Lees de Officiële Beschrijving

Ohio Wesleyan biedt een buffet van alles-je-kan-ervaring van leren en ervaren en doen waardoor je meer wilt.

Sinds 1842.

Nog steeds onverzadigbaar.

Ohio Wesleyan University is een gemeenschap van mensen die een onverzadigbare honger naar leven en leren hebben. We zijn gepassioneerd en willen graag verbindingen leggen met de wereld om ons heen en de wereld binnenin. Waarom? Omdat het verbinden van ongelijksoortige ideeën, perspectieven en ervaringen innovatie en ontdekking voedt. Onze 200 hectare grote campus biedt eindeloze mogelijkheden om te verkennen. Streef ze allemaal na. Droom nieuwe ideeën. Grijp je overweldigende en toekomstige mogelijkheden. Ervaar de rijkdom en verbondenheid van een vrijzinnig kunstonderwijs volledig.

Maak morgen voor onze studenten

Met de 200 miljoen dollar Connect Today, Create Tomorrow uitgebreide campagne - de grootste in de schoolgeschiedenis - hernieuwen we onze toewijding aan onze grondbeginselen als we een gedurfd pad voorwaarts uitstippelen. Bij OWU blijven de blijvende waarden van een vrijzinnig kunstonderwijs afgestudeerden voorbereiden op levens van leiderschap en service in elk segment van onze samenleving. Bedankt voor uw rol bij het behouden van ons erfgoed.

Investeren in onze professoren | Doel: $ 37 miljoen

Vraag iemand wat ze leuk vinden aan OWU, en ze noemen een favoriete professor - of twee of drie. Uw steun stelt OWU in staat om onze grootste troef aan te werven, te koesteren en te ontwikkelen - de mensen die onze leiders van morgen opvoeden, vormen en inspireren.

Beurzen en financiële hulp | Doel: $ 50 miljoen

We mogen de middelen geen belemmering laten zijn voor het transformationele effect van een OWU-opleiding. Of het nu op behoeften is gebaseerd, op verdiensten gebaseerd, of hulp voor een terugkerende student, beurzen kunnen de beslissende factor zijn om een ​​student naar OWU te brengen en ervoor te zorgen dat ze hun diploma kunnen halen.

Investeren in onze campus: kapitaalverbeteringen | Doel: $ 43 miljoen

Onze historische campus is opgeluisterd met een aantal indrukwekkende nieuwe gebouwen en heeft een aantal van onze meest iconische ruimtes nieuw leven en doel gekregen dankzij belangrijke filantropische ondersteuning.

De OWU-verbinding | Doel: $ 35 miljoen

Met dit innovatieve curriculaire programma kunnen studenten de academische theorie verbinden met praktijk uit de praktijk in een mondiale context. Daarnaast wordt de studentstoegang tot stages uitgebreid via het geplande Career Connections Center.

Investeren in elke dag: jaarlijks geven | Doel: $ 35 miljoen

We blijven ons inzetten om onze prachtige campus te behouden en onze high-tech leerruimtes te verbeteren. Van technologie tot programmafinanciering, tot facultaire en personeelsopleiding en salarissen, jaarlijkse geschenken raken elk onderdeel van OWU, elke dag.

Missie

Doelstellingen

Sinds zijn oprichting heeft Ohio Wesleyan zijn connectie behouden met de Methodistenkerk (nu United Methodist), die een kwaliteit van studiebeurs, leiderschap en service biedt die zowel de kerk als de maatschappij heeft verrijkt.

Het charter van Ohio Wesleyan bepaalde dat "de universiteit voor eeuwig wordt geleid volgens de meest liberale principes, toegankelijk voor alle religieuze denominaties en ontworpen voor het welzijn van onze burgers in het algemeen."

In de geest van dit erfgoed definieert de universiteit zichzelf als een gemeenschap van leraren en studenten die zich toelegt op het vrije nastreven van de waarheid. Het probeert in zijn studenten 'kwaliteiten van intellect en karakter te ontwikkelen die nuttig zullen zijn, ongeacht wat ze in het latere leven doen. De transmissie, uitbreiding en ontdekking van kennis staan ​​centraal in de traditie van de vrije kunsten.

Terwijl het aanmoedigen van professionele beurs en het gevoel terecht trots op zijn faculteit en afgestudeerden die nationale of internationale reputatie genieten op hun gebied, heeft de universiteit als haar voornaamste doel om een ​​kwaliteitsinstelling voor onderwijs en leren te zijn. Omdat effectief lesgeven van het grootste belang is, worden leden van de faculteit regelmatig beoordeeld en beoordeeld op uitmuntendheid in het lesgeven.

Ohio Wesleyan beoordeelt zichzelf als het drie doelen heeft bereikt in zijn werk met studenten:

De eerste is kennis overdragen. Inbegrepen hier is kennis over ons cultureel verleden; een liberale opvoeding communiceert wat grote geesten hebben gedacht, grote kunstenaars hebben gecreëerd, grote leiders hebben gedaan. Ook inbegrepen is nieuwe kennis; een liberale opvoeding communiceert wat wordt verworven op de grenzen van het hedendaagse onderzoek en de huidige vooruitgang van de menselijke geest. Het doel van het overdragen van kennis begint met de overtuiging dat het intrinsiek de moeite waard is om de kennis en het inzicht overgedragen door de geesteswetenschappen, kunsten en wetenschappen te bezitten.

Het tweede hoofddoel is het ontwikkelen en verbeteren van bepaalde belangrijke vaardigheden van studenten. Terwijl ze door het curriculum van de universiteit gaan, beveiligen studenten de basisvaardigheden van lezen, schrijven en kwantitatieve analyse. Ze bouwen op deze vaardigheden de capaciteit om kritisch en logisch na te denken, om de methoden van de verschillende onderzoeksgebieden te gebruiken en om de symbolische talen te begrijpen die worden gebruikt om kennis in de huidige maatschappij te codificeren en over te brengen. Ze kunnen op verschillende gebieden esthetische gevoeligheden of creatief talent ontwikkelen. Veel studenten leren theorie integreren met de praktijk door zich voor te bereiden op een loopbaan binnen verschillende disciplines en door pre-professionele en professionele programma's.

Het derde doel is om onderwijs in de context van waarden te plaatsen. Liberaal onderwijs probeert zich te ontwikkelen in studenten, begrip van zichzelf, waardering voor anderen en bereidheid om de verantwoordelijkheden van burgerschap in een vrije samenleving te vervullen. Het erkent dat getrainde gevoeligheid voor persoonlijke en publieke waardeproblemen, gebaseerd op een goed begrip van verschillende culturele erfgoed, belangrijk is voor volwassen worden en voor een goed leven. Het verleent een hoge eer aan intellectuele eerlijkheid. In overeenstemming met onze methodistische traditie moedigt Ohio Wesleyan de bezorgdheid voor alle religieuze en ethische kwesties aan en stimuleert zij haar studenten om hun eigen opvattingen in het licht van deze kwesties te onderzoeken.

Voor zover Ohio Wesleyan royaal onderwijs geeft, vervult het zijn ultieme doel om studenten uit te rusten met kennis, competentie en karakter voor leiderschap, service en voortgezet leren in een complexe en steeds globalere samenleving.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BBA

Ohio Wesleyan University

Voorbereiding op de toekomst van het bedrijfsleven - dat is de focus van OWU's hoofdadministratie voor bedrijfsbeheer. Je leert de functies en bedrijfsprocessen in een dy ... [+]

Bachelor in Bedrijfsadministratie

Voorbereiding op de toekomst van het bedrijfsleven - dat is de focus van OWU's hoofdadministratie voor bedrijfsbeheer. Je leert de functies en bedrijfsprocessen in een dynamische en mondiale economie te plannen, organiseren, leiden en controleren. Het programma is zeldzaam in een nationale liberale kunstomgeving, waardoor je hoogwaardige bedrijfseducatie krijgt, samen met een liberale kunststichting, die je voorbereidt op zinvol werk en leven.

Bedrijfseducatie aan de OWU is aanzienlijk anders dan aan een grote universiteit. Je leert anders te denken, zodat je je kunt onderscheiden van de rest. U zult profiteren van rigoureuze businessklassen, ervaring uit de praktijk en nauwe banden met uw professoren. Je studeert af met een gedegen bedrijfskennis en een vrijzinnig kunsteducatie die je helpt vaardigheden te ontwikkelen waar werkgevers hunkeren: kritisch denken, beslissingen nemen, communiceren, creativiteit, teamwork en een wereldwijd perspectief. Dit zijn ook essentiële vaardigheden voor beginnende ondernemers.... [-]

Verenigde Staten Delaware
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Ohio Wesleyan University

Data-analyse is een snel groeiend beroep op een breed scala van gebieden, waaronder financiën, gezondheidszorg, verzekeringen, biomedisch onderzoek, informatica, marketin ... [+]

Bachelor in Data Analytics

Data-analyse is een snel groeiend beroep op een breed scala van gebieden, waaronder financiën, gezondheidszorg, verzekeringen, biomedisch onderzoek, informatica, marketing en vele andere gebieden. Experts in data-analyse worden al snel gewaardeerd voor hun vermogen om grote hoeveelheden data te verwerken, significante trends te detecteren en inzichten te genereren die belangrijke beslissingen mogelijk maken.

Over de majoor

Deze major combineert onderzoek in wiskunde en informatica met een stevige basis in de vrije kunsten. In haar TED Talk over uitdagingen bij het interpreteren van big data zei data-analist Susan Etlinger: "Wat we in plaats daarvan moeten doen, is een beetje meer tijd besteden aan zaken als humaniora en sociologie, en de sociale wetenschappen, retoriek, filosofie, ethiek, omdat ze ons context geven die zo belangrijk is voor big data, en omdat ze ons helpen om beter kritische denkers te worden. "... [-]

Verenigde Staten Delaware
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Ohio Wesleyan University

Deze biologie major biedt een basis in biologische principes met het grootste bereik van flexibiliteit in keuzevakken om een ​​verscheidenheid van biologische onderwerpen ... [+]

Bachelor in de biologie

Biologie is de studie van het leven, van het moleculaire niveau tot het hele organisme tot de wereldwijde biosfeer. Biologen onderzoeken alle aspecten van levende systemen en biologische ontdekkingen blijven de menselijke gezondheid, voedselproductie en ecologische duurzaamheid verbeteren.

Over de majoor

Deze biologie major biedt een basis in biologische principes met het grootste bereik van flexibiliteit in keuzevakken om een ​​verscheidenheid van biologische onderwerpen te verkennen . Als biologie-majoor leer je om biologische processen van afzonderlijke cellen tot hele organismen te identificeren, wijzigen of beheren.

Sleutelwoorden: geneeskunde, gezondheidszorg, volksgezondheid, instandhouding, geavanceerd onderzoek, laboratoriumwetenschappen, veldonderzoek, milieuwetenschappen, biotechnologie, farmaceutische arena's.... [-]

Verenigde Staten Delaware
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Ohio Wesleyan University

Chemie stelt ons in staat te begrijpen hoe atomen en moleculen zich gedragen en hoe dat gedrag leidt tot alles wat we weten en waar we van houden. Het is de studie van ma ... [+]

Bachelor in de chemie

"De synthese van moleculen plaatst chemie dicht bij de kunst. We maken de objecten die wij of anderen vervolgens bestuderen of waarderen. "

- Roald Hoffmann

Chemie stelt ons in staat te begrijpen hoe atomen en moleculen zich gedragen en hoe dat gedrag leidt tot alles wat we weten en waar we van houden. Het is de studie van materie en alle veranderingen die er toe doen kunnen ondergaan. Scheikunde majors streven ernaar om verschillende fenomenen te begrijpen vanuit een moleculair oogpunt.

Over de Majors

OWU biedt twee verschillende majors in de chemie om te voldoen aan de educatieve en carrièredoelen van studenten.

Basic Chemistry bereidt je voor op verschillende posities in de chemische industrie, voer een aantal afgestudeerde programma's in en geef chemie op de middelbare school.ACS-gecertificeerde chemie voldoet aan de aanbevelingen van het American Chemical Society Committee on Professional Training. Door deze major te voltooien, wordt u gecertificeerd door de American Chemical Society. ACS-gecertificeerde majors zijn bijzonder aantrekkelijk voor de industrie. Met de meer uitgebreide curriculaire ontwikkeling van deze major, zijn studenten ook beter voorbereid op hun studie in chemie en industrieel onderzoek. Deze major wordt sterk aanbevolen voor studenten die een carrière in de chemie nastreven.Chemie Major (BA)... [-]
Verenigde Staten Delaware
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Ohio Wesleyan University

Ohio Wesleyan is een van de weinige kleine hogescholen met twee nauw geïntegreerde life science-afdelingen: Botany ... [+]

Bachelor in de dierkunde

Ohio Wesleyan is een van de weinige kleine hogescholen met twee nauw geïntegreerde life science-afdelingen: Botany

Over de Majors

Het zoölogieprogramma van Ohio Wesleyan biedt je twee belangrijke opties, dus je kunt een programma maken dat past bij je interesses en carrièredoelen.

De generaal zoölogie- majoor is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in de studie van mensen en andere dieren, maar misschien niet willen een professionele carrière in de geneeskunde of zoölogie voort te zetten. Vaak kiezen majors van de algemene zoölogie ervoor major in een andere discipline te verdubbelen, waardoor hun carrièremogelijkheden verder worden uitgebreid.De Pre-Professional Zoology Major is meer geschikt voor degenen die zich voorbereiden op een medische school of een studie in de zoölogie. De voltooiing van deze major zal voldoen aan de minimale toelatingseisen van bijna alle graduate programma's in de biologie of zoölogie en voldoet ook aan de meeste van de voorwaarden voor medische, tandheelkundige en diergeneeskundige scholen.Zoölogie, generaal majoor... [-]
Verenigde Staten Delaware
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Ohio Wesleyan University

Als je kiest voor major in Economics, volg je cursussen micro-economie, macro-economie, onderzoeksmethoden, internationale en vergelijkende economie en een integrerend se ... [+]

Bachelor in de economie

Economie is een sociale wetenschap die zich bezighoudt met het maken van keuzes wanneer middelen schaars zijn. Naast dat het wordt gebruikt in het bedrijfsleven, wordt de economie gebruikt om de ontwikkeling van landen met lagere inkomens te helpen, hulplanden te helpen die werkloosheidsproblemen aanpakken, de beste manier vinden om het milieu te verbeteren, begrijpen waarom consumenten kopen wat ze kopen en uitleggen wat bepaalt het inkomen van mensen.

Over de majoor

Als je kiest voor major in Economics, volg je cursussen micro-economie, macro-economie, onderzoeksmethoden, internationale en vergelijkende economie en een integrerend senior seminar. Je bent goed voorbereid om je carrière te beginnen of in een vergevorderd stadium te werken. En als je over graduate werk nadenkt, wil je substantieel werk in de wiskunde opnemen.... [-]

Verenigde Staten Delaware
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Ohio Wesleyan University

Het cursusaanbod in de informatica bereidt je voor op een professionele baan of een vervolgstudie in de graduate school. ... [+]

Bachelor in de informatica

Het cursusaanbod in de informatica bereidt je voor op een professionele baan of een vervolgstudie in de graduate school.

Over de majoor

Studenten beginnen normaal met de inleidende cursus in informatica en programmeren. Dit wordt gevolgd door tussentijdse cursussen die de basisvraagstukken van hardware en software behandelen. Studenten leren een verscheidenheid aan programmeertalen op hoog niveau (inclusief C / C en Schema), assembleertaal, het UNIX-besturingssysteem, objectgeoriënteerd programmeren en worden vertrouwd met de universitaire en departementale computerhardware.

Veel gebieden van de theoretische en toegepaste informatica worden behandeld in de geavanceerde cursussen. Majors volgen cursussen in de theorie van berekening en analyse van algoritmen. De afdeling biedt toegepaste cursussen in database-theorie, besturingssystemen en kunstmatige intelligentie. Voor studenten die geïnteresseerd zijn in computertalen, zijn de cursusaanbiedingen inclusief het ontwerpen van compilers en de theorie van programmeertalen.... [-]

Verenigde Staten Delaware
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Ohio Wesleyan University

Voor het ontwikkelen van de breedte en diepgang van kennis, neem je een speciaal kerncurriculum dat speciaal is ontworpen voor OWU-politiek en overheids majors. In nauwe ... [+]

Bachelor in de politiek

Je bestudering van de overheid zal een rijke mix zijn van het echte en het ideale, van waarden die vaak in conflict zijn met elkaar en de praktische obstakels die hen in de weg staan. Deze interacties confronteren ons elke dag als individuen, burgers van onze natie en leden van de wereldwijde gemeenschap.

Over de majoor

Voor het ontwikkelen van de breedte en diepgang van kennis, neem je een speciaal kerncurriculum dat speciaal is ontworpen voor OWU-politiek en overheids majors. In nauwe samenwerking met uw facultaire adviseur, selecteert u cursussen in elk kerngebied om uw unieke interesses en carrièredoelen te realiseren. De afdeling biedt ook een minor van vijf gangen aan.... [-]

Verenigde Staten Delaware
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Ohio Wesleyan University

Vooraanstaande in de psychologie opent de deur naar een wereld van mogelijkheden, en alumni van de OWU-psychologie doen op veel gebieden in het land vitaal werk. Psycholo ... [+]

Bachelor in de psychologie

Vooraanstaande in de psychologie opent de deur naar een wereld van mogelijkheden, en alumni van de OWU-psychologie doen op veel gebieden in het land vitaal werk. Psychologie majors verzamelen en analyseren gegevens en leren de waargenomen trends te communiceren. Velen doen ook mee aan unieke projecten met professoren.

Over de majoor

Als psychologie-majoor bij OWU bestudeer je een breed scala aan onderwerpen:

van de sociale en intellectuele ontwikkeling van de persoon tot de preventie en behandeling van psychische stoornissen,van operante en Pavlovische analyses van gedrag tot modellen van menselijke denkprocessen,van de analyse van hersencircuits tot de mechanismen van langetermijngeheugen,van het gedrag van personen in isolatie naar groepsgedrag in organisaties,van de biologische grondslagen van visuele waarneming tot de therapeutische middelen om mensen met schizofrenie te behandelen.... [-]
Verenigde Staten Delaware
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Ohio Wesleyan University

De major begint met calculus en verplaatst naar tussentijdse cursussen die de basis leggen voor verdere verkenning van de wiskunde. Eén is vereist om een ​​theoretische c ... [+]

Bachelor in de wiskunde

De afdeling biedt cursussen voor studenten die op werk of afstuderen in wiskunde, statistiek of wiskundeonderwijs anticiperen. Daarnaast bieden we cursussen voor studenten die wiskunde of statistieken willen gebruiken ter ondersteuning van een andere major of gewoon om iets nieuws en kwantitatief te leren.

Over de majoor

De major begint met calculus en verplaatst naar tussentijdse cursussen die de basis leggen voor verdere verkenning van de wiskunde. Eén is vereist om een ​​theoretische cursus in de analyse of algebra te volgen en ook een cursus (of men kan vaardigheid demonstreren) in computerprogrammering. Van daaruit biedt de afdeling een uitgebreide verzameling geavanceerde wiskundecursussen die studenten voorbereiden op een verscheidenheid aan carrièremogelijkheden.... [-]

Verenigde Staten Delaware
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Ohio Wesleyan University

Ohio Wesleyans onderscheidende internationale studies major richt zich op ervaring en connecties. Als student heb je veel kansen om echte ervaring op te doen door middel ... [+]

Bachelor in internationale studies

Ohio Wesleyans onderscheidende internationale studies major richt zich op ervaring en connecties. Als student heb je veel kansen om echte ervaring op te doen door middel van stages en onderzoeksprojecten in Washington, DC en locaties over de hele wereld. Net zo belangrijk, je hebt dagelijks internationale kansen op de campus - ontmoet internationale beleidsdeskundigen en -geleerden, Skyping met leiders van de NAVO en andere internationale organisaties, interactie met OWU-alumni op het hoogtepunt van federale agentschappen, en woon op een campus met medestudenten van over de hele wereld de wereld.

Inleiding tot het programma

In het programma International Studies zul je onderzoeken hoe landen omgaan in onze steeds kleiner wordende wereld. Of u nu geïnteresseerd bent in het onderzoeken van problemen in de wereld in het algemeen, of in een bepaalde regio van de wereld, de interdisciplinaire aard van internationale studies geeft u de kans om nauw samen te werken met verschillende professoren en een major te ontwikkelen die uw intellectuele verzadigt belangen.... [-]

Verenigde Staten Delaware
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
South Sandusky Street,61
43015 Delaware, Ohio, Verenigde Staten