Northern Illinois University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Gecharterd in 1895, Northern Illinois University (NIU) is een uitgebreide onderwijs- en onderzoeksinstelling. Het is sindsdien uitgegroeid tot een wereld-klasse, op onderzoek gerichte publieke instelling die studenten aantrekt uit heel Illinois, het land en de wereld. De visie van Northern Illinois University is om de eerste student-gecentreerd, onderzoek gerichte openbare universiteit in de Midwest zijn, bijdragen aan de vooruitgang van de kennis ten behoeve van de inwoners van de regio, de staat, de natie en de wereld.

NIU is een multiculturele gemeenschap van meer dan 20.000 studenten die te cultiveren, te bevorderen en te vieren diversiteit. Ongeveer een derde van de studenten NIU's komen uit diverse etnische achtergronden. De student lichaam bevat ook meer dan 1200 internationale studenten uit meer dan 70 landen. NIU ligt in DeKalb, IL, die ongeveer 105 km ten westen van Chicago. Met een bevolking van 44.000, DeKalb is een bloeiende gemeenschap die zowel stedelijke als landelijke invloeden heeft. De ligging van de stad Chicago en de omliggende voorsteden biedt unieke mogelijkheden voor cultuur, entertainment en de werkgelegenheid. Veel van de programma's NIU's worden versterkt door de nabijheid van de universiteit om de grote industrieën en grote alumni basis in de Chicago en voorstedelijk gebied; Deze bieden mogelijkheden voor stages en klinische ervaring.

Undergraduate programma's op NIU

NIU's 42 afdelingen binnen zeven hogescholen bieden studenten met verbazingwekkende leermogelijkheden in meer dan 100 vakgebieden. Onze uitstekende faculteit zal u helpen ontdekken en te groeien in een spannende leeromgeving - waar de hands-on ervaring vult klassikale instructie. Wij bieden 56 majors met 90 accenten, 73 minderjarigen en zeven pre-professionele programma's in de Colleges van Business, Onderwijs, Techniek en Construerende Technische Wetenschappen, Health and Human Sciences, Liberal Arts and Sciences, en beeldende en podiumkunsten.

College of Business

accountancy bedrijfskunde financiën

College of Engineering and Engineering Technology

elektrotechniek Industrial & Systems Engineering Mechanische Techniek

College of Liberal Arts & Sciences

computer science Mathematical Sciences Afdeling Biologische Wetenschappen

College van beeldende en podiumkunsten

Leerling-gerichte benadering van onderwijs

NIU is een plek waar studenten komen voor het soort studentgerichte benadering van onderwijs die hen helpt het leven te smeden op de campus die uniek is afgestemd op hun behoeften en belangen. Zijn uitstekende faculteit studenten helpen ontdekken en te groeien in een spannende leeromgeving - waar de hands-on ervaring vult klassikale instructie. Docenten en personeel adviseurs zijn beschikbaar in elke college en de afdeling om studenten te helpen selecteer een major, het ontwerpen van een programma van de studie, in kaart te plannen, bewaken studievoortgang en te verduidelijken carrière doelen.

Door middel van stages, onderzoek, studie in het buitenland, meer dan 300 studentenorganisaties en nog veel meer, de docenten en personeel van NIU werken hard om u te voorzien van levensveranderende kansen. Vanwege de nauwe relaties leren studenten te vormen met docenten en personeel, het is een aanpak die uiteindelijk resulteert in een succesvolle carrière als ze onze campus te verlaten.

Housing Opties & Campus Safety

Studenten kunnen kiezen uit een scala van on- en off-campus levende opties, ontworpen om uw levensstijl aan te passen en het maximaliseren van uw educatieve en sociale ervaringen. NIU's woonplaatszalen huis over 5000 NIU studenten per jaar. Wonen op de campus biedt veel mogelijkheden om mensen uit verschillende culturen, landen en etnische achtergronden te ontmoeten.

NIU zet zich in voor het behoud van een veilige en gezonde campus voor haar studenten. Wij bieden vele diensten die zijn ontworpen om u te helpen veilig te blijven. Bijvoorbeeld, de Huskie Safe Line is een pendeldienst tijdens de late nachtelijke uren na de Huskie Bus Line stopt. Deze gratis service is beschikbaar voor NIU studenten, docenten en personeel evenals leden van de gemeenschap met een handicap. veiligheid Student is onze focus.

Accreditatie en affiliatie

ACCREDITATIES

Een NIU onderwijs wordt landelijk erkend in kwaliteit, nationaal gerangschikt in waarde en gericht op u te voorzien van persoonlijke, carrière en het leven succes.

Nationaal erkende universiteit: Higher Learning Commission (HLC) van de Noord Centrale Vereniging van Hogescholen en scholen. Accreditatie door de HLC is een manier NIU publiekelijk toont haar inzet voor de kwaliteit en de bereidheid om extern verantwoording af aan die de universiteit dient te worden gehouden.

Nationaal erkende programma's: NIU is geaccrediteerd in het bedrijfsleven, engineering, verpleging, beeldende en podiumkunsten, en al leraar certificatie programma's (onder andere), om te voldoen aan de hoogste normen van academische kwaliteit en nauwkeurigheid.

Rankings

US News & World Report

Top Public Schools: NIU staat in de top 125 Top Nationale Universiteiten: NIU staat in de top 200 Best Business Schools 2016: NIU's College of Business is nationaal erkende in de academische en industriële kringen voor zijn onderwijs, onderzoek, en openbare dienstverlening. De undergraduate programma staat in de top kwart (24%) van de beste business schools van de bijna 550 in aanmerking komende AACSB geaccrediteerde zakelijke programma's. Minder dan 4 procent van de zakelijke hogescholen wereldwijd AACSB-accreditatie, de hoogste geloofsbrief van uitmuntendheid voor zakelijke programma's hebben verdiend Best Colleges 2016: NIU staat in de top 50 voor de Undergraduate Engineering Program. In het College of Engineering and Engineering Technology, de undergraduate programma's in de elektrotechniek, zijn industriële en systems engineering, en werktuigbouw geaccrediteerd door de Technische Accreditatie Commissie van de Raad voor Accreditatie voor Engineering and Technology (ABET). In het technologieprogramma, worden de accenten in de elektrotechniek technologie en productie engineering technologie geaccrediteerd door de Technology Accreditatie Commissie van ABET, en de nadruk in industriële management en technologie is geaccrediteerd door de Vereniging van Technologie, Management en Toegepaste Ingenieurswetenschappen (ATMAE). Top Universiteiten Awarding American Chemical Society (ACS) ACS-gecertificeerde bacheloropleidingen. NIU's Department of Chemistry and Biochemistry behoort tot de top universiteiten voor het aantal graden ACS-gecertificeerde bachelor's uitgereikt. Binnen het college van beeldende en podiumkunsten, worden de programma's in de kunst, muziek en theater arts geaccrediteerd, respectievelijk door de Nationale Vereniging van Scholen voor Kunst en Design (NASAD), de Nationale Vereniging van Scholen of Music (NASM), en de Nationale Vereniging van Scholen van Theatre (NAST).

De Academische Jaar

Het academisch jaar bestaat uit twee semesters van ongeveer 16 weken per stuk, en een optionele zomer sessie. Nieuwe internationale studenten kunnen kiezen om te beginnen bij NIU in ofwel de Fall / augustus of Spring / januari semester.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor Of Fine Arts

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten DeKalb

Bekeken in het kader van een vitale zeven vrije kunsten, het primaire doel van ons programma is om acteurs, ontwerpers, technici en dansers voor te bereiden op professionele loopbaan in hun vakgebied. Wij werven studenten die bereid zijn om risico's te nemen, aan te tonen initiatief en zijn verantwoordelijk voor hun eigen diepte van onderdompeling in onze training. Wij zijn geïnteresseerd in studenten die willen een kunstvorm die een leven van toewijding vereist verkennen. [+]

Bekeken in het kader van een vitale zeven vrije kunsten, het primaire doel van ons programma is om acteurs, ontwerpers, technici en dansers voor te bereiden op professionele loopbaan in hun vakgebied. Wij werven studenten die bereid zijn om risico's te nemen, aan te tonen initiatief en zijn verantwoordelijk voor hun eigen diepte van onderdompeling in onze training. Wij zijn geïnteresseerd in studenten die willen een kunstvorm die een leven van toewijding vereist verkennen. Bachelor of Fine Arts nadruk - Waarnemend Alle studenten worden door de succesvolle afronding van een auditie en interview aanvaard om het programma te beginnen en worden geëvalueerd jaarlijks om hun positie te behouden. Dit programma biedt intensieve training met een persoonlijke aanpak gericht op ervoor te zorgen dat de afgestudeerden zijn voorbereid op de artistieke en zakelijke eisen van een acteercarrière. Tijdens de eerste twee jaar, studenten studeren verschillende facetten van het theater, waaronder acteren, theatergeschiedenis, script analyse, dans, masker werk, en theater design en technologie. Veel van het algemeen onderwijs eisen van de universiteit worden afgerond tijdens deze periode ook. De tweede helft van de eerstejaars studenten beginnen de professionele blok van de opleiding in beweging, stem en acteren. Training en cursussen voor de waarnemend nadruk Meisner-gebaseerde en in-diepte voor alle vier jaar. Cursussen omvat on-camera acteren voor film en televisie en klassen in voice-over, koud lezen en auditie technieken. Shakespeare en comedy of manners, dialecten, het podium te bestrijden, hedendaagse en historische toneelstukken, muziektheater en op de camera technieken worden ook aangeboden. Aan... [-]

BSc

Bachelor Of Science In Accountancy

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten DeKalb

NIU's Bachelor of Science in Accountancy programma biedt essentiële studie in de boekhouding. Om u voor te bereiden voor de vele mogelijkheden die u zal worden geopend in de snelle wereld van het bedrijfsleven, het ministerie van Accountancy biedt u [+]

NIU's Bachelor of Science in Accountancy programma biedt essentiële studie in de boekhouding. Om u voor te bereiden voor de vele mogelijkheden die u zal worden geopend in de snelle wereld van het bedrijfsleven, het ministerie van Accountancy biedt u: Solid Accounting Foundation In combinatie met een Brede Algemene Onderwijsbond technische Competence Effectieve probleemoplossende Effectieve Communicatie Ethische Accounting Professional Waarden Excellent Job Placement Accountancy Career Fair Exclusief voor Accounting Majors Internship Program Career Services voor onze studenten en alumni Professionele full-time faculteit Teaching Alle 300- en 400-level cursussen NIU's Accountancy faculteit zijn nationaal bekend om hun excellentie in onderwijs, onderzoek, en openbare dienstverlening. Alle kamers hebben een terminal graden in hun vakgebied en hebben een of meer professionele certificaten. Carriere planning Accounting Carrière Planning Seminar (ACCY 370) Accounting Career Seminar Skills (ACCY 470) Onderschreven Internal Audit Certificate Dit certificaat kan worden verdiend bij de voltooiing van specifieke cursussen, terwijl ook het invullen van zowel onze undergraduate of graduate accountancy programma. NIU is een lid van het Institute of (IIA) Internal Auditing Education Partnership intern controleur. [-]

Bachelor Of Science In De Biologische Wetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten DeKalb

Het programma bereidt studenten voor de werkgelegenheid in een verscheidenheid van biologische gebieden in de overheid, het onderwijs en de industrie, voor de toegang tot graduate studie in een biologisch discipline, en voor de professionele scholen, zoals medische, tandheelkundige, podotherapeutische geneeskunde, optometrie, diergeneeskunde en farmacie . [+]

De Afdeling Biologische Wetenschappen biedt een belangrijke leiden tot de Bachelor of Science Degree. Het programma bereidt studenten voor de werkgelegenheid in een verscheidenheid van biologische gebieden in de overheid, het onderwijs en de industrie, voor de toegang tot graduate studie in een biologisch discipline, en voor de professionele scholen, zoals medische, tandheelkundige, podotherapeutische geneeskunde, optometrie, diergeneeskunde en farmacie . Met wat extra werk natuurlijk en student het onderwijs, kan de student ook worden gecertificeerd om les te geven op de middelbare school en de middelbare school niveau (Biologie en General Science). Cursussen in Department Let corequisite informatie in cursussen hieronder. BIOS 208 - Fundamentals of Cellular Biology Credits: 3 EN BIOS 210 - Fundamentals of Cellular Biology Laboratory Credits: 1 BIOS 209 - Fundamentals of Organismal Biology Credits: 3 EN BIOS 211 - Fundamentals of Organismal Biology Laboratory Credits: 1 BIOS 308 - Genetics Credits: 5 BIOS 494 - Biologie Senior Assessment Credits: 1 Keuzevakken uit biologische wetenschappen cursussen op de 300 of 400-niveau (32) Biology keuzevakken Biology keuzevakken worden aangeboden in vier primaire gebieden van departementale specialisatie en zijn onder meer: ​​1) Biomedical Pre-Professional 2) Cell en Moleculaire Biotechnologie 3) Microbiologie 4) Biodiversiteit: Ecology, Evolution and Conservation Studenten moeten overleggen met de departementale adviseur voor hulp bij het kiezen van de juiste volgorde van cursussen binnen een van deze vakgebieden. Lijsten van biologie bovenste niveau keuzevakken die in het bijzonder relevant zijn voor elk van de tracks zijn beschikbaar in het Department of Biological Sciences kantoor en website.... [-]

Bachelor Of Science In De Economie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten DeKalb

Studenten met een interesse in het helpen om problemen en studenten van de samenleving op te lossen met een interesse in het bedrijfsleven zullen genieten van de economie als een belangrijke. Economie is de enige sociale wetenschappen met een eigen permanente federale overheidsdienst (Raad van Economische Adviseurs) en het is de enige sociale wetenschappen waarin een Nobelprijs wordt uitgereikt. [+]

Economie is een interessant en lonend sociale wetenschap die onderzoekt hoe beslissingen worden genomen om de schaarse middelen toe te wijzen. Economie gaat over belangrijke actuele onderwerpen door te focussen op de manier waarop individuen, bedrijven en overheden keuzes maken wanneer zij worden geconfronteerd met een beperkt budget. Economische kwesties, zoals werkloosheid, groei, vervuiling, en de internationale concurrentie, vul kranten en doordringen politiek. Het gebied van economie gaat ook over persoonlijke kwesties, zoals de lonen, de kosten van levensonderhoud, en belastingen. Studenten met een interesse in het helpen om problemen en studenten van de samenleving op te lossen met een interesse in het bedrijfsleven zullen genieten van de economie als een belangrijke. Economie is de enige sociale wetenschappen met een eigen permanente federale overheidsdienst (Raad van Economische Adviseurs) en het is de enige sociale wetenschappen waarin een Nobelprijs wordt uitgereikt. Een belangrijke economie opent vele carrièremogelijkheden. Studenten die belangrijk in de economie bezitten vaardigheden die hoog in het vaandel in de huidige arbeidsmarkt. PayScale enquêtes hebben consequent geplaatst Economics in de top 20 van de majors met betrekking tot medio carrière salarissen, dat is 15 jaar later. Werkgevers bevoordelen vaak economie majors, omdat deze studenten door middel van een strenge en analytische educatief programma zijn geweest. De NIU Departement Economie kan u voorzien van aanvullende informatie over de tewerkstelling van onze pas afgestudeerden. Een diploma in de economie is een waardevolle referenties bij het aanvragen van graduate schools in de wet, het bedrijfsleven, of de openbare orde. Hoewel het mogelijk... [-]

Bachelor Of Science In De Elektrotechniek

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten DeKalb

Het Department of Electrical Engineering biedt een Bachelor diploma in de elektrotechniek waarin studenten met elementaire competentie en job vaardigheden die nodig zijn voor het ontwerpen, ontwikkelen en systemen die het genereren van werken en het gebruik van elektronische signalen uit te rusten. Deze technologieën omvatten machines, elektronica, communicatie en computers. [+]

De Departement Elektrotechniek biedt BS graad in de elektrotechniek die zullen de studenten met elementaire competentie en job vaardigheden die nodig zijn voor het ontwerpen, ontwikkelen en systemen die het genereren van werken en het gebruik van elektronische signalen uit te rusten. Deze technologieën omvatten machines, elektronica, communicatie en computers. Als een beroep, elektrotechniek vraagt ​​het individu om te werken met anderen in ondersteunende disciplines om gemeenschappelijke doelen te bereiken. Design is centraal in het vak en is geïntegreerd in het curriculum. Het design ervaring wordt ondersteund door concepten met betrekking tot de betrouwbaarheid, onderhoudbaarheid, en de waarde van het product. De student wordt aangemoedigd om de centrale technische problemen te benaderen met een verhoogd bewustzijn van de logistiek, ethische en sociale implicaties. Respect voor de veiligheid van personen en goederen is een integraal onderdeel van de elektrotechnische curriculum. Nadruk 1: Electrical and Computer Engineering Deze nadruk is een combinatie van elektrotechniek en informatica cursussen. Computer engineering biedt studenten met een aanvullende opleiding op het gebied van het ontwerpen van software en hardware-software-integratie. Common computer engineering taken omvatten het schrijven van embedded software voor real-time microcontrollers, het ontwerpen van VLSI chips, het werken met analoge sensoren, het ontwerpen van mixed signal circuit boards en het ontwerpen van besturingssystemen. Nadruk 2: biomedische ingenieurstechnieken Deze nadruk betrof de toepassing van technische principes en technieken binnen de medische velden. biomedische ingenieurs op de arbeidsmarkt werken nauw samen met artsen te helpen bij het verbeteren van de patiëntenzorg en de kwaliteit van leven voor... [-]

Bachelor Of Science In De Machinebouw

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten DeKalb

Het Department of Mechanical Engineering biedt een upper-divisie curriculum die leidt tot een Bachelor diploma in de machinebouw. Het curriculum is gebaseerd op een sterke basis van fundamentele cursussen in de exacte wetenschappen en techniek, en professionele cursussen in de machinebouw. [+]

De Departement Werktuigkunde biedt een hogere divisie opleiding die leidt tot een BS graad in werktuigbouwkunde. Het curriculum is gebaseerd op een sterke basis van fundamentele cursussen in de exacte wetenschappen en techniek, en professionele cursussen in de machinebouw. Het programma geeft ook een achtergrond in het ontwerp, analyse, ontwikkeling en toepassing van zowel complete mechanische systemen en diverse afzonderlijke systeemcomponenten in verschillende gebieden. Het BS opleiding aangeboden door de afdeling Werktuigbouwkunde omvat een groot aantal gebieden, zoals vaste mechanica, dynamica en controles, stromingsleer, thermodynamica, warmte en massa-overdracht, de omzetting van energie en productie. Deze achtergrond wordt versterkt en geïntegreerd door middel van toepassing in een reeks van brede technisch ontwerp en de practica. De afdeling heeft belangrijke apparatuur voor experimenteel onderzoek. Computers worden op grote schaal gebruikt in het curriculum, met de nadruk op een interactieve computer-aided design, computer-aided manufacturing, en simulatie van technische systemen. De Cooperative Education / Internship Program is ook beschikbaar voor gekwalificeerde studenten. Nadruk 1: Advanced Computing and Simulation Studenten zullen leren hoe je de werkelijkheid te simuleren binnen een computer gegenereerde omgeving die 3D werkelijkheid, die wordt bereikt door het gebruik van visuele en auditieve stimuli waarmee iemand kan samenwerken om invloed hebben op wat er gebeurt in de simulatie simuleert. Studenten gebruiken een computerspel dat de echte zuurgraad van de "Formula Car" simuleert om de kwaliteit van het voertuig te verbeteren tijdens de wedstrijd. Het begrip en constructie van mathematische modellen om dergelijke virtuele werkelijkheid te creëren is een essentieel onderdeel van rekenkundige... [-]

Contact
Bezoekadres
1425 W. Lincoln Hwy.,
DeKalb, Illinois, 60115 US