Palm Beach State College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Pathway naar succes in Palm Beach County

Over ons Sinds de opening meer dan 80 jaar geleden, is Palm Beach State College een integrale speler in de opmerkelijke groei en welvaart van Palm Beach County. Onze afgestudeerden - al generaties lang leiders in de gemeenschap en het bedrijfsleven - hebben invloed gehad op elke branche en doen dat nog steeds.

Palm Beach State, opgericht in 1933 als Florida's eerste openbare gemeenschapscollege, is gegroeid van drie klaslokalen en 41 lokale studenten tot vijf campussen en 48.757 studenten uit meer dan 161 landen. PBSC is een van de beste producenten van afgestudeerden met een universitair diploma in de VS en biedt ook baccalaureaat-graden, professionele certificaten, loopbaantraining en bedrijfs- en voortgezet onderwijs.

Door de jaren heen heeft Palm Beach State College zijn missie, programma's en bereik uitgebreid tot de grootste instelling voor hoger onderwijs in Palm Beach County en de vierde grootste (op basis van FTE) van de 28 hogescholen in het Florida College System. Elk jaar kiezen meer afgestudeerden van de middelbare school in Palm Beach County voor PBSC dan voor welke andere instelling dan ook. Studenten schrijven zich in op campuslocaties in Lake Worth, Boca Raton, Palm Beach Gardens, Belle Glade en Loxahatchee Groves, en volgen ook online cursussen.

Locaties

Lake Worth

Address
South Congress Avenue,4200
33461 Lake Worth, Florida, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden