Ohio Wesleyan University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ohio Wesleyan biedt een buffet van alles-je-kan-ervaring van leren en ervaren en doen waardoor je meer wilt.

Sinds 1842.

Nog steeds onverzadigbaar.

Ohio Wesleyan University is een gemeenschap van mensen die een onverzadigbare honger naar leven en leren hebben. We zijn gepassioneerd en willen graag verbindingen leggen met de wereld om ons heen en de wereld binnenin. Waarom? Omdat het verbinden van ongelijksoortige ideeën, perspectieven en ervaringen innovatie en ontdekking voedt. Onze 200 hectare grote campus biedt eindeloze mogelijkheden om te verkennen. Streef ze allemaal na. Droom nieuwe ideeën. Grijp je overweldigende en toekomstige mogelijkheden. Ervaar de rijkdom en verbondenheid van een vrijzinnig kunstonderwijs volledig.

Maak morgen voor onze studenten

Met de 200 miljoen dollar Connect Today, Create Tomorrow uitgebreide campagne - de grootste in de schoolgeschiedenis - hernieuwen we onze toewijding aan onze grondbeginselen als we een gedurfd pad voorwaarts uitstippelen. Bij OWU blijven de blijvende waarden van een vrijzinnig kunstonderwijs afgestudeerden voorbereiden op levens van leiderschap en service in elk segment van onze samenleving. Bedankt voor uw rol bij het behouden van ons erfgoed.

Investeren in onze professoren | Doel: $ 37 miljoen

Vraag iemand wat ze leuk vinden aan OWU, en ze noemen een favoriete professor - of twee of drie. Uw steun stelt OWU in staat om onze grootste troef aan te werven, te koesteren en te ontwikkelen - de mensen die onze leiders van morgen opvoeden, vormen en inspireren.

Beurzen en financiële hulp | Doel: $ 50 miljoen

We mogen de middelen geen belemmering laten zijn voor het transformationele effect van een OWU-opleiding. Of het nu op behoeften is gebaseerd, op verdiensten gebaseerd, of hulp voor een terugkerende student, beurzen kunnen de beslissende factor zijn om een ​​student naar OWU te brengen en ervoor te zorgen dat ze hun diploma kunnen halen.

Investeren in onze campus: kapitaalverbeteringen | Doel: $ 43 miljoen

Onze historische campus is opgeluisterd met een aantal indrukwekkende nieuwe gebouwen en heeft een aantal van onze meest iconische ruimtes nieuw leven en doel gekregen dankzij belangrijke filantropische ondersteuning.

De OWU-verbinding | Doel: $ 35 miljoen

Met dit innovatieve curriculaire programma kunnen studenten de academische theorie verbinden met praktijk uit de praktijk in een mondiale context. Daarnaast wordt de studentstoegang tot stages uitgebreid via het geplande Career Connections Center.

Investeren in elke dag: jaarlijks geven | Doel: $ 35 miljoen

We blijven ons inzetten om onze prachtige campus te behouden en onze high-tech leerruimtes te verbeteren. Van technologie tot programmafinanciering, tot facultaire en personeelsopleiding en salarissen, jaarlijkse geschenken raken elk onderdeel van OWU, elke dag.

Missie

Doelstellingen

Sinds zijn oprichting heeft Ohio Wesleyan zijn connectie behouden met de Methodistenkerk (nu United Methodist), die een kwaliteit van studiebeurs, leiderschap en service biedt die zowel de kerk als de maatschappij heeft verrijkt.

Het charter van Ohio Wesleyan bepaalde dat "de universiteit voor eeuwig wordt geleid volgens de meest liberale principes, toegankelijk voor alle religieuze denominaties en ontworpen voor het welzijn van onze burgers in het algemeen."

In de geest van dit erfgoed definieert de universiteit zichzelf als een gemeenschap van leraren en studenten die zich toelegt op het vrije nastreven van de waarheid. Het probeert in zijn studenten 'kwaliteiten van intellect en karakter te ontwikkelen die nuttig zullen zijn, ongeacht wat ze in het latere leven doen. De transmissie, uitbreiding en ontdekking van kennis staan ​​centraal in de traditie van de vrije kunsten.

Terwijl het aanmoedigen van professionele beurs en het gevoel terecht trots op zijn faculteit en afgestudeerden die nationale of internationale reputatie genieten op hun gebied, heeft de universiteit als haar voornaamste doel om een ​​kwaliteitsinstelling voor onderwijs en leren te zijn. Omdat effectief lesgeven van het grootste belang is, worden leden van de faculteit regelmatig beoordeeld en beoordeeld op uitmuntendheid in het lesgeven.

Ohio Wesleyan beoordeelt zichzelf als het drie doelen heeft bereikt in zijn werk met studenten:

De eerste is kennis overdragen. Inbegrepen hier is kennis over ons cultureel verleden; een liberale opvoeding communiceert wat grote geesten hebben gedacht, grote kunstenaars hebben gecreëerd, grote leiders hebben gedaan. Ook inbegrepen is nieuwe kennis; een liberale opvoeding communiceert wat wordt verworven op de grenzen van het hedendaagse onderzoek en de huidige vooruitgang van de menselijke geest. Het doel van het overdragen van kennis begint met de overtuiging dat het intrinsiek de moeite waard is om de kennis en het inzicht overgedragen door de geesteswetenschappen, kunsten en wetenschappen te bezitten.

Het tweede hoofddoel is het ontwikkelen en verbeteren van bepaalde belangrijke vaardigheden van studenten. Terwijl ze door het curriculum van de universiteit gaan, beveiligen studenten de basisvaardigheden van lezen, schrijven en kwantitatieve analyse. Ze bouwen op deze vaardigheden de capaciteit om kritisch en logisch na te denken, om de methoden van de verschillende onderzoeksgebieden te gebruiken en om de symbolische talen te begrijpen die worden gebruikt om kennis in de huidige maatschappij te codificeren en over te brengen. Ze kunnen op verschillende gebieden esthetische gevoeligheden of creatief talent ontwikkelen. Veel studenten leren theorie integreren met de praktijk door zich voor te bereiden op een loopbaan binnen verschillende disciplines en door pre-professionele en professionele programma's.

Het derde doel is om onderwijs in de context van waarden te plaatsen. Liberaal onderwijs probeert zich te ontwikkelen in studenten, begrip van zichzelf, waardering voor anderen en bereidheid om de verantwoordelijkheden van burgerschap in een vrije samenleving te vervullen. Het erkent dat getrainde gevoeligheid voor persoonlijke en publieke waardeproblemen, gebaseerd op een goed begrip van verschillende culturele erfgoed, belangrijk is voor volwassen worden en voor een goed leven. Het verleent een hoge eer aan intellectuele eerlijkheid. In overeenstemming met onze methodistische traditie moedigt Ohio Wesleyan de bezorgdheid voor alle religieuze en ethische kwesties aan en stimuleert zij haar studenten om hun eigen opvattingen in het licht van deze kwesties te onderzoeken.

Voor zover Ohio Wesleyan royaal onderwijs geeft, vervult het zijn ultieme doel om studenten uit te rusten met kennis, competentie en karakter voor leiderschap, service en voortgezet leren in een complexe en steeds globalere samenleving.

Locaties

Delaware

Address
South Sandusky Street,61
43015 Delaware, Ohio, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden