Northern New Mexico College (NNMC)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom zou ik kiezen voor NOORD?

Toegankelijke, betaalbare, student centraal. Gegarandeerd!

WAARDE

NOORD New Mexico College is de # 1 meest betaalbare vier jaar universiteit in New Mexico en in alle van de zuidwestelijke Verenigde Staten (2015-16).

KEUZE

NOORD biedt 13 programma kwaliteit bachelor- en 50+ associate en certificaat graden in diverse gebieden, waaronder:

Science, Technology, Engineering & Math (STEM) Studio, Visuele en uitvoerende kunsten Nursing & Health Sciences Pedagogiek Geesteswetenschappen, Sociale Wetenschappen, Taal & Letters Business & Ondernemerschap Carrière & Technical Velden

KWALITEIT

NOORD New Mexico College is volledig geaccrediteerd door de Higher Learning Commissie en heeft aanvullende accreditatie in de volgende wetenschappelijke gebieden:

Bachelor & Associate Degrees in Business Administration zijn ACBSP geaccrediteerd. Bachelor in Information Engineering Technology is geaccrediteerd door ABET. RN aan BSN Nursing mate is geaccrediteerd door CCNE. Barbering, cosmetica en de Associate Degree in de verpleegkunde zijn goedgekeurd door hun respectieve staat licentie boards.

Ervaren docenten. NOORD telt 53 ervaren, full-time docenten en 30 full-time PhD faculteit.

De klassen zijn klein en persoonlijk. Gemiddelde klasse maten op NOORD-range 12-15 studenten, zodat u persoonlijk te krijgen, een-op-een instructie van de faculteit.

KANS

NOORD biedt studenten unieke mogelijkheden voor academische, persoonlijke en professionele groei in alle gebieden van de studie.

Noordelijke is de plek voor gegradueerdenstudent ONDERZOEK. NORTHERN, Kunt u een duik recht om onderzoekservaring in het begin van uw college carrière. Voorbeelden van student onderzoek en praktijkervaring mogelijkheden zijn onder andere:

Biologie van de celkern Lab Jaarlijkse Wetenschappelijk Onderzoek, Creativiteit & Scholarship Symposium (ARCSS) Environmental Science & Ecology Field Research in Valles Caldera Wildland Fire Science Research in Carson National Forest De presentatie van het onderzoek aan de Native American inheemse Studies Association in Washington DC (2015). Onderzoek stages bij Los Alamos National Labs en uitwisselingen met partnerscholen Community-oriented klinisch onderzoek en ervaringen in de verpleegkunde en Gezondheidswetenschappen Mobiele app ontwikkeling in Information Engineering Technologies

Locaties

Española

Address
921 N. Paseo de Oñate
87532 Española, New Mexico, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden