Palo Alto University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De universiteit van Palo Alto, opgericht in 1975 als de Pacific Graduate School of Psychology, is toegewijd aan het verbeteren van het leven door middel van onderwijs en onderzoek verankerd in psychologie, klinische training en praktijk in een verscheidenheid van culturen en service aan gemeenschappen over de hele wereld.

OVER

Palo Alto University (PAU) is een particuliere non-profit onderwijsinstelling, opgericht in 1975 als de Pacific Graduate School of Psychology (PGSP), een onafhankelijke, professionele school. PGSP werd in 1986 voor het eerst geaccrediteerd door het regionale akkrediteringsorgaan, de Westelijke Vereniging van Scholen en Hogescholen. Het is sindsdien voortdurend geaccrediteerd. PGSP is in augustus 2009 opnieuw geïntegreerd als Palo Alto University. PAU is toegewijd aan onderwijs met een nadruk op de gedrags- en sociale wetenschappen; Het bevorderen van toekomstige vernieuwers en leiders ten behoeve van de maatschappij; Kennis opbouwen door onderzoek en scholing van het hoogste niveau; En het leveren van diensten aan de gemeenschap die door wetenschap en wetenschap wordt geïnformeerd.

PAU onderhoudt ook diverse internationale samenwerkingen, die lokale, klinische praktijkopleiding in China en Latijns Amerika ondersteunen voor studenten die deelnemen aan PAU's online MA in Counseling programma. De universiteit is ook in samenwerkingsverbanden met veel gemeenschapsorganisaties, waaronder de Stanford School of Medicine, het departement veteranenzaken, het Palo Alto Medical Center en andere geestelijke gezondheidszorgorganisaties. Het Gronowski Center, een universiteit geaffilieerde organisatie, levert goedkope geestelijke gezondheidsdiensten en biedt ook waardevolle, begeleide opleiding aan PAU-afgestudeerde studenten. Daarnaast sponsor PAU diverse academische centra toegewijd aan geestelijke gezondheidszorg, bewijsgebaseerde zorg voor LGBTQ-klanten, uitmuntendheid in diversiteit en gemeenschapszorg en op internet gebaseerde mondiale gezondheidszorg. Op zoek naar de toekomst ontwikkelt PAU programma's om volksmoord overlevenden in Rwanda te helpen.

Missie, waarden en visie

Mission Statement

Engaging Minds en verbetering van leven lokaal en globaal door middel van innovatieve educatie.

Visie

Door samenwerkend leiderschap transformeren we op meetbare en verantwoorde manieren de kwaliteit van leven door psychologische inzichten, wetenschappelijke strengheid en medelijden voor de mensheid.

Kernwaarden

Alle bestaande en beoogde programma's dienen de volgende kernwaarden te bevatten:

  • Diversiteit en insluiting in alle pogingen (zie de faculteitsverklaring over diversiteit en inclusie)
  • Uitmuntendheid en onderscheid in alle aspecten van programma's en operaties
  • Innovatie in het nastreven van wetenschap, bewijsgebaseerde praktijk en pedagogiek
  • Operationele transparantie
  • fiscale verantwoordelijkheid
  • Sterke, samenwerkende relaties met lokale, nationale en internationale partners
  • Verbintenis tot de persoonlijke en professionele groei van elke student
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BSc's » Bekijk MA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BSc

B.S. Business Psychology

Campus of Online Voltijd 2 jaar September 2018 Verenigde Staten Palo Alto USA Online +1 more

[+]

Zakelijke communicatie Bedrijfsethiek [-]

Videos

PAU Faculty

Program Formats and Details