Post University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over bericht

130 jaar persoonlijke aandacht, flexibele programma's en veelgevraagde diploma's!

Post University bestaat al 130 jaar en geeft studenten de opleiding die ze nodig hebben om zich voor te bereiden op een betere toekomst. Sindsdien zijn er veel dingen veranderd in ons land en onze cultuur - van telegrammen tot zakcomputers die we telefoons noemen. Onderwijsinstellingen zijn ook veranderd van de manier waarop we naar de les gaan naar de vele manieren waarop we leren.

Een ding is echter niet veranderd, althans niet bij Post. We zijn vandaag net zo toegewijd aan het leveren van een uitzonderlijke educatieve ervaring als in 1890. We zijn toegewijd om elke student het buitengewone niveau van persoonlijke ondersteuning te bieden dat nodig is om te slagen.

Het is belangrijk voor ons om er te zijn voor onze studenten. We begeleiden ze bij elke stap, vanaf het moment dat ze zich inschrijven tot de dag dat ze afstuderen. En verder.

Of je er nu voor kiest om naar de wooncampus van Post University te komen, van huis te pendelen, lessen te volgen in het weekend of 's nachts of je studie online te volgen, wij staan voor je klaar met het advies, de begeleiding en de ondersteuning die je nodig hebt om te slagen.

Elke student krijgt een team van persoonlijke adviseurs toegewezen om:

  • Ontdek opties voor financiële hulp,
  • Kies een programma dat bij hun behoeften past,
  • Pas hun opleiding aan om aan te sluiten bij hun carrièredoelen,
  • Krijg de academische hulp die ze nodig hebben om hun studie voort te zetten, en
  • Krijg toegang tot carrièrediensten voor de hulp die ze nodig hebben om professioneel te worden.

En elke cursus, ongeacht de grote, wordt geleid door ervaren docenten met jarenlange ervaring en praktische inzichten in hun vakgebied. Ze weten wat er nodig is om studenten te helpen succesvolle werkende professionals te worden.

Ben je klaar?

Of dit je eerste college-ervaring is of je bent op een missie om je diploma af te ronden of een nieuwe vaardigheden te beheersen, Post University is er ook voor jou.

Ontdek onze opleidingen. Neem dan contact met ons op. Laten we eens kijken wat we kunnen doen om u te helpen de volgende stap te zetten in uw persoonlijke reis naar een betere toekomst.

Missie

Post University heeft een missie om studenten te helpen de kennis, vaardigheden en ervaring op te doen om leiderschapsrollen op hun gekozen vakgebied na te streven. Afgestudeerden van onze programma's zijn goed voorbereid op deze rollen en tonen de competentie, het zelfvertrouwen en het concurrentievoordeel die ze nodig hebben om lokaal, in het land en over de hele wereld professionele professionals te worden.

Prijzen en erkenning

US News & World Report

Post University is gerangschikt als een van US News & World Report Best Online Graduate Business Programmes in 2020 en gerangschikt in 2019 voor Best Online Graduate Business and Education Programmes 2019 en voor Best Online Graduate Education Programmes for Veterans . Ze hebben ons ook geëerd als een van de beste online bacheloropleidingen van 2013-2015 en 2018 , en voor beste online bacheloropleidingen voor veteranen in 2018 .

Het beste voor militaire dierenartsen

Post staat in de top vijf van beste online en niet-traditionele hogescholen landelijk voor veteranen en militairen, volgens de strenge 'Best for Vets'-enquête van Military Times in 2015 en 2019.

In 2013-2014 was de Malcolm Baldrige School of Business van Post een van de beste business schools.

Military Friendly® Topschool

Post werd voor het zesde achtereenvolgende jaar door Victory Media geselecteerd voor de Military Friendly® School Award. Post University werd ook gerangschikt als een Military Friendly® Top 10 niet-traditionele school, evenals de 2017 Military Spouse Friendly School®-aanduiding

Topschool in het tijdschrift Military Advanced Education & Transition

In 2016-2017 werd Post geselecteerd als een Top School in Military Advanced Education & Transition Magazine's Guide to Colleges & Universities.

BBB (Better Business Bureau)

Post heeft een A-rating van het Better Business Bureau. Rankings zijn gebaseerd op een schaal van A tot F. Post is sinds 2010 continu geaccrediteerd door de BBB.

NCAA

Post is de thuisbasis van 21 competitieve NCAA Division II-sportteams.

Locaties

Waterbury

Address
800 Country Club Road
CT 06723 Waterbury, Connecticut, Verenigde Staten

Waterbury

Address
Country Club Road,800
06708 Waterbury, Connecticut, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden