACBSP).

Wat kan ik doen met een Bachelor of Business Administration in Business Administration?

Als u geïnteresseerd zijn in een carrière in het bedrijfsleven zijn - of het nu met een grote onderneming, een regionaal of lokaal werkgever, een start-up van uw eigen of een carrière in de non-profit en overheid sectoren - je moet nadenken over de BBA-programma in Noord Arizona University. U zult merken dat de BBA is een toegangspoort tot veel van 's werelds meest succesvolle werkgevers over een breed scala van industrieën en disciplines.... [-]


BSc

Biologische En Ecologische Wetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

De Environmental and Biological Sciences graad omvat tal van dwingende instructies-edge disciplines. Elk biedt een veelheid aan spannende loopbaantrajecten. U kunt ook trainen om de biologie in het secundair of basisscholen te onderwijzen. U kunt voorbereiden op een diploma, voor de toelating tot de medische, tandheelkundige of diergeneeskundige school, of voor andere professionele training. [+]

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in Environmental and Biological Sciences?

De Environmental and Biological Sciences graad omvat tal van dwingende instructies-edge disciplines. Elk biedt een veelheid aan spannende loopbaantrajecten. U kunt ook trainen om de biologie in het secundair of basisscholen te onderwijzen. U kunt voorbereiden op een diploma, voor de toelating tot de medische, tandheelkundige of diergeneeskundige school, of voor andere professionele training.

U ontvangt ook veel persoonlijke aandacht van de faculteit - in de klas, in het onderzoek kansen, en NAU-Yuma studenten ondersteunende diensten. Undergraduate onderzoeksmogelijkheden zal betrekken bij het proces en de toepassing van de wetenschap. En u kunt profiteren van onze locatie in de Lower Colorado River gebied, die een unieke regio biedt voor in het veld projecten of monsters en specimens voor moleculair onderzoek. Onze afgestudeerden hebben een uitzonderlijke plaatsing prijzen voor medische scholen, overheidsinstellingen, en graduate-programma's. Welk pad je neemt na het afstuderen, ben je klaar om te slagen.... [-]


BSBA In Informatiesystemen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Deze graad opent deuren naar een integraal onderdeel van elk modern bedrijf. Het omvat ontwerp en beheer van Informatie Technologie / Systems (IT / S) voor een bedrijf dat gericht is op de zakelijke uitdagingen aan te gaan en verder haar strategische doelstellingen. Het doel is om ambachtelijke en implementeren van IT-strategie die past bij de bedrijfsstrategie en zakelijke problemen op te lossen. In aanvulling op de reguliere hardware & software programmering concepten, de mate plan omvat hoe de begroting, te kopen en te beheren IT / S bv computer databases, netwerken, informatie-beveiliging. De focus ligt op IT gebaseerde bedrijfsprocessen en is bij uitstek geschikt voor degenen die graag werken met technologie in het bedrijfsleven. [+]

zijn diploma opent deuren naar een integraal onderdeel van elk modern bedrijf. Het omvat ontwerp en beheer van Informatie Technologie / Systems (IT / S) voor een bedrijf dat gericht is op de zakelijke uitdagingen aan te gaan en verder haar strategische doelstellingen. Het doel is om ambachtelijke en implementeren van IT-strategie die past bij de bedrijfsstrategie en zakelijke problemen op te lossen. In aanvulling op de reguliere hardware & software programmering concepten, de mate plan omvat hoe de begroting, te kopen en te beheren IT / S bv computer databases, netwerken, informatie-beveiliging. De focus ligt op IT gebaseerde bedrijfsprocessen en is bij uitstek geschikt voor degenen die graag werken met technologie in het bedrijfsleven.... [-]


Bsc In Accountancy

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Dit undergraduate degree biedt een solide basis voor studenten van plan om een ​​verscheidenheid van de boekhouding loopbaan in de industrie, de overheid of de openbare boekhouding na te streven. Studenten het invullen van dit studiejaar plan kan gelden voor de concurrerende MBA-ACC-programma, een van de vele mogelijkheden voor een student om de 150 eenheden die nodig zijn voor de CPA-examen af ​​te ronden. [+]

Dit undergraduate degree biedt een solide basis voor studenten van plan om een ​​verscheidenheid van de boekhouding loopbaan in de industrie, de overheid of de openbare boekhouding na te streven. Studenten het invullen van dit studiejaar plan kan gelden voor de concurrerende MBA-ACC-programma, een van de vele mogelijkheden voor een student om de 150 eenheden die nodig zijn voor de CPA-examen af ​​te ronden.

Dit programma is geaccrediteerd door de Vereniging Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in Accountancy?

Accounting wordt erkend als een van 's werelds toonaangevende beroepen, met vele mogelijkheden voor een mooie carrière. Door het inschrijven in de Professional Program in Accounting (PPA), zal u ideaal klaar om te profiteren van de groeiende vraag van de markt voor de boekhouding afgestudeerden en Certified Public Accountant (CPA) kandidaten. Je zal ook deelnemen aan een uitgebreide, kwaliteit boekhoudprogramma dat is kostenefficiënt. U zult studeren in de WA Franke College of Business gebouw aan de ruime, beboste zuiden campus. Deze complete leeromgeving omvat klaslokalen, studieplekken, computerfaciliteiten, faculteit kantoren, en een student lounge.... [-]


Bsc In Beheer

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

De meeste zakelijke studenten streven naar een manager of directeur van office, maar dergelijke posities vereisen voorbereiding via een multidimensionaal programma van de studie. Deze graad biedt de tools voor analyse, strategische planning, boekhouding, budgettering, leiderschap, en nog veel meer. [+]

De meeste zakelijke studenten streven naar een manager of directeur van office, maar dergelijke posities vereisen voorbereiding via een multidimensionaal programma van de studie. Deze graad biedt de tools voor analyse, strategische planning, boekhouding, budgettering, leiderschap, en nog veel meer.

Dit programma is geaccrediteerd door de Vereniging Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in Business Administration in Management?

U wilt de baas zijn. Je bent gedreven, ambitieus, en hebben een positieve vooruitzichten. Wat heb je nodig om te slagen? Plenty. De beste managers begrijpen en toe te passen principes van effectieve besluitvorming, groepsdynamiek, teamwork, project management, communicatie, ethiek, en nog veel meer. Door het nastreven van een graad in management bij Northern Arizona University, zult u de nodige professionele expertise op te bouwen tot een effectieve business leider.... [-]


BSc in Business Economics

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

[+]

Opvoeder financieel directeur Universiteit Vereisten

Om een ​​bachelor's degree aan de Northern Arizona University ontvangen, moet u ten minste 120 eenheden van het krediet dat minimaal is voorzien van een grote, de liberale studies eisen, en eisen universiteit zoals hieronder vermeld voltooien.

Alle van de liberale studies, diversiteit, junior-level schrijven en sluitstuk eisen Northern Arizona University. Alle eisen voor uw specifieke studieplan (s). Ten minste 30 eenheden van upper-divisie cursussen, die de overdracht werk kan omvatten. Ten minste 30 eenheden van cursussen genomen door middel van Northern Arizona University, waarvan ten minste 18 is, moet upper-divisie cursussen (300-niveau of hoger). [-]

BSc in Chemistry

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

[+]

Beschikbaar Nadruk Gebieden:

Alle van de liberale studies, diversiteit, junior-level schrijven en sluitstuk eisen Northern Arizona University. Alle eisen voor uw specifieke studieplan (s). Ten minste 30 eenheden van upper-divisie cursussen, die de overdracht werk kan omvatten. Ten minste 30 eenheden van cursussen genomen door middel van Northern Arizona University, waarvan ten minste 18 is, moet upper-divisie cursussen (300-niveau of hoger). Aan deze eis wordt niet voldaan door credit-by-examen, retro-kredieten, overdracht cursussen, etc. Een cumulatieve Grade Point Average van ten minste 2,0 op alle werkzaamheden poging tot aan de Northern Arizona University. campus Beschikbaarheid vlaggestok [-]

BSc in Civil Engineering

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

[+]

Alle van de liberale studies, diversiteit, junior-level schrijven en sluitstuk eisen Northern Arizona University. Alle eisen voor uw specifieke studieplan (s). Ten minste 30 eenheden van upper-divisie cursussen, die de overdracht werk kan omvatten. Ten minste 30 eenheden van cursussen genomen door middel van Northern Arizona University, waarvan ten minste 18 is, moet upper-divisie cursussen (300-niveau of hoger). Aan deze eis wordt niet voldaan door credit-by-examen, retro-kredieten, overdracht cursussen, etc. Een cumulatieve Grade Point Average van ten minste 2,0 op alle werkzaamheden poging tot aan de Northern Arizona University. campus Beschikbaarheid vlaggestok [-]

BSc in Communication Studies

Campus of Online Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff +1 more

[+]

Carrièremogelijkheden die kunnen worden nagestreefd:

Voorspraak Aan deze eis wordt niet voldaan door credit-by-examen, retro-kredieten, overdracht cursussen, etc. Een cumulatieve Grade Point Average van ten minste 2,0 op alle werkzaamheden poging tot aan de Northern Arizona University. campus Beschikbaarheid vlaggestok Glendale online [-]

BSc In Computer Science

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

[+]

Carrièremogelijkheden die kunnen worden nagestreefd:

Met voortgezet onderwijs, een van deze paden is mogelijk:

Statisticus INGENIEUR Onderzoeker Universiteitshoogleraar Universiteit Vereisten

Om een ​​bachelor's degree aan de Northern Arizona University ontvangen, moet u ten minste 120 eenheden van het krediet dat minimaal is voorzien van een grote, de liberale studies eisen, en eisen universiteit zoals hieronder vermeld voltooien.

[-]

BSc in Construction Management

Campus Voltijd 4 semesters September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

[+]

Program Management Real Estate Development Technical Sales Universiteit Vereisten

Om een ​​bachelor's degree aan de Northern Arizona University ontvangen, moet u ten minste 120 eenheden van het krediet dat minimaal is voorzien van een grote, de liberale studies eisen, en eisen universiteit zoals hieronder vermeld voltooien.

Alle van de liberale studies, diversiteit, junior-level schrijven en sluitstuk eisen Northern Arizona University. Alle eisen voor uw specifieke studieplan (s). Ten minste 30 eenheden van upper-divisie cursussen, die de overdracht werk kan omvatten. Ten minste 30 eenheden van cursussen genomen door middel van Northern Arizona University, waarvan ten minste 18 is, moet upper-divisie cursussen (300-niveau of hoger). [-]

Bsc In Creatieve Media En Film

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

De bachelor of science graad in Creative Media en Film biedt kansen voor studenten om productiehuis en filmprojecten, waaronder scenario's te creëren, evenals de uitoefening van de kritische analyse van een verscheidenheid aan media. [+]

Beschikbaar Nadruk Gebieden:

Documentaire - Nadruk Filmmaking - Nadruk Media Studies - Nadruk

De bachelor of science graad in Creative Media en Film biedt kansen voor studenten om productiehuis en filmprojecten, waaronder scenario's te creëren, evenals de uitoefening van de kritische analyse van een verscheidenheid aan media.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in de Creative Media en Film?

In het hart van de CMF major is storytelling. Of het nu via het schrijven van scenario of de productie, zal u onderzoeken en de tradities van de cinema van toepassing op uw eigen visuele en auditieve verhalen met documentaire projecten, fictie verhaal shorts, en client-gebaseerde commerciële en promotionele werk te vertellen. Door de productie klassen, zult u ook worden voorzien van de vaardigheden en de stichting van een verscheidenheid aan media-industrie in te voeren of om uw eigen productiehuis bedrijf te starten.... [-]


BSc in Criminology and Criminal Justice

Campus of Online Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff +1 more

[+]

Carrièremogelijkheden die kunnen worden nagestreefd:

slachtoffer advocacy correcties

Met voortgezet onderwijs, een van deze paden is mogelijk:

Procureur RECHTER aanklager Publieke verdediger Universiteit Vereisten [-]

Bsc In De Biologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Deze graad trekt studenten die gefascineerd zijn door het spectrum van de biologie, van de kleinste en eenvoudigste tot de grootste en meest complexe. Studenten kunnen een aantal gebieden, met inbegrip van planten, dieren, hun evolutie, fysiologie, of relaties na te streven. [+]

Deze graad trekt studenten die gefascineerd zijn door het spectrum van de biologie, van de kleinste en eenvoudigste tot de grootste en meest complexe. Studenten kunnen een aantal gebieden, met inbegrip van planten, dieren, hun evolutie, fysiologie, of relaties na te streven.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in de biologie?

De biologische wetenschappen omvatten tal van cutting-edge disciplines. Elk biedt een veelheid aan spannende loopbaantrajecten. Bereid je voor op een carrière in één van een tiental specialiteiten in de biologie of de microbiologie, of de uitoefening van het groeiende gebied van de oefening wetenschap. U kunt ook trainen om de biologie in het secundair of basisscholen te onderwijzen. U kunt voorbereiden op graduate studie, voor de toelating tot de medische, tandheelkundige of diergeneeskundige school, of voor andere professionele training.... [-]


Bsc In De Bosbouw

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Ons programma helpt word je goed gekwalificeerd zijn voor de gevolgen die beslissingen van het management en de praktijken op alle hulpbronnen, waaronder hout, het wild, bereik, water, recreatie en landschappelijke schoonheid aan te pakken. [+]

Voor meer dan vier decennia, heeft Northern Arizona University geweest het ontwikkelen en verfijnen van een onderscheidende bosbeheer grote ontworpen om te druppelen in u een besef van de complexiteit die inherent zijn aan de hedendaagse wildland management en om u te helpen ontwikkelen als een betrokken burger, evenals een professionele land manager . Ons programma helpt word je goed gekwalificeerd zijn voor de gevolgen die beslissingen van het management en de praktijken op alle hulpbronnen, waaronder hout, het wild, bereik, water, recreatie en landschappelijke schoonheid aan te pakken.

Dit programma is geaccrediteerd door de Society of American Foresters (SAF).

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in Bosbouw? ... [-]

Bsc In De Fotografie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Deze Bachelor of Science in de fotografie zal ervaring, opleiding en theorie in de technieken van de digitale fotografie, evenals de mogelijkheid voor studenten om hun creatieve oog te ontwikkelen. [+]

Beschikbaar Nadruk Gebieden:

Field Fotografie - Nadruk Studio fotografie - Nadruk

Deze Bachelor of Science in de fotografie zal ervaring, opleiding en theorie in de technieken van de digitale fotografie, evenals de mogelijkheid voor studenten om hun creatieve oog te ontwikkelen. De cursussen omvat studio en locatie fotografie, het gebruik van de computer beeld aanpassing, werken met licht, en het beheer van de workflow. Daarnaast is de kern van communicatie cursussen bieden de essentiële vaardigheden van het schrijven, kritisch denken en communicatie. Studenten die deze opleiding voort te zetten krijgen de gelegenheid om deel te nemen aan het veldwerk en zal worden verplicht om een ​​senior portfolio project te produceren.... [-]


BSc In De Geologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Deze graad trekt studenten die nieuwsgierig zijn naar geologische risico's, de evolutie van de aarde, en wat er onder het landschap. Het programma bevat veldwerk, laboratorium ervaring, en gespecialiseerd computerprogramma's die helpen onthullen de geheimen van de infrastructuur van de aarde. [+]

Beschikbaar Nadruk Gebieden:

Toegepaste Geologie - Nadruk Geofysica - Nadruk Paleontology - Nadruk

Deze graad trekt studenten die nieuwsgierig zijn naar geologische risico's, de evolutie van de aarde, en wat er onder het landschap. Het programma bevat veldwerk, laboratorium ervaring, en gespecialiseerd computerprogramma's die helpen onthullen de geheimen van de infrastructuur van de aarde.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in de geologie?

Doe aardbevingen, aardverschuivingen en tsunami's intrigeren je? Bent u gefascineerd door vulkanen, canyons, en dinosaurussen? Wil je een carrière die houdt u op de grond terwijl het laten u op reis door de tijd? Denk dan eens aan een BS in de geologie van de Northern Arizona University. Hier kunt u de natuur meest dramatische gebeurtenissen te bestuderen en te ontdekken waar kostbare middelen, zoals water, worden mineralen en fossiele brandstoffen gevonden, en waarom.... [-]


Bsc In De Geschiedenis

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Deze bachelor's degree biedt studenten met perspectieven van waaruit u het eens of oneens met deze waarneming. Het programma biedt flexibiliteit voor studenten om hun studie op basis van de periode of het type van de geschiedenis, waarin ze geïnteresseerd zijn aan te passen. [+]

"De menselijke geschiedenis is het trieste resultaat van een ieder op zoek naar zichzelf," aldus schrijver Julio Cortázar Florencio. Deze bachelor's degree biedt studenten met perspectieven van waaruit u het eens of oneens met deze waarneming. Het programma biedt flexibiliteit voor studenten om hun studie op basis van de periode of het type van de geschiedenis, waarin ze geïnteresseerd zijn aan te passen.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in de geschiedenis?

De geschiedenis is meer dan namen en data; Het is de studie van de menselijke ervaring in al zijn facetten, niet alleen wat er gebeurd is, maar hoe en waarom. Als je benieuwd naar de waaroms achter mijlpaal evenementen zoals de val van het communisme of Neil Armstrong op de maan lopen bent, dan zal onze geschiedenis programma u interesseren. Leren om kritisch te denken, het ontwikkelen van onderzoeksvaardigheden en effectiever te communiceren. Verduidelijk uw begrip van menselijk gedrag verleden, heden en toekomst. Ervaar onze multi-disciplinaire programma en worden geïnformeerd door stemmen uit diverse groepen. U vindt er een fundament voor een loopbaan in de instellingen op te bouwen, zoals bibliotheken, musea en andere culturele ondernemingen of voor te bereiden voor verdere academische studie. Onze volledige reeks van cursussen, onderzoekt de geschiedenis over de continenten, met de traditionele wetenschap en hedendaagse richt zich op ras, geslacht, etniciteit, en milieu-geschiedenis.... [-]


Bsc In De Internationale Hospitality Management

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Deze graad is de perfecte pasvorm voor studenten die geïnteresseerd zijn in de horeca zijn, met name degenen die een passie voor reizen en werken in het buitenland. Studenten die deze opleiding gericht op internationale gastvrijheid en business courses na te streven, verhogen hun taalvaardigheid vaardigheden, studie in het buitenland voor een semester, en voltooien van een professionele stage in de horeca. [+]

Deze graad is de perfecte pasvorm voor studenten die geïnteresseerd zijn in de horeca zijn, met name degenen die een passie voor reizen en werken in het buitenland. Studenten die deze opleiding gericht op internationale gastvrijheid en business courses na te streven, verhogen hun taalvaardigheid vaardigheden, studie in het buitenland voor een semester, en voltooien van een professionele stage in de horeca.

Deze graad wordt landelijk erkend door de Raad op Hotel, Restaurant en Institutional Education.

Dit programma is geaccrediteerd door de Accreditatie Commissie voor de programma's in Hospitality Administration (ACPHA).

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in International Hospitality Management? ... [-]

Bsc In De Journalistiek

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Deze graad heeft zich ontwikkeld als de behoeften van de moderne journalist zijn veranderd en geëscaleerd. Het programma geeft studenten essentiële professionele ervaringen, alsmede praktische en filosofische instrumenten zoals ethiek, rapportage, bewerken en publicatie recht. [+]

Deze graad heeft zich ontwikkeld als de behoeften van de moderne journalist zijn veranderd en geëscaleerd. Het programma geeft studenten essentiële professionele ervaringen, alsmede praktische en filosofische instrumenten zoals ethiek, rapportage, bewerken en publicatie recht.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in Journalism Journalistiek?

Wanneer je leest of naar het nieuws, heb je een oog voor nauwkeurigheid, eerlijkheid, goede verhalen, en professionaliteit? Als je het soort persoon die gelooft dat de wereld verdient de duidelijkste mogelijke weergave van belangrijk nieuws bent, kan een graad in jourmalism een ​​prima geschikt voor u zijn. Loopbaan in dit gebied zijn snelle, divers en van cruciaal belang voor een gezonde democratie.... [-]


Bsc In De Journalistiek En Politieke Wetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Moderne journalisten hebben de keuze uit de rapportage niches om uit te kiezen, variërend van "info-tainment" om te sporten en te public affairs. Deze graad scherpt studenten voor een loopbaan die verduidelijken en soms vraagtekens bij de rol van de overheid en de politiek, op alle niveaus. Een sterke communicatie kern ontwikkelt vaardigheden in spreken, schrijven, en visueel aantonen van de actualiteit. [+]

Moderne journalisten hebben de keuze uit de rapportage niches om uit te kiezen, variërend van "info-tainment" om te sporten en te public affairs. Deze graad scherpt studenten voor een loopbaan die verduidelijken en soms vraagtekens bij de rol van de overheid en de politiek, op alle niveaus. Een sterke communicatie kern ontwikkelt vaardigheden in spreken, schrijven, en visueel aantonen van de actualiteit.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in de journalistiek en politicologie?

Wanneer je leest of naar het nieuws, heb je een oog voor nauwkeurigheid, eerlijkheid, goede verhalen, en professionaliteit? Als je het soort persoon die gelooft dat de wereld verdient de duidelijkste mogelijke weergave van belangrijk nieuws bent, zou je worden gesneden voor de journalistiek. Loopbaan in dit gebied zijn snelle, divers en van cruciaal belang voor een gezonde democratie. De journalistiek en politicologie programma kan je voor te bereiden op een carrière in een breed scala aan kansen op werk of graduate werk. Het invoeren van dit programma betekent dat je zult ontdekken hoe onze openbare leven worden georganiseerd op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Cursussen richten zich op de mogelijkheden en belemmeringen voor democratisch bestuur.... [-]


Bsc In De Machinebouw

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Deze graad produceert denkers en ontwerpers die zich bezighouden met het controleren van de principes van de beweging, energie en kracht door mechanische oplossingen. Het programma benadrukt solide mechanica, thermodynamica, vloeistof wetenschappen en energiesystemen. Een vaste kern van andere engineering, wiskunde en informatica cursussen zorgt goed afgeronde afgestudeerden. [+]

Deze graad produceert denkers en ontwerpers die zich bezighouden met het controleren van de principes van de beweging, energie en kracht door mechanische oplossingen. Het programma benadrukt solide mechanica, thermodynamica, vloeistof wetenschappen en energiesystemen. Een vaste kern van andere engineering, wiskunde en informatica cursussen zorgt goed afgeronde afgestudeerden.

Dit programma is geaccrediteerd door de Technische Accreditatie Commissie van ABET, www.abet.org.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in de ingenieurswetenschappen in Mechanical Engineering?

Wil je de volgende generatie van passagiersvliegtuigen te ontwerpen? Breng windenergie naar een afgelegen dorp Westers? Helpen het land een ruimte voertuig op Mars? Zo ja, kan de Northern Arizona University's Mechanical Engineering degree u helpen de eerste stappen in de richting van uw droom te nemen. Je komt terecht in een brede technische gebied dat is van vitaal belang voor tal van industrieën. Je leert om wiskunde en natuurkunde voor het ontwerpen en bouwen van mechanische componenten en systemen, zoals auto's, energiecentrales, robots, en ruimtevaartuigen van toepassing. In onze innovatieve en bekroonde Design4Practice Program, zult u een brede set van technische, bestuurlijke en professionele vaardigheden te verwerven. Als Mechanical Engineering belangrijk vindt u de mogelijkheden voor uitgebreide faculteit-student interactie, undergraduate onderzoek, en hands-on ervaring door middel van studentenprojecten zoals de Mini-Baja racewagen, onbemande luchtvaartuigen, menskracht aangedreven voertuig en urban concept car te hebben. In uw laatste semester, dan heb je een kans om de resultaten van uw senior sluitstuk project in een professionele conferentie instelling te presenteren op de campus bij onze jaarlijkse Undergraduate... [-]


Bsc In De Microbiologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Deze graad kunnen studenten die de wereld van bacteriën, virussen, mitochondria, neuronen en genetisch materiaal staand sluiten. Een sterke kern van de biologie en scheikunde verankert het programma, dat flexibiliteit biedt via een ruime selectie van goedgekeurde keuzevakken. [+]

Sinds Van Leeuwenhoek beschreef de "cavorting wee beasties" gezien door zijn eenvoudige jaren 1670-stijl microscoop, hebben wetenschappers gefascineerd door minuscule levensvormen. Deze graad kunnen studenten die de wereld van bacteriën, virussen, mitochondria, neuronen en genetisch materiaal staand sluiten. Een sterke kern van de biologie en scheikunde verankert het programma, dat flexibiliteit biedt via een ruime selectie van goedgekeurde keuzevakken.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in Microbiology?

Bent u geïnteresseerd in besmettelijke ziekte? Wil je gedrag klinische proeven hulp voor nieuwe geneesmiddelen? Microbiologie zou het carrièrepad voor jou. U kunt ook ons ​​programma te gebruiken voor te bereiden op graduate studie, voor de toelating tot de medische, tandheelkundige of diergeneeskundige school, of voor andere professionele training.... [-]


BSc In De Politieke Wetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

De bachelor's degree in de Politieke Wetenschappen biedt studenten mogelijkheden om de theorie, principes en praktijk van de overheid en politiek op lokaal, nationaal en internationaal niveau te bestuderen. De cursussen houdt zich bezig studenten in diverse politicial wetenschap cursussen die onderzoek mogelijk maakt op het gebied van belang zijn voor de student. Faculteit mentoren bieden academische ondersteuning en begeleiding, de voorbereiding van elke student voor een zinvolle carrière. [+]

De bachelor's degree in de Politieke Wetenschappen biedt studenten mogelijkheden om de theorie, principes en praktijk van de overheid en politiek op lokaal, nationaal en internationaal niveau te bestuderen. De cursussen houdt zich bezig studenten in diverse politicial wetenschap cursussen die onderzoek mogelijk maakt op het gebied van belang zijn voor de student. Faculteit mentoren bieden academische ondersteuning en begeleiding, de voorbereiding van elke student voor een zinvolle carrière.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in de politieke wetenschappen?

Een bachelor's degree in politieke wetenschappen kun je voor te bereiden op een waaier van diverse loopbaantrajecten of toepassing naar voortgezet onderwijs met inbegrip van graduate school of law school. U zult ontdekken hoe onze openbare leven worden georganiseerd op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Cursussen richten zich op de mogelijkheden en belemmeringen voor democratisch bestuur. Het brede scala van cursusaanbod bestaat uit milieu-politiek, politieke ontwikkeling, en de vragen van de diversiteit in het politieke domein.... [-]


Bsc In De Psychologische Wetenschappen

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

De baccalaureus diploma in psychologische wetenschappen, behaald als Bachelor of Science, biedt studenten kansen voor gefocust studie in deze quintessential behavioral science en bouwt onderzoeksvaardigheden die nodig zijn voor wetenschappelijk onderzoek binnen deze discipline. Deze graad is bewezen nuttig voor carrières op vele gebieden, waaronder wet, entertainment, schrijven, journalistiek, overheid, onderwijs, zaken en de kunsten. [+]

De baccalaureus diploma in psychologische wetenschappen, behaald als Bachelor of Science, biedt studenten kansen voor gefocust studie in deze quintessential behavioral science en bouwt onderzoeksvaardigheden die nodig zijn voor wetenschappelijk onderzoek binnen deze discipline. Deze graad is nuttig gebleken voor een loopbaan in veel gebieden, waaronder de wet, entertainment, schrijven, journalistiek, de overheid, het onderwijs, het bedrijfsleven en de kunsten.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in Psychological Sciences?

Als je merkt dat je gefascineerd over de reden waarom we denken, voelen, en zich gedragen zoals we ze doen, overweeg dan het nastreven van een graad in de psychologische wetenschappen. Psychologen neem een ​​wetenschappelijke benadering van het bestuderen van gedrag en mentale processen, het onderzoeken van de manieren waarop het leven ervaringen, milieu, cultuur, en biologie allemaal samenwerken om vorm te geven de geest en de hersenen. Onze psychologische wetenschappen majors verkennen een breed scala van onderwerpen, zoals autisme, ontwikkeling van het kind, psychische aandoeningen en behandelingen, neurowetenschappen, en seksualiteit, en beheersen van de belangrijkste onderzoekstechnieken die professionele psychologen gebruiken. Als student, zul je zelfs de mogelijkheid om onderzoek en veldwerk uit te voeren met docenten en studenten aangeboden.... [-]


Bsc In De Sociologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Een bachelor's degree in de sociologie biedt u de flexibiliteit om zich te concentreren op specifieke gebieden van belang, en stages zijn beschikbaar om toe te voegen aan uw belangen in een verscheidenheid van instellingen. [+]

Sociologie is een academische opleiding in de vrije kunsten traditie die de ontwikkeling van essentiële vaardigheden (zoals het schrijven, communicatie, analyse en onderzoek) in het kader van een diepgaande studie van de menselijke sociale gedrag en de dynamiek van de menselijke samenlevingen benadrukt. Een bachelor's degree in de sociologie biedt u de flexibiliteit om zich te concentreren op specifieke gebieden van belang, en stages zijn beschikbaar om toe te voegen aan uw belangen in een verscheidenheid van instellingen.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in de sociologie?

Hoe werkt de sociale context van invloed op hoe je denkt en hoe je handelt? Hoe kunnen we vorm geven sociale verandering? Hoe werkt een samenleving religieus of seculier, liberaal of conservatief? Hoe kan gemeenschappen te organiseren? Waarom doen mensen volgen meestal de "regels" van de samenleving? Als deze vragen u interesseren, dan ben je geïnteresseerd in wat C. Wright Mills het heeft geroepen zijn "Sociological Imagination." Deze "Sociological Imagination" kunt u naar de kruising van zowel uw eigen persoonlijke biografie en de historische / sociale context van de maatschappij te begrijpen .... [-]


Bsc In De Sterrenkunde

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Ons programma richt zich op de astrofysica en planetaire wetenschap. U wordt aangemoedigd om zelfstandig te denken en aan te sluiten bij de faculteit onderzoeksprojecten. [+]

In de woorden van de NASA astronaut Kalpana Chawla, "Als je kijkt naar de sterren en de melkweg, je voelt dat je niet alleen van een bepaald stuk land, maar van het zonnestelsel."

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in de sterrenkunde?

Hebt u het grootste deel van je jeugd achter een telescoop? Heeft u een gewoonte van het denken over zeer grote dingen, zoals het heelal? Als je de grote vragen na te denken, dan misschien bent u een astronoom in de maak. Verwen uw wetenschappelijke nieuwsgierigheid en een carrière op te bouwen. De wetenschap van de sterrenkunde maakt gebruik van de wetten van de fysica aan de aard van hemellichamen te onthullen. Ons programma richt zich op de astrofysica en planetaire wetenschap. U wordt aangemoedigd om zelfstandig te denken en aan te sluiten bij de faculteit onderzoeksprojecten. U zult profiteren van onze nabijheid van wereldklasse Lowell Observatory en de eigen nieuwe twintig-inch research-klasse telescoop van de universiteit. Als u wilt zoeken naar planeten buiten het zonnestelsel, dan heb je de begeleiding die u nodig hebt op de Northern Arizona University ontvangen. Vind je weg naar vragen die u nog niet geleerd om te vragen.... [-]


Bsc In De Toegepaste Informatica

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Dit programma biedt studenten de mogelijkheid om dergelijke onderwerpen te verkennen als: data mining (via het Centrum voor Data Insight), parallel algoritmen, gedistribueerde systemen, kunstmatige intelligentie, fuzzy logic, neurale netwerken, evolutionaire programmering, en het modelleren van reactieve systemen en fundering in programmeertalen, software engineering, virtuele collaboratieve omgevingen, en user interfaces. [+]

Dit programma biedt studenten de mogelijkheid om dergelijke onderwerpen te verkennen als: data mining (via het Centrum voor Data Insight), parallel algoritmen, gedistribueerde systemen, kunstmatige intelligentie, fuzzy logic, neurale netwerken, evolutionaire programmering, en het modelleren van reactieve systemen en fundering in programmeertalen, software engineering, virtuele collaboratieve omgevingen, en user interfaces.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in de toegepaste informatica?

Beeld jezelf uitrollen van uw eigen doorbraak software om de volgende Google of YouTube zijn bezig met de volgende generatie van de computer gaming motoren, of het ontwikkelen van nieuwe toepassingen bij Microsoft, IBM, of Intel. Of u nu een carrière te starten meteen of de uitoefening van graduate studie voor het eerst, zal de afdeling Informatica helpen bouwen aan een platform voor uw high-tech dromen.... [-]


Bsc In De Toegepaste Inheemse Studies

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Dit diploma Toegepaste inheemse Studies onderzoekt kwesties van belang zijn voor de inheemse bevolking, zowel in Amerika en over de hele wereld. Het curriculum gronden studenten in de tribale geschiedenis en cultuur, overheidsbeleid, duurzame economische ontwikkeling, inheems ondernemerschap, en hedendaagse voorwaarden voor eigen land en reserveringen. [+]

Dit diploma Toegepaste inheemse Studies onderzoekt kwesties van belang zijn voor de inheemse bevolking, zowel in Amerika en over de hele wereld. Het curriculum gronden studenten in de tribale geschiedenis en cultuur, overheidsbeleid, duurzame economische ontwikkeling, inheems ondernemerschap, en hedendaagse voorwaarden voor eigen land en reserveringen.

De afdeling Toegepaste Indigenous Studies biedt ook vier minderjarigen tot studenten begrijpen van inheemse kwesties uit te breiden: Applied Indigenous Studies, Native American Studies, inheemse Gezondheidsstudies en Tribal Public Administration.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in Applied Indigenous Studies?

De opleiding Toegepaste Indigenous Studies benadrukt hedendaagse tribal management vaardigheden en respect voor de inheemse culturen. Studenten zullen de kennis en instrumenten krijgen om bij te dragen aan de duurzaamheid van de inheemse gemeenschappen in de 21e eeuw. Met behulp van een curriculum aan communautaire aanpak, zullen de studenten voor te bereiden om van te leren tot actie, het toepassen van inheemse manieren van weten ten behoeve van inheemse gemeenschappen binnen de Verenigde Staten en in het buitenland.... [-]


Bsc In De Uitoefening Van Wetenschap

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Deze graad bereidt studenten voor op de arbeidsmarkt in gebieden zoals de klinische inspanningsfysiologie, alsmede voor toegang tot graduate programma's in de uitoefening wetenschappen of professionele programma's in de betrokken beroepsgroepen. [+]

Deze graad bereidt studenten voor op de arbeidsmarkt in gebieden zoals de klinische inspanningsfysiologie, alsmede voor toegang tot graduate programma's in de uitoefening wetenschappen of professionele programma's in de betrokken beroepsgroepen.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in Exercise Science?

De biologische wetenschappen omvatten tal van cutting-edge disciplines. Elk biedt een veelheid aan spannende loopbaantrajecten. Een van de meest opwindende is de groeiende gebied van de oefening wetenschap. Door het bestuderen van de oefening wetenschappen aan de Northern Arizona University, dan kunt u voor te bereiden op een carrière in de klinische inspanningsfysiologie, werken op gebieden zoals hart- en longrevalidatie, of voor toelating tot graduate of professionele school in gebieden zoals geneeskunde, fysiotherapie, ergotherapie, arts-assistent, of andere gezondheidszorg velden. Je vindt er tal van persoonlijke aandacht van de faculteit krijgen in de klas, in onderzoekslaboratoria en in onze biologie Advisering Center. Tal van undergraduate onderzoeksmogelijkheden betrekken u in het proces en de toepassing van de wetenschap. En u kunt profiteren van onze locatie op het Plateau van Colorado, die een hoge kwaliteit van leven met vele uitstekende bestemmingen voor veldprojecten en recreatie biedt.... [-]


BSc In De Wiskunde

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Een zekere mate in de wiskunde bereidt je voor op een aantal mogelijke carrière. Raadpleeg de Faculteit Wiskunde en Statistiek Math Degree Programs voor suggesties over het kiezen van wiskunde, statistiek, en algemene keuzevakken aan specifieke doelen waaronder voldoen: een carrière in de Actuariële Wetenschappen, een loopbaan in de Statistiek, een loopbaan in de Toegepaste Wiskunde en graduate studie in de wiskunde. [+]

Een zekere mate in de wiskunde bereidt je voor op een aantal mogelijke carrière. Raadpleeg de Faculteit Wiskunde en Statistiek Math Degree Programs voor suggesties over het kiezen van wiskunde, statistiek, en algemene keuzevakken aan specifieke doelen waaronder voldoen: een carrière in de Actuariële Wetenschappen, een loopbaan in de Statistiek, een loopbaan in de Toegepaste Wiskunde en graduate studie in de wiskunde.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in de wiskunde?

Als u genieten van het oplossen van problemen met een mix van creativiteit en wiskundige technieken, dan ben je klaar om een ​​studie van de wiskunde na te streven, en de Northern Arizona University kan helpen. Wiskunde is een vak op zich, maar het is ook een essentieel instrument in alle fysieke en sociale wetenschap, het bedrijfsleven, engineering, marketing, en talloze aanverwante carrière. Overheid en bedrijfsleven moeten werkgevers geschoolde wiskundigen voor operations research, numerieke analyse, simulatie en modellering, data-analyse, marktonderzoek en commerciële enquêtes. Een belangrijk in de wiskunde opent de deur naar vele mogelijkheden.... [-]


BSc in Early Childhood Education

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

[+]

Dit programma is geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding (NCATE).

Geen klus is een grotere uitdaging, belonen, of belangrijker dan het onderwijzen van kleine kinderen.

Onze afgestudeerden hebben een 98 procent slagingspercentage op de Arizona Educator Proficiency Assessment examen. Het College van Onderwijs is technologisch geavanceerde, cultureel responsieve en leerling-gerichte. U vindt hier ook doen tal van klassikaal onderwijs.

Opmerking:

Carrièremogelijkheden die kunnen worden nagestreefd:

vlaggestok [-]

BSc In Electrical Engineering

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

[+]

Beschikbaar Nadruk Gebieden:

Dit programma is geaccrediteerd door de Technische Accreditatie Commissie van ABET, www.abet.org.

Carrièremogelijkheden die kunnen worden nagestreefd:

Met voortgezet onderwijs, een van deze paden is mogelijk:

Onderzoek en Ontwikkeling Universiteit Vereisten

Om een ​​bachelor's degree aan de Northern Arizona University ontvangen, moet u ten minste 120 eenheden van het krediet dat minimaal is voorzien van een grote, de liberale studies eisen, en eisen universiteit zoals hieronder vermeld voltooien.

Alle van de liberale studies, diversiteit, junior-level schrijven en sluitstuk eisen Northern Arizona University. Alle eisen voor uw specifieke studieplan (s). Ten minste 30 eenheden van upper-divisie cursussen, die de overdracht werk kan omvatten. Ten minste 30 eenheden van cursussen genomen door middel van Northern Arizona University, waarvan ten minste 18 is, moet upper-divisie cursussen (300-niveau of hoger). Aan deze eis wordt niet voldaan door credit-by-examen, retro-kredieten, overdracht cursussen, etc. Een cumulatieve Grade Point Average van ten minste 2,0 op alle werkzaamheden poging tot aan de Northern Arizona University. campus Beschikbaarheid vlaggestok [-]

BSc In Finance

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Vrijwel elk bedrijf heeft iemand nodig met gespecialiseerde financiële kennis. Deze graad biedt de theoretische achtergrond en kwantitatieve instrumenten voor financiële analyse, strategische planning, kapitaal budgettering, het beheer van het werkkapitaal, bronnen van kapitaal, de beoordeling van risico's, en de waardering van effecten, activa en bedrijven. Deze graad verzorgt ook opleidingen in geavanceerde computer-technologie, data-acquisitie, en spreadsheet-modellering. [+]

Vrijwel elk bedrijf heeft iemand nodig met gespecialiseerde financiële kennis. Deze graad biedt de theoretische achtergrond en kwantitatieve instrumenten voor financiële analyse, strategische planning, kapitaal budgettering, het beheer van het werkkapitaal, bronnen van kapitaal, de beoordeling van risico's, en de waardering van effecten, activa en bedrijven. Deze graad verzorgt ook opleidingen in geavanceerde computer-technologie, data-acquisitie, en spreadsheet-modellering.

Dit programma is geaccrediteerd door de Vereniging Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in Business Administration in Finance?

Collectieve financiële managers verhogen nodige kapitaal voor hun bedrijf en winstgevend te wijzen dat; ze ook financiële analyse, planning en budgettering om hun bedrijven te positioneren om concurrerend te zijn in een mondiale markt uit te voeren. Beleggingsprofessionals ontwerpen effecten en hen helpen te verkopen aan investeerders; ze ook effecten te analyseren voor beleggers en helpen bij het opbouwen van portefeuilles. Banking professionals bedrijfskritische diensten zoals credit analyses en leningen, het controleren van rekeningen, overschrijvingen en credit card processing. Door het nastreven van een graad in de financiële wereld, vindt u de analytische, technische en interpersoonlijke vaardigheden die nodig zijn in deze beroepen te ontwikkelen. Hier vindt u ervaren kleine klassen, toegewijde faculteit, en een sterke nadruk op hands-on ervaring. U krijgt toegang tot geavanceerde computer-technologie, met inbegrip van spreadsheet modellen en data-acquisitie te hebben. U vindt er ook de theorie en praktijk van financiële besluitvorming en analyse te bestuderen, en de ontwikkeling van kritische mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.... [-]


Bsc In Geografische Wetenschap En Community Planning

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

De Bachelor of Science in Geographic Science and Community Planning integreert geografische kennis en GIS in kaart brengen van technologieën met het probleemoplossend gebied van community planning en stedenbouw. Bekend als GeoDesign, deze educatieve kader bereidt studenten voor een loopbaan in het creëren van meer leefbare en duurzame gemeenschappen, terwijl bij te dragen aan een betere wereld. [+]

Beschikbaar Nadruk Gebieden:

Community Planning and Development - Nadruk Geospatiale wetenschappen - Nadruk

De Bachelor of Science in Geographic Science and Community Planning integreert geografische kennis en GIS in kaart brengen van technologieën met het probleemoplossend gebied van community planning en stedenbouw. Bekend als GeoDesign, deze educatieve kader bereidt studenten voor een loopbaan in het creëren van meer leefbare en duurzame gemeenschappen, terwijl bij te dragen aan een betere wereld.

Cursussen voor deze opleiding biedt een sterke basis en een optie om een ​​van de twee beschikbare accenten te selecteren. Geospatial Sciences houdt zich bezig studenten in de studie van geospatiale wetenschap met cursussen zoals remote sensing en ruimtelijke analyse en GIS-toepassingen. De gemeenschap planning en ontwikkeling de nadruk introduceert studenten aan de vergunningverlening en review proces voor de gemeenschap planning en milieu-effectrapportages en ruimtelijke ordening recht en ethiek. ... [-]


Bsc In Het Basisonderwijs

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Deze graad biedt toekomstige leraren met de tools om hun studenten te stimuleren om te leren en te ondervragen. Het plan omvat basis in onderwijsmethoden en best practices, evenals een goed begrip van de problemen en uitdagingen van de scholen van vandaag en morgen. [+]

"Goed onderwijs is meer een geven van de juiste vragen dan het geven van de juiste antwoorden," zei Josef Albers, ontwerper en docent. Deze graad biedt toekomstige leraren met de tools om hun studenten te stimuleren om te leren en te ondervragen. Het plan omvat basis in onderwijsmethoden en best practices, evenals een goed begrip van de problemen en uitdagingen van de scholen van vandaag en morgen.

Dit programma is landelijk erkend door de Academische Geloofsbrieven Evaluation Institute, Inc.

Dit programma is geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding (NCATE).

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in het onderwijs in het basisonderwijs? ... [-]

Bsc In Het Hotel En Restaurant Beheer

Campus of Online Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff +1 more

Deze graad bereidt niet alleen studenten met de professionele kennis en vaardigheden om te slagen in de horeca, maar biedt ook mogelijkheden voor groei en ervaring in deze industrie. Gedurende de tijd van een leerling in het programma zullen de studenten zich richten op een reeks van gastvrijheid cursussen, waaronder, maar niet beperkt tot, service aan de gasten, het bereiden van voedsel, en de verkoop. [+]

Deze graad bereidt niet alleen studenten met de professionele kennis en vaardigheden om te slagen in de horeca, maar biedt ook mogelijkheden voor groei en ervaring in deze industrie. Gedurende de tijd van een leerling in het programma zullen de studenten zich richten op een reeks van gastvrijheid cursussen, waaronder, maar niet beperkt tot, service aan de gasten, het bereiden van voedsel, en de verkoop.

Deze graad wordt landelijk erkend door de Raad op Hotel, Restaurant en Institutional Education.

Dit programma is geaccrediteerd door de Accreditatie Commissie voor de programma's in Hospitality Administration (ACPHA).

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in Hotel en Restaurant Management? ... [-]

Bsc In Het Interieur

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Deze graad introduceert interieur design studenten om de terminologie, markt, en de professionele zaken van de praktijk, terwijl een ervaringsgerichte curriculum benadrukt zowel de studio en werkplaats voor creativiteit, experimenteren, het oplossen van problemen en innovatie te stimuleren. Belangrijke waarden zijn creativiteit, passie, diversiteit, betrokkenheid, samenwerking, uitmuntendheid en visie. [+]

Deze graad introduceert interieur design studenten om de terminologie, markt, en de professionele zaken van de praktijk, terwijl een ervaringsgerichte curriculum benadrukt zowel de studio en werkplaats voor creativiteit, experimenteren, het oplossen van problemen en innovatie te stimuleren. Belangrijke waarden zijn creativiteit, passie, diversiteit, betrokkenheid, samenwerking, uitmuntendheid en visie.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science Interior Design?

Interieur design is meer dan alleen het verfraaien. Het heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdige beroep te maken met een complete omgevingen die niet alleen tevreden, maar verbeteren van de gezondheid, de veiligheid en het welzijn van de eindgebruikers. Creatieve visie is geïnspireerd en participatief ontwerp vaardigheden ontwikkeld door middel van een beter begrip van het ontwerpproces. Praktische vaardigheden die je nodig hebt om te zien het ontwerpproces tot voltooiing worden benadrukt. Je leert om de grote ruimtes voor ogen - en weten hoe ze te bouwen.... [-]


Bsc In Het Onderwijs In Het Speciaal En Basisonderwijs

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Dit undergraduate programma bereidt studenten voor op een lesbevoegdheid van kinderen en jongeren die een handicap hebben, evenals degenen die dat niet doen worden. Het programma paren een sterke achtergrond in het basisonderwijs (onderwijs van wiskunde, wetenschap, sociale studies, lezen, etc.) met een rijke cursussen in het speciaal onderwijs. [+]

Dit undergraduate programma bereidt studenten voor op een lesbevoegdheid van kinderen en jongeren die een handicap hebben, evenals degenen die dat niet doen worden. Het programma paren een sterke achtergrond in het basisonderwijs (onderwijs van wiskunde, wetenschap, sociale studies, lezen, etc.) met een rijke cursussen in het speciaal onderwijs. Teaching practica en veldwerk geven directe ervaring in de klas door het programma.

Dit programma is landelijk erkend door de Raad voor Buitengewoon Children.

Dit programma is geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding (NCATE).

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in het onderwijs in het speciaal en Basisonderwijs? ... [-]

Bsc In Het Onderwijs In Het Voortgezet Onderwijs - Aardwetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Deze graad stevig terrein toekomstige docenten en curriculum specialisten in de aardwetenschappen-met inbegrip van fysieke en toegepaste geologie, oceanografie, de planeten, veldmethodes, etc. Studenten ook biologie, scheikunde, natuurkunde, wiskunde, en de filosofieën van de wetenschap te verkennen voor een goed afgeronde programma. [+]

Deze graad stevig terrein toekomstige docenten en curriculum specialisten in de aardwetenschappen-met inbegrip van fysieke en toegepaste geologie, oceanografie, de planeten, veldmethodes, etc. Studenten ook biologie, scheikunde, natuurkunde, wiskunde, en de filosofieën van de wetenschap te verkennen voor een goed afgeronde programma.

Dit programma is landelijk erkend door de National Science Teachers Association.

Dit programma is geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding (NCATE).

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in het onderwijs in het secundair onderwijs - Aardwetenschappen?

Degene die gefascineerd is door de geologie en geïnteresseerd in het onderwijzen van middelbare scholieren over wetenschap, het verdienen van een diploma in het voortgezet onderwijs met de nadruk op Earth Science is de weg te gaan. Niet alleen zal je meenemen Aardwetenschappen lessen, je zult ook complete leraar-voorbereidingscursussen de aanbeveling verdienen voor uw certificering.... [-]


Bsc In Het Onderwijs In Het Voortgezet Onderwijs - Algemene Natuurwetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Deze graad is bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het geven van algemene natuurwetenschappen op de middelbare school of de middelbare school zijn. Het programma biedt een stevige achtergrond in de algemene wetenschappen, waaronder chemie, geologie, natuurkunde, astronomie, biologie, aardrijkskunde en natuurwetenschap. [+]

Deze graad is bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het geven van algemene natuurwetenschappen op de middelbare school of de middelbare school zijn. Het programma biedt een stevige achtergrond in de algemene wetenschappen, waaronder chemie, geologie, natuurkunde, astronomie, biologie, aardrijkskunde en natuurwetenschap.

Dit programma is landelijk erkend door de National Science Teachers Association.

Dit programma is geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding (NCATE).

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in het onderwijs in het Voortgezet Onderwijs - General Science?

Dit programma is bedoeld voor de persoon die wil algemene wetenschap in de middelbare school instelling (meestal kwaliteiten 9 of 10) of natuurkunde les te geven in het midden rangen (groep 7 of 8). De belangrijkste eisen voor cursussen in de natuurkunde, sterrenkunde, scheikunde, aardrijkskunde, geologie, biologie en natuurkunde. Extra voorbereiding van de docent vakken uit de NAUTeach programma zijn opgenomen in deze opleiding.... [-]


Bsc In Het Onderwijs In Het Voortgezet Onderwijs - Biologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Studenten die willen midden of middelbare school Biologie in het voortgezet onderwijs (7-12) te leren vindt deze mate van essentieel belang. Stevig verankerd in de biologie, met een belangrijk werk in voorbereiding van de docent door de veelgeprezen NAUTeach wetenschappen en wiskunde leraar certificatie programma, het plan stelt de professionele leiding voor het onderwijzen van dit spannende onderwerp. [+]

Studenten die willen midden of middelbare school Biologie in het voortgezet onderwijs (7-12) te leren vindt deze mate van essentieel belang. Stevig verankerd in de biologie, met een belangrijk werk in voorbereiding van de docent door de veelgeprezen NAUTeach wetenschappen en wiskunde leraar certificatie programma, het plan stelt de professionele leiding voor het onderwijzen van dit spannende onderwerp.

Dit programma is landelijk erkend door de National Science Teachers Association.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in het Voortgezet Onderwijs - Biologie?

Maak het midden of middelbare school biologie klas van de toekomst. In deze graad plan, leert u hoe u de studenten die betrokken zijn in het leren over de ingewikkelde concepten die ze nodig hebben om te begrijpen om te slagen krijgen. Deze graad zal u helpen de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om een ​​secundair onderwijs leraar met uitgebreide expertise in life sciences zijn te ontwikkelen. Vanwege uw kennis, zal uw leerlingen de milieu-, gezondheids- en ecologische uitdagingen die voor ons liggen aan te pakken.... [-]


Bsc In Het Onderwijs In Het Voortgezet Onderwijs - Chemie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Deze graad bereidt je midden of middelbare school scheikunde (rangen 7-12) te onderwijzen. Het is stevig verankerd in de chemie inhoud, met belangrijk werk in voorbereiding van de docent door de veelgeprezen NAUTeach wetenschappen en wiskunde leraar certificatie programma. Dit plan zal je voor te bereiden op deze relevante, spannende, en in toenemende mate verhandelbare vak te onderwijzen. [+]

Deze graad bereidt je midden of middelbare school scheikunde (rangen 7-12) te onderwijzen. Het is stevig verankerd in de chemie inhoud, met belangrijk werk in voorbereiding van de docent door de veelgeprezen NAUTeach wetenschappen en wiskunde leraar certificatie programma. Dit plan zal je voor te bereiden op deze relevante, spannende, en in toenemende mate verhandelbare vak te onderwijzen.

Dit programma is landelijk erkend door de National Science Teachers Association.

Dit programma is geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding (NCATE).

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in het Voortgezet Onderwijs - Chemie?

U hoeft niet te kiezen tussen onderwijs of steeds een apotheek, kunt u beide doen door het onderwijs van de chemie aan middelbare scholieren. Als dit klinkt als een bevredigende carrière, laat ons programma om u te begeleiden in de richting van certificering en je voorbereiden op het leven van de toekomstige wetenschappers vorm te geven. Je zult uit deze major met de vaardigheden die nodig zijn om een ​​breed scala van studenten te bereiken, en u zult genieten van een divers en collaborative learning omgeving die gericht is op het leren van studenten en succes.... [-]


Bsc In Het Onderwijs In Het Voortgezet Onderwijs - Duits

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Deze graad bereidt toekomstige opvoeders om de Duitse taal en stilistiek, versterkt door een blootstelling aan Germaanse beschaving en literatuur te onderwijzen. Studenten ook worden bedreven in de theorieën van taalverwerving en best practices voor onderwijstaal. [+]

Deze graad bereidt toekomstige opvoeders om de Duitse taal en stilistiek, versterkt door een blootstelling aan Germaanse beschaving en literatuur te onderwijzen. Studenten ook worden bedreven in de theorieën van taalverwerving en best practices voor onderwijstaal.

Dit programma is landelijk erkend door de American Council on het onderwijs van vreemde talen.

Dit programma is geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding (NCATE).

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in het onderwijs in het Voortgezet Onderwijs - Duits?

Je houdt van de Duitse taal en cultuur en je geniet van de kans om het te leren om een ​​andere generatie. Als dat klinkt alsof je, dan is steeds een middelbare school leraar Duits misschien wel het pad te volgen. Major in het voortgezet onderwijs met een nadruk op de Duitse, en je leert hoe te communiceren in de taal en de verspreiding cultureel bewustzijn.... [-]


Bsc In Het Onderwijs In Het Voortgezet Onderwijs - Fysica

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Deze graad is bedoeld voor het voortgezet onderwijs studenten wier primaire nadruk / onderwijs gebied is natuurkunde. Dit studieplan bereidt u ook aanvullende certificering in de wiskunde of scheikunde te verkrijgen. Dit plan voldoet aan of overtreft de No-Child-achtergebleven "hooggekwalificeerde" nationale en staat normen. Dit plan geeft u de tools om de geesten van middelbare scholieren te openen om de wonderen van het heelal zoals gezien door de ogen van praktische natuurkunde. [+]

Deze graad is bedoeld voor het voortgezet onderwijs studenten wier primaire nadruk / onderwijs gebied is natuurkunde. Dit studieplan bereidt u ook aanvullende certificering in de wiskunde of scheikunde te verkrijgen. Dit plan voldoet aan of overtreft de No-Child-achtergebleven "hooggekwalificeerde" nationale en staat normen. Dit plan geeft u de tools om de geesten van middelbare scholieren te openen om de wonderen van het heelal zoals gezien door de ogen van praktische natuurkunde.

Dit programma is landelijk erkend door de National Science Teachers Association.

Dit programma is geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding (NCATE).

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in het onderwijs in het Voortgezet Onderwijs - Fysica? ... [-]

Bsc In Het Onderwijs In Het Voortgezet Onderwijs - Wiskunde

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Deze graad bereidt toekomstige midden-en middelbare school docenten om hun studenten te leren zowel het nut en de mogelijkheden van de wiskunde in onze informatiegestuurde samenleving. Het plan omvat content-rijke cursussen evenals een significante voorbereiding in het onderwijzen door de veelgeprezen NAUTeach wetenschappen en wiskunde leraar certificatie programma's, met behulp van best practices en toegepaste theorie. [+]

Deze graad bereidt toekomstige midden-en middelbare school docenten om hun studenten te leren zowel het nut en de mogelijkheden van de wiskunde in onze informatiegestuurde samenleving. Het plan omvat content-rijke cursussen evenals een significante voorbereiding in het onderwijzen door de veelgeprezen NAUTeach wetenschappen en wiskunde leraar certificatie programma's, met behulp van best practices en toegepaste theorie.

Dit programma is landelijk erkend door de Nationale Raad van Leraren van de Wiskunde.

Dit programma is geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding (NCATE).

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in het onderwijs in het Voortgezet Onderwijs - Wiskunde? ... [-]

Bsc In Het Voortgezet Onderwijs - Geschiedenis En Maatschappijleer

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Deze graad bereidt toekomstige docenten hun leerlingen zowel de tragedies van de geschiedenis en de lessen die het biedt voor de toekomst leren. Het plan omvat content-rijke cursussen evenals een significante voorbereiding in het onderwijs, het gebruik van best practices en toegepaste theorie. [+]

"Onze geschiedenis is niet ons lot," stelt Alan Cohen.

Deze graad bereidt toekomstige docenten hun leerlingen zowel de tragedies van de geschiedenis en de lessen die het biedt voor de toekomst leren. Het plan omvat content-rijke cursussen evenals een significante voorbereiding in het onderwijs, het gebruik van best practices en toegepaste theorie.

Dit programma is landelijk erkend door de Nationale Raad voor Sociale Studies.

Dit programma is geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding (NCATE).

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in het onderwijs in het Voortgezet Onderwijs - Geschiedenis en Social Studies?

Als een middelbare school leraar die gespecialiseerd is in de geschiedenis en maatschappijleer, zult u uw leerlingen de context en de kennis die ze nodig hebben om te begrijpen en deel te nemen aan de wereld om hen geven. In dit programma kunt u profiteren van de gebieden van belang dat uw nieuwsgierigheid te prikkelen, zoals de geschiedenis van de VS, de wereldgeschiedenis, politieke wetenschappen, economie en aardrijkskunde. U kunt ook aanvullende cursussen in andere sociale wetenschappen, zoals antropologie, psychologie en sociologie. ... [-]


Bsc In Kunstonderwijs

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Dit plan bereidt je voor op een voortgezet onderwijs diploma, met een K-12 goedkeuring in art. [+]

Dit plan bereidt je voor op een voortgezet onderwijs diploma, met een K-12 goedkeuring in art. Dit programma is geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding (NCATE).

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in het onderwijs in Kunsteducatie?

Heeft u een flair voor de creatieve en de wens om anderen om hun innerlijke kunstenaars los te laten onderwijzen? Geen klus is een grotere uitdaging, belonen, of belangrijker dan het onderwijzen van kleine kinderen. Als een kunst opvoeder, zult u meehelpen aan de aard en de toekomst van elk kind in de klas.

Dit programma bereidt u kunstonderwijs in K-12's te leren. U vindt de theorie en praktijk van de kunstkritiek, geschiedenis, esthetiek, en de studio te leren. U zult ook afstuderen met een diploma in het onderwijs, met vaardigheden in het basis- en secundair ontwikkeling van studenten en leren, klassenmanagement, en een expertise in het onderwijzen van kinderen over het maken van kunst.... [-]


Bsc In Marketing

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

We hebben dit diploma voor studenten die zijn klantgericht. Studenten zullen voltooien cursussen die verband houden met wensen van de klant, klanttevredenheid en klantprocessen. Studenten zal zich richten op de distributie en onderzoek, maar ook de communicatie en sales. [+]

We hebben dit diploma voor studenten die zijn klantgericht. Studenten zullen voltooien cursussen die verband houden met wensen van de klant, klanttevredenheid en klantprocessen. Studenten zal zich richten op de distributie en onderzoek, maar ook de communicatie en sales.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in Business Administration in Marketing?

Hoe kunnen we de klanten die onze website te bezoeken om een ​​aankoop te doen krijgen? Wie zou een grote woordvoerder van het merk; moet het een succesvolle sporter, bekende celebrity, arts of een verleden klant? Welke informatie hebben we nodig om te verzamelen van klanten om hun tevredenheid te meten met onze goederen en diensten? Wat betekent de aankoop klantgegevens te openbaren? Welke veranderingen kunnen we binnen de service omgeving van de luchthaven, bank, fitnesscentrum of de dierentuin om de klantervaring te verbeteren? Hoe kunnen we trekken vrijwilligers en donateurs om onze non-profit te ondersteunen? Hoe kunnen we motiveren ons sales team en het ontwikkelen van lange termijn relaties met onze klanten? Als deze zijn de soorten problemen die u graag op te lossen, dan is een marketing graad aan NAU kan gewoon goed zijn voor jou!... [-]


Bsc In Milieu En Duurzaamheid Studies

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Studenten die geïnteresseerd zijn in het milieu en de problemen bij de kern zullen genieten van de uitoefening van deze graad. Cruciale kwesties van duurzaamheid, diversiteit, en verandering zijn verweven door middel van het programma [+]

Beschikbaar Nadruk Gebieden:

Global Sustainability - Nadruk Southwest Environments en bioculturele Diversiteit - Nadruk

Studenten die geïnteresseerd zijn in het milieu en de problemen bij de kern zullen genieten van de uitoefening van deze graad. Cruciale kwesties van duurzaamheid, diversiteit, en verandering zijn verweven door middel van het programma.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in Environmental and Sustainability Studies?

Kwesties van duurzaamheid, klimaatverandering adaptatie en mitigatie, ecologische rechtvaardigheid, biodiversiteit, en de toenemende vraag naar eindige voedsel, water, energie en middelen steeds meer kritische elke dag. Om beter te begrijpen-en te verbeteren, onze relatie met de natuurlijke wereld, rekening houden met de milieu-studies programma op de Northern Arizona University.... [-]


Bsc In Milieutechniek

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Dit programma biedt een sterke basis in engineering en design principes en toepassing van biologische, chemische en fysische inhoud aan technische problemen in water en afvalwater engineering, luchtkwaliteit en bestrijding van verontreiniging, afvalbeheer en volksgezondheid. [+]

Dit programma biedt een sterke basis in engineering en design principes en toepassing van biologische, chemische en fysische inhoud aan technische problemen in water en afvalwater engineering, luchtkwaliteit en bestrijding van verontreiniging, afvalbeheer en volksgezondheid. Studenten die afstuderen uit dit programma kunnen oplossingen te ontwikkelen voor complexe milieuproblemen en zijn bereid om geregistreerde professionele ingenieurs die gespecialiseerd is in milieu-ingenieur in hun toekomstige loopbaan geworden.

Dit programma is geaccrediteerd door de Technische Accreditatie Commissie van ABET, www.abet.org.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in de ingenieurswetenschappen in Environmental Engineering? ... [-]

Bsc In Milieuwetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Deze graad stimuleert studenten om de vele gezichten van de milieuwetenschappen, met inbegrip van levende en niet-levende componenten te verkennen. Studenten zullen een algemene aarding ontvangen essentiële wetenschappen, met opties om zich te verdiepen in de menselijke dynamiek van de omgeving, zoals het beleid en beheer. [+]

Beschikbaar Nadruk Gebieden:

Toegepaste Geologie - Nadruk Applied Mathematics - Nadruk Bestuur en beleid - Nadruk Biologie - Nadruk Chemie - Nadruk Milieu Communicatie - Nadruk Environmental Management - Nadruk

Houd er rekening mee dat niet alle accenten zijn online beschikbaar. Neem contact op met uw adviseur voor meer informatie.

Deze graad stimuleert studenten om de vele gezichten van de milieuwetenschappen, met inbegrip van levende en niet-levende componenten te verkennen. Studenten zullen een algemene aarding ontvangen essentiële wetenschappen, met opties om zich te verdiepen in de menselijke dynamiek van de omgeving, zoals het beleid en beheer.... [-]


Bsc In Natuurkunde En Sterrenkunde

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Deze graad biedt mogelijkheden voor gerichte studie en opent deuren naar een meer complex begrip van het universum. Deze belangrijke biedt zeker een ruimer toepassingsgebied dan alle andere grote, uit de Big Bang tot de manier waarop dingen werken, naar het centrum van het atoom. [+]

Deze graad biedt mogelijkheden voor gerichte studie en opent deuren naar een meer complex begrip van het universum. Deze belangrijke biedt zeker een ruimer toepassingsgebied dan alle andere grote, uit de Big Bang tot de manier waarop dingen werken, naar het centrum van het atoom.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in de fysica en de sterrenkunde?

Heeft u ooit nagedacht over de zeer grote dingen-achtige het heelal? Of de kleine als de binnenkant van een atoom? Als je de grote vragen na te denken, en zoeken naar patronen in het gedrag van de natuur, dan misschien bent u een astrofysicus in de maak. U vindt op de Northern Arizona University.

Hier wordt u ondergedompeld in de wetenschappen van de natuurkunde en astronomie. Physics gebruikt wiskunde om te beschrijven waarom en hoe dingen werken, en sterrenkunde maakt gebruik van de wetten van de fysica aan de aard van hemellichamen te onthullen. U wordt aangemoedigd om zelfstandig te denken, aan de faculteit onderzoeksprojecten te sluiten, en zullen profiteren van reeks van de universiteit van high-tech instrumenten en de nabijheid van wereldklasse Lowell Observatory. Als u wilt zoeken naar planeten buiten het zonnestelsel of leren hoe een laser eigenlijk werkt, heb je de begeleiding die u nodig hebt in samengevoegde belangrijke NAU in Natuur- en Sterrenkunde ontvangen.... [-]


Bsc In Parken En Recreatie Beheer

Campus of Online Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff +1 more

Door deze Bachelor of Science in Parks and Recreation Management worden recreatie resource professionals voorbereid op diverse loopbaan in het gebied van parken en recreatie. De PRM programma richt zich op kleine grootte van de klas, high student-leraar interactie, on-site veld ervaringen, en ervaringsgerichte leermogelijkheden. De faculteit zijn gewijd aan het uitbreiden van de wetenschappelijke kennisbasis van mensen en organisaties om de kwaliteit van de vrije tijd ervaringen en plaatsen te verbeteren. [+]

Beschikbaar Nadruk Gebieden:

Gemeenschap, commerciële en Toerisme - Nadruk Outdoor Education and Leadership - Nadruk Park Protection - Nadruk

Houd er rekening mee dat niet alle accenten zijn online beschikbaar. Neem contact op met uw adviseur voor meer informatie.

Door deze Bachelor of Science in Parks and Recreation Management worden recreatie resource professionals voorbereid op diverse loopbaan in het gebied van parken en recreatie. De PRM programma richt zich op kleine grootte van de klas, high student-leraar interactie, on-site veld ervaringen, en ervaringsgerichte leermogelijkheden. De faculteit zijn gewijd aan het uitbreiden van de wetenschappelijke kennisbasis van mensen en organisaties om de kwaliteit van de vrije tijd ervaringen en plaatsen te verbeteren.... [-]


Bsc In Strategische Communicatie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Deze bachelor of science graad in de Strategische Communicatie biedt een sterke kern van reclame, public relations en communicatie cursussen, om studenten te betrekken in een verscheidenheid van professionele communicatie-omgevingen. Studenten kunnen streven naar één van de drie klemtonen om dieper vaardigheid meesterschap in de reclame, merchandising, en public relations toe te staan. [+]

Beschikbaar Nadruk Gebieden:

Advertising - Nadruk Merchandising - Nadruk Public Relations - Nadruk

Deze bachelor of science graad in de Strategische Communicatie biedt een sterke kern van reclame, public relations en communicatie cursussen, om studenten te betrekken in een verscheidenheid van professionele communicatie-omgevingen. Studenten kunnen streven naar één van de drie klemtonen om dieper vaardigheid meesterschap in de reclame, merchandising, en public relations toe te staan.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in de Strategische Communicatie?

Bereid je voor op een carrière in de communicatie - leren om effectieve reclame ambachtelijke, koesteren productieve relaties tussen organisaties en belangrijk publiek, en de kloof tussen kopers en verkopers in de wereld van merchandising. Uit onderzoek blijkt dat veel communicatieprofessionals vaak verplaatsen tussen reclame, merchandising, en public relations gedurende hun hele loopbaan. De Bachelor of Science in de Strategische Communicatie zal je bezighouden met een breed portfolio van cursussen om u flexibiliteit en het verhogen van uw concurrentiepositie in de huidige arbeidsmarkt.... [-]


Bsc In Theater

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Dit veelzijdige undergraduate programma zorgt voor een brede basis in stagecraft, achter en aan de voorzijde van het gordijn. Het programma omvat theatrale geschiedenis, theorie, kritiek, technologie, design, en hands-on productie ervaringen. [+]

Beschikbaar Nadruk Gebieden:

Design and Technology - Nadruk Performance - Nadruk Theatre Studies - Nadruk

Dit veelzijdige undergraduate programma zorgt voor een brede basis in stagecraft, achter en aan de voorzijde van het gordijn. Het programma omvat theatrale geschiedenis, theorie, kritiek, technologie, design, en hands-on productie ervaringen.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in Theatre?

Als je droomt van een leven dat lang aan opwinding en kort op de saaie bits, dan is het theater wordt u belt. Of je hoopt te werken in de professionele theater of verdere opleiding te volgen, zullen onze programma's je dromen in het centrum van het podium te zetten.... [-]


Bsc In Vrouwen- En Genderstudies

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

De bachelor's degree in de vrouw en Gender Studies biedt studenten een studie die genderdiversiteit onderzoekt over ras-etniciteit, seksualiteit, klasse, natie en de wereld. Studenten kunnen kiezen uit diverse cursussen waar ze kunnen leren over de bijdragen van vrouwen en de huidige multiculturele, ecologische en postkoloniale feminisms. [+]

De bachelor's degree in de vrouw en Gender Studies biedt studenten een cursus van studie die genderdiversiteit onderzoekt over ras-etniciteit, seksualiteit, klasse, natie en de wereld. Studenten kunnen kiezen uit diverse cursussen waar ze kunnen leren over de bijdragen van vrouwen en de huidige multiculturele, ecologische en postkoloniale feminisms. Cruciaal is dat de studenten worden bedreven in verband theorie naar de praktijk in thematische specialiteiten, zoals Queer Studies en Transnational Feminism. Deze kennis en praktijk bereidt studenten om te werken met en voor verschillende volkeren in de vrije beroepen en als pleitbezorgers voor sociale rechtvaardigheid.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in de vrouw en Gender Studies? ... [-]

BSc Natuurkunde

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Deze graad neemt studenten van de kern van het atoom om de harten van sterrenstelsels, alles in een poging om te begrijpen hoe het universum werkt. Dit Physics-rijk programma ook gronden van de student in geavanceerde wiskunde en calculus. [+]

Deze graad neemt studenten van de kern van het atoom om de harten van sterrenstelsels, alles in een poging om te begrijpen hoe het universum werkt. Dit Physics-rijk programma ook gronden van de student in geavanceerde wiskunde en calculus.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in de fysica?

Heeft u ooit gedacht over zeer kleine dingen, zoals de binnenkant van een atoom? Als je kijkt naar patronen in het gedrag van de natuur, dan misschien bent u een natuurkundige in de maak. Door het nastreven van een natuurkunde diploma aan Northern Arizona University, dan kunt u uw wetenschappelijke nieuwsgierigheid uitleven en voor te bereiden op een carrière in een technisch gebied of als een professionele wetenschapper.... [-]


BSW In Het Sociaal Werk

Campus of Online Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff +1 more

Dit programma van de Northern Arizona University is gericht op de praktijk met landelijke en inheemse bevolking van het Zuidwesten; het aanpakken van armoede, structurele racisme en onderdrukking; het verstrekken van leiderschap in de mensenrechten en de sociale en economische rechtvaardigheid te bevorderen; en service met kwetsbare en weinig populaties. [+]

Het maatschappelijk werk beroep is gewijd aan de verbetering van het menselijk welzijn en om te voldoen aan de fundamentele menselijke behoeften van alle mensen, met bijzondere aandacht voor de behoeften en de emancipatie van mensen die kwetsbaar zijn, onderdrukt, en die in armoede leven. De bedoeling van dit programma is het opleiden van bevoegde generalist maatschappelijk werkers om te oefenen met diverse bevolkingsgroepen en multi-level sociale systemen, terwijl het ontwikkelen van vaardigheden voor het vergemakkelijken van de geplande veranderingsproces.

Dit programma van de Northern Arizona University is gericht op de praktijk met landelijke en inheemse bevolking van het Zuidwesten; het aanpakken van armoede, structurele racisme en onderdrukking; het verstrekken van leiderschap in de mensenrechten en de sociale en economische rechtvaardigheid te bevorderen; en service met kwetsbare en weinig populaties.... [-]


Bachelor

Bachelor In De Psychologie

Campus of Online Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff +1 more

Deze graad zal u toelaten om een ​​aantal vaardigheden te ontwikkelen in schriftelijke en mondelinge communicatie, kritisch denken, interpersoonlijke relaties, analyse en synthese die nodig is voor wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de psychologie. [+]

Deze graad zal u toelaten om een ​​aantal vaardigheden te ontwikkelen in schriftelijke en mondelinge communicatie, kritisch denken, interpersoonlijke relaties, analyse en synthese die nodig is voor wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de psychologie.

De psychologie belangrijkste ondersteunt het doel van een liberal arts onderwijs: de ontwikkeling van goed afgerond en goed opgeleide burgers. Het biedt ook afgestudeerden met een solide basis in alle belangrijke gebieden van het menselijk gedrag en mentale processen: klinisch, cognitie, ontwikkeling, sociale psychologie, fysiologische psychologie en gezondheidspsychologie.

Wat kan ik doen met een Bachelor in de psychologie? ... [-]

Bachelor In De Sociologie

Campus of Online Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff +1 more

Door middel van de sociologische studies programma, zult u een inzicht in de menselijke sociale interactie in groepen, organisaties, regio's en landen van de wereld te krijgen. Dit programma zal u te voorzien van kennis en vaardigheden van toepassing zijn op een loopbaan in de private sector en de overheid, non-profit, en de sociale dienstensector. Een sociologische studies graad kan je voorbereiden op veel verschillende gebieden, met inbegrip van sociale rechtvaardigheid belangenbehartiging, gezondheidszorg, strafrechtelijke en civiel recht, business en technologie, of voor graduate school. [+]

Door middel van de sociologische studies programma, zult u een inzicht in de menselijke sociale interactie in groepen, organisaties, regio's en landen van de wereld te krijgen. Dit programma zal u te voorzien van kennis en vaardigheden van toepassing zijn op een loopbaan in de private sector en de overheid, non-profit, en de sociale dienstensector. Een sociologische studies graad kan je voorbereiden op veel verschillende gebieden, met inbegrip van sociale rechtvaardigheid belangenbehartiging, gezondheidszorg, strafrechtelijke en civiel recht, business en technologie, of voor graduate school.

Wat kan ik doen met een Bachelor in de sociologie?

Carrièremogelijkheden die kunnen worden nagestreefd:... [-]


Bachelor In De Universitaire Studies In Universitaire Studies

Campus of Online Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff +1 more

Dit undergraduate programma trekt studenten met een individuele visie op wat ze willen nastreven. Met de hulp van een adviseur, kan junior-level studenten twee minderjarigen te koppelen aan een unieke synergie te creëren. [+]

Dit undergraduate programma trekt studenten met een individuele visie op wat ze willen nastreven. Met de hulp van een adviseur, kan junior-level studenten twee minderjarigen te koppelen aan een unieke synergie te creëren.

Wat kan ik doen met een Bachelor of universitaire studies?

Bent u gefascineerd door twee verschillende onderwerpen, maar wil niet tot grote in een van hen? Ben je verdiende een aanzienlijke hoeveelheid krediet al? Weet je wat je toekomstige carrière zal zijn en willen een opleiding op maat van uw specifieke wensen? Als u 60 of meer eenheden van het verdiende college-niveau cursussen en het verkrijgen van de aanbeveling van een adviseur, kunt u in een mate die de flexibiliteit om van richting te veranderen en voortbouwen op eerdere educatieve ervaringen in meerdere disciplines biedt voltooien. Deze graad zal u met rigoureuze studie in twee gebieden - u zult twee minderjarigen te voltooien - en gerichte voorbereiding voor uw carrière.... [-]


Bachelor In Het Openbaar Bestuur

Campus of Online Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff +1 more

Deze graad biedt u de kennis en vaardigheden die specifiek is ontworpen voor een loopbaan in het beleid en bestuur. Deze graad helpt u om de inzichten die nodig zijn om te plannen en formuleren van beleid en beheren, organiseren en uitvoeren van operaties in de publieke arena te winnen. [+]

Deze graad biedt u de kennis en vaardigheden die specifiek is ontworpen voor een loopbaan in het beleid en bestuur. Deze graad helpt u om de inzichten die nodig zijn om te plannen en formuleren van beleid en beheren, organiseren en uitvoeren van operaties in de publieke arena te winnen.

Uw opleiding zal zich richten op de organisatorische bestuur, financiën en administratie. Met deze specialisatie, kunt u taken in de lokale, provinciale of federale overheid te vinden; openbare dienstensectoren, zoals brand en redding of gezondheidszorg; en non-profit organisaties, zoals kunst of internationale hulporganisaties.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Public Administration?

Carrièremogelijkheden die kunnen worden nagestreefd:... [-]


Bachelor Of Fine Arts In De Studio Kunst

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Deze graad maakt gebruik van NAU's studio faciliteiten om studenten te laten wennen aan het werken in de studio omgevingen. Studenten leren belangrijke technieken, analyse van materialen, planning, kritiek, wereldwijde invloeden, en nog veel meer. [+]

Beschikbaar Nadruk Gebieden:

Keramiek - Nadruk Schilderij - Nadruk Grafiek - Nadruk Sculpture - Nadruk

Deze graad maakt gebruik van NAU's studio faciliteiten om studenten te laten wennen aan het werken in de studio omgevingen. Studenten leren belangrijke technieken, analyse van materialen, planning, kritiek, wereldwijde invloeden, en nog veel meer.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Fine Arts in Studio Art?

Elke kunstenaar stijgt op twee vleugels-verbeelding en ambacht. Als je je kunt voorstellen engelen verlangen om te vliegen, kunnen wij u helpen hen te bevrijden. Deelnemen aan een van onze programma's in keramiek, schilderkunst, grafiek, of beeldhouwkunst en zien waar uw talent u kunt nemen.... [-]


Bachelor Of Fine Arts In Visuele Communicatie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

De Bachelor of Fine Arts graad in Visual communicatiesystemen is ontworpen om afgestudeerden die geschoold zijn in het gebruik van kunst, design en technologie om creatief te communiceren ideeën en boodschappen te zetten in visuele communicatie te produceren. [+]

Beschikbaar Nadruk Gebieden:

Motion Design - Nadruk Graphic Design - Nadruk

De Bachelor of Fine Arts graad in Visual communicatiesystemen is ontworpen om afgestudeerden die geschoold zijn in het gebruik van kunst, design en technologie om creatief te communiceren ideeën en boodschappen te zetten in visuele communicatie te produceren. Door de strenge cursussen, zullen de studenten vaardigheden te ontwikkelen in het gebruik van esthetische en conceptuele oordeel, kleur, type, symbolen, digitale beelden, multi-media, interactiviteit, motion graphics, fotografie, en project management om berichten die duidelijk op de hoogte te produceren, effectief te communiceren merkbeleving en overtuigen kijkers.... [-]


Bachelor Of Music In Music Prestaties

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Deze graad biedt interactieve prestaties training in zowel stem of instrument. Deze accenten worden ondersteund door een rijke verscheidenheid aan cursussen in theorie, solfège, muziekgeschiedenis, en muzikale genres. De nadruk in Voice is een demonstratie van bekwaamheid in het Frans, Duits of Italiaans. [+]

Beschikbaar Nadruk Gebieden:

Instrumental - Nadruk Vocal - Nadruk

Deze graad biedt interactieve prestaties training in zowel stem of instrument. Deze accenten worden ondersteund door een rijke verscheidenheid aan cursussen in theorie, solfège, muziekgeschiedenis, en muzikale genres. De nadruk in Voice is een demonstratie van bekwaamheid in het Frans, Duits of Italiaans.

Dit programma is geaccrediteerd door de Nationale Vereniging van Scholen of Music (NASM).

Wat kan ik doen met een Bachelor of Music in Music prestaties?

Zie je jezelf op een podium die een staande ovatie voor je muzikale talent? Het is niet zonder reden dat muziek de universele taal wordt genoemd. Voor de meesten van ons, het is een eindeloze inspiratie-de soundtrack van ons leven. Als je geïnspireerd om een ​​leven in de muziek te componeren, dan is een van onze programma's zou de perfecte prelude zijn.... [-]


Bachelor Of Music Onderwijs In De Muziek Voortgezet Onderwijs

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Flagstaff

Deze graad bereidt je voor op een voortgezet onderwijs diploma, met een K-12 goedkeuring in de muziek. [+]

Beschikbaar Nadruk Gebieden:

Choral - Nadruk Instrumental - Nadruk

Deze graad bereidt je voor op een voortgezet onderwijs diploma, met een K-12 goedkeuring in de muziek.

Dit programma is geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding (NCATE).

h2> Wat kan ik doen met een Bachelor of Music Education in Music Voortgezet Onderwijs?

De missie van de School of Music is om een ​​ervaringsgericht onderwijs, evenwichtig tussen prestatie en academici, die leidt tot een succesvolle carrière en een leven lang betrokkenheid in de muziek te bieden; aan het culturele leven van de omringende gemeenschap door middel van hoge-kwaliteit outreach-programma's, professioneel-kaliber optredens en andere samenwerkingsmogelijkheden te verrijken; om een ​​omgeving te kweken, waar ontdekking, creativiteit en persoonlijke en professionele ontwikkeling kunnen gedijen; en de traditie waarde nog te zoeken innovatie.... [-]


Videos

Why Did I Chose NAU?

NAU overview video

Contact
Bezoekadres
Northern Arizona University
South San Francisco Street

Flagstaff, Arizona, 86011 US
Social Media