Post University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over bericht

130 jaar persoonlijke aandacht, flexibele programma's en veelgevraagde diploma's!

Post University bestaat al 130 jaar en biedt studenten de opleiding die ze nodig hebben om zich voor te bereiden op een betere toekomst. Sindsdien zijn er veel dingen veranderd in onze natie en onze cultuur - van telegrammen tot zakcomputers die we telefoons noemen. Educatieve instellingen zijn ook veranderd, van de manier waarop we naar de klas gaan naar de vele manieren waarop we leren.

Eén ding is echter niet veranderd, althans niet bij Post. We zijn net zo toegewijd aan het leveren van een uitzonderlijke educatieve ervaring als in 1890. We zijn toegewijd om elke student het buitengewone niveau van persoonlijke ondersteuning te geven dat nodig is om te slagen.

Het is belangrijk voor ons om er te zijn voor onze studenten. We zijn altijd bij hen, vanaf het moment dat ze zich inschrijven tot de dag dat ze afstuderen. En verder.

Of u nu kiest om te komen Post University residentiële campus 's, pendelen van huis, lessen nemen in het weekend of' s nachts, of de uitoefening van je diploma online, wij zijn met u met het advies, begeleiding en ondersteuning die u nodig om te slagen.

Elke student krijgt een team van persoonlijke adviseurs toegewezen om:

· Financiële hulpopties verkennen,

· Kies een programma dat aan hun behoeften voldoet,

· Hun opleiding aanpassen aan hun carrièredoelen,

· Krijg de academische hulp die ze nodig hebben om hun studies te handhaven, en

· Toegang krijgen tot carrièrediensten voor de hulp die ze nodig hebben om pro te worden.

En elke cursus, ongeacht de grote, wordt geleid door ervaren docenten met jarenlange ervaring en praktische inzichten in hun vakgebied. Ze weten wat er nodig is om studenten te helpen succesvolle werkende professionals te worden.

Ben je klaar?

Of dit je eerste college-ervaring is of je bent op een missie om je diploma af te ronden of een nieuwe vaardigheden te beheersen, Post University is er ook voor jou.

Ontdek onze opleidingsopties. Neem dan contact met ons op. Laten we eens kijken wat we kunnen doen om u te helpen de volgende stap te zetten in uw persoonlijke reis naar een betere toekomst.

Missie

Post University heeft een missie om studenten te helpen de kennis, vaardigheden en ervaring op te doen om leiderschapsrollen in hun gekozen vakgebied na te streven. Afgestudeerden van onze programma's zijn goed voorbereid op deze rollen en tonen de competentie, het vertrouwen en de voorsprong op de concurrentie die ze nodig hebben om professionals in de industrie lokaal, in het land en over de hele wereld te worden.

Prijzen en erkenning

US Nieuws

Post University is gerangschikt als een van US News

Het beste voor militaire dierenartsen

Post staat in de top vijf van beste online en niet-traditionele hogescholen landelijk voor veteranen en militairen, volgens de strenge 'Best for Vets'-enquête van Military Times in 2015 en 2019.

In 2013-2014 was de Malcolm Baldrige School of Business van Post een van de beste business schools.

Military Friendly® Topschool

Post werd voor het zesde achtereenvolgende jaar door Victory Media geselecteerd voor de Military Friendly® School Award. Post University werd ook gerangschikt als een Military Friendly® Top 10 niet-traditionele school, evenals de 2017 Military Spouse Friendly School®-aanduiding

Topschool in militair gevorderd onderwijs

In 2016-2017 werd Post geselecteerd als een Topschool in militair geavanceerd onderwijs

BBB (Better Business Bureau)

Post heeft een A-rating van het Better Business Bureau. Rankings zijn gebaseerd op een schaal van A tot F. Post is sinds 2010 continu geaccrediteerd door de BBB.

NCAA

Post is de thuisbasis van 21 competitieve NCAA Division II Sports-teams.

Locaties

Waterbury

Address
800 Country Club Road
CT 06723 Waterbury, Connecticut, Verenigde Staten

Waterbury

Address
Country Club Road,800
06708 Waterbury, Connecticut, Verenigde Staten