Ohio Northern University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

SMALL UNIVERSITY, enorme impact.

Ohio Northern University is een onafhankelijke, uitgebreide universiteit gelegen in het schilderachtige dorpje van Ada, Ohio. De universiteit bestaat uit vijf hogescholen: Arts & Sciences, Business Administration, Engineering, Farmacie en Recht. Sinds onze oprichting in 1871, hebben we besteed aan de ontwikkeling van studenten die bereid zijn om zelf en de vooruitgang onder te dompelen naar het volgende niveau in alles wat ze doen.

ONU heeft een rijke geschiedenis van academische uitmuntendheid, en we zijn altijd in ontwikkeling om de steeds veranderende behoeften van de maatschappij te voldoen. We hebben de meeste onlangs erkend voor de kwaliteit van het onderwijs, hoge slagingspercentages, inzet voor de dienst als vrijwilliger en vooral indrukwekkend, die een hoge return on investment voor onze afgestudeerden.

LEVENSLANG Groei is ons dagelijks MISSIE

Onze waarden bij ONU zijn beïnvloed door een unieke geschiedenis en een blijvende band met de United Methodist Church. We zijn geïnspireerd door de hogere waarden van waarheid, schoonheid en goedheid. Boven alles, onze missie is om studenten voor te bereiden op succes in hun carrière en service aan hun gemeenschappen, de natie en de wereld.

Studenten aan ONU werken nauw samen met de faculteit, zodat ze kunnen leren om kritisch te denken, creatief en met ondernemingszin. De praktische ervaring die ze krijgen bij ONU, samen met creatieve verkenning buiten het klaslokaal, bereidt studenten voor op een leven van persoonlijke groei.

ONU OP EEN RIJ

Ohio Northern University werd opgericht in 1871 in het Dorp van Ada, Ohio. Onze schilderachtige campus ligt ongeveer 80 mijl ten noordwesten van Columbus, Ohio. De universiteit is opgebouwd uit vijf colleges, elk voorbereiden van studenten om op welke uitdagingen zij zien in de wereld te nemen.

3238 studenten Meer dan 70 programma's van de studie Vertegenwoordigen 34 staten en 25 landen 11: 1 student-to-faculteit verhouding Gemiddeld eerstejaars groepsgrootte: 19 653 docenten en personeel 83 procent van de full-time faculteit hebben Ph.Ds of terminal graden. 31.357 alumni Daniel A. DiBiasio is de 11e president van de Ohio Northern University. 342-acre campus Mascot - Polar Bear genaamd Klondike NCAA Division III, Ohio Athletic Conference - 12 mannen en 11 vrouwen teams School kleuren - oranje en zwart

Geschiedenis en erfgoed

Ohio Northern University begon met een enkele persoon en een enkel idee. In 1871, Henry Solomon Lehr, met steun van de gemeenschap, richtte de Northwestern Ohio Normal School als leraar opleidingsinstituut. Twee andere naamswijzigingen zouden volgen; ten eerste, Ohio Normal University en de tweede, in 1903, tot Ohio Northern University. De evolutie van een normale school om een ​​echte universiteit weerspiegelt een indrukwekkende periode van groei in zowel omvang en reikwijdte, die opvallend gecombineerde traditionele kunsten en wetenschappen afdelingen en het onderwijs met de professionele gebied van engineering, apotheek, wetgeving, en het bedrijfsleven. In 1899, de universiteit aangesloten bij de United Methodist Church en meer bewust omarmde de joods-christelijke waarden van het worden kerkelijke. Uit deze begin, heeft Ohio Northern University een focus op onderwijs, onderwijs, wetenschap, en de beroepspraktijk, en een campus omgeving die de leerling centraal en service-georiënteerde ontwikkeld en waarden gebaseerd.

ONZE BAANBREKENDE houding is onze oudste traditie.

Ohio Northern ambitieuze, baanbrekende houding is in leven al sinds het prille begin. De school begon met een enkele persoon en een enkel idee. Met de hulp van de gemeenschap, Henry Solomon Lehr stichtte de Northwestern Ohio Normal School in 1871. Wanneer curriculum het college groeide uit tot de apotheek, engineering, recht en zakelijke programma's omvatten, werd de naam veranderd in Ohio Normal University en, uiteindelijk, in 1903, Ohio Northern University.

MISSIE

Onder invloed van een unieke geschiedenis en een blijvende band met de United Methodist Church, Ohio Northern University's missie is om een ​​hoge kwaliteit leeromgeving die studenten voorbereidt op succes in hun carrière, dienstverlening aan de gemeenschap, de natie en de wereld, en het verschaffen van een levensduur van persoonlijke groei geïnspireerd door de hogere waarden van de waarheid, schoonheid en goedheid. onderscheidende academisch programma van de universiteit omvat wederzijds ondersteunende liberale en beroepsonderwijs componenten die praktijk te integreren met de theorie, aangevuld met een uitstekende co-curriculaire aanbod dat de Noord-ervaring te verrijken. Om deze missie, faculteit vervullen en medewerkers gaan met studenten, zodat ze kunnen leren om te denken kritisch, creatief en met ondernemingszin, effectief communiceren, doen praktijkervaring, problemen gezamenlijk op te lossen, en fungeren als ethische en verantwoordelijke leden van een wereldwijde gemeenschap.

VISION 2021

Noord Ohio University's visie is om als een van de beste private, algemene universiteiten in het land, bekend van programma's of excellence en distinctie en erkend voor het effectief integreren van kunst en wetenschap disciplines, professionele studies, high impact leren en maatschappelijk engagement.

Naar een hoger niveau van kwaliteit en onderscheid en een grotere nationale erkenning te bereiken, zal de universiteit bouwen op zijn huidige sterktes en de volgende belangrijke elementen van een gemeenschappelijke strategische visie na te streven:

We zullen identificeren en implementeren mogelijkheden voor zowel nieuwe als bestaande academische groei programma's in de paramedische beroepen in de gezondheidszorg een van de eersten te worden beschouwd. We zullen technologische middelen die het leren van studenten te verbeteren en verbetering van de administratieve werking te nemen. We zullen af ​​te stemmen ons beleid financiële hulp, curriculum, en ondersteunende diensten voor een peer-leider te worden in afstuderen studenten in vier jaar. We zullen strategische partnerschappen op te bouwen en uit te breiden mogelijkheden om onze lokale gemeenschappen, de regio en daarbuiten te dienen. We zullen een nieuwe campus masterplan om academische en co-curriculaire behoeften te ontwikkelen, eerst te richten op een nieuwe technische gebouw en verbeterde diensten voor studenten. We zullen duurzame praktijken op te nemen om een ​​betere rentmeesters van onze milieu, energie en financiële middelen. We zullen de financiële toestand en fiscale sterkte van de universiteit te verbeteren. We zullen een meer dwingende merkbelofte voor de universiteit, dat zal bevorderen en verbeteren van onze nationale reputatie te ontwikkelen.

Door het succesvol implementeren van deze belangrijke strategieën, zal Ohio Northern University worden klaar zijn sesquicentennial jaar in 2021 te vieren en voorbereid te zijn voortgezet 21e eeuw succes.

KERNWAARDEN

Samenwerking: We moedigen de ontwikkeling van unieke samenwerkingen dat de universiteit verder te onderscheiden Community: Wij zijn een gemeenschap die streeft ernaar om "doelgericht, open, enkel, gedisciplineerd, zorgzaam, en feestelijke" (Boyer, 1990) en dat wordt versterkt door het aantrekken van alle leden van de gemeenschap in het leven van de Universiteit Diversiteit: Wij waarderen de kern van het geloof tot uitdrukking in het motto van de universiteit, "Ex Diversitate vires," out of diversiteit kracht, "en bieden ervaringen en programma's die afgestudeerden voor te bereiden op succes in een diverse natie en de wereld. Excellence: Wij streven naar de hoogste normen van prestaties in onze vakgebieden en onze rol aan de universiteit. Faith: We vieren de historische relatie van de universiteit en de actieve aansluiting bij de United Methodist Church en zijn blij met mensen van alle geloven door het verstrekken van een ondersteunende omgeving voor hun morele en spirituele groei. Integriteit: Wij verwachten dat individuen om zich te gedragen met eerlijkheid, betrouwbaarheid en respect voor anderen. Service: We moedigen dienstbaarheid aan anderen en maatschappelijk engagement, zowel als een verbintenis tot maatschappelijke betrokkenheid en als een verantwoordelijkheid van democratisch burgerschap.

WELKOM BIJ SKIES, open ruimtes en frisse ideeën ONTRUIMEN

Ohio Northern University is gelegen in het landelijke dorpje Ada, Ohio. Het is een kleine stad, maar we nog steeds veel grote dingen. En ONU is in het midden van dit alles. Zonder de afleiding van een grote stad, scherpen we in op het verkennen wat ons boeit, het oplossen van wat ons puzzels, en het opbouwen van sterke relaties met onze gemeenschap.

KIJK ZELF MAAR

De beste manier om een ​​gevoel te krijgen voor de vriendelijke sfeer van Ada is om ervaring op te komen voor jezelf. The Inn at Ohio Northern University is onze mooie full-service hotel ligt direct aan de campus. En wanneer u bezoekt, vergeet dan niet honger om te komen. Enkele van onze favoriete lokale restaurants zijn Padrone's Pizza, El Campo, en Viva Maria's.

HET GEBIED

Ooit deel uit van de Great Black Swamp en vervolgens American Indian grondgebied, werd Hardin County georganiseerd in 1833 en vernoemd naar John Hardin, een revolutionaire oorlog officier. Kenton is de grootste stad van de provincie en de provinciehoofdstad. Met rijke landbouwgrond en een overvloed aan hout, belangrijkste industrie van de provincie is de landbouw. Maar de provincie heeft ook vele succesvolle kleine en grote bedrijven, aangedreven door een hardwerkende en veerkrachtig personeelsbestand. De provincie is ook de thuisbasis van een Old Order Amish gemeenschap. Deze particuliere en effen mensen reizen met paard en wagen en geen elektriciteit of telefoons niet in hun huizen. Bezoekers kunnen doorkruisen schilderachtige wegen langs Amish boerderijen en stoppen om verse producten, honing, manden, dekens, zeep en meer aan te schaffen.

ADA

Het dorp Ada is een plek waar je kunt ademen en rechtvaardig zijn. Het soort plaats dat, wanneer je verder weg, je heimwee naar je hele leven te voelen. Ervaar al die kleine stad leven te bieden heeft - de vriendelijke mensen, de feesten, de gevarieerde restaurants en winkels, en de herinneringen die een leven lang meegaan.

Ada is een korte road trip afstand van vele prime bestemmingen. Check out de afstand van Ada vier grote "C" steden: Columbus is 1½ uur, Cleveland en Cincinnati zijn 2½ uur, en Chicago is 4 uur. Bluffton, ligt op ongeveer 15 minuten afstand, biedt de hoofdstraat van winkels die alles van sportartikelen ambachten uit ontwikkelingslanden. Findlay en Lima, zowel middelgrote steden, zijn 20 tot 30 minuten op de weg van Ada en bieden uitgebreide mogelijkheden om te winkelen, cultuur en dineren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors » Bekijk Health Bachelor »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor biochemie

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Columbus

Met een chemie of biochemie diploma van onze American Chemical Society-geaccrediteerde afdeling, zou je uiteindelijk werkt aan een geneesmiddel voor kanker; monitoring van de ozonlaag die ons beschermt tegen de zon; het onderzoeken van hogere energie-oplossingen (dwz batterij technologie of zonnepanelen); het ontwikkelen van nieuwe textiel, cosmetica en farmaceutische producten; of het oplossen van problemen van waterverontreiniging. [+]

Ga voor een positieve reactie

Met een chemie of biochemie diploma van onze American Chemical Society-geaccrediteerde afdeling, zou je uiteindelijk werkt aan een geneesmiddel voor kanker; monitoring van de ozonlaag die ons beschermt tegen de zon; het onderzoeken van hogere energie-oplossingen (dwz batterij technologie of zonnepanelen); het ontwikkelen van nieuwe textiel, cosmetica en farmaceutische producten; of het oplossen van problemen van waterverontreiniging.

Ons programma combineert strenge academici met uitgebreide mogelijkheden voor onderzoek en werk in het lab. Je zult een solide basis in de wiskunde en de natuurwetenschappen te krijgen, terwijl het ontwikkelen van je kritisch-denken, oplossen van problemen, teamwork en leiderschap vaardigheden. Deze vaardigheden zijn in de vraag in de huidige beroepsbevolking.... [-]


Bachelor computer engineering

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Columbus

In de TJ Smull College of Engineering, heb je een solide basis op het gebied van computer engineering te krijgen. U zult cursussen in elektrische circuits, embedded systemen en computer-architectuur. Als u over een bepaald onderwerp gepassioneerd bent - zoals computernetwerken, digitale beeldverwerking of robotica - u kunt kiezen uit een verscheidenheid van het hoogste niveau keuzevakken in deze gebieden. [+]

CONTROL de machines die de wereld te beheersen

In de TJ Smull College of Engineering, Zult u een solide basis op het gebied van computer engineering te krijgen. U zult cursussen in elektrische circuits, embedded systemen en computer-architectuur. Als u over een bepaald onderwerp gepassioneerd bent - zoals computernetwerken, digitale beeldverwerking of robotica - u kunt kiezen uit een verscheidenheid van het hoogste niveau keuzevakken in deze gebieden.

Ons academisch programma is streng. Verwacht om hard te werken en worden aangevochten. Maar er is geen noodzaak om stress, omdat wij een ondersteunende en collaboratieve omgeving. Uw professoren, collega ingenieursstudenten en ONU alumni zullen uw vrienden en familie. Zij opent deuren voor u en u helpen slagen.... [-]


Bachelor elektrotechniek

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Columbus

Als een elektrotechnische majoor in het TJ Smull College of Engineering, heb je een solide basis in het veld te krijgen. U zult cursussen elektronica, besturingssystemen, microprocessoren en elektrische stroom. Als u geïnteresseerd bent in een bepaald gebied zijn - zoals communicatie, energie systemen of geavanceerde elektronica - u kunt kiezen uit een verscheidenheid van het hoogste niveau keuzevakken in deze gebieden. [+]

SPARK UW Ingenuity

Als een elektrotechnische majoor in het TJ Smull College of Engineering, Zult u een solide basis in het veld te krijgen. U zult cursussen elektronica, besturingssystemen, microprocessoren en elektrische stroom. Als u geïnteresseerd bent in een bepaald gebied zijn - zoals communicatie, energie systemen of geavanceerde elektronica - u kunt kiezen uit een verscheidenheid van het hoogste niveau keuzevakken in deze gebieden.

Ons academisch programma is streng. Verwacht om hard te werken en worden aangevochten. Maar er is geen noodzaak om stress, omdat wij een ondersteunende en collaboratieve omgeving. Uw professoren, collega ingenieursstudenten en ONU alumni zullen uw vrienden en familie. Zij zullen u helpen slagen en open deuren voor u.... [-]


Bachelor ingenieursopleiding

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Columbus

Ons technisch onderwijs belangrijk is de eerste in zijn soort in Ohio en één van de eerste in de natie. Het programma bereidt je voor op een erkende secundaire wiskunde leraar te worden, maar met een gespecialiseerd team van ingenieurs perspectief. Je zult een solide basis in de techniek, wiskunde en onderwijs krijgen. [+]

INSPIRE de volgende generatie

Onze ingenieursopleiding belangrijke is de eerste in zijn soort in Ohio en één van de eerste in de natie. Het programma bereidt je voor op een erkende secundaire wiskunde leraar te worden, maar met een gespecialiseerd team van ingenieurs perspectief. Je zult een solide basis in de techniek, wiskunde en onderwijs krijgen. U zult kern technische cursussen te volgen en vervolgens uit te breiden door middel van vijf technische keuzevakken je technische kennis in uw gebieden van belang.

Ons academisch programma is streng. Verwacht om hard te werken en worden aangevochten. Maar er is geen noodzaak om stress, omdat wij een ondersteunende en collaboratieve omgeving. Uw professoren, collega ingenieursstudenten en ONU alumni zullen uw vrienden en familie. Zij zullen u helpen slagen en open deuren voor u.... [-]


Bachelor internationale theaterproductie

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Columbus

Onze unieke programma richt zich op theatrale ontwerp, productie en regie - in de VS en internationaal. U zult afstuderen met een gedegen kennis van de culturele en praktische verschillen in theaterproductie, die u voor te bereiden op een breed scala van loopbanen in het theater, opera en touring producties. [+]

Kruip achter het MAGIC

Onze unieke programma richt zich op theatrale ontwerp, productie en regie - in de VS en internationaal. U zult afstuderen met een gedegen kennis van de culturele en praktische verschillen in theaterproductie, die u voor te bereiden op een breed scala van loopbanen in het theater, opera en touring producties.

We mag dan klein zijn, maar onze mogelijkheden zijn groot. In feite, ons theaterprogramma rivalen wat je zou vinden in een serre. Onze internationale theaterproductie studenten podium tientallen campus en de gemeenschap producties. Ze omgaan met gerenommeerde ontwerpers, regisseurs, toneelschrijvers en choreografen uit de VS en landen als Schotland, Estland, Ierland, Mexico en Engeland. Ze reizen ieder jaar naar de Verenigde Staten Institute of Technology Theatre conferentie, zodat onze studenten contacten met werkgevers en bedrijven uit alle hoeken van de Verenigde Staten te maken. Ze landen ongelooflijke stages bij gezelschappen, en ze studeren in het buitenland.... [-]


Bachelor risicomanagement en verzekeringen

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Columbus

Met dit programma, zult u een solide basis krijgen in alle aspecten van het risicobeheer - tegen verlies en bescherming, de verzekering regelgeving, het overnemen en vorderingen aanpassen. Professionals met deze vaardigheden zijn in de vraag in een verscheidenheid van industrieën. [+]

Navigeren door de TOEKOMST

Met dit programma, zult u een solide basis krijgen in alle aspecten van het risicobeheer - tegen verlies en bescherming, de verzekering regelgeving, het overnemen en vorderingen aanpassen. Professionals met deze vaardigheden zijn in de vraag in een verscheidenheid van industrieën.

Netwerken is de sleutel in het bedrijfsleven, en het is sleutel hier. Met onze kleine klassen, krijg je om je docenten kennen, en ze zullen je te leren kennen. In feite, zult u een faculteit adviseur die je mentor vanaf de eerste dag tot het afstuderen worden toegewezen. U zult ook interactie met en te leren van zakelijke leiders, ondernemers en ONU alumni die geweldige carrière hebben gesmeed in vele verschillende industrieën. ... [-]


Bachelor sport beheer

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Columbus

Als sport is je ding, waarom niet maken het je carrière? Je hoeft niet naar een superster sporter of coach om het te doen. De miljardenindustrie sport-industrie moet savvy individuen om te werken in de sport management. Sport is niet alles over de atleten, coaches en de concurrentie. Het is ook over het bedrijfsleven. Elke sport en sportieve onderneming heeft mensen nodig bedreven in management, operations, public relations, marketing en sales om dingen te draaien. [+]

Stap op de zakelijke kant

Als sport is je ding, waarom niet maken het je carrière? Je hoeft niet naar een superster sporter of coach om het te doen. De miljardenindustrie sport-industrie moet savvy individuen om te werken in de sport management. Sport is niet alles over de atleten, coaches en de concurrentie. Het is ook over het bedrijfsleven. Elke sport en sportieve onderneming heeft mensen nodig bedreven in management, operations, public relations, marketing en sales om dingen te draaien.

Bij ONU, krijgt u van ons voor te bereiden op een succesvolle carrière in de sport management. Onze solide curriculum omvat cursussen in de sport management, sport recht en ethiek, communicatie studies en het bedrijfsleven. Wij bieden u ook de mogelijkheid om een ​​minderjarige te voltooien in een gebied dat u interesseert, dit alles terwijl afstuderen in vier jaar. Wij bieden real-world leren via vereiste stages en practica in de ONU atletiek programma. Met deze ervaringen, leert u om te communiceren, problemen op te lossen, samen te werken en lood. Deze vaardigheden zijn in de vraag op de middelbare school, collegiale en professionele sport.... [-]


Bachelor werktuigbouwkunde

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Columbus

Ons academisch programma is streng. Verwacht om hard te werken en worden aangevochten. Maar er is geen noodzaak om stress, omdat wij een ondersteunende en collaboratieve omgeving. Uw professoren, collega ingenieursstudenten en ONU alumni zullen uw vrienden en familie. Zij zullen u helpen slagen en open deuren voor u. [+]

MAAK de wereld beter

Aan het TJ Smull College of Engineering, heb je een solide basis te krijgen in het veld, het leren over materiaalkunde, thermodynamica, stromingsleer, het ontwerpproces en nog veel meer. zoals duurzame energie, robotica, biomedische apparaten of productie - u zult de optie van die gespecialiseerd zijn in een gebied dat je gepassioneerd bent te hebben.

Ons academisch programma is streng. Verwacht om hard te werken en worden aangevochten. Maar er is geen noodzaak om stress, omdat wij een ondersteunende en collaboratieve omgeving. Uw professoren, collega ingenieursstudenten en ONU alumni zullen uw vrienden en familie. Zij zullen u helpen slagen en open deuren voor u.... [-]


Videos

We're Just Getting Started