Pittsburg State University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Pittsburg State University , ook wel Pitt State of PSU genoemd, is een openbare universiteit met ongeveer 6000 studenten in Pittsburg, Kansas, Verenigde Staten. Een groot percentage van de studentenpopulatie bestaat uit inwoners van de regio Pittsburg; de genderverhouding is relatief gelijk. Hoewel de meeste studenten Amerikanen zijn, schrijven internationale studenten zich in vanuit ongeveer 40 landen over de hele wereld. Pitt State heeft een 18: 1 student-tot-faculteitsverhouding en is gelegen op ongeveer 600 verzorgde hectare.

Het is een lid van de Kansas Board of Regents (hetzelfde bestuur dat toezicht houdt op de University of Kansas, Kansas State, Emporia State en Wichita State). De president van PSU is Dr. Steve Scott.

135562_pexels-photo-3776817.jpeg

Missie

Pittsburg State University , een uitgebreide regionale universiteit, biedt niet-gegradueerde en afgestudeerde programma's en diensten aan de mensen in het zuidoosten van Kansas, maar ook aan anderen die de aangeboden voordelen zoeken. Dit wordt bereikt door de unieke combinatie van academische programma's in de vier hogescholen van de universiteit: kunst en wetenschappen, zaken, onderwijs en technologie. De universiteit zet zich evenzeer in voor het vervullen van haar nationale missie op het gebied van technologie en economische ontwikkeling door partnerschappen met secundaire en postsecundaire onderwijsinstellingen, bedrijven en industrieën te vergemakkelijken.

Visie

Pittsburg State University is de eerste keuze voor:

  • Studenten die op zoek zijn naar kwaliteitsonderwijs via nationaal erkende programma's;
  • De meest getalenteerde docenten en medewerkers op zoek naar dynamische carrières;
  • Partnerschappen met gemeenschappen, bedrijven, organisaties en individuen in de regio;
  • Externe investeringen door donateurs, subsidiegevers en overheid.

Kernwaarden

Student gericht

Zet een campusomgeving voort waar studenten een verbinding voelen met de universiteit en haar faculteit en personeel door studenten en hun succes de drijvende kracht te maken achter institutionele beslissingen op alle niveaus.

Uitmuntendheid

Zorg ervoor dat de universiteit streeft naar resultaten die voorbeeldig zijn door kwaliteit te eisen in alle aspecten van de bedrijfsvoering van de instelling.


Door te leren

Zet het basisprincipe van de universiteit van 'Door te leren leren' voort door het creëren van academische programma's en mogelijkheden die studenten betrekken bij activiteiten in de echte wereld.

verscheidenheid

Stimuleer een diverse en internationale campuscultuur onder studenten, docenten en personeel die begrip en acceptatie van een verscheidenheid aan ideeën, overtuigingen en culturen ondersteunt, waardoor een kans voor iedereen ontstaat.

Gemeenschap

Versterk de sterke relatie van de universiteit met de regio en de Pittsburg-gemeenschap door een gastvrije campus te behouden en grote universitaire kansen te creëren in een kleine campusatmosfeer.

Innovatie

Moedig studenten, docenten en medewerkers aan om geïnformeerde, berekende en strategische risico's te nemen om voort te bouwen op hun succes, nieuwe ondernemingen te starten, nieuwe technologieën te gebruiken en een ondernemingspad te ontwikkelen.

duurzaamheid

Erken dat er beperkte en eindige hulpbronnen in de wereld zijn en zet u daarom in om beste praktijken vast te stellen om hulpbronnen te besparen en de ecologische voetafdruk van de universiteit te verkleinen.

Awards

Volgens US News & World Report wordt Pitt State gerangschikt onder de categorie Best Midwestern Universities - Master. Het US News rangschikte PSU ook tot de top in de categorie Midwest Universities - Master, en toonde aan dat studenten gemiddeld het minste bedrag aan schulden dragen na hun afstuderen (gebaseerd op de klas van 2004). Bovendien werd PSU's Master in Business Administration-programma in 2010 door de Princeton Review gerangschikt als een van de top 15 in de natie in de categorieën Marketing en Accounting. De resultaten werden bepaald door een landelijke enquête die duizenden studenten ondervroeg over hun academische ervaringen.

Locaties

Pittsburg

Address
South Broadway Street,1701
66762 Pittsburg, Kansas, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden