Pennsylvania College of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Penn College

Pennsylvania College of Technology, een speciale missie filiaal van Penn State, is een nationale leider in toegepaste technologie onderwijs en behoort tot de top 10 publieke regionale colleges in het noorden door Best Colleges US News'. Penn College biedt meer dan 100 bachelor, associate, en een certificaat majors in een carrière, variërend van productie, ontwerp, transport en bouw tot gastvrijheid, de gezondheid, het bedrijfsleven, en natuurlijke hulpbronnen. Alle online opleidingen worden aangeboden op de in-state collegegeld tarief.

Onderwijsfilosofie

Op Penn College, we geloven dat de beste voorbereiding voor een succesvolle carrière is een leeromgeving die toegepast, real-world instructie benadrukt. Wij bieden ervaringsleren in kleine klassen en laboratoria met state-of-the-art apparatuur, begeleid door ervaren docenten met het bedrijfsleven en ervaring in de sector. De meeste cursussen hebben drie of meer uren lab tijd per week, te beginnen in je eerste semester. U kunt uw CV met stages en cursorisch ervaringsgerichte mogelijkheden met echte bedrijven over de hele wereld op te bouwen. Veel programma's vereisen een senior sluitstuk project die u toelaat om toe te passen alles wat je hebt geleerd om een ​​real-world scenario, zodat u met een uitgebreide, tastbaar voorbeeld om je werk te presenteren aan potentiële werkgevers. Onze samenwerkingsverbanden met het bedrijfsleven en de industrie ons curriculum relevant blijft.

De universiteit van Penn

Built for Success

Wij streven ernaar om een ​​holistische ervaring die educatieve, lichamelijke, persoonlijke en sociale ontwikkeling bevordert bieden. Als student heb je een wereld van ondersteuning binnen handbereik - begeleiding, studiebegeleiding, zoeken naar een baan hulp, begeleiding, persoonlijke begeleiding, en arbeidsongeschiktheid accommodaties. Uw succes en welzijn is onze hoogste prioriteit.

Campus leven

Op Penn College, hands-on technologie toegepast onderwijs combineert met levendige campus leven in een traditionele campus omgeving. Je bouwt blijvende vriendschappen door lid te studentenorganisaties: van broederschappen samenlevingen, academische organisaties om geloof gebaseerde groepen, dienstverlening aan de gemeenschap groepen te eren naar club sport. U kunt leven op de campus, genieten van all-you-zorg-en-klare eetgelegenheden, sporten in het fitnesscentrum, een concert bijwonen, deelnemen aan leuke weekend en 's avonds activiteiten en evenementen, neem bus reizen naar de grote steden en sportevenementen, en nog veel meer.

Atletiek

Als een Wildcat, dan heb je de mogelijkheid om competitief te spelen op de NCAA Division III-niveau of gewoon voor de lol in een verscheidenheid aan sporten te hebben. Intercollegiate teams onder andere boogschieten, honkbal, mannen en vrouwen basketbal, cross country, golf, mannen en vrouwen voetbal, tennis, worstelen, en vrouwen volleybal. Club sporten zijn dance team, vechtsporten, mannen lacrosse, mannen volleybal en powerlifting.

De universiteit van Penn

Penn College in een oogopslag / Fast Facts

 • Belangrijkste campus: Main campus omvat 131 acres in Williamsport, Pennsylvania, binnen enkele uren van Philadelphia, Pittsburgh, New York en Washington, DC
 • Aviation Center: Aviation programma's worden onderwezen op de 5.8-acre Lumley Aviation Center in Montoursville, PA.
 • Earth Science Center: Natuurlijke hulpbronnen programma's zijn ondergebracht in de 409-acre Schneebeli Earth Science Center in Montgomery, PA.
 • 100+ academische majors: Penn College biedt gecombineerde BS / MS, vrijgezel, associate, certificaat graden. Online programma's worden aangeboden aan in-state collegegeld tarief.
 • Persoonlijke aandacht: gemiddelde klasgrootte - 17; Student-to-faculteit verhouding - 14: 1.
 • 60+ Studentenorganisaties
 • 13 NCAA Division III atletische teams
 • Geaccrediteerd door de Commissie Midden-Staten op het Hoger Onderwijs

Penn College Waarden

 • Hands-on onderwijs: Wij geloven dat de beste voorbereiding voor een succesvolle carrière is een leeromgeving te benadrukken toegepast, real-world instructie. Wij bieden ervaringsleren in kleine klassen en laboratoria met state of the art apparatuur, begeleid door ervaren docenten met het bedrijfsleven en ervaring in de sector.
 • Student-Centered Environment: het beste belang van onze studenten is de prioriteit beïnvloeden van onze besluitvorming. Als een open inschrijving universiteit, geloven in de waardigheid en de waarde van ieder individu, streven we ernaar om een ​​holistische ervaring dat onderwijs, lichamelijke, persoonlijke en sociale ontwikkeling bevordert bieden.
 • Handel en Industrie Partnerships: Als een ondernemende instelling, ontwikkelen we samenwerkingsverbanden met het bedrijfsleven en de industrie om ervoor te zorgen ons curriculum blijft actueel, stimuleert een leven lang leren, en bereidt onze afgestudeerden om succesvol te concurreren op de wereldmarkt. Dit biedt mogelijkheden voor docenten om hun vaardigheden studenten werken op basis van ervaringen verwerven verbeteren, het College voor technologie en wetenschap ondersteunen, en de gemeenschap krijgen om te profiteren van een hooggekwalificeerde arbeidskrachten.
 • Gemeenschap van Respect: We zijn toegewijd aan diversiteit, inclusiviteit, verdraagzaamheid en wellevendheid. We erkennen dat de eerbiediging van de individuele verschillen is het fundament van het maatschappelijk gedrag tegenover het college gemeenschap.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk BSc's » Bekijk BScs »

Programma's

Deze school biedt ook:

BSc

Bachelor In Bedrijfsadministratie - Bank En Financiën Concentratie

Campus Voltijd 4 jaar January 2018 Verenigde Staten Williamsport

De Bachelor in Bedrijfswetenschappen bereidt de studenten voor met de vaardigheden die nodig zijn om te voldoen aan de zakelijke eisen van vandaag en die voor de toekomst. Deze belangrijke biedt studenten met een solide business kern die een uitgebreide achtergrond in de functionele gebieden van marketing, finance, accounting en management omvat; [+]

Bachelor in Bedrijfswetenschappen - Bank en Financiën Concentratie De Bachelor of Science in Business Administration Bereidt de studenten voor met de vaardigheden die nodig zijn om te voldoen aan de zakelijke eisen van vandaag en die voor de toekomst. Dit hoofdvak biedt studenten een solide zakelijke kern die een uitgebreide achtergrond omvat in de functionele gebieden van marketing, finance, accounting en management; Een begrip van het bedrijfsomgeving om de juridische, economische, gedrags-, menselijke, ethische en internationale aspecten in te vullen; Technische vaardigheden in informatiesystemen en kwantitatieve analyse; En de mogelijkheid om te communiceren, te integreren en te synthetiseren. Studenten die de Bank- en financieringsconcentratie Zal een goed begrip ontwikkelen van: Investeringen Risk Management Monetaire en bancaire Internationaal Bedrijf en Financiën Studenten worden aangemoedigd om de serie 6 en 63 effectenvergunning examens te nemen. Carrièremogelijkheden Afgestudeerden kunnen verwachten dat zij werkzaam zijn als financieel analisten, persoonlijke financiële adviseurs, verzekeringsgaranties en verkoop, of in bankposities zoals leningambtenaren. De mogelijkheden voor werkgelegenheid bestaan ​​landelijk, maar de meeste afgestudeerden van deze grote worden in Pennsylvania gewerkt, met name in Williamsport, Harrisburg, Philadelphia en Pittsburgh. Aanbevolen middelbare school vakken Engels en wiskunde cursussen (inclusief algebra). Programma Doelen Een afgestudeerde van deze belangrijke moeten kunnen: Klassieke theorieën van financiën beoordelen, kritiseren en synthetiseren met meer recente ontwikkelingen in gedragsfinanciering. Analyseer effectief financieel besluitvorming met gebruikmaking van actueel onderzoek, technologie en gegevensbronnen. Evalueer de economische, ethische, sociologische en technologische krachten die de financiële instellingen, de financiële markten en het financiële systeem ooit veranderen. Het strategische managementproces toepassen... [-]

Bachelor In Bouwkunde En Duurzaam Ontwerp

Campus Voltijd 4 jaar January 2018 Verenigde Staten Williamsport

De bachelor in bouwkunde en duurzaam ontwerp bevordert een gezondere, meer energie-efficiënte manier om te bouwen, waardoor de negatieve milieueffecten worden verminderd en de uitputting van natuurlijke hulpbronnen vertragen. Studenten studeren een duurzame aanpak van materialen, constructie, website design, het ontwerpen van gebouwen, en de opwekking van energie. [+]

Bachelor in bouwkunde en duurzaam ontwerp De Bachelor of Science in Building Science and Sustainable Design bevordert een gezondere, meer energie-efficiënte manier om te bouwen, het verminderen van de negatieve gevolgen voor het milieu en het vertragen van de uitputting van natuurlijke hulpbronnen. Studenten studeren een duurzame aanpak van materialen, constructie, website design, het ontwerpen van gebouwen, en de opwekking van energie. Daarnaast krijgen de studenten een opleiding krijgen in de opbouw van fundamenteel wetenschappelijk onderzoek met betrekking tot de meting van het bouwen van de prestaties. Studenten ook leren vaardigheden van vitaal belang voor historische behoud en de renovatie en hergebruik van bestaande gebouwen. Afgestudeerden zullen worden uitgerust met de kennis voor het ontwerpen en / of de bouw van gebouwen die een positieve bijdrage aan hun gemeenschappen te maken. De bachelor of science graad in Building Science and Sustainable Design kan toestaan ​​studenten die binnenkomen met een associate degree in Architectural Technology, Building Construction Technology, HVAC Technology, Electrical Technology, of Renewable Energy Technology om een ​​baccalaureaat te verkrijgen met de laatste twee jaar. Afschriften zullen worden beoordeeld op een individuele basis. Carrièremogelijkheden De werkgelegenheid met een breed scala aan werkgevers bestaan ​​land. Potentiële werkgevers zijn onder andere architecten, ingenieurs, aannemers, milieu-organisaties, fabrikanten van bouwmaterialen, en overheidsinstellingen. Mogelijke functiebenamingen omvatten LEED-specialist, duurzaam specialist huisvesting, zonne-energie project manager, groen gebouw analist / consultant, het bouwen van de wetenschap / duurzaamheid onderzoeker, duurzame ontwerper, architecturaal project teamlid, duurzaamheid professioneel, ontwerp / bouw professionele, duurzame HVAC-technologie leider, facility manager en het bouwen... [-]

Bachelor In De Industriële Vormgeving

Campus Voltijd 4 jaar January 2018 Verenigde Staten Williamsport

De Bachelor in Industrial Design curriculum bereidt de studenten voor om ontwerpers van verhandelbare producten en systemen te worden. Deze major is een interdisciplinaire studie van het ontwerp dat esthetiek, ergonomie, kinesiologie, antropometrie, materiaalkunde, engineering, productie, bedrijfsleven en sociale wetenschappen integreert. [+]

Bachelor in Industrieel Ontwerpen De industrieel design Curriculum bereidt studenten voor om ontwerpers van verhandelbare producten en systemen te worden. Deze major is een interdisciplinaire studie van het ontwerp dat esthetiek, ergonomie, kinesiologie, antropometrie, materiaalkunde, engineering, productie, bedrijfsleven en sociale wetenschappen integreert. Het curriculum is ontworpen om het creatieve potentieel van studenten te stimuleren en te koppelen aan technieken en technologieën die ideeën omzetten in praktische ontwerpen. Industriële ontwerpers creëren producten die zijn geoptimaliseerd en aangepast voor menselijk gebruik, van medische apparaten en gereedschappen voor meubels en auto's. Naast materiële en technologische overwegingen bevatten industriële ontwerpers nonfunctionele elementen zoals esthetiek en cultureel relevante eigenschappen, zoals blijkt uit veel consumentenproducten, variërend van speelgoed tot mobiele telefoons. Dit hoofdstuk richt zich op het creëren van real-world, praktische producten en systemen. Studenten zullen vaardigheid ontwikkelen bij het creëren van conceptuele ontwerpen die effectief, aantrekkelijk en gevoelig zijn voor duurzaamheid van het milieu en culturele zorgen. Studenten leren ook diverse renderingstechnieken, van houtskool tot driedimensionaal computerondersteund ontwerp, evenals visualisatie- en communicatievaardigheden. Studies in engineering, productie, bedrijf en marketing aanvullen begrip van de processen die betrokken zijn bij het ontwikkelen van evocatieve ontwerpen. Tenslotte zullen de studenten in staat zijn producten en systemen te ontwerpen die bestemd zijn voor speciale consumenten zoals kinderen, ouderen en mensen met lichamelijke en mentale uitdagingen. Carrièremogelijkheden Afgestudeerden van dit programma zouden banen krijgen op de volgende gebieden: industrieel ontwerp, interactieontwerp / ontwerp van menselijke factoren, milieu-ontwerp en verpakkingsontwerp. Aanbevolen middelbare school vakken Cursuswerk met een sterke nadruk op communicatie,... [-]

Bachelor in Plastics and Polymer Engineering Technology

Campus Voltijd 4 jaar January 2018 Verenigde Staten Williamsport

[+]

Carrièremogelijkheden zijn onder andere: PPT496 Plastics Engineering Technology Senior Project ECO111 Principes of Macroeconomics ART Art keuzevakken achtste Semester PPT420 Advanced Thermoforming en Rotational Molding PPT480 Moldflow MET321 Engineering Ethics en juridische problemen HUM Geesteswetenschappen Elective OEA Open electieve / Associate OEA Open electieve / Associate [-]

Bachelor In Web En Interactieve Media

Campus Voltijd 4 jaar January 2018 Verenigde Staten Williamsport

De bachelor in Web en Interactive Media op Penn College exposeert studenten aan de evoluerende en convergerende discipline genaamd "Interactive Media". Simpel gezegd, interactieve media behandelt producten en diensten die digitaal zijn gecreëerd en reageren op gebruikersacties. [+]

Bachelor in web en interactieve media

De Bachelor of Science in Web en Interactive Media op Penn College stelt studenten bloot aan de evoluerende en convergerende discipline met het label "Interactive Media". Simpel gezegd, interactieve media behandelt producten en diensten die digitaal zijn gecreëerd en reageren op gebruikersacties. Als Interactive Media-student aan Penn College leer je hoe je vaardigheden integreert in webdesign / -ontwikkeling, interactieve marketing, sociale netwerken, digitale communicatie, audio- en videoproductie, digitale publicatie en productie om interactieve, door gebruikers gedefinieerde producten te creëren en diensten. Een carrière op dit gebied vereist een combinatie van vaardigheden in visueel ontwerp, vaardigheid met technologie en het verlangen om een ​​levenslange leerder te zijn.... [-]


Videos

What Does It Mean To Be a Penn College Wildcat?

Contact

Pennsylvania College of Technology

Adres One College Avenue
17701 Williamsport, Pennsylvania, Verenigde Staten
Website http://www.pct.edu
Telefoon +1 570-326-3761