Rider University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Vanaf het begin als een particuliere bedrijfscollege bijna anderhalve eeuw geleden, heeft Rider University consequent gedijen als een thuis voor studenten die op zoek zijn naar een tijdig, relevant en grondig curriculum en een omgeving om hun intellectuele nieuwsgierigheid te bevredigen.

Opgericht in 1865 als Trenton Business College, werd de instelling opgericht om leiders op te leiden in de bloeiende, geïndustrialiseerde economie na de burgeroorlog. Hoewel Rider nog steeds enkele van de toonaangevende bedrijfsleiders van vandaag produceert, is het uitgegroeid tot een middelgrote, zeer residentiële, uitgebreide universiteit met een diverse campusgemeenschap en levendige bachelor- en masterprogramma's in de kunsten, wetenschappen, muziek, beeldende en uitvoerende kunsten, onderwijs, begeleiding en leiderschap. In de zomer van 2017 bood de universiteit haar eerste doctoraatsprogramma aan, de Ed.D. in educatief leiderschap.129548_rider_general_campus1.jpg

Rider groeide geleidelijk in omvang en omvang in de eerste helft van de 20e eeuw en begon in 1959 met de verhuizing naar een ruimere campus in de voorsteden, toen de eerste kantoren en klassen verhuisden naar een land van 280 hectare op Route 206 in Lawrence Township , NJ Rider fuseerde met Westminster Choir College in 1992, richtte een campus op in Princeton, NJ, en bereikte de universiteitsstatus in 1994. De universiteit heeft vijf academische eenheden, waaronder het Norm Brodsky College of Business, College of Liberal Arts and Sciences, College of Education and Human Services, Westminster College of the Arts en het College of Continuing Studies.

Mission Statement en de Rider Promise

Rider University verwelkomt studenten uit de hele regio, het hele land en over de hele wereld die willen worden uitgedaagd en ondersteund als actieve leden van onze inclusieve en levendige woon- en leergemeenschap. Toegewijd aan studentengroei, transformatie en leiderschap, verbinden we rigoureuze academische, artistieke en professionele studieprogramma's met een rijke reeks leerervaringen die studenten binnen en buiten de klas betrekken. We bereiden afgestudeerden voor om professioneel te gedijen en om levenslange onafhankelijke leerlingen en verantwoordelijke burgers te zijn die diversiteit omarmen, het algemeen belang ondersteunen en een zinvolle bijdrage leveren aan de veranderende wereld waarin ze leven en werken.

Onze studenten, alumni, docenten, medewerkers en beheerders leven de Rider PROMISE door voor altijd te zijn:

  • Bereid om betekenisvol bij te dragen aan de veranderende wereld waarin ze leven en werken
  • Respect voor alle mensen, rechten, vrijheden en individuele verschillen
  • Open voor een leven van zelfstandig leren
  • Gemotiveerd om verantwoordelijke burgers te zijn die het algemeen belang ondersteunen
  • Innovatief, creatief en vindingrijk
  • Bekwame en bloeiende professionals, opvoeders, artiesten en artiesten
  • Betrokken bij hun gemeenschappen als leiders en rolmodellen

De Rider PROMISE wordt aangeboden als een weergave van de missie. Het is geïnspireerd op ons recente 150-jarig jubileum dat de slogan, Fulfilling the Promise, omarmde. Deze slogan werd op zijn beurt geïnspireerd door Andrew J. Rider zelf, zoals besproken in de geschiedenisboeken geschreven door Dr. Walter A. Brower '48, voormalig decaan van de School of Education. Andrew J. Rider verklaarde in 1883 dat de toekomst van Rider veelbelovend was. De Rider PROMISE wordt aangeboden als onderdeel van de missie als reactie op feedback van studenten afgelopen voorjaar dat we proberen de missie op een visuele of grafische manier weer te geven.129546_rider_general_campus4.jpg

Visie

Rider University wordt een vooraanstaande, toekomstgerichte universiteit die bekend staat om zijn Engaged Learning Program dat, samen met dynamische academische programma's, verrijkende co-curriculaire ervaringen en een levendige leef- en leergemeenschap, studenten uitdaagt, hun verbeelding prikkelt en uitmaakt gedachte en actie, ze voorbereiden op zeer betrokken en vervullend professioneel en persoonlijk leven.

Academische programma's

71 niet-gegradueerden en 28 afgestudeerde opleidingen in bedrijfskunde, onderwijs, vrije kunsten, wetenschappen, muziek, beeldende kunst en podiumkunsten, counseling, human services en leiderschap; en 27 niet-gegradueerde en gediplomeerde certificeringen.

Faculteit

  • 248 fulltime faculteit.
  • Verhouding student tot faculteit: 12 tegen 1.
  • 99% van de voltijdse faculteit is gepromoveerd of heeft de hoogste graad in hun vakgebied.129547_rider_general_campus5.jpg

Academisch onderscheid

US Nieuws

Princeton Review rangschikt Rider als "A Best 380 College."129545_rider_general_campus2.jpg

Studentenleven

Bijna 4.100 studenten en 1050 afgestudeerde studenten uit 85 landen, 41 staten en 2 Amerikaanse territoria.

Honors

Baccalaureate Honours, Business Honours en Departmental Honours-programma's

Sport

20 Divisie I-teams van de National Collegiate Athletic Association (NCAA), 20 (10 heren en 10 dames); lid van de Metro Atlantic Athletic Conference (MAAC), Eastern Wrestling League (EWL) en Eastern College Athletic Conference (ECAC); en actieve club- en intramurale sportprogramma's.

Accreditaties

Rider is regionaal geaccrediteerd door de Middle States Commission on Higher Education en heeft een gespecialiseerde accreditatie bij de Association to Collegiate Schools of Business (AACSB), de National Council for Accreditation of Teacher Education (NCATE), de National Association of Schools of Music ( NASM), de Raad voor Accreditatie van counseling en aanverwante onderwijsprogramma's (CACREP), de Nationale Accreditatie van Schoolpsychologen (NASP), en de Commissie voor Collegiaal Verpleegkundig Onderwijs (CCNE). Rider staat ook op de goedgekeurde lijst van de American Association of University Women en de American Chemical Society.129544_rider_general_campus3.jpg

Locatie en campusfaciliteiten

De Lawrenceville-campus in New Jersey ligt op korte rijafstand van zowel Philadelphia als New York City. De Lawrenceville Campus van 280 hectare heeft drieënveertig gebouwen, atletiekvelden, tennisbanen, een binnenzwembad en een meer met meer dan 20 residentiële zalen uitgerust met spraak-, video- en datadienst.

Moore Library biedt meer dan 451.000 printvolumes, 661.000 microforms, toegang tot meer dan 51.000 periodieke titels in een mix van gedrukte en elektronische formaten, en een breed scala aan elektronische onderzoekstools.

Locaties

Lawrence Township

Address
Lawrenceville Road,2083
08648 Lawrence Township, New Jersey, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden