Lees de Officiële Beschrijving

Rosemont College is een gemeenschap van levenslang leren gewijd aan academische uitmuntendheid en het bevorderen van vreugde in het streven naar kennis. Rosemont College streeft naar de ontwikkeling van alle leden van de gemeenschap open en kritische geest, het vermogen om met redenen omklede morele beslissingen te nemen, en een gevoel van verantwoordelijkheid om anderen te dienen in onze mondiale samenleving.

Geworteld in het katholicisme, Rosemont verwelkomt alle geloven en wordt geleid door de beginselen van Cornelia Connelly en de Vereniging van de Heilige Kind Jezus aan de behoeften van de tijd voldoen.

Rosemont College waarden:

Het vertrouwen in en respect voor de waardigheid van elke persoon;
Diversiteit met een verbintenis tot het opbouwen van een interculturele gemeenschap;
Doorzettingsvermogen en moed bij het bevorderen van gerechtigheid met compassie;
Zorg voor de aarde als ons gemeenschappelijk huis.

De Missie van Rosemont College vloeit voort uit de onderwijsfilosofie van de sponsoring religieuze congregatie die Rosemont in 1921 geopend, de Sociëteit van het Heilig Kind Jezus. Deze filosofie is doordrongen van de geest en de pedagogische principes van de oprichter van de Society, Cornelia Connelly. Dit Heilig Kind onderwijs is een duidelijk omschreven maar flexibel ideaal, geworteld in de christelijke waarden en uitdrukkingen, afgestemd op het leren mogelijkheden die studenten in staat stellen om te reageren op het leven van vreugde, ijver en compassie. De enige College in een wereldwijd netwerk van Heilig Kind onderwijsinstellingen, Rosemont is gebaseerd op de Heilig Kind filosofie die studenten aanmoedigt om diversiteit te ontmoeten en te veranderen met vertrouwen in hun eigen gaven en in God, Die het verbond heeft gemaakt met de menselijke familie.

geschiedenis

Rosemont College werd in 1921 opgericht door de Vereniging van de Heilige Kind Jezus.

Vanaf de vroege dagen van de instelling via het heden, heeft de SHCJ stichteres, Cornelia Connelly een drijvende kracht achter de lading Rosemont om studenten op te leiden die een integraal deel van de groei van het college is "om de behoeften van de leeftijd, te ontmoeten" geweest.

Rosemont ligt op 56 acres in de historische woonwijk van Rosemont, Pennsylvania, 11 mijl ten westen van Philadelphia op de suburbane Main Line. Het College is bekend om zijn uitstekende academische reputatie en de focus op de ontwikkeling van de intellectuele, spirituele en emotionele welzijn van elke student.

In de loop van het jaar Rosemont is uitgegroeid tot "voldoen aan de behoeften van de leeftijd," door het ontwikkelen als een college met drie scholen: de Undergraduate College en de scholen van de Graduate en Professional Studies.

Op 30 mei 2008 heeft de Raad van Toezicht van Rosemont College goedkeuring gehecht aan een strategisch plan waarin werd benadrukt en breidde het college inschrijving, programma's en reputatie door te kiezen voor co-onderwijs, partnerschappen en online onderwijs. In 2009 heeft het College opende haar deuren aan de Hbo-niveau voor alle belangstellende en gekwalificeerde vrouwen en mannen in de, de eenmaking van de Universiteit van drie scholen en het uitbreiden van het College missie van een 'community of learners'. Dat zelfde jaar, de scholen voor Graduate en Professional ontvangen accreditatie volledig online opleidingen uit het Midden-Staten de Commissie op het Hoger Onderwijs Studies aan te bieden.

Rosemont verrijkt haar aanbod door middel van een uitgebreide samenwerking met veel van zijn buurlanden onderwijsinstellingen zoals Villanova University, Eastern University, Cabrini College, Immaculata University, en anderen. Rosemont heeft partnerschappen door middel van articulatie overeenkomsten met Drexel en Temple Universiteiten opgericht om pre-med, dual-graden en eer programma's bieden.

Het college reikt uit naar de gemeenschap door het aanbieden van een verscheidenheid van niet-kredietprogramma's en een uniek programma "Forum" voor mannen en vrouwen van alle leeftijden, in aanvulling op de op de campus kunsttentoonstellingen en culturele programma's.

Rosemont heeft ongeveer 8.000 levende alumni. Ze zijn te vinden in hooggeplaatste posities in de wetenschap en de geneeskunde, uitgeverijen, de politiek, het bedrijfsleven, onderwijs, recht, en de kunsten. Rosemont is consequent gerangschikt door US News and World Report, en is ook genoemd om van de John Templeton Foundation Honor Roll "Character-Building Colleges" en als een "College of Distinction." Rosemont is een van de 218 hogescholen met de naam "The Best Northeastern colleges "door The Princeton review. Rosemont biedt vrouwen en mannen van alle leeftijden en achtergronden met een educatieve en geestelijk fundament gericht om hen te helpen hun uiterste best potentieel te bereiken.

Rosemont is toegewijd aan de voorbereiding van individuen om de uitdagingen van deze tijd te voldoen en om verantwoord en effectief te handelen in een steeds veranderende wereld.

Fast Facts

Opgericht: 1921
Locatie: Suburban. Elf mijl ten westen van Center City Philadelphia
Karakter: Katholiek - van het Heilig Kind Jezus
Type: Privé; liberaal-arts
Totaal aantal geregistreerde leerlingen: 1103
Undergraduate Inschrijving: 597
Graduate Inschrijving: 506
Student leraar ratio: 10: 1
Gemiddelde klasgrootte: 12
Undergraduate collegegeld en kosten 2015-2016 academisch jaar: $ 31.520
Undergraduate collegegeld en kosten 2016-2017 academisch jaar: $ 18.500
Room and Board 2015-2016: Basic dubbele bezetting; inclusief e-mail en internet service: $ 13.400 per jaar
Room and Board 2016-2017: Basic dubbele bezetting; inclusief e-mail en internet service: $ 11.500 per jaar
School of Graduate Studies Collegegeld 2015-2016 academisch jaar: $ 640 / credit uur
School of Professional Studies Collegegeld 2015-2016 academisch jaar: $ 540 / credit uur
Atletiek Divisie: NCAA III
Mannen sporten: cross country, basketbal, lacrosse, golf, voetbal en tennis
Vrouwen sporten: cross country, basketbal, lacrosse, voetbal, softbal, tennis en volleybal
Accreditatie: Rosemont is geaccrediteerd door het Midden-Staten de Commissie op het Hoger Onderwijs, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104, 267-284-5000.
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BSc

Rosemont College

De Bachelor of Science in Accounting zorgt voor een sterke basis op het gebied van financiële administratie en verslaglegging, kosten en managerial accounting, audit, en ... [+]

Boekhouding

De Bachelor of Science in Accounting zorgt voor een sterke basis op het gebied van financiële administratie en verslaglegging, kosten en managerial accounting, audit, en de federale inkomstenbelasting. Studenten zullen alle cursussen die nodig zijn voor de Certified Public Accounting onderzoek in het Gemenebest van Pennsylvania te ondernemen.

De belangrijkste bereidt studenten inzicht te geven in de taal, de theorie hebben, en de beginselen van de boekhouding voor een loopbaan in de particuliere sector, de industrie, de overheid en not-for-profit en openbare boekhouding.

Naast het voldoen aan de cursus eisen voor elke respectieve grote, moeten alle studenten ook voldoen aan de Algemene Onderwijs eisen (ongeveer 48 studiepunten) voor de Undergraduate College. De Bachelor of Science in Accounting vereist 120 studiepunten. ... [-]

Verenigde Staten Rosemont
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Rosemont College

De Bachelor of Science in Finance biedt een specialisatie voor studenten die willen graduate studies en / of de werkgelegenheid in dit gebied voort te zetten. De belangri ... [+]

financiën

De Bachelor of Science in Finance biedt een specialisatie voor studenten die willen graduate studies en / of de werkgelegenheid in dit gebied voort te zetten. De belangrijkste in Finance bereidt studenten om te werken op het gebied van banken, verzekeringen, financiële analyse, rijkdom en investment management, bij de overheid: het verhogen en het inzetten van kapitaal, het bieden van ondersteuning voor de dag-tot-dag cash management en pensioenfondsen ondersteuning.

Naast het voldoen aan de cursus eisen voor elke respectieve grote, moeten alle studenten ook voldoen aan de Algemene Onderwijs eisen voor de Undergraduate College. De Bachelor of Science degree in Finance vereist 120 studiepunten. ... [-]

Verenigde Staten Rosemont
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Rosemont College

De belangrijke biologie is bedoeld om studenten voor een loopbaan in de zorg, onderzoek en ontwikkeling, onderwijs, milieu-studies, graduate of medische school, en nog ve ... [+]

biologie

Verandert snel en altijd in ontwikkeling, Biologie is altijd aanwezig in de huidige samenleving. Biologie studenten hier bij Rosemont College zal de mogelijkheid om te kiezen tussen drie tracks van de studie zijn:

Biology Track evironmental Track Pre-Health Track

De belangrijke biologie is bedoeld om studenten voor een loopbaan in de zorg, onderzoek en ontwikkeling, onderwijs, milieu-studies, graduate of medische school, en nog veel meer voor te bereiden. Studenten zullen afstuderen met een goed begrip van de fundamenten van biologische concepten.

De cursussen omvatten een laboratorium component waarin studenten de nieuwste technologieën en methodieken die momenteel worden gebruikt in een verscheidenheid van terreinen zullen leren.... [-]

Verenigde Staten Rosemont
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Rosemont College

De belangrijke chemie in Rosemont biedt studenten de kennis die nodig is om de oprichting van een succesvolle carrière in een verscheidenheid van industrieën en post-grad ... [+]

chemie

Zonder chemie de wereld zoals wij die kennen zou heel goed niet bestaan, konden we hebben nooit geleerd hoe ze voedsel te bewaren, om ziekte te genezen, om vaccins en nog veel meer te creëren.

De belangrijke chemie in Rosemont biedt studenten de kennis die nodig is om de oprichting van een succesvolle carrière in een verscheidenheid van industrieën en post-graduate studie. Studenten met als hoofdvak in de chemie zijn verplicht om cursussen waaronder: een jaar van algemene chemie, een jaar van de organische chemie, analytische chemie, fysische chemie en biochemie.

Ondersteunende cursussen omvatten: natuurkunde en calculus. Binnen dit programma de studenten zijn voorzien van een stevige basis voor de planning voor graduate studie en chemie-gerelateerde carrière. Studenten zijn niet verplicht om deel te nemen aan onderzoek en stagemogelijkheden, maar deze kansen zijn een typisch onderdeel van de student chemie ervaring.... [-]

Verenigde Staten Rosemont
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Rosemont College

De wiskunde programma biedt studenten met een sterke basis voor een verscheidenheid van loopbanen in het bedrijfsleven, technologie, wetenschap en nog veel meer. Studente ... [+]

wiskunde

Charles Caleb Colton zei ooit: "De studie van de wiskunde, zoals de Nijl, begint in minuteness maar eindigt in pracht." Wiskunde heeft geleid tot grote dingen in de wereld van de bouw van de Sfinx in Egypte aan artsen voorschrijven van de juiste dosering van de medicatie.

De wiskunde programma biedt studenten met een sterke basis voor een verscheidenheid van loopbanen in het bedrijfsleven, technologie, wetenschap en nog veel meer. Studenten zullen afstuderen bereid zijn om verder te gaan naar graduate studie en voor een loopbaan in de particuliere of overheidssectoren onder vele.

Studenten in deze belangrijke in staat zijn om een ​​concentratie in het voortgezet onderwijs kiezen om na te streven onderwijs loopbaan in de middelbare school en de middelbare school niveau. ... [-]

Verenigde Staten Rosemont
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Rosemont College

... [+]

[-]
Verenigde Staten Rosemont
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands