Relativity School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Relativiteit School is de eerste en enige school in zijn soort die zijn gemaakt met een grote Hollywood-studio met Bachelor of Fine Arts graad in Film & Digital Content, Podiumkunsten en Art & Media. Het is een opleiding waar cross-disciplinaire samenwerking is niet de uitzondering, het is het alledaagse. Waar baanbrekende ideeën worden niet alleen worden omarmd, ze verwacht. En waar het creëren van transformationele content is king. Wij bieden opleidingen ontwikkeld in samenwerking met de industrie leiders, onderwezen door werkende professionals en bediend vanuit een actieve productie studio. Relativiteit School is een oefenterrein voor talent. Een prep-school voor Hollywood succes. En een fitnesszaal voor de rode loper. Voor degenen die met de passie en doorzettingsvermogen, het is een echte wereld kans in de onwerkelijke wereld van Hollywood.

Onze Missie

Aan de entertainment professionals van morgen vorm geven door een leerzame ervaring geworteld in samenwerking en innovatie. Wij streven ernaar om studenten te inspireren om excellentie in een projectmatige leeromgeving ontworpen om de verbeelding te ontketenen en breng creatieve ideeën tot bloei onder het mentorschap van professionals uit de industrie. Op het kruispunt van kunst en commercie, willen we onze studenten op te leiden om te denken als ondernemers. We dagen hen uit om de snel veranderende technologische landschap dat de toekomst van entertainment vormen te omarmen. We vragen hen om kritisch te denken, problemen op te lossen, en leveren hun ideeën aan de wereld met integriteit met behulp van beschikbare sociale en digitale platforms. Wij verheugen ons in de vrijheid van gedachte, terwijl het voeden van het vertrouwen nodig in het uitdrukken van die gedachten.

KERNWAARDEN

Onze kernwaarden zijn de fundamentele overtuigingen van onze organisatie. In de kern van onze missie is een leerzame ervaring geworteld in samenwerking, innovatie en ontworpen om de verbeelding onder zorgvuldig begeleid mentorschap ontketenen. Door onze Team-en-Mentor aanpak, maakt onze educatieve ervaring niet op bij de beheersing van het ambacht, maar begint daar.

Wij bieden de hoogste kwaliteit van het onderwijs in de film, media en beeldende / podiumkunsten. Wij zijn van mening dat een succesvol leven in de kunst is een combinatie van training, talent en nieuwe ideeën. We hunkeren naar passie en creativiteit. We vieren ondernemingsgeest, verhalen vertellen moed en de niet aflatende wil om te slagen. We definiëren succes als integriteit, betrokkenheid, vreugde, teamwork en persoonlijke ontwikkeling. We hebben de hoogste normen voor onze faculteit, onze medewerkers en onze studenten om dit paradigma te vervullen.

We stimuleren buitengewone student / faculteit ervaringen. Wij streven ernaar om de verwachtingen van de educatieve arena overschrijden. We weten dat door het opkomen voor iedereen in onze organisatie dat we de wereld kunnen veranderen en het creëren van een erfenis die de levens van de mensen die investeren in onze visie van de uitstaande, de volgende generatie kunstenaars verbetert. We vieren de symbiotische relatie tussen de inhoud van hoge kwaliteit en een toegewijde publiek. We moedigen interactieve dialogen en kansen voor de huidige leiders in de entertainment industrie en de studenten waarvoor wij bieden training.

Wij geloven in de mogelijkheid van life balance. We leven wie we zijn. Wij houden van wat we doen. Ons succes wordt gemeten door het succes van onze studenten, onze medewerkers, onze faculteit en onszelf. In onze wereld, de kunst is het leven en het leven is kunst. Wij eren de reis en doen wat nodig is om de praktische wereld in evenwicht te brengen met onze visie op onderwijs. We willen dat onze opleidingen op de plek waar het leven lang relaties worden ontstoken en gebouwd om lang te zijn.

Wij ondersteunen ontketende creativiteit en menselijke ontwikkeling. Onze gezamenlijke lot is slechts zo goed als de mensen in ons team en in onze school. Wij geloven dat iedereen open staat voor het leren te allen tijde moet zijn. Wij streven ernaar om een ​​veilige omgeving waar motivatie, resource management en mentorschap onbeperkt uitkomsten kunnen machtigen creëren. Wij geloven in gestructureerde feedback, open deur bereikbaarheid, voice gelijkheid, publieke waardering, royale geest en transparante bedrijfsdoelstellingen. We hebben geen discriminatie van welke aard dan tolereren. Periode.

We stimuleren legacy & outreach. Wij creëren partnerschappen, evenementen en projecten die de wereld om ons heen te verbeteren. Wij moedigen studenten, docenten, medewerkers en onze supporters om mee met de gemeenschappen die kunnen profiteren van interactie met onze organisatie te krijgen. We kiezen voor een verschil in de wereld met onze creatieve gaven te maken. Daarnaast hebben we respect voor onze omgeving en verminderen, hergebruiken en recyclen ons afval waar en wanneer we maar kunnen.

We vestigen nooit. Onze dagelijkse mantra is het maken van iedereen, alles en elke plaats die we tegenkomen beter dan de dag ervoor. We zijn toegewijd aan herijking, herwaardering en feestvreugde. We hebben geen "problemen", maar "uitdagingen." Als de wereld verandert toelaten, dus zullen we zorgen voor nieuwe opwinding. Wij zijn niet bang om nieuwe ideeën en concepten te proberen. Ons succes is en zal altijd zijn niet onderhandelbaar.

Bekijk BA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor (BFA) Acteren Voor Film En Tv

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Verenigde Staten Los Angeles

Ons handelen programma is een intensief programma in combinatie met een exclusieve zaken, ondernemerschap en algemeen onderwijs kern gecreëerd in samenwerking met onze filmstudio partner. Studenten verdienen een Bachelor of Fine Arts graad in de loop van acht semesters, terwijl krachtig voorbereiding voor succes in de professionele entertainment industrie. [+]

Ons handelen programma is een intensief programma in combinatie met een exclusieve zaken, ondernemerschap en algemeen onderwijs kern gecreëerd in samenwerking met onze filmstudio partner. Studenten verdienen een Bachelor of Fine Arts graad in de loop van acht semesters, terwijl krachtig voorbereiding voor succes in de professionele entertainment industrie. Daarnaast Relativiteitstheorie School stelt alle studenten om originele digitale content, zoals online kanalen, web-serie en interactieve voorstellingen ontwikkelen, terwijl het stimuleren van een ondernemende mentaliteit in exclusieve samenwerking Labs met de industrie mentoren.

Waarnemend studenten nemen uitgebreide sequenties in acteren, stem en spraak, beweging, cameratechniek, gevechtstraining, en het bedrijfsleven. Faculteit bestaat uit professionals uit de industrie en de leiders die over ambacht, discipline, professionaliteit en artistieke uitmuntendheid hartstochtelijk bent.... [-]


Bachelor (BFA) Commerciële Dance

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Verenigde Staten Los Angeles

De commerciële dance programma op Relativiteitstheorie School is een uitgebreide, geïntegreerde aanpak van de professionele danswereld voor het podium, film en televisie ook gelegenheid. Dansstijlen en masterclasses bij de bedrijfstak van de top choreografen dekken hip / hop, ballet, jazz, wereldmuziek culturele dans, tap, eigentijds, modern en nog veel meer. [+]

De commerciële dance programma op Relativiteitstheorie School is een uitgebreide, geïntegreerde aanpak van de professionele danswereld voor toneel, film en televisie ook gelegenheid. Dansstijlen en masterclasses bij de bedrijfstak van de top choreografen dekken hip / hop, ballet, jazz, wereldmuziek culturele dans, tap, eigentijds, modern en nog veel meer. Exclusieve commerciële dance volgtijdelijkheid relativiteitstheorie School omvat opleiding in de circuskunsten, dans geografie, blessurepreventie, technische productie theater, iconische choreografen en dansgeschiedenis.

De waarnemend kernonderdeel traint Commerciële Dance studenten voor succes op het podium en scherm met cursussen in acteren, stem en spraak, improvisatie, cameratechniek, scène studie en karakter ontwikkeling. Een business course volgorde en collaborative digitale content te maken dit programma echt one-of-a-kind voor iedereen die een lange, gediversifieerde carrière in Commercial Dance creëren.... [-]


Bachelor (BFA) Digitale Media Concentratie

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Verenigde Staten Los Angeles

Digitale media en technologie zijn de drijvende krachten achter de nieuwe ontwikkelingen in bedrijfssegmenten vandaag. De behoefte aan getalenteerde en goed opgeleide ontwerpers met uitgebreide programmering training is in hoge vraag. Digital Media concentratie relativiteitstheorie bereidt studenten voor op het boeiende gebied van multimedia. [+]

Digitale media en technologie zijn de drijvende krachten achter de nieuwe ontwikkelingen in bedrijfssegmenten vandaag. De behoefte aan getalenteerde en goed opgeleide ontwerpers met uitgebreide programmering training is in hoge vraag. Digital Media concentratie relativiteitstheorie bereidt studenten voor op het boeiende gebied van multimedia. Het aanbieden van een basis voor een breed begrip van digitale media, de concentratie benadrukt de esthetiek van het ontwerp en de effectieve technologie voor de boeiende, interactieve ervaring. Studenten zullen leren visuele en technische vaardigheden, zoals ontwerp principes, digitale kunst creatie, geluid, animatie, en de programmering, om interactieve projecten in de digitale omgeving te creëren.... [-]


Bachelor (BFA) Film + Digitale Content - Documentaire Film

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Verenigde Staten Los Angeles

Documentary Film leerlingen oefenen op hogere studies in de toegepaste studies in postproductie, de vorm van documenten, onderzoek, ethiek en methodieken, terwijl het ontwikkelen en produceren van hun sluitstuk documentaire project. [+]

De Film + Digital Content programma op Relativiteitstheorie School beschikt over een exclusieve curriculum gemaakt in samenwerking met de Hollywood-studio leidinggevenden en experts uit de industrie met een holistische benadering van productie, ondernemerschap en originele content creatie te filmen. Onze studenten worden ondergedompeld in scenarioschrijven, regie, sound design, cinematografie, het produceren, pre-productie en post-productie door een intensieve reeks van samenwerking en begeleid projecten ontworpen om dwingende, professionele digitale inhoud te vergemakkelijken.

Documentary Film leerlingen oefenen op hogere studies in de toegepaste studies in postproductie, de vorm van documenten, onderzoek, ethiek en methodieken, terwijl het ontwikkelen en produceren van hun sluitstuk documentaire project. Alle laatste korte film projecten op Relativiteitstheorie School worden begeleid door professionals uit de industrie-die persoonlijk adviseren elke student-vanaf het eerste concept tot uiteindelijke screening.... [-]


Bachelor (BFA) Film + Digitale Content - Producerende

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Verenigde Staten Los Angeles

De Film + Digital Content programma op Relativiteitstheorie School beschikt over een exclusieve curriculum gemaakt in samenwerking met studio's in Hollywood leidinggevenden en experts uit de industrie met een holistische benadering van productie, ondernemerschap en originele content creatie te filmen. [+]

De Film + Digital Content programma op Relativiteitstheorie School beschikt over een exclusieve curriculum gemaakt in samenwerking met de Hollywood-studio leidinggevenden en experts uit de industrie met een holistische benadering van productie, ondernemerschap en originele content creatie te filmen. Onze studenten worden ondergedompeld in scenarioschrijven, regie, sound design, cinematografie, het produceren, pre-productie en post-productie door een intensieve reeks van samenwerking en begeleid projecten ontworpen om dwingende, professionele digitale inhoud te vergemakkelijken.

Het produceren van studenten ook complete geavanceerde studies in het schrijven voor televisie, originele web-serie, nieuwe media, geavanceerde script revisie, evenals een het ontwikkelen van een tv-serie idee inclusief de piloot en series bijbel. Alle laatste korte film projecten op Relativiteitstheorie School worden begeleid door professionals uit de industrie-die persoonlijk adviseren elke student-vanaf het eerste concept tot uiteindelijke screening.... [-]


Bachelor (BFA) Film + Digitale Content - Regisseren

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Verenigde Staten Los Angeles

De Film + Digital Content programma op Relativiteitstheorie School beschikt over een exclusieve zaken, ondernemerschap en een algemene opleiding kern gemaakt in samenwerking met studio's in Hollywood leidinggevenden en experts uit de industrie met een holistische benadering van productie, ondernemerschap en originele content creatie te filmen. [+]

De Film + Digital Content programma op Relativiteitstheorie School beschikt over een exclusieve bedrijfsleven, ondernemerschap en een algemene opleiding kern gemaakt in samenwerking met de Hollywood-studio leidinggevenden en experts uit de industrie met een holistische benadering van productie, ondernemerschap en originele content creatie te filmen. Onze studenten worden ondergedompeld in scenarioschrijven, regie, sound design, cinematografie, het produceren, pre-productie en post-productie door een intensieve reeks van samenwerking en begeleid projecten ontworpen om dwingende, professionele digitale inhoud te vergemakkelijken.

Regisseren studenten ook complete geavanceerde studies in regie, script-to-scherm en alle gebieden van de post-productie, terwijl tegelijkertijd het produceren van hun sluitstuk regisseren project. Alle laatste korte film projecten op Relativiteitstheorie School worden begeleid door professionals uit de industrie-die persoonlijk adviseren elke student-vanaf het eerste concept tot uiteindelijke screening.... [-]


Bachelor (BFA) Film + Digitale Content - Scenarioschrijven

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Verenigde Staten Los Angeles

De Film + Digital Content programma op Relativiteitstheorie School beschikt over een exclusieve curriculum gemaakt in samenwerking met studio's in Hollywood leidinggevenden en experts uit de industrie met een holistische benadering van productie, ondernemerschap en originele content creatie te filmen. [+]

De Film + Digital Content programma op Relativiteitstheorie School beschikt over een exclusieve curriculum gemaakt in samenwerking met de Hollywood-studio leidinggevenden en experts uit de industrie met een holistische benadering van productie, ondernemerschap en originele content creatie te filmen. Onze studenten worden ondergedompeld in scenarioschrijven, regie, sound design, cinematografie, het produceren, pre-productie en post-productie door een intensieve reeks van samenwerking en begeleid projecten ontworpen om dwingende, professionele digitale inhoud te vergemakkelijken.

Scenarioschrijven studenten ook complete geavanceerde studies in het schrijven voor televisie, originele web-serie, nieuwe media, geavanceerde script revisie, evenals een het ontwikkelen van een tv-serie idee inclusief de piloot en series bijbel. Alle laatste korte film projecten op Relativiteitstheorie School worden begeleid door professionals uit de industrie-die persoonlijk adviseren elke student-vanaf het eerste concept tot uiteindelijke screening.... [-]


Bachelor (BFA) Grafisch Ontwerp Concentratie

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Verenigde Staten Los Angeles

Studenten leren om een ​​bericht creatief dat informeert, overtuigt, inspireert, vermaakt, en motiveert de kijker te reageren leveren. Grafisch ontwerpers zijn een essentieel onderdeel in het veranderende landschap van marketing en opkomende technologieën; zij zijn de creatieve verband tussen het product of de dienst en het publiek. [+]

Studenten leren om een ​​bericht creatief dat informeert, overtuigt, inspireert, vermaakt, en motiveert de kijker te reageren leveren. Grafisch ontwerpers zijn een essentieel onderdeel in het veranderende landschap van marketing en opkomende technologieën; zij zijn de creatieve verband tussen het product of de dienst en het publiek. Een grafisch ontwerper werkt in meerdere lagen van design producten van corporate identity, verpakking, en interface design naar mobiele en web-based-interactief design. Relativiteit curriculum biedt studenten met een educatieve omgeving die de sfeer van een real-world design studio, design afdeling, of reclamebureau repliceert. Het benadrukt ook het belang van het ontwikkelen van een ondernemende flare voor de huidige markt waar kansen worden gecreëerd niet aangeboden.... [-]


Bachelor (BFA) Handelend Muziektheater

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Verenigde Staten Los Angeles

Ons handelen programma met een concentratie in muziektheater biedt studenten een cross-disciplinaire opleiding in acteren voor film en televisie in combinatie met serre-achtige opleiding in vocale prestaties, muzikaliteit, dans en Broadway-level prestaties technieken voor hedendaagse muziektheater. [+]

Ons handelen programma met een concentratie in muziektheater biedt studenten een cross-disciplinaire opleiding in acteren voor film en televisie in combinatie met serre-achtige opleiding in vocale prestaties, muzikaliteit, dans en Broadway-level prestaties technieken voor hedendaagse muziektheater.

De BFA in Waarnemend programma is een intensief programma in combinatie met een exclusieve bedrijfsleven, ondernemerschap en een algemene opleiding kern gecreëerd in samenwerking met onze filmstudio partner. Waarnemend studenten nemen uitgebreide sequenties in acteren, stem en spraak, beweging, cameratechniek, gevechtstraining, en het bedrijfsleven. Studenten kiezen voor een concentratie in Musical Theater zal ongekende mogelijkheden om te werken aan wereldpremières en nieuwe projecten, waaronder zowel theaterproducties en originele film musicals hebben. Daarnaast Relativiteitstheorie School stelt alle studenten om originele digitale content, zoals online kanalen, web-serie en interactieve voorstellingen ontwikkelen, terwijl het stimuleren van een ondernemende mentaliteit in exclusieve samenwerking Labs met de industrie mentoren. Naast de geprogrammeerde cursus projecten, alle studenten hebben de mogelijkheid om auditie te doen voor jaarlijks geprogrammeerd producties, waaronder een jaarlijkse daling toneelstuk, ieder voorjaar een musical, studentenfilms, scène presentaties en meer.... [-]


Bachelor (BFA) Visuele Communicatie Concentratie

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Verenigde Staten Los Angeles

Visuele Communicatie concentratie relativiteitstheorie's biedt studenten de kans om hun imago te maken vaardigheden te ontwikkelen op het hoogste niveau. Studenten worden blootgesteld aan uitdagende projecten en aangemoedigd om te werken door problemen met de real-world verwachtingen en resultaten. [+]

Visuele Communicatie concentratie relativiteitstheorie's biedt studenten de kans om hun imago te maken vaardigheden te ontwikkelen op het hoogste niveau. Studenten worden blootgesteld aan uitdagende projecten en aangemoedigd om te werken door problemen met de real-world verwachtingen en resultaten. Visuele Communicatie concentratie relativiteitstheorie gaat verder dan afbeelding. Afgestudeerden zijn meer dan visuele verhalenvertellers; ze zijn ontwerpers, animators, karakter ontwikkelaars, interactieve kunstenaars en ondernemers.

Studenten die dit programma te voltooien zal: Beheers het bereik van de verschillende hulpmiddelen die beschikbaar zijn voor de creatie en reproductie van visuele boodschappen. Relevante instrumenten en technologieën omvatten, maar zijn niet beperkt tot: tekenen, schilderen, digitaal printen, computer gegenereerde beelden, animatie en fotografie. Cultiveren de mogelijkheid om kunstwerken / ontwerp te plaatsen in de historische, culturele, religieuze en stilistische context. Bijdragen aan de culturele sfeer van de gemeenschap door het weergeven van een persoonlijke esthetische met inachtneming van de esthetiek van anderen en integreren grotere sociale context in beeldvorming door het ontwikkelen van een gevoeligheid voor de relevante aspecten van het dagelijks leven, waaronder: de culturele, politieke en economische invloeden. Demonstreren vertrouwdheid van historische prestaties, de huidige grote problemen, processen en trends binnen het vakgebied. Cultiveren de mogelijkheid om kunstwerken / ontwerp te plaatsen in de historische, culturele, religieuze en stilistische context. [-]

Videos

Relativity School Students on Opportunities

Relativity School Teaser