Parkland College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Parkland Instituut heeft consequent versterkt haar wereldwijde reputatie voor academische uitmuntendheid en de gemeenschap verrijking sinds de oprichting in 1967. Met campussen gelegen in het centrum van Champaign, Illinois, heeft het Instituut academische en beroepsonderwijs technisch onderwijs voor meer 210.000 mensen gegenereerd in de laatste 4 decennia.

De school is uitgegroeid tot een centrum van onderwijskansen en de gemeenschap verrijking in het centrale oostelijke regio van Illinois en heeft een nationale reputatie voor haar uitstekende academische normen, innovatieve cursussen en kwaliteitsklassen ondertekend. De Compact Program Coordination (Articulation Compact Program) kunnen studenten van Parkland voltooien een Associate van Kunsten en Wetenschappen (vergelijkbaar technologische afstudeerders, twee jaar) om de overdracht aan een aantal universiteiten in de staat Illinois te bereiken. Al de Illinois Articulation Initiative (IAI) kan voltooien een reeks cursussen te zorgen voor de overdracht tussen de deelnemende instellingen in het hele land.

Voordelen van de 'Parkland ervaring' Parkland opent de deur naar nieuwe mogelijkheden voor buitenlandse studenten door hen meer dan alleen een kans om te studeren en wonen in een institutionele Amerikaanse omgeving.

Belangrijkste kenmerken Erkenning Het instituut is erkend door de 'School Association en North Central Instituten' sinds 1972. Daarnaast worden de beroepsopleidingen van het Instituut geaccrediteerd door verschillende instanties van de werkgelegenheid.

Studentengemeenschap Gedifferentieerde De campus van het instituut is de diffuser punt van de student gemeenschap, waar de gemiddelde jaarlijkse abonnees overtreft 18.000 studenten uit vele delen van de wereld.

Competent en behulpzaam Parkland faculteiten van de hogescholen bieden masteropleidingen in specifieke gebieden en handelen voortgezet onderwijs en de praktijk in zijn 'Centre of Excellence in Learning and Teaching'.

Academische Diversiteit Meer dan 100 diploma's en certificaat programma's voor loopbaanontwikkeling overdracht of universiteit, of specifieke beroepsopleiding. Meer dan 600 werknemers geheel of gedeeltelijk, met inbegrip van wetenschappers, adviseurs en bibliothecarissen. Academische ondersteuning voor alle stijlen en niveaus van onderwijs. Leermogelijkheden op de campus, virtueel leren en 'hybride' leren (een combinatie van methoden, technieken en leermiddelen). Beroepskeuzebegeleiding. Kleine klassen en gespecialiseerde laboratoria. Gemiddeld 20 leerlingen per klas. Diploma's omvatten Associate in Arts, Associate in Science, Associate in Visual Arts, Associate in de ingenieurswetenschappen, Associate in de Toegepaste Wetenschappen en Associate General Studies. (Associate Diploma's worden aangeboden in samenwerking met cursussen in andere universiteiten) partnerschappen met andere instellingen voor geavanceerde graden in de vier jaar.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Associate of Science - HealthcareStudies » Bekijk Associate of Applied Science » Bekijk Associate of Science - AcademicCourses » Bekijk Associate of Arts » Bekijk Associate Degrees » Bekijk Cursus »

Videos

Parkland College

Contact

Parkland College

Adres 2400 West Bradley Ave
61821 Champaign, Illinois, Verenigde Staten
Telefoon +1 217-351-2200